A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Újra sziasztok!!!

káposztás kockát nem kérek,de parikás csirkés tarhonyát IGEN!!!!!!!Bár most vágtam be 2 szelet friss ropogós fehérkenyeret,libazsirral és retekkel... 8)

Mercike nagyon édes ahogy alszik!!!Megnéztem a videót is....ne hari,de nem úgy tünik mintha éhes lenne...olyankor nem is fogja elfogadni....de lehet,hogycsak rosszul látom... :oops: :oops: :oops:
Vendég

szia csiri! ráadásba,azt Apa csinálta. Nagyon tudja. :lol: :D :lol: :D
El is fogyott.
Fogyozni kéne,hát soha nem megy le a hasam. :cry: :cry: :oops: :oops: :oops:
Csak egy nadrág jön rám ami nőcis. Régiekből egy sem.
Kurva jo.
Tornázni kéne,de lusta vagyok már 7kg-os gyerek emelgetése mellett.

Ötlet?????????????????????

Kata&Milán

oszman777

soha sem fogadja el.......................... :? :? :?
bszilvi25

Már bocs Szilvi,de szerintem ez a dm-es cumi fej undoritoooooooooo,nekem is van. De én nem adnám Milán szájába.

Az alakja is olyan gázzzzzzzzz.NAGYYYYYYY.
:cry: :cry:
Más cumi fejjel probálkozz. szerintem.
Nem bántásnak szántam.

Kata&Milán

oszman777

Szilvi!
lehet,hogy nálatok "kimarad" majd a cumisüveg!Ha már úgy érzed kevés a tej,nem lakik jól ciciből és mindenképpen szeretnél neki adni még,akkor kiskanállal adj neki tápit....vagy próbálj ki több féle cumit...lehet,hogy azzal van a gond... :roll:
Vendég

Nekem az jut eszembe rola hogy valamilyen állatokat ilyen cumi fejjel ittatak.
kecske,talán.

Kata&Milán

oszman777

hogy gyárthatnak gyerekeknek ilyet?????????

Kata&Milán

oszman777

Oszmann!!!Te annyira tapintatos vagy.... :lol:
Vendég

Lányok!!! Körtét akarok fagyasztani.
Csak meghámozom,és lereszelem,ugye?

Kata&Milán

oszman777

igen????
TEEEE,most komolyan???
Ez a gyengém ez a cumis üveg,kaptuk.
Ráadásul,a miénken a gumi sárga. Barna inkább.
NAAAAAAAAA.
Szerinted??
Nem tudom minek gyártanak ilyet kisbabáknak.
:shock: :twisted: :x

Kata&Milán

oszman777

Ne legyek őszinte??? én az vagyok mindig.
Ami a szivemen az a számon. Én ilyen vagyok csiri.
Én nem tudok kertelni. :lol:

Kata&Milán

oszman777

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 12:28-kor.
hékás

[quote]K írta:ata, Neked részesedésed van a Tesco-s pelusok után? csak mert annyira reklámozod mindig

Egyre jobban szórakozok... :lol: :lol: :lol:
Most hátradölök és csak olvasgatlak benneteket 8)
Vendég

:!:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 14:10-kor.
Vendég

CSIRI!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

hékás!
Én is nagyobb utra abba rakok teát pluszba. Jol zár a teteje nagyon.
Én meg egy honlapot kérnék már. :lol: :D :lol: :D :lol: :D

Kata&Milán

oszman777

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 12:28-kor.
hékás

Na valaki mondja meg,nekem.

Mért van az hogy kapok egy üzit,és vállaszolok rá alatta. Meg irom,és nincs elkűld,amire kattintsak.

És ekkor ujra kezdem,de már ugy hogy az illető neve alá megyek a forumon,és ott katt a pü-re.

Kata&Milán

oszman777

xxx
hékás

értem Hékás!!!

KIcsapta a káposztás kocka a számat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kata&Milán

oszman777

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 12:29-kor.
hékás

:idea:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 14:11-kor.
Vendég

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 14:11-kor.
Vendég

ez nem ugyan olyan.
már anyagra sem.

Kata&Milán

oszman777

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 12:29-kor.
hékás

megjöttünk a sétából ami arról szól,hogy dávid két könyékre támaszkodva a babakocsitól 30 centite elemelt vörös fejjel erölködik..mert ő nagy csávóskodik,hogy ül... :twisted:
5 órája evett 150-et és láss csodát még nem éhes :twisted:

hívtam a dokinénit ingyenes a pneumó :lol:
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 14:12-kor.
Vendég

dávid ha eszik akkor nem érdekli milyen a cumi formája...ha nem eszik akkor meg szintén nem érdekli milyen a cumi formája :lol:
Vendég

bari!!!
Gyümis tejpép???????????
bejött Milánnak is. Dávid boynak nem kedvence már???
probáltad már az alma-sütőtököt.Áh tegnap csak ugy falta be. :lol:

Kata&Milán

oszman777

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 14:12-kor.
Vendég

kata tejpépet megeszi de az a baj,hogy nem is iszik és akkor meg attól félek vevés a folyadék...inkább itt ülök és várok hátha egyszer sírva fakad és kéri a tápot!!
nem is pisil valami hű de sokat...igen meg kell fogdosni a pelust,hogy van-e benne..pedig csak "evésekkor" kap már tisztát
Vendég

és (remélem rosszul látom) de szerintem vékonyabb is..pápá hurkák..sosem volt sosem lesz :?
Vendég

---..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 17:30-kor.
pironya

:idea:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 14:13-kor.
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 17:30-kor.
pironya

Sziasztok!

Piri: Csongi bébi nagyon gyönyörű. Micsoda nagy szemei vannak. Tündéri.

Cumiból mi a Mam-osat használjuk, nekünk bevált, meg az sem egy rossz dolog benne, hogy van benn egy szelep ami a levegőnyelés ellen van. Szerintem jó, de mindenkinek más válik be, babára válogatja.

Képzeljétek ma a kisfiam becsapott egy hatalmas adag főzeléket (burgi+s.répe+sütőtök) olyan 110 gr. környékén és a tápszert már el sem fogadta utána biztosan jól lakott vele. Hát tök jó lenne ha ki tudnánk váltani a déli kaját már. Nagyon ízlett neki, olyan édesen tátogott, mint a halacskák. Most pedig édesdeden alszik, remélem kipiheni magát, mert mostanság minden elalvás előtt egy óriási bőgés van :? Remélem kinövi :lol: :lol: 8)

ancsika82

Brigi: tök jó lenne, ha hétvégére tényleg elkészülne a honlap, már nagyon kíváncsi vagyok rá! Piszkáld Apát hogy csinálja-csinálja!!!

Holnap én biztosan nem jövök, mert megyünk Szombathelyre vásárolni Marcikának cuccot, meg tv-t akarunk venni, meg megyünk ki Oberwart-ba állítólag minden hónap első szombatján van vásár, ahol használt cuccokat lehet kapni babaruha, felnőtt ruha, bútorok stb., de csakis tuti minőségben. Hát megnézzük, hátha sikerül pár dolgot beújítani.

ancsika82

Na jól van úgylátom most sehol senki, akkor megyek és pihizek egyet amíg Marcika alszik. :shock: :shock: :shock: :shock:
Jó szar idő van nem tudom tudunk-e alvás után sétálni egyet, mert lóg az eső lába. Pedig tök jó lenne, tegnap is egy nagyot sétáltunk, az unokatesómékhoz mentünk át, akik építkeznek. Ment a betonkeverő, fúrtak faragtak, Marcika meg az igazak álmát aludta. Mikor kikapcsolták a gépet akkor ébredt fel. :lol: :lol:

ancsika82

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 13:05-kor.
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 13:05-kor.
hékás

[quote="jkriszta"]A írta:jkrisztaz, hogy Mercike kiköpte a tápszert, az cumisüvegtől független!

KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!

EZZEL EZT IS AKARTAM SZEMLÉLTETNI.

TÖK MINDEGY HOGY MILYEN CUMISÜVEGET SZERETNÉK A KIS SZÁJÁBA DUGNI, NEKI NEM KELL!!!!!!!

ÉS IGEN KATA, TÉNYLEG ARI VAGY, ÉS TAPINTATOS. DE ŐSZINTE...........
bszilvi25

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 14:13-kor.
Vendég

Kriszta: ki a szolgáltatód????
bszilvi25

a mi mai evésünk( IVÁS SEMMI) megint arra volt elég,hogy gondolkodjak kiszárad vagy nem.
én ebbe bedilizek...mit csináljak???
leírom,ti,mit szóltok..szóval eddig
reggel 4. 170 táp
fél9.100 táp 120 tejpép
fél2 70 táp..és kinomban fél üveg répa főzelék
inni semmit
szerintetek ettől kiszáradhat?
Vendég

kriszti köszi..és emelett mennyit és mit iszik?
Vendég

xxx
hékás

ebből álljon nekem a kisbabakor??hogy mikor vigyem infulzióra?hát ezen kell agyalnom??
a gyerek is csak sírni lásson?mert ilyenkor már elbőgoöm magam.
játszani "babázni" nincs kedvem...
na jó már megint a panasz...befejezem
a következő nemevésig összeszedem magam ... a lelkemet a padlóról,vagy inkább a padló alól a pincéből
Vendég

Bari szerintem ez tök rendben van. Elmondanám Kristóf egy csepp folyadékot nem hajlandó elfogadni, és alig eszik Dávidboy-nál többet. Szinte nem is. Nem értem mit vagy beparázva :shock: :shock: Hova akarod tömni szegénykémet. Hisz azt le is kellene mozognia, különben nagyon kellemetlenűl érzi magát. Szerintem Dávid szervezete nagyon is tudja, hogy mennyi az az adag ami "most" jól esik neki. Azért írtam, hogy most, mert lehet, hogy 1 hét múlva másfélszer ennyit fog akarni enni, mert azt fogja igényelni. Sőt lehet, hogy még ennél kevesebbel is be fogja néha érni. Amíg alszik, ezsik, mosolyog és elvan mint a befőtt, hidd el semmi problémája, hacsak nem az ANYUKÁJÁNAK A FOLYAMATOS B........SA :wink: (nem meg sértődni, ezt jó értelemben írtam) Egyébként én normális állapotban is csak akkor teszem tisztába Kristófot, ha etetem. Persze vannak kivételes esetek, amikor átpisil. Merthogy én még nem láttam olyat, hogy "ÚRISTEN A GYEREKEM A HÁTA KÖZEPÉIG SZAROS" :lol: :lol: :lol: BARI NYUGI SEMMI BAJA A TE MAKK EGÉSZSÉGES DÁVIDBOYODNAK :wink:
bluebox

márti köszi...megsértődni tőled????olyat is lehet..nem hiszem :wink:
én sosem tagadtam,hogy egy paranoid őrült vagyok...és sajnos az itélőképességem már "normál" perceimben is cserbenhagy!!
ezért kérdezlek titeket..normálisékat :oops:
Vendég

De ha megkérdezed és mi leírjuk, akkor el is hiszed, vagy csak 5 percre megnyugszol aztán folytatod tovább az őrült elmélkedéseidet?????? :wink:
bluebox

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?