A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Nócika:én amikor nézem magamnak nem szokott rossz lenni az érték. :D
Mőlt héten ettem gyümitortát és rá 1 órára már 5,1 volt az érték.
Mikor mész a diabetológiára?

Pici:miért kell menned 2 hetente védőnőhőz??? 1 hónap alatt 1 kiló szerintem nem olyan rossz.
Vendég

Nócika!
Én a DM-ben vettem. 545 Ft.
Én is kiváncsi vagyok, lehet vagy sem.
majd megkérdezek csecsemősöket is inkább.

Sült krumplit én is ennék már, napok óta..

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Sissi!
na ez az amit én sem tudok..
Mert "Mária néni" úgy döntött. :shock:

picimami

apa egyik kollégája tegnap elszállt:
http://media.boon.hu/pubs/Bildserie/Elr ... ndex.shtml

picimami

nócika én használtam gabis öblitőt annó pár hónapig de én már régóta nem mosok babás öblitővel mondjuk lehet ezért száraz a gyerek bőre de hát ez van már késő ezen gondolkodni :)

picikém azért kell két hetente menned mert a vizesedés komoly dolog és ezt akarja jobban ellenőrizni a védőnéni nálad ezért kell két hetente :):):

pici durva és mi van vele? mármint a kollégával?

nika70
Salgótarján

Pici!

Ha csak könnyű sérülések voltak, akkos szerencsére be volt kötve...
Apa is így állt meg múltkor a kocsival.

Vizesedés miatt akar gyarabban látni a védőnő, igaza van Nikának.

És amikor hazamész, kötelező aznap vagy másnep kimennie. Nekem egyik védőnőm sem volt gyakori vendég, a hazaérkezésünnk másnapján mindkettő kint volt. Ezzel nem tudsz mit tenni.

Nika!

Milyen a sapi?

Nócika!

Mi lett a cukor értéked? Kell az inzulin?

Zsu!

Jó pihenést anyukádnál!

Asiye!

remélem most hamarabb megcsinálják a gépeteket.
obb lenne, ha lenne minimum kettő. (Nálunk három is van. :shock: )

Megyek felébresztem a fiúkat, mert ha Apa hazér elmegyünk vásárolni. Holnap elviszik pár napra az autót szervízbe.
Vendég

Pici, Nócika
szerintem nyugodtan használhattok öblítöt (én fogok) csak nem kell olyan sok. (de ez csak az én véleményem) :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Öblitőt én simán használtam.

Pici:mi van apárod kollegájával?

Talival kapcsolatban vélemény?
Vendég

Öblítő lehet, de csak nagyon kevés. Valami senzitív.

Ha pedig nem bírja majd a baba bőre, arra úgyis rájöttök, és akkor el lehet hagyni, vagy váltalni.
Vendég

Szép jó estét...

Én ugyanazt az öblitőt használom mint eddig...Lenor(zöld) és semmi baja Lilinek tőle.

Pici ha 4 hét alatt 1 kiló ment fel és ilyen vizes vagy,akkor nem hiztál semmit..és jobb ha figyelnek rád.

Nika hessss piri :lol: :lol:

Nemlajos akkor lehet,hogy tényleg csak az volt a baj,hogy kevesebb folyadékot vett magához...a szobatársam járt igy,azóta én is figyelem a pelust :wink:

Talizhatunk..mikor,hol??? :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

kopaszi gát!!! :D
mi használunk öblítőt, egyelőre semmi gáz :roll:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos:Kopaszi gát jó ötlet :D :D
Vendég

Pár kép: Kép 25. hét pocak Kép Kép Kép Márk kisbarinőjével

A kis pukli a fején a fával való találkozás eredménye.Azért vigfyorog ennyire mert Ő kérte,hogy fényképezzem le.
Ha jól emlékszem fenn van a gépen rögtön az esés után készült féykép.Mindjárt megkeresem és felteszem Kép

Ez nem a legjobb kép mert apa gépével készült de a lényeg látszik.
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Apa kollégája kórházban, agyrázkódás, +láb törés, de jól van.
Elaludt úgy néz ki, mert nem emlékszik semmire.
Az a durva, hogy ez a céges autó, azé a telephelyvezetőé volt, aki pár hete hunyt el.

A vizesedésemet nézi a hézid doki néni is.
Hetente készer néz meg, nyomkodja a lábamat, vérnyomás+ vizelet.
A védőnő meg mellette van.
De sebaj. Már ez a pár hét ki fogom bírni.

Én is úgy döntöttem fogok használni, egy pici öblítőt, ha nem bírja, akkor majd cserélem.

Sissi!
Nagyon szép a pocakod! Sokat nőtt!
Márk csuda édes. Szegénynek biztos nagyon fájt a feje.

picimami

Nócika!
Milyen lett az eredményed??

Cat!
Sikerült vásárolnotok?

Én ma tuti nem megyek sehová, és nem is csinálok semmit.
Bár találnék munkát :wink: .. de pihenek.

Mit főztök ma lányok??

Én lehet rendelek ma valamit.. és full pihenés lesz.
Ha belegondolok már nem sok hetem van a pihenésre. Akkor lehet kihasználnám még most.

picimami

Cat!
Nálatok, Marci és Beni ha jól emlékszem külön szobában van?
Ugye?
És te Marcival alszol? vagy veletek alszik?
Ha veletek akkor egy ágyban? Vagy ott a babaágya?

Mi most ezzel vagyunk gondban.
Külön szobája van.
De én nem hiszem hogy ott merném hagyni éjszakára.
Apa akar neki egy pici ágyikót, olyan tolósat csinálni, mint a kórházakban van, és mellettünk aludna.

Ja, és lányok, Ti vettetek vagy vesztek valamilyen légzés figyelőt, bébiőrt??

picimami

jó reggelt :)

nekem nem volt légzésfigyelőm de para az volt :):):)

ma reggel sincs piri de mensis hasfájás az van :) március 22.-től számolva 47. napon vagyok ma :):):)de csak hétvégén lővök el újra tesztet

siszi szép a pocid Gergőnek is voltak ilyeb sebesülései :):) látszik hogy eleven gyerkőc :)ott jön ki a rosszaság :D:D:D:D

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Pici:nekünk volt és most is lesz légzésfigyelőnk.
Az előbbi nem volt túl jó,de most a bnőméktől kapunk majd egy angelcaret.A másikkal csak az volt a baj,hopgy ha lecsúszott róla beriasztott.Olyankor persze alig birtam ott hagyni.
Nálunk velünk egy szobában lesz Attila Márkkal is kb 1 éves koráig egy szobában voltunk.

Köszi a pocak dicséretet. :D
Vendég

Nálunk ma borsóleves lesz és gomba pöri már tegnap este meg is csináltam mindkettőt. Csak a rizs van hátra,de az majd alvás után vagy alatt.
Vendég

Nika!!
Jajj, nagyon izgalmas.
Most már napokon belül kell hogy hozz egy szép zebrás tesztet.

Sissi!
Mi is az angelcare-t nézegetjük.
És velószínű meg is vesszük.

Nekünk egybe vagy nyitva a szoba, háló, és nappali.. és a nappaliba van a kiságy, ami babaszoba lesz.. de lehet a számítógépet űzöm ki a helyére. :D

picimami

Sissi!

Szép pocak!
Márk is édes, ahog csajozik.
A fején a púp pedig szerintem inkábbcsak ijesztően néz ki, de nekik nem fáj annyira.

TAli: nekem a Margit sziget jobb lenne. A Kopaszi gát nagyon messze van.

Pici!

Marcinak van saját szobája, és Beninek is. Jelenleg viszont én alszom a hálóban hetente 6 napot Marcival egyszer Apa is csatlakozik hozzánk. Miénk az egész ágy. 240x220 cm. :D
Apa pedig Beninél alszik egy szivacson.

NApközben persze mindneki a mi hálószobánkban alszik. Hétközben hármasban, hétvégén négyesben. Nagyon jó. :D

Egyébként szerintem Marci elaludna a kiságyában is, és egyedül i. SZerencsére ebben a tekintetben teljesen más, mint Beni volt. Ő csak cicin aludt, Marci csak akkor, ha már vízszintesben van, és cumizott 2 percet.

Légzésfigyelő nincs és nem is volt. Velem alszik, és az a legjobb bölcsőhalál ellen. Bébiőr viszont van, mert nem mindig hallanám meg a földszinten, amikor ő az emeleten marad.

Nika!

Megy a drukk!
Olyan jó lenne még egy + tesztet látni.
Vendég

Sziasztok..

Pici jó pihenést..én ma olyan álmos vagyok,és fázom nagyon...lehet csak az álmosságtól,pedig jól aludtunk,szokás szerint 1/2 5-kor kelt Lili..viszont 1/2 6 volt mire visszaaludt,utána meg nem feküdtem vissza egy órára.(mert a fiamat ébreszteni kell)megcsináltam neki az uzsonnáját a suliba,levittem a kutyát..felébresztettem és után feküdtem vissza,de csak fél órára sikerült,mert Lili ébredt....
Most megint alszik,lehet én is benevezek rá :oops: :lol: :lol:

Olyan csúnya idő van :cry:

Én ma olyan sajtos csirkét csinálok(tegnap óta ázik is a jó kis fokhagymás tejbe),a kisfiam meg túrós tésztát kért..az én nem nagyon szeretem...

Nekem anno Ádi külön szobában volt,de úgy,hogy egybe volt nyitva...most mivel nincs másik szoba velünk van..de nincs se bébiőr se légzésfigyelő.
Ha úgy lennénk mint CAt,hogy az emeleten lenne bébiőrt biztos én is vettem volna....de igy feleslegesnek tartottam.

A Margit sziget nekem jó,a kopaszi gátat még nem néztem meg merre van :roll: :wink:

Sissi nagyon szép a pocid,és Márk is cuki..szegény bizti nagyon sirt a pukli miatt...de gondolom már meggyógyult :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Begyógyult a hasam...nincs beragasztva...juhéjjjjjj :lol: :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Én gyorsan készítettem rántott mellett, és majd hasábot sütök hozzá.
Apa is azt kapja ebédre.

Délután elnézek kozmetikushoz, mert már tükörből sem tudok fazont alakítani. :oops:
Nagyon hüvös van, és szomorú idő.
Sajna..
pedig ki akartam mosni a fehéreket Dalminak.

picimami

Na ezt a bébiőr és légzésfigyelőt még megvitatjuk.
Bár lesz majd pici webkamera az ágya fölött, hogy apa is láthassa meló közben.
:lol: :lol: :lol:

picimami

Törpiri!
Örülök, hogy begyógyult a sebed.
Juhééééééééééé

Hozzatok már fotókat lányok a picikékről.

picimami

Sziasztok!

Nos tegnap még kaptam egy hét haladékot a dokkertól, de szerintem ez lesz az utolsók utolsója! Nos most egy tizeddel lett jobb a cukrom, de még mindig a határértékben vagyok ami nem jó a babának! Ez az időhuzás csak arra jó, hogy egy héttel kevesebb ideig tartson a szurkálás! Mikor megláttam az eredményem tegnap elsírtam mgam és szerintem ezért könyörült meg rajtam a doki, mert mondtam én nagyon félek ám a tűtől és mondtam ,hogy már most éjjel nem is aludtam! És ez, hogy minden héten jönnöm kell szuratásra ez is katasztrófa! De azért rákérdeztem, hogy azért napi mennyit tesz ki az inzulni azaz, hogy hányszor kell löjem magam! Napi 4x!!!!! Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised 3 főétkezés és egy éjszakai ami a reggeli cukrom tartja rendben valami elhuzodonak mondta, vagy mi a nyavajának! Nos van még egy hetem és még lejjebb vette a CH-mat! Így most 160g! Ezt pedig bevallom nem tudom tartani! Reggel egy fél zsöminek felel meg! Gondolhatjátok, hogy ez egy 25 hetes kismaminak semmi!!!! És akkor csodálkozok, hogy kinnt van az aranyerem is mert nem tudok wc-zni mert szinte nincs mit feldolgozzon a gyomrom! És így csak ragad rám a kaja nem emésztem! Pláne én aki imádja a hasát! Ez a legnagyobb büntetés egy kismaminak hiddjétek el!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Ja és ezekután még vérnyomást mért a nővérke és kicsit azon is kiakadtam, mert a vérnyomásom 140/83 lett! Aszongya ez kicsit magas! Mondom én most nem csodálkozom ilyen hirekre!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!
Légzésfigyelőnk nekünk sincs, pedig hason alszik Döme, és ugye már a saját szobájában :)
Bébiőrünk sincs, de a kis lakásnak köszönhetően nem is kell, minden nyikkanását hallani (nálunk ajtók sincsenek).
Sissi, szép nagy pocakod van! :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nócika, én még mindig nem értem, miért kell inzulin ilyen eredményre, miért nem inkább a diétádat állítják be...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sissi! Gyönyörü a pocakod! És Márknak tényleg jó nagy a puplija!!!!! És az ahogy a kisbarinőjével fogják egymás kezét olyan zabálni valóak!!!!!!

Pici! Hát ne csodálkozz, hogy már tükörből sem tudsz fazont nyirni!!!! És igérem holnap lesznek képek! Azaz ha lesz ki lekicsinyitse! Elvileg a másik topikból a csajszi lekicsinyiti nekem mert olyan édes! Szal remélem látja majd az üzim és akkor lesznek bepotolt fotok sőt lesz egy 25 hetes pocifotó is!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nemlajos! Én sem értem! DE a 160g nekem nem elég amire most rakott! Nagyon kevés nekem! Lehet ezzel csak én vagyok így ezt nem állitom! De lehet jobb beletörödnöm mert lehet könnyebb lenne mint a babának mint nekem csak a szurkával nem vagyok kibékülve! Ez pedig az én gyengeségem!!!!!! Amin valahogy felül kell tudjak kerekedni!!!! Mert a muszály az nagy ÚR!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Ja és amugy a tegnapi értékem az éhomi 5,2 és a 90 perces pedig 6,8!

Kép

Kép

Kép
nócika

hú csajok Gergő tegnap óta cici nélkül alszik :):) ott vagyok vele csak nincs cici :) kicsi nyafi van de nem vészes és elég hamar elalszik :)

Törpiri juhéj végre :):) örülök hogy hamar begyógyulkt a sebed :)

nálunk ma pizza van :):):)

nika70
Salgótarján

Nócika!

Nekem 175 g-os diéta volt és napi 3x inzulin.

Nemlajos!

Azért kell az inzulin, mert ennél kevesebb CH már nem elég a babának, és egyre rosszabb lesz a helyzet. Tehát egy idő már csak az inzulin marad majd.

Nócika!

Van a közeletekben Aldi? Ott lehet kapni teljes kiőrlésű rozskenyeret. Fél kg 159 Ft, tehát nem is drága. Ha már valami kenyér félét akarsz, akkor ezt edd. A fehér liszt nem jó. Ebből egy szelet kb 12 g CH. Én reggelire kettőt ettem belőle és elég volt. Vacsira 3 szelet is belefért.

Törpiri!

Örülök, hogy begyógyult a sebed.
Vendég

Törpiri:örülök,hogy végre meggyógyult a sebed :D :D

Nekem a Margtiszg is jó.

Nika, Pici.ti nektek nincs kedvetek jönni??
Vendég

nekem kedvem még csak elnne de egyenlőre feleseges pénzem nincs rá hogy felmenjek Picit meg mégsem használhatom ki így az utolsó hetekben hoigy még jöjjön el ide értünk meg fel pestre meg vissza majd legközelebb ha már minden baba kint lezs akkor majd csinálunk egy jó nagy talit jövő tavasszal :):):):):):):):):):):)

nika70
Salgótarján

Cat! Sajna nincs aldi csak lidl van! Még a környező városokban sem tudok róla sajna!Pesten bizti van, de a párom be nem megy vásárolni rá nem tudnám venni pláne, ha csak egy kenyérről van szó! De van itt egy nagypékség ott biztos lehet kapni, mert van nagyon sok fajta kenyerük meg mindenféle pékárújuk! Majd megnézem!!!!
Egyébként sajna ez a 160g CH is nagyon kevés ám! Amugy akkor az inzulin mellett nekem is vissza teszi a dokker 175g-ra megkérdeztem! De ha vannak jó kis ötleteid, hogy te miket ettél szívesen veszem, mert én már inkább csak a huféléket merem enni, mert abba ugye nincs ch csak kaloria! Tényleg és neked nem kellet éjszakai inzulin?? Akkor vajon nekem mért kell?? Ez számomra rejtély! De már eggyel több vagy kevesebb szurás már nem számit! Ja és te is 5x ettél naponta ugye?? Ja bocsi, ha sok a kérédsem, de most pillanatnyilag olyan az agyam mint a szita és tuti még lesz is kérdésem! Mert amit eddig tudtam azt most mindent elfelejtettem!!!! Rosszabb ez mint z iskola!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
nócika

Nika:sajnálom,pedig jó lett volna ha ti is zudtok jönni.
Vendég

Jó reggelet!!

Látom én nyitom a napot.
Mi már 1/2 7 óta fenn vagyunk,pedig ma apum vigyáz a Márkra amig én a dokinál leszek.SAjna apának be kell mennie dolgozni.
Azt reméltem,hogy amikor megjön apum akkor elég lesz lefektetni Márkot,de erre mivel korán kelt nem sok esélyem van.

Merre vagytok?Mostanában alig ir vki?
Vendég

Jó reggelt!!
Hm.. nem kellett sokat visszaolvasnom
Merre vagytok??

picimami

Sissi!
Milyen dokihoz mész ma??

A tali jó lenne nagyon.
Mikor lesz pontosan??
Csak nem tudom még hogy eljutok-e? Apát kell megfűznöm, mert már alig enged el egyedül hosszú útra.

picimami

Arwen!
Zsúfolt a heted?? Hogy vagy??

Afra!
Remélem jól vagy!!!
Jelentkezz majd kérlek.

Gabi!
Te mi jót csinálsz ma??
Mikor mész 30. heti uh-ra és vizsgálatra??

Nócika!
Jó, hír hogy kaptál még egy hetet.
bízom benne jól alakulnak majd a dolgok.

Nekem kijött a szemem alatt májfolt.. iszonyú ronda. :cry:

picimami

Zsuzska!
Hogy sikerült a tegnapi napod, anyukáddal??
Jól vagytok?

picimami

Pici.a nőgyógyászhoz megyek a szokásos 4 heti vizsgálatra.

Tali:én vetettem fel,de szerintem máj. végén vagy jún. elején kellene megejteni,mert ugye te meg a Gabi már eléggé a végén lesztek akkor is.
Vendég

Sissi!
Igen, akkor mi már nagyon a végét járjuk.
Én reggel is sírtam.. olyan a lábam, mint állat.
Pedig egész délután feküdtem, és éjjel is aludtam..
Kedvem sincs így menni sehová sem.

Apa olyan édes volt, azt mondta pénz nem érdekli, de sokat jön majd hozzánk, és amikor teheti benn alszik velünk a kórházban-

picimami

Nika!!!
Piri??
Teszt?
Izgulok érted!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

picimami

Sissi!
Lesz uH is??

picimami

Pici.a dokim nem szokott uh-t csinálni.De nem is kell hiszen hétfőn voltam és legközelebb jún. 8án megyek.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?