A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Jaj, lányok, hogy én mekkora hülye vagyok!!!! :( :( :(
Megjövés ügyben legfeljebb az izgat kicsit, hogy hogy jöhetett meg 11 nappal pé. után, de ez van.

Én szó szerint nem vagyok jól... Holnap lesz a temetés, valószínűleg ez kavart már fel hétvégén is, de ma reggel annyira rosszul voltam, hogy gyorsan beszaladtam a suliba, lepasszoltam 2 órámat egy kolléganőmnek, és sipirc haza. Remeg kezem-lábam, meg a többi idegbajos tünet... :(

Annyira édesek vagytok, hogy így aggódtok értem!!! :) Én meg annyira állat, hogy nem fogalmaztam pontosan!! :( Mentségemre szolgáljon, hogy tényleg rosszul voltam, alig volt erőm.

Nem tűnök el hosszú időre, ígérem, de most képtelen vagyok ezzel foglalkozni. De persze gondolok rátok!!!

Puszi mindenkinek!!!

meri

Sziasztok!

Mo!
Nagyon szeretem a humorod! Olyan jó, hogy itt vagy velünk!
Viszont azon gondolkodtam, hogy még ha negatív is lesz a teszted, honnan tudod, hogy a ciklusod melyik szakaszában vagy? Biztos nem lenne jó, ha megvárnád a mensit, ami nem is jön, mert közben babás leszel és így a férjednek is lesz oka morogni, hogy pénzkidobás volt ez a sok csodaszer, de persze a végén úgyis megbocsájt örömében?

Ildikó!
Én is megkönnyebbültem, ahogy olvastam a negatív teszted!
Már kezdtem attól félni, hogy esetleg egy méhen kívülit nem látnak az UH-on. Pihenj jó sokat és ne is gondolj most semmire babázz és barátnőzz egy kicsit, hidd el ennek meg lesz az eredménye! Nagyon fogsz hiányozni! :cry:

Little!
A világ legszebb görbéjét produkálod és tanácstalan vagy?! :shock:
Tüneteket még nem kell produkálni, de lehet hogy csak azért múltak el, mert megnyugodtál a görbéd láttán.

Meri!
Annyira sokat gondolok Rád. Pénteken, amikor megjött én is mindenféle rosszra gondoltam, még arra is, hogy feladom. Mert még az is jobb érzés, ha tudom, hogy nem lehet babám (még akkor is ha én nem akarom), mint ilyen bizonytalanságban, reménykedésben élni. Mára szinte elmúlt ez az érzés és ezt Nektek köszönhetem! Szóval, ha bármi fáj, mi itt vagyunk!!!

Titi!
Akkor már nem csak napközben tudsz majd jönni?!
Sajnos nálunk a két gép sem segítene, mert olyan sűrű a napom, hogy nem is tudnék több időt tölteni a gép előtt.

Éva

Kép
balimama

Meri, szegénykém, akkor lehet, hogy ezért jött meg ilyen hamar. Mert ideges vagy biztosan a holnapi nap miatt!!! Gondolunk Rád holnap! Légy erős Meri!

Éva, hát, nem tudom, monitort kellene még szerezni átmenetileg, most 2 hétig van még ADSL-ünk is, és megkapnám egy másik géppel, aztán ki kell telepíteni a másik gépre a kábelnetet, az meg össze-vissza kábelezés a lakásban, hát nem tudom, megéri-e. Azért napközben tudok jönni közétek, otthon úgysem volna sokkal több időm a háztartás mellett. Ma is 7 körül megyek haza, mert még angolom lesz. :(

KépKép
titi_27

De jó Meri, hogy itt vagy!!!! Én teljesen azt hittem, hogy azért nem akarsz jönni, mert megjött és emiatt magad alatt vagy! Az érthető, hogy most a temetés miatt nem akarsz jönni, mert most más dolgokkal vagy elfoglalva! Azért ha van kedved nézz be!

Mo! Hát én remélem, hogy nem is lesz szükséged arra a sok mindenre amit most megvettél. Kíváncsian várom, hogy mi lesz ennek a hosszú ciklusnak a vége. Egy pozitív teszt lenne a legjobb befejezés. :lol:

Éva! Hát engem a görbém nem nyugtat meg, mert nem is igazán értek hozzá, csak annyit, amennyit Ti egymásnak mondtatok. Pár nap és vége a bizonytalanságnak.

Titi! Nekünk is kábelnetünk van, és meg van osztva az internet. Nem kell hozzá kábelezés, csak egy csoda szerkentyű, úgy hívják, hogy router /azt hiszem így kell írni/. De ha kell, akkor a férjem erről bővebb tájékoztatást tud adni, ő a szakember.
Vendég

Meri! Ne haragudj, hogyha félreértettem a helyzetet!!!! :?
Én is csak a vonalzódat figyeltem, és nem gondoltam arra, hogy mennyi minden szörnyűség történt még... Sok erőt kívánok az egész családnak!!!
Jobbulást neked!!!

Titi! Ingyen net a kábelTV-vel van. Csak a modem díját fizetjük... kb.:500 Ft. Korlátlan internetezés, de nagymama koromig kellene a gép előtt ülnöm, ha valami nagyon érdekelne és belemerülnék a témába... nagyon lassú.

Éva! Kedves vagy!! Nagyon jól érzem magam veletek. Már a vonalzóm se ciki.... :lol: :lol: :lol:
Nagyon igazad van!!!! A csodaszerekkel megvárom a mensim... ha még lesz egyáltalán az életben.... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Little! Ennyi pénzért megvettem... ééés nem kell majd szedniii???
Hát, most elbizonytalanodtam...... már nem is tudom minek örülnék. Olyan dolgok kavarognak a fejemben, hogy jó lenne, ha végre megjönne, akkor "tiszta lappal" kezdhetném újra, mert ez már több, mint idegtépő. Nem is tudom. Szerintem nem jött össze a baba, csak várok és várok..... :cry:
Képzeljétek! Anyukám most állított be a szobámba. Vett egy doboz Elevitet. Azt mondta, hogy majdnem elájult az árától. El sem merem mondani, hogy én meg miket vásároltam ma.... (főleg, mennyiért!). Jaj, a férjem tuti elmodja..... phúúúú.
Vendég

Sziasztok!

Tegnap nem igen tudtam jönni, mert haza kellett menünk Kecskemétre. Még májusban volt a tesómnak Bulgáriában egy súlyos siklóernyős balesete és végre kiadták a bulgár hatóságok az ernyőjét, a párom kiment vele érte. Tegnap indultak és holnap jönnek. Ezért én is csak reggel jöttem vissza dolgozni.

Éva! Arik lettek az új vonalzóid, főleg a kisvonatos tetszik.
A neveket már kb 6 éve eldöntöttük, Bence és Anna, de sajna a genyó sógornőm ellopta a Bencét. Tudom, hogy ez most gonoszan hangzott, de tudta mindenki, hogy ezek a neveink, és ő végig azt mondta Balázs lesz a kisfia, egy héttel a szülés előtt meg Bencére váltott. Azért érzem gonosznak, mert előtte héten beszéltük konkrétan vele is, hogy nálunk mik a nevek, tehát nem mondhatja, h nem tudta.
Most jelenleg kisbébi a neve.

Zora! Neked is boldog névnapot így utólag, nem voltam elég figyelmes, h te is Ági vagy. Sajnálom, amin keresztül kell menned, nem gondoltam volna, h ilyen esetekben napokat gondolkodnak az orvosok. Ez szerintem negyon szörnyű.

Ági! Mi az a fizetős integrált teszt? Annyi mindent nem tudok még…néha pedig úgy tűnik túl sokat.

Titi! A görbe alapján ti eddig mindent megtettetek… Nagyon szorítok.

Gigi! Ne csüggedj, főleg ha mensinek semmi előjele, a fertin van olyan görbe is, ahol csak a 17-18. napon +.

Meri! Nagyon sajnálom, hogy megjött, de ne bújj el, ha szomorú vagy, közénk akkor is jöhetsz nyugodtan.

Ildi! Jó pihit neked, várunk vissza. Azt hiszem neked is jobb, hogy ez így alakult, és nincs semmi probléma. És mindent bele, azért ne add fel teljesen azt a hót, bár nem tudom meddig leszel egyedül otthon.

Little! Ugye nem baj, ha én még mindig így hívlak? Nagyon drukkolok, igízán ígéretes a görbéd, teljesen beágyzódás szaga van a tegnapi leesésnek. Azért ne siesd el a tesztet. A gyerekek sokszor sokkal előbb megérzik a dolgokat, mint mi, reméljük Bencének jók a megérzései…

Mo! Azért vigyázz nagyon a különféle csodaszerekkel, együttesen nehogy valami rossz mellékhatást okozzanak és vmi bajod legyen.

Nálam semmi különleges, holnap megyek a védőnőhöz. Reggelre olyan pici lett a hasam, hogy teljesen megijedtem, h valami gáz van, de egy pohár narancslé megoldotta a kérdést, mintha nem is ittam volna, hanem legalább egy sárgadinnyét ettem volna meg egészben… Ilyenkor olyan hülye vagyok.

Pusz mindenkinek
verzsike

Sziasztok!

Meri, Ildi :cry: :cry: :cry: Rettenetesen sajnálom...

Csak gyorsan írok, mert most értem haza a munkahelyemről, és még van egy kis dolgom... :oops: Ugyanis ma végre teljesen pozitív lett a PG53, és az Lh-teszt is, és a hőm is lent volt reggel, és szúr nagyon a bal oldalam... Úgy örülök, mert ebben a hónapban closti nélkül lett p.é-em :D :D Késöbb visszaolvasok rendesen :oops:
Vendég

Little, sajnos a router-ből kijövő kábelt kell elvezetni a másik szobába... az lesz kicsit nehezebb menet! De majd valahogy megpróbáljuk megoldani.

Mo, ingyen net a KábelTV-től???!!! Muris volna, és kuncognék is, ha holnap olyan pozitívat tesztelnél, hogy csak na, akkor aztán tényleg potyára vetted azokat a csoda dolgokat! De bár így volna!!! Azt hiszem, ezt most senki nem bánná! Az Elevit meg úgyis elfér... így is, úgy is!

Verzsike, jaj, gondolom, hogy megijedhettél, hogy "lement" a hasad?! De akkor minden a legnagyobb rendben!
És a tesód jól van a baleset után? Mi történt vele? És hogy-hogy nem adták ki az ernyőt a hatóságok? Kivizsgálták, vagy mi? Nekem álmom, vágyam az ejtőernyőzés! Aztán tavaly nászúton sikerült parasailingeznem (így kell ezt egyáltalán leírni?!), ami nagyon hasonló élményt nyújtott, annyira élveztem!

Anna, nagyon szupi!!! Akkor most hajrá! Ma, szerdán akcióra fel!!! De jóóóóóóóóó!!! Jól gondoltuk, hogy mostanában lesz, és szupi, hogy minden így összejött Neked is! Ez így annyira célirányos! Drukkhegyek mennek!!!

Lányok, én mára búcsúzom, vége ugyanis az angolnak, csak miattatok kapcsoltam vissza a gépet!

Mindenkinek szép estét!

Mo, reggel a sok-sok ++++-ra szeretnék belépni!!!

KépKép
titi_27

Anna! Úgy látom ez a Te napod, hajrá! Annyira izgi, szinte biztos , hogy sikerül szerintem!
Mo! Te aztán jól bevásároltál! A legfontosabb az lenne mégis (mert magamról tudom ezt), hogy megnyugodj és a lelkedben rendet tegyél. Fura, de talán bele kéne fogni valami teljesen másba, ami a feszültséget is oldja és a termékenységnek is jót tesz. Hastánc, jóga , esetleg egy tanfolyam, ami eltereli a figyelmet a mostani nyomorról. És egy jóízű mensi tiszta lapot teremtene. Én ezekre vágyom most és nagyon magamra ismerek a gondjaidból. Azért ajánlok egy könyvet, de nem azért, hogy újabb költségekbe verd Magad, de talán segít kibogozni miért hat a ciklusodra ilyen erősen minden. Dr. Christiane Northrup: Női test, női bölcsesség. Több ilyen olvasmányom van, ha Budapesten jársz , szívesen kölcsön adnám. Ezt másoknak is felajánlom!!
Különben érdekes, de már szeretném, ha elkezdődnének a görcsök és lezajlana. Nőként ez jobban esne, mint a műszeres befejezés. Nem mentem ma dolgozni és emiatt volt egy kis rossz érzésem, de nem akarom megjátszani mások előtt, hogy minden oké.
zora7

Hello!

Titi! Már szerencsére jól van, 50 métert zuhant lefelé, mert a siklóernyőjének kiszakadt egy pár zsinórja. A hatóságok kint vizsgálták, de haza kell hozni, hogy tudjunk kártérítést kérni a gyártótól, mert egy darab csont elveszett a tesóm könyökéből, meg a medencéje is eltört, már élete végéig viselni fogja a baleset nyomait.
De mi már annak is örülünk, h egyáltalán felépült, már tud vezetni, úszni és kezd dolgozni is.
Én senkinek sem ajánlom az ilyesmit. Az ejtőernyőzésről nem tudom hallottad-e már a pilóták véleményét: Ép ember ép ésszel ép gépből nem ugrik ki. Már én is egyetértek vele, ezek után semmiféle ernyőben nem mernék megbízni.

Anna! Szép, és tevékeny estét!
verzsike

Még valami. A PG53- mal lettek 15 éve az ikreim. Csak az a gond, hogy én védekezésre használtam. Nem volt páfrányos. Én nem találtam komoly összefüggést a páfrányok és a valódi termékenység között, pedig régen figyelem. Egyébként nekem 28-33 naposak a ciklusaim, és gyönyörűek a hőgörbéim. Hónapok óta végzek megfigyeléseket magamon. Ha valakit érdekel akár priviben, akár így szívesen megírom a termékenységgel kapcsolatos tapasztalataimat. Kétszer lettem így babás 6 hónap alatt és rögtön sikerült. Csak a folytatás nem lett vidám. Egyébként elgondolkoztató, hogy az ikrek a 8. napon a kicsi lányom meg a 26. napon fogant.
zora7

Sziasztok Lányok!

Erzsike!
A tesód története borzasztó! Láttam néhány csúnya esetet, én az intenzíven belül is traumában, idegsebészetben vagyok leginkább otthon. Szóval én már szánkóra sem ülök!
A pocid miatt ne aggódj, mert ilyenkor még csak az okozza, hogy nagyobb, hogy kicsit lassabban járnak a belek és puffad a poci. Hamarosan elkezd nőni és akkor már elrejteni sem lehet majd!

Zora!
Azt hiszem mindannyiunkat érdekel minden, ami fogamzással kapcsolatos de, ha úgy ítéled meg priviben is írhatod. Tényleg, bele sem gondoltam, hogy ország- világ előtt tárgyaljuk meg a legintimebb dolgainkat, hiszen sokan olvasnak csak minket! :lol:
Megértem, hogy szívesen elkerülnéd a műszeres befejezést és megértem, hogy ez lekileg is sokat jelentene Neked!
Nagyon sokat gondolok Rád és szeretném, ha minél könnyebben menne ez testileg és lelkileg is!

Éva

Kép
balimama

Zora! Nagyon kedves vagy! Igazán köszönöm a segítségedet. Érdekes ez a 8. és 26. napi pé. Hhmm. Akkor mit szóljak én?! Nekem vajon mikor lehet? :?
Jó lenne, ha segítenél nekünk, és a tapasztalataidat átadnád itt! Nagyon kíváncsi vagyok a hőgörbékre is!!

Érdekes, ahogy megélem ezt a várakozós időszakot. Valahogy hozzászoktam ehhez a várakozáshoz. Nagyon nem görcsölök, hiszen máskor is késett már, és persze nem lett baba. A férjecském nagyon nyugis. Szerinte ráérnék még a teszttel is. Nem kell elkapkodni.... :? Ő már ismer, bizonyára azért mondja...

ÓÓÓÓóóó Verzsike!! Ez szörnyűűű! Gondolom, hogy min ment keresztül a családod! Az ejtőernyőzésről alkotott véleményeddel egyetértek!!!

Titi! Tényleg vicces lenne, ha nem kellene "semmi" a vásárolt dolgokból!! De azért nem vagyok annyira vicces kedvemben..... végre az egész család megbékélt. Ha kiderült, hogy felesleges volt, jöhet a következő engesztelés... báár, azt hiszem az már könnyebb lesz, mert akkor az örömkönnyek közepette senki se fog erre gondolni.. (vagyis remélem... :lol: :lol: ).

Anna! remélem a kis dolgokból nagy dolgok lesznek!!! :lol: :lol: :lol: Sok szerencsét!!! Szép estét!!!

Lányok!! Ne haragudjatok, ha reggel nem jövök az eredménnyel, de mindig rohanva indulok... délután viszont jövök. Ígérem.

Jó éjszakát! Sziasztok!!
Vendég

Jó reggelt lányok!

Jaj, Mo, olyan kár, hogy csak délután jösz! Már annyira kíváncsi vagyok az eredményre!!!

Verzsike, ez elég rémisztően hangzik! Igen, ehhez biztosan kellő elszántság, és hülyeség kell. Ép ésszel nem ugrál ki az ember a bizonytalanba több száz, vagy akár ezer méter magasból.

Anna, hogy telt az estéd? :wink:

Lányok, nekem reggelre esett két tizedet a hőm. Kíváncsian várom a holnapi reggeli értékeket.

Eszter, annyit vagy eszembe. Már tiszta hülye vagyok, este is hőmérőzöm. Meg is lepődtem, hogy 37,3 fok volt, éreztem is, hogy meleg vagyok. Majd meglátjuk, ez azért nem meglepő, amúgy is korán volna még az, hogy ez a babától legyen. Akkor sem beszélem bele magamba a babát! Jaj, ha látnátok a párom, ő is azt hisz, bébi van a pocimban! Bár úgy volna!

KépKép
titi_27

Jó reggelt!

Titi!

Én is rengeteget gondolok rád. :D Remélem létezik férfi megérzés is. :wink: Olyan jó volna gyakrabban talizni.Mondjuk február? Aztán attól még jöhet a nagy tavaszi randi,de még egy Árkádos fagyizás azért beleférne előtte.Nem szervezzük meg?Persze csak ha van kedved hozzá. :roll:

Mo!

nagyon drukkolok neked és alig várom,hogy gyere az eredménnyel. :wink:

Gigi!

te hogy állsz mensivel? Ugye még nem jött meg? Holnap tesztelsz újra?

Éva!

Nekem is nagyon tetszik a vonalzód,mindkettő,majd én is teszek fel az akikról képet.

Meri!

Ne keseredj el,ez nem vall rád.Remélem azóta már jobb a hangulatod.

Zora!

Veled mi a helyzet?Hogy érzed magad? Történt azóta valami változás?

Erzsike!

Nagyon sajnálom a tesódat,még szerencse,hogy felépült.

Virág!

Merre vagy? Nagyon hiányzol,és ha nem írsz még ma,este átugrok hozzád! :lol: Apa otthon van még?Ha az öcséd nem enged a géphez,ne hagy magad!

Ági!

Ez a teszt engem is érdekelne,és egyáltalán minden lehetőség.Jó,hogy ilyen tájékozott vagy. :wink:

Magamról annyit,hogy ma meg kellett mondanom a melóhelyen,ugyanis épp igen nagy étvággyal toltam az arcomba a kaját,a főnököm pedig nekem szegezte a kérdést.Nem tagadhattam le.Nagyon aranyosan fogadta.A tesója, aki a főnöknőm el is sírta magát és összepuszilgatott.Mintha a barátaim lennének.Nagyon jól esett.Már csak a jövő csütörtöktől félek,akkor megyek UH-ra. :roll: :?

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Titi, Nagyon tetszik a görbéd, és nem akarom elkiabálni, de annyira jókat érzek most Veled kapcsolatban 8) Nagyon-nagyon szeretném, hogy most sikerüljön Neked!!! És a párod is érzi? Volt már ilyen máskor is, vagy most először? Köszönöm szépen, hogy így drukkolsz, nagyon bizakodó vagyok, mert talán eddig nem is voltunk jó időben együtt, de most hogy ennyi minden alátámasztotta a p.é-t szinte biztos vagyok benne, hogy... :roll:

Éva, nekem is tetszik az új vonalzód :D És annyira örülök, hogy jobban vagy!

Verzsike, tényleg lefoglalták a neveteket? :x Fújj de utálom az ilyet!!! És akkor milyen fiú név jöhet még szóba nálatok?

Eszter, a Kitti nekem is tetszik! Olyan jó, hogy a munkahelyeden ilyen jól fogadták 8) És az hogy magától rákérdezett.. :roll: Ne félj a jövő csütörtökről, minden a legynagyobb rendben van a kis babáddal! :) (én is úgy érzem, hogy kislányod lesz)

Mo, jajjj nagyon várom, hogy gyere este a teszt eredményével :)

Zora, akkor ha már ilyen bunkó mód tegnap nem köszöntem Neked akkor most megteszem :roll:
Nagyon örülök, hogy csatlakoztál hozzánk!!! :D És ennyi szomorúság után kívánom, hogy mielöbb beköltözzönk hozzátok is 9 hónapra egy egészséges baba!

Little, köszönöm szépen megnéztem a képeket! Háááát ééééééééééédes nagyon a kisfiad :D Gondolom milyen büszke vagy rá.. :) Viszont magadról olyan képet kűldtél, amin nem látom az arcodat, na mindegy nem húzlak most már a képekkel :D

Gigi, úgy örülök, hogy megint írsz nekünk! Drukkolok továbbra is nagyon!

Meri, ez tényleg nem rád vall, de ha most ilyen lelkiállapotban vagy természetesen megértem, de azért amint jobban vagy, gyere vissza, mert tényleg könnyebb itt!

Ildi, nem is tudom mit mondjak... Annyira sajnálom :cry: De hihetetlen erő van benned, és talán emiatt nem is érzek olyan csalódottságot. Ha csak fele annyi erőm lenne, mint neked, már jól lennék :roll:

Jajjj remélem nem hagytam ki senkit, ha igen attól millió bocsánat, nem szándékos, csak annyira sokan lettünk :D

Éva még Tőled szerettem volna megkérdezni, hogy ha nekem 0 negatív, a páromnak pedig A+ a vércsoprtja, akkor az nem baj ugye, csak valami ellenanyagszúrésre kell majd járnom igaz? :roll:

Jajj ma még egy betüt nem dolgoztam :oops:

Puszi mindenkinek!
Vendég

Ja, és Mo persze add meg a mail címét akinek kell a meghívó, és alküldöm neki! 8)
Vendég

Sziasztok Lányok! Voltam dokinál és sajnis a holnapi kontroll UH után meg akarja csinálni a műtétet. Azt mondta, ennek jóval kevesebb a kockázata rám nézve, mint amit egy rosszull tisztuló méh okozhat. Hát megpróbálom elfogadni, de félek tőle. Ráadásul egy olyan dokira bízott, aki pokróc stílusú, de állítólag tökéletes keze van. Hát lehet, hogy ez most fontosabb, mint a lelke. Szerintetek mennyit illik adni a dokinak egy ilyen műszeres befejezésért? Nem akarom kínosan érezni magam.
zora7

Zora, nem vagy egyszerű helyzetben! De tény, hogy fontosabb a keze mint a lelke, jól gondolod!
Hogy mennyit illik adni?! Szörnyű, hogy még ezért is fizetni kellene... de szerintem 15.000 körüli össze reális.

Anna, de jó, akkor sikerült az este?! Szupi!!! Görbét csinálnál?

Tényleg mi is bizakodunk, a párom ilyen még sosem érzett, szerintem azért, mert tudja, hogy most jó időben voltunk együtt. Csak hát ugyebár ez így sem 100%! :(

KépKép
titi_27

zora,
elhiszem hogy félsz de jobb lesz így :( hamarabb túl leszel rajta.nem a saját dokid csinálja majd????????????????és hol fognak műteni?figyelj,őszinte leszek,természetes hogy én adtam a dokimnak ezer ok miatt de minek akarsz te adni egy idegennek,akinek még a stílusa is övön aluli :shock: :cry:

most többre nem tellik,később vissza
Vendég

Sziasztok! Gyorsan írok, mert a munkahelyemen vagyok, és nem akarom, hogy bárki meglássa, hogy mit pötyögök. Sajnos visszaolvasni sem tudtam amit írtatok. Csak az eredmény miatt gépelgetek oly gyorsan, mert nem bírtam magamban tartani.
TÖK NEGATÍV!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
Este majd jelentkezem.
Vendég

Jaj, Mo, annyira, de annyira sajnálom! :( De akkor viszont most már tényleg fel kellene keresned az orvosod! Nagyon nem jó ez a hosszú ciklus!!!
Aranyos vagy nagyon, hogy ilyen gyorsan jöttél hozzánk a hírrel, ha még rossz is. Már majd' lerágtam a körmöm, úgy izgultam!

KépKép
titi_27

Mo!

Én is nagyon sajnálom. :cry: Remélem az a sok minden,amit vettél segíteni fog. :wink:

Kép

Kép
anubias

Sziasztok Lányok!

Mo!
Annyira sajnálom! Én a helyedben nem várnék tovább. Már a 2. ciklusodnak is vége lenne. Biztos, hogy tud segíteni az orvosod. Ez lelkileg már iszonyú lehet! :cry: :cry: :cry:

Zora!
Nagyon sajnálom, hogy ilyen szomorú vége lett. Én annyira bíztam benne, hogy talán mégis él. Igaza van az orvosodnak. Egy spontán vetélésnek nagyon komoly következményei lehetnek. remélem hamar túl leszel a történteken és hamarosan boldogan várharjuk együtt a babáinkat!

Titi!
Annyira aranyos a férjed! Látos, Ő is igazán akarja, talán csak nehéz kifejeznie az érzelmeit. Biztos, hohy nagy megkönnyebbülés Neki is, hogy tudja, ebben a hónapban mindent megtett a cél érdekében.

Eszter!
Örülök, hogy ilyen jól fogadták a munkahelyeden! (Istenem, de jó, hogy nekem ilyenekkel nem kell most foglalkoznom!!)
Nekem minden hónapom rettegés volt annak idején, mert azért az én munkám nem éppen életbiztosítás volt és ezért azonnal szólnom kellett, amikor terhes lettem. Sajnos nálunk röntgen volt az osztályon, rengeteg fertőzési lehetőség, magzati ártalmat okozó hatás, nem beszélve a kemény fizikai munkáról. Mind a háromszor jól fogadták, pedig rettegtem, mit fognak szólni, hogy nem dolgozom tovább a betegek között!
Jelentem, az instrukcióid alapján betelepítődött az aki!!! :lol: :lol:

Anna!
Semmi problémát nem jelent az RH negativitásod megfelelő terhesgondozás mellett. Gyakrabban fognak ellnanyagot ellenőrizni és szülés után kapsz anti-D-t, de gondolom kaptál az első terhességed után is.

Gigi!
Kezdem megérteni miért nem teszel fel ciklus-vonalzót! :lol:
Már én is csak bosszantom magam rajta.
Ugyen még semmi jele a mensinek!

Nekem egyelőre még nyugodtak a napjaim, nem kell sem a pé-t várnom, sem a tesztelést.

Éva

Kép
balimama

mo,
sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: na és akkor most nem kíméllek ha másképp nem megy nálad :lol: :IRÁNY A DOKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nem képzi vita tárgyát,irgumburgum :roll: tényleg már túl lehetnél a második ciklusodon is.tudom én hogy vannak csodák de azért te is érzed hogy nem kis baj lehet ilyen maratoni ciklus mellett :( úgyhogy tessék kézbe venni a dolgokat mert most kemény leszek, de lehet hogy jövö ilyenkorra is itt tartotok még ha nem cselekszel.szépen elmenni dokihoz és sztem kapsz clostyt és lehet köv hónapban már babaás is leszel :wink: :lol:

éva,
ugyehogyugye :wink: 8)
Vendég

Sziasztok lányok!

Bocsi hogy nem jelentkeztem de a gépem bemondta az unalmasat és csak a tesoméknél tudok netezni. Csütörtökön egész nap itt leszek vigyázok a gyerekeire, ugyhogy nyugodtabban tudok majd irni. Sajna most sem tudok visszaolvasni mert viszem a fiamat allergia vizsgálatra.

Én nem hőmérozök és a havimat is csak február elejére várom de úgy számoltam, hogy kb most hétvégén volt a Pé- m ugyhogy ráhajtottunk a kistesóra, remélem lesz eredménye.

Remélem mindenki jól van.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Mo, :cry: Jajj nagyon-nagyon sajnálom... De én is kérlek szépen, hogy menj el dokihoz... Van olyan bogyó is, ami meghozza a mensidet, norculut azt hiszem a neve... Egyszer én is kaptam, amikor ilyen 60 napos ciklusaim voltak, aztán pedig a closti... Most már egyiket sem szedem, és tök jól beállt minden nekem is! Gyere ma még mindenképp!!

Zora, istenem borzasztóan sajnálom :cry: :cry: :cry: ...

Éva, az a helyzet, hogy nem tudom kaptam-e :oops: Senki nem is mondta, én meg nem is kérdeztem... Azt tudták, hogy mi a vcs-om, mert ugye azt elötte megnézték. Szerinted hol lehet ezután érdeklődni? A dokim a Margit kórházban főorvos, és ugyanott volt az ab. is. Vajon Ő meg tudja nekem nézni, hogy kaptam-e utána, vagy erről nem csinálnak semmi papírt?

Titi, otthonról feldobom a görbémet... De még mindig nem jelölt be p.é-t... A teszteket hol tudom beírni, hátha akkor észbekap, és berajzolja... Vagy lehetséges, hogy csak pár nap múlva rakja be... :?
Vendég

Andi, drukkolok nagyon! Jajj de jóóóó :D
Vendég

Sziasztok Lányok!

Andi!
De jó, hogy visszatértél, már kezdtem azt hinni, hogy mindenki csak egyszer jelentkezik be!
Akkor már Neked is lehet drukkolni!!!

Anna!
Biztos, hogy megkaptad az ab. után is, de ha aggódsz, szerintem megkérdezheted az orvosod.
A Margit kórház volt az első munkahelyem! :shock: :lol:

Éva

Kép
balimama

Jajjj, Éva olyan olyan aranyos vagy!!! :oops: Tényleg a dolgoztál a Margitban? :D És melyik osztályon?
Vendég

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, hogy nem írok, de minden bajom van. Semmi se jó, baromi nyűgös vagyok. Délelőtt összevesztem a párommal valami kis hülyeségen, még bőgtem is, aztán 10 perc múlva mentem bocsánatot kérni, mert rájöttem milyen hülyeséget csináltam. Minden percben úgy érzem, hogy meg fog jönni! Délután amikor Bence aludt, én is lefeküdtem. 20 perc múlva felugrottam, de úgy, mint akit puskából lőttek ki, és kirohantam a konyhába., kentem egy kenyeret, vágtam rá paprikát, de mire beértem vele a nappaliba, már meg is ettem, mehettem újat csinálni! :shock:

Szóval bocsi, de most valahogy nem vagyok a toppon, ezért inkább nem is írtam, de azért olvaslak Titeket, mert nem bírom ki Nélkületek! :roll:
Vendég

little,
gyanúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúús vagy te nekem,sztem kéne tesztelned :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gigi! A férjem is azt mondta, hogy olyan zizi vagyok, mint amikor a Bencével terhes voltam. De a tesztet eldugta és azt mondta, majd odaadja, ha ő úgy gondolja! :twisted:
Vendég

Hűűű Little, nem semmi :D Hányadik napodon is vagy? Bocsi, biztos írtad már, de mikor fogsz tesztelni? Ohhh, ha az én párom el is dugná a tesztet, én tuti addig rámolnék a lakásban, míg meg nem találom :lol: Vagy titokban vennék egy másikat :oops: De Te nagyon ügyi vagy! 8)

Nekem tegnap este óta annyira szúrkál a hasam... :? A petefészkem is ma még egy párszor belenyilalt... Nem tudom, ez jót jelent, vagy nincs semmi jelentősége? :roll:

És akkor felrakom a görbém.... P.é ugyan nincs rajta..

Kép
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm neketek a sok kedvességet!!! Én még keresem a valódi önmagam, de nem akarom siettetni a dolgot, mert az csak "benyelés" lenne.
Úgyhogy én most nem rídonli, hanem rájtonli vagyok. :)

A fonalat nagyon elvesztettem, megköszönném, ha vki esetlge összefoglalná, ki hogy áll per. pill. :)

A pocisoknak mondanám, hogy Szécsi Noémi könyveiről nagyon jókat hallottam, és ha az alexandránál megrendelitek, 25 % kedvezményt kaptok.

Mindenkinek mondanám, amit már a múltkor is próbáltam: a ferti mindenkinek készít vonalzót automatikusan. Ha ezt linkelitek be, nem kell állítgatni se a pé.-t, se az új ciklust, mert a ferti aut. elintézi. Bejelenetkezés után bal oldali menüsor: Sharing, katt a Tickers-re, ugyanúgy kiválasztod a mintát, kimásolod a kódot.

Vigyázzatok magatokra és egymásra! Időnként kukucs! :wink:

meri

Hello!

Egy jó hír a kismamiknak. A Christina moda kismamaruha boltban 40 % árengedmény van az összes hosszú ujjú felsőre és nadrágokra. Egy kordgatya így 4173 Ft volt. A www.christinamoda.hu -n megnézhetitek a ruhákat. Most kezdődött az akció, azt mondta az eladó, h szerinte pár napig még biztosan lesz mindenből mindenféle méret.
verzsike

Sziasztok!

Little!
Nagyon szorítok Neked! Szerintem is megérett a teszt holnap reggelre!
Én már megfigyeltem, nálam a terhességnek és a mensinek is ugyanazok a tünetei, szóval erre nem adhatok.
Jól láttam, hogy a ferti szerint ez a 10. napod?

Anna!
A gastroenterológián dolgoztam, de a szakmai gyaorlataim egy részét is ott töltötttem, úgyhogy valamennyi osztályon és a műtőkben is megfordultam.

Gigi!
Semmi változás????

Titi! Eszter! Erzsike! Ági! És mindenki, aki igazolatlanul hiányzik! Hol vagytok?!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok Lányok!! Nem is tudom, hogy hogyan köszönjem meg, hogy ilyen rendesek vagytok!!! Hálás vagyok, hogy ennyit gondoltatok rám!
Képzeljétek! Annyira izgultam a reggeli teszt miatt, hogy még hőmérőzni is elfelejtettem. Ez a hónap ugrott. Persze a férjecskémmel továbbra is szeretgetjük egymást, de több tesztet nem csinálok. Több hőgörbét se teszek fel.. nincs már értelme, úgy érzem. Ahogy lemegy a munkahelyi ugra-bugra, azonnal elmegyek a dokihoz, és minden lehetséges dolgot számításba veszek.
Teljes mértékben igazatok van!! Eddig nem foglalkoztam vele, mert nem akartuk ennyire a babát..... de most eljött az idő.

Olyan elkeseredett voltam, hogy ittam egy nagy pohár cickafarkot is.... :oops:

Anna! A m.helyemről írtam az iwiw-re, de azon nem tudok veled levelezni, mert az itthoni gép túl lassú hozzá. Úgyhogy holnap látom meg, hogy mit írtál. Bocsánat! :oops:

Little!! Ez nagyon klassz!!! Szerintem is kezdhetsz örülni!! Mikor veszel egy tesztet? Én vagy feltúrnám a lakást vagy vennék egy másikat a gy.szertárban... :lol: :lol:

Zora! Rettentően sajnálom!!! :cry: :cry: Sajnos még segíteni se tudok abban, hogy mennyit kéne adni a dokinak...
Veled vagyok!!! Nagyon szorítok neked!!!
Vendég

Erzsike!
Én egy babát is szeretnék a ruha mellé már! Kerül, amibe kerül! :lol:

Éva

Kép
balimama

Eszter! Tök jó, hogy így fogadták a munkahelyeden. HA jól emlékszem a taliról, sokkal roszabbra számítottál.

Titi! Reméljük bejön a férjed megérzése, mindenesetre vigyázz magadra és holnap ha leesik a hó, el ne kezdj lapátolni!

Zora! Nagyon sajnálom a babádat, de biztosan neked is jobb lesz így, ha a dokid ezt a döntést hozta. A másik doki stílusával meg ne törődj, az a lényeg, hogy normálisan rendberakjon. Lélekben veled leszünk. Pénz dolgában sajna nem tudok segíteni, fogalmam sincs róla mennyit szokás adni.

Mo! Nagyon sajnálom, hogy – lett, szerintem mindenképpen el kellene menned orvoshoz, lehet h szinte egy kis semmiség miatt nincs pé-d, és egyből tud segíteni.

Little! Ne aggódj, ezek a mensi előtti szerű tünetek mást is jelenthetnek…Mi az, h eldugta a tesztet a férjed?

Anna! Este össze kellene bújnotok egy kicsit! A szúrkálás a pé-t is jelezheti.

Velem semmi különös, megkaptam a kiskönyvemet, kb 2 perc alatt elintézett a védőnő, azt gondolom nem fog az agyamra menni, mert nem az a kioktatós, nyomulós típus.
Mikor hazaértem sütnöm kellett palacsintát, nagyon hulla voltam, de muszáj volt...

Pusz mindenkinek! Aki nem kapott üzit annak dupla.
verzsike

Kép

meri

Éva! Lesz baba is nemsokára, de 3 gyerek után még kellene kismamaruhát venned? Én azt gondoltam, most beruházok és minden babánál jó lesz (már ha sikerül ugyanígy időzíteni...).
verzsike

Erzsike!
Balázskával télen voltam pocakos, még nem adtam fel a reményt, hogy idén nyáron leszek, akkor kénytelen leszek ruhákat venni.

Meri!
Annyira hiányzol!
Ezt a két babát elkunyizhatom így együtt? Azt álmodtam éjjel, hogy szülök. Esett a hó közben és én egyedül akartam lenni, hogy csak ketten legyünk, amikor megszületik. Csak Ő és én.
Szerintem nekünk egyszerre lesz és jónak tűnik a március. Akkor már bőven jó a hóesés is!

Éva

Kép
balimama

Mo! Sajnálom a negatív tesztet, de tudod, valami miatt biztosan így kellett történie. Azért arra kíváncsi vagyok, hogy mikor fog megjönni!

Mora! Nagyon drukkolunk neked, hogy minden rendben legyen és "jól sikerüljön" a beavatkozás! Mi melletted vagyunk, és nagyon szorítunk neked!

Erzsike! A férjem azért dugta el a tesztet, mert ismer, és tudja, hogy ha nem dugja el, akkor már rég megcsinálom, és esetleg amiatt koppanok egy nagyot, hogy korán teszteltem, és ettől akart megóvni! De ha reggel nem adja oda, akkor úgyis megyek a boltba és útba ejtem a gyógyszertárat is. :wink:

Éva! Igen, ma vagyok a 10. DPO-n, vagy esetleg a 12.-en, mert egyszer a 18. napra aztán a 20. napra rakta a ferty a pé-t. Kismamaruhára meg nyugodtan beruházhatsz, ha van kedved, hátha azzal együtt jön a baba is! :wink:

Meri! Tök jó, hogy újra itt vagy! Úgy látom, hogy azért már közeledsz az igazi éned felé!

Anna! Hú milyen görbét produkáltál! Ilyen hőingadozást még nem láttam. :lol: De az a lényeg, hogy jó vége legyen. :wink:

Eszter! Ne idegeskedj az uh miatt, minden rendben lesz, és csak ártasz magadnak és a babának ezzel a sok idegeskedéssel. Egy csomó dolog az ember fejében dől el, ezért úgy kell hozzáállni, hogy minden oké, és lesz egy csodálatos kisbabád!

Gigi! Akkor holnap ujabb teszt? Ugye még nem jött meg?

Andi! Azt hittem már elvesztél, de örülök, hogy újra köztünk vagy! Gyere amint tudsz!

Titi! Azt hiszem ebben a hónapban ti mindent megtettetek, amit csak lehetett, hogy összejöjjön a baba! Remélem az eredmény is nagyon jó lesz!!!!!

Ildikó! Hiányzol!!!!! :cry:

Ági! Te merre vagy?????? :evil:
Vendég

Jó reggelt!

Nekem sajna nem volt annyira jó... Sikerült kora reggel összeveszni a párommal. Persze, hogy a cigi a bűnös, nem is tudom mit csinálnék azzal aki kitalálta.
A téma, hogy nem akarok menni a szüleihez hétvégén, mert nem szeretném két napon keresztül cigifüsttel táplálni a babánkat. Csak sajna ő ezt valamiért nem tudja így felfogni, ilyenkor úgy átadnám az ő pocakjába a babát, hogy egy kicsit neki kelljen rá vigyázni és akkor rájönne, hogy mindent megtenne, csak nehogy ártson neki. Bocsi, hogy kora reggel csak jövök a bajaimmal, de teljesen kész vagyok.

Jövök nemsokára, ha működik a net, ma bentről is be tudok lépni, mert a kollégáim mennek egész napos programra, persze ezért pont ma nem fog működni...

Pusz mindenkinek
verzsike

Sziasztok!

Erzsike!

Teljesen igazad van,ne is add be a derekadat.Az első 3 hónap a leg meghatározóbb,utána is árt a babának,de szerintem most a legfontosabb,hogy kerüld amit tudsz.Nem is értem,miért nem érti ezt a párod.Ha nagyon nem megy,hivatkozz rosszullétre és maradj otthon pihenni egyedül.Idővel biztosan belátja majd.Köszi a címet,de én a köv. Uh-ig nem merek venni,bár már 2 dolgot rendeltem postán. :oops:

Titi!

Gyere azonnal,ahogy felkelsz,hozd a hőjelentést,mert tűkön ülök.

Engem nagyon kiborít a várakozás és ramatyabbul vagyok mint eddíg.Szédülés,gyengeség,iszonyatos fáradtság,hol zabálási kényszer,hol undorodás,érzékeny és kibírhatatlan vagyok.én nem ilyen vagyok.Boldog kismami szeretnék lenni,nem egy hisztérika örökös félálomban.Várom az első trimeszter végét.Persze mindent megér egy baba,csak legalább tudnám,hogy minden rendben van vele.

Gigi!

Mikor tesztelsz?

Mindenkinek szép napot. :D

Kép

Kép
anubias

És még azt hozzáfűzném,hogy a cicim 2 égő,sajgó betonlabda.Na ez az egy tünetem megvolt Bálintkával is. :roll:

Kép

Kép
anubias

Erzsike!

BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!

Kép
Vendég

Sziasztok lányok!

Tegnap már sajnos nem tudtam jönni, de most itt vagyok. Csak addig nem tudok írni, amíg nem olvastam végig az eddigi termést.

Little, ari a párod! Biztos vagyok benne, hogy jót akar Neked, de én sem tudnám megállni, hogy ne vegyek egy másikat. Már honnan tudnák a pasik, hogy mikor volna jó tesztelni?! :) Nehéz lehet ez a várakozás számodra. Mennek a drukkok!!!

Gigi, mensi ügyben semmi fejlemény? Remélem nincs!

Verzsike, bár nekem is szükségem volna már a kismamarucikra, de attól függetlenül megnézem a honlapot, köszi az infót!

Cigi téma... részemről no comment, ismered a hozzáállásom és a meglátásom. Szerintem se menj, ha hisztis libának fognak is tartani, mindent a pici érdekében. Találj ki valamit, hogy rosszul vagy! Vagy ha mész is, kérd, hogy nyissák ki az ablakot, mert rosszul vagy a cigiszagtól. Nem is érted, miért, de olyan hányingered van. Akár szaladj is ki a wc-re öklendezve! Hátha bejön! Talán nem fog megjátszottnak tűnni!

Eszter, itt vagyok!!! Hőjelentést mindjárt! Látom, Te sem vagy nyugodtabb, mint azelőtt. Na ne már! Igenis nem fogjuk végigstresszelni magunkat a várandós hónapokban!!! Semmi baj nem történhet! Nagyon bízom benne, hogy minden rendben fog menni, és higgy benne Te is jobban!

Anna, a fertilityben az Enter data után ahol beviszed a hődet, ott van egy test fül, azon belül az OPK-nál kell bexelni a +-t, és beírja a görbébe. Amúgy pár nap nyugi, és jelölni fogja a pé-t a görbén, de még nem volt két nap sem odafent. Ha most már fent marad a hőd, akkor 2 nap, és jönni fog az a piros vonal.

Jaj, mennem kell dolgozni, ne haragudjatok, még gyorsan hozom a görbém!

Kép

KépKép
titi_27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?