Sziasztok kismamik (de rég írtam már ezt) és anyukák!!!
Áron babát Anyós figyeli úgyhogy jöttem egy gyors helyzetjelentésre.
Megvolt a 6 hetes kontrolom minden oké,mindent csinálhatok!
Szombaton ki is használtam,Anyu elvitte sétálni Áront én meg tele engedtem a kádat és belefeküdtem!!! Annyira jó volt,10 hónapja vártam erre!
Áronnak is megvolt a csípőszűrés,minden rendben vele,azt mondta a dr. hogy mintadarab!
Szerencsére nem kellett időpontért harcolnim mert egy volt kollega jött házhoz és megnézte!
Amúgy szopiügyileg viszonylag rendben vagyunk,időnkén teste azért kap egy kis tápot,dse nem mindig és nem sokat!
Van mikor hasfájós és van mikor nem,van mikor sír és van mikor nem.......
Tök változó!
Tegnap nappal semmit nem aludt,kb. 2X 1/2 órát és még este is kipattant szemekkel nézett!
Kiságyba ha beraktunk rögtön felébredt,úgyhogy az éjszakát velünk töltötte és nagyon jól aludt! (mi nem annyira! de legalább csend volt)
Hát velünk röviden ennyi történt!
Gratulálok minden újdonsült Anyukának akinek még nem tettem és sok sikert a babákhoz!
Minden baba nagyon édes!
Kismamik!!! Tényleg rajtatok a topik szeme!!!!!!!!!!!!!!
Hajrá!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++
De hol vagytok????
Lehet,hogy már nincs is kismamink?????????
Olvasok amúgy mindennap de írni nincs már időm!
Még amit nagyon akartam!
Szúnyogháló-szúnyogháló-szúnyogháló!!!!!!
Mindig attól parázok,hogy ha valakit megcsíp egy darázs nehogy allergiás legyen rá!!!
Kriszti! Olvastam amit írtál,hát nálam mindig van calcium!
És pénteken mi történt??????????
Berepült a babakocsiba egy darázs és megcsípte Áron kezét!!!!
Gondolhatjátok egyedül voltam itthon,rohantam vele a dokihoz aki 5-ig rendelt és már 3/4 5 volt!
Kapott fenistil kencét meg borogattam,meg persze sírtam,mert van a babkocsin szúnyogháló csak nem hajtottam le!
Azóta kötelező mindenhol használni!!!
Na most lépek!
Vigyázzatok magatokra és a babákra!
Pussz mindenkinek!!!