Sziasztok!
Timi, óriási gratula nektek! Isten hozta Bencét!
Kriszti, megy a drukk ++++++++++++++++
Istenem, milyen édes babáink vannak! Beolvadtam tőlük!
Képzeljétek, tesómnak is megszületett délelőtt a kislánya; Laura Noémi, 3050 g és 53 centi. Már nagyon vártuk, és nagyon izgultunk, mert annyiszor tolták későbbre a műtétje időpontját, hogy féltünk, spontán indul be a dolog, ami tesóm esetében tilos (nyitott gerinc, méhszájplasztika, + anno kivették egy petefészkét). De végre megvan a kislány, és mindketten jól vannak.
A gyerekeim kisebb eltolással fél 2 óta alszanak
A kicsi 1- kor evett, a 4 órás evésig, aztán a doktornéni megvizsgálta, a nagy 2-kor jött meg babanézőből, azóta szunyókál. Én is tudtam végre egy jót pihenni, kicsit aludni is
Nagyon rámfért, mert az előző éjjel a paprikás krumplitól szenvedett Natikám, aztán délelőtt sehogy sem jött össze a pihenés, hiába voltak itt Anyuék. Délutánra kiborultam, de aztán minden jól alakult.
Az igény szerint szoptatók kövezzenek meg érte, de lehet, hogy ezt a délután egy órai szopit megpróbálom tartani, mert így mindannyian tudunk egy jót pihenni.
Wera, remélem, a tejcigond rendeződik nálatok! ELőttem a lányok már írtak okosakat: pihi, enni-inni, próbálkozni a cicire tevéssel...
Andi, szomorúan olvasom a híreidet

remélem, még van visszaút, és hogy megtaláljátok a közös harmóniát, ami ebben az időszakban olyan könnyen megbomlik. Fel a fejjel, vigyázz a babádra, és próbálj megnyugodni, hogy jusson elég tejecske. Nagyon drukkolok kis családodnak!
Ági: én is gyűjtögetem az új tejet a régire.
Na, sikerült föltennem két képet Natiról. Sajna az Ottóval közös nem akart föltöltődni, de majd még próbálkozom.
Most megyek, mert a nagyobbik fölkelt.

evés után

ez is evés után