A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Titi:bizony-bizony,nálunk is így van-ha sír is az ágyban de tudom hogy álmos,más baja nincs,nem veszem ki,hagyom sírni egy darabig,van hogy elalszik,de van hogy csak azért veszem ki mert a nagy sírásban nagyon kiizzad,és akkor megszomjazik,akkor kap még cicit.De este nincs párdon,ha hisztizik ha nem ,fürdés,evés,és alvás,akkor is ha sír.Muszáj megtanulnia elaludni,nincs időm két gyerek mellett ölben altatni,és neki is jobb ha megtanulja hogyan aludjon el.
Rövid távon kell csak kicsit kőszívűnek lenni,hogy hosszú távon megtérüljön a dolog.

Kép
Kép
Kép
kike

a fejésről meg csak annyit, hogy én is szeretném, ha nem lenne kötelező... kikapcsolódásképp biztos jópofa lehet, de így...
ja, még mindig ehhez, titi: neked nem állítható a mellszívó ereje? Mert nekem igen, és mindig a leggyengébbel kezdem, és csak úgy fokozatosan növelem az erejét. Így sokkal jobb. Amúgy a melleim nekem is érdekesen néztek ki még egy hete is... Tele volt véraláfutással mindkét mellbimbóm, aztán meg ahogy kezdett múlni, akkor jött ki belőle az alvadt vér... de nem részletezem. Már szerencsére ezen túl vagyunk...
Na most tényleg húzok.

KépKép
muffin

Csajok,

örömmel mutatom nektek h.szilvi kisfiát, Bendegúzt!
(megkért, hogy tegyem fel a képeket, mert nincs ideje, meg nem tudja átalakítani - csak én meg közben leléptem szülni egy gyorsat :D )

Szóval Bendegúz-fotók Szilvitől:

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
szkagi

Titi :)
nekem is van haskötőm vagy mim, de még nem ér össze rajtam!!!! :lol:
Úgyhogy a terhesövemet használom
ugye csinos??? :D
Ja, és nálunk már három hete szünet van a bölcsiben, és még három hétig zárva is lesz, úgyhogy Szonja már majd csak szepteember 1-jétől megy oviba, már nem megy bölcsibe...

Kimma,
kölcsönadom a nagylányomat, ő majd segít, hogy a kicsi lányod megkülönböztesse a nappalt és az éjszakát: nálunk éjszaka csend van, nappal meg Szonjácska rohangál, szájharmonikázik (most kapta, és nagyon tetszik neki), furulyázik, mesél hangosan...
Na meg puszilgatja, cibálja Nándit 8)
(de mint írtam, nincs mindig itthon Szonja)

Muffin,
kiváncsi vagyok én is a Dévényékre! Remélem, az a goromba válasz csak az ügyintéző bénasága volt, és a gondozók-fejlesztők vagy kik normálisak!

Viki,
bocs :oops:
láthattam volna, hogy nem pesti vagy :oops:
a TAJ-kártya ha postán jön, kb. két hét, azt mondták a kórházban. De sajna anélkül tényleg nem lehet intézni még semmit...

KépKép
szkagi

megyek, elfekszem,
mert - nem írtam még, de - tegnap kijött az aranyerem, és bazira fáj :shock:
még jó, hogy eddig nem jött ki, legalább a gátsebem már nem fáj...

Tényleg, jaj, valaki írta, hogy szétnyílt a gátsebe (Babu?). Hogyan? Mitől? Ez borzasztó lehet... Gondolom, fáj meg vérzik...
Majd mondd, hogy mit mondott a doki!!!

KépKép
szkagi

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 19:10-kor.
Vendég

JAJ SZILVI BENDEGÚZA NAGYON CUKI!
Vendég

Bendegúz nagyon édi!

Na túlvagyunk a bevásárláson. Azért ez nem olyan egyszerű. Babahordozót cipelni, Rolinak fogni a kezét, közben slusszkulcs, pénztárca! :shock: Jázmin szerencsére észre sem vette. Aludt a kiságyában, kivettem, be a hordozóba, be a kocsiba, ki a boltnál, vissza a kocsiba, ki egy másik boltnál, vissza a kocsiba, itthon ki ahordozóból, be a kiságyba. Most is úgy alszik, mint a bunda!

Úgyhogy rohanok pizzát csinálni, mert szerintem max egy órám lehet rá, aztán kel a kisasszony!

Roli mindent meg akart velem vetetni. Ugye mostmár ő szabadlábon van a boltban, mert ha még őt is beleültetem a bevásárlókocsiba + a hordozó keresztben rajta, nem tuok bele pakolni. Szóval mindent hoz és dobja a kocsiba. Szerencsére meg tudtunk egyezni, hogy mit vegyünk és mit ne. Ja és el mertem vinni pelenka nélkül! Hazaértünk és szépen pisilt is.

Na tényleg lépek!

Kép
szly27

Kata!
Sztem nem gázos a feneked! az enyém nagyobb :wink:

Szilvi Bendéje nagyon édes!!!!!
20150601134430

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 19:11-kor.
Vendég

Sziasztok!

Dodó! én kb 4-5 litert iszom meg egy nap, mégse vagyok tejcsárda! Azért alkati dolgok is közrejátszanak ebben sajna....

Bendegúz nagyon édes!

Viki! Laci is aludt szépen éjszaka?

Kép
andkata

csodalok( na meg irigylek) mindenkit aki gephez tud jutni kicsit, nekem nem igen van idom, sot tegnap konkretan vegig cicin volt vagy sirt, ma szerencsere potolja a tegnapot igy mar 1 oraja alszik.
Sajna nem igen jellemzo ra az alvas......Ejjel sem:(

Amugy tejcivel kuzdunk, sajna nem igen jott be ez a kereslet kinalat tema, pedig fejek is( es en utalok, mert mindenhol tej van, csak epp az uvegben nem :twisted: , pedig avent), az a baj hogy nem igen tudom hogy es honnan kene jonni a tejnek, de nekem csak nehany helyrl csopog es egybol spriccel.

Akinek voltak kezdeti tejhiany gondjai: megoldodott? Mennyi ido? Azt ne irjatok, hog igyak sokat, es fejjek: mert iszom( bar lakoherbbel most szunetelek, mert nagyon faj a pocija estenkent) iszom a malat italt, vizet, paradicsomlet, mindent amit ajanlanak, eszem is, orankent 2 orankent cicin van Anna....mit tehetek meg???????????

Egyenlore csak ejjel adok neki potlast 2szer 60ml-t de nem igen tudom napkozben eleg e ami kijon a cicibol.....

Na nem rontom a hangulatot itt, megyek enni, amig van ez az arny ido, hogy alszik akis tunder:)

Szep napot mindenkinek!
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:29-kor.
20150601134430

Dori: most hogy olvasok vissza tobb izben latom, hogy azt irod, inni es enni kell, meg fejni es lesz tej- kepzeld el NEM igy mukodik. Iszom, eszem, fejek, es nem lesz tobb, sot kerdojel hogy egyaltalan Annak eleg e.
Es igenis a tapszerhez kell nyulni mert nincs szornyubb latvanu egy ehes csecsemonel! En magam kertem a korhazban masodik ejjel a csecsemosoktol, mikor a gyermek megivott 3 ora "szpoizas" utan 100 vizet, es csak uvoltott. Csecsemos ramnezett sajnalkozo szemmel, ez a gyermek ehes anyuka, mondtam tudom, kerem adjanak valamit.
Hidd el mi akik adunk tapot a gyermekunknek nem lustasagbol vagy mert az fasza adjuk neki. A mu az egesz, b rohadt draga, c szerintem mindegyikunknek lelkiismeret furdalasa van hogy nem tudjuk csak szoptatni.
Szoval attol hogy Neked van, es neked eleg inni, enni, ezt ne ird le kerlek tobbszor, mert igy is nagyon nehez nekunk ( meg ha senki be sem szol emiatt) megelni ezt.
Az meg hogy szopja a cicit nem azt jelenti evett is:(

Bocs hogy leirtam, de talan jogos! Nem ellened szol, csak a hulye teoria ellen! Mert mar unom barmit kinyitok ezzel kezd kereset kinalat elven mukodik....ahha, ha lenne honnan minek folynia tan igy mukodne, de akinek valamifele testi tudom is en milyen adottsaga ezt nem teszi lehetove az ha meggebed sem fog tobb helyrol csopogni a tej! Mert nekem igenis csak csopog. Kicsit sem feszul a mellem, nagyibb sem lett, es mindegyik mellemen max 3 pont van ahonna a tej jon.
Es szerintem ha egesz nap a csapon lognek sem lenne tobb:(

Megkovezhet barki, vagy hiheti azt magamat vedem, en annyit tudok nem akarok ebbe belezakkanni hogy nem tudok szoptatni ugy hogy jol is lakjon a lanyom. Nem mondom gyotor a dolog rendesen, de probalom ugy felfogni epp bekes emberkent nagyobb hasznomat veszi mint stresszelo, fejogepen logo sirdogalo anyakent.....
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:29-kor.
20150601134430

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:30-kor.
20150601134430

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 19:12-kor.
Vendég

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 19:12-kor.
Vendég

Kata!
Én sem fürdettem, még egyetlen egyszer sem! :D

Kép
Kép
patr

Sajnos nagyon egyet kell értsek Tamarával, csak én már nyugodtabb vagyok mert több idő telt el...
Én is pont ezeken a dolgokon mentem át, nagyon hasonló gondolataim voltak....Mi azért még nagyon jó anyák vagyunk!!!

Kép
andkata

Anyjuk! Nyugi! Nem vagy rosszabb anya annál, aki tudja csak szoptatni a babáját. Ne legyen emiatt lelkiismeretfurdalásod. Rolinak én is pótoltam tápszerrel kb 2 hónapos korától és engem csak az érdekelt, hogy a gyerekem nyugodt, elégedett és nem marad éhes. Amit szopizik, abban úgyis megvannak azok az anyagok, amire szüksége van. És így is 7 hónapos koráig szopott. Akkor is már én vettem el tőle, mert harapott!

Kép
szly27

Így van Anyjuk és Kata meg mindenki akinek hasonló gondjai vannak MIND NAGYON JÓ ANYÁK VAGYTOK!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 19:13-kor.
Vendég

na megjöttünk... egy nagyon aranyos nőci a 'masszőr', merthogy a dévény módszer lényege a masszázs. Semmi mást nem is csinált. Megállapította ő is, hogy hypoton a gyerek nyaka, sőt az egész teste is :( de sebaj, mert pont ezért fogunk ide járni, hogy ezen segítsenek. Még jó, hogy lehet. :) Úgyhogy egy órán keresztül masszázta a kis béka tesét (és ő is békának hívta ahogy szétterpesztett... ezen persze jót mosolyogtam) aztán az arcára külön gondot fektetett, kívül-belül átmasszírozta, és mondta, hogy nagyobb hangsúllyal dolgozik majd ezen is, hogy a műtéteket ezzel is elősegítse...
Hát nem lesz könnyű menet. Heti kétszer kell menni, és 3000/alkalom... De már most úgy érzem, hogy meg fogja érni. És szerencsére nem pestre kell bemenni, hanem tőlünk negyed órára. :) Úgyhogy azt hiszem jó lesz a dolog. Kíváncsi vagyok mikor és milyen eredményeket fogunk látni. :)
Na most megyek, mert amennyire kifáradt (végig bőgte, de azt mondták az a jó, mert akkor tuti hogy érzi amit csinálnak és tudják hogy jó helyen masszáznak), most annyira kipihente magát 20 perc alatt... úgyhogy húzok és megnézem miért sír...
majd még jövök...

KépKép
muffin

Muffin! Nem semmi mennyit elkérnek ezekért a dolgokért! Remélem hogy használni fog!

Az utolsó hozzászólásom után bementem Jázminhoz, mert nyűgösködött. Gondoltam unatkozik, játszunk egy kicsit a nagyágyon. Az lett a vége a nagy játéknak, hogy mind a ketten elaludtunk és most keltem fel fél 5-kor :oops: Most is csak azért mert Roli felébredt. Jázmin meg még alszik, életében először a mi ágyunkban. Na ebből nem lesz rendszer.
De ez a pár óra alvás nagyon jól esett.

Kép
szly27

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 19:13-kor.
Vendég

Nem tudom, valahogy megint kicsit személyesnek véltem az irtakat...szerintem nem csak én irtam azt, hogy sokat kell enni és inni! És én senkinek soha nem mondtam azt, hogy attól rossz anya, ha tápszert ad a gyereknek!!! Volt olyan, hogy egy cseppet sem tudtam kifejni, Laura mégis "kisajtolt" belőle annyit,hogy jóllakott...

d.dodó

V b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 19:14-kor.
Vendég

Dodó!

Nincs semmi gond, de a másik oldalon állva nagyon nehéz...Én úgy vagyok, hogy inkább fejnék mint az gép és fagyasztanék, de az hogy fejsz fejsz és 5 ml jön és a 3 hetes gyereked szopás után ordít az éhségtől, az borzasztó érzés! Én már mindent kipróbáltam, éjszaka felkelek fejni, szedek amit lehet, a gyerek napi 6-7 órát van mellen, eszem-iszom és mégis elnéztem hogy 10 napig csak csökkent Adél súlya. Na és én ekkor kezdtem tápszert, miután kiderült hogy alig van tejem...Most már jobb a helyzet, de én nagyon magam alatt voltam. És most Tamara is átéli ezt.
És én is megkaptam nem egy helyről azt, hogy minden anya képes táplálni a gyermekét, ezt pszichésen kell eldönteni magunkba.
Én iszonyatosan vártam ezt a kislányt, nagyon szeretem, érett vagyok az anyaságra, de ez mégsem megy gördülékenyen...

Szóval senki sem akart veszekedni Veled, de hidd el innen nézve másként festenek a dolgok...

Kép
andkata

Jó, én elhiszem.... de ugy látom legjobb lesz, ha legközelebb nem irok erről, hogy Laura mennyit eszik, mennyit fejtem, mennyit hízott. Mert a végén csak veszekedés lesz belőle.

d.dodó

Sziasztok!

Nem vita, cask az én véleményem, és az ami velünk történt eddig!
Az első két hétben szoptattam, a harmadik héten tápszereztünk. Jöttek a jobbnál jobb tanácsok. Elhagytuk a bimbókiemelőt, és elkezdtünk együtt aludni. Sőt rátértünk az igény szerinti szoptatásra. Én ettem, ittam. Minden ki lett próbálva, a Laktoherbtől a rántott levesig, a homeós bogyókig. Gergő gyarapodott is. De egyszer csak veszített a súlyából, és egyre többet ordított. Éjszakánként órákat cicizett óránként. Szinte semmit nem tudtam aludni. Így mégkevesebb és gondolom rosszabb minőségű is lett a tejem. Elkezdtem tápszerezni. Az egyik cicit egyáltalán nem fodta el két nap után, aztán a másikon is elkezdett üvölteni. Akkor most mit csináljak? Nézzem hogy éhezik, vagy adjak neki tápot. Én így döntöttem. Ha valaki megvet érte sajnálom. Én úgy érzem mindent megtettem. Az idegeim nem bírták tovább, nem tudtam tovább nézni a szenvedését.

Viszont lenne egy kérdésem. Ugye mi vagyunk a legidősebbek. De szeretném tudni, hogy a ti babátok egy étkezésre, ciciből, cici-táp, vagy csak tápszerből egy étkezésre mennyit eszik meg??? Segítség!!!!!!

KépKép
hene

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 19:14-kor.
Vendég

Gergő adagja napi 120-130 ml/ ttkg. Nem tudom mennyi a súlya- ezt 6-7x-re kell elosztani naponta.

Dodó! Én nem akartam veszekedni...csak leírtam mint Hene....

Kép
andkata

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 19:18-kor.
Vendég

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 19:19-kor.
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:31-kor.
20150601134430

Csajok,nehogy már veszekedés,meg sértődés legyen a vége.Mindenki eteti a Piciét úgy ahogyan tudja,persze mindenki,mindent megtesz a tejciért,ez érthető.Mások csak segíteni próbálnak,ez is érthető.De bizony ha nincs,hát nincs,és senki nem tehet róla ha tápszerezni kell a kicsit-attól senki se lessz rosszabb Anya,de elhiszem hogy érzékenyebb,az igen.Szóval nyugi Csajok,minden megoldódik,és szent a béke,igaz??

Kép
Kép
Kép
kike

Én a Kristinél voltam hülye-ez tény hogy a védőnőre hallgattam,mondván,mivel nagy baba volt,hogy nem elég neki a tejci,és adjak utána még tápot is neki,ebből következett hogy egy idő után a cicit elutasította,mert az üvegből gyorsabban jól lakottUtána meg sopánkodhattam,hogy hiáa van tejem,nem kell neki a cici,csak a táp :? hónapos koráíg szopizott csak-ennek ellentétje a Vercsi-aki 15 hónaposan is még rákérezkedett a cicire,egy kis tejciért :D

Kép
Kép
Kép
kike

5 hónapos koráig szopizott a Kristi-ez lemaradt.De ekkor már tápot is kapott-vegyesen.

Kép
Kép
Kép
kike

Egyébként olyan édesek,mikorjönnek oda,és húzzák fel Anya ruháját,hogy cicizni akarnak. :lol:
Remélem Domika is sokáig fog. :roll: Szeretném,de ahhoz néha nekem is kéne pihennem hogy ne a tejecske lássa kárát,nemsokára kezdődik az ovi,akkor már lessz időm egy kis pihire is-talán.

Kép
Kép
Kép
kike

csajok

NE VITATKOZZUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÉN TELJESSEN ÁTÉRZEM MINDENKI HELYZETÉT!!!!!!!!!!!!
NEKEM SINCS TEJEM PEDIG AKARTAM HOGY LEGYEN
MÉG SZOPTANIT KÉSZÜLÉKEM IS VAN
MORE-MILK STB
DE NINCS

EMLÉKEZTEK MILYEN ROSSZUL ÉREZTEM MAGAM HOGY ROSSZ ANNYA VAGYOK SELEJTES
CSÖD TÖMEG AKI NEM KÉPES SZOPTATNI A GYERMEKÉT
SIRTAM ÉS STRESSZELTEM
DE NEM LETT JOBB
ÉS TÁPOS LETT ARANYOM

DE HIZIK ÉS FEJLÖDIK IGAZ FÁJ A HASA VAGY NEM TUDOM MERT BÖG ÉS BÖG
DE GYARAPODIKÉS EZEN NEM STRESSZELEK MÁR

SZOVAL NYUGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII CSAJOK
JO ANYÁK VAGYUNK AKÁR SZOPIK AKÁR TÁPOS

MERT AKARTUK ÖKET SZERTJÜK AGGODUNK ÉRTÜK
MINDENT MEGTENNÉNK CSAK NEKIK JO LEGYEN
GONDOLJATOK BELE MENNYI NÖ VAN AKI MEGSZÜLI ÉS A KUKÁBA DOBJA ??????????????

NA AZOK A ROSSZ ANYÁK NEM MIIIIIIIIIIIIIII

Képimg][/url]
Kép
ronix

Sziasztok!

Nálunk se jobb a helyzet, mert sajnos én se tudom szoptatni a pici lányom, és már nagyon keveset tudok fejni egy-két napja, pedig én is eszem iszom a homeopátiás dolgokat. Ugyhogy már mi is tápszerezünk, de én se stresszelem ezen magam, mert az a lényeg hogy hízzon, és szerintem ha egy anya nem tud szoptatni, nem kéne érte szidalmazni, mert már én is nagyon unom hogy a védőnőnk mindig ezzel jön. Könyörgöm ha nincs teje az embernek mit csináljon???? Áljon fejre??
Szóval csajok fel a fejjel aki tápszerezik, még mindig jobb mint hogy éhezzen a pici.

Kép
linda24

Gyerekek én nem akartam veszekedni, csak sok volt az elmúlt pár hét ebből a szempontból, de bennem már áramlik a CSÍÍÍÍÍÍÍÍ...

Jó éjt mindenkinek!

Kép
andkata

ja a kíváncsi vagyok hogy mikor milyen eredményt fogunk látni megszólalásomhoz csatlakozom... miután írtam hazajött a férjem, és mondja próbáljuk már ki az eredményt... merthogy amiatt kezdtük az egészet, hogy a gyerekorvos szerint hypoton a nyaka... ami abból áll, hogy ha egy háton fekvő csecsemőt megpróbálsz felültetni a két kezénél fogva, akkor emelnie kell a fejét. Eliot meg csak lógatta. Úgyhogy a férjem fogta a kezét és megemelte. És a gyerek tartotta a fejét!!! Egy masszázs után!!! Durva, nem???
Na most megyek aludni, mert vége a napnak és a kispasi is kidőlt... (amúgy ezerrel lefáradt a masszázstól. :)
Mindenkinek jó éjt!

KépKép
muffin

ezt a cicizés, tápszer dolgot meg szerintem kezdjük túllihegni. a lényeg, hogy egyik gyerek se éhezzen. Szerintem mindenki mindent megpróbál, és persze hogy az anyatej a legjobb, de szerencsére olyan modern világban élünk, hogy azoknak a babáknak sem kell éhezni, akiknek nem jut elég tejcsi. Szerintem ez tök jó dolog!
Na most tényleg lépek. :)

KépKép
muffin

Sziasztok!

Viki, ezt a két szopit összevonunk témát ismerem.
Ma kisfiam csak akkor nem üvöltött, ha csatlakoztatva volt a cicire.
Hogy kevés volt a tej, vagy a hasa fájt, vagy simán melege volt, dunsztom sincs. De hulla vagyok. És ma még az öcsém kisfia is itt volt, ketten szórakoztattak Zsuzskával. Isteni úgy szoptatni, hogy közben két hétéves lesi, hogy mit csinálsz, és adják a tanácsokat! :D :shock:

Ma apa este kitalálta, hogy hagyjuk sírni, majd elalszik! Na én öt (egy!) percig bírtam, aztán felöltöztem, és közöltem, hogy tej a fagyasztóban, én elmegyek sétálni, majd jövök, ha már nem sír!
De olyan hulla voltam, hogy csak kertig jutottam! :lol: Kiültem két melegszendviccsel, meg egy könyvvel, és egy órát olvastam! Természetesen apa sem bírta sokáig a sírást, és ringatta stb., de legalább nekem volt egy szabad órám!

Kép
Kép
patr

Jó reggelt Anyukák,Babukák!! :D

Ma megyek,a Picivel,Nővéremékkel bevásárolni.Apa alszik-éjszakás volt,úgyhogy mamára lesznek bízva a gyerkőcök.Nem tudom hogyan tud majd rájuk vigyázni,Kristit tegnap megint baleset érte,én szopiztattam ittbennt,ezek meg kinnt ökörködtek-Apa igaz kinnt volt,de a régi autót vágta szét-nem tudott rájuk vigyázni.A lényeg hogy a Kristóf most meg a nyakát horzsolta le,lehet mire hazajövök eltöri valamijét-isten mets!! :roll: :?
De annyira eleven hogy szinte lehetetlen mindig rá figyelni,és felmérni a veszélyforrásokat :? be meg mégse zárhatom őket az egyik szobába :x
Csak remélni tudom hogy nem éri őket baj,amíg nem leszek itthon :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 19:19-kor.
Vendég

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 19:20-kor.
Vendég

jaj, csajok
mindegy az, mit adunk a gyereknek, csak neki jó legyen!!!!
Aki ma tejcsárda, az ugyanúgy lehet, hogy holnapután már azon aggódik, hogy fogy a teje... és aki ma tápszert kénytelen adni, annak is lehet, hogy ha már nam aggódik a kajáltatáson, mégis megintdul a teje (az enyém nem indult meg, hanem elfogyott szép lassan anno...)
Szóval nyugi, bármit is eszik, csak egyen, és gyarapodjon!!!!

Megyek, mert Szonja már itt ugrál :shock:

KépKép
szkagi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?