A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Nagyon hasogat a hasam lányok! Borzasztóan fáj. Ma vettem magyamnak bigyót, csak nem akarok valahogy semmit beszedni.

Kép
flóra 11

Ne kínlódj Flóra, inkább vegyél be valamit! :(

Kép
szilzi

Most vettem észre, hogy nem jól csináltam meg a vonalzóm, így három nap és pé!!! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Na Csajok, lelépek! Legközelebb vasárnap jövök. Mostanában olyan ritkán járok, hogy lassan teljesen leköszönök! :cry: :cry: Na puszi Nektek, engem vár AAAA mama! :lol: :lol:

Kép
szilzi

És ez miért nm jó Szilzi? Mérj Te ispár napig hőt,legylább a 10- naptól. Van már ovuteszted? Lassan szükég lesz rá. Én is veszek.Hát persze! Ezt akartam még a petikában! Én hülye..... :twisted:

Kép
flóra 11

Szilzi, én gondoltam szerinted, hogy most nem fog megjönni? Te se tudod, akármikor lehet az....
Na, sok puszi csütörtökig.

KépKép
benó

Jaj, Szilzi, ne butáskodj! Mia az,hogy teljesen lelépsz.

Ma akkor mamás nap van. Te anyósozolés anyáztam. :lol:

Kép
flóra 11

Akarom mondani, vasárnapig. :lol:
Írjátok le a címet és elküldöm azt a néhány darabot, mondtam.
Bár sokra nem mentek néhány darabbal, mi? Keressétek inkább meg azt a topicot, ahol ilyet lehet venni.
Én ezeket a hőket nem tudom, Flóra. Tudod, hogy nem tudom, úgyhogy nem is szólok ebbe bele.

KépKép
benó

Én is anyázok, meg gyerekezem! Most hívtam aput és itt vannak valami oknál fogva a tesómék! :D Meg a kiscsajok! :D :D :D Úgyhogy még egy kicsit melegítem a lecsót, és húzok le.

KépKép
benó

Ha nagyon fáj a pocód, vegyél be valamit. Pl. Nospát, az jó, nem?

KépKép
benó

Ja, az én hasam meg úgy néz ki (szerintem), mintha jól bezabáltam volna. Számomra még nem kismamapocó. Majd ha már nagyobb lesz. De mások szerint már nem hájnak néz ki. Na, mindegy. Megnézem mindjárt, milyen volt a hasa a Timinek 20. héten, az nagyon pici has volt emlékeim szerint.
Tényleg, mostanában nincs kép, Timi? :cry: Van elég bajod, mi? :lol:

KépKép
benó

Gratula a laptetűhöz, Flóra! :D
Hova lettél? Még egy-két mondatra maradok, aztán megyek.

KépKép
benó

Ja,és a csúcs,mit köpött be az anyám. Kérdezte, minek járok dokihoz. Nyáron vagy mikor említettem neki, hogy volt cisztám,ezt akarják hormonokkal kihajtani. Hát ehhez a verzióhoz tartottam magam továbbra.Mire ő beköpi,hogy pedig ő azt hitte, hogy babás vagyok, azért járok, mert hogy ő most hogy élvezne egy babát. :twisted: Csak nem gondolja, hogy azért szülnék,hogy rábízzam és én meg menjek munkába!!!! :evil:

Kép
flóra 11

Jaj, isten őrizz! :x De azért gáz, hogy nem oszthatod meg vele.

KépKép
benó

Vagyok, csak közben nézem a tévét meg a Petivel is beszélgetek. Szokás szerint, megint edzem az agyam,77 felé figyelek egyszerre. :lol:

Kép
flóra 11

Mármint a problémáidat, nem a babát. De az is gáz.

Nem emlékszel, mint írt az Edina, meddig dolgozik?

KépKép
benó

Az enyémet nem lehetne edzeni, ellenállna. :lol:

KépKép
benó

Na puszi, tényleg megyek! :D

Kép
szilzi

Köszike a laptetőt! Jókor lett,mert magamban elhatároztam,ha ez a laptető nem sikerül,akkor a baba sem jön össze. Erre lett egy laptetőm. :wink:

Kép
flóra 11

Mi elég babonásak vagyunk, nem igaz? :D
Szia, Szilzi, vigyázz magadra és ne foglalkozz a banyával! :wink:
Én is megyek, Flóra, majd jövök este.

KépKép
benó

Szilzi drága! Olyan kár,hogy menned kell! De ez van. Sok szerencsét a mamához. Pussz...

Kép
flóra 11

Puszi

KépKép
benó

Edina minden nap későn ér haza Benó. Tegnap valamikor fél tízkor talán.

Kép
flóra 11

Helló Benó! Neked is jó szórakozást a családdal. :D

Kép
flóra 11

Igen,kicsit babonásak vagyunk,de nem baj... :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Nos, akkor most visszaolvasok.Közben kimosott a gép is,mehetek aztán teregetni,meg mosogatni,meg leszedni a tegnapi ruhát...

Aztán közben jön a kolléganőm megint az anyukájával együtt. Nincs időm azon gondolkodni, hogy fáj-e a pocóm, vegyek-e be valamit...

Kép
flóra 11

Műsorváltozás. Kolléganőmék nem jönnek be, kint akarnak velem beszélgetni. Hívtak a Tescoba, hogy közben beszélgetünk. Pá. Mentem...

Kép
flóra 11

Jó csavargást, Flóra! :D
Én már itt vagyok. Aztán a Gy. át akarja venni majd a gépet. De lehet, hogy ha úgysem vagytok itt, odaadom neki most.

KépKép
benó

Jaj, Flóra! Nincs lehetőséged másik dokihoz menni?
A closty nem repesztő!!!!!!!! :evil:
Én Choragon 5000NE injekciót kaptam repesztőnek, nem emlékszel ,hogy panaszkodtam hogy úgy fájt a karom tőle majd be szartam!!!!!

A clostytól nem lett nyálkahártyám, leállította és nem indult be, a következő hónapban kaptam csak a Puregont emelt dózist amit én szúrtam a hasamba.

Kép
muzsuzska

Most, hogy uh -án nézett minden másnap látszott hogy mikor reped meg a tüszöm, így a tüszőrepesztőt megusztam! Most kezdem szedni a dufastont! :evil: Utálom!!!!!!
Képzeld Flóra, eddig azt hittem hogy a tablettától fájnak a cicik, de ma már elkezdödőtt és még nem is szedem!!!!! :D Na ilyenkor mi van? :roll:

Kép
muzsuzska

Lányok!!!!! Óvatossan az 1000mg-os Cvitaminnal!!!!!!!!!! Olyan gyomorsavat csinál nekem , hogy majd elhányom magam! Le kell csökkentenem, vagy minden másnap szedni. Ma megnéztem a ph-át 4,2 , tehát savas.

Kép
muzsuzska

Én 10 kg-ot híztam , Királyfi egyet se, pedig egyformán eszünk!!!!!!!!
:shock: :shock: :shock:

Tancsu, dehogynem szedsz valamit, levegőt közben és imádkozol ne legyen kistestvér! Spirált nem akarsz?

Szilvi, tényleg pihenned kéne! De hátha a mama hagy! :D

Kép
muzsuzska

Egész délután döglöttem! Még egy délelőtt ! Hétvégén vagyunk szabadok!!!!!!

Mi 23 án is dolgozunk!!!!!!!!!!!!!!! Éjszakások leszünk! :evil:

Kép
muzsuzska

Jók legyetek, én is átadom a gépet! :D

Kép
muzsuzska

Ja én éhgyomorra ittam a cickafark teát, és egész délelőtt birkóztam vele, nehogy kijöjjön!
Ma vettem a táskámba, háztartási kekszet, ha ég a belem rágcsálok!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Helló, én meg most kaparintottam meg a gépet.

KépKép
benó

Jó, hogy tudtál pihenni, Zsuzsi! :D

KépKép
benó

Jó, ha nem jöttök, akkor csinálom tovább a tételeket.

KépKép
benó

Sziasztok Lányok!
nadina01

Helló Edina! :D :D Üdv a második napon a topicban! Hogy érzed itt magad? A Miki hagy téged babanetezni? Vagy nem tud róla? Mesélj!

KépKép
benó

Megkaptad a privit? Csináljunk vonalzót?

KépKép
benó

Bevásároltunk, beszélgettünk, itt vagyok. Vacsira csináltam gombás tojást. Fincsi volt.

Kép
flóra 11

Jól van, legalább kicsit kikapcsolódtál. :D

KépKép
benó

Helló Benó és Edina! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.10.16 20:09-kor.

Kép
flóra 11

Örülök, hogy csatlakoztam és hogy befogadtok :D Miki nem tud róla még....
Köszi a privát üzit, megkaptam, most próbálkoztam, de nem jöttemmég rá, hogy itt hogy fog a vonalzó megjelenni? Át kell másolni valahogy?
nadina01

Helló, helló! :D

KépKép
benó

Igen Edina. Melyik oldalon csináltad?

Kép
flóra 11

Nem bírtam a gyötrődést,nagyon fájt a hasam,be kellett vennem egy bigyót,de csak egy gyengét vettem be, Ibalgint, 200-asat. Nálatok talán ilyen nincs. Ibuprofen a másik neve.

Kép
flóra 11

Na, úgy kell, hogy bemész a segédletek fül alatt megjelenő profil fülbe, tudod, amit ki is töltöttél az elején és ott az aláírás részbe bemásolod azt a kódot.

KépKép
benó

Jaj Flóra, miért vagy ilyen rosszul?
A noivonal.hu-n csinálom
nadina01

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?