A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Jó reggelt!
Szép hétvégét mindenkinek!!

Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok (utolóag is) Beninek!
Már igazi nagyfiú lett.

Sok Boldog Névnapot Kicsi Márknak is!

És Boldog 1. éfvordulót a topikunknak!
Nagyon jó kis csapat talált itt egymásra.
Én nagyon szeretek ide tartozni. És mindenkit tisztelek, azért amilyen, és szeretlek benneteket nagyon!!

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Tegnap nem tudtam jönni.
Már korán elindultunk a városba.
Szőnyegért, Dalma kiskádját vettük meg, és vettem neki pár kisruhát.
Nagyon édesek.
Bevásároltunk, majd rohanás haza takarítani.
Utána a napon sütkéreztem, majd kidőltem és aludtunk.

Ma csak rántok ki melleket, és sült krupmlit szeretnék főzni.
Nagyon régen ettem már.
És nagyon jól esne.

picimami

Nika!
Szívből drukkolok neked. És örülök hogy még nincs piri.
Késett már ennyit neked??

Cat!
Nagyon szép lett a dekoráció, Beninek tetszett?
Jól telt az ünneplés?

Asyie!
Jó shoppingolást neked.
Én már a sírás határán vagyok, a rengeteg kiadástól.
Csak attól félek, mindent megveszünk, és a család majd akkor találja ki, hogy ők is vennének ezt azt, és majd csak sok butaság lesz belőle...
De hogyan beszéljem meg velük, mire van még szükségünk? :oops:

Nócika!
Hogy telik a htévégéd?
Remélem pihensz.

Gabi!!
nem ér így eltünni ám!!!

Törpiri!
Tudom nehéz nyugton maradni.
De én aggódom érted.
Remélem a sebed szépen meggyógyul és most már gyorsan

picimami

Jó reggelt mindnekinek!

Tagnap nem volt semmi időm, ma is "reggeli" közben tudok csak jönni.

Hosszú volt az előző éjszaka is és utána a nap is. De ma éjszaka már tudtam kettőtől fél tízig aludni, két szoptatással. :D

Köszönjük a Beni köszöntéseket.
Szép biciklit kapott, kifestőt és kirakót. :D
Torta csak ma lesz, de ezt most nem részletezem. :evil:

MAjd ha valamelyik nap lesz egy kicsit több időm, akkor részletesebben írok, és reagálok is.

Márknak utólag is boldog névnapot kívánok!
Vendég

Nálunk meg sikeres volt az egész napos bográcsolás, végül esti szalonnasütésbe torkollott, remek parti volt, jó a társaság :D
Döme meg egész nap a babakocsiban aludt, jót tett neki a friss levegő :roll:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

picikém igazából egyszer aminek itt az eredménye :):):):) Gergő :)
amúgy most nem tudom hogy késik e vagy sem mert nem tudom megállapítani mikor volt pém ha egyáltalán volt :) vagyis én most a 28 naphoz számolva mondom hogy eg yhete késik március 22.-én volt meg utóljára amúgy kedden ha megjön a teszt hétfőn mindenképpen tesztelek mert az arcom nem akar jobb lenni muszály lesz dokihoz mennem ezért mindenképpen tudnom kell babás vagyok e vagy sem mert nem mindegy mit ír fel rá nem nagyon kaar múlni kicsit jobb lett a multkor de most megint ugyanoloyan csúnya pedig még mindig azzal tisztoitom az arcom amitől kezdett jobb lenni :(

amúgy piri sehol pedig anyóséknál már nagyon oylan érzésem volt hogy na most vége megjött de nem hála istennek semmi :):):)

nika70
Salgótarján

sehol senki?????

én levágtam a szerelmeim haját ilyen lett :):):)

Kép Kép

nika70
Salgótarján

Boldog szülinapot Beninek :lol:

Boldog Névnapot Márknak :lol:

Pici!
Nem tüntem el csak tegnap egész nap csaviztunk a Camponába a lányommal, ettünk, moziztunk (Álomnet pont hu) néztünk meg. :wink:

Kép
Kép
minimano74

Megint kijött a herpesz a számom (ugyanott ahol múltkor) :evil:

Asiye, nagyon édi Jázmin a hatalmas ágy közepén :wink:

Szépek a fülcsik csajok. Én anno a lányomnak is a kórházban tettem be most is azt fogom csináltatni :wink:

Kép
Kép
minimano74

tegnapi Dömefotó az ismerkedős-napról
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Döme nagyon édes! :D

Én is teszek fel egy csomó képet tegnapról és máról, élménybeszámoló pedig később.

Reggeli ajándékbontás:
Kép Kép
Este a teraszon:
Kép
Kicsi torta:
Kép
Lovaknál:
Kép Kép Kép Kép

Az igazi tortával és az új kenguruval:
Kép
Vendég

Sziasztok...

Ma a tesóméknál voltunk Máriaremetén...lánykám egész nap aludt,el voltak ájulva,hogy egy hangja nincs :wink:
És képzeljétek (tudom éssel nem kezdünk mondatot)este 10-től reggel 5-ig aludt,utána 1/2 6-tól vissza 1/2 9-ig... :lol: :lol:

Nika jó lenne már ha reggel mikor belépek egy zebrás teszt lenne fent :lol: :lol:
a szerelemeidnek meg nagyon szupi lett a hajuk :wink:

Cat annyira édes Beni ahogy támasztja a hordozót :lol:

Nemlajos Döme is egy kis tündér... :lol:

Pici szerintem nem gáz ha megmondod ,hogy mit szeretnél még Dalmának,hogy ne vegyenek hülyeséget,nincs abban semmi rossz....

Jelentem a hasam nem fáj :wink: nem tudom milyen a sebem mert tegnap nem szedtük le a kötést...de már nem ütött át rajta semmi,úgyhogy reménykedem,hogy a gyógyulás útjára lépek :wink: :wink: :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

törpiri igyekszem :):):):):)

nemlajos: Döme nagyon édes a fsz.1-es baba :):):):):)

cat: látszik Benin hogy örült mindennek nagyon jók a képek :)

nika70
Salgótarján

Nemlajos,
Döme nagyon édes (fsz.1) :lol: :lol: :lol:

Cat, nagyon szépek a fiúk és nagyon szupi a dekor is. :wink: :wink: :wink:

Törpiri, örülök, hogy ilyen jó kislány a lányod :lol: :lol: :lol: :lol:

Most néztem babakocsit úgy néz ki ezt vesszük meg:

Kép

Kép
Kép
minimano74

és ezt irják róla:
"Baby Smile: AXEL

Az AXEL egy 3 funkciós babakocsi hiperkönnyű alumínium vázon.

Modern formavezetés, innovatív konstrukció.

Felhasználási javaslat: ez egy városi babakocsi, könnyen lépcsőn le-fel vihető ! A habosított gumi kerekei az aszfalt utakon nagyon könnyű közlekedést biztosítanak, miközben nem rázódik szét a baba feje (mint pl a műanyagkerekes olcsóbb babakocsikban)

Ezt személyesen teszteltem - még két újjal tartva is el lehet vele kanyarodni. Kisbabám Milla irtó jókat tudott benne aludni de a sportrészben is szeretett lenni és jól aludt abban is.

Menet tulajdonsága kiemelkedően jó. A zsúfolt utcai és bolti közlekedésben a bolygósítható kerekei a fordulékonyságot maximálisan biztosítják."

Szerintetek?????

Kép
Kép
minimano74

húú Gabi ez igazán csajos kocsi tettszik :) mennyibe kerül?

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Mi ma párom nagynénjénék voltunk előttte megvettük Márknak a névnapi szülinapi ajábdékat(amit tőlük kap).
Sajna nagyon fújt a szél igy nem volt túl jó idő és sajna holnapra is ilyet mondanak.

Gabi:nekem tetszik a kocsi. Mnnyibe kerül?

Nika:remélem holnap + teszttel jössz az arcodat meg mutasd meg egy dokinak.Jók lettek a fiúk :D

Cat:nagyon jók a képek. Várjuk majd a beszámolót.

Nemlajos:Döme is nagyon édes.Örülök,hogy hjelt telt a napotok.Éjszakáitok milyenek?
Vendég

Gabi, szuper a kocsi, most már csak azon aggódj, hogy a pici ne imádja a zötykölődést, mint Döme :wink:

Cat, képek szenzációsak! És jó, hogy legalább egy pici torta lett aznapra is :roll:

Sissi, köszi, ráéreztél, majd holnap mesélek, most előre inkább semmit :twisted:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Köszi csajok nekem is nagyon tetszik, hát az ára 73.600.- de a férjem rábolintott és ez a lényeg :wink: :wink: :wink: és nagyon jó mert pont itt csepelen lehet megnézni és kipróbálni és a sportrészét is két irányból lehet felhelyezni (nekem ez volt a lényeg). De azért előbb szeretném előben is láttni :lol: :lol: :lol: :lol: Nem olcsó de beleszeretem :lol: :lol: :lol: :lol: (remélem az árban benne van a mózes és a sportrész is mert ha nem akkor nem kell) :lol:

Kép
Kép
minimano74

Gabi!

Jó a babakocsi!
Nekem tetszik.
Ha mind a három rész benne van az árban, akkor nem is drága annyira.

Törpiri!

Nagyon ügyesen alszik a lányod!

Szóval a beszámoló:

Szombatra virradóra iszonyatosan fáradt voltam. Marci ugyanis megint úgy döntött, hogy hajnali háromtól hatig nem alszik. Én bőven éjfél után feküdtem le, így nem voltam kipihent, annak ellenére, hogy végül csak fél kilenckor keltünk fel.
A napi progamterv: elmgyünk, és Beni választ magának ajándékot szülinapjára.
Kicsit későn indultunk, mert Apának siekrült szétszerelni Beni gyerekülését, és több, mint egy óra alatt sikerült megcsinálni.
Aztán jött az irányított ajándékvásárlás. A harmadik üzletben végre megtaláltuk a jó biciklit.
Utána irány haza, de előpbb a tortáért. Kiderült, hogy a cukrászok nem azt csinálták, amit mi kértünk. Ugyanis ők a marcipánbevnatos csokitotrát Dabas tortának hívják. Ezt is írta fel a lány, aki felvette a megrendelést. Helyette az üzemben viszont Dobost készítettek. Apa mérges, tortát nem hoztuk el. Helyette volt a süti, mert kukacos gyertya nagyon kellett már Beninek.
Este bográcsozás nálunk a szomszédokkal, mert két hétre hazajött az egyik barátunk, aki egy éve ment ki a csládjával Ausztráliába. Jó volt újra látni. (Ők voltak az egyik ok, ami miatt itt vettünk házat. )
Amikor már a gyerekek aludtak, (Beni 11-kor) és már csak hatan maradtunk, akkor póker fél kettőig. :D

Szerencsére ezek után másnap majdnem tízig aludtam, és Marci csak kétszer evett közben és viszonylag gyorsan vissza is alludt. Bni pedig lent tévézett Apával reggel, hogy ne zavarjanak.

Ma lovacskákat néztünk, és elhoztuk a valódi toráját. Nagyon finom volt.

Azt elfelejtetem, hogy legalább két lovastanyán voltunk hiába, miután ma végre találtunk lovakat. Ez volt ugyanis a kívánsága. :D

Ennyi röviden a két nap története.
Vendég

Ma esti képek.
Az új biciklin és futás közben:

Kép Kép
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Nika!!
Hogy vagy?? Mizu veled??
Piri??

Nagyon jók lettek a fiúk frizurái!! ÜGyes vagy!

Gabi!
örülök, hogy jól vagy!
Szép babakocsit választottatok. nagyon tetszik.
Mikor veszitek meg??

Mi is kb két héten belül megvesszük.
Már most nagyon finisben vagyunk.

Cat!
Nagyon szépek a fiúk.
Guszta Beni mindkét tortája.

picimami

Nemlajos!
Döme nagyon édes.
Örülök, hogy jól érteztétek magatokat.

Sissi!
Márknak is hamarosan szülinap.
Jajj, hogy rohan az idő.

Én ma olyan lusta vagyok.
Vasalnom kellene pedig.

Jön ma hozzám, az a barátnőm, akinek meghalt a pici fia.
Jönni akar velem Debrecenbe, mert Egerbe be nem teszi a lábát.
Kicsit félek a találkozástól.
Sírni fogunk az biztos :cry: :?

picimami

Gabi!
Hol van csepelen az a bolt??
Lehet mi is megnéznénk majd, de ennek a márkának egy másik tipusa tetszik nekünk.

Ja és most ezt néztem ki.
Olyan édes.
Kép

picimami

Hahóóó
Sehol senki??
Nemár :!: :!: :!: :!:

Na lányok, hol vagytok?????????????????????

picimami

Jó reggelt mindenkinek! :D

Marci ma éjszaka nagyon jó kisfiú volt. Négykor kelt, kicsi nyűglődés után evett, majd fél óra múlva újra aludt, egészen nyolc óráig. Most túl vagyunk a reggelin, és a járókában nyöszörög.

Lassan megyek zuhanyozni, aztán Beni is hamarosan felkel. Megyünk szemészetre.

Ha jó idő lesz, akkor pedig talán az Állatkertbe is. :D

Nem tudom mikor jövök legközelebb.

Pici!

Barátnős találkozásnál ne izgasd fel magad nagyon.

A játszószőnyeg nekem kicsit sápadt. Nincsenek benne élénk színek, amik jók a pici babáknak, mert felkeltik az érdeklődésüket.
Vendég

Sziasztok!

Én ma takaritok ill. megyünk Márkkal sétálni boltba + apához.Viszünk neki ebédet,mert itt hagyta a muffinjait is amit tegnap kapott.

Vkinek nincs vmi jó csirkemelles ötlete?A Cat félét nem szeretném megcsinálni,mert kb 2 hete volt.
Ma még maradék van igy legalább főznöm nem jkell.

Délután jön egy bnőm hoz nekem kismama felősket.Ő veszi átmert közel lakik a csajszihoz.

Cat.szép napot nektek.Kit viszel szemészetre?Remélkem el tudtok menni az állatkertbe.Bár nem mondanak vmi jó időt. Itt nagyon fúj a szél.
Vendég

Cat!
Szép napot nektek.
Örülök, hogy Marci jó kisfiú volt.

Sissi!
Palermói csirkemell??
Ismered?

picimami

Én úgy szoktam, mintha rántott mellet készítenék.
Úgy panírozom, hogy liszt, tojás, és reszelt trappista sajt.
Ezeket egy hőálló edénybe teszem, szépen sorban, majd tejföllel, és reszelt sajtal befedem, és megsütöm.
Hidegen is nagyon finom. :D

Szép napot Nektek is.

picimami

Pici.köszi ez nagyon jól hangzik.Lehet,hogyí ezt csinálom :D :D .Igaz csak holnapra kell,de akkor megveszem a hozzávalókat.

Nika:teszteltél ma?
Vendég

Sziasztok!

Sissi! Márknak nagyon boldog névnapot így utolag is!!!!

Cat! Beninek nagyon boldog születésnapot kívánok!! Szupi kis bicikli! Nagyon jó kis pasis szine van!!! És a torta meg olyan kivánatos!!! Én is imádom a lovakat mi is szoktunk lovakat nézni! DE én fel is szertnék rá ülni! Már vagy 15 éve nem ültem nyeregben! De most egy darabig nem is fogok!!!!!
Szerintem szemészet után ne menjetek állatkertbe ha csak nem a tropikáriumba mentek, mert nagyon fuj pesten is a szél! Remélem a szemészeten mindne rendben lesz! Kit viszel?? Benit??

Pici! Már 1 éves a topik??? Az igen! Nagyon rohan az idő!!! És ez a palermoi csirke nagyon jól hangzik! És csak egyszer panirozod???? vagy 2x! És a sajtot külön szorod rá vagy bele van keverve plusszként a tojásba vagy a lisztbe???? Lehet én is megcsinálom valamelyik nap!!!

Nika! Hol vagy merre vagy?? Ugye nem azért nem jössz, mert piri van?? Ugye van pozi teszted???? Nagyon jók lettek a fiúk frizkoi!!! Gege nagyon kis helyes pais lett!!!

Nekem tegnap huzatot kapott a szemem! Voltunk a ligetbe sétálni és asszem ott! Ugyhogy most fáj ég viszked és nagyon könnyezik! Rossz! Hál istennek idejét sem tudom mikor volt utoljára ilyen!!!!!! De nadon fáj!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sissi: mézes-mustáros? Ananászos-citromos? :roll:
(egyikhez se kell semmi más, csak ami a nevében, meg egy pici só 8) )

nikát én is várom :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Csak gyors bekukk és egy 24.-i, délutáni teszt.
Délután jövök még
Puszi

Kép

afra.h

Afra:ez már tuti baba :D :D :D
NMagyon örülök neki!!!! Hogy vagy?Mesélj vmi tünet.

Nika:merre vagy?????

Nócika:neked is köszi Márk nevében :D
Sajnáom aszemedet,remélem hamar rendbe jön.
Nekem most egy kicsit fáj a fejem,vszinű az időváltozást érzem.

Képzeljétek mostanában egy csomót álmodok azzal,hogy szülök. Tipp,hogy mitől lehet? Mert annyira nem foglalkoztat még a dolog.
Vendég

Most a pénteki menün töröm a fejem.Az biztos,hogy lesz töltött canneloni és vszibnű ,hogy tavaszi tekercs( baconbe tekert karaj a közepén főtt tojással) de ez nem biztos,hogy elég lesz 12 embernek.
Sütit is kellene majd csinálni lehet,hogy gyümölcs torta lesz.De ha van vmi könnyű receptetek szivesen vezsem.
Vendég

Sziasztok vagyok én is csak lustálkodtam egy kicsit mig a lányom alszik....nagyon hideg van a lakásban :cry:

Sissi én is szoktam ilyen sajtos csirkét csinálni csak sima sajt helyett füstöltbe rakom..jobb az ize szerintem,de van aki nem szereti.
Amúgy tényleg nagyon finom én is szeretem,sőt van amikor elöző nap fokhagymás tejbe áztatom a ciciket..úgy még istenibb :wink:

Afra GRATULÁLOK!!!!!ez már tényleg tuti pozitiv.Apa tudja már mit szólt hozzá??????

Nócika csak egyszer kell panirozni és a prézli helyett van a reszelt sajt..nem keverem semmibe (legalábbis én)..

Én ma tojásos nokedlit csinálok salival..aért tudtam lustizni kicsit mert az frissen jó,a fiam meg csak kettő felé jön haza :wink:

A mai súlyom 73,8 :lol: :lol: 71,5 volt a kezdőm :oops: :oops: és kb.62-ig szeretnék lemenni,de majd fogyózás csak szoptatás után.... :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sissi sütiben nem vagyok jó :cry: :cry:

Nem nagyon szoktam sütni....

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

És akkor...tegnap fürdés után :wink:

Kép

Ma meg beájultam evés után :lol: :lol:
Kép

Megyek etetni mert felébredt....

Puszi mindenkinek :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

afra csodaszép teszted van :):)gratula

piri még nincs teszt még nem érkezett meg :):):)azért nem voltam mert mentünk be a városba és reggel Gabi ült a gép előtt ne izguljatok :D:D:D:D:D:D

apa ischlert csiná :):):):)

nika70
Salgótarján

Sisi! Édeset vagy sósat szeretnél?? Mert a sóshoz van egy nagyon egyszerű tippen! Vegyél leveles tésztát mirelittet kiolvasztod kinyujtod megcsavarod összehajtod masinra majd megkened tojással és megszorord sajtal kb 10 perc alatt kész és van egy fini sós aprod! Édesre meg csinálj kokusz golyot!!!
A fejfájás lehet ettől a fránya széltől! Nekem is sokott! De most kivételesen a szemem fáj! Remélem elmulik mihamarabb, mert nem kényelmes pláne mikor pislogok!
A szülés meg lehet te nem agyalsz rajta, de az agyad legbelsőbb zugába mégis! Szal olyan tudatalatti nem???

Piri! Ügyi vagy a kilokkal! remélem nekem is olyan egyszerű lesz!!!
Most már értem ezt a húsit köcce!!!!
Én nem tom írtam e de én ma pásztor tarhonyát fogok késziteni! Bár nem sok kedvem van hozzá, de csak a szemem miatt! Eyébként a fözéssel nincs bajom!! De mondjuk a mosogatással van!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tojásos nokedli?? Imádom!!!! Csak ugye ezt nem igen lehet enem a cukrom miatt! Szal ez csak bünözéses napon!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

nócika ilyen leveleset én is sokat szoktam csinálni hamar megvan és nagyon fini :):):):):):)

tojsos nokit nálunk apa nem szereti így ritkán van nálunk :) pedig nagyon szeretem :)

nika70
Salgótarján

NIka Ne csigázz teszteltél???????
Amugy a tojásos nokedlit nálunk sem nagyon szereti apa! Tehát ez miatt is ritkán van! De egyébként érdekes, mert miota babás vagyok azota ezek az egyszerübb kaják jönnek be inkább!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok :lol:

Itt vagyok most értem haza a suliból, a lányomnál nyilt nap volt.

Most hivtam őket a babakocsi miatt mostani ár 68.300.- de nincs rózsaszin, de azt mondta a hölgy ha várok kb. 3 hetet akkor lesz hasonló tipusu babakocsi más szállítótól talán még kedvezőbb áron és ott lehet hogy lesz rózsaszin. Tehát most várok. Csepelen a Csepel Művek területén vannak. (nagyon kedves volt a csajszi) Ja és az árban benne van a mózes és a sportrész. A autósülést külön kell venni. Ennyit tudtam meg egyelőre. A kiságyat meg úgy néz ki hogy én megálmodom és a férjem megcsinálja olyanra amilyet rajzolok. Már kész is van a rajz :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Most megyek a Sissit fodrászhoz kell vinnem. Majd jövök.

Puszi Mindenkinek :lol:

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok :lol:

Itt vagyok most értem haza a suliból, a lányomnál nyilt nap volt.

Most hivtam őket a babakocsi miatt mostani ár 68.300.- de nincs rózsaszin, de azt mondta a hölgy ha várok kb. 3 hetet akkor lesz hasonló tipusu babakocsi más szállítótól talán még kedvezőbb áron és ott lehet hogy lesz rózsaszin. Tehát most várok. Csepelen a Csepel Művek területén vannak. (nagyon kedves volt a csajszi) Ja és az árban benne van a mózes és a sportrész. A autósülést külön kell venni. Ennyit tudtam meg egyelőre. A kiságyat meg úgy néz ki hogy én megálmodom és a férjem megcsinálja olyanra amilyet rajzolok. Már kész is van a rajz :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Most megyek a Sissit fodrászhoz kell vinnem. Majd jövök.

Puszi Mindenkinek :lol:

Kép
Kép
minimano74

nócika mondom hogy nem jött meg a teszt azért nem tudok teszteléni én nem veszek drága tesztet a patikában :):):):)

nika70
Salgótarján

nika, a türelmed irigylésre méltó! :shock:
törpiri, nem semmi, én sajna még mindig 76-77 között mozgok, de mondjuk nem is teszek semmit a fogyás érdekében :roll:
Félek, én már így maradok.
Most láttam meg fotókat magamról a hétvégi buliról... hát, jó széles maradtam :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nócika:nem akarlak elkeseriteni,de a pásztor tarhonya sem éppen diétás kaja.A tarhonya ill. a krumpli miatt.Szóval azzal is csak óvatosan.

Gabi:majd tedd fel a rajzot.Kiváncsi vagyok rá.

Nika:remélem holnap megérkezik a teszt. Egyébként a patikában 1000 ft alatt már lehet tesztet kapni.
Vendég

Afra!!
Csoda szép erős a teszted!!!
Gratulálok neked.
Olyan boldog vagyok, hogy kismami vagy!!!
Mikor mész orvoshoz???

Törpiri!
Nagyon szép Lilike.
Olyan, mint egy hercegnő! Hibátlan, gyönyörű, és tiszta.
Örülök, hogy jobban vagy!

Nika!
Tényleg van türelmed.
Nem semmi..
Én már úgy várom a szép zebrás tesztedet.

picimami

Nócika!
Igen, már 1 éves a topik.
Egyszer panírozom csak a husit, és a sajot nem keverem bele semmibe, hanem ahogy lereszelem, úgy forgatom bele.

Ha tekerem a sajtot, akkor csak sózom borsozom, és tejszínnel leöntöm, bacont teszek a tetejére, és úgy sütöm meg.
Az is finom nagyon.

Nika!!
ishler.. oh imádom.

Törpiri!!
Azta ilyen ügyesen fogyni.
irigy vagyok!!!

picimami

Nócika!
Jobbulást a szemednek.
Rossz lehet!
Jut eszembe, pocak fotó??
Regináról UH fotó??
tessék csak hozni szépen. :wink:

Sissi!
Én is sokat álmdom a szülésről, vagyis a beindulásáról.
Nem tudom mit jelenthet.
Bár én már nagyon várom.

Törpiri!
Nagyon finomat főzöl ám!!
Jól tetted, hogy pihentél.
Ügyi vagy. :wink:

picimami

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X