A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

De, olyan van, már hallottam róla. Na, sikerül, Edina?

KépKép
benó

Benó, olyan jól esett kicsit csavarogni!!! :wink: És képzeld,annyira hívnak, hogy menjek el már hozzájuk! Valamikor sokat jártam oda, csak ők a mellettünk lévő faluban laknak és mióta nincs autónk nehezen jutok el.

Kép
flóra 11

Bocsi a laptetűt. :roll:

KépKép
benó

Menjél is, ha tudsz, mindig itthon vagy, nagyon ritkán mozdultok ki. Csak dolgozni meg vásárolni. Jó, megértem, kocsi nélkül tényleg gáz, de otthon ülni is az. Megértem, hogy jó volt és örülök neki. :D

KépKép
benó

Edina biztos vonalzózik. Mit írtatok az előző oldal aljára? Megnézem.

KépKép
benó

Tudod a szülei olyanok nekem, mintha az én szüleim lennének. Nagyon szeretnek engem,meg én is őket. Most is jött az anyukája is. Tudod, ez a volt kolléganőm, ők voltak itt múlt héten egymás után 3x és ők hozták a zöldségeket is. :D

Kép
flóra 11

Aha, képben vagyok ki, kicsoda. :D Jó, ha vannak ilyen emberek körülöttünk. Menj el hozzájuk majd.

KépKép
benó

És most olyan rendesek voltak,mikor mondtam, hogy azért nem voltam náluk régen,mert nincs hogy eljutni, rögtön felajánlották, hogy eljönnek értem és vissza is hoznak. :D Meg is beszéltük, hogy vasárnap délután ráérünk. :D :wink: Jó nem? :D

Kép
flóra 11

Hát nem sikerült. Mert megvan a vonalzó, de milyen kód? Valahogy el kéne menteni a dolgot, de még nem jöttem rá :evil:
nadina01

Megyek veled, melyik oldalon vagy?
Nőivonalon?

KépKép
benó

Oké, megcsinálok én is egyet, és onnan folytatjuk együtt.

KépKép
benó

Edina, a nőivonalon kattints arra, hogy vonalzó készítése. Ezután kijön a vonalzó alatt néhány kód. Az egyik olyan, hogy url vagy mi. Azt másold le, majd gyere a babanet oldalra, menj be a profilodba és ott másold be az aláírásba.

Kép
flóra 11

igen
nadina01

Ha kész a vonalzó, kattinj arra, hogy ovulációs vonalzó készítése, tehát akkor elkészül a vonalzó. Utána megjelenik kettő táblázatszerűség, az egyik előtt az van, hogy PHBBB, na abban a táblázatban lévő szöveget fogd meg, másold be a profilodban lévő aláírás négyzetbe és aztán mentsd el a változtatásokat.

KépKép
benó

Sziasztok,

képzeljétek, A. -nak dolga volt az egyik kocsival, későn ért haza, ezért csak holnap reggel megyünk! :D :D :D :D Bár így nem aludhatok sokáig, de ezt beáldozom! :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Mi is így kezdtük, ha ez megnyugtat. :lol: Lásd első oldal. :lol:

KépKép
benó

Hú, de szuper, Szilzi! :D :D :D :D :D :D

Már azt hittem, az Edina ugyanolyan vonalzót csinált, mint te! :lol:

KépKép
benó

Benó, ez tényleg szuper! :D

Edina, gyere Te is, kíváncsi vagyok ám a Te életedre is! :D :lol: :lol:

Kép
szilzi

Na, kíváncsi vagyok, milyen klassz vonalzója lesz az Edinának! :D

KépKép
benó

Ááá, szia Szilzi!!!! Ez jó hír!!!! :lol:

Kép
flóra 11

Most küzd a vonalzóval.

KépKép
benó

Tök jó, velünk is lehetsz, aludhatsz is. Majd alszol tovább a kocsiban, vagy azt nem tudsz?

KépKép
benó

NA azt hiszem kész lett.
nadina01

Flóra, anyukádnak ne is mond el a baba dolgot! És sajnálom, hogy nem oszthatod meg vele a problémáidat! :( De nem is értem, hogy gondolja, hogy valaha rábíznád a babádat :shock: :shock:

Kép
szilzi

Mostanában ne tudok aludni a kocsiban. :( De majd a mamánál alszok, hisz egy dolgozó, fáradt nő megérdemli a pihenést! :wink: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Hát.... valami még nem stimmel. :roll:

KépKép
benó

Hát a Magdi néni nem hazudtolja meg magát! :lol:

Kép
flóra 11

Én is hányszor gondoltam, hogy jól csináltam a vonalzómat! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Megérdemled, persze. :D :D

Mi lehet az oka a vonalzótlanságnak szerintetek az Edinánál?

KépKép
benó

Nem tudom. :shock: Edina írd le pontosan hogy csináltad!

Kép
szilzi

Én is jártam már így nem egyszer. :D

KépKép
benó

Igen Flra, a Magdi anyus az Magdi anyus, az Isten mentsen meg egy ilyen nőtől! :lol: :lol: Akkor már inkább az anyósom, Ő jó messze van! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

most?

KépKép

KépKép
nadina01

hurrá!

KépKép

KépKép
nadina01

Sziasztok...:)

Itt vagyok...szép estét mindenkinek....:)

Kép

Kép[/
tancsu

Anyámnál elütöttem a baba dolgot azzal,hogy hát látod anyu, mennyi bajom van, így nem vállalhatok babát, pedig tudod, hogy milyen babapárti vagyok,de ez sajna nem aktuális jelenleg. :wink:

Kép
flóra 11

Gratulálok!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

És ahhoz is, hogy egy napon érik a peténk! :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Ügyi vagy Edina...:)
Szép lett a vonalzód!

Kép

Kép[/
tancsu

Helló Tancsu! :D

Kép
szilzi

Tényleg egy napon, tök jó. Bár nekem a ciklus.hu 3 nappal későbbre tette :roll:

KépKép

KépKép
nadina01

Én is gratulálok! Gyönyörű lett! :D :D :D :D Na, szupi, ugyanakkor van pé! :D :D :D
Helló Tancsu! :D :D

KépKép
benó

Ki kérdezte a spirált???

Amúgy nem akarok...a gyógyit sem szeretem...
Mi állandóan ugrálunk...mármint a célegyenesbe jó messzire egymástól.... :oops: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Teljes siker, Edina! :lol:

Helló Tancsu! :D

Kép
flóra 11

Eddig bejött és Gergő is totál tervezve sikerült,nem véletlen "csúszott be"...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Köszi Tacsu!
Nagyon édes a Gergő bébi ám! Néztem tegnap a fotóit pár oldallal ezelőtt.

KépKép

KépKép
nadina01

Azért tette ez előbbre, mert ez a kezdettől számolja a 14 napot, ami nem helyes. :? Nekem tuti, hogy nem most lesz, mert nekem a ciklusom utoljára 63 napos volt, de most nagy adag clostit kapok.

Kép
szilzi

Tök szép vidám színűek vagyunk így együtt. :D

KépKép
benó

Edina, írsz magadról? Mióta próbálkoztok?

Kép
szilzi

Jajj Tancsu, tényleg én is elfelejtettem megdícsérni a Gergőt, pedigf nagyon édes!!! :D :D Amin a hugiddal van, azon a legaranyosabb. :D :D :D

Kép
szilzi

A Zsuzsi kérdezte a spirált. Olyat én se használnék, akkor már inkább gyógyi.

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?