köszi a tippeket. asszem akkor kicsit be is hintőzöm az alkohol mellé.
nem piros, nem gyulladt, ugyhogy remélem nem kell aggódnom. kop-kop-kop.
a tegnapunk kicsit nyűgire sikerült. délutánra már én is elpityeredtem a fáradtságtól.
vendégek voltak meg védőnéni és persze hogy váltották egymást, nem is pihiztünk.
aztán nyuszifület is végigfogdosták, igy a szopi és az alvás is csuszikált mindig. főleg az alvás!!!! mert hát enni muszáj, de aludni vagy megy vagy nem. hát inkább nem.
de este bepótoltuk
az előbb már kcisit csapolnom kellett magamon mert már nem csak csöpögött hanem folyt és feszített rendesen. remélem már kelünk lassan, mert még pelusozni is kellene kajcsi előtt.
és vszínű utána is, mert rotyi van szopi közben és az én drágám nem tudja elviselni a csomagot. hát igen... anyja fia
én is tusolok egy csomót és hát az a csomag ami lent van... nem is emlékeztem hogy ilyen "jo" érzés
muffin! nem semmi amit irtál. micsoda baleset!!! egyébként a védőnéni elhült mikor közöltem vele hogy tegnap este benyomott 160-at a mérleg szerint
viki! soxor próbáljátok az orrszívót. nehezen indul meg a szörcsögésből a dolog. nekem azt mondták hogy elsőre majd ne várjak csodát, kell többször próbálkozni mire elindul a cuccos.
de remélem hamar helyrejöttök!!!! ++++