A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

De jó neked, miénk apa fáradt alszik, nem visz most sem sehova minket.
Már 2 hete nem voltam sehol :cry: :cry: de már hazahozta az autóm majd megyünk Petrával valahova kettesben, bár most apukám van itt és nem hagyom itthon, hétvégén anyukám is jön tehát nem lesz jövő hétvégén se menés sehova.
De megyünk a héten doki nénihez az is jó lesz.
Hiába ha 25 km-re lakunk a várostól ez benne volt a pakliban. A faluba meg nem kívánkozom koszos kis falu, mindenhol tele kutyákkal.

Nem volt annyira nehéz csak fárasztó Petrával, sokat volt ölbe mégsem volt jó neki csak forgattam a karomba, de eltelt.
Igaz volt egy délután amikor már nagyon haragudtam rá, éhes voltam nem tudtam tőle főzni sem, ha meg nem eszem nincs tejcsi elég, szóval nehéz eset volt de megjött apa és minden kialakult.

Kép
Kép
melisch

nyafizom Kép
legtöbbször csak így volt jó a héten Kép
anya szeretné ha aludnék de én inkább nézelődöm sok a látnivaló
Kép

Kép
Kép
melisch

De okosan néz!!!! Nagyon aranyos!

Kimozdulni fontos,bizony,tegnap is barátnőztem 1 órát,holnap meg tali,most én belehúzok :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="evilany"]
írta:
evilanyKimozdulni fontos,bizony,tegnap is barátnőztem 1 órát,holnap meg tali,most én belehúzok :)

sajnos tudom de ez van most még. Sokan ígérték, hogy majd jönnek babanézőbe de már másfél hónapja itthon vagyunk és senki nem ért ide :cry: ugyancsak a távolság miatt.

Köszi a dicsit, Petra inkább kíváncsian szokott nézni minden érdekli és csak menne menne ahogy a karunkban van.
Mi lesz ha elindul :roll: semmi nem marad a helyén.
Ja már átfordul az oldalára olyan édi ahogy a seggét megemeli és csak bal oldalra sikerül, aztán halad tovább már majdnem 180 fokos szögbe elgurult, nagyon kell már figyelni hova teszem le. Kiságyba egyik reggel a rácsnál volt a feje, mindig középre teszem le :shock:

Kép
Kép
melisch

Melisch
Ma már csak az távolság, amit nem akar az ember... Nálunk voltak már ismerősök Erdélyből is, Debrecenből is...
Nagyon fontos, hogy a te lelked rendben legyen... akkor nyügösködhet Petra is :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi rokonok hamar jönnek de barátok nehezebben, mondjuk egyiknek 2 baba, másik 8 hónapos kismama és még dolgozik, van aki csak most tudta meg, hogy hazajöttünk és nem is igazán hiányzik a vendég főleg ha estére jönnek akkor sokszor szoptatok, nyűgösebb Petra is :oops:

Igen fontos én legyek jó és hála Istennek nagyon jól érzem magam, sokkal nyugodtam kiegyensúlyozottabb vagyok mint bármikor is voltam az elmúlt években. Petra úgyis hamar megnő és már nem engedi, hogy karomba tartsam így most kiélhetem magam (mindig ezt mondogattam ha éreztem kezdek fáradni és újra erőre kaptam)

Kép
Kép
melisch

Na megyek beteregetem tatát Petrával, már sötét van nem tudom hol járnak sziasztok, majd még jelentkezem :wink:

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!!!

Ircsi Katus mennyit változott,tiszta apja!!!Nagyon cuki!!!

Melisch Lili is így volt pár napja és ma is!!

Szilvás vendégek remélem túl élted,hogy nem buktál ki nagyon.

Dia jó pihenést jó neked nekem is kellene,de páromnak be van csípődve a dereka ma ő fogta egész délelőt Lilit míg kifőztem,mert FIÚKNAK SZÜLINAPI EBÉDET CSINÁLTAM VOLTUNK 12 PFFF anyós tologatta Lilit az udvaron azt mondja be kell hozni mert neki fázik az arca mármint a banyának,ennyit a segítségről persze fel is kelt és üvöltött,aztán mindenki távozott,apa ismét fogta Lilit míg én rendet raktam...

Évi én vettem bébételt igen kevesebb a tejem,de Lili nem eszik tápot,ezért védőnő mondta kezdjem adni neki a krumplit csak simán megfőzve,vizben nem nagyon izlik neki,és rágja az ínyét,tegnap anyira sírt este hogy ugy kidudorodott a sérve mint egy szilva,mi lesz még nem tudom,mi sem eszünk többet 80-90,csak többször,és Lili már majdnem 6 kg szóval no para!!!

Hmm biztos van akit kihagytam csak Lili nyügi itt van mellettem!!

Bea gyógyulást!!!

Kép
bévi

Ja és Lili ma hangosan kacagott,és hasról hátra fordul,és ugy cibálja a hajam mint egy kis veszet hihi imádom,már nem csak sírni tud hangosan nevetni is :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Kép

Évi a hinta!!!!!

Kép
bévi

Bévi
Küldök neked egy nagy adag önbizalmat! Ne aggódj már annyit Lili miatt, és akkor Lili is nyugodtabb lesz!
Lili szépen fejlődik! (Katus 3 hónaposan nem volt 6 kiló)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Végre sikerült visszaolvasnom! Annyi mindenre akartam reagálni, de már elfelejtettem... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Boriszka a tejcsivel a maradék eszem is kiszívja szerintem! :D

Mares, én a Medela elektromos mellszívóját használom, nekem nagyon bevált, én kézivel biztosan nem győzném a fejést... Persze ha nem gyakran és nem sokat kell fejned, akkor szerintem a kézi is megfelel...

A babák tündérek! :-)

Látom, Katus is hálózsákban alszik. Boriszka is, így legalább álmában nem rugdossa le a takarót. Illetve lerugdossa, csak nem kell aggódnom, hogy fázni fog.

Apa egész hétvégén előadást tarott, de mostmár nemsoká itthon lesz.
Tegnap az ebédszünetben hazajött értünk és elvitt a Városligetbe bennünket, egész délután ott sétálgattam Boriszkával. Nagyon élveztük mind a ketten!
Ma meg a Vörösmarty térem voltunk, megnéztük a karácsonyi vásárt.

Hála Istennek ismét visszaállt a tejcsim a régi kerékvágásba, ma már fejnem is kellett.

Zajlik ám az élet nálunk, Apa úgy néz ki, hogy kapott egy állásajánlatot Belgiumba, majd februárban kiutazik pár napra és ha minden OK, lakáskeresés és akkor valamikor a jövő évben költözünk Brüsszelbe. Persze ez még hónapok kérdése...

Kép
napsugar1123

Annyira édesek ezek a kiscsajok!!! :-)
Már vagy háromszor végignéztem a képeket!!!!

Kép
napsugar1123

Ja, tudom mit akartam még!
Kipróbáltam a nektársört (alkoholmentes!!!!), eszméletlen módon megnöveli a tejmennyiséget! :shock: :shock: :shock:
Aki tejcsi problémával küszködik, mindenképp próbálja ki!

Kép
napsugar1123

Ircsi néha kell nekem a biztatás kibukok néha,nah de napról napra nagyobbak vagyunk és elevenebbek,Lili szépen fejlődik,ennek örülök,kis falánk a lelkem :lol: :lol: :lol: de nem bánom cuki ahogy eszik mi még ma is nagy ritkán birjuk ki a 3 órát,négyről nem is álmodok,nah de az az egészséges többször keveset :lol: :lol: betartja!Hogy viseled apa hiányát remélem Katus leköt és nem aggódsz NAGYON!!!

Napsi ez jó hír sok sikert hozzá!!!!

Kép
bévi

Napsi nektár sör mi ennek a márkája hol lehet kapni utálom a sört nah de a cél a lényeg!!!!Lehet lemerül a laptopom akkor elköszönök minde nkinek jó éjt!!!

Kép
bévi

Jah már kérdezni akarta Lili mostanság este csinál olyat este ha eszik nem büfizk bármeddig tartom leteszem felveszem ez gond szerintetek??Meg kinőtük a kicsi kádat végig ér benne mit csináljak mibe tegyem vegyek nagyobbat???

Kép
bévi

[quote="napsugar1123"]J írta:napsugar1123a, tudom mit akartam még!
Kipróbáltam a nektársört (alkoholmentes!!!!), eszméletlen módon megnöveli a tejmennyiséget! :shock: :shock: :shock:
Aki tejcsi problémával küszködik, mindenképp próbálja ki!

hol vetted? ez a neve? még sose hallottam!

Kép
gtunde75

Engem is érdekelne!

Bévi Lili annyira édes!!Picuri a hintában!Élvezi? Látom az ökle finom,Tomié is...

Tomi is hálózsákos bandita :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="limo73"]S írta:limo73ziasztok!

Életjel! Már egész megszokom, hogy nincs gépem, így még több időm jut kényeztetni a kis lurkómat! :D de azért nagyon hiányoztok!

Csillag! Apuka akar menni hozzád 4. gyereknek vagy 2. férjnek :D :D :D annyira ízlett neki a süti! (sütés téren nem állok a helyzet magaslatán)

Bercibó 3 hónapos adatai: 6710 gr, és 64 cm!!! Tehát beelőztünk Gergő baba! :wink: (mintha lóverseny lenne)
Szépen kajál: alma, sütőtök, répa, őszibarack, tejpép volt már terítéken. Tea: hipp édeskömény, szuper! (azt hiszem Szilvástól jött az ötlet)
Éjszaka: alszik, mint a bunda! Nappal eszik-játszik-alszik. Ritkán sír, ja most még az oltáskor sem sírt.

.

Sziasztok!Először is :
Holnap visszaolvasok :)

Limo drága :)
Mi is már 6750gr és 62 cm-esek vagyunk áááááááááááám
2010.11.18-ai mérés :)

De szép nagyok vagytok :D :wink:

Gergő kutacsa kicsi-fejkörfogata szintén (neurológus szerint)
Kutacsméret-passz
fejkörfogat: 42cm
(37-el született...6 naposan 35-öt mértek...na azóta 42 lett...
...beletették a bogarat a fülembe...aggódom,bár februárban lesz csak kontroll
Védőnő majd kedden kijön-elhozza a táblázatot..stb

Most lefekszem...
gyermekem szombaton délután fél 5-kor evett...majd vasárnap reggel kért reggel 3:45kor újra enni...persze csak szombat este 8 körül aludt be...
Ergo régen volt reggel 3/4 4...fáradt vagyok...Holnap babatali-OTT LESZEK!
Majd útközben veszünk valami nasit :oops:
Elfelejtettem ma venni :(

Babaképek haláliak!!!

Katus jó fej-lábevés...
Ircsi-ne éheztesd a drágát :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

ezt azért még feldobom

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

végre megvan minden :) ......... és mindenki :D :P

Jó éjt!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag,napközben nem alszik Gergő?
Mekkora kéne legyen a feje? :shock: szerintem tök arányos.

evilany

evilany

Nééémá nektek Zoés vonalzótok van? :) nagy a szerelem!

evilany

Sziasztok!
köszi a kérdést, Ircsi! sűrű hétvége volt nekik. egyik nagy a keresztszüleivel Planetáriumozott szombaton, aztán ott aludt náluk, ma délelőtt apjukkal Müpában koncert a két nagynak. Aztán délután a legnagyobbnak karateverseny. A két középső tegnap lent aludt anyámnál, ma délelőtt Halász Judit koncert! Kultúr hétvége!
A két kicsi egyre többet nézelődik hason, majd megpróbálok feltenni képeket. Megtaláálják a kezüket, meg néha egymás kezét, fülét, az nagyon cuki :wink: Délután kicist nyüglődtek, de amúgy jól vannak, a héten két kontrollra is viszem Jonit, illetve fülészettel együtt háromra, remélem minden OK lesz, és egy életre kipipáljuk az orvososdit!
vágod már a centit, h mikor jön a párod?

Katus nagyon cuki! Meg a többi bébi is. És olyan okosan néznek!

Nem büfiznek mindig, ha jól alszik utána, akkor nem gond!

B évi! Nonó is csak 4,78 volt 3 hósan, több minz 1 kg-al könnyebb, mint Joni, de ez nem számít! Kis , vékony, szívós nőcik, amúgy meg majd megnőnek :D És fordul már Lili, jó mozgékony, tényleg nincs min aggódnod!

Enyémek össze-vissza szopiznak, néha alszanak egy nagyot, néha nyafizásra is szopi a gyógymód, nem 3 v4 óránként. Így viszont fejlődnek :D

Évi-Ircsi! grat a topic szülinaphoz, mint törzstagoknak!
Claire
claire

Sziasztok!

Napsi: köszike a mellszívó infókat, ... ahogy Tündit, engem is érdekelne az a nektár valami amit mondtál!!!! ha brutál lesz tej én annak csak örülök!!!

Persze mitől van sok tej: ha az ember lánya pihen és nem kukorékol 5 óta... mert előtte a kisded 3tól félóránként felsír és cumi vissza projekt van...

Bévi, Ircsi, Melisch: babák csodásak!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

[quote="evilany"]N írta:evilanyééémá nektek Zoés vonalzótok van? :) nagy a szerelem!

Igen :oops:
A legutóbbi babatali óta :oops:
:) :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="evilany"]C írta:evilanysillag,napközben nem alszik Gergő?

De alszik...
na nem sokat...3-4 szer 30 max 45 percet :)
de volt hogy 15 perc után felkel...mint aki kialudta magát :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na eltűnt a köszönésem :(

Akkor újra:

SZIASZTOK! :)
Jó reggelt!

Nem tudom mekkora kéne legyen a feje...házidoki szerint arányos...
Védőnő holnap felvilágosít.
Tegnap olyanokat olvastam... :( itt bőgtem mint egy gyerek...a kisfiút ráadásul Gergőnek hívják...Brutális...
"ez miatt nem foglalkozom most vele"
Megijedtem...és félek,hogy valami nem stimmel :(
De legyűröm...legalább is igyekszem...mert GERGŐNEK SEMMI BAJA NINCSEN és NEM IS LEHET!!!
Ő hozzánk akart születni,épp abban az időben ... arra a helyre!
("nem vagyok szekta tag-és Jehova se")
Szóval nem lehet semmi baja és KÉSZ!
(csak pozitív gondolatok befelé)

Mares-Remélem ti is jöttök :)
Már kíváncsi vagyok a kis druszára :)

Limo-Nehogy azt hidd,hogy versenyezni akarok! :) csak vicceskedtem :)

PÉCSIEK:
"cigánytescoban" most a F.P. tanulókutyus csak 4990,- :)
De sajna most pont nem van rá :(
Decemberben meg már tuti nem lesz!
Aki akar fusson neki!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Bocsi csajok :oops:
egy próbát megér..nyerni lehet vele-aki gondolja regizzen:

http://mikulas.aegondirekt.hu/?ref=ci4q2o

Köszike

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag: imént fürödtünk mert nyakig kakásak lettünk, én ennyi motyót 1 gyerekből kijönni még nem láttam!!! Body, ruha mindes kakis-fosis lett!!!

de legalább talira frissen kimosakodott lesz a drága :lol:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok
Szar időnk és nyűgi babánk van :?

Mares,télleg,jöttök du?

Ma 1 éve teszteltem nagyon nagyon nagyon.... halvány két csíkost :lol: :lol:

evilany

Aha ezek szerint igen :lol:

evilany

Évi: nálam gergő tiszta kóma, elalszik cicin úgy tömöm már, mert lófaszt sem evett fél óra alatt 20at!!! :( talán most másik ciciből belehúz, piszkálom h egyen mán!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Jó reggelt! :)
Végigolvastam, de már a felére nem emlékszem :shock: :(

Tegnap voltunk Antival 3 évesek, elmentünk Mislenybe enni, kiértünk 1/4 négyre, persze, hogy mindkét kajálda zárva volt
:evil: , így Árkádolás lett belőle.
Réka úgy elvolt, nézelődött, hogy nem is szólt, hogy éhes, így 5 óra telt el a két etetése között, nagyon elrepült az idő.....

Kapott nyunyót, mert mutattam neki, nagyon tetszett neki, s már tömte is a szájába! :D

Végül bealudt:

Kép

És így üldögél:

Kép

Már olyan hosszú a haja, hogy nem áll fel, de copfot simán tudok neki csinálni! :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Gyönyörű!!! Nemsokára láthatom élőben :)

Tündi,elvileg 1 körül odaérünk,ha semmi nem jön közbe.

evilany

sziasztok!

végre aludtunk egy kicsit! 1-kor, 5-kor és 9-kor evett... ezzel így már kiegyeznék... mondjuk ismét a nappaliban aludtam, apa visszaköltözött valamikor az éjszaka közepén a hálóba, mert kényelmetlen volt neki...
nem tudom, a gyerek hányszor kelt éjjel és aludt vissza... párszor hallottam mocorogni, meg párszor felkeltem cumit visszadugni... de lényegében sokkal jobb éjszakánk volt, mint az elmúlt napokban...

Évi ok, szuper!

Csillag időben szólj, ha kell menni értetek!
:wink: :lol:

jaj, csajok... arra készüljetek fel, hogy elég szűkösen leszünk, mert kicsi a lakás... :oops: :lol: de hát sok jó ember... :wink: :lol:

Kép
gtunde75

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Jó reggelt!

A nektársört Pesten könnyen be lehet szerezni a Herba Házban és a Medi Line-ban is. De szerintem nagyobb bioboltokban is kapható.

Ezt iszom én:
http://biofalva.hu/spd/falva_711903/Lam ... _nektarsor

Egyébként én sem szeretek semmiféle alkoholt, de ennek nem is sör íze van, hanem kvasz... (ez egy orosz üdítőital - hátha ismeri valamelyikőtök!)

Kép
napsugar1123

Hasonló ez is..
http://karamalz.hu/

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="lombikbaba"]H írta:lombikbabaasonló ez is..
http://karamalz.hu/
ezt ki akarom próbálni én is!

evilany

Napsugár
Drukkolok a költözéshez!

Bévi
Katus se böfizik minden szopi után.
Kiskádat, ha kinőttétek, meg lehet próbálkozni a nagykádban fürdéssel... :wink:

Csillag
Biztos minden rendben van Gergővel!

Claire
Akkor nem unatkoztok! Van sok-sok program!
Drukkolok, hogy Jonival is minden rendben legyen!

Mares
Nálunk nincs cumi... Katus nem éri be műdolgokkal... ha nagyon nyüszis, akkor magammellé veszem és úgy szundikálunk... :wink:

Évi
Tavalyi teszt :lol: :lol: :lol: :lol:
És most mindig gondoskodik a pozitiv terhességi tesz okozója a foglalkoztatásodról :lol: :wink:

Réka baba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi, köszi a drukkolást! ;-)
Nem lesz egyszerű menet, de már most gyűjtöm a lelki erőt is hozzá!

Nálunk sincs cumi egyáltalán...

Már mi is rég kinőttük a babakádat, több mint egy hónapja a nagy kádban lubickol a kismanó, és nagyon imádja!
Sőt, hívtunk kádúsztatni egy szakembert.

A Karamalz-ot is kóstoltam, nekem a másik jobban ízlik, de ízlések és pofonok! :-)
Megyek is,iszok egy pohárral! :wink:
MINDEN BABA ÉS MINDEN MAMA EGÉSZSÉGÉRE!!! :lol:

Kép
napsugar1123

Hmm,Tomi beéri... :roll:

Naná hogy elcsúsztunk az evéssel,11 helyett 10-kor evett,sebaj,most próbálom etetni fél 1 körül,és akkor utána öltözünk indulunk!

evilany

Napsi: köszike, apit majd ráuszítom, úgyis pesten van szegényem :)

Évi: én ittam a másikat, a Karlma-izét, DM-ben vettem Intersparnal! Bár brutál sok tejet nem észleltem.

Sima alkohol mentes sör, vagy a citromos Gösser nem jó? ( mert az mondjuk van itthon :) )

Clárika: mekkora hajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :) :lol:

Ircsi: Gergőnek elalvásnál kell, ha full dühös akkor csak úgy röpül :) kaja téren nincs párdon :)

Tündi: majd szépen összekuporodunk :)

CSillag: bitang a tettttttkó

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Köszönöm, hogy mindenki gondol ránk:-) Még nincs semmi hír, remélem minden ok lesz:-)
utána még jött negatív dolog az most csütörtökre szerencsére rendeződik:-)

Nem nagyon tudtam visszanézni miket irtatok, de a bébik gyönyörűek!!! Szépen nőnek, ügyesek:-))

Ircsi, imádkozom értetek, minden rendben lesz, te csak nyugodj meg:-) Puszi Katusnak.

Most képeim nincsenek, mert tanulás van ezerrel és nem töltöttem még fel a gépre:-)

Nálunk most Bence már sok oltást kapott a kötelezőket, a prevenar egyik felét, meg Neisvac c-t is. Most jövő héten jön megint egy kötelező meg a prevenar másik fele.
Bence sokszor felnevett, mosolyog ezerrel, ő a legérzékenyebb a gyermekeim közül, nagyon anyás, annyira hogy Norbinál alig marad, mindig engem néz. 19kor eszik utoljára utána reggelig alszik, igaz 3.30-4kor kelünk. Forgolódik, minden érdekli:-) Imádom:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik
Jó, hogy jelentkeztél!
Sokat gondolok rátok!
Kitartást!
Csemetéidnek nagy-nagy puszik!

Pécsi csajoknak jó pletyózást!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Na igen, alig van itt élet, hogyha a pécsi lányok buliznak... :wink: :lol:

Kép
napsugar1123

Ircsi, köszi:-) Átadom:-) Én is sokat gondolok rátok!!:-)

Kép
Kép
Kép
brikancs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?