A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Szép napot mindenkinek!

Igen, én még egyben, de úgy szeretnék már a másik táblába kerülni!
Bár azt hittem este, hogy éjjel majd tuti menni kell, de nem így történt.
Kislegény egész nap lapított, kivéve a kocsiban, mert azt nem szereti valamiért. Aztán este mikor jöttünk haza Anyukáméktól, gyalog indultunk, akkor már nem volt meleg és olyan jól esett (volna) egy kis séta, na akkor pár percen belül háromszor is úgy bekeményedett a hasam, hogy nem tudtam tovább menni, meg kellett állni. :shock: Na jó akkor bussszal tovább. Leszállás után hazáig (kb 3perc) megint volt egy aztán itthon is több kisebb. Vagy azért nem éreztem annyira mert már feküdtem? :roll:
Na mindegy a lényeg, hogy azóta semmi. :?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

na sikerült letennem... Mert ugye reggel fél hétkor kért enni, de azóta kb. folyamatosan... :) De most sikerült bealudnia. Úgyhogy gyorsan felteszem a képet, aztán húzok fejni... :(

Szóval itt van a kis méregzsák tapasszal. :) Már nagyon éhes volt...

Kép

KépKép
muffin

Na végigolvastam a tegnapi termést. Sajnos a babás gondokra nem tudok mit mondani, de remélem hamarosan én is tapasztalok valamit! :)

Viszont annyi édes kisbabót láttam! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 18:37-kor.
Vendég

1 óra=hajnali egy
Vendég

vidokata, nem az a tejkiütés? amúgy nekünk is volt 1-2, de elmúlnak maguktól egy-két napon belül.

KépKép
muffin

Kata! Nekünk volt ilyen, vagy 2 hétig, utána kaptunk steroidos kenőcsöt, amit a gyógyszertárban kutyultak ki és 1 nap alatt elmúlt. De a dokinéni sem mondta mitől van.

Szerinted az orrvakarás mitől van?

sz.andi

Sziasztok!

Kata:ilyen nekünk is van-mostmár kezd elmúlni neki,de azért még van bőven rajta,főleg az egyik pofiján-állítólag a túl fűszeres,sós ételtől van.És ha túl sok fehérjét eszünk,vaghy sok tejet iszunk,nekem legalábbis ezt mondta a védőnő,aki ugye tudjuk hogy nem egészen százas. :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok kismamik (de rég írtam már ezt) és anyukák!!!
Áron babát Anyós figyeli úgyhogy jöttem egy gyors helyzetjelentésre. :lol:
Megvolt a 6 hetes kontrolom minden oké,mindent csinálhatok!
Szombaton ki is használtam,Anyu elvitte sétálni Áront én meg tele engedtem a kádat és belefeküdtem!!! Annyira jó volt,10 hónapja vártam erre! :wink:
Áronnak is megvolt a csípőszűrés,minden rendben vele,azt mondta a dr. hogy mintadarab! :wink:
Szerencsére nem kellett időpontért harcolnim mert egy volt kollega jött házhoz és megnézte! :wink:
Amúgy szopiügyileg viszonylag rendben vagyunk,időnkén teste azért kap egy kis tápot,dse nem mindig és nem sokat!
Van mikor hasfájós és van mikor nem,van mikor sír és van mikor nem.......
Tök változó!
Tegnap nappal semmit nem aludt,kb. 2X 1/2 órát és még este is kipattant szemekkel nézett!
Kiságyba ha beraktunk rögtön felébredt,úgyhogy az éjszakát velünk töltötte és nagyon jól aludt! (mi nem annyira! de legalább csend volt) :D
Hát velünk röviden ennyi történt!

Gratulálok minden újdonsült Anyukának akinek még nem tettem és sok sikert a babákhoz!
Minden baba nagyon édes!

Kismamik!!! Tényleg rajtatok a topik szeme!!!!!!!!!!!!!!
Hajrá!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++
De hol vagytok????
Lehet,hogy már nincs is kismamink????????? :roll:

Olvasok amúgy mindennap de írni nincs már időm!

Még amit nagyon akartam!

Szúnyogháló-szúnyogháló-szúnyogháló!!!!!!
Mindig attól parázok,hogy ha valakit megcsíp egy darázs nehogy allergiás legyen rá!!!
Kriszti! Olvastam amit írtál,hát nálam mindig van calcium!
És pénteken mi történt??????????
Berepült a babakocsiba egy darázs és megcsípte Áron kezét!!!!
Gondolhatjátok egyedül voltam itthon,rohantam vele a dokihoz aki 5-ig rendelt és már 3/4 5 volt!
Kapott fenistil kencét meg borogattam,meg persze sírtam,mert van a babkocsin szúnyogháló csak nem hajtottam le!
Azóta kötelező mindenhol használni!!!

Na most lépek!

Vigyázzatok magatokra és a babákra!

Pussz mindenkinek!!!

Kép

Kép
ibm

Vagyok ám! Aludtam egy jót, de úgy érzem, hogy nem eleget... :roll:
Nem tudom mi lehet. Még kajálni sincs kedvem...
Viszont kimentem a fürdőbe és megijedtem attól amit a tükörben láttam, olyan kis csókos szám lett! :lol:

Tényleg, Timi! Te? Bence baba nem kíváncsiskodik kifelé? :wink:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

ÚRISTEN! VÉRZEK! MI EZ? MI EZ? :shock: :shock:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Na,csak nem?Kriszti-megy a drukk!!!! :D :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Ma megint volt itt a védőnő-Dominik épp aludt,nem zavartuk,beszélgettünk,szopiról,miegymásról,mondta hogy majd ha meg tudjuk oldani,csak akkor menjünk tanácsadásra-ugye múlt héten nem mentünk mert nagyon hideg volt,most meg Apa délutános,és így nem tudok bemenni,mert itt a két gyerkőc is.
megállapítottuk hogy ezt a meleget nem szereti Domi baba,azért nyűgösebb ilyenkor,és azért lóg ilyenkor többet a cicin.

Ez a mai délután húzós lessz,Apa délutános,és meg három gyerekkel,aki közül az egyik lerokkant-Kristi-mivel rohangált és elesett a küszöbben,és a nagylábujjáról elöl egy részen rondán lejött a bőr :(
Most alszik-de nagyon sírt,nagyon fáj neki.Meg se mozdította a lábát,annyira fájt szegényemnek,és nagyon vérzett.Ezt most rosszabbul viselte,mint a kb.egy héttel ezelőtti balesetet,amikor is,Apának segédkezett,aminek az lett a következménye hogy beleesett a járólap egy törött darabjába,és nagyon rondán felhasította a tenyerét.Gondolhatjátok hogyan megijedtem amikor Apa hozta fel ölben,felfelé tartva a kezét,amiből folyt a karjára a vér-na szóval ekkor csak auzott,pedig az rondább seb volt,mint a multkori.Egy igazi kis eleven ördögfióka! 8)

Kép
Kép
Kép
kike

Tényleg-ma vagyunk három hetesek! :D

Amúgy hol van mindenki?? :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:17-kor.
20150601134430

Valószínű a nyákdugó volt, mert azóta semmi sincs.
Beszéltem a dokimmal, azt mondta, hogy ne izguljak, ha nincsenek fájások, akkor nem kell bemennem, mert még napokig húzhatom.

Ja és bocs hogy leírom, de volt szó róla, hogy mindenkinél máshogy néz ki, hát nekem olyan barnáspiros és inkább folyós mint darabos.
Még egyszer bocsi! :oops:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Viki! Mekkora Lackó! :shock: Szép nagy baba!

Kriszti! Szerintem te már hamarosan mész! Én a mára tippelek! Így a 40. héten elmegy a nyákdugó! Olyan izgi!

Kép
szly27

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:18-kor.
20150601134430

Szly!
Köszi! ;)
20150601134430

Viki! A kisfején az a pukli mitől van? Gondolom hamarosan elmúlik!

Kép
szly27

Születésénél lett Kefál hematómája, idővel fel fog szívódni. Sietett a drága.
20150601134430

A kaki gondokra nem tudok semmit! De ha nem kakál minden nap és jó a közérzete, akkor szerintem nem gond.

Kép
szly27

Lackó nagyon édi baba! Hogy tud aludni! :D

Hú izgulok, le is vert a víz rögtön!

Anyukám szerint már ne ücsörögjek sokat, mert az állítólag nem tesz jót.

Apa felhívott pánikolva, hogy akkor most mi van? Jöjjön? Mondtam hogy még ne, mert (még) nincsenek fájások. Úgyis hívom, amint van valami.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Izgi! Jázmin 39+3-ar született!

Kép
szly27

Timivel mi van-elment már szülni?
mennem kell,Nagyobbik Fiam hív,nagyon fáj a lába,csak fekszik :(

Kép
Kép
Kép
kike

Timi tegnap egy óra felé írt utoljára, azóta már akár túl is lehet a dolgon.
Timi! Vagy így, vagy úgy de jelentkezz! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 18:37-kor.
Vendég

Kriszti! Rajtad a topik szeme!!
Megy a drukk!
Kinek írsz?

Timi?!

Viki, nagyon édes Lackó!

Kép
Kép
patr

Halihó!

Én szoktam narancslevet inni és nem vettem még észre hogy fájna tőle a babapocak!

Ami - örülök hogy ítál végre! Tegnap már elhatároztam hogy felhívlak ha ma sem jelentkezel! :wink: Azért jó hogy Áronnak is vannak már jobb napjai! Remélhetőleg kinő már lassan a hasfájós korszakból is!
Hű, ez a darázscsípős eset nagyon rossz lehetett! :( Gondolom Te jobban megijedtél mint a picúrkád, de tuti én is szívbajt kaptam volna! Jó hogy írtad ezt a szúnyoghálót, fogok venni!
Én pont azon gondolkoztam tegnap hogy mit csinálnék ilyen helyzetben, mert láttam a hírekben hogy 2 haláleset is volt a darazsak miatt a múlt héten. Durva!!! Engem már csípett meg gyerekkoromban, akkor nem voltam rá allergiás, de ha belegondolok, akkor még szénanáthám se volt, újabban meg spray-k nélkül levegőt se kapok augusztus-szeptemberben. :roll:

Vidoata - nekünk is voltak pattanás szerű kiütések és bár beletelt néhány napba, de elmúltak maguktól. Ne aggódj miatta! :wink:

Muffin - nagyon kis cukorfalat Eliot baba! :D Végre láthatunk róla képet! Azért kérünk majd egy nemsírósat is!!! :lol: Ezt a tapaszt mostantól folyamatosan viselnie kell neki a műtétig? Mikor lesz a műtét?

Nóri is nagyon jól viselkedik mostanában. Mondjuk éjszaka soha nem volt vele gond, általában csak 1x ébred fel enni. A nappalaink is rendeződnek lassan, volt már hogy sikerült egész nap 3-4 óránként etetni és ez nálunk nagyon nagy szó az 1 órák után!! Én sajna még mindig nem tudok nyugodtan aludni, sokszor kipattanok és ránézek hogy minden okés-e vele. Nemtom miért... ösztön :lol: .

Ma ismét lecsúsztunk a szemészetről, mert 8-14-ig volt rendelés itt Csepelen és hiába hívogattam délelőtt, 13:10-kor vették fel először telefont, akkor meg már nem értünk volna oda sehogy sem. Így megbeszéltem velük hogy holnap 10 és 11 között megyünk és bekopoghatunk, soron kívül fogadnak. Kíváncsi vagyok mit mondanak. Drukkoljatok!
Most már 3-4 napja én is abbahagytam a kamillázást és a csöpögtetést is. Csak forralt-hűtött vízzel törölgetem. Nem lett jobb se rosszabb se...

Elég depi vagyok az utóbbi pár napban. :( Nem tudnám megmondani mi bajom van... talán ez az itthon ülés ami a leginkább befordít. Alig várom már hogy lehessen nyüzsögni a babakusszal, mert lassan bekattanok itt a 4 fal között. Persze minden nap megyünk sétálni, de az nem olyan... autónk nincs (jogsim se), bkv-zni meg még nem merek vele. :? Hát, ennyit a kínjaimról! :oops:
Kép Kép Kép
Vendég

Timi tuti elment szülni! :D Nem szokott ilyen sokáig elmaradni! Kriszta! Lehet hogy lesz egy saját táblid ha nem húzol bele! :lol: Persze drukkolok meg minden, de hát mégiscsak Te voltál az utsó a sorban, Levikéd pedig kis kötelességtudóan be is tartotta ezt! :wink: Levi, lassan itt a Te időd, hallod?! Simi neki a pocidra! :D :D
Vendég

Plíííííízzz!!

Orrvakarás? Szemvakarás? Nagyon dörzsöli!! Ha nem múlik, elviszem a dokihoz!

sz.andi

Wera, nekem is már nagyon mehetnékem van! Nem vagyok egy itthon ülő tipus, már én is alig várom, hogy lehessen menni a babával. Meg a maradék hárommal :) . Ők is nehezen viselik, hogy idáig állandóan mentünk, most meg a max program a biciklizés a ház előtt!

Kép
Kép
patr

Wera! Nóri baba annyira édes! :D Leventém ha kibújik majd hozzátok zavarom udvarolni! :lol:
De ha Casanova lelkületű, akkor megy majd VKata Dórikájához is! :lol:

Tőlem jöhet az egy személyes tábla! :lol:
Még időben vagyok, nem is aggódok.

Kinek írjak? Andinak, Vikinek és Werának bent van a száma a telómban, majd meglepi lesz. :wink: :D

Andi, én arra gondolta, hogy nem irritálhatja valami, pl mosószer vagy valami?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Most találtam a helyi topikban, hogy az egyik kismami kapott valamelyik gyógyszertárban olyan betétet, ami kimutatja a magzatvizet.
Igaz, rendelni kell és másnapra érkezik és három darab 2900.-úgyhogy azt hiszem ilyennel most nem élek.

Tudom, hogy már senkit nem érint, csak volt szó róla, hogy már nem lehet kapni.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti! Köszi, lehet van benne valami, szerencsére el is fogyott a mosószer, már vettünk újat.
Na hajrá! Eriggyészülnimá! :lol:

Timi tuti ott van! :D

Wera, Muffin! Nagyon édesek a gyerkőcök! Még képeket, még!

sz.andi

Sziasztok!
hát nem volt nagy pörgés ma!

Mi sétálni voltunk....de a kisasszonynak ma nem nagyon tetszett...melege volt nagyon...akkor megszoptattam. de aztán mindent kihányt. Szerintem lehet refluxa van. De szerintem anyatejes babáknál ezzel nem csinálnak semmit. Az a furcsa, hogy nem csak bukik, hanem ilyenkor nagyon sokat kihány!!!

Kriszta!
megy a drukk!!

Timi!
Merre vagy??

Anyjuk!
Boldog hófordulót Annának!

d.dodó

Hahó!

Kriszti, köszi, hogy utánajártál a magzatvíz-kimutató betétnek :D :D
Hajrá nektek, és várjuk az sms-t!

Timiért nagyon izgulok, remélem, minden ok velük!

Muffin, Eliot nagyon édes! Annak a tapasznak én sem örülnék a helyében... de ha segít..

Lackó, Nóri, Potyka-Dani is nagyon cukik!

Andi, Wera, sajnálom a szem-mizériát! Sajnos nincs ötletem rá, jó lenne egy topon lévő gyerekorvos...

Katák, olyan muris olvasni a doktorok paramami sorait :D :D

Kike, jobbulást Kristinek, Dominak pedig továbbra is jó étvágyat!
Domi még mindig professzorfrizurát visel?

Wera, megértem a befordulást.... Tudom, nem vagy az az unatkozós fajta, de ha belefér az életedbe, csinálj valami mást is! Én pl. azt tervezem, hogy szabad félóráimban föltörnázom az angolomat újra középszintre - vagy akár tovább, hogy valami más jellegű kreativitás is legyen az életemben az ovi-pelenka-tej-altatás-játék sokszögben. Persze nem most rögtön.

Tegnap jól elkiabáltam, hogy alig van vérzésem... este annyi jött, hogy felhívtam az orvosomat, mit csináljak a Niagarával, szerencsére megnyugtatott. Aztán alábbhagyott a dolog.

Nati lányom nagylány lett :D leesett a köldökcsonkja :)

Megyek, játszanom kell a nagyobbikkal.

Kép
Kép
bondi

Timi kinek fog szólni, ha van valami?

sz.andi

sziasztok

csajok normális az hogy még mindig vérzek???????????????

lassan 5 hete szültem

A kicsi lénárol nem mondok semmit :evil:
hulla vagyok ez a csaj BÖG ÉS BÖG ÉS BÖG
nappal el van néha de éjjel kész vagyok apa is

Képimg][/url]
Kép
ronix

hahó,
itthon, itthon, mi is!!!!
Most hozza a Zoli haza a nagyitól Szonját, jön a nagy találkozás!
Kistesó édesdeden szunnyad az ágyában... egyelőre.
De már tegnap éjszaka megmutatta, mit tud, mert velem aludt, és nem volt semmi! Hangja az van a gyereknek 8)

Megjöttek!!!!! :D

KépKép
szkagi

Bondi:köszi,Kristi már rohangál,beragasztottam neki alaposan,mert nagyon nedvezik,de nem lehetett ittbennt tartani.

Hát hogy Domi professzorfrizus-e még-döntsétek el ti-rakok képet :D
Kép

Kép

Kép-itt Anyukámmal van

Egyébként nem igazán adom neki a cumit,de épp mikor itt voltak a Nővéremék,nagyon nyügöske volt,locsi előtt voltunk,és már fáradt volt.

Most aludt el nemrég,remélem alszik egy kicsit nagyobbat,nem csak negyed órát-szegényem úgy nem bírja ezt a meleget! :?

Kép
Kép
Kép
kike

Ja,igen,a bamba képemet ne nézzétek! :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Vikim! Köszönjük szépen!

Lacinkó, Eliot és Nóri nagyon arik! :D

Csajok! Meg van a lakásunk! Kisebb felújítás és költözhetünk! JJuuppijjéé! :D :D :D
Vendég

Ronix! Én tegnapig már csak barnáztam azóta rendesen vérzek! Csütörtökön doki! Kontroll!
Vendég

Ronix! Én tegnapig már csak barnáztam azóta rendesen vérzek! Csütörtökön doki! Kontroll!
Vendég

Nóri még mindig tündéri,és Lackó is édes. :D

Bondi:gratula a köldökcsonk megváláshoz! :D

Ági:üdv újra köztünk,kérünk majd képeket,és várjuk a beszámolót a nagy találkozásról :D

Ronix:normális hogy még vérzel,és a Vercsivel még akkor is vérezgettem mikor hat hét után mentem ellenőrzésre.
Sajnálom hogy ennyit sír a kicsi-tudom milyen rossz-teljesen kikészül az ember,főleg ha még aludni se tud.Beszélj a védőnővel hátha mondd valami okosat.Biztosan hasfájós szegény. :?

Kép
Kép
Kép
kike

Jajj,Eliotot kihagytam-ő is cuki! :D

Babu:gratula a lakáshoz! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Na ennyi volt az alvás,megint csak fél órát aludt. :?

Kép
Kép
Kép
kike

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 18:38-kor.
Vendég

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 18:39-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?