Sziasztok!
Viki - köszi a hiányolást!

Ari vagy! Olvastam hogy Lackó is bealszik a szopiba... hát a csaja szinte nem is tud úgy szopizni hogy ne aludna el a végén. Vagy a közepén

! Most már egy ideje úgy csinálom hogy 1 percet várok azutsó nyeléstől és rögön vállra teszem, mert különben 2 órát elcucul a kis drágám és halálosan jól érzi úgy magát!! Csak hát anyája egy kicsit kivan már a hosszú szopiktól!

Mostanra sikerült fél órára maximalizálnunk, de ez inkább estefelé van, amikor kevéske a tejcsi és váltogatjuk a ciciket meg kínlódunk vele ahogy csak lehet... na jól elkalandoztam, bocsi!
Egyébként minden oké velünk, holnap megyünk könnycsatorna-spriccre. (
Andkata - bocsi, múltkor tényleg elfelejtettem válaszolni

) Nem tudom sikerül-e valakit beszervezni, hogy vigyen el minket autóval, de lehet hogy bkv lesz belőle. Nem lenne azzal se semmi gond, csak 20 kg a kocsi a gyerekkel együtt és hiába Apával megyünk, a fele se könnyű... Na mindegy, majcsak megoldjuk valahogy. Mellesleg már előre gyomoridegem van az egésztől

de igyekszem nem gondolni rá...
Nonó elég jó baba. Ha ébren akkor foglalkozni kell vele, egyedül nem igazán marad el, de párszor már kivittem magammal a konyhába hordozóban főzőcskézni, úgy csendben volt egy darabig. Mostanában egész jókat alszik napközben is, ami eleinte nagyon hiányzott! Éjszaka változatlanul 1x ébred enni, 4 körül, akkor büfizéssel együtt fél óra alatt megvagyunk, és utána már csak 9 körül kel. Így már nem vagyok annyira hulla mint az elején.
A sétát egyetlen nap sem hagyjuk ki, mert úgy vettem észre ő is nagyon élvezi! 6 körül megyünk, amikor már nem erős a nap és le szoktam hajtani a kocsi tetejét és imád nézelődni, sikongat meg ugrabugrál a fák leveleinek ahogy mozgolódnak. Imádom!!!
Na jó, nem írok többet, tudom senkinek sincs ideje regényeket olvasni!
Gyönyörűek a babakuszok, kivétel nélkül! Ma már Krisztáék is hazamehetnek. Az összes kismanó a családdal... ezt is megéltük!!!