Sziasztok ANYUKÁK!!!
Köszike a hiányolást,vagyok mindig csak ép nincs időm írni!
Hiányoztok ám!
Milyen jó volt a kismamis időben mikor reggeltől estig feltett lábakkal ülhettem itt veletek.................
Persze a mostani helyzet mindennnél többet ér,de akkor is nagyon jó volt!
Most Anyu elvitte sétálni úgyhogy van egy kis szabadidőm,mosok,kocsimat szeretném kitakarítani mert már kiráz a hideg ha bele kell ülnöm!
Du.-ra megígértem pótfiamnak egy medencés délutánt,addig nővérem figyel Áronra!
Aztán Anyu itthon lesz 2 hétig és persze pótfiamnak szünet van úgyhogy amennyit csak lehet medizni fogunk!
Már nagyon várom,nincs semmi színem,hajam iszonyat!
Jövőhéten muszály elmennem a fodrászhoz is!
Ruha:
Én is kismamanadrágokat hordok!
Pedig már lement 16 kiló,még van 8!
Itthon meg Apa rövidgatyójában vagyok!
Tej,Tápszer: Én is adok időnként pótlást és mikor táposan jöttünk haza a kórházból sem estem kétségbe,egyszerűen úgy voltam vele,hogy ha nincs hát nincs!
Mindent megtesz az ember,dehát nem csak azon múlik!
Aztán egyszercsak rendeződött a helyzet,bár nálunk a családban mindenki 3 hónapig bírta a szoptatást,hát ha addig hát addig!
Képet most nemtudok tenni mert egyik nap betámadott valami vírus és valahol megvannak de nemtudom hol,majd hozok ha lesz friss!
Minden baba gyönyörű!!!
Áron babánál is kezd valami rendaszer alakulni,bár tegnap este megint produkált egy nem veszem levegőt sírást!
Nagyon megijesztett,olyan volt a feje mint a cékla,hang már nem jött a torkán,ráfújtam és visszajött a hangja!
Adtam neki e egy kis gyógyvizet meg pukizott egy csomót,aztán szopi és végül 23:30-kor elaludt,de velünk a nagy ágyban egész 6:15-ig!!
Aztán szopi és 8:30-ig újra aludtunk!
Már több mint 5 kiló!
HENE!!!! Nekem soha nem ette meg a könyv,védőnő által diktált adagot!
Most 2-3 napja nem 7X eszik hanem kb.12-13X és egyszerre csak 50-ket,de az a max!
Van hogy csak 30-at és alszik tovább!
Eddig 100-120-kat evett,de gondolom a meleg miatt van ez így,mi sem eszünk egyformán!
Én itatgatom vízzel is ebben a kánikulában.
Te adsz neki valamit?
Szerintem ha nem eszik csak 50 tápot és 1-2 óra múlva újra kér nyugodtan adj neki,vagy próbáld csak megitatni hátha csak szomjas!
Andi! Örülök,hogy alakul a helyzet,remélem minden okés lesz!
Többiektől bocsi,hogy nem írtam mindenkinek,de örülök,hogy ennyit sikerült!
Anyu meghozta a "kisbabámat" úgyhogy lépek!
Szép napot mindenkinek!
Vigyázzatok magatokra és a babákra és persze nem utolsúsorban APÁKRA is!!!
Pussz mindenkinek