A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Mit szóltok a tegnapi leeséshez?! Szerintetek lehetséges? Na jó, tudom, bármi megtörténhet! Csak ne volnék így besózva! Lányok, eddig tartott a nyugalmam! Csak maradjon fent a hőm!!!

KépKép
titi_27

szépjóreggelt :D

amúgy meg :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: mensi az északi sarkon szerencsére és nincs visszafelé közlekedés :lol: :lol: :lol: teszt meg negatív :( ma lehetek a 14.napon kb :roll: b nél még a 32.cn - volt,tehát :wink:

verzsike,
isten éltessen :) :) :) :) :) kismamaruha:na ezt valamikor én is így gondoltam hogy a kismamiruha egyszeri beruházás ha tudunk úgy időzíteni.ez sikerült is nyáron mert egy héttel voltam korábbanra kiírva mint bvel.de mégis kellett venni új ruhákat mert az a 3 év alatt úgy megváltozott a divat hogy azok amik voltak már csak itthonra voltak jók,utcára azért már nem mertem kimenni bennük :lol: :lol: :lol:

titi,
semmit nem értek a görbékhez de drukkolok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja és ma 2t is álmodtam :twisted: egyszer hogy megjött aztán meg ott fogtam a + tesztet a kezemben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

jaj és zora nem jött már tegnap hírt adni magáról de gondoljunk rá nagyon !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Képzeljétek! Ma megkaptam a tesztet a páromtól és ezt fűzte hozzá:
"Odaadom, és rád bízom, hogy melyik nap csinálod meg! Ja, és még valami, az illatod is nagyon megváltozott, de nehogy fel kapd a vízet, nem lettél büdös!" :lol: Olyan ari volt.......

Tehát meg van a tesztem, talán holnap reggel megcsinálom, mert én még mindig abban hiszek, hogy a reggeli első a biztosabb! Egyébként a mai hőm 36,8.

Titi! Tök jól alakul a görbéd!!!!!! Most jön csak az izgalom, de nagyon drukkolok!

Gigi! A lényeg, hogy még mindig nem jött meg!!!! Következő teszt mikor lesz????

Erzsike! Tök jó ötlet, amit Titi mondott. Menj el, és csinálj úgy, mintha baromi rosszul lennél a cigi szagtól! Szerencsére a mi családunkban csak az apósom cigizik, de még otthon is kimegy rágyújtani, a lakásban soha!

Már alig várom a holnap reggelt! Csak az a baj, hogy nem fogok tudni helyzetjelentést adni, csak délután, mert reggel be kell mennem a munkahelyemre, mert a gyed után kértem, hogy hagy vegyem ki a szülés után felhalmozódott szabikat, és holnap jár le, és meg kell igényelnem a gyest! Remélem, hogy nem sokáig kell majd gyesen lennem, mert ha kiderül, hogy van babám, akkor elmegyek táppénzre!
Vendég

little,
hát szted mikor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: természetesen holnap 8)
Vendég

Sziasztok!

Köszi a jókívánságokat. Képzeljétek tök arik voltak a munkatársaim az irodában. Amióta babát várok minden reggel egy libamájas baromfikrémet eszek kiflivel, a kollegám kiszámolta, hogy ha minden reggel ezt eszem (és ez valószínq, mert egész nap tudnám csaak ezt enni, dehát azt mégsem lehet) akkor mire megszületik a baba összesen 12 kg májkrémet fogok megenni. A lényeg viszont az, hogy ma reggel a 27. szülinapomra kaptam tQlök 27 doboz májkrémet...

Eszter! Ez most tényleg nem te vagy, hanem TI vagytok, már felén túl vagy a rossz idQszaknak, csak kitartás és sok alvás. És persze ne aggódj folyamatosan, minden rendben lesz.

Titi! Nagyon jó a görbéd... Nem tudom a tegnapi leesés jó volt-e, fogalmam sincs, h a 4. nap már lehet-e beágyazódás, de miért is ne?

Gigi! Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz veled, semmi elojele a mensinek?, az nagyon jó.

Ildi! Nagyon szorítok holnap reggel. GYere minél elQbb.

Pusz
verzsike

Erzsike!

Én is nagyon sok boldog szülinapot kívánok neked. :D Ez a májkrém ajándék tök ari a kolegádtól.Te egyébként érzel valami javulást fáradtság ügyében,ahogy telik az idő?Te vettél rucit a boltban amit említettél?Nem teszel fel egy képet a pocakodról?Bocsi,hogy ennyit kérdezek. :oops:Nagyon szeretnék többet aludni,de nem megy.Ahogy hazaérek mindíg rögtön le kell feküdnöm,de nem tudok elaludni,csak pihizek.Este viszont bealszok a Tv előtt .Csak az nehéz,hogy hajnalban kell kelni,minden nap 9 óra a meló és utána még ott a főzés, a gyerek heti 3 edzése,meg a rengeteg állatka.Szegény férjem próbál segíteni,de ő olyan későn ér haza,hogy akkor már soká lenne mondjuk főzni...Mindegy,még 6 hét és remélem utána majd szétvet az energia.Inkább a lelki labilitás visel meg nagyon,az,hogy nem tudok olyan boldog és felszabadult lenni,ahogy vágytam erre a babára,hanem folyton ingadozó lelekem gyötör.Remélem a babávl tényleg minden rendben lesz.

Little!

jó neked,hogy teszt van a kezedben és kibírod,hogy ne pisild le! :lol: Hanyadik DPO-n vagy? Nem korai a holnapi teszt? (mondom én ,aki már a 10. napon tesztelt,persze tök hiába :lol: )

Gigi!

Azért az jó,hogy még nincs mensi.

Kép

Kép
anubias

Titi!

Olyan jó lenne,ha lenne babád.Én úgy olvastam,hogy a3-10 nap között van a beágyazódás,úgyhogy a hőesésed simán jó helyen van.Annyira szeretném,hogy így legyen.

Kép

Kép
anubias

Eszter! Holnap a 12. vagy esetleg a 14. DPO-n leszek, mivel a ferty először a 18. majd a 20. napra rakta a pé-met! Azért gondoltam a holnap reggeli tesztre, mert holnap már a 32. nap leszek, és eddig ez volt a leghosszabb ciklusom, az is csak egyszer, mert általában 26-28 naposak szokta lenni. Meg én már annyira máshogy érzem magam......
A fáradsággal kapcsolatban csak annyit, hogy emlékszem, hogy kb 5 hónapos voltam már, amikor valami kajához krumpilt reszeltem, és szépen elbóbiskoltam krumplireszelés közben, és arra ébredtem fel, hogy más az újamat reszelem. :lol:

Itt a görbém:
Kép
Vendég

Little!

Szerintem is jó,ha holnap tesztelsz,de ha véletlenül -,akkor lehet,hogy csak korán volt még a teszthez,de simán kimutathatja.Nagyon szorítok. :wink: A krumplis sztori tök ari. :lol:

Kép

Kép
anubias

Sziasztok lányok!

Olvasgatlak benneteket továbbra is és a háttérből szorítok nektek!
Erzsike! Isten éltessen sokáig!

Az Ágiknak pedig utólag is boldog névnapot!

Már kezdek érteni a görbékhez, annyit nézem a tieiteket. Biztos én is fogok csinálni mikor esedékes lesz!Ami sajna még egy év. Pedig ahogy olvasgatom az irományaitokat, annyira szeretnék már én is babát. Meghoztátok a kedvem. Mondtam is a páromnak, aki azért is örülne neki, mert akkor nem kéne védekezni, ami most az ő feladata. Mert a szoptatás melletti fogamzásgátló bogyó nekem nagyon nem jött be. Többet árt mint használ. Igazán nem is tudom mit írjak, mert bár együtt érzek veletek, én most mégis más vagyok egy kicsit. Már gondoltam rá, hogy nyitok egy " Anyának lenni gyönyörű, de nagyon nehz dolog címmel"
Tudom ezt talán nem nektek kéne ideírnom, de nagyon kivagyok néha!

Csak annyit mondhatok, hogy továbbra is követem az eseményeket,és drukkolok ezerrel nektek!
:D :lol:
Titi! Van egy álmos könyvem(török nyelvű) és abban az van ha valaki terhes vagy szülő nővel álmodik, annak hamarosan gyerek lesz a családba. Vagy neki, vagy egy közeli rokonnak: Ezek népi megfigyeléseken alapuló álom fejtések. Reméljük a legjobbakat! :D
Mindenkinek szép napot!!

Little!

Tesztelj szerintem, mert abizonyosság mindig jobb, mint a bizonytalanság!
Ezt mindenki másnak is üzenem!
Sziasztok! Évi! :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Verzsike! Isten éltessen sokáig szülinapod alkalmából!!! Jó egészséget kívánok Neked!!!
De jó, hogy ilyen gyorsan letudtad a védőnőt. Nekem sem volt vele sosem semmi gondom, csak a súlyom miatt nem szerettem hozzá járni. Ő folyton mérlegelt, és mindig többet mért, amit úgy utáltam. Most már előre félek, mert annyivel kezdek, mint akkoriban félidőben voltam. :(

Eszter, igyekszem!!! :)

Little, nagyon drukkolok akkor holnap! Szerintem nagyon szép ez a görbe, és nagyon-nagyon sok esélyed van a pozitív tesztre!!!

Évi, a gyermekeid neveit most látom, ezek milyen nyelvű nevek? Remélem, az álommal kapcsolatosan beigazolódik az álmoskönyv! Köszike!!!

KépKép
titi_27

Verzsike, milyen drágák a kollegáid!!! Ilyen ajándékot! :)

KépKép
titi_27

Sziasztok!

Ha nem haragszotok,én is csatlakoznék Hozzátok!Nekem egy 1 éves kislányom van,s szeretnénk neki kistesót :lol: Igazából,azt szeretném,ha áprilisban költözne a pocimba a baba,de már ettől a hónaptól elkezdtük a próbálkozást,ugyanis a kislányunkra is elég hosszú ideig vártunk :cry: Nagyon bízom benne,hogy most hamarabb összejön :P Megpróbálok visszaolvasgatni,hogy egy kicsit megismerjelek Titeket :wink:
A már várandósoknak kellemes babavárást,a még nem babásoknak mielőbbi babásodást kívánok :lol:
Erzsike!
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!

Sziasztok!
Anita
manócska06

Köszi lányok a bíztatást, és a drukkokat. Az eredmény meg majd holnap kiderül.

Szia Anita! Üdvözöllek köztünk. Grautálok a kislányodhoz, és kívánom, hogy a kistesóra ne kelljen sokáig várnotok! Egyébként a babanet.mindenkilapja.hu oldalon találsz rólunk egy-két infót.

Asiye! Ne aggódj, az én kisfiam is baromira ki tud hozni a sodromból, egyébként meg annyira kis imádnivaló! Azt mondják, hogy a gyerekek azért vannak, hogy a szülőket bosszantság, és az a szülő aki még nem akarta megfojtani a gyerekét, az nem is szereti igazán. :lol: Egyébként sokszor nekem is megfordult a fejembe, hogy annyira szeretném a kistesót, de mi lesz velem, amikor sokszor ezzel az eggyel se bírok, és akkor még ott a háztartás + munka! :cry: De amióta olvasgatom, hogy sok embernek mennyit kell küzdenie azért, hogy gyereke legyen, tudom, hogy ez az élet legnagyobb ajándéka, és bár sokszor tényleg nem könnyű anyának lenni, de nélkülük semmi értelme nem lenne az életnek. Ha anyagilag megtehetném, én annyi gyereket szeretnék, amennyivel Isten megajándékoz!
Vendég

Sziasztok! Megint!

Titi!

A Hamza arab eredetű, az Alper pedig török név. Mivel a drága emberem török. És nem szerettem volna,hogy török vezeték név mellett magyer keresztnevük legyen. Az egy kicsit furi! :shock: :wink:
Egyébként azt elfelejtettem mondani neked, hogy minden tiszteletem a tied, és együttérzésem is. Amin keresztül mentél nem semmi megpróbáltatás lehetett. Olvastam a mindenki oldalán, és igazad van, ennél csak az lehet szörnyübb ha már megszületett pár napos-hónapos-éves gyermekét veszti el az ember. Szerencsére és biztos vagyok benne, hogy Istennek köszönhetően velünk ez "csak majdnem" történt meg. Nem hazudok, ha azt mondom egy hajszál és kb. 1 perc választott el tőle. De hagyjuk is mert a mai napig felzaklat! Röviden csak annyi: 13 hónapos volt a Hamza, Mentők, újraélesztés, 3 nap eszméletlenség.... :cry: :cry: :cry:

Little! Köszi! Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül ezekkel a gondokkal. Néha én is úgy érzem, hogy kis "terorristák, akik kínozni szeretnének! :twisted: :twisted: :oops:
De mikor megpuszilnak vagy anyuszinek szólít a nagyobb...hát olyankor a szívem tele van velük!! :D

Kép Kép Kép
asiye

Nagyon megértelek titeket,mert a napokban én is arra gondoltam,hogy ha Bálintkám mondjuk pelusos lenne és én ugyanilyen rosszul lennék a másodikkal nem bírnám egyedül.Viszont az is elgondolkodtató,hogy 10 éve még sokkal energikusabb voltam.Hát a végeredmény,hogy mindennek megvan a maga szépsége.A kis és a nagy terrorista kornak is. :lol:

Kép

Kép
anubias

Sziasztok lányok: Ma is sikerült netközelbe kerülnöm nem is sejtettem, hogy mennyire tud hiányozni a számítógép, pedig sok időm nincs rá, de jó tudni, hogy bármikor oda lehet elé ülni.

Erzsike boldog születésnapot kívánok neked.

Áginak meg utólag is boldog névnapot kívánok.

Én is meg vagyok nyugodva, hogy nem csak én vagyok akit a kicsi fia próbálgat kihozni a béketűrésből, de én annak tudom be a dolgot, hogy én már nem tudom teljesen kielégíteni a játékvágyát, mert ha gyerekek közt van akkor nem sok baj van vele, De úgy imádom a kis fickót.

Azt nem tudom ki mennyire hisz ebben a Jónás napban, én még nem hallotta olyan emberről aki akkor lett terhes, de most valahogy úgy sikerült idősítenünk hogy azon a napon együtt voltunk és annak már több mint egy hete.

Otthon mindenki azt hiszi, hogy terhes vagyok mert tegnap este kitacsoltam a vacsorát de azt nem hiszem hogy egy terhességnek ilyen hamar ilyen tünetei lennének. Meg is kérdezték de hát mit mondhatnék a havim jan 30 és frebruár 5 közt bármikor megjöhet, úgyhogy azt mondtuk nem tudunk róla. Bálinttal nem volt semmi bajom, észre sem vettem addig hogy terhes vagyok amíg a havim nem jött meg.

Majd kiderül február elején, mindenesetre a párom nagyon szurkol.

Little én is nagyon drukkolok a holnapi pozítív tesztereményért. Én sem igazán bírnám ki hogy ne csináljam meg rögtön a tesztet. Kép

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Sziasztok Lányok!

Reggel óta leglább 10-szer benéztem, de sajnos nem volt időm írni.

Erzsike!
Nagyon boldog szülinapot kívánok! Milyen kedvesek a kollégáid!

Eszter!
Azért én a rosszullétek ellenére is nagyon irigyellek! Azt olvastam a szülészet könyvemben, hogy a lányos terhességeknél sokkal gyakoribb a rosszullét a terhesség elején.

Zora!
Sokat gondoltam ma Rád! Remélem egy kicsit segít az együttérzésünk. Bárcsak máshogy is tudnék segíteni!

Évi!
Nagyon örülök, hogy Te is benézel mindig! Hidd el egy év múlva sem lesz könnyebb a gyerekekkel, szerintem nagyon klasszul illenél a kis babavárós társaságunkba.

Little!
Nagyon szorítok! te aztán egy jellem vagy! Én már legalább 5 tesztet csináltam volna a helyedben!

Anita!
Üdvözöllek közöttünk! Azért ugye nem lenne baj, ha elöbb jönne az a baba! Ez a "még nem akarom annyira" nagyon kedvez neki!

Andi!
Az én legkisebb gyermekem is hasonló korú. Ez az egyik legnehezebb időszak velük.
Azt azért elmondom, hogy nehogy azt gondoljátok, hogy egyszer majd könnyebb lesz: inkább egy ötösiker pár, mint a 15 éves lányom! Amikor azt hiszed, hogy elég nagy már ahhoz, hogy képes legyen racionálisan gondolkodni! Minden héten kétszer azt gondolod, te vagy a legrosszabb szülő a világon, valamit végérvényesen elrontottál, de legszívesebben felpofoznád és még akkor se jó neki semmi! Égnek áll a hajad az öltözködésétől, a barátaitól attól, hogy mindent jobban tud! Néha fogalmam sincs róla, hogy hallja-e, amit mondok. Szóval pokoli nehéz!!!! És még hátra van egy-két nehéz év. Ráadásul ő olyasmivel foglalkozik, amiben valaki vagy nagyon sikeres, vagy nagyon nem az. Egyik nap fent, a másik nap lent.

Titi!
Az én régi védőnőm minden terhesgondozáson szexuális felvilágosítást tartott a terhesség alatti szexről és ezt még be is írta a terheskönyvembe! Az egész szülészet rajtam röhögött. A végén eljutottam oda, hogy nem nyitottam ajtót, ha jött.

Éva

Kép
balimama

Éva! Az én védőnőm is egy kiakasztó típus! Amikor megszületett Bence, szinte hetente megjelent. Olyan tanácsokat adott, hogy a hajamszála ketté állt tőle, úgyhogy megfogadtam, hogy bármit mond, annak az ellenkezőjét fogom csinálni. Az ő mániája az volt, hogy a szülés után mi hogyan védekezünk. Egyszer aztán amikor itt volt, és már vagy 20-szor erre a témára tért rá a férjem, aki járt-kelt a lakásba, de hallota amit mond, már nem bírta és megkérdezte: " a legyek ellen?" :lol: Na ettől fogva nem is nagyon jött, mondta, hogy ha bármi van akkor hívjam fel! Hát gondolhatod, hogy hányszor hívtam.....
Vendég

Sziasztok!

Sajnos most nem tudok visszaolvasni, csak annyira van időm, hogy megírjam, ma nagyon megdöbbentem, reggel bementem a gyógyszertárba, és akkora volt a kísértés, hogy vettem tesztet... Ez még nem is lett volna akkora gond, de meg is csináltam 2. vizeletből, és halványan ugyan, de pozitív lett. Simán látható volt a 2. csík. Olyan, mint Titinek az Lh-tesztje... Rohantam le venni másikat, teljesen más márkájút, az is pozitív lett :x Nem tudom mit higyjek... Holnap reggel újra tesztelek... Szerintetek?

Jajj bocsánat, hogy csak magamról írtam :oops:

Verzsike! Nagyon Boldog Szülinapot!!! :)
Vendég

Mi, Anna?! Terhességi teszt?! Pozitív?! Ezt nem értem!!! Ez hogyan lehetséges?! Erre én is kíváncsi vagyok! Anna reggel ismételd meg kérlek! Én őszintén mondom, nem hiszem, hogy baba lenne, hisz megjött, a hőd is mozgolódik, az LH teszt is pé-t mutatott, szerintem emellett nem lehetsz terhes! De nem tudom! Végképp megzavarodtam!

KépKép
titi_27

Anna! ????????????????????????????????? Hát most én is ledöbbentem! Hozzá se tudok szólni! Pozitív terhességi teszt a 15. napon????
Vendég

Titi, de jó hogy ilyen gyorsan írtál! Kezdek teljesen megzavarodni.. Nem, én sem hiszem, hogy baba lenne. A múlt hónapból legalábbis biztos, hogy nem. Levittem a gyógyszertáros csajszinak is a tesztem, hogy nézze, meg nem e hülyültem meg esetleg. Ő is azt látta amit én, elmondtam neki, hogy mikor volt peteérés, stb (elég jóban vagyunk...) azt mondta, hogy lehetséges, elöbb volt p.é, és akkor elvileg lehet már + a teszt. Jajj, nem tudom, reggel tesztelek egyből.
Vendég

Most én is ledöbbentem, de a természet kiszámíthatatlan. Szerintem holnap csinálj új tesztet.

Kép

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Anna, még azért egy fenekelésre jövök! A 15. napon teszteltél?! Erre most mondhatnám, hogy: és mégis milyen eredményt vártál pé-kor?! Csak nem pozitívat?! :D Na, de viccet félretéve, holnap reggel első dolgod legyen a teszt, aztán ha +, akkor gyorsan irány a doki! Nehogy valami másról legyen szó! Ígérd meg kérlek szépen!!!

KépKép
titi_27

Hááát saját magam elött is szégyeltem ezt a tesztelést :D Mármint, hogy ilyen korán...
Persze mindenképp tesztelek reggel, de ha + akkor lehet másról is szó? :x
Vendég

Ezt neked találtam

"Kérdés:
A kérdésem az lenne, hogy mi okozhat "tévesen pozitív" terhességi tesztet. Én idáig azt hittem, hogy a HCG-t csak a magzat termeli.
Válasz:
A HCG-t nem a baba termeli, hanem a női szervezet, de kétségkívül terhességen kívül nemigen van jelen. A mostani tesztek azonban annyira "ki vannak érzékenyítve", hogy ezer oka lehet a sajnos valóban gyakori téves pozitívnak. Ha a vérzése indulásakor leesett a hője és a vérzés jellege sem utalt vetélésre, akkor egy ilyen tévedés áldozata.
Szerintem ha gyermeket akar, a teszteket felejtse el. A hő fennmaradása is stabil jel, ha késik a vérzés, és egy hetes késés idején már az ultrahang is mutat jeleket.
Dr. Nagy László "
Vendég

Én teljesen megértelek a tesztelés miatt, nekem is nagy a kisértés, hogy teszteljek, de szerintem várok még vele.

Én nem tudom, hogy másról lehet e szó, habár olvastam, hogy van néhány dolog ami áll pozítív terhességi tesztet okoz pl.: a vesebetegség.
Én is azt javaslom, hogy ha reggel is pozítív a teszt akkor menj el orvoshoz ő biztosat tud mondani.

Kép

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Köszi Little, hogy ezt bemásoltad nekem 8) Andi, remélem, hogy nincs semmi bajom, most voltam vérvételen, meg vizelet vizsgálaton, hatalmas hipohonder vagyok sajnos :roll:

Jajj már annyira bánom, hogy teszteltem. Sajnos azt kell hogy mondjam, lett volna inkább negatív, és akkor lenyugszom. Egyáltalán nem örülök, el sem mondtam még a páromnak se...
Vendég

annácska,
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá,holnap reggel teszt és ha + irány egy UH.figyelj,ahhoz hogy ebben a ciklusban ilyenkor kimutassa a teszt az 5.napon kellett volna legyen pé-d :shock: :shock: :shock: úgyhogy én ezt helyből kizárnám.viszont olyat már hallottam nem egyszer hogy vki terhes volt és megjött neki :roll: kiatartás csajszi,nem irigyellek az elötted álló éjszaka miatt,sajnos én is sokszor átéltem már a kétségeket :evil:
Vendég

Annácska! Még valamit találtam, ami talán megnyugtat!

"Hibásan jelezhet azonban pozitív értéket is. Ilyen esetek előfordulhatnak vesebetegségek, immunrendszeri megbetegedések, valamint egy a HCG-hez nagyon hasonló kémiai szerkezetű, az agyalapi mirigyben termelődő hormon (LH) túltermelődése esetén is. "

Tehát lehet, hogy az LH miatt lett pozitív az eredmény. Ki tudja?, lehet, ha valamelyikünk csinált volna a pé közelében egy terhességi tesztet, az is pozitív lett volna! Csak hát kinek jut ez eszébe olyankor? :lol:
Vendég

Anna!! Alig értem most ezt..... ne haragudj, de nem is tudok erre mit írni. Szívem szerint pont annyira örülök, mint amennyire megijeszt ez a dolog. Szerintem se szólj még erről a párodnak! Kívánom, hogy minden a legnagyobb rendben legyen!!! (Ez egy újabb ok, hogy miért ne teszteljen senki se idő előtt!!!) A meghívóért hálás köszönet!!! Nagyon aranyos vagy!!!

Zora!! Nagyon sokat gondoltam ma rád!! Gyere, ahogy csak tudsz és mesélj!!

Little! A holnapi teszthez nagyon megy a drukk!! Alig bírom kivárni, hogy mi lesz az eredmény!!!!

Gigi! Te minden nap tesztelsz??!! Hogy bírod????

Szia Anita! Kívánom, hogy gyorsan összejöjjön a kistesó!!

Verzsike! BOLDOG SZÜLINAPOT!!
Vendég

Azta Little, köszi szépen, kicsit megnyugodtam... :roll:

Gigi, drága vagy nagyon... 8) Én azért valahol remélem, hogy nem az előző hónapban lettem terhes, hisz rendesen kivéreztem magam, és nem szeretném a 9 hónapot agyon izgulni, vagy ezt hogy nehogy megjöjjön megint. Akkor inkább várok még a babára. De hátha igaz lesz az, hogy csak az LH miatt lett + :roll:
Nem biztos, hogy reggel tudok írni, de délután mindenképp jövök az eredménnyel.

Na, visszaolvasok 8)
Vendég

Anna! Nincs már otthon LH teszted? Csak mert ha ez a "gond", akkor annak is pozitívnak kellene lennie! Nem?
Vendég

Little! Nagyon jó dolgokat találtál Annának!
Ez tényleg fontos lenne most Anna!

Jaj, úgy szeretek veletek lenni!!! Itt rögtön van jó ötlet és segítség!! :lol: :lol: :lol:

Titi! Szuper ez a görbe.... de, jó!!
Nagyon izgulok érted!!!
Vendég

Lttle, az a baj, hogy nem otthon vagyok. Különben csinálnék... :cry: Na majd reggel akkor azt is.
Vendég

Húúúú Anna! Azt hiszem hosszú éjszakád lesz...
Hmm. Én meg csak estefelé tudok jönni....
Vendég

Anna! Azért lett volna most jó az LH teszt, mert ha az pozitív, akkor megnyugodhattál volna, és nyugis lett volna az éjszakád! Sehogy nem tudod megoldani?
Vendég

Bocsi, csak kipróbáltam, hogy be tudok e lépni a régi "énemmel", mert már napok óta nem sikerül. De mostmár ezt elfelejtem, és marad az új profil! :lol:
Vendég

Na újra itt :roll:

Titi, nagyon-nagyon szép a görbéd, és az a tegnapi leesés, simán lehetett a beágyazódás! Nagyon drukkolok, úúúúúgy örülnék, ha pár nap múlva jönnél a jó hírrel 8) Köszi szépen, sikerült beírnom a tesztet a görbémhez, úgy ahogy mondtad.

Éva, milyen szép álmod volt... Hamarosan itt van megint a p.é ideje 8) Miből gondolod hogy márciusban fog beköltözni a babóka? Női megérzés? 8)

Eszter, biztos vagyok benne, hogy pár hét és elmúlik ez a nyomás, ami most van rajtad. Ez természetes, hogy ilyen hangulatingadozásaiíd vannak. Az is természetes, hogy aggódsz, minden rendben legyen. Hisz nem is igazi anya, aki nem ezt teszi nap, mint nap... :roll: én biztos vagyok benne, hogy minden rendben van a picurkáddal!

Gigi, mennek a drukkok ezerrel! :)

Verzsike, ez aztán az ajándék :D Milyen aranyosak a kollegáid!

Mo, nagyon szívesen a meghívot! :wink:

Anita, én is üdvözöllek köztünk! :)

Ági, merre vagy, mesélj mi újság Veletek :)

Andi, nagyon szupi tüneteid vannak :wink: És milyen csodaszép Bálintkád :oops: Ja, és nekem is akkora esett a jónás napom, mikor valóban ovulációm volt. Kislányt ír :roll:

Zora, gondolok Rád én is sokat!

Little, neked is nagyon szép a görbéd! De várom már, hogy tesztelj! De főleg azt, hogy + legyen! 8)

Meri, HIÁNYZOOOOOOL!!!!!

Jajj nagyon remélem, hogy most nem hagyatm ki senkit... :oops:
Vendég

Little, lehet furán hangzik, főleg az én számból, de nem idegesítem magam annyira. Délelött rossz volt, de most már megnyugodtam. Ráadásul sehogy nem tudom megoldani most az LH tesztelést... Kivárom szépen a holnapot. Ha holnap + lesz, majd akkor elkezdek stresszelni, de addig...
Nagyon-nagyon jól esik, hogy így aggódsz értem 8)
Vendég

Hello!

Mége gyszer köszi a jókívánságokat. A párom meghívott ma vacsizni, de halasztást kértem, mert elég szarul vagyok.

Eszter! Még nincs kép a pocimról… Igen, vettem a boltban két nadrágot, igaz csak egyet akartam, de úgy voltam vele, legalább nem hordom agyonra őket és jók lesznek a tesómnak. Fáradtság ügyben sajna semmi javulás, néha a gyomrommal már azt hiszem minden ok, erre ma alig tudtam hazajönni annyira rosszul voltam… A hangulatom meg hol így, hol úgy, estére mire elfáradok ált. jönnek a mélypontok.
Nagyon becsüllek, h este még rá tudod venni magad a főzésre, meg az állatokra, velem nem tudom mi lenne ha ezt kéne csinálnom. Már a mosógépet is csak úgy rakom be, ha a párom teriget, mert tuti nem bírok fentmaradni míg eltelik a 1,5 – 2 óra.

De jó, hogy tudod a beágyazódást, h lehet már a 3. naptól, akkor Titinek akár z is lehetett.

Little! Szerintem okés holnap a teszt, a görbéd szerint már beágyazódástól a 4. nap lesz, elvileg ezt ki kell mutatnia. Nagyon szorítok reggel.

Anita! Üdv köztünk. Remélhetőleg azért azt se fogod bánni, ha előbb lesz baba ugye? Mert ilyenkor az szokott lenni…

Valaki légyszi bíztasson egy kicsit, hogy születhet kisfiam is… Eddig mindenki folyamatosan azt mondja, hogy látszik rajtam, h lányom lesz. Meg ha nem kívánom a savanyú ubit akkor ki van zárva, hogy fiam legyen. Ugye ez nem igaz?

Anna! 2 + teszt? Ez elég érdekes… Nagyon várom a holnapot! Egyáltalán hogy jutott eszedbe, hogy tesztelj?

Titi! Mikor akarsz tesztelni! De az igazat, dugi tesztek nincsenek, ugye még 3 napot kibírsz?

Pusz mindenkinek. Most lefekszem aludni. Azt hiszem mitóa ismerem a párom, még nem is voltunk itthon a szülinapomon…
verzsike

Sziasztok,

csak gyors bejelentkezés, mert nagyon sz@rakszik a gép... Apa holnap letúrja az egészet, és újratelepít... :(
Remélem hamar lesz gépem és újra jövök!

Verzsike boldog születésnapot!

Mókuska,
nem tudom, hogy most minek drukkoljak...

Zora,
nagyon sokat gondolok rád! :cry: :cry:

Titi,
szupi a görbéd!! De várom, hogy hóvége legyen!!!!!!! Bárcsak sikerülne máááááár!!!

Eszter,
én még mindig ilyen csúnya hisztis vagyok! REttenetes, kibirhatatlan, szeretetéhes... stb Apa azt mondta ma, hogy én többet sírok most a 9 hó alatt, mint egész eddigi életemben! :(
És én hiába telt el már ennyi hét, nem tudok megnyugodni. Minden egyes nap megfordul a fejemben, hogy elveszítem. Tudom, hülye vagyok, és nem lesz semmi baj, de annyira aggódom. És olyan messze van a köv. uh (febr. 10.)...

Verzsike, Éva,
Integrált teszt: anyai vérből mutatják ki a Down-kór kockázatot. Nekem holnap lesz eredmény! De valahogy ezen nem izgulok. Azt érzem, hogy ezzel minden rendben lesz :roll:
www.timmermann.hu Ez a dokim oldala, itt minden pluszt megtudtok, illetve vannak hivatkozások, érdemes megnézni!

Anita,
Üdv köztünk!

Mo,
Drukkoltam ám nagyon, hogy + legyen!!! :(
A szöveges értékelést pedig én is utálom anyaként, gondolom tanárként mennyire rossz lehet csinálni!
Hanyadikos osztályod van?

Gigi,
Nagyon drukkolok!

Jaj, ne haragudjatok, de már annyian vagyunk, hogy képtelen vagyok mindenkinek irni...

Én amugy jól vagyok, tegnap és ma nagyon fájt a fejem, terhességem első fél algopyrinjét bevettem sajnos, mert muszáj voltam! :(
Tervezgetem a babaszobát, rájöttem, hogy nem fogok elférni úgy, ahogy számoltam, igy most szekrényt kell csináltatnom még a mi szobánkba!
Babakocsit néztünk tegnap előtt, a bergon egész elérhető árban van, és nekem tetszik is.
Kismami ruhát érdemes megnézni (felsőt) a H&M-ben! Én tegnap egy csikos hosszú polót vettem 2690-ért, de láttam még egy csomó jót! És nem kifejezetten csak kismamisan lehet őket hordani!!!!

Millió pusza,
jelentkezek amint tudok!

Ági
csné

Sziasztok!

Anna!

Csatlakozom az előttem szólokhoz: nem lett volna szabad tesztelni. Bár ezt gondolom már te is tudod. Egyébként anyukám mikor a hugommal volt terhes már 12 hetes volt mikor észrevette, mert az első két hónapban rendesen menstruált. És nem lett semmi baj. Egészségben kihordta. Bár ezt egyszer meséltem a dokimnak és azt mondta ez lehetséges, de ritka mint a fehér holló!
Reméljük, hogy minden rendbe lesz! :D :D

ERZSIKE!!

Két fiam született és soha nem kívántam a savanyú ubit. A másik, hogy ha már hőmérőztél, akkor gondolom úgy időzítettetek, hogy peteérés napján együtt voltatok. Márpedig ha valaki pont azon a napon esik teherbe, akkor 90% hogy kisfiú. Mert az Y(fiu) spermiumok gyorsabbak és rövidebb életűek mint azX (lány) -ek.
Ezt nem én mondom, hanem születésszabályozással foglalkozó orvosok. Pont ezért ha eljön az ideje, mi megpróbálunk peteérés előtt 36-48órával eksön-özni. Ha akkor összejön akkor 90% hogy a harmadik babánk lány lesz!

Little!
Estleg eltudnád küldeni az Uzsokiban az orvosod nevét és telcsiszámát? Köszi!!

Sziasztok!

Ja! Titi! Gyanus vagy! :lol: :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Jaj, olyan jó olvasni benneteket!

Verzsike Éva! Pihizzetek nagyon sokat!
Eszter, Éva! Ha jönne a hiszti, akkor gyertek közénk!!
Most találtam a Kismamiknak: a reggeli hányingert csökkenti a komlótea. Az emésztést segíti a fodormenta.

Anna Little!!! NAGYON VÁROM A HOLNAPI TESZTELÉST!

Zora! JELENTKEZZ!!!
Vendég

Bocsánat ÁGIIIII!!!! Szerintem mára ennyi. Ne haragudj, hogy végig Évát írtam!!!!! :oops: :oops: :oops: Neked szántam!!! :lol:

Kérdeztél a gyerkőceimről. Másodikos gyerekeim vannak. Imádom őket. Bocsáss meg!
Ma a Danikámnak is Janikát mondtam, derültünk is egyet a gyerekekkel dolgon, mert nincs is Janika az osztályban és nem válaszolt senki a kérdésemre..... :lol: :lol:
Vendég

Jaj, Mo, mindig úgy megnevettetsz! :) Janika??? Gondolom örült neki Danika! :)
Úgy látszik ez az Éva, el fog engem kisérni életem végéig... azt mondtam már, hogy a párom volt felesége Éva, és anyósom volt amikor leÉvázott??!! :twisted:

Az én lányom 3.-os, de nem igazodunk ki sose az értékelésen és nem is tudom igazándiból, hogy hanyas tanuló! :( Mindig jó értékelést kap, de sose tökéleteset... Bár nem is szereti őt igazán a tanitonéni, igy nem is lesz sose tökéletes nála! :roll:
csné

Képzeld Ági! Engem meg mindig Valinak hívott az egyik tanárom. Sose tudta megtanulni a nevem.... és a férjem volt kedvese is (akivel évekig járt) Vali volt. Nagyot döbbentem, amikor ezt egyszer elmesélte..

Vivit nem szereti a tanítóóóó??!! Na ne már!!! :cry:
:cry:
Vendég

Úgy látszik ezeket a sors akarja igy!!! :)

Nem szereti, mert nem az a megülős gyerek. Forgolódik és mindig mindent tudnia kell! :( De okos és jófej nagyon. A többi tanár szereti! Tudod sokszor olyan dolgokért von le neki pontot a tanítónéni, amiért másnak nem... De Vivit meggyőztem vele, hogy ezzel ő csak nyer, mert annál nagyobb lesz az elvárása saját maga felé is, a másik akinek meg nem hívja fel a hibájára a figyelmét a tanitónéni, az késöbb csak szenvedni fog másik tanárnál!
Tudod olyan a tanítónénink, aki szereti a nyalós szülőket :( Én nem vagyok az! Pedig isten lássa lelkem próbáltam Vivi érdekében, de nem megy! :(
csné

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?