Sziasztok!
Alszik a kicsi a nagy meg játszik gyorsan jövök.
Pumperka!
Szép nagy lett Zsombor!
Mni!
Nagyon édes Lilla a képeken! A fa kockákat nem rágja meg??
Nagyon szép helyen voltatok. És a képek is nagyon jók! Hogy tudtad tolni a kocsit?
Kacika!
Én nem értek nagyon a számítógéphez így én a legegyszerűbb módon kicsinyítek. Hozzáértők most biztos jót nevetnek
de én paint-be megnyitom a képet, fent kiválasztom hogy kép, nyújtás-döntés és ott megválasztom hogy hány százalékkal akarom kisebbre. Én 10-10%-ot szoktam. Számítástechnikához értők most tuti összeesnek hogy painttel kicsinyítek, de nekem így a legegyszerűbb.
Utólag is sok boldog névnapot!!
Juditkmét!
Utólag is nagyon boldog névnapot Niminek!
Lehet hogy nincs a naptárba de a rokonoktól szerintem elvárható lenne hogy tudják, ha más nem megkérdezik mikor nem találják a nevet a naptárba. Nálam ez alap ha ismerősnél baba születik utána nézek és jegyzem.
Tündérmanó!
Vigyázz jobban magadra, ennyit tesz ha fáradt az ember.....
Gyógyuljatok meg!
Petramama!
Neked is jobbulást!
A mikulástaliba én is benne vagyok!
Mzx!
Szegényke, akkor megint nem pihenhetsz valami sokat...Liza is sokszor kel éjjel, jóformán nincs is értelme berakni az ágyába.
Szilvánusz!
Nagyon szép Marci, imádom a szőke kispasikat, a keresztfiam is ilyen szép.
Biribon!
Nagyon édes Luca, és igazi kis háziasszony!
Fanetta!
Szépek vagytok! Gondolom élvezte a kiscsaj hogy királylányos volt?! ÓÓÓó egy fog!Gratula! Látom nálatok is megy az együtt fürdés a kicsit már csak így tudom fürdetni különben fél ha egyedül akarom!
Cicuka!
Édes Kristóf a képen! Remélem hamar túl lesztek a bacin!
Mimi!
Jó hogy jöttél! Örülök hogy gyógyultok!
Eszterxx!
Sajnálom hogy nem írsz, de ez a te döntésed, egy-két dologban nem értek egyet, pl: mások miatt vonsz meg minket/magadat a a topikban való részvételedtől!?
Remélem egyszer még találkozunk mert én pocakosan nagyon megszerettelek és Andrisra is kiváncsi lennék hiszen 1 naposan láttam ás 1 évesen is akarom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Linocs!!
Nagyon jó a beszámolód, a képek főként! Biztos jó lehetett így kikapcsolódni ott vannak a szertteid és még bulizni is tudsz!
Így kell élni!
Nem akartam belefolyni de nem bírom ki!
Kiszazsu!
Petramama és Panny csak leírta a véleményét, mivel oda már nem tudják!!!!!!
Ez az ő topikjuk is gondolom megtehetik, de a te hozzászólásod most elég hangulatromboló volt.
Ez azért nem fer így mert innen senki nem tud odamenni megvédeni magát, de ti itt megtudjátok védeni magatokat,mert innen MÉG SOHA SENKI NEM LETT KIZÁRVA aki elment az magától ment el!!!!
Jó lenne ha nem hagynánk megint eldurvulni lehangolódni a topikot!!!!!!!
Gyertek és írjatok, de NE erről!!!
A corába csempére "ragasztható " vizifarm van 1890.- ami szerintem tök szupi Liza és Pepi nagyon szeretnek vele játszani fürdés közben!
VAN VALAKINEK VALAMI JÓ AJÁNDÉKÖTLETE????
Fogalmam nincs mit veszek Attilának karira.
A szülinapjára (most lesz 30) van egy jó ötletem, Ki lehet kérni a központ könyvtárból azt az újságot, ami 1978.12.15-én volt, és beleírják a gólyahírbe hogy megszületett: xy és gratulálnak. Majd bescenelem ha megjött. Tök jó ajándék nem??