A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Hemej: részvétem :cry:

Nem jó a netem ezért tüntem el. Most anyóstol írok nincs sok időm, csak jelentkeztem, hogy még élünk :wink: Remélem hamar orvosolják a dolgot akkor majd jövök, addig is puszi mindenkinek, betegeknek meg dupla gyógypuszi!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Hemej, nagyon sajnálom. :( Az én anyum is rákos volt, én végigcsináltam vele az utsó 2 hónaját... borzalmas. :(((((
Mai napig minden nap gondolok rá, és nagyon elszomorít, hogy ő sem láthatta az unokáját. :((

Mi szerdán megyünk 3 hós oltásra. Hány napig számítsak extra nyűgire?

kétfiús anyuka
babdorka

De-de eladom.
Veszünk másikat majd, világos színűt.

Szal eladóóóóóóóóóó
torolve_20131003125716

Mennénk sétálni, Samesz meg húzza a lóbőrt már dél óta :roll: :wink:
torolve_20131003125716

Andi
Amikor mentek wellnesskedni, Botit is belemártjátok a vízbe? Vagy ő addig mit fog csinálni?
Szerintetek mikortól lehet vízbe vinni a bébeket?

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi!
Mire gondolsz, sima eccerű usziba vagy babausziba?
Mert babauszira 3 hós kortól. Mi novemberben megyünk ha minden igaz.

Kinderke!
Mily jó is lesz nektek a Wellnes.
Mi elmegyünk a Mátrába húgomékkal sógimék házába. Tavaly is ott vótunk 23-ikán, majdnem ott készült Sameszka is..Jó kis barackpálinkás este vót..Bográcsos paprikáskrumplit főztem. Ati ott köpött a tűzre vodkát , ami kilobbant felém. :roll: :D
torolve_20131003125716

Gurgi
Én is mennék wellnesskedni, de nem tom érdemes-e elmenni kisgyerekkel..

KépKép

KépKép
szivvi

Kisgyerkök-nagygyerök :lol:
Végülis Lilkó már lassan 4 hónapos lesz, sztem bátran elmehettek vagy nem? :roll: nemtom. Fél évesen sima ügy.
Jövőre a Kolping Hotelbe szívesen elmennénk.
torolve_20131003125716

Jó lesz jövőre már lazán fogunk jönni-menni a gyerkőcökkel mindenfelé.
Megyünk Pákozdra a csatatérre. :lol: :lol:
torolve_20131003125716

Gyors bekuk! Ma sokat vasaltam, föztem...stb, amíg Egon aludt, mert ha ébren van vele vagyok.

Hemej! Nagyon sajnálom! Fogadd ööszinte részvétem!
Ès Beninek gyógyulást!

Rendeltem babaerszényt. Ilyet: http://babakozelben.hu/bolt/bolt_erszeny.htm

Pusszantás, most Egon-masszír jön! :D
molkata

Jövőre már az Adriára megyünk :wink:

KépKép

KépKép
szivvi

Hemej!
Fogadd öszinte együttérzésem!
Beninek és Neked mielőbbi gyógyulást!
Már írni akartam, az öcsém is Benjámin. :)

KinderAndi!
Sajna azt nem tudom megadni, mert ez nem oldalról származik, hanem más gépéről.
Tehát úgy néz ki, hogy a Robi benne van valami fájlcserélő valamiben, és ő is ad le fjl meg így ő is vehet fel, itt minden honnan vannak emberek ha jol tudom a világból.
De én ehez nem értek, hülye vok ezekhez a dolgokhoz...
Majd átnézem őket és küldjük emilben.

Csajok, hihetetlen dolog történt délután.
Megebédeltem, aztán fél1-kor Bogi szopizott 1-ig, majd bealudt, én is lefeküdtem aludni, és nyomattuk 15:30-ig!
Már nem is emlékszem mikor aludtam ennyit délután, de Bogi sem, mert ő is csak max 1órákat alszik egyhúzóra...

Lépek eszek valamit, éhes vok, csak délben ettem egy keveset, sem reggeli semmi, és csodálkozok hogy kevesebb a tejem jóval....
Vendég

Köszönöm mindenkinek!!!

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

most vettem észre, hogy szemfüles Dorkánk a vonalzót is aktualizálta. legalábbis Grétunál tuti, mert először nem is volt kép róla.
ügyes csajszi vagy, Dorka.
köszíííííííííííííí

Kép
kissmanó

de Uxi Beni vonalzónál valami hiba van a táblában. ugyanis az a fiatalúr is a mai naptól túllépett az 1 hó és.... koron. mán kettő ő is.

s nem tom ki jegyezte vót meg, hogy júni+júli babák vannak, meg augusztusi Uxi Benije. Igen, ez eddig igaz, csakhogy Orsi Emőkéje is augusztusi béb lett (akármennyire is akarta Orsi a hüJenő-t).

Kép
kissmanó

valami nem stimm a vonalzókkal: Móni fiacskája szül júl 31, uhhó ma 2 hó+1 nap illik neki, s a tábla vonalzója lenyúl tőle 1 napot. pedig srác, nem kéne fiatalítani.

Kép
kissmanó

Manó :)
Tejcsi :( Már megint... :roll: Kösz a fotódícséretet. Büszke vagyok rá, mert még apósom is megdícsérte, ő pedig nagy fotós, valami díjat is nyert régen. :wink:
Úgy látszik a gyerekeink útálják a pénzköltést. Erre azért majd tinédzserkorukban is fel kell hívni a figyelmüket. :D

Emi25 :)
De édes Lilla! :) Mennyi haja van! :)

Gurgi :)
Mi szombaton este Shrekket néztünk a gyerekkel. :roll: Na, jó, nem sokat, pár percet. Egyébként nem értem, mert itt vannak DVD-k 3-36 hós korig. Most akkor nem nézhetnek tv-t? Nem mintha nagyon akarnám... :)

Nadine :)
Petra nagyon cuki a fehér ruciban! :)

Hencsi :)
Klassz a kantáros gatyó! Persze a csajszi is benne. :D

Annee :)
Próbáld meg eltenni az oltást, hátha tudják csütörtökön adni. Ők rugalmasabbak talán, mint a csípőszűrés. :)

Enikő :)
Jobbulást! :) Szegény Zalán! :roll:

Hemej :)
Őszinte részvétem! :( Beninek jobbulást!

Kata :)
Ha a babaerszénynek nincs pántja, akkor te tartod a gyerkőcöt?

Megyek ismerkedem az új magyar anyukával, hívott, hogy menjünk át játszani. Remélem Berci viselkedni fog! :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Voltunk sétálni, az elööbb jöttünk haza.

Egcsi! Van pántja, de csak egyik oldalt. A következöö linken a 2. sorban pl. az ikreket erszényben tartja az anyuka:
http://babakozelben.hu/hordozok/galeria.htm
molkata

Egcsi!
Úgy tudom nem tesz jót sem a szemüknek sem az idegrendszerüknek. Túl gyors a kép mozgása, nem tudja összerakni az agya..stb.stb..
Fél évesen már talán, nemtom. :roll:

Valaki tudja ezt?
torolve_20131003125716

Hali!

Hemej: :cry: részvétem.
ckat

TV. erről a szem-idegrendszer dologról semmit nem tudok. én a pszichós részét tudom. 2 éves kor alatt a gyerekek nem képesek a különálló képeket folyamatnak értelmezni, tehát minden egyes negatív kép számukra negatív élmény. hiába lesz pl simogatás egy felemelt kéz, ő azt akár verésnek is értelmezheti (persze feltéve, h ütötték már meg, és amúgy a felemlet kezet minek értelmezi!!!! de az analógia ez!)
lényeg, tom és jerry pl számára simán akciófilm kategória.
én eddig nézettem vele, mert már nem bírok zenebohóc lenni egész nap... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: úgy voltam vele, h az egyes képeket sem érti, nem ad nekik jelentést, tehát nem ijedhet meg csak azért, mert nem érti a sztorit. meg ált TV paprikát nézünk ;)
de most elgondolkodtam a villódzáson...

bár ma voltunk eeg-n is, és tuti nem epilepsziás a gyerek ;)
eeg-n kb csakúgy voltunk, h teljesen kizárják az izomtónus eloszlás zavar mögül a kp-i id.rsz. zavarait. de már eleve úgy küldtek, h negatív lesz.
kicsit oep felé "fontosak vagyunk - életérzést" sejtek mögötte...
Vendég

jesz-jesz-jesz.
megzsaroltam kissé apát. közöltem vele, hogy ha megy némethonba, akkor kénytelen lesz ott egy autósülést venni. Kissé drága, mondtam, de mivel sokat kell tartson, há nem tűrök ellenvetést. Kinyíltak a szwemei mikor közöltem, hogy vagy 185 euró, de akkor kiakadtam, s szóltam, hogy ő bezzeg 2 db 5.000 eurós kocsit vett magának off-roadozni (egyik az ugyi pótalkatrész célt szolgál). Na, eme kijelentésem után másképp ítélte meg a dologt: azt kérdezte, hogy ilyen olcsó az a szék?
Há mondtam esetleg vehet kettőt is :wink: :lol:

Kép
kissmanó

Hali!

Nagyon arik a babák!
Egcsi, látszik az azonos génállomány :lol: ! Kacsingatós krapekek.
Nenoke, gondolom ez a kezdete a "high-end" őrületnek :lol: (drága hobbija lesz a gyereknek :D )

Babdorka: apgarunk 10/10

Kinderandi: még mindig megvan a kék sapka! :wink: Én ha melltartót veszek, nem kell méretet keresnem, elég ha ráhúzom a fejemre, szinte egyezik a méret :lol:
Mellgyulladás: sajnálom, hogy Neked ilyen van, első szülés utáni talin a védőnőm azt mondta, hogy a csomókat mindenképp szívjam le, azzal elkerülhető a gyulladás. Lekopogom, de nekem idáig bevált ez a taktika.

Csak az én fiam nem lesz megkeresztelve? :roll:

Molkata: nekem is az az babaerszény tetszett a legjobban. Majd írj róla légyszi, ha már kipróbáltad.

Örülök, hogy szóba került a bébiszitter, bölcsi téma. Bár én maradok itthon (márcsak azért is mert valószinű nem is lesz meg a munkahelyem), de én hétvégenként el szoktam csavarogni itthonról. Hétvégét mi úgy hívjuk: apás napok. Ilyenkor leszaladok vásárolni, csak szoptatni megyek haza. Persze lelkifurim is van, olyan is volt, hogy észre sem vettem a piros lámpát és áthajtottam totál piroson az Örs vezér téren, mert rohantam, hogy előbb hazajussak, de egy hét múlva újra megragad a lehetőség és megyek...

Ma voltunk babamasszázson!!! :D Hihetetlen, de ingyenes :shock:

Péntek tali talán, ha pólusban lesz még meg kell néznem hány buszsofőrrel kell harcolnom :wink: .

üdv.: ckat
ckat

Kati - kíváncsi leszek az erszényes cuccra. Nekem a húgom rendelte meg a rugalmas kendőt, s ma meg is kapta. Kérdés mán csak az, hogyan jut mihamarabb hozzánk.

TV - hát igen. Ilyenkor még bírjuk kímélni a szemüket, idegrendszerüket. Szerintem tegyük is meg. Mert aztán már nem tuti, hogy sikerül. Max mértéket szabni. Mert Adriából kiindulva nálunk nap nem telhet el rajzfilmezés nélkül. S nekem már csak annyi jut, hogy megválogatom mit is teszek neki. Minimaxot szok még nézni, de ha ott is olyan van ami nem tecc nekem, akkor lazán elzárom, mondván, hogy az szamárság.

Egcsi - nálunk másfél éve, mikor a rajzfilmevős korszak kezdődött, a Noddy kalandjai játékvárosban volt a favorit. Kapták karácsonyra, s mi apjukkal szilvesztert külföldön töltöttük. Édesapám jött le korábban a lurkókat felügyelni, anyukám egy nappal később jött, mikor mi már elmentünk. Mielőtt az országból kimentünk volna, felhívtam az apámat, s ő lazán közli, hogy járvány ütött ki Brassóban. Hát kissé értetlenül-hitetlenül tartottam a kezemben a telefont, míg érkezett a magyarázat: Noddy járvány volt. Mást nem tűrt meg a TV csak Noddyt. Még szerencse, hogy készítek minden (már amiről engedi az eredeti) rajzfilmről bíztonsági másolatot, mert ha nem, már sok rajzfilmet nem nézhetnének, hisz egyeseket hülyére bírják újra és újra kérni.

Kép
kissmanó

Szivvi: november végén megyünk pont 4 hónapos lesz Botond, mi szeretnénk 3 hónapos kortól úszni menni, és majd megkérdezem, hogy ahova megyünk kisgyereknek jó -e a víz. Jön még egy házaspár kisgyerekkel (5 hónapos) szóval majd csak elleszek, meg apa vigyáz rá, míg én uszom és szaunázom egyet! Hajjjjahaha (már csak a fürdőruha kérdést kell megoldani 8) hosszú inget már vettem)

Gurgi: aha értem, szóval másik kéne mi???? :lol: biztos a hiper szuper pelenkázós, 3 állásba emelhetős mi??? te kis hamis!

Kata: rendeltem gumis babahordozó kendőt drapp színben! Jippijájé (van nekem egy sima hordozókendő de az a baj, hogy magamrakötöm és nagyon vágja a vállam... de írtó könnyű benne a gyerek és elég stabilan tartja ! szóval jó..)

na puszika, fürcsizünk

Andrea
Kép
kindernay

Ckat: igen, én is ráhúztam anyám a hasát fogta a nevetéstől... még a gyerek feje is kisebb... :oops:
azért tessék vigyázni a piros lámpáknál kérem szépen!
Nálam a pénteki nap "anyunap" anyuék itt vannak déltől így enyém az egész nap! Szóval bébiszittyó egyenlőre nekem sem kell! :wink:

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok!

Fogorvos kipipálva.Bízom benne, hogy most jó pár évig nem kell mennem.:D

Hemej! Őszinte résztvétem! :cry: Mihamarabbi gyógyulást kívánok nektek.

Nekünk a dédikénk van kórházban. Talán már meg is műtötték. Már a gyerekek is azt mondták a rossz hír hallatán, hogy nehogy meghalljon, mert a dédipapa is a kórházban halt meg. :cry: Apukámék is aggódnak érte, de én tudom, hogy ő nagyon erős, hamar felépül. (Mi egy napon születtünk, csak éppen 4 évtized különbséggel. Nagyon sok közös vonásunk van.) Még maradnia kell itt, velünk!!!

TV nézés: nálunk 2 éves kor után volt nagyon ritkán tévézés. Az első sorozat a Teletabies volt, szombat reggelente.
Nem érdemes idő előtt rászoktatni a gyerekeket. A tv nézés nagyon passzív, egyoldalú dolog. Sokkal többet ér, ha mesét olvasunk nekik, vagy szerepjátékot játszanak. Így a fantáziaviláguk is színesedik, beszéd és sok más készségük is csiszolódik.
Nálunk is szelektálva vannak a rajzfilmek. Jetix pl. le van tiltva a menüsorról, mert nagyon durva rajzfilmek mennek/mentek ezen a csatornán. National Geogr. Ch. van, de katasztrófa sorozatok miatt ezt sem mindig tanácsos gyerekeknek nézni. Fontos a szülőknek is ott lenni, meggyőződni arról, hogy ennyi idős gyerkőcnek való-e a műsor.

Enikő! Zalánnak is gyógypuszikákat küldök.
mtücsi

Sziasztok!

Fogorvos kipipálva, bízom benne, hogy most jó pár évig nem kell mennem.:D

Hemej! Őszinte résztvétem! :cry: Mihamarabbi gyógyulást kívánok nektek.

Nekünk a dédikénk van kórházban. :cry:Talán már meg is műtötték. Már a gyerekek is azt mondták a rossz hír hallatán, hogy nehogy meghalljon, mert a dédipapa is a kórházban halt meg. :cry: Apukámék is aggódnak érte, de én tudom, hogy ő nagyon erős, hamar felépül. (Mi egy napon születtünk, csak éppen 4 évtized különbséggel. Nagyon sok közös vonásunk van.) Még maradnia kell itt, velünk!!!

TV nézés: nálunk 2 éves kor után volt nagyon ritkán tévézés. Az első sorozat a Teletabies volt, szombat reggelente.
Nem érdemes idő előtt rászoktatni a gyerekeket. A tv nézés nagyon passzív, egyoldalú dolog. Sokkal többet ér, ha mesét olvasunk nekik, vagy szerepjátékot játszanak. Így a fantáziaviláguk is színesedik, beszéd és sok más készségük is csiszolódik.
Nálunk is szelektálva vannak a rajzfilmek. Jetix pl. le van tiltva a menüsorról, mert nagyon durva rajzfilmek mennek/mentek ezen a csatornán. National Geogr. Ch. van, de katasztrófa sorozatok miatt ezt sem mindig tanácsos gyerekeknek nézni. Fontos a szülőknek is ott lenni, meggyőződni arról, hogy ennyi idős gyerkőcnek való-e a műsor.

Enikő! Zalánnak is gyógypuszikákat küldök.
mtücsi

Én csak egyszer küldtem el, mégis 2 lett belőle. :?
mtücsi

meganyuszi
gyermekem alszik (régóta, KO ez a húlés rendesen őt), most fogom költeni, s adok neki homeósat. Oscillot meg Stodalt, oszt lehet holnap du a rendelőben végezzük. Álmában olyan csúnyát köhögött 2x, hogy a szívem szakadt meg.
Jóccakát.

Kép
kissmanó

Manó jobbúlást Grétinek!
Jó éjt mindenkinek!

Hiányzók tessék jelentkezni:
Zsuzsi, Orsi, Móni, Mütyürke, Pillangó (nemcsak olvasgatni, írogatni is tessék) és bocsi, ha kifelejtettem valakit, de kéretik bejelentkezni!

Andrea
Kép
kindernay

Fejlődéstörténetünk.

Kép Miből lesz a cserebogár

Kép Születés után
Kép Kétnaposan

Kép Kéthetesen

Kép 6 hetesen
Kép Mostanában
ckat

Sziasztok!

Ricsi ma már ment dolgozni így 1 gyerekkel vagyok itthon!
ma 1és 1/2 órát aludtunk Nyunyival közössen nagyon jó volt.

Hemej részvétem , jobbulást nektek.

ma kifosztottam a gyógyitárat,homeos készlet feltöltve

nagyon jók vannak a brendonos kuponakcióban(utazóágy,párásító,járóka...)

Bridzsi

Kép
esztora

Kata :)
Jól fel vannak pakolva az anyukák. :D Plusz egy-két bevásárlószatyor és teljes a kép. :lol:

Jó a stratégiád apameggyőzésben. :D
Nálunk volt Némo időszak, Dino rajzfilmes időszak most egyenlőre nincs nagy kedvenc, de kihozták a felújított Dzsungel Könyvét, szerintem az is be fog jönni. :D Én is megválogatom mit nézzen, a "csúnya" meséket nem is szereti. :)
Remélem a leányzó jobban lesz! :)

Ckat :)
Apás napok. :D Na, nálunk max. apás óra van. :roll: Viszont később, mindkét gyermek megy apával pecázni és akkor jön el az én időm.... :wink:
Képek :D Borsocska nagyon édes! :)

Kinderke :)
Sapka :lol:

Tücsi :)
Teletubbies :roll: Berci is szereti, de szerintem annyira gyagya mese. A férjemmel együtt útáljuk! :)

Na, voltunk játszani. :D Elég jó fej a csaj és a fiúk is jól elvoltak. Most már nem aggódom, nem az én fiam a legrosszabb! :lol: Kifejezetten jól viselkedett, szótfogadott, nagyon büszke voltam rá. Jövő héten ők jönnek hozzánk, akkor lehet, hogy fordul a kocka. 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok! Mivel gép még be volt kapcs, beköszönök. Most jöttünk az ügyeletről. Ébredés után olyan csúful csinált Grétu, hogy egy kaja, s fürcsi helyett dokit látogattunk. Szerencsére csak a takk csurgott hátra álmában, s mivel ugyi ők nem igazán nyelik vagy köpik ki, há az csinált csúful. No, de legalább nyugodt(abb)an alszunk. Gréti szembevigyorgott dokinénivel, az meg kérdezte, hogy így néz ki egy beteg gyerek :?: :roll:
Asszisztensnő meg lehordott (doki épp sztetoszkópért lépett ki), hogy métt is nem mértem lázat a jánynak. Mett, mondom én, nem éreztem melegnek a homlokát. Állítólag (hna, 3-ik kölkem, s ilyent most hallok először) bébeknél soxor nem érezhető kézkontrollal a láz. No, de csajom védte az anyját, mett hiába mérték nékije, nem mutatott magasabb hőt. Orrikát szippantyúzni kéretik tovább, s remélem ennyivel megúsztuk. Útálok a sürgősségi ügyeleten látogatóba menni (nna jó, inkább látogatóba mintse netán ott fogjanak).

Kép
kissmanó

Örülök, hogy nincs komolyabb baj. Ismételten jobbulást! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Ckat: A következő talira jól rejtsd el Bors babát. Megzabbantom!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jah, nem csak a Te fiad nem lesz megkeresztelve. Úgy néz ki az enyém sem. A nyaralásig azt hittem megtaláltuk a megfelelő embereket erre a feladatra. Tévedtem!! Kaptak akkor még egy esélyt, de épp a minap irtam meg az emilt nekik miszerint tekintve hogy nyaralás óta a gyerekek felé sem néztek és még csak egy emiles, telefonos megkeresést sem kaptunk, nincs rájuk szükségem! Mondva csinált keresztszülők nekem nem kellenek!
A nagyok sincsenek megkeresztelve.

Manó: Grétunak jobbulást!!! :)

Mi is rendelőzünk ma.:( Igaz a mondás, miszerint minden rosszban van valami jó.

Peti fiam sugárban hányt egész éjjel. :cry: :cry: :cry: Viszont Andris végig szundizta az egész éjszakát! :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

GYógyulást a beteg babéknak, szegénykéim :(

Hemej! Őszinte részvétem :(

Gurgi, Andi! Úgy néz ki a héten mennek ki párom cégétől Olaszba így lehet hogy tudnak hozni szemcseppet, kérek tőlük egy 25db-os csomagot annyi elég lesz?? vagy kérjek többet, de 31én a párom biztos tud hozni

Képek szuperek, még, még, még ennyi nem elég :lol:

További szép napot!
Emi

Kép Kép
emi_25

Sziasztok!

Manó, Annee mihamarabbi gyógyulást a kis betegeknek!

Rita, tök jó a kengurutok, nekem tetsz! :wink: Nem könnyezik Samu szeme?

Hemej, fogadd őszinte részvésztem! :(

Most akkor tényleg itt lesz a tali a Pólusban?

Anne, hol laktál Rákospalotán? Én ott nőttem fel. :lol:

Esztora, a Brendonos párologtatót én is néztem. Külön tetszik, hogy illóolajat is lehet beletenni.

kispiskóta

Haliho!

KInderke!
Nem kell pelusos utazóágy de világos színű az tuti.
Zordon :lol:

Emi25!
OKker, sztem a 25-ös csomag elég. Köszike. Én beruházok mindenképpen.

Manó!
Grétikének gyógypuszi

Na megyek mert Samu uncsizik.

Bori!
Hát jah, zenebohóc :lol:
Mi el vagyunk itt egy darabig, ott egy darabig, ölben ígyúgyamúgy..
A leghosszabb pihiszékezés fél óra nálunk.

Még jövök

Zsuzsiék Hajdúszoboszlón hesszelnek egy hetet.
Kafán érzik magukat.
torolve_20131003125716

Jóreggelt :)

Manó: Örülök, h nincs nagy baj! Zalán is így kezdte 4 hete, aztán sehogy se akart múlni.. :roll: :( és most anytibogyót kap :cry: Úgyhogy szíjjad az orrát rendületlenül és gyógyulást kívánunk!!!

Annee: Nálunk is ez volt. Bogi brutál köhög és a köhögéstől hányt 2x éjjel :cry: . Éjfélkor aludt el, és 2x keltem hozzá éjjel. Zalán viszont este 21:15-től reggel 6:35-ig szunyált :D
Petinek jobbulást!++++++++++++++++++++

Egcsi: Hú az én kölkeim is imádják a Teletubbiet, én viszont a falnak megyek tőle :lol: :lol: Ezért a saját szobájukba nézetem velük, és lehalkítva :lol: . Úgyse lehet érteni mit nyafognak :shock: :lol: 8)

CKat: Bors gyönyörűűűűűűűűűűűűű :D

MTücsi: Egyetértek veled TV ügyben! A gyerekszobába ezért is nincs bevezetve a kábel tv, csak dvd-ről tudnak mesét nézni ha megengedem :wink: Nálunk a Cartoon network is le van tiltva amúgy 10-ből 9 "mesefilm" egy rakás sz¤r!!! Minimax mehet bár újabban ott is van 1-2 nem gyerekeknek való fürmedvény :evil: Én inkább olvasok (ha van erőm,időm,energiám) vagy CD-én beteszek nekik, mondókákat, zenéket, meséket...

Hemej: Hogy van Beni????

Ordítás van lépek...
Pusssz

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

köszönjük-köszönjük, igyekszünk, rajta vagyunk a témán.
mára már nem csinált olyan csúnya hangokat.

Zsú - melyik Brendonbeli párásítóra mondod, hogy illóolajat lehet bele tenni?
Remélem nem a Tefal-osra. Nekünk olyan van (decemberben lesz asszem 3 éves), s csodálkozom miért írja a Brendon honlapján, hogy illóolaj adagolóval ellátott, mert a mienkben tuti nincs. Amúgy egy jó masina, csak én nagyobb úrtartalmúra fektetnék most be. Őrület milyen száraz a levegő, s ha este félig behajtom a gyerekszoba ajtaját, szinte elfogy az egész víz a tartályból közel maximumon, s egyáltalán nem lesz nagy a nedvességtartalom. s ha belegondolok, hogy lakásunk kb 190 nm s ehhez hozzáadom a minimum 2,2 m-es magasságot (nappaliban ez megvan több mint 3), akkor asszem köbméterileg lenne mit nedvesítsenek nálunk a masinák.

Légfrissítővel kapcsolatos tapasztalata, infója van valakinek?

Kép
kissmanó

Ja-ja: Beninek, Petinek jobbulást tőlünk is.

Zsuzsiék: bezzeg. Nekünk az idén füstbementterv szinten maradt Szoboszló.

Kép
kissmanó

ömlik az orrom hurrá....
kb 15 zsepi reggel óta.elkezdtem a homeos kezelést.

Mano jó hogy írtad a párásítót,tényleg nincs rajt illóolajtartály????én is ezért néztem ki magamnak.mondjuk túl olcsó a többihez képest ez gyanús volt.de akkor ez igencsak megtévesztő.

levágom Nyunyi körmét míg alszik.

Bridzsi

Kép
esztora

Hemej
Részvétem :( :(

Kinderandi
Jót nevettem a gyors szexen :D
Ezen már én is gondolkodtam: mondjuk nem egy hétvégét, mert azt ki lehet bírni, de ahol ott alszik a gyerek a franciagyban, ott a szülők más helyiségben szexelnek :?: vagy a gyerek mellett :?: :?: :!:

Teletubbie
Lehet, hogy nektek idegesítő, de a gyerekeknek pont ez való!!! Azok a mesék, amik felnőttnek édesek, azok még nekik nagyon magasak! Én abszolút örülök, hogy csináltak egy ilyen kis végtelenül leegyszerűsített mesét, amitől nem kapnak sokkot a gyerekek

TV
nehéz ügy! Én egyáltalán nem akartam, hogy Zalán 1 éves koráig egy helyiségben is legyen egy hiradót bömbölő tv-vel vagy ilyemi, csak a gyakorlat kicsit más... Ha apa nincs itthon, én biztos be nem kapcsolom, de őt nem tudom letiltani róla :?
Nálunk csak a nappaliban van, a hálószobákból kitiltottam (nem volt kis küzdelem, mert párom nagy ágybóltvzős volt -de aztán meggyőztem, hogy a hálószobát másra találták ki :D )

Enikő
teszteltél? nekem tegnap már nem volt görcs, nem tudom vegyek.e tesztet

Kép
Kép
emma1976

ckat
szuper sorozat :D nagyon helyesek vagytok!

Kép
Kép
emma1976

Köszönjük a jókívánságokat.
Petyus alszik. Nem akart még kekszet sem enni. Ilyenkor tudom hogy tényleg vacakul van... :( :( :(

Hülye tamárnőnek szóltam reggel. Erre ő: "Jó lenne ha minél kevesebbet hiányozna!"
Bacca meg!! Nem lóg hanem beteg! Ha szemközt hányja a gyerek az jobb??? :shock:
Faszomkarate! :evil: :evil: :evil: :evil:

Zsú: Az Epres sor 1-ben laktunk a nagypostával szemben.
Ott doliztam a posta kézbesítő osztályán sokáig. :D
Vendég

Hemej!Részvétem :cry: . Gyógyulást!

Andi, hova mentek wellnessezni?Mi is készülünk, de még csak keresgélek. Ami nagyon szép az nagyon drága is...
Na igen,fürdőruha....Az az érzésem, hogy nincs az a ruci amibe beleférnék,pedig súlyom a régi,na de a melleim....

Elgondolkoztató a TV-téma.Mi is szoktunk a tv előtt pihenni.Ha nyűgös, sétálni kell vele, néha le szoktunk ülni pihenni...Ő meg nagyon figyeli....bejön neki :cry: .
Vendég

Gyógyulást Petinek, Esztorának!

Ckat,nagyon édibédi Bors!!

Enikő,már rég akarom írni: Zalán tiszta anyukája :wink: .
Vendég

sziasztok!

csk gyors átfutottam az irományokat, ami megmaradt:

hemej: részvétem! :(

tv: védőnő nekem is mondta, hogy ne nézze, mert túl gyorsak a képek stb.

keresztelő: Maja sem lesz megkeresztelve

Kati, majd írj légyszi, hogy milyen az erszény, engem is érdekel, de kendőt nem merek, mert tuti azon paráznék, hogy nem jól kötöm meg! ja, és télen hogy lesz? vagy bebugyolált gyerek is belefér?

na és a napjaink: hétvége ugye borzalmas volt, sírás ezerrel!
de legalább Szili segített, na tegnap ugyi már dolgozott, én meg nem bírtam! már sírva hívtam fel a védőnőt, mert nem tudtam mit csinálni! :( aztán kiderült, hogy az oltás miatt max másnap lehetett ilyen, de mivel nem lázasodott be és a combsonkáján sem látszott semmi, így a 7végi sírás-rívás nem annak tudható be!
tejci van, láz nem volt és nem tűnt hasfájásnak sem!
nemtom, de inkább mától újra adom neki az infacolt! hátha mégis az volt a baj, igaz már régebben abbahagytuk, de ki tudja!
ma egész okés, most is szundi van és még nem is volt sírás! ja és végre az éjszaka a régi volt 20-5ig alvás! akkor is én keltettem mert már úszott az ágy is a tejben! :shock: remélem ilyen kis aranyos is marad és nmem folytatja az elmúlt 3 napot! komolyan mondom a 3 nap többet kivett belőlem mint a 2 hónap!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?