Sziasztok,
csak gyors bejelentkezés, mert nagyon sz@rakszik a gép... Apa holnap letúrja az egészet, és újratelepít...
Remélem hamar lesz gépem és újra jövök!
Verzsike boldog születésnapot!
Mókuska,
nem tudom, hogy most minek drukkoljak...
Zora,
nagyon sokat gondolok rád!
Titi,
szupi a görbéd!! De várom, hogy hóvége legyen!!!!!!! Bárcsak sikerülne máááááár!!!
Eszter,
én még mindig ilyen csúnya hisztis vagyok! REttenetes, kibirhatatlan, szeretetéhes... stb Apa azt mondta ma, hogy én többet sírok most a 9 hó alatt, mint egész eddigi életemben!
És én hiába telt el már ennyi hét, nem tudok megnyugodni. Minden egyes nap megfordul a fejemben, hogy elveszítem. Tudom, hülye vagyok, és nem lesz semmi baj, de annyira aggódom. És olyan messze van a köv. uh (febr. 10.)...
Verzsike, Éva,
Integrált teszt: anyai vérből mutatják ki a Down-kór kockázatot. Nekem holnap lesz eredmény! De valahogy ezen nem izgulok. Azt érzem, hogy ezzel minden rendben lesz
www.timmermann.hu Ez a dokim oldala, itt minden pluszt megtudtok, illetve vannak hivatkozások, érdemes megnézni!
Anita,
Üdv köztünk!
Mo,
Drukkoltam ám nagyon, hogy + legyen!!!
A szöveges értékelést pedig én is utálom anyaként, gondolom tanárként mennyire rossz lehet csinálni!
Hanyadikos osztályod van?
Gigi,
Nagyon drukkolok!
Jaj, ne haragudjatok, de már annyian vagyunk, hogy képtelen vagyok mindenkinek irni...
Én amugy jól vagyok, tegnap és ma nagyon fájt a fejem, terhességem első fél algopyrinjét bevettem sajnos, mert muszáj voltam!
Tervezgetem a babaszobát, rájöttem, hogy nem fogok elférni úgy, ahogy számoltam, igy most szekrényt kell csináltatnom még a mi szobánkba!
Babakocsit néztünk tegnap előtt, a bergon egész elérhető árban van, és nekem tetszik is.
Kismami ruhát érdemes megnézni (felsőt) a H&M-ben! Én tegnap egy csikos hosszú polót vettem 2690-ért, de láttam még egy csomó jót! És nem kifejezetten csak kismamisan lehet őket hordani!!!!
Millió pusza,
jelentkezek amint tudok!
Ági