A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Az anyaságit elméletileg ha elküldöd, 8 munkanapon belül utalják! Nekem is így volt, bár nekem a munkahelyem intézett mindent.

Kép
szly27

Timinek óriási gratula !!!

Kriszti! Hajrá!!!!

Kép
andkata

Néhány friss kép nokedlinkről ! :) Kép Kép Kép

Kép
andkata

Kata! Nagyon szép Adél! Milyen kis szabályos cakkos szája van! Az első kép tetszik a legjobban!

Kép
szly27

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:22-kor.
20150601134430

Sziasztok!

[size=18]Timi gratulálok nektek, sok sok boldogságot és egészséget kívánok![/size]

Andkata hát nekem úgy van egy fiam, hogy a férjem első házasságából van egy gyereke, és ismerem 2 éves kora óta, most már 8 éves, és végül is olyan mintha a fiam lenne :)

Kép
linda24

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:23-kor.
20150601134430

Köszönjük!

Viki! ha végre csöndben lesz, jelentkezem!!!

Kép
andkata

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:23-kor.
20150601134430

Andkata,
Adélnak tényleg ilyen gyönyörű tűzvörös haja van? Vagy csak a fényképen látszik így? Tényleg kis porcelánbaba!

Nándifényképet küldenék én, tegnap készült róla nagyon jó fotó, de a férjecském annyira leleményesen el tudja tenni a gépet, hogy nem találom :?

Ja, akartam írni,
képzeljétek, keresett a rendőrség :shock: a munkahelyemen, hogy tanúként ki akarnak hallgatni :shock: amiatt a motorbaleset miatt, amit én jelentettem a mentőknek.
Mondták a munkatársaim, hogy épp szülök, nem túl alkalmas - hát képzeljétek, el fognak jönni, és kihallgatnak vagy mi.
Tudjátok, ebből szokott annyi megmaradni az emberekben, hogy valami rendőrségi ügyem volt... de hogy én csak tanú vagyok, az már többnyire elvész 8)

Úgyhogy ma jön a védőnő, aztán már csak a rendőrség van hátra :D
de legalább megkérdezem, mi lett a motorossal, akit elütöttek. Remélem, már jól van...

Na, mindjárt etetek (eddig szinte mindig tartotta a három órákat ez a kiskölök, nagyon rendes! Ha meg néha becsúszik egy-két rövidebb szünet, hát egye fene. Nem hagyom sírni, etetek!)
Rámparancsolt a gyerekorvos, hogy tessek fejni... biztosan igaza van, de hát annyit eszik ez a gyerek, hogy ha utána fejek még, akkor legközelebb tuti nem lesz neki elég, és akkor majd odaadjam cumisüvegből, amit egyébként eredetileg kapott volna??? :shock:
Ez tényleg ördögi körnek tűnik....
Mindenesetre kifőztem a fejőgépet, aztán meglátjuk, mi lesz, mi marad. Túltermelésben nem vagyok, az tuti :D

KépKép
szkagi

Köszönjük! :)
Ági, igazából barna a haja, csak valahogy úgy tűnik a képeken mintha vörös lenne...
Csodálom én is mindig, honnan lett nekem ilyen törékeny kicsi babácskám? Alkatra nem az aanya...szerencsére...

Kép
andkata

Sziasztok!!

Timinek nagy-nagy gratula!!

Kriszti!
neked meg megy a drukk!! :)

Nekünk nagyon jó volt az éjszakánk. Eddig sem volt vele semmi probléma éjszaka, de most meg aztán végképp nem. Mondjuk valószínű hogy közrejátszik az is, hogy lehült végre a levegő. Éjjel akkora vihar volt, dörgött, villámlott, zuhogott az eső. Most is esik még, de most már nem annyira. 9-fél 10 körül elaludt megint, és fél 3 kor kelt. Aztán 6-kor. Utána meg csak fél 10-kor.

Képzeljétek, ma reggel csörgött apácska telefonja. Mondták hogy mondjuk meg a kapukódot meg az ajtószámot, mert virágot küldtek nekünk! Tökre meglepődtünk!
Kaptunk két csokrot, egy nagyobbat, amiben 3 sárga rózsa van, meg narancssárgás margaréta, meg egy kisebbet, amiben egy rózsa egy margaréta van, és a két csokor egy narancssárgás szalaggal össze van kötve egymáshoz! A kicsi a Lauráé, a nagy az enyém. Ati munkahelyéről kaptuk a cég nevében! Olyan rendesek. Azért csak most, mert pont amelyik héten született, már leállás volt a cégnél.

Mi ma megyünk védőnőhöz...kíváncsi vagyok, hogy mennyit nőtt a leányzó!!! Majd jövök az adatokkal! 1-re megyünk :)!

Na, megyek, indulás előtt még asszem odateszem a spagettit!

Amugy nagyon szép babaképeket láttam!

d.dodó

Mi már lassan két hete elintéztük az Anyaságit,de pénz még nem jött,pedig nagyon kéne-mi is kifogytunk a lóvéból :? Szerencsére van Anyukám aki ha kell,segít :)

Adél nagyon helyes Kiscsaj-majd futnak utána a Fiuk az biztos :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok újra itt

hétfőn voltam uh-n és nst. most töltöttem be a 36. hetet. Közölte a doki, hogy jövőhéten megcsászároz.
Nagyon be vagyok tojva......

A babókának mit kell vinnem a kórházba? Ti vittetek ruhát, pelust, popsitörlőt ilyesmiket?

:-)))
vike-vike

Lányok :P
Látom, mindenki szépen babázik :D
Mi is alakulunk. Az éjjelek egyre jobbak! (lekopogom) Tegnap 10.kor aludt el, és bírta 2-ig, majd 5-kor ébredt. Ez a 2X kelés nekem naggggyon pihentető a 2 óránkénti kelésekhez képest. Szóval ezzel kiegyeznék!
Nappal továbbra is jó alvó. Főleg délelőtt. Ma is fél 9-kor aludt el - cicin természetesen - betettem a babkpcsiba, kitoltam a kertbe a fa alá, és most ott szundizik. még nem ébredt. Kb. fél 12.kor fog. Délután már kevesebbet alszik, de arra sem panaszkodhatok! Szóval jól vagyunk :D

Gátvarrat: a felszívódós kinti részeiből tegnap zuhanyzás közben kiesett 2 kisebb darab. Úgy örültem neki! Talán a többi is megadja magát a köv. 2 hétben.

Kiütések: anyatejes kiütéseink nekünk is vannak. Jó sok a pofija 2 oldalán, és még a nyakán is! De talán már halványabbak.

Szem: nekünk is váladékozott a bal szeme, de már múlik. Magától.

Aranyér: khmmm... :roll: Szóval van még hely abban a táborban? Én Bioptronozom pár napja, talán az segít. Mert ezen kívül már mindent kipróbáltam, és rengeteget iszom, és gyümölcs, zöldségben sincs hiány...

Timi!!! Gratulálok a fiúcskához!!! Sok boldogságot nektek!

Véda
Vendég

Sziasztok!

Kriszti, hajrá!!

Szerintetek az miért van, hogy drága gyermekem csak a hasamon tud jót aludni??? :? :shock: :lol:
Nem mondom, jó puha meg kényelmes, de hát akkor is!

Ági, motorbaleset ügyben, az iwiwwn is ezerrel keresnek szemtanúkat, állítólag nincs egy sem, a motoros meg nem emlékszik semmire.

Én is hoztam végre képet! Kép

Kép
Kép
patr

ilyen tünemény képet!!! :D

vike-vike

ilyen tünemény képet!!! :D

vike-vike

Vike! Miért kell megcsászározni? Amúgy kórháza válogatja, hogy mit kell vinni. Nekünk pelust kellett vinni, mást nem. Én még vittem textileplust is.

Kép
szly27

már volt 2 császárom, most a 3. babánkat várjuk, és természetes hogy ő is császáros lesz.
De ő most Kistarcsán fog születni és ott nem tudom, hogy mi a szokás. Pesten annakidején adtak mindent.

El kellenem még mennem vásárolgatni egy pár dolgot, de annyira nem érzem már jól magam, hogy elinduljak. Ezért is szeretném összeszedni (gondolatban egyenlőre) hogy mire is lenne még hamahama szükség, hogy csak 1X kelljen elmennem...

vike-vike

Patr,
úgy látom, azon a párnán is jól alszik a kisfiad :lol:

A balesetet amúgy én sem láttam, csak hallottam... odaszáguldottam az ablakhoz, és hívtam a mentőket, ez volt. De ezek szerint a motoros már jobban van, hálistennek.
Amúgy ott volt egy őrjöngő anyuka két kicsi gyerekkel, vonszolta oda őket, és közben ordította, hogy "ti sohasem ülhettek motorra, értitek, értitek????" :shock:
de ezt is csak mások mesélték

KépKép
szkagi

Hoztam egy pár képet!!

Kép a csokrok, amiket ma kaptunk

Kép figyelem a tigrisem

Kép délutáni szieszta

Kép édes álom

Kép még reggel volt! :)

d.dodó

de édes babókád van :lol:

vike-vike

Közületek ki kapta már meg az anyaságit,és mennyi idővel azután hogy beadtátok a papírokat?

Kép
Kép
Kép
kike

Lányok!

Reggel óta 1 csepp tejem sincs. Nóri visít mint egy kismalac, a fagyasztottat meg nem fogadja el. Mindjárt megőrülök! M a francot csináljak vele? Adjak neki tápot???????????????????????????????????????
Vendég

Kike! 2 hét után kaptam meg. 64 körül volt.
Vendég

Sziasztok!

Kriszti! Ügyes legyél, megy a drukk!!!!++++++++++++++++

sz.andi

Wera
! Ittál rendesen? Mitől lehet hogy nincs tej? Cumisüveget nem fogadja el? Próbáltad kanállal??? Kitartás!

Zsolti és Laura is nagyon édes!!!

Kép
andkata

Wera! nekem is alig van ma tejcsi (bár ez érthető, mert egyedülálló anya lettem mától) és a tápszert nem fogadja el. lefagysztott tejem meg sosem volt. nem tudom mi a francot csináljak!!
de az az érzésem, hogy nem fogok sokáig szoptatni, pedig nagyon szeretnék!
annyira fájt a cicim reggel, mikor szívta, sírtam. de alig jött belőle. rendesen görcsölt.
most meg már ez is idegesít, a többi mellett. így viszont nem is lesz tejcsi. ez van... :(

sz.andi

Sziasztok!

Nekem még van tejcsim, de sajnos ki kell néha egészíteni tápszerrel. Azt akarom kérdezni hogy nálatok hogy van, akinek nincs már tejcsije tápszert adtok neki, vagy pedig hordjátok az anyatejet?

Kép
linda24

Andi! Mi van apával??? Nem mondod komolyan!!!

Kép
andkata

Andi! :cry: Ne máááá!

Kép
Kép
patr

Kike én még be sem adtam!

Wera, ha szoptatod, akkor is visít? Próbáld meg cicire tenni minél többször, mert szopi közben is termelődik a tej!

Kép
Kép
patr

semmi extra. elegem vlt belőle. ha kiakadta, akkor max. 2 napig volt jó.utána kezdődik minden előlről. szarik a fjemre. nem bírom tovább. ennyi. eljöttem vikivel otthnról, ma megy éjszakára, de intézi, hogy húzzon el a haverjához. holnap remélhetleg összeszedi a cuccát és elmegy.
csak az egészben az a baj, hogy nem is akarta vikit, most meg imádja. viszont egyszer nem mondta, hgy aludj egyet, addig elmegyünk sétálni. meg ilyen apróságok.
a lényeg, hogy akkor láthatja, amikor akarja, viszont utyulu-putyulu és ennyi. én fogok vele éjszakázni egyedül, plusz nappal is. bár eddig is én voltam. na mindegy. elegem lett.
nagyon röviden ennyi.
még nem tudom, hogy leszek meg nélküle, mert rohadtul szeretem, csak így nem tudom csinálni. mikor érzem, hogy ő nem szeret. így jártam.

én nem ezt akartam. boldog anyuka akartam lenni egy szerető társsal. e helyett...

sz.andi

Andi!

Innen még van visszaút szerintam...Nem tudja még milyen nélkületek....
Nem tudtok beszélni???

Kép
andkata

beszéltünk több ezerszer. halott dolog. bármit mond, igér, semmi. nem tartja be.

sz.andi

Vera:köszi a választ!Kitartás a szopihoz,de tényleg hogyan lehet hogy nincs tejci?Nekem inkább egyre több van szerintem,bár nem csoda hiszen másfél -két óránként rákérezkedik.Ne add fel,próbáld többször rárakni-pihenj,és iyál sokat-nyugi!

Andi:nagyon sajnálom hogy így alakultak a dolgok,de tényleg,ne keseredj el,majd ha nem lesztek ott neki,helyrejön a feje,és majd rohan vissza hozzátok,és meg fog változni!Szorítok hogy minden rendbejöjjön.

Kép
Kép
Kép
kike

babák nagyon aranyosak!

Wera! Ilyet még nem is hallottam, hogy egyiyk napról a másikra nincs tejcsi! :shock: Nagyon rossz lehet! Szopiztasd minél többet, ha nem megy fejjed sokszor és adj neki egy kis tápot! De ne legyen fullon, maradjon egy kicsit éhes, hogy tudja ingerelni a melled. Vagy etesd meg jól és adj időt a melleidnek, hogy termeljenek! Lehet hogy állandóan cicizett Nóri és kiszívta, így nincs ideje újratermelni. Persze tudom hogy sosem üres, de akkor is megér egy próbát!

Andi! Nem gondoltam, hogy ilyen durva a helyzet! Hátha észhez tér! CSak én nem hiszek ebben a megváltozok dologban. Viki születése előtt is ilyen volt? Szerintem azért nem egyik napról a másikra romlott meg a helyzet!

Kép
szly27

sziasztok!

Andi!
Nagyon-nagyon sajnálom! Remélem, hogy meg tudjátok beszélni a dolgokat, és sikerül helyrejönnötök! Én nagyon drukkolok neked, hogy teljesüljön, amit szeretnél, és boldog anyuka lehess!!!

Én azt hiszem, túlaggódtam a tegnapi napot. Ma minden evésnél megmértem Emmát, és most tartunk 470g-nál. Ennek elégnek kell lennie, hisz még nincs vége a napnak.
Már csak azt nem értem, ha eszik 90g-ot, akkor miért akar még kajálni 1,5 óra múlva is.... :roll: ki érti ezt?!
akkor még benyomott 60-at. Nem akartam megetetni, de annyira sírt, muszáj volt adnom neki.

Kivétel nélkül az összes baba gyönyörű, akiket mostanában láttam. Hamarosan én is teszek fel Emmáról, csak a csajok már megint nem tudom, hova tették a fényképezőgép zsinórját.... :roll: És naná, hogy nincsenek itthon!!! :twisted:
Pedig szerintem rengeteget nőtt Emma...
Ha megtalálom, akkor hamarosan jövök képekkel! :wink:
Vendég

NEMTALÁLOMMMMMMM!!!!!! :evil: :evil: :evil:
Vendég

Andi: nagyon sajnálom, hogy ez lett, de bizom benne, hogy még rendeződik a dolog, úgy hogy mind a hármótoknak jó legyen!!!
Nagyon nagy kitartást kívánok!!!

Képzeljétek Levente most aludni nem tud, az evése már alakul. Reggel fél 9-kor evett (60-at) és azóta aludt 1 órát a babakocsiban amíg elmentünk vásárolni meg Olivérért a bölcsibe, aztán mikor hazaértünk fel is ébredt evett még 60-at és utánna egész 2 óráid csak nyüglődött nem bírt elaludni. Az ágyban ne volt jó a kezemben is sírt. A hasa nem fájt az biztos. Már teljesen ki voltam, most alszik de sokszor felébred, de szerencsére vissza is alszik. Nagyon próbára tesz ez a gyerek. Mi jöhet még. :shock: :? :)

Gratula Timinek és nyusziapunak Bence babához és nagyon jó egészséget nekik sok tejcivel!!!

Most pótolom a képeket! Bocsi, ha sok lenne!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Na Olivér is felkelt kezdődik a délutáni műszak. Levente nyüglődik az ágyában, néha visszaalszik. :? :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

sziasztok!

Latom uj anyuka szuletett. Gratula Timinek.

Kriszta!
Rajtad a vilag szeme,de a topike biztos.

Van olyan kozuletek aki adott komeny teat hasgorcs ellen? Meg tudja mondani hogy kb mennyi kell belole? Esetleg Katak?
Vendég

Marcsi! Nagyon várjuk a képeket! Ha enni kér, adjál neki! Lehet hogy csak szomjas volt, meleg van.

Titi! Milyen édesek együtt a gyerekek! Látom Olivér is nagyon szereti Leventét és Levente is edzésben van, úgy mint nálunk Jázmin. Nem lesznek mimózák az biztos, mert a nagy megedzi őket! :lol:
Olivér olyan aranyos amikor fogja Levente kezét és nézi!

Kép
szly27

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:24-kor.
20150601134430

Lányok! Az oltás helye a baba karján látszik már nektek? Jázminnak már nagy pukli van és csupa piros! Gondolom ez normális! ?

Kép
szly27

Szly!
Ez teljesen normális!
az volna a gond, ha nem látszana semmi. Már én is kerestem az oltás helyét Emmán, de még csak egy icipici melegkiütésnek tűnő pukli van ott...
Persze ő még Jázminhoz képest nagyon pici... :roll:
Vendég

Aha! Neki is csak kb 3-4 napja látszik!

Kép
szly27

Nagyon édesek a babucik!!!

Wera: ma akartam venni garmastan krémet, de nem volt a patikában. Majd most délután megpróbálom egy másikban.

Nekem az anyasági 2 héten belül megjött.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Na lapteteje lettem. :oops:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Olivér itt ül az ölemben és szőlőt eszik. Ennek azért örülök nagyom mert alig akar gyümit enni. :D :D :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?