A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Marcsika!!! Hol jársz? Emma ennyire lefoglal? Hiányzol ám! Gyere, ha tudsz!

sz.andi

Magdi is hiányzik, de szerintem Ő már elpártolt tőlünk. A 2008 júliusi kismamik-ba és a 2008-as babaproject novembertől indul-ba szokott írni. :cry: Sajnálom, hogy nem jön hozzánk!

sz.andi

Magdi: miért nem jössz hozzánk is?????
És igen Marcsi te is hiányzol, meg Csillala meg H. Szilvi meg még mások is!
Vendég

Sziasztok!

Nóri ma egy angyal! Eszik, alszik és ha ébren van folyton vigyorog! Imáááádoooom!!! A teganpi sok alvás után másra számítottam, úh most virulok ezerrel! :D
Sokmindenkinek szerenték írni, próbálom tőmondatokban, bár tudjátok, nem vagyok az a fajta! :lol:

Evelyn - Nagyon sok boldog Születésnapot kívánok!!!
Ezer drukk a szemészethez!! ++++++++ Várjuk a (jó)híreket!!!! :wink:

Ági - ahogy emléxem tejkiütés nekünk is hamar volt, szerintem nem gáz, pár nap és elmúlik. Nekem pöttyösen is tetszett!!! :lol:
Szemész: Dr Sényi Katalin, adjuktus. Tel: 30/919-96-47. Állati kedves, alapos meg minden. Csak ajánlani tudom, szerintem mindenképp mutasd meg neki Szonját, mert bármit talál, ilyen pici korban még minden javítható! :wink:

Ami - Örülök h Áron baba tanulgatja az alvást! :D Nóri is fent volt 1,5 órát az éjjel, de csak mert át kellett pelusozni és attól kipattant a szeme. Ha nem kakil be, akkor nem szoktam éjszaka és akkor csak félálomban szopizik és tökjól visszaalszik.
Sajnálom h Apa ennyire nem segít. Mellesleg én se vagyok teljesen megbékélve az enyém párocskával. Ő imádja a gyereket és szereti is babusgatni, de ami igazán segítség lenne nekem, az a mosás, teregetés, takarítás, bevásárlás, rendrakás stb, na hát ebben aztán nem segít, csak ha napokig rágom a fülét, akkor is csak nagy duzzogva, az meg a tö...mnek se hiányzik! :evil: Úgyhogy amikor hazajön melóból, kezébe nyomom a gyereket és csinálom a házimunkát ahogy csak bírom szusszal. Aztán ha éhes a gyerek, akkor visszakapom, majd ha végre elaludt újra csinálhatom a dolgom. Marha jó... :roll: Ja! És zéró beszélgetés! Ez bánt a legjobban. Mert ha nála van a gyerek, folyton gagyog neki és akkor engem nem hall, ha meg szoptatok, akkor ő is beül a gép vagy a tv elé, és akkor selátsehall. Biliborulás?... asszem hamarosan! Majd írj hogy nálatok hogy alakul! Kíváncsi vagyok!

Timi - 1. séta: nekem 15-20 percet mondott a védőnő, de mi bizony 2 órát voltunk lent, mert olyan édesen aludt! Láttam rajta h jó neki! :lol:

Patr - Zsolti tényleg elképesztő gyorsasággal nő! Már olyan nagyfiús! Gyönyörű baba, nem is csodálom hogy Zsuzsi is egyfolytában puszilgatni akarja! :wink:

Szly - Jázmin irtó édi ezeken a képeken! Mint egy kis rózsaszín csomag! Imádnivaló! :D

Bondi - én találtam egy egész jó kajafutárt. (Sokkal befürödtem már és a krumplipürét szinte mindenhol porból csinálják, amitől gutaütést tudok kapni!) Na itt nem!!! :D www.teletal.hu :wink:

Vidokata - Dóri is nagyon sokat nőtt már!! Olyan kis pindurka volt még az emlékeimben, szerintem rengeteget változott azóta! A tekintete is sokkal kifejezőbb lett! És nem utolsó sorban nagyon kis csinibini! :D

Ronix - sajnálom h ennyit sír a kis banditád! Nagyon rossz lehet, remélem megtaláljátok a megoldást hamarosan!
A súlygyarapodás miatt ne aggódj! Ha egyik héten sokkal több, akkor később nyugodtan lehet kevesebb, az egyáltalán nem baj, sőt! Lehet hogy most pár hétig beáll ilyen 120-150 körülire, aztán megint több lesz. A lényeg hogy nem fogy.

Viki - hát, nagyon sajnálom a barátnődet! Szörnyű amin keresztül kell mennie, még a hideg is ráz ha rá gondolok! Őszinte együttérzésem! Mondd meg neki hogy gondolunk rá és nagyon szorítunk neki hogy mielőbb túllegyen rajta hogy aztán születhessen egy egészséges kisbabája! ++++++++

Espumisan: bármit adok Nórinak kanállal, a fele a nyakában végzi. Na ez nem! Látom a szemén hogy kérek még, kérek még!!! :lol:

Huhh, asszem mindent leírtam! Zsírkirály!!!
Vendég

SZiasztok! :lol:

Evelyn!
Isten éltessen sokáig! :lol: :lol: :lol:
sok szerencsét a szemvizsgálaton, remélem hamar túl lesztek rajta és minden rendben lesz! :wink:

Ami!
REmélem megoldódnak gondok Apával, mindenképpen beszélni jó , lehet fel sem fogja mennyire megbánt a viselkedésével
majd alakulnak a dolgok! :wink:
jó hogy sikerült fodrászhoz menned!
ilyenkor úgy feldobódunk minden apróságon amitól szebbnek látjuk, érezzük magunkat :D

Babócák tündériek mind egy szálig! :lol: :lol: :lol:
majd rakok mindjárt én is :wink:

Timi!
mennit eszik naponta bébikéd hogy ilyen tempóban gyarapodik? :shock: :lol:

Babu!
jó mekizést!
én is úúúúúúúgy mennék 8)

Wera!
örülök hogy ma ilyen rendi Nóri baba, reméljük most már ilyen marad :lol: :wink:

Kép
kimma

Sziasztok Anyukák!

Vagyok csak éppen mire elolvasok mindent, írni már nem nagyon marad időm! :(

Minden Baba GyönyörŰ!

MI jól vagyunk Szonja már 4640 g szépen gömbölyödik! Éjszakák elég jók, legtöbbször 6-7 órát alszik egyhúzamba! :D Tejci van, főleg a malátaitaltol! Amit olvastam sokatoknak nem izlik! Nekem hidegen bejön! 8) Elég sokat vagyunk a levegőn, megpróbálunk általában nem a legnagyobb melegbe! Még jó h van egy jó kis árnyékos játszó is délelőttökre!! Bence igényli! :D

Bocsi, h nem írok mindenkinek de amiket visszaolvastam azokat a témákat már kibeszéltétek! Egyébként örülök h mindenki jól van! leszámitva az alvás-szopi-és apa- testvérféltékenységi próblémákat! Ezek mind megoldodnak! 8)
bencuri

[!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bencuri 2009.03.07 10:52-kor.
bencuri

Kép kúszik apukáján:)

Kép séta közben

Kép
kimma

Babu - majdnem elfelejtettem írni, hogy megnaptam, köszi szépen!!! :D

Andi - jaj, de édin alszik Viki baba!!! És neki is tök szépen elmúltak a kiütései! Apával mi a helyzet?
Vendég

Kimma ez a sapi! Nagyon édi! :D

Muffin Boldog szülinapot!

Babuli, meki én is! Bár múltkor strandolás után bünöztünk mi is! 8)

Ami, én is készülök fodrihoz csak ki tudja mikor jutok el odáig!
bencuri

Bencuri! Jó hogy jelentkeztél, rég jártál már erre! Örülök hogy minden rendben van!

Mindenkinek köszi Jázmin nevében! Egyébként a sapit örököltük és legalább 6 éves! :lol: Nekem is a kedvencem, ráadásul lyukacsos, így nem meleg nagyon!

Ne is emlegessétek a Mekit! Karcagon ugye nincs, pedig én is úgy mennék!

Viki már gőgicsél? Jázminmég tegnap adta ki az első gőgicsélős hangot tesómnak. Annyira édik!

Kép
szly27

Nagyon szépek a leányzók!

Kép
szly27

Váááááá! Megőrülök. Miért van az, hogy hasfájós, egy óra kézben levős. sétálgatós délután végre elalszik a leányzó, erre a felső szomszédban elkezdenek fúrni. Persze hogy felébredt, és most itt bömböl. De komolyan nemtudom mit csinálnak abban a lakásban. Amióta beköltöztünk (tavaly május) minden héten halljuk hogy fúrnak valamit!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

d.dodó

Szly, te nagyon ügyi vagy, mikor olvasok vissza te mindig irsz és még a babaadatokat is frissited! le a kalappal! Én kihasználom időt, és szoktam ebéd után velük aludni! Mikor egy kicsit jöhetnék, de annyira jólesik az alvás! Vagy néha teszek-veszek és már ébren is vannak! 8) :oops:

Dodó, nálunk már kétnapja fúr valaki, de mindig akkor kezdi el ha mindkét gyerköc alszik! :?
bencuri

Bencuri! Én a délutáni alvásról már letettem. Nekem délelőtt folyton alszik Jázmin. Amikor Rolit leteszem akkor kel. Délelőtt így mindent megcsinálok. Most az etetésen túvagyunk, kisasszony szunyókál, de én már nem fekszem le, mert Roli úgyis mindjárt kel.
Egyébként most raktam le először pelenka nélkül aludni. Nagyon kíváncsi leszek. Megbeszéltük, hogy nincs pelus, meg ha felkel bilibe kell pisilni. Na majd látjuk. A biztonság kedvéért raktam alá ilyen nedvszívó anyagot, amit a kórházban is használnak.

Kép
szly27

Nagyon ügyes Roli , a bilizéssel kapcsoltban! Nekünk még bemegy a kisgatyába! Azért igy egy kicsit nehezebb, h nem beszél! De attól függetlenül, hihetelen milyen kis okosak és értik amit mondunk és beszéd nélkül is megértetik magukat! 8)
bencuri

Dodó - teljesen együttérzek a fúrás miatt!!! :( A mi fölső szomszédunk is minden héten baszkurál valamit a lakásában! Már nagyon tele van velük a hócipőm! És ha nem ők, akkor a kábelszerelők fúrnak a lépcsőházban! Őrület, komolyan! :evil:

Nóri még mindig alszik! Szerintem már javában éhezik! :? Ma még csak 3x evett, ráadásul a másodiknak a nagyrészét vissza is bukta! Furi. Nem szokott ilyen kevesen kajolni... :roll:
Vendég

Sziasztok!

Mi jártunk a Heim Pálban, védőnő szerint kényszeres fejtartása van a leányzónak, lássa azért egy gyógytornász...
Hát látta, na az nincs, de a jobb lábfejét kissé befelé tartja. A gyógytornász szerint ez inkább a méhen belüli kényszertartásnak betudható. Úgyhogy el fog múlni remélhetőleg.
Adél egy tündér volt, végig ( kb. 20 perc) nagyon jól tűrte a vizsgálatot. Annyira imádnivaló!

Aki látta mindenki odavolt, hogy milyen szépséges a leány... :D

Kép
andkata

Annyira cuki Emcike, meg Dóri is...

Kép
andkata

hahó,
mennyire édes babafotók vannak!!! Bencuri, Szonján nagyon csini az a kis napozó!
Kimma, a második kép annnyira édes, szinte egy képeslap!!!! 8)

Timi,
azannyát a fiadnak, jól gyarapodik 8) mivel eteted?

Wera,
köszi, fel is írtam a doki telszámát. Lehet hívni a mobilján, ha be akarok jelentkezni hozzá? Vagy keressem inkább a szemészeten a központi számon?

Fúrás... ma szólt a férjem, hogy szeptemberben felszedik a ház körül a betont, és hangos lesz. Mondom, sebaj, átmegyünk nagyihoz a kicsivel. De hát... hogy ő akkor már dolgozni fog, úgyhogy nekem kell menedzselni majd...
na, itt nincs felső meg alsó szomszéd, fúrunk mi magunk :shock:

apa és a beszélgetés... na ez nálunk is hasonló! Épp kapok egy puszit, aztán már el is merült a nagyobbik gyerkőccel a játékban - de igazából ezért hálás vagyok neki. Mi este szoktunk három mondatot váltani, ebből az egyik az, hogy na rohanok zuhanyozni, mert mindjárt ébred Nándika :lol:
Amúgy én is ezen buktam ki anno, hogy nem beszélgetünk!!!! Nálunk is emiatt borult a bili! De "nem jól időzítettem" a Zoli szerint, mert akkor volt a foci vb. Úgyhogy vagy még az olimpia előtt hívjátok a férjeket tetemre, vagy várjátok meg az olimpia végét! :wink:
(de az igaz, hogy a férjem segít a bevásárlásban-mosogató bepakolásban is, úgyhogy most egy szavam sincs! Én meg hálából nem ébresztem fel éjszaka, elintézem egyedül a kicsit, és ezt ő nagyon értékeli, mondta is! :D )

Mindjárt jönnek az anyósomék, még nem is látták Nándit - nem akartak bejönni a kórházba. Az apósom elég rosszul van, szegény, nagyon sajnálom :(
az anyósomat meg épp most nem kell kezelésre hordozni, úgyhogy vele is megbékéltem gondolatban. Jöjjenek csak! Kár, hogy Nándi most tele van épp rút kiütésekkel :?

KépKép
szkagi

Wera! Viki kiütései szépen elmúltak, bár steroidos kenőcsöt kaptunk rá. Viszont pár naponta visszajönnek, akkor bekenem és elmúlik.
Apával a helyzet, sztem próbálkozunk rendesen. Tegnap már volt házasélet! Ami! Hallod?! :lol: Nem fájt, sőt! Na nem részletezem.

Viszont sztem nagyon sok idő kell még hozzá, hogy jó legyen ez a kapcsolat. De alakulunk. Bár még mindig fel vagyok készülve a legrosszabbra. Azért azt nem vetem el, hogy esetleg szét is mehetünk!

Sly!Igen, Viki már gőgicsél. Egyem meg, olyan aranyosan formálja a száját, de nem mindig jön neki össze. Van amikor csak egy nagyon halk 'h' betű jön ki. De olyan hangja van! Most is kiabál. Nem sír, hanem kiabál. Éppen felébredt! :D

Délután is látom, hogy ébredezik, de nem mentem oda hozzá. Vagy egy 10 perc múlva, gondoltam elaludt, mert csendben van. Erre nézelődik. Mikor meg meglátott, elkezdett nevetni. Kis tünemény!

sz.andi

Dodó,
tetszik az új vonalzód!!!!

KépKép
szkagi

Andi, :D
örülök, hogy "alakultok"!!! Sok idő kell... hát persze. De hát előttetek az élet! :D
Viki meg egy tündéri kicsi lány!!!!!

KépKép
szkagi

Megyek, fogat mosok, mert ma még ez nem fért bele az időmbe :shock:
de az ebédet én főztem!!!!! Igazi, sütős-főzős ebédet!!!! Amilyet egyébként sem szoktam, nemhogy most!!!!
huh, mindjárt mennybe megyek...
de inkább mégis fogat mosok :D

KépKép
szkagi

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 19:44-kor.
Vendég

Sziasztok!

Bocsi,hogy így ismeretlenül, de egy ismerősnek van 2 doboz Aptamil tápszere eladó. Bontatlan, nem volt rá szükség. Darabja 1000 Ft.

Üdv mindenkinek: Melinda
melcsikez3

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 19:45-kor.
Vendég

Sziszkáról tud valaki valamit mert ős is eltűnt, szerintem a szülés óta nem hallottunk róla semmit!
Vendég

Tényleg sokat írtatok,én mikor olykor-olykor ma bekukkantottam,mindig sok olvasnivalóm volt-persze a bekukk is úgy hogy babót fogtam,és ráztam a valagát.
A hátam már nagyon fáj.És fáradt is vagyok,nagyon. :? És egész nap fájt a fejem is.
Kölkök megfürdetve-kicsi már alszik is,nagyobbak még nézik a mesét.
Valami faág kéne a hátamhoz,hogy ne görnyedjek,mert annyira rossz a tartásom,és persze ilyenkor szívok-terhesen még jobb volt,mert akkor ki kellett magam húzni,ha nem akartam orra esni.No mindegy,most csak nyavalygok nektek.

Babókák agyon édesek :D
Házasélet:ugye nekünk még nem szabad,de nem is várom,még emlékszek Kristi után hogyan fájt először :oops:

Beszélgetés:nem is az a baj ,hanem Apa bújik hozzám,ölelget,meg minden,nekem meg nincs igazán időm,se energiám rá. :?

Majd azért ez is változik,jövő héttől ovi,csak babó lesz-Apa meg két hét leálláson. :D

Kép
Kép
Kép
kike

nah megvolt az első sétánk :D
taliztunk ismerősökkel és büszkén mutogattuk, dicsekedtünk. el sem indultunk de már bealudt :D aztán kb. 1 perc nyűgike volt egyszer, aztán utána megint semmi.
kint voltunk egy jó órányit. nagyon jól esett nekem is. szépen felöltöztem. jó volt végre nem terhes naciban :D
jah és nem vesztünk össze hogy ki tolja :D !!!!
most inkább még mindent átadok apának, kivéve az etetést. ugyis lassan beindulnak és akkor alig lesz velünk.
elindul a szeptember, iskolakezdés, aztán karácsony meg hasonlók. ilyen a számítástechnika... :( aztán hétvégén is nyitva, és későig. akkor ugyis minden teendő rám szakad.
igy még élvezem hogy alig van dolgom a babával. jóformán csak etetni van nálam, meg éjszaka pelusozni.
napközben 95%-ban ő csinál mindent a baba körül. :D
és nagyon édesek együtt!!!

Kép

Kép

Kép
timi1982

Szép estét mindenkinek!

IBM! Apa-gond remélem megoldódik!
Totál együttérzek! Bár lekopogom, mióta Levi megszületett, egy rossz szavam nem lehet Apusra! :D

Muffin! Boldog születésnapot kívánok!

Babák nagyon édesek! :D

Timi! Hú, jól beindultatok! :shock: :)
Mi is gyarapszunk, na de ennyire?
Ugye 3540g-mal születtünk, a mai mérés pedig 3660g volt. 8)

Képzeljétek, Apa annyira jó hatással van rá, hogy nem is tudom mit csinálok jövő héttől nélküle! Nála elalszik ölben, nekem könyörögnöm kell, Ő már többször tisztába rakta úgy hogy meg sem nyikkant, nekem csak alvás közben sikerült, vagy ha betömtem cumival a száját. Ráadásul ma először volt, hogy Apa fürdette, és totál csendben tűrte!

Cici-gondom megoldódott! Most már elfogadja a balt is! Hurrá!
Mellette persze folyton fejnem kell, mert nem képes szegénykém annyit zabbantani, amennyi tejcsim van. Tejgyűjtő kagylót pakolgatok folyton, mert van hogy spontán megindul és folyik 50ml! :shock: 8)
Estére is le szoktam fejni egy cumisüvegbe, és éjjel Apus pesztrálja és tud így etetni is.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Timi:Tényleg nagyon édesek így együtt!

Jó éjszakát mindenkinek,megyek és bedőlök az ágyba!

Kép
Kép
Kép
kike

kriszta!
huh mennyi tejcsi! én sem panaszkodom, de hát nekem azért annyi nem folyik ki. persze nekem is elindul néha, ebből már tudom hogy lassan enni kell. és főleg hogy éjszaka nem eszünk 3 óránként szerencsére, igy a cicim éjszaka bedurran rendesen 8)

sokan kérdeztétek: mivel etetem? hát anyatejjel. de hallanátok hogy eszik meg látnátok. jár keze lába, hangosan szürcsöl :D
mindig ott röhögünk szegényen. remélem sokáig ilyen tápláló marad a tejem. habár már látom rajta hogy nem olyan élénk sárga mint az elején volt, de szerintem azért még nagyon jó állapotban van :D

kike!
tök jó. ovi, apa meg otthon. tényleg lesz sok segítséged :D
habár igy meg hogy otthon van a gyerekek biztos örülnének ha együtt lehetnétek és nem kellene oviba menni.

ági!
én tegnap este jöttem rá, hogy aznap még nem mostam fogat :oops:
eszméletlen hogy milyen apró mindennapos dolgok kimaradnak az ember életéből 8)

Kép

Kép
timi1982

nah megyek csinálok vacsit apának magamnak meg valami gyümölcsöt túrok :)

Kép

Kép
timi1982

most nem tudok mesélni, holnap meg megyünk pécsre, de majd jövök. szemészetről meg no comment. majd mesélek. jó éjt!

KépKép
muffin

Sziasztok!

Timi:Vercsi már kijelenetette hogy ő aztán nem megy oviba-úgyhogy fel vagyok készülve egy hatalmas hisztire hétfő reggel. :? Kristivel azt hiszem nem lessz gond.

No,ma még a reggelizés sem megy,Domi sír :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:19-kor.
20150601134430

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:19-kor.
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 19:45-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:20-kor.
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 19:46-kor.
Vendég

Viki:teljesen normális hogy most nagyon hullik a hajad-terhesség alatt az Anyukák haja alig hullik,amit bepótol mikor megszületik a baba.

Más is úgy van vele,hogy alig tud enni??
Én ha éhes vagyok is,ami ritka,nagyon nehezen veszek magamhoz kajcit,nem kívánok enni.Inkább csak azért esze,mert tudom hogy kell.

Domi is már hallat hangokat,olyan kis édes.Inkább az ő-e,meg ehhez hasonlóka,és tök cuki,mikor kiadja a hangokat,előremozdítja a vállait :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 19:46-kor.
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:20-kor.
20150601134430

Jó reggelt, mamikák!

Vidokata: a porszívós altatás :lol:
Az orrszíváskor nálunk is csöndben van a kislány, olyan édes, ahogy figyel.

Rájöttem, hogy Nati frontérzékeny volt tegnap: egyszerűen sehogy sem lehetett megnyugtatni, csak a cicivel. És egyedül lenni amúgy sem szeret, iszonyat balhét képes levágni :D
Viszont átaludta az éjszakát!!! Igaz, előtte rendesen feltankolt...
Délután evett 5 tájban, aztán fél 7-kor. Utána Apával elszöktünk vacsorázni, mivel tegnap voltunk 6 évesek együtt ( :D ), de negyed 9-kor ránk csörögtek Anyuék, hogy éhes a gyerek. Evett tehát 9 előtt, aztán 10 után is (utána végre befejeztem a vacsorámat, amit be kellett csomagoltatni), és legközelebb 5-kor kellett ébresztenem, mert két textilpelenkát eláztattam tejjel.

Néztétek az olimpia megnyitóját? Én mindig meghatódom az elején, meg akkor, amikor a lángot gyújtják (a legmeghatóbb lánggyújtás Muhammad Alié volt Atlantában, ha emlékeztek rá). Csak a pompomlányokat sajnáltam, akiknek végig ugrabugrálniuk kellett, amíg a 204 országnyi sportoló bevonult a stadionba... Meg azt nem értettem, mi a csudát keresett ott megint az a virnyogó Sarah Brightman? Biztosan sok pénze van a férjének... :evil:

Kép
Kép
bondi

Jó reggelt, mamikák!

Tündériek a babócák!

Vidokata: a porszívós altatás :lol:
Az orrszíváskor nálunk is csöndben van a kislány, olyan édes, ahogy figyel.

Muffin, drukk a vizsgálatokhoz!

Ronix: kitartást a síró babucihoz. Reméljük, csak a front volt, Nati is elég nyűgös volt.

Viki: a hajhullás sajnos természetes ilyenkor :( . Egyél vasat és más vitaminokat is.
A fodrászom Panthenol sampont javasolt erre, még nem próbáltam, de hamarosan elkezdem. A Bánffi sampon is segít valamennyit.

Szly: nem semmi energiáid vannak: nem alszol napközben, és még egy csomót fejsz is...

Wera: köszi a futárt! Még egy megerősítés a teletál mellett, Tomiék kollégái is onnan rendelnek.
A héten a www.egeszsegkonyha.hu - tól rendeltem, és épp tegnap adtak egy prospektust, ahol elmesélik, milyen eljárásoknak vetik alá a krumplit, hogy igazán finom püré legyen belőle... :) hát, nekem az is elég lenne, ha simán megfőznék, összetörnék, vajat meg tejet tennének bele.... :roll:

Natit tegnap egyszerűen sehogy sem lehetett megnyugtatni, csak a cicivel. És egyedül lenni amúgy sem szeret, iszonyat balhét képes levágni :D már többedik napja nem hagy ebédelni minket Otival, mert akkor ő egyedül van a szobában :roll:
Viszont átaludta az éjszakát!!! Igaz, előtte rendesen feltankolt...
Délután evett 5 tájban, aztán fél 7-kor. Utána Apával elszöktünk vacsorázni (mexikóit), mivel tegnap voltunk 6 évesek együtt ( :D ), de negyed 9-kor ránk csörögtek Anyuék, hogy éhes a gyerek. Evett tehát 9 előtt, aztán 10 után is (utána végre befejeztem a vacsorámat, amit be kellett csomagoltatni), és legközelebb 5-kor kellett ébresztenem, mert két textilpelenkát eláztattam tejjel.

Néztétek az olimpia megnyitóját? Én mindig meghatódom az elején, meg akkor, amikor a lángot gyújtják (a legmeghatóbb lánggyújtás Muhammad Alié volt Atlantában, ha emlékeztek rá). Csak a pompomlányokat sajnáltam, akiknek végig ugrabugrálniuk kellett, amíg a 204 országnyi sportoló bevonult a stadionba... Meg azt nem értettem, mi a csudát keresett ott megint az a virnyogó Sarah Brightman? Biztosan sok pénze van a férjének... :evil:
De a látványért, a koncepcióért, a nagy összhangért minden elismerésem a kínaiaknak!

Egy kérdés a több gyerekkel bíróknak: hogy oldjátok meg a főzést? Mikor van rá időtök?

Megyek autóversenyezni az Otigyerekemmel, amíg a kicsi alszik.
Szép napot és alvós babákat kívánok!

Kép
Kép
bondi

ez érdekes, elment egy rövidebb meg egy kibővített verzió is... bocs a duplázásért!

Kép
Kép
bondi

megint laptető :)

Kép
Kép
bondi

Sziasztok,

Kérdésem lenne, Anyjuknak eleg durva csalankiutes szeru borpirja van sok helyen a testen, a karjan a hasan meg eleg durva. Mar mindent elolvastam a neten ami ezzel kapcsolatos, mitol lehet ez, mi okozhatja, talan tejalergia, vagy valai kaja? Kerlek benneteket aki itt van a net elott valaszoljon nekem, mar elegge el vagyunk szontyolodva es az ido eleg szar hogy kimenjunk a ugyeletre.
Koszi elore is
Aleko
Vendég

Jó reggelt!

Aleko, nekem nincs ötletem sajnálom! Anna jól van?

Köszönjük a dicséreteket!

Bondi, az én lányom se szereti a hidegfrontot akkor mindig nyügösebb, most megúsztuk, Szerencsére! :D
Gratulálok az évfordulotokhoz, még sok-sok szép évet kivánok Nektek!

Timi, Apa látszik mennyire imádja Bencét! 8) Aranyos a kép, látszik h nem tud betelni vele! :D

Kriszti, remélem Levente azért jól fog viselkedni Neked is jövőhéten! és majd várja haza az apukáját, mint egy jó kisfiú! 8)
bencuri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?