A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:38-kor.
pironya

szilvi én szoritok de minek mentek??
bocsi biztos 100x leírtad :oops:
Vendég

amúgy én sem merem dávid fülét víz alá tenni ...tök koszos is a füle :oops: csak amit ki tudok törölni....
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 14:44-kor.
hékás

Bari:nyugi már!Azért a súlyából ítélve,nem egy éhezős gyerek.A doki meg csak tudja mikor mit tesz,nem?!

Kép
melike

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:38-kor.
pironya

akkor lehet, hogy lemaradtál Piri!
Bal oldali csípője kötöttebb! :cry:
Az ortopédián úgy megszadizta a nő, hogy azóta nem engedi itthon hogy tornáztassam. Olyan erővel tartja vissza a lábát, hogy nem tudom tornáztatni. Most egy ellenőrző uh-ra kell vinnem, de azért tényleg be vagyok ám sz...-va! Azóta direkt figyelem, és a bal lábát nem használja annyira mint a jobbat. (pl szopi közben a jobb lábával inkább rugdos mint a ballal)
bszilvi25

Nekünk is kicsi már a kád!De én még nem akarom a nagy kádba vinni. :oops:

Kép
melike

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:39-kor.
pironya

[quote="melike"]B írta:melikeari:nyugi már!Azért a súlyából ítélve,nem egy éhezős gyerek.A doki meg csak tudja mikor mit tesz,nem?!

na itt van az,hogy hinni vagy nem hinni a dokinak :oops:

most is így fogalmazott:ki mondta magának,hogy egy gyereknek enni is kell??? :lol: :lol: :lol:
Vendég

[quote="pironya"]B írta:pironyaari: Dávid konkrétan megduplázta a születési súlyát és ezt 6 hós korra kellene ám csak produkálni :lol: :lol: :lol: :lol:
Légyszi keress magadnak más aggódnivalót ez ugyanis nagyon rendeben van :wink:

óóó találok az tuti :lol: :lol: :lol: :lol:
nekem csak a föld alatt lesz nyugalmam :lol: úgyhogy még legalább 10 évig parázhatok..utánna kampó..

amúgy 3,75-el született és 3,6-al jött haza úgyhogy jóval több mint megduplázta :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:39-kor.
pironya

[quote="bszilvi25"]
írta:
bszilvi25Stella: most sztem hülyeséget kérdezek, de az nem baj, ha a gyerek fülébe belemegy a víz???

Ez engem is érdekelne!!!!

Babaúszáson ilyenkor víz alá viszik a babákat vagy nem?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

[quote="mia_snow"] írta:mia_snow
[quote="d. bogi"]. írta:d. bogi..

Ma megyünk délután dokibácsihoz a "kiflizés" miatt. Hékás, Dorina is így csavarja magát.
...

miért mentek dokihoz? nem értem... elvileg ebből lesz a hasra fordulás, nem?

Nekem is ezt csinálja Kitti. Úgy ahogy Brigi Marcija, akkor ez nem jó? Én is úgy tudtam, hogy ez a hasrafordulás előjele...
Igaz Kitti csak balra csinálja, jobbra nem! :?: :?: :?:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

.....
pironya

Apa telefonjáról egy pár jó kép: Kép Kép Kép

Kép
melike

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:40-kor.
pironya

Kép

Kép
melike

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:40-kor.
pironya

Hát,nem sok hiányzik.

Kép
melike

húúú milyen jó képeket raktatok. na rakok én is párat. :)
Kép
Kép
Kép

mia_snow

Mia:látszik,hogy Milán sokat van hason.Máté ennyire nem emeli a fejét.

Kép
melike

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 14:45-kor.
hékás

Elmentünk csavarogni! :lol:

Kép
melike

sziasztok..
vettem BUNDÁS overállt...el vagyok hallva az örömtől :lol:

dávid megette élete első babakekszét...őszinte legyek?fosok a lisz érzékenységtől...de folyton üres őszit nem ehet és mivel tápot nem igen eszik.... :? :? :?
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 14:45-kor.
hékás

xxx
hékás

[quote="lia0415"]s írta:lia0415ziasztok..

Milyet? Ugye nem rózsaszínűt?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Brigi:nem is láttam a hozzászólásodat, de egyre jár az agyunk!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jót nevettem magunkon!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

[quote="andóca"] írta:andóca
[quote="lia0415"]s írta:lia0415ziasztok..

Milyet? Ugye nem rózsaszínűt?

de :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Vendég

Bari, Brigi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 14:46-kor.
hékás

köszi a dícséreteket. :D nekem is a turbános kép a kedvencem. :)

Bari mért nem adsz neki krumplit? arra nem lehet allergiás, és bármivel keverhető.

mia_snow

Egy gyors bekukkra van csak időm. Megnéztem a honlapot, nagyon szuper lett. Baróóóóóó!!!!

Szombaton tök sokmindent vásárolgattam a Marcinak majd dobok róluk képet is, csak most mosásban vannak.

Majd visszaolvasok és később jövök, ha Marcell engedni fogja. Most megyünk sétálni míg jó az idő.

ancsika82

ja a babauszin amugy nálunk most a 3. alkalommal lesz merülés, tehát a füle is víz alatt lesz. eddig nem volt.

mia_snow

most böngésztem át a honlapot. TÉNYLEG az én fiam a legtörpébb. le merem fogadni hogy a férjem is alacsonyabb mindenki férjénél. :roll: ahh, jóóól beválasztottam. mindegy, szeretem őket így is. kistöpörtyűim. :lol:

mia_snow

Megjöttünk.Jó idő volt.

Bari:jó az overáll!Mennyi volt és mekkora?Van hozzá cipő?
Én zsákot szeretnék vagy olyat,amit annak is lehet meg overállnak is.

Máté úgy látszik bírja 3,5-4 óránkénti evést. :lol:

Kép
melike

[quote="mia_snow"]m írta:mia_snowost böngésztem át a honlapot. TÉNYLEG az én fiam a legtörpébb. le merem fogadni hogy a férjem is alacsonyabb mindenki férjénél. :roll: ahh, jóóól beválasztottam. mindegy, szeretem őket így is. kistöpörtyűim. :lol:

a legjobb orvos nem találja el a felnőttkori magasságot 10-12 éves kor elött..még megtippelni sem tudják..én tudom mert a lányom balettozik és sokan el akartak vagy el is vitték a gyereküket,hogy megtudják alkalmas lesz-e mert a balettnál pont az alacsony termet a jó

melike a 2. képen ott a cipő :lol: amúgy kinai és 3600ft volt
Vendég

86-os!!

én férj 175 cm! nem magas :lol:
Vendég

amúgy hosszra az én fiam a legnagyobb vagyis csongi egy centivel nagyobb de 3-al többel született :lol:
Vendég

az enyém férj 172 cent mély. :D az én 176-omhoz képest... :roll:
Bari: naneeeee nem lesz az én fiam balettáncos. vizilabdás lesz! 8)

mia_snow

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:41-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:41-kor.
pironya

Itt lapulok Pironya!!!! :wink:
Csütörtökön doga a zöddddddségekből...tanulok 8)
Vendég

hu ezekre a tanulós dolgokra még marhára nem vagyok felkészülve. egyelőre elég megfőzni a zöldségeket. ma uzsira Milán sütőtököt kapott krumplival. tegnap már evett sütőtököt, krumplit viszont még sosem, így nem mertem volna sokat adni de hát akkora hisztit levert mikor elfogyott hogy kénytelen voltam szedni még... :roll: és a védőnő azt mondja első nap 1 kanállal második nap 2 kanállal... köszi. próbáljam meg elvenni előle dührohamot kapna sztem :roll:

mia_snow

mia nem úgy értettem,csak példa volt,hogy azért akarják a belettos KISLÁNYOKAT megnézetni sportolvossal,mert azt akarják ideje korán derüljön ki ha túl magas lesz...

tanulás:még én sem vagyok fölkészülve rá :lol: :lol:
jelenleg olyan állapotban vagyok...hogy inkább elhiszem,hogy tanulnak önállóan..régen kikérdeztem de soha nem ültem le velük(vagyis akkor még csak szindivel) együtt tanulni...ahoz kevés vagyok idegileg :x
Vendég

Bari ne aggódj, nem is vettem komolyan. :D

ha a férj nem szól hogy később jön haza, akkor megérdemli, hogy megegyem előle az összes maradék túrófánkot? :twisted:

mia_snow

Helló!

Bari:nem hallottad a hangsúlyt!Láttam a cipőt!

Ma én voltam sütiért (tudjátok 17 után 50%).Fél 5re mentem dokihoz,mert nagyon fája térdem és a karom.De már 49re a cukiban voltam és én voltam az első!18 db.ot hoztam. :oops:

Kép
melike

Melike a térded hogy fájt? és mit mondott rá a doki? nekem is nagyon fáj, alig tudok felállni az alacsony ágyunkról. :(

mia_snow

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 14:47-kor.
hékás

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?