A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

sziasztok :):):)

piri nincs de tesztet nem csinálok még majd szombaton mert akkor lesz 50. napon a ciklusom :):):):) és akkor már tuti kimutatja mi van :):):) amúgy tegnap is nagyon mensis hasfájásom volt egész nap azt hittem meg fog jönni :) de NEM
úúúúgy fázom olyan hideg van errefelé :(fúj a szél mondjuk ez majd a ruháknank jó lesz mert mindjárt lejár a mósógép :):):)
gyereknek beindult az orra

nika70
Salgótarján

Sissi!
Te is lassan utólérsz minket.
Már 26 hetes leszel.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Nika!!
Nagyon jó hír, ha nincs még piri.

Drukkolok továbbra is.

Nem enged be a blogod. :cry:

picimami

Sziasztok jó reggelt :!:

Sissi nagyon édes Atika!

Pici, én jövő hét kedden megyek uh-ra és dokihoz.

Kép
Kép
minimano74

NIka, ez tényleg jó hogy nincs piri, ne is legyen :wink:

Kép
Kép
minimano74

Pici, nagyon jó az új vonalzód :lol:

Kép
Kép
minimano74

Gabi!
Jó reggelt neked is.

Akkor jó, ha már te is tudod az időpontot.
Kivéncsi vagyok már milyenek a csajok, a Te kis Mirád is, és Dalma. :wink:

picimami

Hát én is nagyon kiváncsi vagyok, de a klinikán képet nem nagyon kapok, de legalább láthatom. 4d uh-ra majd kb. 32 hetesen akarok még egyszer utoljára elmenni. :lol:

Kép
Kép
minimano74

Hát a kiságy és pelenkázó nem úgy lesz ahogy elképzeltük (sporolás van) veszünk egy sima kiságyat és valami olcsó pelenkázót és majd inkább ha már megtudjuk csinálni a szobájat majd abba akarunk jó és szép bútorokat. :lol: De a babakocsiból nem engedek :wink:

Kép
Kép
minimano74

Gabi!!
Én lehet most megyek utoljára, ahol 4D ben is láthatom.
De ahogy magamat ismerem, még egyet lehet csináltatok, 34 hét körül.
Majd azt kérem szülinapomra :D

picimami

Gabi!
Ne bánd, jó lesz az úgy is.
majd ha nagyobb lesz, sokkal szebb bútort tudsz venni neki.

A babakocsit már én is nagyon várom.
2 hét még kb mire megjön.

Iszonyú drága minden. Pedig nézzük az árakat, hogy olcsóbbat vegyünk.
De nem egy babára tervezem ezeket a dolgokat.

Öcsém, és a menyasszonya megveszik neki a fülbevalót.
Szüleim pénzt adnak inkább.

picimami

Jó hogy mondod én is akarok fülcsit neki :wink: Hát igen nálatok jó mert több babát terveztek de mi már nem akaruk többet :wink:

Kép
Kép
minimano74

Tényleg nagyon drága minden, tegnap nézegetem a kádakat és úgy döntöttünk nem is veszünk kádat, csak olyan biztonsági valamit a kádaba (ezt mos jó leirtam) :lol: azt már kapok kb. 4000.- ft-ért, fürdetésnél ugyis mindig ott lesz vele a kádban valaki (lánykám vagy férjem) :wink:

Kép
Kép
minimano74

Te veszel sterilizálót vagy inkább majd csak kiföződ a cuccost. :lol:

Kép
Kép
minimano74

Hétvégén elmegyünk a lányommal és megveszünk a ágyneműt neki meg a baldahint :lol: az se lesz olcsó kb. 15.000.- ft

Kép
Kép
minimano74

Mi is 6000 Ft ért vettük a kádat. Mert van rajta egy lyuk. De mivel én nem tudok cipelni, valahogy le kell engedni.
nem veszek sterilizálót marad a hagyományos kifőzés.

Ami jó nagyon drága, a mikrós nekem nem tetszik.

Én baldahint nem is vettem.
De így is sokba került a lepedő, ágynemű matrac.

picimami

MÉg a bébiőrön gondolkodunk.
Apa szeretne, de én fölöslegesnek tartom.

Jó hír is van.
Az életbiztosításom fizeti az őssejtlevételt. :D

picimami

Hát igen a mikróssal én se vagyok kibékülve :wink:

Kép
Kép
minimano74

Hát ez tényleg jó hír, nekünk sajna nincs rá pénzünk :oops:

Bébiőrt mi se veszünk.

Kép
Kép
minimano74

Meg is döbbentem, hisz nekünk ilyen szerencsénk soha nem szokott lenni.
Most véletlenül derült ki.
Plussz fizeti a VIP szobát a kórházban. :D

picimami

Ez is nagyon jó, az se lenne olcsó :wink:

Kép
Kép
minimano74

Jó reggelt..én nemrég ébredtem :oops:

1/2-3-kor és 1/2-7 kor kelt Lili,aztán evés után megint bealudt,én meg vele :wink:
Most gyorsan felrakom az ebédet..aztán jön a tesóm festjük egymás haját :wink:

Tegnap voltunk a diszkontba megint olyan édes együttest vettem Lilinek..apának már meg se merem mutatni,mert a haját tépi minek annyi ruha...de olyan édes volt és csak 1490 ft volt a felső és a kisnadrág együtt. :oops: :lol:

Ha hozzászólhatok én is simán kifőztem mindent...olyan drága a sterilizáló..s ugye anno nem is volt mégis egészséges a fiam :wink:

A kádat a Tescoba vettük anno 2000 ft-ért..normál müanyag kiskád..nem érdemes bababoltba venni mert háromszor annyiba kerül.Szerintem nézzétek meg...

Gabi ha arra a támasztóra gondolsz,amit a kádba kell tenni az is 1-2000 ft az Auchanba vagy a Tescoba...lessétek meg azt is :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Pici örülök,hogy ilyen szerencsétek van a biztivel :wink:

Nekem az egészségpénztáram fizette volna,csak nem tudtam és költögetem a kártyával,igy nem volt rajta annyi pénzt,aztán meg a végén úgy döntöttünk nem is vetetjük le,mert akivel beszéltünk a kórházban nem volt elég meggyőző :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Jaj képzeljétek megyünk julius elején Sárvárra 1 hétre...

Alig várom :lol: Bár fura lesz,hogy már Lili is velünk van,majd jó nagy pakkal kell mennünk,hogy neki mindene meglegyen :wink:

Ide megyünk:
http://www.parkinnsarvar.hu/index2.php? ... zAodfRW7_A

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!!
Tessék lefotózni a kisruhát!!
Én is ruha függő vagyok.
Iszonyú sok van már.
:oops:

picimami

Nagyon szép helyre mentek.
Én szeptember végén szeretnék valahová pár napra.
Parádsasvárt gondoltam, mert az nem olyan messze van tőlünk.
És hamar hazaérünk ha van valami.
Persze Dalmával mennénk.

picimami

Mindjárt fotózok :wink:

Hú oda is nagyon szeretnék egyszer elmenni..az gyönyörű hely...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri, nagyon szupi a hely mi is voltunk ott igaz csak az élményfürdő részén. Köszi majd megnézem akkor itt is és persze arra gondoltam. :wink:

Kép
Kép
minimano74

Várjuk a képet :wink:

Kép
Kép
minimano74

Jó reggelt mindenkinek!!!!

A tegnapi nap nagyon jól sikerült....
Reggel apa kivitt az állomásra, felszálltam és egy óra múlva leszálltam Szolnokon. Anyuci kijött elém, otthon reggelit kaptam, aztán elindultunk shoppingolni. Kigyönyörködtük magunkat a sok babacuccban. És kiakadtam, mennyivel olcsóbb, mint Pesten Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Arrow Arrow ekkora szemeket meresztettem. Szóval amit kell, majd ott vesszük meg a kicsinek. A shopping eredménye: egy dönölűséges kényelmes mintás naci, két pántos felső és egy mell alattig érő kardigán Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing És mindet ancitól kaptam Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Aztán haza ebédelni, apum is otthon volt addigra, meg volt desszertnek magyar eper, aztán séta a Tisza-parton, egy kis bambulás a tévé előtt, aztán meg jöhettem haza. Fel a vonatra, itthon meg apa várt az állomáson és irány haza vacsizni, fürcsi és alvás Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Gabi!

Kis kádat már 1800-2000 Ft-ért tudsz venni, és sokkal jobban megéri mint a támasz. Csak gondolj bele, hogy a nagy kárdba mennyi vizet kell engedned, és kis babakádba.
Az első pár hétben pedig nem javasolják az együtt fürdést a babával. (Mi Benivel nem is fürödtünk együtt soha. :o )

Sterilizálás: Érdemes végiggondolni, hogy mit akartok sterilizálni majd és milyen gyakran. Mert ha a hagyományos módon és gyakran, az sokkal többe kerül, mint megvenni egy sterilizálót.
Hiszen ahoz fel kell forralni a vizet és fél órán át főzni. Ez gáz vagy villany szempontjából nem mindegy, és a Te időd is ugye. Míg egy jó gőzös sterilizálóval ez max 10 perc, és nagyon kevés áram kell hozzá.
Mondjuk én sem vettem volna sterilizálót magunknak Marci miatt, de ott volt amit húgoméknak vettem egy éve. Nekik most éppen nem kell. De sokkal jobb és kényelmesebb, mint a kifőzés.

Pici!

Örülök, hogy az életbiztosításotok ennyi mindenre jó.
Sajnos őssejtet mi sem vetettünk le. De talán jobb is. Mert nem is lesz rá szükség.

Nika!

Tesztet akarok végre!

Sissi!

Remélem a doki mindet rendben talál ma!

Törpiri!

Én is szívesen elutaznék valahova. De mi majd csak szeptemberben megyünk Horvátországba.
Bár addig lesz június végén egy hétvége Kemencén és egy valamikor a Balatonnál.
Vendég

Zsu, jó reggelt.
Jó napod lehetett tényleg akkor tegnap. :lol:

Kép
Kép
minimano74

Asiye!
Fránya gép :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Jobbulást neki :!: :!: :!: :!:

Pici!
Vizesedés monnyon le :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Sissi!
Tali jó ötlet, mikor és hol :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Kopaszi gát? REndicsek :!: :!: :!: :!: :!:
Csini pocika :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szegény Márknak mekkora duduija lett :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Gyógypuszi neki :!: :!: :!: :!: :!:

Bocsi, most csak ennyire futotta, megyek AFP-re, de utána folyt. köv.

Csók nektek!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska..jó kis kirándulás volt :lol:

Örülök,hogy jól éreztétek magatokat...gondolom anyukádék is boldogok voltak,hogy velük voltál egy kicsit :wink:

Na felettem az ebédet,megreggeliztem...és ime a fotók :wink:

Kép ruci

Beszélgetünk :lol:
Kép

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Zsu!

Jó napod volt tegnap. :)

Törpiri!

Nagyon édes Lili! És a ruha is.

Én szerencsére most nem vagyok olyan ruhavásárlós hangulatban, mint Beninél. Jó is, mert olyan gyorsan kinövi, hogy fájna a szívem, ha több ruhánk lett volna. Akkor max egyszer adhattam volna rá őket. Most is van már egy csomó, amit csak 3-4-szer tudott felvenni Marci. Már kicsi rá.
Vendég

Törpiri, milyen kis vidám Lili :D
És máris élményfürdő, meg wellness? :shock:
Mit fog ott Lili csinálni? Illetve TI mit fogtok vele?
Csak azért kérdezem, mert mi is szeretnénk nyáron menni nyaralni, de mi csak családi szállást merünk bevállalni, egy kisgyerekkel nem merünk ekkora hotelba menni.
Cat, viszont Kemence megütötte a szemem, régóta szeretnénk már oda (és Szennára) eljutni (egyszer egy buszsofőr ajánlotta a két helyet), van ott valami jó kis szállás?
Nekünk ugye nehezített terep, mert kutya is van...
Egy tó mellé jó volna, ahol nincs tömeg, fürödhetünk, esetleg Mogyoró is pancsolhat...

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nekünk is van ami már kicsi..de most a tesómnak jól jön majd minden :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nemlajos..ezek a szállodák általában már "bababarátok",de most tesómék is jönnek,igy elleszünk :wink:

Én meg amúgy sem vagyok nagy csúzdázós..inkább a sima medencében úszkálok,addig meg majd apap figyel rá mig úszom eggyet :wink: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Jelentem ma lesznek képek! Egy másik topikból segit felrakni a képeket egy kedves csajszi, mert engem nem enged kicsinyiteni! Én elküldtem a képeket azaz felraktam és Ő onnan berakja nekem lekicsinyitve! Ugy mint a jó multkorában!

Nos! Én ajándékba kaptam a sterilizálot így nem kell majd fözögetnem, bár nem ismerem még egyik fajtát sem!
Mi is megvettük a kis kádat is már a tescoban vettük 1600Ft-ért! Annó sárgát vettünk, mert akkor még nem tudtuk, hogy kis nunisunk lesz! DE nem baj, mert én sem egy babóra tervezem, hanem még, ha lehetne válogatni akkor kb 3-4 év múlva szeretnék még egy kisfiút is! Bár ez nem kivánság műsor lesz ami lesz! Tök mindegy csak egészséges leegyen!

Piri! Hova jársz discontba?? Nagyon édes a rucika! Na Lilikéről ne is beszéljünk! Csak ugy látszik rajta, hogy boldogan dumál a fényképezőnek!!!!!
Én is akarok ilyen kisrucikat!!!!

Pici! Sajnálom a lábadat! Én hálistennek nem tudom milyen a duzzadt dagadt vízes láb! De lehet majd a végén én is megtudom, bár kihagynám ha lehet! meg nem is csodálom, hogy a párod nem nagyon akar elengedni már hosszú utra pláne egyedül! Nos én szerintem már te ne is nagyon vezess! Annyi sok hülye van az utakon! Pl a multkori eset! Szal már szerintem csak asnnyit vezess amit muszály ott a környéken!!!!

Csajok! Én nagyon szeretnék venni valamit! Én anno a szülöszoba műsorban biztos volt aki nézte közületek Kandász Andrea müsora volt és ott volt néhány ujszülött babon olyan sapika ami inkább háló volt vagy mint a gézlap vagy nem is tudom mi! Nos olyat szeretnék venni, hogy a korházban majd azt adják rá mikor megszületett! Itt nálunk a környéken sehol nem tudják, hogy miről beszélek! Ha ti esetleg tudnátok segiteni akár megvenni és postán elküldeni én meg kifizetném nem számit az ára!!!!!!! Szal, ha valaki tudja, hogy hol lehet ilyet kapni az is elég, ha megmondja és elmegyek én megveszem! Csak ne legyen nagyon messze! Pesten belül nem számit, hogy hol van!!!! SEgítségeteket elöre is köszönöm!!!

Nika! Az jó hír, ha még piri nincs! A hasfájás monnyon le!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nemlajos!

Kemencén elg "fapados" szállások vannak. És időben le kell foglalni.
Mi az utóbbi években már a Szalamandra kempingbe járunk. Ott van egy olyan faház is, amiben van zuhanyzó. Ha azt sikerül lefoglalnotok, akkor jó. Kajálni vagy a strandon, vagy a Kőrózsa panzióban lehet. Régebben voltunk a Kőrózsa Panzióban is egyszer... Nem rossz, de csak ha felkészülsz arra, hogy nem kedvesek a vendéglátók, és olyan színvonalú az egész, mint egy lepukkant kollégium.
De a táj az fenséges. Jó a levegő, és van egy pici strandja is. Na meg a kisvasút.
Mi már hatodszor megyünk az idén. :D Minden évben ott töltünk egy hétvégét barátokkal.

Nócika!

Én sem tudom milyen sapiról beszélsz. :roll:
Vendég

Sziasztok hoztam nektek Nocika fotokat 8)

Kép 19hetes

Kép 25hetes

Kép 4D

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nocika
Amugy meg annyit,hogy kepzeld mikor felteszed az iwiw-re szerintem lekicsinyiti mert en az iwiwrol lementettem csak es mar olyan meretben volt amit csak felkellett tennem...szal en sem kicsinyitettem :roll:

Az anyukaknak jo babazast :lol: a kismamiknak tovabbi problemamantes varandossagot :lol: a meg nem kismamiknak pedig kitartast 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Brid! Köszönöm, itt is, hogy feltetted a fotokat!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika!
Nagyon csinos vagy!! örülök, hogy sikrerült föltenni.
Regina baba is csodaszép kislány.
Köszönjük Bridget.

Szívesen segítek én is neked máskor ha gondolod.
Én is küzdöttem az elején a fotó kicsinyítéssel.

Most már megy.

Törpiri!
nagyon szép a kisruha.
Lili baba egyszerűen gyönyörűséges.

Cat!
Remélem nekünk sem kell felhasználni, csak nálunk apa asztmás és a szem betegség miatt is gondoltuk, hátha segít, ha örökölné. De bízom benne hogy nem lesz rá szükség.

Én ma csináltam olyan túrót amit te is készítettél a diéta során.
Csak tele raktam.. eperrel.

Ebédem tojás saláta.

picimami

hú reggel óta mennyit írtatok :):) és még laptetőm is van szombaton már + nak kell lennie a tezstnek :):):)

pici nem tudom miért nem enged be a blogom nincs letíltva :)

hát ne vessetek meg érte de én semmit sem sterilizáltam vannak bizonyos bacik amikkel találkoznia kell aygereknek ha nem akkor nem alakul ki rendesen az immunrendszerük na jó azért a cumis üveget forró vízben mosogattam el stb de soha nem sterilizáltam semmit sem

Pici az nagyszerű ha a biztosításod állja az őssejtlevételt még nem is hallottam ilyet tök jó mert az is annyira sokba kerűl mi ezért nem vetetteük le pedig szerettem volna

nekünk is tescós kiskáda volt és amikor már tudott ülni abban pancsizott nyáron az erkélyen is :):):):)

most már nagykádban fürdik csúszásgátlóval :):):)

nócika te is nagyon csini kismami vagy :):):

nika70
Salgótarján

pici imádom a tojássalátát te csináltad? majonézes vagy milyen ha te csináltad írd már le légyszíves :):)
én ma pörit csinálok nokival már rég volt :):):

nika70
Salgótarján

Zsu!
Örülök, hogy ennyire szép napotok volt.
Biztos csini dolgokat vásároltál.
Bizony sok dolgog olcsóbb máshol, mint a fővárosban, és persze Egerben.
Eger is brutál drága.

Nócika!
Nem horgolt az a kis sapi??
Kép
Nem ilyen véletlenül??
Ilyet szeretnék én is, de sehol nem találok.

picimami

Nika!
Hozza meg a laptető a szerencsédet!!
És a szép zebrás tesztet.

Én készítem a tojás salit.
Megfőzöm a tojásokat keményre, majd földarabolom.
Nagyon ligthos majonézes tejföl, bele pici mustár+pici torma, sonka és alma.
Én nagyon szeretem.

Finom lesz a te ebéded is.
Nálunk hétvégén volt.
Imádom a pörit.

picimami

Köszönöm nektek a diccseket! Igyekszem csini kismami lenni!!!!

Ma én is pörit fogok ebédelni apuéknál csak ahoz fel kéne öltöznöm!!!! és át kéne mennem csak olyan lusti vagyok! Apukám pont most volt itt, hogy nem ohajtok még ebédelni?? Ugy fáj a fejem! Ez a rohadt szél nagyon betette a kaput! Mondtam tegnap apának, hogy én ma bizony semmit nem csinálok, de tudta, hogy csak viccelek! Remélem ma nem jön senki hozzánk, mert még beágyazni sem ágyaztam be! Csak ablakot nyitottam!! Szal ma nagyon lusta vagyok!!!! Még jó, hogy apuéknál eszem!!!!!

Pici! Köszi a segitséget, majd akkor lesz mikor téged zaklatlak! De tudod míg az xpm volt feltelepitve nem volt gond a kép felrakással ment mint a karika csapás! Most vista van fennt és ráadásul nem is magyar így nem megy!!!! De majd csak kitalálok valamit, hogy ne keljen másokat ezzel zaklatnom!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
nócika

Pici! Nem sajna nem horgolt! Olyan totál egyszerű! Semmi facni! Csak mondom olyan mintha ilyen gézből lenne vagy nem is tudom! De ez is nagyon édes! Ilyet még én sem láttam!!! DE talán csak találok valahol olyan sapit! Agusztusig van még idő! Bár nem sok, de talán lesz valahol!!!!
Jaj Pici! Micsoda tojás sali recept! Én is ennék! De nekem nem igazán lehet enni! Bár a tojás az nem tilos csak a többi!!!!! DE egyszer majd kiböjtölöm!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?