A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a felköszöntést :wink:
Mirosz, gratúlálok a kislányhoz :wink:
én is gyanítottam, hogy talán uh-n is látják a méhszájat, bár nekem erről semmit nem írtak a papíromra. :?
Csajok, nekem ma nagyon rossz a hangúlatom, mindenen tudnék pityeregni. Tesómék is jöttek felköszönteni, és majdnem elbőgtem magam. :cry:
Pedig egy bébiőrzőt kaptam tőlük, aminek nagyon örültem :D

Kép
mona76

edit:
bemásolom neked, amit a könyvben írnak a homeopátiás készítménykről, ez nem túl sok, de a nevük alapján tudsz érdeklődni a gyógyszertárakban, hogy neked melyik lenne az ideálisabb.

Szóval:

robinia pseudoacacia:
gyomorégés sok gyomorsav termelődés miatt. Éjszaka is ég a gyomor, és savas hányás is felléphet, néha fejfájással.

iris versicolor:
a gyomorégés igen erős, gyakran jelentkezi hányinger, migrénes fejfájás kiséri, amely rendszeres időközökben, hétvégeken, / főleg pihenéskor jelentkezik.

Ebben a könyvben ( címe Homeopátia napjainkban ) ez a két szer van amit kismamáknak is ajánlanak. Jó egyébként ez a kis könyv, a gyógyszertárakban lehet venni, külön fejezetben taglalja azokat a készítményeket melyeket kismamák szedhetenek, de a gyermemeknek való készítmények is egy külön fejezetben vannak, stb.. A terhességgel kapcsolatban számos más problémára is ajánl "gyógyszereket", úgy mint, puffadás, alvászavarok, aranyér, depresszió, fejfájás, folyás, hasmenés, hányinger, és még sorolhatnám.

Remélem tudtam segíteni.

Üdv mindenkinek,

Móni

Kép
Kép
moni1973

Nap(ocska)
Bal oldalon feküdj... az a jobb...

(dietetikus-diplomás áploló végzettségem van, Pesten végeztem EFK-n... mielőtt megszületett a lányom, és most is egy ápoló-, és szülésznőképző iskolában tanítok szakmai tárgyakat)
Vendég

Köszi szépen moni,megérdeklődöm.
Jó hétvégét mindenkinek,ahhoz ami még van belőle. :lol:

mona76 Nem tudom,hogy miért vagy rosskedvű,de holnap már sütni fog a nap.Az talán majd felvidít..
Mindenesetre én most sok jókedvet szugerálok neked :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tuza edit

Kép

Kép
mona76

köszi edit Kép

huni, szamo, sziszike, katkala, italoman, barbuli, merre vagytok, már nagyon rég voltatok :(

Kép
mona76

Nyuszifül!
Szerintem minél előbb próbálj meg betegácsiba menni erről a "kismama-barát "munkahelyről!

Hát ma nekem sem volt vmi. jó kedvem, biztos az idő hatása is, meg hát azért egész nap ez az amnion lefűződés járt az eszemben...tudom, hogy a doki azt mondta, hogy a babának nem lehet baja tőle, mert nyilván olyan helyen van, hogy nem gátolja őt a mozgásban, meg hallottam már hogy ez nagyon gyakori dolog, meg hogy a hagyományos kórházakban lévő UH-okkal ezt általában észre sem veszik, de ezt időnként nehéz elhitetnem magammal és nagyon idegesít, hogy nehogy vmi történjen babaókával.
Nagyon várom a hétfői Uh-ot, a SOTÉN. Kíváncsi leszek ott mit mondanak ezügyben.

Jucu!
Neked mennyi idő alatt is tűnt el ez az amnion lefűződés?

Holnapra mindenkinek jó időt és szép vasárnapot kívánok!

Kép
mirosz

Kép

Kép
mona76

Már nagyon jól színesedik a tábla... Ha jól számolom 11:9 az állás a lányok javára...

Ja és tegnap voltam a Krisztinél nacit meg felsőt nézni. Majd hétfőn megyek érte.
mirosz

Sziasztok

Gratula a kiscsajokhoz :)

Mirosz
1 héttel később voltam új 4D,ahhoz képest mint amikor elöször látta doki praxisba.
Egyik ismerős csajszi barátnőjének végig volt ,hol itt hol ott /néha babó fején ,néha lábán,/de sosem volt veszélyes.Viszont azt én is hallottam ,hogy ilyenkor császároznak ha megmarad.
De remélem neked is eltűnik :-)

Boldog születésnapot kívánok Mona!
A kedved meg legyen nagyon vidám :D
Biztosan a rosszidő is az oka ,hogy letargikusabbak vagyunk.
Én is alig találom a helyem.

Viszont pici fiam úgy rúgkapált hajnalban is ,hogy felkeltem rá többször.Ma este meg megpróbáltam enni kicsi töltött kápit/csak gombócot/ de úgy néz ki nem bírom az ilyen kajákat.
Napok óta nem kívánom és nem is eszem meleg ételt,ez a próbálkozásom is kárbaveszett.
Holnap csinálok kicsi rántott husit,krumplipürét,meg ubisalit hátha az jobban csúszik.
Na meg persze kicsi palacsintát :wink: Diusnak megígértem.

Én is megyek Krisztihez valószínű kedden, ha jóidő lesz.Szeretnék tavaszi gatyát csináltatni vele.
Na puszi jó éjt nektek
Jucu

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!
Én sem voltam ma a legjobb passzban...
Gyomorégésre meg nekem bejön a Rennie, ami igazából nem gyógyszer, úgyhogy nyugodtan szedhetjük. A homeós bogyók nekem eddig nem mindig jöttek be, azt hiszem, jobban kéne hinni is bennük...
Holnapra mindenkinek szebb napot kívánok!

Franciska

Kép
Kép
pfranciska

Itt a tavasz, ........... (nem folytatom) :lol:

Jó a kedvem, egészen kivirultam, hogy süt a nap! Tovább lesz világos is 8) Reggelire jól behagymáztam, most meg bűzölgök a gép előtt, de olyan jól esett!

Köszönöm az 5letet a díszpárnás alvással kapcsolatban, kipróbáltam és bejött, sokkal jobban alszom!

Robcsi a köldököm nekem nagyobb lett, egészen bele lehet nyúlni, nagy kerek. Ez már azt jelenti, hogy kifelé fordul??? Ja és a mellbimbóm olyan kezd lenni, mint egy 3 napos bebarnult parízer :cry: , pedig eddig teljesen normális mérete és színe volt. Nem tetszik.... Ráadásul a párom megjegyezte, hogy a pu...m is husosabb lett........, ami persze neki tetszik, nekem kevésbé! Mi lesz még????

Bee az allergia kérdésben köszönöm az infót, kipróbálom a homeopátiásat! Én is a Zyrtecet használtam és az berutál jó volt, minden bajom elmúlt tőle! De sajnos ezt most nem használhatjuk :(

Mona bóóóódog szülinapot!!!

Kép szülinapodra

Mirosz gratula a csajszihoz, szuper hogy már ennyien tudjuk a gyerkőcök nemét!

Szép napot lányok!

Kép
h.bogesz

Sziasztok!
Gyönyörű reggelre ébredtünk ma már a kedvem is rózsásabb, ha világos van. Délelőtt nagyon kreatívak voltunk Lindámmal magcsináltuk a nyusziváró tojásfánkat, megpróbálok majd képet is küldeni, de ehhez apa kell.
Mona: Nagyon boldog szülinapot!
Csajok egyre jobb ez a táblázat jól látom hogy most csajszi fölény alakult ki! :lol: :lol:
Help:Megyünk pár napra pihikézni és olyan helyre ahol sajnos kismamaként semmi fincsiséget nem vehetek igénybe úgy, mint szauna masszázs szoli, DE szertnék uszizni és félek a baciktól..
Ugye a 21. században élünk... tudtok valami olyasmiről ami megakadályozza a víz és a (bacik utját befelé) úgymint gumibugyi vagy mittudomén hátha van aki gyakran jár és már tud valamit amit én nem, tudom tampon kilőve :roll: Esetleg búvárruha :lol: :lol: ötletek????

Kép
Kép
zeze

h.bogesz
A változások pedig gyünnek...
A cicidet meg jobb,ha megszokod,mert ami besötétedik,az úgy is marad.(Sajnos nekem is sötét lett és ráadásúl a a mérete is nagyon megnőtt.)De a lényeg,hogy a papának tetszik :lol:
A párnának meg örlök,hogy bevállt.Ha már nagyobb lesz a hasód,akkor az is nagy segítség,ha egyel a hasad alatt kitámasztod magad.
Zeze szerintem a mostaNI FŰRDŐKBE ANNYI VEGYSZERT raknak,hogy nem igen lesz fertőzésed.De utána alapos mosakodás és nem lesz baj,ha nem vagy amúgy is hajlamos rá.De ha ennyire félsz,akkor talán jobb lenne kihagynod,mert amúgy sem fogod élvezni.Ja és ezért folyunk,mint afene,hogy kifele lökje ne befele!!!!!!!!!!!De a gyógyvizet tényleg ne,sehogy.
tuza edit

Kép
Felrakom a tojásainkat.
Nagyon elégedettek vagyunk magunkkal Linda festette én meg matricafestékkel pöttyöztem csíkoztam.
Zeze

Kép
Kép
zeze

Szia mirosz!

Hétfőn délután én is megyek a Kisztihez (varrónő). Te mikor? Lehet, hogy találkozunk? Én 1/2 5 körül.

K

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

hello!

Zeze: ez a tojásfa nagyon klassz! Másik topikban olvastam, hogy van vmilyen boraxos kúp, ami segít kivédeni a fertőzéseket, lehet hogy tudnak segíteni a gyógszertárban, ha rákérdezel.

Azt hiszem megtaláltam álmaim babaágyát!

Kép ágy
mamiblue

Sziasztok Lányok!

A napokban téma volt az alvás, hogy kinek melyik oldalt ajánlották, illetve ki mit hallott erről. Most talalátam erről egy cikket, bemásolom:

Cserélje párját párnára!
Az első gyanús jelek már az első trimeszter végén kezdenek megmutatkozni: a növekvő pocak megakadályozza a mamát a hasonfekvésben. Aki az oldalára fordulva alszik el, az kap még egy kis haladékot: csak a 24-26. hét tájékán kezd elgondolkodni azon, hogy vajon hogyan támassza meg a hasában lévő súlyos kis dinnyét. A problémákra a kispárna vagy még inkább a szoptatós párna a megoldás. Ez utóbbi nem gördül ki a has alól alvás közben, és ha elég hosszú a mérete, remekül fel lehet polcolni vele a lábat, át lehet ölelni, rá lehet csimpaszkodni. Aki megrögzött hasonfekvő, az hamar felfedezi, hogy gyűrűvé hajtva egy ideig kényelmesen elfér benne a pocak is. Ha már az alvási helyzetnél tartunk, érdemes megjegyezni, hogy az egészséges, szövődménymentes terhesség esetén a kismama bármilyen pozícióban töltheti a pihenés óráit; feküdjön úgy, ahogy neki jól esik. Ha viszont valaki a bal oldalát részesítette előnyben eddig is, kifejezetten szerencsés: ez az a helyzet, amely a legjobb vérellátást biztosítja a magzat és a kismama alsó végtagjai számára, illetve az emésztés is így a legkönnyebb.

A derék- és hátfájás szintén gyakori probléma a terhesség végén, és igencsak megnehezíti a nyugodt pihenést. Enyhít a helyzeten, ha a kismama kemény matracon, vízszintesen fekszik. Ha inkább a háta szokott fájni, jó hatással lehet rá a hanyatt fekvés - csak ha kényelmes! -, úgy, hogy nemcsak a feje, de a térde alá is helyez egy párnát. Az oldalt fekvők a hasat és a térdet illetve a csípőt támaszthatják meg kispárnákkal. Fontos, hogy felkelésnél se a hátizmokon legyen a teher: oldalra gördülve, majd a karizmok segítségével "feltápászkodva" el lehet kerülni a hát további erőltetését. Lazító hatású felkelés után a "cicahát" gyakorlat, amely akár az ágyban, akár fogmosás közben is elvégezhető.

Sziasztok,

Móni

Kép
Kép
moni1973

Sziasztok!
Először vagyok itt, kisfiút várok nagy valószínűséggel ,augusztus 19-ére.
Szerintetek mit érdemes szedni Elevitet,vagy Gravidát?A napokban ajánlotta az orvos,hogy elkezdhetném szedni valamelyiket, de félek,hogy túl nagy lesz a baba ezektől, legalábbis még a Materna megjelenésétől hallom az ilyen híreket.
További szép napot! Sziasztok! Ildi Győrből
s.ildikó

bkrisztike!
Attól függ hányra megyek a Krisztihez, hogy mikor végzünk a SOTÉn . Szeretnék a kora délutáni órákban ott lenni.

mamiblue!
Tényleg szupi ez a kiságy!

Kép
mirosz

S.Ildikó!
Üdv itt a fórumon! Pont egyszerre írtunk az előbb. Én a 4. hónapig Elevitet szedtem, most pedig felváltva szedem a Gravidával, de van olyan nap mikor egyikből sem veszek be.

Állítólag a baba súya nem függ ezektől, legalábbis itt a fórumon is és máshol is hallottam anyuciktól, hogy végig szedték a vitamint és teljesen átlagos súlyú babájuk született.
mirosz

Szia mirosz!
Köszi a tippet, csak tudod nagyon aggódós lettem, meg bizalmatlan mindennel szemben,ezért kérek tanácsot mindenkitől.
Évek óta várjuk a babát, végre itt van és nem szeretném,ha valami gond lenne vele.
s.ildikó

Szia Ildi!
Üdv közöttünk gratula hogy összejött a babó vigyázz nagyon magadra, és ne aggódj sokat.
Én gravidát szedek két naponta, és ha pocakkeményedős napom van akkor magneB6-ot. Én híztam az Elevittől, de van akinek az jön be.
Mamiblu: Köszi a dícséretet a tojásfánkért. Öröm még ránézni is.
Hol találtad ezt a szupi ágyat jónak tűnik nagyon, árat lehet tudni??
Köszi a tippet benézek holnap a gyógyszertárba.
Mirosz: gratulálok a puncishoz! :lol:
Zeze

Kép
Kép
zeze

Sziasztok!

Az utóbbi egy hétben nem volt időm jelentkezni, inkább csak olvasgattalak benneteket, de arra se volt mindig időm.

Mona! Boldog szülinapot kívánok neked! :D

Zeze! Nagyon szép lett a tojásfátok. :D

Néztem, hogy milyen szépen színesedik a tábla, mindenkinek gratula a rózsaszín, ill. kék sorokhoz :wink: . Én lehet, hogy végig narancssárga maradok, mert bár esz a kíváncsiság, mégis olyan izgalmas végig találgatni, hogy mi lesz, de lehet, hogy a köv. UH-n nem fogom kibírni, és mégis megkérdezem a dokit. Majd meglátjuk, addig még van egy jó pár hét...

Az elmúlt héten megjártam a kórházat, nagyon ijesztő volt a dolog, de végül kiderült, hogy nincs baj. Nem tudom, mennyire emlékeztek, hogy a múlt héten említettem, hogy nagyon bedurrantak a visszereim. Nos, elmentem a házi drnőmhöz, megmutattam neki, Ő meg egyből elszörnyedt, hogy milyen rettenetesen néz ki, megtapogatta, lemérte, kérdezte, hol érzékeny, utána mondta, hogy nem biztos, de nagyon trombózis gyanús a dolog. Rögtön be is utalt a sürgősségire, és modta, hogy amíg ki nem derül, hogy mi van, addig ne nagyon mozogjak, mert akár nagyon nagy baj is történhet :shock: :cry: ... úgyhogy másnap reggel apum bevitt a sürgősségire. Nagyon lelkiismeretesen megvizsgáltak, mindenfélét végignéztek, megnézték UH-val is a lábamat. Hála Istennek kiderült, hogy nincs trombózis, még csak visszérgyulladás sincs. Kaptam gyógyszereket, kenőcsöt, kompressziós harisnyát kell hordanom, és gyakran föl kell polcolni a lábam... ennyi. Azok után, hogy mennyire megijedtem, ez a lehető legjobb eredmény :) :D

miniliza

Sziasztok!
Köszönöm a sok felköszöntést!
Ma már nagyon jó kedvem volt, azt hiszem az én közérzetem tényleg időjárás függő :)
zeze, nagyon tetszik a tojásfátok, ügyik vagytok :wink:
mamiblue, ez a kiságy tényleg szuper :), hol találtad?
mirosz, holnapra megy a drukk :wink:
majd megírnád, hogy a nyári vagy tavaszi felsőket mennyiért adja a Kriszti? Köszi :wink:
s.ildikó, örülök, hogy itt vagy :wink:
én szeptemberben kezdtem a Gravidát, de febrúár óta heti 2-3 szemet eszek csak.
holnap veszek aszalt szilvát, azt ajánlották székrekedésre :oops:
eddig semmi nem segített :? , még mindig néha úgy szenvedek, hogy rosszabb mint egy szülés :cry: /bár azt még nemtudom milyen/
mindenkinek szép estét Kép

Kép
mona76

Sziasztok!
A táblára hogyan lehet felkerülni?
s.ildikó

Szia Ildikó!

Üdv köztünk! Gratula a babócához :wink: !Szerintem a Gravida és az Elevit is nagyon jó. Én Gerővel végig az Elevitet szedtem, nem híztam tőle, csak a "kötelező" 10 kg-ot szedtem föl, és Gergő is csak 2620g-os volt, amikor megszületett, de fonos tudni, hogy én a 36. héten szültem. Valszeg, ha időben született volna, akkor nem sokkal lett volna nehezebb 3 kg-nál. Most a Gravidát szedem, és szerintem az is nagyon jó. :wink:

miniliza

ildikó, csinálj légyszi vonalzót, hogy tudjunk követni, aztán a táblába az adataidat küld el :wink:
aztán gyere gyakran :lol: :lol:

Kép
mona76

Mona:
Én is nagyon sokat szenvedtem székrekedéssel, és aranyérrel is ami még vérzett is a sok erőlködéstől még az első terhességem idején. Lindánál már használtam glicerin kúpot, és most is azt használok 2 naponta. Ha nem veszek be babavitamint simán megy ha veszek be akkor a vas megfogja a székletet. Nem szoktam hozzá és nem ernyedtek el a záróizmaim sem szülés után visszaállt minden a helyére. Drasztikusnak tűnik de nekem bevált és aranyerem sincs most. Ajánlották még itt a fórumon a lenmagot azt is meg lehet próbálni. Hátha neked bejön.
Zeze

Kép
Kép
zeze

Minilizának akartam még írni csak lemaradt, örülök hogy jól vagy és az ijedség nagyobb volt, minta a gond.
zeze

Kép
Kép
zeze

zeze, én is állandóan vérzek. Gyógyszertárban simán adnak glicerin kúpot? Ezt mindennap kell használni? :shock:

Kép
mona76

Köszönöm a tippeket,majd párom megjön és alkotunk valamit,én nem értek annyira ezekhez a vonalzó készítésekhez, kicsit magas :D .
A táblára szeretnék felkerülni, ide írjam le az adatokat?
s.ildikó

ildikó, ide is írhatod, de priviben is küldheted :wink:
valakinek a vonalzójára katt rá, onnan meg már menni fog :wink
aztán a profilodba az aláírásodhoz másold be, amit a BBCode-hoz adott :wink:
kicsit nehézkes, de próbálkozz :wink:

Kép
mona76

Sziasztok!

Hű de sok minden történt a hétvégén....

Mona
Szombaton én is nagyon érzékeny voltam, s mindenen sírtam, még vezetés közben is, de még ma délelőtt is, aztán délutánra már jobb lett, de még mindig nem vagyok humorgombóc!!!
(De kb. terhességi időben is együtt járunk és a szülinapunk is közel van, nekem jövőhét szombaton lesz-27)

Ildikó
Üdv köztünk, kihez jársz dokihoz? Én a Papp Zsolthoz, nekem is ajánlotta a vitamint, én Elevitet kezdtem el szedni, de én már csak minden 3. napon szedem... Gergővel nem szedtem semmit 17 kg híztam és 37. héten 3050grammal született a babóm...

Miniliza
Örülök, hogy minden rendben, ez a visszér dolog ennyire veszélyes, mert nekem is mutatkoznak, nem fáj, de kidudorodik... Szerdán a babaklubban meg is mutatom a védőnőmnek!

Zeze
Nekem is tetszik a tojásfa, szuper ügyik vagytok!!!

Robcsi
Köldököm szerencsére nekem sem fordult ki a Gergőmmel, de most elég érzékeny, felső része feszül is egy kicsit, hogy mi lesz??
:? Kép

Kép
Kép
times

Sziasztok!
Mona:Igen simán adnak megkérdezik, hogy gyereknek, vagy felnőttnek és mondod, hogy felnőttnek. Én próbáltam a gyereket is, de az kicsi.
Olyan érzés, mint hasmenés előtt amikor megcsikarja a hasad, de ne menj el azonnal a glicerinnek kell egy kis idő, míg teshőmérsékleten megolvad, és feloldja a kijáratnál feltorlódott dolgokat, ez kb.2 perc, asszem nem részletezem tovább, egyébként teljesen ártalmatlan csak a síkosítást segíti elő.
Én most 2 naponta használom, hogy renszerességet vezessek be ebben is, de Lindánál még próbálkoztam sokat hátha megy fájdalom nélkül vérzés nélkül, kúp nélkül is. Most nem kockáztatok aranyeret fájdalmat vérzést.
Köszike örülök, hogy tetszenek a tojásaink igazából sokkal szebb csak apa megtanított képet kicsinyíteni és feltenni és ezzel pont a részletek vesztek el.
Zeze

Kép
Kép
zeze

Sziasztok!

Széép jóó reggelt. :D:D Nem sokára indulunk ultrahangra. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Mona: utólag is boldog szülinapot!! :D

Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

jó reggelt pocakosok :D
holnap megyek genetikai uh-ra,hát félek egy kicsit :( :cry:

PHPBB kód:
Kép
nóri79

Sziasztok!

Jó rég írtam.Most hívott a védőnőm az afp miatt,és alacsony lett az érték :( .Marhára ideges vagyok,pedig tudom az esetek többségében felesleges az aggodalom.Holnap ismétlést kérnek,na de ilyenkor?Lehet most még rosszabb lesz.Volt valakinek ilyen gondja?
Dokimhoz a héten megyek,uh.pedig a jövőhéten lesz.Már attól is ezek után előre félek :cry:

Kép
Kép
huni

Az AFP miatt ne aggódj, majd az uh-on meglátod, hogy szépen fejlődik a kis pocaklakód!!! Ez a vérvétel csak arra való, hogy riogassa a kismamikat....

Kép
Kép
times

Köszi Times.Tudom,hogy ez egy elavult sz.r,de aggódom.Pedig nem vagyok egy agyonizgulós valaki.Remélem én is,hogy minden oké lesz,és csak a legvaddabb rémálmaimban emlékszem erre az egészre :cry: .Most megint 2 hét izgalom az eredmény miatt

Kép
Kép
huni

Sziasztok Mamikák!! :lol: :lol:

Huni mennyi az az alacsony???? Barátnőmnek 1-lett, és teljesen meg voltak vele elégedve. Fel sem merült hogy alacsony.
Ne aggódjál!! az UH mindent meg fog mutatni. :):):)

Lehet hogy nem lesz meg az eredményem a 20 heti uh-ra. Szerinetek ilyenkor mi van???? Nincs gáz ha a 21-ik héten nézik ugyi?

Pusz.
Ezer ölelés!!!
Nyusz 8)
nyuszifülû

Sziasztok mamócák!

Huni, szerintem se aggódj! Nekem annak idején Balázzsal 0,5 MOM lett és még csak nem is mondta senki, hogy alacsony! Lehet, hogy azért nem, mert még aznap mentem genetikai uh-ra, amikor megjött az AFP eredmény, és ott mindent tökéletesen rendben találtak. Még ismétlést sem kértek!
Nyugalom, nem lesz semmi baj!

Times, nagyon jó az új vonalzód!

Szép napot mindenkinek!
bee73

sziasztok!
tudja valaki az afp referencia tarománya mennyi?
mert nekem csak a mért érték van a papiromon,és igy nem tudom,hogy igazából milyen,bár az orvosom szerint nem rossz.azért kiváncsi lennék :)

PHPBB kód:
Kép
nóri79

Köszönöm a biztató szavakat:).Az érték 0.67 lett.Az uh.-ban bízom én is,hogy ott minden oké lesz.Lehet ezek után elmegyünk 4D-re is,hogy teljesen megnyugodjak.

Nóri,én úgy tudom,hog yaz alsó határ 0,7,a felső pedig 2,5

Kép
Kép
huni

sziasztok!

:D Megjöttünk. Minden oké. Mindene megvan, ép és egészséges és szégyenlős. De azért annyira nem hogy eltitkolja, hogy mi van a lába között.. Illetve mi nincs. :D:D Merthogy kislány:D:D :D:D:D:D Apja egész úton vigyorgott mint egy kosár tejbetök.. :lol: :lol: Na egyenlőre ennyi.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!

Times! A Dr Stummer Jánoshoz járok a tehesgondozóba, ő egy fiatal és még lelkiismeretes doki,külön orvost még nem fogadtam,félek,hogy bárkit is fogadnék,nem lehetne tudni mikor megy nyaralni.Lehet pont augusztusban. Eü dolgozó vagyok és kellő bizalmatlansággal rendelkezem emiatt :D
Sokféle sztorit hallott már az ember.

A táblázatba leírnám az adataimat, ha felkerülök rá,azt nagyon megköszönöm!
2004 november óta próbálkoztunk, a Kismanóm most 19 hetes és 1 napos, lakhely:Győr, szülés várható időpontja:augusztus 19.,
33 éves vagyok, a PAMOK-ban fogok szülni, kisfiú lesz a drága(ha minden igaz), nevét még nem találtuk ki. Előre is köszönöm!
Mindenkinek kitartást kívánok! Sziasztok! Ildi
s.ildikó

Ja és első baba!
s.ildikó

hello!

Huni: Nekem is volt a második babánál, hogy alacsony volt, aztán mikor megismtelték, akkor lett 0,7! Nemrég olvastam, hogy a hibái az AFP-nek teljesen kiszűrhetők a genetika uh-al, mert annyira jó felbontású gépek vannak már! Egyébként nem elalvult az AFP, csak éppen még mást is kéne nézni a vérből és akkor pontosabban lehetne a kockázatokat felmérni, caak hát az pénz,pénz,pénz...

Kórház: Teljesen ledöbentem, mikor olvastam, hogy BPesten a szülészeti-nőgyógyászati ágyak számát, 45%-al csökkentették...vagyis majdnem a felére! Hát ennyit érünk az államnak! Én 2-szer szültem és mind a 2-szer teltház volt az osztályon...

Ágy: Sajna szombathelyen lehet kapni ilyen ágyat, legalábbis máshol nem találtam még. nekünk az egész gyerekszoba fenyő, ezért tetszett meg. Amúgy a babakocsi.lap.hu- oldalon az online vásrlásnál találtam! (Anix)

De furcsa ez az óra átállítás, szegény csajok is ki vannak dőlve!

Pá:judit

mamiblue

Huni!

Nekem is alacsony lett, 0,55MoM.
De 12 hetes és 18 hetes uh-n minden rendben volt, úgyhogy oké.
Sokaknak lesz alacsony, de ezek közül is többezerből 1 down-os baba lesz a dologból, szóval nagyon ritka, hogy tényleg gond van.
Ráadásul a régebbi protokoll szerint 0,5-től már jónak számít, úgyhogy eszerint is, de a 0,7-es szerint is jó az eredményed.
Ne aggódj fölöslegesen!
Ja, és nálam is megismételték, mert kiderült, hogy kicsivel fiatalabb a baba, mint gondoltuk, és másodszorra jobb lett. Úgyhogy lehet, hogy nálad is csak ez van, hogy tévedtetek pár napot, 1 hetet a terhességi korban, és akkor már nem pontos az afp-eredmény.

Fiam ma már jól kiakasztott 2-szer is. Rettentő akaratos. Mondjuk, ő mindig is ilyen volt, nem újdonság, csak néha rosszabbul viselem.
Altatási gondok nincsenek senkinél? Mert Beni rettentő nehezen alszik el, kell neki háromnegyed óra és persze végig ott kell, hogy legyek mellette.
És néha annyira fel tudom kapni a vizet, amikor csak mászik, dumál, énekel, feláll, össze-vissza mocorog, csak aludni ne kelljen....

Kép
Kép
pfranciska

Sziasztok Lányok!

Lassan indulok a nődokimhoz, remélemn este már és is betudok számolni a babám neméről. Kiváncsi vagyok, remélem megmutatja magát :D
Ma tudom meg az Afp eredményét is, emiatt különösebben nem aggódom, pláne azok után, amiket itt olvastam erről az egész Afp históriáról.

Este még jövök, üdv:

Móni

Kép
Kép
moni1973

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?