Húúú, de régen írtam...
Clara, vizeletvizsgálat elvileg minden alkalommal van, ha dokihoz mész, mert nézik a fehérjét a toxémia miatt. De ne gondolj teljes laborra
Kima, Marcival én olvastam mindkét újságot, de csak kb fél évig. Rájöttem, hogy felesleges pénzkidobás. Ráadásul a neten is fent van bármi, amire kíváncsi vagy.
Twist, giga-pocak nekem is van. Teljesen bő cuccban voltam szombaton moziban, meg vasárnap a Kikában, és mindkét nap kiszúrták, és rákérdeztek. Vadidegenek. Szóval tuti látszódik, de meglepődtem, hogy bő ruhában is

És gratula Neked is a kombi-eredményhez. Most mondta a doki, hogy 35 év alatt 1:5000 a normál, átlagos érték, szóval az 1:25000 tökéletes
A dopplert én is feleslegesnek tartom. Pár hét, és mindenkinek mozogni fog a babája, és az a legtutibb módja, hogy megtudd, minden rendben van.
Fikuszka, és látod, nekem a kínai mindkét gyereknél ellenkező neműt jósolt. Szóval van esély Emesére

Mikor lesz a következő UH? Mikor derül ki, hogy mit csinál most az a fránya hematóma?
Bölcsi: szabad választás van, de a felvételnél előbb azokat kell felvenni, akik a körzetbe tartoznak, és ha van még hely (nem túl jellemző...), akkor a többiek. Úgyhogy protekció kell szinte hozzá. Röhej, nem?
Dytt, nagyon sajnálom, hogy ilyeneket kellett átélned. Remélem minél előbb rendbejössz lelkileg és testileg is, és újra babázhatsz majd!
Heydie, jól mutatsz majd pocakosan koszorúslány-ruhában
Vicka, én raktam fel nem olyan régen pocakfotót

De majd csinálunk megint. És hol a Tiéd????
Detti, a Tescoban felsőket vettél vagy kismamanadrág is van ott?
Clara, én a meleget jól bírom. Itthon. Klímával. Hideg csipkebogyó-szörppel

Egyébként elviselhetetlen
Jó hogy mondjátok a bikinit, nekem is meg kell néznem. 3 hét múlva megyünk, és nem tudom, hogy jó-e még rám
Nilszi, hát nem túl nőies munkád van. Legalábbis nálunk inkább pasik csinálják ezt, nem?
Én ma kérdeztem rá a strandra. Nem természetes vízre, hanem a gyulaira konkrétan. Termál tilos, minden más lehet, még a hidegvizes úszómedence is

Napozni lehet, mértékkel, de nem kidögleni a napra
Adrienn, gratula neked is az eredményekhez.
Kima, az tök jó, hogy minden rendben. Ha kisebb, hát kisebb. Na és??? Majd megszületik, ha akar. EGÉSZSÉGESEN
Francesca, nem semmi bölcsi-árak vannak nálatok
Melltartó? Elég nehéz. Ami kismama, vagy baromi drága, vagy ronda... Most én is merevítőset hordok, Marcival nem mertem. De úgy sem volt tejem, szóval tök mindegy, nem attól függ...
Nekem is szögegyenes hajam van

Pedig az esküvőre szép hullámos loknikat szeretnék majd...
Én még tudok hason aludni. Mázli, hogy görögdinnye méretű melleim vannak, azok kitámasztanak úgy, hogy nem nyomja a pocakomat semmi
Reunion, ilyen baromi drága egy iker-kocsi??? Úristen. Én sosem néztem az árát, de nem érné meg esetleg használtan venni?