mekkora forgalmat csináltatok itt még este.....
hugic:jó,hogy írtad,hogy mit adtál a fiadra,ez lett volna az első kérdésem ma!nem tudom,hogy az overallt rá adjam-e,mert akkor mit adok rá minusz20ban?
julcsi:de jó,hogy sikerült alángos4könyű volt nem?Marcika hogy van,jól aludtatok?
zümis:apa este kérdezte,hogy ma is csinálok lángost?köszi receptet
bogi:annyira jók a képek Fügéről,igazi kis huncut a csaj!és csini vagy képeken!
kaandi:újra megnéztem a videót,mert hang nem volt tegnap valamiért,rendesen tud sikítani a fiad!:lol:
nahát,komolyan a gyerektől semmi sincs biztonságban....áll az utazóágyban és hallok valami zajt,megtépte a virágot amit pipiskedve elért és lehúzta az asztalról....csupa virágföld minden és a gyerek szájában a levél....mondom neki,hogy nem szabad ő meg rámölti a nyelvét
elig:jobb volt az éjszaka?
ladmon:nálatok nyugi volt éjjel?
amy:drága,remélem kicsit jobban vagy és tudtatok valamit aludni!nagyon sokat gondolok rátok!
mist:volt alvás éjjel?
kangu:gyógyulgattok?
zsancy:a képpel még mindig jössz....,Lulu rendesen viselkedett éjjel,vagy megint kitúrtak az ágyadból?!
zsu:apának rendbe jött a bordája,szerencsére...dolgozik is éjjel-nappal!férjed otthon van ma is?
millye:tegnap nagyon eltűntél,mit csináltál, a férjed talált valami izgi programot nektek?egyébként én is szeretem a pirosat,bár nem magamon,de apának és Bazsinak is nagyon jól áll,nekünk is van piros bélelt kantáros nacink és kaptunk egy bordó kiscsizmát is,szerintem rá is adom majd Bazsira,mert jó meleg.
lkveus:Vinci jól van?
tegnap este annyira elment az idő a barátokkal,fél12kor néztünk az órára,hogy jesszus
a legjobbat még el sem mondtam, ugye apa intézte tegnap a Bazsit szépen meg is fürdette,majd ráadott egy rugdalózót és arra még rá egy plüss lábnélküli rugit,ráadásul fordítva,a hátán volt a maci,elől a kapcsok.még mondja is apa,hogy Bazsi furán nézett rá,és kérdezte is tőle,hogy mi van kisfiam anya nem így szokta?

Télen...
És most...