Andkata,
Adélnak tényleg ilyen gyönyörű tűzvörös haja van? Vagy csak a fényképen látszik így? Tényleg kis porcelánbaba!
Nándifényképet küldenék én, tegnap készült róla nagyon jó fotó, de a férjecském annyira leleményesen el tudja tenni a gépet, hogy nem találom
Ja, akartam írni,
képzeljétek, keresett a rendőrség

a munkahelyemen, hogy tanúként ki akarnak hallgatni

amiatt a motorbaleset miatt, amit én jelentettem a mentőknek.
Mondták a munkatársaim, hogy épp szülök, nem túl alkalmas - hát képzeljétek, el fognak jönni, és kihallgatnak vagy mi.
Tudjátok, ebből szokott annyi megmaradni az emberekben, hogy valami rendőrségi ügyem volt... de hogy én csak tanú vagyok, az már többnyire elvész
Úgyhogy ma jön a védőnő, aztán már csak a rendőrség van hátra
de legalább megkérdezem, mi lett a motorossal, akit elütöttek. Remélem, már jól van...
Na, mindjárt etetek (eddig szinte mindig tartotta a három órákat ez a kiskölök, nagyon rendes! Ha meg néha becsúszik egy-két rövidebb szünet, hát egye fene. Nem hagyom sírni, etetek!)
Rámparancsolt a gyerekorvos, hogy tessek fejni... biztosan igaza van, de hát annyit eszik ez a gyerek, hogy ha utána fejek még, akkor legközelebb tuti nem lesz neki elég, és akkor majd odaadjam cumisüvegből, amit egyébként eredetileg kapott volna???
Ez tényleg ördögi körnek tűnik....
Mindenesetre kifőztem a fejőgépet, aztán meglátjuk, mi lesz, mi marad. Túltermelésben nem vagyok, az tuti