A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Kösza a segítséget!

Na szuper volt, beújítottam egy-két 90 E-s melltartót... :oops: meg még egy-kér rucit, a végére tiszta lelkiismeretfurd volt, siettem haza... hiányzott, meg zavart h magára hagytam...most volt ilyen hosszú ideig először így, amúgy a 3. alkalom...

Ági: én minden alk után elmosom (Cif antibakt.) és ki is főzöm, mondjuk a mellgyuszi miatt is jobban vigyázok!

Egcsi: nekem a hormonozás miatt nagyon kellett figyelnem a peteérést, és a "folyások" állagát (bocsi a részletességért) hát ez olyan volt, pedig még nem menstruálok, bár adja az ég, hogy természetes úton essem teherbe...

na jó éjt mindenkinek

Andrea
Kép
kindernay

Kinderke :)
Úgy legyen, de gondolom még annyira nem sürgős a kistesó. :wink: Van egy ismerősöm, a dokik 2% esélyt adtak neki lombikkal, azóta van 2 fia spontán. :D
9O E-s melltartó. :D Nekem is ugrott felfelé 2 méretet a cickó. :lol:
Gondolom Dömpike jól viselte anya nélkül. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!
Mozgalmas napunk volt tegnap azért nem voltam. Lehet, hogy veszünk egy lakást. :? Itt már mindenki úgy belejött, miért ne?....
Ès Egon óriásit kakilt, pont mikor indultunk megnézni. A tus alá tettük, lemosni a popsiját. :D

Kérdés: Egonnak megint érdes a popsija. Van ötletetek, hogy mit csináljak vele? Most vettem másik popsikrémet, Weledát, és próbálom
minél többet szabadon hagyni a popsit.

Egcsi! Egon meg nagyon élvezi a vásárlást, mert úgy tud közben nézelöödni, de a babakocsit még mindig nem szereti. :roll:

Èn nem bánnám azt sem, ha máris jönne a kistesó. De nálunk, sajna kevés az esély rá....ezt álmodtam, egyik nap, hogy írtam nektek, hogy útban van... :D

Èn nem gondolkodom bébiszitteren, bár néha hiányzik a munkám. Nem tudom elképzelni, hogy egy pici idööre is magára hagyjam Egont. Néha én viszem le a szemetet, addig apa van vele, de ennyi és nem több!!! :wink: Minden együtt töltött perc, csoda! De azért, nem akarok senkit sem megbántani, biztos nem ua a szituáció mindenhol.

Ma lesz a döntöö! Ha van idöötök és kedvetek, még lehet szavazni Egonra!

:wink:
molkata

Segítség!

Aki ad pótlást a babának, milyen módon teszi (cumisüveggel, kanállal, pohárból, csőrös pohárból)?
Köszi.

Kiskanállal adtunk Ádámnak még 30 ml-t 80 gramm szopi után, és elfogadta. (Apa fogta, én adagoltam.)

Sziasztok!

életjel! :)

sajnos még mindig nincs net, amiért nagyon mérges vagyok, és most sincs időm visszaolvasni, pedig már 2 hetes lemaradásban vagyok! :(

Az új otthon kezd tényleg otthon lenni, nagyon élvezzük, én főleg a konyhát! mindennap főzők, és a palacsintasütésbe is nagyon belejöttem ám! :)

Pénteken figyeltem az ikeában van-e esetleg tali, de nem láttam senkit... pedig arra jártunk, végre függönyöket vettünk, és kinéztünk pár szekrényt a mi és mina szobájába, hát ari lesz!

Nenőke, megvettük mégis azt a viráglámpát, és a napocskásat is a plafonra, amit együtt néztünk! :)

Jövő héten már balhézni fogok a kábeleseknél, hogy adjanak nekem netet, de azonnal, és akkor végre képekkel is jövök, még adós vagyok a hónapról-hónapra képekkel is!

Kata, Egonra szavaztam! :)

sajna csak ezt az oldalt tudtam elolvasni, már mennem is kell, de ígérem mindent pótolok majd!

Pusszantás mindenkinek!
Ildi

KépKépKép
dikó1

Ági :)
A kiskanál is műkszik, az tuti nem zavar be a cicizésbe. Próbáld pohárból-kifeléhajló szélűt ajánl a régi szakirodalom-az talán gyorsabb. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

sziasztok

én ezt nem bírom! a lányomat akaroooom! a szuri előtti lányomaT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
meddig tarthat ez a dolog? egész nap sírás! aludni szinte semmit, és abból is sírva kel! aztán ha ébren van, kevés az mikor nem sír, és csak ölben van el! :(
a gerincem szétszakad!
éjjel is visszafejlődtünk, nehezen alszik el és legalább 2szer kel!

bocsi, nemtok olvasni, reagálni, hulla vagyok! :cry:

jó éjt mindenkinek!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Sziasztok, ma anyós nap volt...

Egcsi: már én éreztem magam kellemetlenül a melltartó vásárlásnál, kicsit hülyének néztek, hogy ekkora csöcsre kérek melltartót, természetesen az 5. üzletben volt 3 fajta... Tessék választani!
Nem szeretnék még ilyen gyorsan, de jó lenne, ha fél év múlva "befigyelne" a kistesó! :wink:
Gyerekem mintagyerek, nem volt vele semmi gond, anyuék baromira élvezték, meg a gyerek is jókat rötyögött apuval, csak hát a vége felé hiányzott neki anyuci, meg a cici!

Dikó: örülök, hogy imádjátok az új kecót, kérünk majd képeket, és gyere!

Esztora, Szivvi: jól sikerült a lecsófesztivál?

Na puszika mindenkinek

Andrea
Kép
kindernay

na egy kis fejlődéstörténet:

1 naposan
Kép

2 hetesen
Kép

1 hónap
Kép

2 hónap
Kép

Andrea
Kép
kindernay

Andi
Nagggyon szépséges szőke herceged van!! :lol: Mennyit változott ő is! Ja jó volt a lecsózás, de sokkal jobb lett volna, ha ehetek is :lol: De a haverék, akik főztek, csípősre csinálták :? Meg az is problem volt, hogy fújt a szél és nagyon füst szag volt, meg szállt a pernye...
Voltál a westendben a next-ben? Milyen jó göncok vannak már a bébeknek? De írtó horror árakon :x A melltartó vásárlás a halálom :evil: A hülye deszka eladó végigmér ilyen "szegény tehénke" nézéssel, pláne mikor benyögöm a méretet, szinte örömmel mondja, hogy "ááá ekkora nincs..
Esztora
Igggen menjünk jógázni!! De jó lenne...
Lynia Emi
Kitartás!! Az én lányom ma éjjel pl szinte óránként virnyogott...

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok!

Így estére sikerült gép elé ülnöm.

Ági! Tegnap óta sokat godoltam rátok, hogy miként haladtok a szopival, tejcsivel. Eszembe jutott még a Szoptanit készülék, amit Manó már kipróbált. Sztem kérdezz rá nála. Nekem a barátnőm szuperlatívuszokban beszélt róla, ezért merem ajánlani. (És persze másoknál is bevált. )
Nálunk -lekopogom- jó irányba történtek változások. Ma is 5x evett Gáborkám és eddig kereken 750 ml-t sikerült szopiznia. Még 10 óra körül megkísérlem felébreszteni egy szopi erejéig, de ha nem megy, fejek.
Pótlás: én egyik gyerekemnél sem adtam, viszont teát cumisüvegből kaptak. Inni én is régi típusú kávés pohárból tanítottam őket.
Drukkolok Nektek, hogy egyenesbe jöjjetek! Milyen fejleményeitek vannak?

Andrea! Szőke herceged továbbra is gyönyörű kisbaba! (Miért lett Dömpike a beceneve?)

Kata! Nyomom a cumit!:lol: Kistesó pedig -most már nagyobb valószínűséggel- magától is jön. És így legyen!:D

Dikó!:D Talán a mostani pénteken lesz IKEA tali. Várjuk nagyon a fotókat!

Egcsi! Ingyen még azt a bizonyos keresztet sem vitték!
A Coloradós kemping nagyon klassz lehet. Én csak képekről láttam a Coloradót, de ha tehetném tuti, hogy nem hagynám ki én sem.
mtücsi

Ricsi beteg így két gyerekem van...(náthás láz nélkül de hát férfi)
most krémturóért nyavalyog

Nyunyinak csomó next cucca van ma is olyan macinaciban volt.(t-modell mindegyik :lol: )

Szivvi amit eszembe jut felhívom Nikit.
hát a füst nem semmi volt szombaton és lecsót én sem ettem mert Nyunyi poci nem bírja még mindig.

Bridzsi

Kép
esztora

Helloka!
Köszönjük a szavazatokat!Aranyosak vagytok. Végül is követhetetlen ez az egész, már letettünk róla. :cry:

Àgi! Mi adunk lefejt tejet pótlásként Egonnak. Csak a hajnali és reggeli etetéskor nem kell, napközben igen. Ilyenkor cumisüvegbööl kapja, olyan cumival, ami cici formájú és nagyon szüük lyuk van rajta. Azzal is meg kell dolgozzon és legalább nem folyik a nyakába. Próbáltam már pohárból is, de amikor türelmetlen a nyaka közzé megy. :roll: A szopi már jól megy, amikor nehezzebben jön már neki a tejcsi és elkezd reklamálni, simogatom, szépen beszélek hozzá, puszilgattom és végül nevetve folytatja, amíg mindet ki nem szívja.
Ma kicsit tolódik az esténk. Pár perc múlva fürdés, aztán kaja és én csak éjfél körül tudok fejni, ahhoz hogy legalább 100 ml összejöjjön.

Tücsi! 750! Nem semmi! Èn nem mérem már Egont, így nemtom mennyit eszik, de mivel gyorsan nöö (havi 1 kiló) gondolom eleget. Meg öö ordít, ha nem lakott jól. :D Örülök, hogy alakultok!

Anid! Olyan szép a kis herceged!!!! Ès milyen látványos a fejlöödés :wink:

Emi! Kitartás! Lassan vége lesz már. Nyugtasson a tudat, hogy a következöö oltás egy eröösebb szervezetbe megy és remélhetööleg könnyeben átvészelitek.

Dikó! Örülök, hogy kezdidek otthon érezni magatokat! Még mindig várom a képeket! :D Kell reklamálni a kábeleseknél!!!! Rájuk szabadíthatod az egész topikot :lol:

Szilvi! Örülök, hogy jól éreztetétek magatokat! Lecsót miért nem szabad enni? Èn sem eszem, mert itt olvastam, de mi az, ami pocófájást csinálhat belööle?

Van egy bolt, ahol a bejáratnál lévöö parkolók kisgyerekeseknek vannak fenntartva. Már hónapok óta vártam, hogy egyszer mi is ott parkolhassunk. Most dierekt emiatt mentünk oda, szegény apa, elvitt, erre minden olyan beálló foglalt volt. Felhúzott, mert éppen elööttünk egy hülye nöö beállt oda, persze gyerek nélkül. :twisted: ès elmentünk máshova vásárolni.
molkata

Helloka!
Köszönjük a szavazatokat!Aranyosak vagytok. Végül is követhetetlen ez az egész, már letettünk róla. :cry:

Àgi! Mi adunk lefejt tejet pótlásként Egonnak. Csak a hajnali és reggeli etetéskor nem kell, napközben igen. Ilyenkor cumisüvegbööl kapja, olyan cumival, ami cici formájú és nagyon szüük lyuk van rajta. Azzal is meg kell dolgozzon és legalább nem folyik a nyakába. Próbáltam már pohárból is, de amikor türelmetlen a nyaka közzé megy. :roll: A szopi már jól megy, amikor nehezzebben jön már neki a tejcsi és elkezd reklamálni, simogatom, szépen beszélek hozzá, puszilgattom és végül nevetve folytatja, amíg mindet ki nem szívja.
Ma kicsit tolódik az esténk. Pár perc múlva fürdés, aztán kaja és én csak éjfél körül tudok fejni, ahhoz hogy legalább 100 ml összejöjjön.

Tücsi! 750! Nem semmi! Èn nem mérem már Egont, így nemtom mennyit eszik, de mivel gyorsan nöö (havi 1 kiló) gondolom eleget. Meg öö ordít, ha nem lakott jól. :D Örülök, hogy alakultok!

Anid! Olyan szép a kis herceged!!!! Ès milyen látványos a fejlöödés :wink:

Emi! Kitartás! Lassan vége lesz már. Nyugtasson a tudat, hogy a következöö oltás egy eröösebb szervezetbe megy és remélhetööleg könnyeben átvészelitek.

Dikó! Örülök, hogy kezdidek otthon érezni magatokat! Még mindig várom a képeket! :D Kell reklamálni a kábeleseknél!!!! Rájuk szabadíthatod az egész topikot :lol:

Szilvi! Örülök, hogy jól éreztetétek magatokat! Lecsót miért nem szabad enni? Èn sem eszem, mert itt olvastam, de mi az, ami pocófájást csinálhat belööle?

Van egy bolt, ahol a bejáratnál lévöö parkolók kisgyerekeseknek vannak fenntartva. Már hónapok óta vártam, hogy egyszer mi is ott parkolhassunk. Most dierekt emiatt mentünk oda, szegény apa, elvitt, erre minden olyan beálló foglalt volt. Felhúzott, mert éppen elööttünk egy hülye nöö beállt oda, persze gyerek nélkül. :twisted: ès elmentünk máshova vásárolni.
molkata

Esztora! Szegény betegeid!

Csak egyszer akartam elküldeni :oops:
molkata

na még én is visszanéztem..

Szivvi: nem voltam a nextben, nem mentem be szerintem nem normális ilyen árakon árulni a gyerekruhákat... meg voltam kb. 2 hete a HésM-ben és nagyon bevásároltam Botondnak, így már csak egy-két téli cuccos kell majd (pulóver, harisnya, cipő, meg bundazsák). Bár ha bementem volna, nem állok jót magamért.. és feleslegesen nem akartam költeni...
Én tudok enni néha-néha lecsót (csípőset) meg babot meg ilyeneket, mert hála az égnek gyerekemre nincs hatással... én már semmilyen puki vizet és társait nem adok neki, csak a puki krémet (Windsalbe) este pocira kenem és kész!
Végül a Triumph-ba sikerült (nem biztos, hogy jól írtam) venni ekkora méretet, de úgy éreztem magam, mint egy feka rapper csaj... :shock: és tényleg elég érdekesen - szinte szánakozva - néztek rám... EGyébként ott van L-es SLOGGI ami ilyen trikós cucc és nagyon kényelmes, olyat is beújítottam.

Tücsi: én mikor megszültem csak a Dömper jutott az eszembe, mert úgy szeretett volna anyukájából kijönni, aztán meg tolatott vissza.... így lett Dömpi, de Dudi, Hurka Gyurka és társai is szóbajönnek!

Köszi a Dömpi dícséreteket, puszi mindenkinek jó éjt!

Andrea
Kép
kindernay

Emi :)
Remélem jobb az éjszakátok és a nappalotok is jó lesz! Szegény ti! :?

Kinderke :)
Dömpike nagyon aranyos. Az a kis kalap... :D
Cicifix..itt nem lennél olyan kuriózum...ekkora van és kész. 8)

Tücsi :)
A párom jár a Colorádora pecázni. Jövőre jó lenne elmenni a lurkókkal is. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jó reggelt!:)

Dikó: Jó hogy benéztél.:) Most pénteken lesz IKEA tali. :D :D
Tücsi, vetted az adást? :lol: :lol: :lol:
Várjuk ám a többieket is!!!! :D

Kinderke: Dömpike irtóóó édiii!!! :D :D :D :D Kis szöszke Tündér!
Jajj, olvadok... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt.
Na megjöttünk, apa a múlt héten még el akarta adni a versenyautóját (bukott volna rajta baromi sokat) s mást venni. De most már nem akarja. Huhh - büdzsének jobb így. Pénteken azért hozta a formáját, kocsit lefektette oldalra, hátha fáradt alapon. Így aztán olyan 25-ikek lettek. Utánuk még egy csapat volt, s aztán jött még 3 csapat akik nem fejezték be a versenyt. Ellenben szombaton már 5-ik, míg tegnap 3-ik helyen végeztek. Na, szal ügyesedik a pasim.
Ellenben Grétu nagyon elnyalta tőlem a takonykórt (én azért hamar lezavartam, míg ő....), szortyog ezerrel, gondolom a házikóban ahun laktunk néztek ám rendesen apára mikor vitte felfele a porszívót. Amúgy ez a takonykór is, meg oltás is, szal ÉN IS KÉREM VISSZA A RÉGI GYERMEKEM.
Ja, meg kérem vissza a tejecskét. Péntekről szombatra éjjel vettem észre, hogy ha hasra fexem, akkor nem nyomulnak úgy. Hát bacca meg. Aztán ismét egyre jobban húz el előlünk. Pedig övön aluli ütés, gyermekem taknyosan nem igazán bírja tartani a lépést. S legyek őszínte: én sem. Kezdek nagyon belefásulni. Bár azt is tudom, hogy ha sikerülne okt. 18-ig szopizni, akkor 19-től már Grétu jány volna aki a legtovább szopizott a csajok közül. Bár így is asszem már a 2-ik helyen nyomul.
Na, Adrikám kiabál, nagyanyja nem hallja, lépek én, majd még jövök.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Jó Reggelt!

Mi mászkáltunk össze-vissza a hétvégén. Voltunk Etyeken is a kezes-lábos fesztiválon. Car volt nagyon, és hát az árak. Nem vagyok egy spúr, de ami ott volt... :x

Én is E-s vagyok, 85-ös. És rám is úgy néznek néha, mint a fehér hollóra. :twisted: Nekem az aranypókban sikerült vennem. Egyet és hát nem a legszebb darab, de legalább jó.

Andi, Dömpi gyönyörűséges szöszke fiú. :D

Next, baromi jó dolgok vannak, de horror áron.

Emi, szerinted még a szuri hatása? Szegénykéim. Kitartás.

kispiskóta

Dorka! Megnéztem a táblát. Tecc. Olvastam a Zsanett fiacskájának a szülitörténetét is. Jó vagy Zsanett - tecc ez a nem akarok még egyszer szülni, de jöhet a kistesó.
Amúgy Dorka - valami bibi van a táblában. Zsanettnél. Vonalzó szerint gyerek ma 3 hós 3 napos, míg az előző oszlopban az van, hogy júli 1-én született. S mert ma okt. 1 van, akkor valami nem stimm.
Zsanett - tegyél már igazságot. Fiacskád végül júni 28-án született? Vagy mikor? A történetből kikövetkeztetve azért én a júni 28-ra szavazok.

Kép
kissmanó

Kata - mi lett a szavazás eredménye?

Andi - tök csúcs a kis szőke herceged.

Hencsi - közelebbi meztelen Bogis képed nincs? Lássuk már jobban a hurkák számát Bogeszon.

Enikő - PiciLaci zabbantanivaló.

Ckat - s megtaláltad hogyan lesz a helyes? Borst vagy Borsot? Vagy majd zenébe foglalod, s ahogy jobban rímel?

Hajni - végül mi lett pénteken? Tömzsit ébresztetted a sulihoz? Én is szinte elkéstem az Edó elhozását, mert Grétu adott enni a pelusnak. Szóltam is a jányomnak, hogy ez biozony bármikor befigyelhet, ha nem lát sehun, nem moccan a kicsi kapu mellől, mert tuti jövök.

Egcsi - tünemény az a fotó. Grétu nem emeli a buksit, útálja mint anno nővérei. Ellenben szombaton el akartunk menni kettecskén Korondra szétnézni a színes fazakas mesterművek között. Hát feleúton jányom a kocsiban olyan éktelen visításba kezdett, cicivel a szájában is ordított, hogy hátra arc lett belőle. Emígyen a pénzt is hiába vettem ki apjuk pénztárcájából ilyen célra. Hamiskásak ezek a júli 5-i babók.

NÁgi: nem akarlak ijesztgetni, de tényleg kellene Ádámnak egy alapos kivizsgálás. Anno barátnőm fiacskájának szívproblémája volt, ő nagyon kifáradt, azért nem bírt kajálni. Egyszerűen nem tudott szívni, nem volt hozzá ereje. S kérlek ne vedd ijesztgetésnek, csak hát ugye jobb félni mint megijedni, inkább most derüljön fény ha valami gond lenne (de ugye nem, csak te is írod, hogy kicsi termetűek vagytok apával együtt), s hamar-hamar orvosolni.

Fehérváriak: lecsófesztiválra mentem vóna, ettem vóna, na de a füstöt én sem szívlelem.
Ellenben a szombat este 10 órai programot kihagytuk volna életünkből. Ugyanis kezdték vetíteni a tavalyi versenyből a szemelvényeket, meg a mostaniból is pár jelenetet, Grétu békésen aludt a járgányában (szabadtéri műsor volt), mikor egy enduro motoros tőlünk kb. 5 méterre úgy megbőgette a motrát, hogy sok felnőtt is megijedt, de a drágám annyira berezelt, hogy csak úgy visított. Én meg nem bírtam vígasztalni. Éktelen ordításba kezdtem, szidtam is a másikat mint bokrot. Akkor már tiszta volt, hogy a filmezésről indulni kell, de próbáltam vígasztalni a drágám. Inkább kevesebb mint több sikerrel. De mielőtt indultunk, az a kétlábon járó állatfajta visszajött. Apa helyből ment rendreosztani, de nyomatékosításnak mentünk mi is Grétuval. Hát jól leordítottam a fejét, meg sem bírt nyikkanni. Állat. Hú, ismét jól felhúztam magam.
Majd ha még jut eszembe valami, akkor írok.

Kép
kissmanó

Ja, tudom: Tücsi nálunk is ilyen gond van: Grétu símán alszik 12 órát. Most Székelyvarságon a jó hegyi levegő annyira kiütötte, hogy 13 órát aludt. Mondjuk én is. Csoda ha tejcsi ezt kihasználta meglépni?

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Tegnap este megjöttünk. Jól éreztük magunkat a hétvégén.
Samuka emelgeti a fejét az ölünkben is :lol: hasizmozik.
Hangosan kacarászik.

Bori!
Hát (háttal nem kezdünk mondatot) simán meg tudlak érteni bébisintér ügyben ill. folyamatos otthonlétileg. Én sem vagyok egy 4 fal típus, sőt!
(szerencsére a héten velünk van Ati sokat így el tudok menni ide-oda 2 szopi között /piac, bolt, stb/ no csak ide a közelbe.

Vettünk kengurut de sztem amíg nem tartja jól a fejét addig nem túl nyerő hiába fejtámaszós viszont nagyon kényelmes a deréknál is van egy vastag pánt így nagyon jól fog. Apukám is kipróbálta :lol:
Ati szerint simán lehetne már benne vinni..hm.. :roll:

Dorka!
Ezt Kinderke Olaszországból kapta, amúgy fiziológiás sóoldat a neve /steril/ ez van ráírva.
torolve_20131003125716

Ja, mármint magamnak írtam, hogy háttal nem kezdünk mondatot. :lol:
torolve_20131003125716

Sziasztok, jó reggelt!

Annee! Rajta vagyok a témán! :lol:

Manó! Jobbulást Grétunak. És persze kitartást a tejecskéhez!
Tegnap Áginak megemlítettem a Szoptanitot. És javasoltam, hogy kérdezzen Téged ezzel kapcsolatban, persze csak ha úgy gondolja.

Cicitartó: nekem is be kellene újítani, minimum 2 db kellene. Ennyi mondta fel a szolgálatot az elmúlt néhány hétben. Most, hogy visszagondolok én is mindig az Aranypókban vettem. Vszínű most is azt fogom tenni. Zsú és Gurgi!Lehet, hogy a Pólusban? :lol:
mtücsi

KInderke!
Dömpike édes kis pofa :lol:

Hencsi!
Bogid nagyon cuki. Samu hasonló alkat. Vékonyabb és nem nagy evő. A normált hízza de most lehet, hogy az alsó határt /múlt héten/ 150-et talán ha hízott.
torolve_20131003125716

Manó! Tegnap este 10-kor még cicizés volt nálunk. Igaz, hogy csukott szemmel, de még 90-et bevágott. Valószínű, hogy ma is lesz este 10-es szopi. Úgy látszik ez a gyerek így működik. Még néhány nap és kitapasztalom. :D Amúgy 12 óra nagyon hátrányosan érinti a tejtermelést. Látszódott is! Ezentúl nem engedem, hogy 8 óránál több teljen el. Esetleg még 9 óra , de nem több! Ébresztő óra beállítva. :D
mtücsi

Tücsi, megbeszélhetjük! :lol:

Rita, milyen kengurut vettetek végül?

kispiskóta

Manó: Szerencsére a lányom osztálytársának apukája begyűjtötte mindkettőt. Itt laknak a házban, igy 1 helyett 3 gyereket hozott haza. :D

Tömzsi szemecskéje elkezdett váladékozni. :cry: :cry: :cry:
Próbálkozunk a forralt vizes törölgetéssel és az anyatejcivel. Remélem rendbe jön. :roll:
Kamilla nem jó, Tömzsi allergiás rá. :roll:
Vendég

torolve_20131003125716

Tücsi: Tőlem lehet a tali a Pólusban is! :D :D Ezer éve nem jártam ott. Na jó, nem 1000, csak azóta amióta elköltöztünk Rákospalotáról. :roll:
Vendég

ja, a legújabb: takonykór miatt még az étvágya is eltávra ment. csak métt nemn anyai engedélyt kért? mett nem kapta vóna meg, az tuti.

Kép
kissmanó

sziasztok!

A hétvégén mi sem voltunk csinosítgattuk a házat, kertészkedtünk.

Gurgi és a többiek! Ha gondoljátok párom okt 31.-én megy Rómába ha kell még ilyen szepcsepp megpróbál hozni ha van ott.

Annee! Tömzsinek gyógyulást!

Manó! Drukk hogy megoldódjon a tejcsigond. Én lányom is sokat alszik ezért ha 9-10 fele elalszik éjfélkor még fejek, mert ha nem nekem is nagyon visszaesik a mennyiség.

Andi! Botond nagyon helyes kiskrapek, Lilla kiszúrta magának. :lol:

Dobok pár képet ami a hétvégén készült. Jaj ezt még el kell mesélnem, párom játszott a kutyákkal és amikor a kutyák elkezdtek ugatni, Lilla hangosan nevetett de úgy hogy így még nem is hallottam, párommal mindketten csak olvadoztunk a mi kis gyönyörűségünktől.
Kép Apával Róma meccs közben
Kép Anyával
Kép

Kép Kép
emi_25

Annee!
Pólus :lol:
Az kafa lenne
torolve_20131003125716

Köszönöm a bébisintéres bíztatásokat!

Annee, hogy álltok a beutalós-védőnős-gyógytornászos hajcihővel?

Oltás. Bocs a paráztatásért mindenkitől, de Ádámot a 3 hós oltás jobban megviselte, mint a 2 hós. Múltkor 2 óra alvással túltette magát rajta, de a 3 hós után nyügisebb, anyásabb lett pár napig. Remélem, ma már jobb lesz!
Vendég

Emi25!!

Jajj de kis aranyos Lilla, vigyori :lol:

Köszönjük a felajánlást, én beneveznék egy 5 db-os ampullára.
Műanyag ampulla. Lefotózom és felteszem, hogy milyen.

Minden út Rómába vezet. höhh. :D
torolve_20131003125716

Annee! Én autóval megyek, így a többiekhez alkalmazkodom. Nekem nincsen kifogásom az IKEA ellen, viszont a távolabb lakók kérdés, hogy miként vélekednek róla. Többiek! Vélemény?

Klári! Biztos, hogy nem tudtok jönni? Olyan jó lenne, ha megint tudnánk találkozni.

És Ckat! A barátnőd is nagyon aranyos volt!

11-re megyek fogorvoshoz. (Mogyorós müzlit ettem és az egyik fogamból letörött egy kis darab.) Bár anyukám vigyáz rá, de Mókuskámért kicsit aggódom. :( Bízom benne, hogy nem kell sokat várnom és hamar jöhetek vissza HOZZÁ.

Mindenkinek szép napot!
mtücsi

Legitóbbi IKEA Pólus akart lenni, de természetesen egyik ellen sincsen kifogásom. :lol:
mtücsi

Gurgi! Ha van vmi név is ráírva akkor azt is írd le légyszi, mert hát csak férfiből van :lol: bár biztos megtalálja ügyes fiú :lol:

Emi

Kép Kép
emi_25

Mtücsi!!
Uhh basszus, rettegek a fogorvotól. (kiskori para) :(
torolve_20131003125716

Gurgi: Tőlem megoldható. Mi akárhová eljutunk. :D :D

Bori: Védőnéni megigérte hogy elintézi, de most csak csütin lesz bent mert 2 közeli hozzátartozó temetésén is jelen kell lennie.
De csütin jön és beszélgetünk. Ha máshogy nem, fizetek a Budaiban, de elviszem Tömzsit. :)
Vendég

Emi25!

Oké, persze :wink:
torolve_20131003125716

Szal lehet itt is ott is találkozóóóóóóóóóó
Ecce itt ecce ott
Nah??
torolve_20131003125716

Gurgi: Okéééé :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelit!
Jaj Gurgi annyira örülök, hogy jó lett a szemcsepp!
Hivatalos neve: LIBENAR - soluzione fisiologica sterile (különféle kiszerelésekben van) ja és lehet, hogy a patikafutárral is meg tudnánk hozatni, ha összeállnánk többen...

Jó lenne a találkozó én is mennék, de nekem a péntek sose jó. :cry:

Tücsi: drukk a fogorvoshoz!

Annee: szerintem hívd fel a Budait és kérdezd meg, hogy mikor tudnak fogadni, nekem okt. 18-ra adtak időpontot... szóval elég sokat várni kell, hogy fogadjanak!

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok!

Végre én is gép elé jutottam, Robi ma már elment dolgozni, így szabad a gép... :lol:

Mindenkinek köszönöm a megnyugtató szavakat Bogisovi ügyben, jol esik, és ha Ti mondjátok, akkor biztosan nem sovi ő!
De azt hiszem hogy szerdán kell mennünk a köv szurira, akkor lemázsálják, majd megírom mennyit hízott, nagyon kiváncsi vok!

Andi!
Tündéri Dömpikéd, rettenet sokat változott, tényleg igazi szőke herceg!

Emi!
Ez a Lilla mosoly, aranypofa!

Gurgi!
Szal azt mondod Samu vékonyabb?
Hát nem tom, Bogi 2hónaposan 4920g volt, Samu több nem?

Na jol van nem variálok itt össze vissza a kilókkal, Bogi pont jó!
Anyukámék voltak a tegnap, kb 3hete voltak utoljára, mert elkapták a takonykórt, és úgy nem akartak jönni, szal el volt ájulva anyukám Bogitól!
Ő is azt mondta, hogy nagyon szépen fejlődik, egyáltalán nem sovány, nem is kövér, pont jó.
Szal szerintem csak én parázom túl a dolgot, de majd kiderül szerdán...

Manó.
Tegnap délutánra nekem is kevesebb volt a tejcsim, Bogi éjfélkor kelt szopizni simán leszippantota mindkét cicim, pedig elég szokott lenni neki csak az egyik...
Aztán ittam egy alkeszmentes sört, de reggelre sem volt olyan sok mint a napokban, minden reggelre a bal cicim be szokott csósodni, aztán mikor Bogi szopizza ki szoktam maszírozni, és olyan szépen leszívja, hát most nem kellett maszírozni, mert csomók nem voltak.... :cry:

Bogi felkelt, ordítások közepette, léptem.
Vendég

Andi
Nagyon édes kicsi fiad van! :D

Lilla is cukorfalat!

Mi szombaton látogatókat fogadtunk, vasárnap is játék az udvaron, délután kirándulás barátokkal. Kicsike tegnap kb. 5 órát levegőzött. Estére ki is purcant rendesen, 8tól -2 negyedórás kaját leszámítva - egyfolytában szuny :) remélem ez a 14-15 óra helyrehozza :D

Kép
Kép
emma1976

Emma!
Ez igen! Szunya+levegőzés

Hencsi!
Samu 2 hónaposan 5 kg volt.
10 hetesen 5260 gr.

Kinderke!
Sztem ha Emi25 férje tud hozni és tényleg nem probléma neki akkor hozassunk vele de össze is állhatunk.

Basszus máris nem figyelek és Samu a pihiszékből nézi a TV-t, amit ugyebár tilos mert a pici kis idegrendszere nem tudja feldolgozni..
Nézi a Váratlan utazást :lol: /tök szeretem
torolve_20131003125716

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?