Sziasztok!
Titi, Nagyon tetszik a görbéd, és nem akarom elkiabálni, de annyira jókat érzek most Veled kapcsolatban

Nagyon-nagyon szeretném, hogy most sikerüljön Neked!!! És a párod is érzi? Volt már ilyen máskor is, vagy most először? Köszönöm szépen, hogy így drukkolsz, nagyon bizakodó vagyok, mert talán eddig nem is voltunk jó időben együtt, de most hogy ennyi minden alátámasztotta a p.é-t szinte biztos vagyok benne, hogy...
Éva, nekem is tetszik az új vonalzód

És annyira örülök, hogy jobban vagy!
Verzsike, tényleg lefoglalták a neveteket?

Fújj de utálom az ilyet!!! És akkor milyen fiú név jöhet még szóba nálatok?
Eszter, a Kitti nekem is tetszik! Olyan jó, hogy a munkahelyeden ilyen jól fogadták

És az hogy magától rákérdezett..

Ne félj a jövő csütörtökről, minden a legynagyobb rendben van a kis babáddal!

(én is úgy érzem, hogy kislányod lesz)
Mo, jajjj nagyon várom, hogy gyere este a teszt eredményével
Zora, akkor ha már ilyen bunkó mód tegnap nem köszöntem Neked akkor most megteszem
Nagyon örülök, hogy csatlakoztál hozzánk!!!

És ennyi szomorúság után kívánom, hogy mielöbb beköltözzönk hozzátok is 9 hónapra egy egészséges baba!
Little, köszönöm szépen megnéztem a képeket! Háááát ééééééééééédes nagyon a kisfiad

Gondolom milyen büszke vagy rá..

Viszont magadról olyan képet kűldtél, amin nem látom az arcodat, na mindegy nem húzlak most már a képekkel
Gigi, úgy örülök, hogy megint írsz nekünk! Drukkolok továbbra is nagyon!
Meri, ez tényleg nem rád vall, de ha most ilyen lelkiállapotban vagy természetesen megértem, de azért amint jobban vagy, gyere vissza, mert tényleg könnyebb itt!
Ildi, nem is tudom mit mondjak... Annyira sajnálom

De hihetetlen erő van benned, és talán emiatt nem is érzek olyan csalódottságot. Ha csak fele annyi erőm lenne, mint neked, már jól lennék
Jajjj remélem nem hagytam ki senkit, ha igen attól millió bocsánat, nem szándékos, csak annyira sokan lettünk
Éva még Tőled szerettem volna megkérdezni, hogy ha nekem 0 negatív, a páromnak pedig A+ a vércsoprtja, akkor az nem baj ugye, csak valami ellenanyagszúrésre kell majd járnom igaz?
Jajj ma még egy betüt nem dolgoztam
Puszi mindenkinek!