Benó, olyan jól esett kicsit csavarogni!!! És képzeld,annyira hívnak, hogy menjek el már hozzájuk! Valamikor sokat jártam oda, csak ők a mellettünk lévő faluban laknak és mióta nincs autónk nehezen jutok el.
Menjél is, ha tudsz, mindig itthon vagy, nagyon ritkán mozdultok ki. Csak dolgozni meg vásárolni. Jó, megértem, kocsi nélkül tényleg gáz, de otthon ülni is az. Megértem, hogy jó volt és örülök neki.
Tudod a szülei olyanok nekem, mintha az én szüleim lennének. Nagyon szeretnek engem,meg én is őket. Most is jött az anyukája is. Tudod, ez a volt kolléganőm, ők voltak itt múlt héten egymás után 3x és ők hozták a zöldségeket is.
És most olyan rendesek voltak,mikor mondtam, hogy azért nem voltam náluk régen,mert nincs hogy eljutni, rögtön felajánlották, hogy eljönnek értem és vissza is hoznak. Meg is beszéltük, hogy vasárnap délután ráérünk. Jó nem?
Edina, a nőivonalon kattints arra, hogy vonalzó készítése. Ezután kijön a vonalzó alatt néhány kód. Az egyik olyan, hogy url vagy mi. Azt másold le, majd gyere a babanet oldalra, menj be a profilodba és ott másold be az aláírásba.
Ha kész a vonalzó, kattinj arra, hogy ovulációs vonalzó készítése, tehát akkor elkészül a vonalzó. Utána megjelenik kettő táblázatszerűség, az egyik előtt az van, hogy PHBBB, na abban a táblázatban lévő szöveget fogd meg, másold be a profilodban lévő aláírás négyzetbe és aztán mentsd el a változtatásokat.
Flóra, anyukádnak ne is mond el a baba dolgot! És sajnálom, hogy nem oszthatod meg vele a problémáidat! De nem is értem, hogy gondolja, hogy valaha rábíznád a babádat
Anyámnál elütöttem a baba dolgot azzal,hogy hát látod anyu, mennyi bajom van, így nem vállalhatok babát, pedig tudod, hogy milyen babapárti vagyok,de ez sajna nem aktuális jelenleg.
Azért tette ez előbbre, mert ez a kezdettől számolja a 14 napot, ami nem helyes. Nekem tuti, hogy nem most lesz, mert nekem a ciklusom utoljára 63 napos volt, de most nagy adag clostit kapok.