Hali!
Na, csak az előző oldat tudtam végigolvasni...de hátha lesz még ma időm pótolni az azelőttit is...
A 2010 topicból én is töröltem a kommentemet a szeretet és béke nevében!
Tényleg próbáljuk meg töröltetni az egészet, tök szar lehet, ha valaki pont keresi...és ezt látja....
Anno ha ez lett volna nálam, akkor tutira most nem irogatnék itt....és Lilim egy csomó jó dologból kimaradna, mert ti nem ismertettétek volna meg velem....
Na, nagy beszélgetésem anyósommal megvolt.
Absz. pozitívnak érezte, a végkifejletet. ?Megértette, hogy mit magyarázok. A lányát nem minősítettem, nem tisztem, de a többit sikerült átrágni.
Döntés: Egy darabig nincs nagy össznépi tali, aztán ritkán 1-1, amíg a sógornőmnek a babája meg nem születik és rá nem jön, hogy a gyakorlat néha a legjobb ideológiáit is képes átírni.
Szóval absz. érezte mit próbálok elmagyarázni, remélem hogy komolyan gondolta, amitek mondott...őszíntének tűnt.
Na, kis lelkemnek most jobb.
Már csak a férjemet kell elővennem, hogy miért is hagyta ezt a megtisztelő feladatot rám...és miért is nem tudja magát a saját családjával megértetni.
Nálunk ilyen elő nem fordulhatna, pedig nagyon makacs apám van pl., de amióta külön élek...19 éves koromtól....azóta nem szól bele a döntéseimbe és elfogadja azokat. Tisztelem és ő is engem. Sztem ez a kulcs!!!! Netti ezt neked is mondom!!!!!!!!!!!!!
Vivd ki a tiszteletet, ha te is megadod, akkor viszont is jár!!!!!!!!!!!
Ja, Netti!
Muti a rucikat!!!! Anyudnak milyen boltja van?
Lemaradtam, de mi ez a fejemelős gyakorlat, meg 1 hónapos státusz dolog??????????????????????????????????
Vanni!
Hogy vagy? Milyenek a napjaid? Van egy kis időd magadra, vagy most a cicigond miatt borult minden?
Na, megyek...Lili felkelt és ordít.....
majd még jövök.
Ja, édik vagytok....azért ezeket a képeket csak nektek merem mutogatni

....de azért nem vagyok ám akkora sminkőrült....csak látom a különbséget

....