"Jó reggelt!"
Hófordulósoknak nagyon boldogat!
Hékás, jó lett a honlap

Apa nagyon ügyi
Tejpép: Bence 2 napja este nagyon sír, amint leteszem az ágyikójába... Ma teszteljük, hogy esetleg a tejpép miatt-e, így ma tápot fog este kapni... Remélem nem az volt a baj, szegénykém annyira szenvedett
Kicsit szétszórt vagyok, nem tudom ki írta, csak azt, hogy valaki Hippes teát ad a csemetéjének. Leírná, hogy előtte milyen teát nem ivott meg a baba? Én most zöldteát (Pickwick, citromos) adok neki, minden ízesítés nélkül, és issza a csöppem... Remélem nem csináltam rosszat vele... Gondolkodtam, még a sima gyümölcsteán, de nem tudom, hogy abból van-e olyan, amiben nincs teafű..
Akartam még valamit...
Ja kajcsi... Apa nálunk is inkább rizst eszik, én meg a krumpliért vagyok oda
Ma töltött paprikát csináltam, tegnap apuéknál ettünk grillpipit sült krumplival, koviubival. Nyammm
A statisztikát jó ötletnek tartom, szerintem nem kell név szerint feltüntetni a honlapon (ha nem akarjátok), hogy pl. ki mennyit hízott és adott le

jó, mondjuk engem nem zavarna, ha a nevem mellett lennének ezek az adatok, mert nem tartoztam a "sokat" hízottak közé... Most viszont gebe vagyok, alig van tejem, azért ezt nem feltétlenül osztanám meg akárkivel
Én reménykedem benne, hogy Bencémnek jó lesz az immunrendszere az anyatejtől még jó sokáig, akkor is ha hamarosan már nem tudok neki adni. De persze szerintem is ez inkább alkatfüggő... nálunk jobb lenne, ha inkább a szopi miatt nem lenne sokat beteg, mert a párommal mind2en beteges picik voltunk, sajna ezt örökölhette is...
További szép hétvégét nektek!
Bari Dávidjának pedig hatalmas étvágyat

Egyébként azt néztem Bari, hogy a te gyermeked nem volt sokkal könnyebb, mint az enyém 3 hónapos korukban. Szóval jó súlyban volt a picikéd
A bőrére pedig irigykedem, olyan barna, mint aki végig napozta a nyarat