[quote="sillia"]E írta:silliazt nem hiszem el!
Lócit letettem a plédjére a szoba közepén, ideültem olvasni és kb. 30 másodperc múlva itt volt a székem alatt
Pedig még csak gurul, mi lesz ha majd mászik??
"Lóóóóóóóóóciiiiiiiiiiiiiii, neeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!"

Látod, nemrég még aggódtál, hogy Lóci mintha le lenne maradva egy picit.
[quote="sillia"]
írta:silliaIgen, Lóci így gurul. Ahhoz képest hogy egy hete tanult meg hasrafordulni, egész jól belejött...
Viszont nagyon nehezem bírok vele mostanában. Sokkal több mindent akar mint amire képes. És dühöng ha valami nem megy. Pl. játszik valamivel hasonfekve és ellöki előrefelé. Nem éri el, de mivel mászni nem tud csak gurulni, képtelen újra megszerezni.
És ettől bedühödik.
Idáig, ha már végképp nem tudtam vele mit tenni, vagy cicire tettem vagy a kiságyába.
Mostmár egyik sem az igazi. A cicit kéri, de aztán mintha azt gondolná: én nem is ezt akartam...
A kiságyban meg hason fekve ráejti a fejét a rácsokra és ott ordít arcal felkenődve kitekeredett nyakkal.
Rácsvédő már nem sokat ér, pillanatok alatt kirángatja a helyéből.
Akkor bizony nem marad más hátra, mint az, hogy újra és újra odaadod neki a játékot. (És talán nem árt, ha előtte odakészítesz egy fél napi kaját magad köré, mert lehet, hogy ennyi ideig fogjátok nyomatni szünet nélkül.

)
[quote="hendegabi"]B írta:hendegabiond: Nóci (gondolom őrá gondoltál) most azt mondja, szeretne már suliba járni, unatkozik az oviban. (és mitagadás, nem az óvónénik kedvence - erről én is tehetek - de leginkább az óvónők)
Apa most hozott egy üveges Babylove-os kaját, és azon minden fel van tüntetve magyarul. (Szerintem egyébként csak annyiban különbözhet a Hipptől, hogy más arányokban szerepelnek az összetevők. Mondjuk például egy almaleven nincs túl sok variálni való...

)
[quote="hendegabi"]M írta:hendegabiár csak azért is gondolkodunk még (még a nevelési tanácsadón is), mert ebben a cikkben szereplő kisfiú sok tulajdonsága Nócira is ráillik:
http://vasnepe.hu/hetvege/20091219_egy_ ... kalvariaja...és nem hiszem, hogy véletlen a kistestvér jelenléte. Ugye ez már az asztmás roham alkalmával is felmerült....
Bond: megkérdeztem Vicát: megfogta az orrom, és azt mondta: ggggr (szabad fordításban: maradjon itthon, és játsszon énvelem

)
Naugyehogyugyehogyugye!?
Elolvastam a cikket. Nóci hogy született?

Nálunk ugyanez úgy nézett ki, hogy: "Ááááááááá, Manóóóóóóó, neeeeeeee ez fáááj!!!!! (De legalább biztos lehettem benne, hogy tényleg befejezte a kajálást

) Aztán egyszercsak azt vettem észre, hogy: "Jééééééé, nem harap a gyerek"

"

.
[quote="ikoka7"]
írta:ikoka7Tudom ez már egy agyoncsépelt szöveg , de a pénz tényleg nem minden, sőőőőőt. Nem pótolja a gyermek számára a szülőt, a nő számára a férfit. Ha ezt Te is így gondolod, akkor ültesd le a Férjecskédet és magyarázd el neki, hogy nem egy eltartóra van szükségetek, hanem egy társra illetve egy Apára. Valahogy meg kell találnia az arany középutat, hogy legyen pénz is , meg legyen családi élet is.
Csernus megfogalmazásában ez a gazdasági közösség.
Ha már ilyeneket csinál

, akkor tényleg érdemes bevetni egy akkus csavarhúzót.

[quote="ikoka7"]B írta:ikoka7ond : én erre biztos nem tudok neked válaszolni, de basszus most jut eszembe, hogy már 2 hete fel akarom hívni a könyvelőt. Ááááá , de utálom az ilyenfajta intézkedést, ráadásul a mi könyvelőnk sem egy egyszerű eset.
Rühellem, hogy miért kell nekem ilyen jellegű dolgokat tudnom, ilyenekkel foglalkoznom.

Az én dolgom a büfiztetés, peluscsere és hasonlók, nem pedig a jogszabályok ismerete és a könyvelő ellenőrzése.

Vagy leszarom az egészet magasról és jól meglepődök, ha később problémát okoz valamiben. Vagy odafigyelek rá végig, mert nincs kedvem szívni, különösen mások hülyesége miatt. Ááááááááááááááááááááááá.................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[quote="nyuszi81"]B írta:nyuszi81ond!! Hát lehet rád haragudni?!

Amúgy meg éppeséggel lehetett volna ilyen nevű hotel is,nem?
Nagyon jók az új,karácsonyi képek iwiw-en,aranyosak a gyerekek nagyon!
Sillia! Lili is épp itt van mellettem a földön a pléden,ő meg a saját tengelye körül megfordult

El sem hiszem. Forogni még mindig nem forgunk semerre

Éppenséggel lehetne ilyen jellegű hotel is, de ma már olyan flancos a nevük, hogy
boáááá.

Általában inkább fürdőről, helyiségről vagy valamilyen nevezetességről kapják a nevüket (sokszor angolul

) .
Nálunk mindkét gyerek először iránytűként kezdett el funkcionálni

, és csak utána jött a fordulás.

[quote="nyuszi81"]K írta:nyuszi81öszi Bond,ezt a linket ismerem,én is feltettem már az érdeklődöknek

Mi valószínűleg ide fogunk menni

Hát, akkor jól egymásra találtunk.