A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Sziasztok!

Bocsi az eltűnésért, de nem volt időm netközelbe kerülni. Hétfő ota Olivérnek nincs bölcsi és elég nehéz a kettővel, úgy hogy Leventét altani kell és a hangosabb zajokra(Olivér elég hangosan játszik) felébred és újra kell altatni. Enni nem kér csak 4 óra elteltével. Ami a legérdekesebb, el sem fogjátok hinni, Levente nem eszi meg az anyatejet. Már nemcsak, hogy nem szopik, még üvegből sem kell neki. Én ilyet még nem hallottam. (Valaki??? :shock: )
Adtam neki a tejet és ahogy megérezte az ízét köpte ki és sírt. Na gondoltam megpróbálom, hogy a táp kell e neki és abból meg benyomott 100-120-at. :roll: :shock: :cry:
Teljesenkész vagyok. Most azzal próbálkozom, hogy keverem a tápszerrel, hogy az immunanyagokat megkaphassa.

Olivér viszont szívesen megissza kakaónak (persze nem tudja, hogy mit iszik.) és érdekes ma még nem hallottam köhögni, pedig elég sokáig el szokott neki húzódni a betegsége. :shock:
Múlt hétvége óta köhög elég csúnyán.

Nem tudom miért nem kell Levinek az anyatej, pedig nem eszem mást mint eddig.
Azért szorgalmasan fejek. Napi fél liter simán összejön.
Már arra gondoltam, ha tényleg nem kell Leventének akkor lehet, hogy le kéne adnom, legalább keresnék egy kis pénzt. Szerintetek hülyeség? Szly: mi kell ahhoz, hogy leadhassam a tejet?

Na egyenlőre ennyit, most visszaolvasok valameddig.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Aleko - nekem régen iszonyú sokszor és nagyon ronda csalánkiütéseim voltak. Rengeteget vizsgálgattak, de csak találgatni tudtak h mitől lehetett. Aztán elmúlt magától.
Tanácsom: pár napig mellőzze a tejet, tejszínt, sajtokat, babánt, paradicsomot, kiwit, görögdinnyét és mindenféle apró magvas gyümit. Ezek a leginkább allergizáló ételek. Ne használjon tusfürdőt, szappant, helyette a babának felírt mosdókenőcs! Ne tegyetek öblítőt a mosásba és használjatok sensitive mosószert (ebből is inkább folyékonyat). Nem szedett vmi gyógyszert? Antibiotium? Esetleg Algopiryn? Az is lehet ludas!!
Jobbulást!!!+++++++++
Vendég

Képzeljétek! Nóri nyafogott a kiságyban, nyafogott a hordozóban, de még az ölemben is! :? Gondoltam egyet és beletettem a kenguruba. Először csak nézett rám nagy szemekkel és gőgicsélt (nem sírósan) és most arccal fölfelé alszik a drágám! Meg kell zabálni olyan édes!! :lol: Sose gondoltam h lehet valakit ennyire szetni... :wink:

Anyjuk - írta a barinőm h az egyik ismerősének is voltak csalánkiütései a szülés után és a hormonok okozták!!!! Ez a jobbik eset, akkor legalább nem allergia. Állítólag 1-2 hét alatt visszahúzódik magától! :)
Vendég

Tita - ez tényleg furi h nem kell neki az anyatej! :shock: :( Szerintem minden alkalommal próbáld meg a táp előtt, hátha egyszer elfogadja!! Ha végképp nem, akkor tényleg le lehetne adni. Ne vesszen kárba.

Kicsit én is gondban vagyok, mert Nórinak estére sohasem elég a tejcsi ami a ciciben van. Eddig még volt a fagyóban, mostanában minden nap kivettem egyet és azzal pótoltam. Tegnap megitta az utsót. Lehet h ma először tápot kell adnom neki. Kíváncsi leszek. Pedig iszom ezt a malátás sz@rt is, a Laktoherbet is + vagy 3-4 l vizet, nem tudom mit tehetnék még. Feneketlen gyomrú buri Nóri... :twisted:
Vendég

Aleko, hogy mitől lehet, szóval minden amit Wera írt. Azokat ne egye...És Fenistil tabletta napi 1, Ca pezsgőtabletta napi 3.
Tudtommal a Fenistil recept nélkül kapható.
Anna jól van? Szopizhat nyugodtan.

Wera én is így vagyok vele: nem hittem, hogy lehet valakit ennyire szeretni és remegni érte...

Titi
, ilyet sajna én is hallottam már, hogy egy gyerek nem fogadja el az anyatejet. Viszont 50 ml-rel már immunológiailag védett, úgyhogy adjad csak neki...

Nálunk is van mindig délelőtti nyöszörgés, puff babakocsiba és séta. Mindig bejön, úgyhogy ma is voltunk az esőben...

Képzeljétek az én tündér lányom nem is evett sokat este és mégis 10-től 04.15-ig aludt, akkor is én keltettem mert majd szétdurrant a cici ( mér ilyen érzetünk is van néha :)). Majd szopi+ lefejt 40 ml és még 7.30-.ig nyomta. Tündérbogár. Egész pihentnek érzem magam.

Kép
andkata

Wera
és ha fejnél? Ha csak ennyi hiányzik, megérnél nem, hogy ne kelljen tápot adni...
Sajnos nekem úgy tűnik erre esélyem sincs...

Kép
andkata

Sziasztok ,

Koszonjuk szepen a tanacsokat, a Fenistilt mar m beszerzem, a Ca tablettat mar tegnap belenyomtam.

Anna jol van, ellegge fronterzekeny, es nem szereti ha jog az eso laba, tegnap majd meg zakkantunk annyira hisztizett, na meg sok a puki, meg rotyi, bofizni meg nem tanult meg rendesen.
Szopik rendesen, a vedono szerint rendszerbe kell ot rakni, hogy mikor szopizzon, de annyira nem lehet ot ehez tartani. De majd csak kialakul valahogy. Nekem van meg egy napom a szabibol es hetfon megyek vissza melozni, jol kihuztam ezt a 2 hetet itthon, remelem hasznukra valtam a csajoknak. Anyjuk szerintem nemsokara ir majd, elegge elfoglalat Annaval mostansag, elnezest kerek h nem jelentkezett eddig.
Puszi mindenkinek
Aleko
Vendég

Sziasztok ,

Koszonjuk szepen a tanacsokat, a Fenistilt mar m beszerzem, a Ca tablettat mar tegnap belenyomtam.

Anna jol van, ellegge fronterzekeny, es nem szereti ha jog az eso laba, tegnap majd meg zakkantunk annyira hisztizett, na meg sok a puki, meg rotyi, bofizni meg nem tanult meg rendesen.
Szopik rendesen, a vedono szerint rendszerbe kell ot rakni, hogy mikor szopizzon, de annyira nem lehet ot ehez tartani. De majd csak kialakul valahogy. Nekem van meg egy napom a szabibol es hetfon megyek vissza melozni, jol kihuztam ezt a 2 hetet itthon, remelem hasznukra valtam a csajoknak. Anyjuk szerintem nemsokara ir majd, elegge elfoglalat Annaval mostansag, elnezest kerek h nem jelentkezett eddig.
Puszi mindenkinek
Aleko
Vendég

Kata - örülök h jó éjszakátok volt. Mi ébren voltunk f4-től 5-ig, mert 2x is bekakilt, a tisztába tevés meg úgy hat rá mintha riadót fújnék... :roll:

Próbálok néha fejni de nem igazán vált be a dolog mert akkor a köv szopira nem termelődik elég és oda kell adnom a lefejtet. :? Most nagyon szorgalmasan gyűjtögetem a lecsöpögőt, az is kb 1 dl szokott lenni estére, hátha elég lesz.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:25-kor.
20150601134430

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:25-kor.
20150601134430

Nézzétek csak:ahogy nől a haja,egyre jobban fel áll neki :lol:
Kép

És hiába fésülöm le neki locsi után,akkor is visszaáll így :roll: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Ja, Viki akartam írni, hogy Adél is szokott dudorászni a cicinek.Annyira édes, zabálnivaló! Úgy tűnik tudják Lackóval, hogy nekik csalogatni kell a tejcsit... :D :D :D

Wera
!1 dl lecsöpögő anyatej??? Én jó ha összegyűjtök így 10-15 ml-t!...

Kata, Potyka, Véda, Sziszka? Mindenki úgy hiányzik. Tudom nekem meg a szüléstörténetem...Gyűjtöm az erőt.

Kép
andkata

Kike, Te szerintem tényleg pumpálod ezt a fiút! Nagyon édes.

Kép
andkata

Igen Kata! Sajnos nekem szörnyen csöpög, ráadásul nem csak akkor ha full tele van. Legszívesebben egész napra fölcsatolnám a tejgyűjtő kagylókat, de az se jó, mert akkor nem levegőzik a cickóm. Így csak akkor teszem föl az egyikre, ha a másikból eszik. Így általában 10-15 ml-t nyerek egy szotatáskor, de éjszaka előfordul h 30-35 ml is kifolyik egyetlen ciciből! Őrület! :evil: Ez akkor lesz mégnagyobb szívás ha már többet kimozdulunk itthonról, mert akkor nem fogom tudni megoldani a "gyűjtögetést". Ráadásul még így is elhasználok napi 8-10 melltartó betétet! Kész vagyon, pedig a legolcsóbbat veszem. (A mosható se megoldás, mert drága és abból is venni kéne egy raklappal hogy mindig legyen tiszta és száraz...)

Kike - nekem azt mondák hogy óvodást szültem, de Te! Egy kész professzort!! :lol: Iszonyúan édes!!!!!!! :D :D :D
Vendég

Ma is hős vagyok! Már a 2. malátaizét kortyolgatom. Már nem is olyan rossz... csak ne lenne sörszagú a lehelletem tőle! Annyira cikiiiiiiiiii :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jah! Képzeljétek! Leszakadt a sütőm ajtajának a tömítéséből egy 10 cm-es darab! :evil: Szerintetek hogyan lehetne ezt megcsinálni? Van rá esélyem hogy meg tudjuk oldani magánúton vagy szerelőt kell hívnom :?: :?: :?: Várom az ötleteket! Kivagyok hogy mindig történik valami...

A kislányom egy angyal. Hasra teszem, simizem a buksiját és elalszik! Tudja h anyának sok dolga van. Anya me ahelyett h csinálná a dolgát itt ül a gép előtt... :twisted:
Vendég

Wera, kell egy kis kikapcsolódás anyának is! :)

Zsolti is a hasamon szeret elaludni, csak éppen ha leteszem az ágyába, akkor felébred!

Kép
Kép
patr

Patrícia - mi pont erről vagyunk most leszokóban! Bár már nagyon álmosnak kell lennie h így is elaludjon, de látod, működik! :wink: Zsuzskával mizújs? Még mindig olyan kis durci?
Vendég

Titi! Kell küldeni laborba vér és székletmintát. Ha annak megvan az eredménye, már lehet is adni a tejet. Kell még tüdőszűrő igazolás és bőrgyógyászatról igazolás. ezek még nekem sincsenek meg, de attól már egy hónapja veszik le tőlem a tejet.
A mintákhoz a tartókákat az anyatejgyűjtőben adták, meg kitöltöttünk papírokat és ennyi.

Kép
szly27

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:26-kor.
20150601134430

Wera, Viki, Zsuzska jól van, csak én bírom nehezen! :lol: :lol:
Én nem emlékszem, hogy hány évesen kezdtem kamaszodni, de az tuti, hogy nem ilyen korán :shock: :shock:

Azért javult a helyzet, de továbbra is ha valami nem tetszik, akkor félvállról beszél velem, otthagy mondat közepén stb. De a hét elején egy beszólásért közöltem, hogy egy hétig nincs számítógép, kicsit meglepődött! Aztán kedden meg kihoztam a DVD-t a szobájából, hogy csak akkor kapja vissza, ha végre rendet rak. Tegnap sikerült is! :lol: :lol:
Szóval alakulunk. Zsoltira szerintem nem féltékeny, imádja. Viszont Szabolcs gyerekeire annál inkább! Zsolti csak az ő testvére, a többieké nem! Mondja ő és nem érti, (vagy érti, csak éppen nem tetszik neki) a másik két gyereknek is ugyanúgy a tesója.

Viszont Zsolti hízik, (5200 gr!! :shock: :shock: egy hónaposan)
tejem van, már van tejtestérünk is, keveset sír, apa segít sokat, szóval, inkább nem panaszkodom!

Kép
Kép
patr

Viki, a szelet Zsolti sem bírja, de ezen nincs mit csodálkozni, mert az anyukája sem! :lol:

Kép
Kép
patr

Viki - az 1 dl tej az jó, csak hát ahogy hozzájutok, az nem olyan frankó. Mindegy, ennek is örülünk... :)
Az szuper h Lackó ilyen sokat hamizik ma. Nóri megint nem evett vmi sokat szerintem. Még spriccelt a tej amikor már nem kért többet. Ez annyira nem volt rá jellemző régebben, nemtom most mi lehet vele. :?
Amúgy állati vicces volt mert a spriccelő tejcsi beterítette az egész fejét amikor elengedte a cicit. Jól kiröhögtem hogy hogy néz ki, erre teli pofával vigyorgott vissza rám... azt hittem bepisilek!! Kár hogy apuja nincs itthon, így csak egyedül tudtam ilyen jól szórakozni rajta... :lol:
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:26-kor.
20150601134430

Ilyen nálunk is van, hogy folyik a tej a szájából, ha elalszik. De ha kiveszem a szájából felébred! Most már trükközök, hogy beteszem helyette a cumit!

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Kike! Nagyon cuki,micsoda haja van! :D

wera! A csöpögő tejet én is irigylem,az enyém is szokott,de még sose gyűjtöttem,szerintem nem lenne annyi,hogy érdemes legyen,de egyszer kipróbálom! :lol:
Sütőt nemtudom,látni kéne,de inkább szerelő!
Bugri Nóri egy tünemény,milyen rendes kiscsajszi! :wink:

Titi! Sajnálom,hogy ennyi minden összejön a tejjel kapcsolatban!
Nálunk meg inkább mindig cicizne,dehát annyi nincs,hogy mindig azt tudjalk adni!

Áron nagyon megérzi ha jön az eső,tegnap megint kb. 3*1/2 órát aludt és egész nap ordított mint akit vernek! :twisted:
Borzasztó volt,meg sem tudtam fürdetni,megint elővette a nem veszek levegőt sírást!
Már tök kész voltam,hogy ez a gyerek vagy eszik vagy ordít!!!!! :twisted:
Éjjel velünk aludt,ott egész jól elvolt,fájt a hasa is,nehezen ment a puki!
Á! Nem is sorolom tovább!
Ma már egész tűrhető! kopp-kopp-kopp

Azon kívül,hogy megint 1 óránként eszik 60-at!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
14-kor még hálóingben nyomultam!
Lábujjamig tejesen!! :twisted: :twisted: :twisted:
Aztán Anyu elvitte sétálni,most még alszik és 3 órája nem evett!!!!! :wink:

Apa: megbeszéltük tegnap,vagyis én beszéltem ő meg helyeselt!
Azóta egy angyal,meglátjuk a folytatást!
Most sütöttünk együtt gyümitortát,most ő fogja etetni Áront mert lefejtem 100-at és reggel sokat beszélgettünk és összebújtunk mikor Áron már a kiságyba került!
Na nem ám úgy,csak olyan szolidan,szeretgetősen!
Olyan jól esett,már úgy hiányzott,hogy babausgasson!
Ma olyan mint régen,remélem így is marad! :wink:
Imádom!!

Ilyen is tud lenni

Kép

Kép

Kép

Kép
ibm

Patrícia - hát, tényleg elég korán kezdi Zsuzska, de látom van néhány tuti fegyver a kezedben! :lol:
Zsolti tényleg állati gyorsan gyarapodik! Szépszál legényke lesz ha így folytatja! :wink:
Én mindig tervezem evés előtt csak pelusban lemérni Nórit, de akkor olyan kis türelmetlen h aztán kimegy a fejemből. De most olyan 5 és fél kg körül lehet.
Vendég

Sziasztok,
Felhivtunk egy ugyeletes dokit a csalankiutesekkel kapcsolatban, semmit sem tudott mondani, csak annyit h a Fenistil felszivodik es nem jo, a tabletta meg venykoteles, igy ki kell birni hetfoig a dolgot, akkor meg lemegy a korzetihez.
Kepeket itt tudok mutatni a
www.flickr.com/photos/alekoiljovszki
oldalon, de ide is bepreselek egyet kettot.
Szoval a csalankiutesek eleg durvak .

Aleko[/img]
Vendég

Kép Kép
Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép

Kepek Annarol,

Szep napokat
Aleko
Vendég

Milyen kis tündérbogár Anna!

Jobbulást Tamarának!!!

Kép
andkata

Sziasztok!
Csak gyorsan beköszönök! A héten ugye nem hiszem hogy sokat leszek, mert itt van anyu, és sokat beszélgetünk. Szerencsére ma jó idő is volt, igy már sétálni is elmentünk! Sőt fürdetés előtt lehet még egy körre elmegyünk! Jó volt, hogy nem egyedül kellett ebédet főznöm, meg sokat segít anyu!
Laura jó kislány, még mindig csak akkor sír ha egy levegő beszorul a pociba (szerencsére egyre ritkább)!

Minden baba nagyon szép!!

Ami!
Jó, hogy tudtatok beszélgetni apával!!

Aleko!
Jobbulást Marynak! Nagyon édes Anna. Kezd egyre jobban rád hasonlítani szerintem! :)

d.dodó

Sziasztok!

Ami - ncsak most lárom h a délután 1xre írtunk! Mint a régi szép időkben... :wink:
Jaj, annyira örülök h sikerült rendezni a dolgokat Apával. Mellesleg nekünk is jól alakulnak a dolgok. Volt összebújás, meg minden! :D
Áron baba hatalmasnak látszik ezeken a képeken! Nagyon sokat nőtt!!! :D Állati jó "játszótere" van! Egy ilyet Nóri is biztos bírna! Hol vettétek és mennyiért osztogatták? Én most zenélő forgót hozatok a szomszédasszonnyal a brendonból, mert én sose jutok el oda ha így folytatom (100 éve készülök már...). Remélem tetszeni fog neki mert nem olcsó! :twisted:

Anyjuk - remélem hamar elmúlnak azok a fránya kiütések! Tudom milyen rossz tud lenni, főleg ha viszket is! vááá :evil:
Anna nagyon tündérpofi!!! :)

Nóri jó kis hisztit levágott most az este. Semmi se volt jó neki. Most aludt el, én meg olyan vagyok mint akit jól kicentrifugáztak! :roll: A tejcsi elég lett szerencsére. Halleluja... :lol:
Vendég

És íme Nóri:
TEgnap fürcsi előtt:
Kép
Ez nem egészen fél órája készült :) :
Kép Kép

Emma (keresztlányom) aki már 7 hónapos! Kúszik-mászik, szépen ül és magától feláll... nem semmi kiscsaj! :wink:
Kép Kép
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:27-kor.
20150601134430

Sziasztok!
Nagyon édesek a Babák! :D Egyre cukibb mindegyik :lol:

Köszönjük a dícséreteket-ha így halad Domi baba haja,tényleg jön a zselé :lol:

Drágám 8-ra aludt,fél 3-kor kelt,és majdnem7-kor.Ma este be is kellett takarnom eléggé lehült az idő.Ittbennt annyira nem,de el tudta viselni a takarót.Remélem marad egy darabig ez az idő.

Szerdén visszük mázsálni,már nagyon kiváncsi vagyok mennyit nyom :roll: :P

Kép
Kép
Kép
kike

sziasztok. amíg fejek, van egy kis időm írni, de aztán megint nyakunkba vesszük a világot.
péntek este Eliot bekajált 10-kor, aztán csak reggel fél ötkor, ami nagyon szuper volt, mert 5-ig kajált, fél 6-ig mi összekészültünk, és indulás pécsre. az utat végigaludta, aztán amikor leértünk felébredt, a doki megvizsgálta, és aztán amíg beszélgettünk, addig etettem (a kociban lefelé fejtem menet közben,elég vicces volt :) aztán elindultunk haza, és mivel tele volt a poci, megint végig alvás :) aztán mivel egész jó időt futottunk, még bementünk férjem nagybátyjáékhoz, akiknek most 1 éves a kislánya és behalás ahogy táncol, de ilyet ti még nem láttatok! :) aztán csak este értünk hata. szegény gyereknek jól felborítottuk az egész napját, úgyhogy sehogy nem tudott lenyugodni. fáradt volt, de nem bírt elaludni. végül cicire tettem, és ott elaludt. ez sokaknál normális, de én legszívesebben elsírtam volna magam a meghatottságtól ahigy cumizott rajta :) de mivel nem maradhattam úgy egész este, kellett találni valami megoldást, úgyhogy az lett a vége, hogy beragasztottuk a cumit a szájába... :shock: na ettől úgy bealudt, hogy legközelebb csak reggel fél négykor evett (persze a cumit kivettük a szájából... :) annyira gáz hogy ő nem tudja benn tartani, pedig tökre lenne rá igénye, és az izmainak is tök jót tesz... ez van. ma meg megyünk nagynénémékhez, este meg anyósomék jönnek...
pár szó a dokikról.
péntek, szemészet: fél 2-re hívtak, persze nem kerültünk volna sorra ha nem kezdem el mondani, hogy nemsokára etetni kell...ott vártunk a sok idős néni meg bácsi között... a lényeg. csináltak pupillatágítást, aztán szemfenékvizsgálat. mondja a doki, hogy akkor leírja az ideggyógyásznak hogy mit talált. mondom miért, mit? azt mondha, hogy az idegpályák nem úgy lépnek ki, ahogy szokványos, vagy valami ilyesmi. mondom oké, és ez mit jelent? hát, azt nagyon nehéz megmondani. Mondom de mégis. Nem tudna hosszútávú következtetéseket levonni, majd az idő eldönti. Mondom neki, hogy már elegem van ebből a szövegből, mondjon valamit. De,de... Mondom mi a l,egrosszabb lehetőség? Mondja látáscsökkenés. Mondom de vak nem lesz? MOndja nem. Mondom akkor oké. De érdekes módon ezt amit nekem mondott az idegpáláykról, arra a papírra nem írta rá, amit az ideggyógyásznak küld, azon csak minden oké van (azt leszámítva, hogy kisebbek a pupillák az átlagnál, ami egyrészt nem tudom jelent-e valamit, másrészt nem tudom, hogy fél órával később is ezt írta-e volna, mert addigra még jobban kitágultak...) de a legjobb: kérdezi, hogy és vizuális ingerekre amúgy reagál a gyerek? Mondom igen. Erre, ja, akkor jó. Aztán azt is mondta, hogy csináljunk olyat, hogy homályos helységben fényt tartunk elé és nézük, hogy reagál-e a pupilla. Mondom ezt már figyeltük neki és reagál. Erre azt mondja, hogy akkor jó. Na ezen én úgy felhúztam magam. Kb. olyan volt, mintha elmentem volna a szemészhez, bementem volna, és a következő párbeszéd zajlott volna le:
Én: Jó napot doktornő. A gyerek lát.
Doki: Akkor jó, köszönöm. A viszontlátásra.
Erről ennyit.
Szombat: egy fél másodpercre nem gondolkodunk azon, hogy jó helyre mentünk. Iszonyat szimpi doki, nagyon kulturált hely. Mindent képekkel illusztrálva megmutogatott, elmagyarázott. Tök kedvesen beszélt ELiottal is. Érdekes módon, ők lehet, hogy mégis csinálnak neki szájpadimplantátumot. És teljesen másfajta műtétet csinálnak (egyedül ők az országban) ami valószínű sokkal eredményesebb. ÉS! Nagyon büszke voltam magamra, mert egyik nap én több tapaszt tettem a szájára több irányból, mert mondom ha összehúzás... Erre férjem mondta, hogy szerinte ez hülyeség. És mutatott a doki egy képet arról, hogy hogy szakszerű felragasztani, és full úgy, ahogy nekem a logika diktálta!!! :)
Volt még egy csomó minden más is, amire most hirtelen nem emlékszem, de a lényeg, hogy a legjobb kezekre bíztuk a bébit szerintem és ez nagyon megnyugtató. ÉS:
OKTÓBER 6-án kell lemennünk, és azon a héten meg is műtik.
Most hirtelen ennyi, rohanok. :) Mindnekinek szép napot!

KépKép
muffin

Muffin - nagyon örülök a jóhíreknek! :D Jó hogy megtaláltátok a helyet ahol jó kezekben lesz a kispofi! A műtét után biztosan sokkal könnyebb lesz! Szuper! :wink:
A szemész dr :evil: NO COMMENT! Na engem is pont ilyenek vizsgáltak gyerekkoromban, ezért vagyok majdnem teljesen vak az egyik szememre! :evil: Neked is nagyon tudom ajánlani a Semmelweis Klinikán azt a drnőt, akit az Áginak is írtam már! Türelmes, alapos és nem utolsó sorban nagyon jónevű szaktekintély! Nekem azt mondták 5 hónapos korban a legcélszerűbb ez a szemfenék vizsgálat, amit most nektek csináltak. Akkor már akár babaszemüveget is kaphat és még nagyon jelentősen tudnak javítani szinte bármilyen szemproblémán!

Mindenkinek szép napot, ma már valószínű nem jövök többet mert tegnap eléggé link voltam és jól elcsúsztam a házimunkákkal. :oops:

Cupppppaa
Vendég

jó reggelt lányok! és babócák!!!

milyen tünci fotók! aleko, kike köszi!!!! jah és wera neked is!!!! hát az a kislány se 7 hónaposnak néz ki!

viki! én pont lemaradtam az ezüstről! a másik szobában fejtem :twisted: :twisted: nyusziaput idegesíti igy átmentem a másikba, ott meg nincs 1-es!!!! :twisted: :twisted: visszajövök erre közli hogy ezüstöt nyertünk. mondom te nem aludtál??? 'aszongya nem! f@sz@

kike! kiváncsi vagyok mennyit nyom domi baba. már olyan szép nagy. biztos jó sokat nőtt.

muffin! hát ti már megint kaptatok jót is rosszat is. :cry: de reméljük hogy a szemével minden rendben lesz, vagy legalább megnézi hamarosan valaki hozzáértő!!!
de amit viszont a másik helyen mondtak az nagyon tuttti!!!! jó hogy vszínű meg tudják csinálni az implantátumot!

nekünk elég vacak éjszakánk volt. este sugárban hányt. ez már nem is bukás volt. de utána meg igényelte a cicit!! :twisted: aztán megint bukások következtek. meg szerintem kaki is bántotta mert nem akart kijönni neki. szegénykém. aztán éjszaka is sokszor fent voltunk. jó ha 10 perceket szopizott. aztán bealudt rajta. nem is mertem felkelteni hogy még egyen, mert hát igy is szerintem tulterhelte a pici gyomrát.
most még durmol. a cick már szét durrannak :D :D
este viszont ahgoy csak igy nyammogott már féltem hogy nincs is elég tejcsi. lehet tényleg nem volt este, de most van :D
már mind kettő ereszt is.

Kép

Kép
timi1982

jah tegnap mértünk egy etetést!
hát minuszt mutatott a mérleg :shock: :twisted: még jó hogy megmértük és maceráltuk szegényt... igy aztán volt értelme :twisted: :twisted:

Kép

Kép
timi1982

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 19:48-kor.
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:27-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Lenne két kérdésem, hátha tudja valaki a választ! Katák esetleg? :lol:

Ha bukik a baba, az nem biztos, hogy azt jelenti, hogy sokat evett, ugye?
A másik, hogy az mitől lehet, hogy Zsoltinak dől a nyál a szájából? A foga még nem jöhet, akkor mitől???
Mindenesetre nyálban úszik az egész gyerek állandóan!

Kép
Kép
patr

Sziasztok!
Megint panaszkodni jöttem! :roll:
Úgy érzem lasssan kicsúszik a lábam alól a talaj!
Áron baba állandóan sír,ha éhes azért,ha tele a pocak azért,ha tejet kap azért,ha tápszert azért,ha álmos azért ha felébred azért.............
tovább nem sorolom jó??? :twisted:
semmire nincs időm,úgy nézek ki mint egy agyonhasznált felmosórongy,mikor végre elalszik akkor a fennmaradó időben sterilizálok,fejek és tápszertkészítek!
Mire kész kezdhetem előről! :cry:
Az sem érdekelne,hogy nemtudok semmit csiálni csak legalább ne sírna ennyit!
Annyira rossz,hogy minden körülötte forog és mégsem jó semmi!
Tegnap este óta csak bőgők,Apát is csesztetem megint,elegem van!
Ennyit az alvásról mennem kell,majd folytatom ha tudom!

Kép

Kép
ibm

úgy néz ki visszaaludt!
kopp-kopp-kopp
Ma 13-ig nem ettem egy falatot sem akkor is csak azért mert Anyu elémrakta!
Hamar visszanyerem asszem az alakom,,csak az a baj,hogy így az idegeim is felmondjáák a szolgálatot!
Fáradt vagyok,álmos,nyügős és nagyon ideges!
Tegnap már azt mondtam,hogy na most tudnék elszívni egy cigit!
De nem gyújtottam rá!
Annyira bánt Apa viselkedése is! :cry:
Visszaakarom kapni a régi férjmet!
Lehet,hogy ő is így gondolkodik rólam!
Azthittem boldog család leszünk,de úgy tűnik ez nem most lesz!
Na megyek mert mindjárt jönnek Anyósék én meg megint bőgők és akkor még magyarázkodnom is kell!

Majd este benézek,ugyanis Apa megy hobbizni! :twisted: :cry:

Jövő héten meg bulizni!
Annyira természetes,hogy nekem kell mindig itthon lenni! Én nem is mennék nem arról van szó,de azért mert én vagyok az anyja???
Ő meg az Apja basszus!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Bocsi csajok,de olyan jó volt leírni!
Este jövök!
Ha tudok! :twisted:

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Hát nem akar az én fiacskám egyhuzamban többet aludni. Sajna az este 8-as fürdés, utána a vacsi, kb 9-kor már alszik, és 12-kor már fenn van. Utána 3 óránként ébredés. Igaz, most hogy megkezdődött az olimpia élőben nézhetem a hajnalban kezdődő programokat. Cseh Lacit is élőben néztem. :D
Bár azért nem veszekednék Gergővel, ha csak az ismétlésre ébresztene fel. :wink:

Ugye mondanom sem kell, hogy imádom a babás képeket nézegetni. Tessék sokat feltenni. És ez mindenkinek szól!!!!!!

Én is hoztam két képet. Az elsőn Anyukámmal látható.

Kép

A második. Anyukámon volt a gyerek, közben jégkrémet evett. A csoki pedig ráesett a popsira.

Kép

KépKép
hene

Nagyon édes Gergő! :D
No,akkor képek:
Kép

Kép

szopi után bealudt:
Kép

Apánál is jó aludni:
Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Nagyon édes Domi is!
Nálunk is nagyon megy az Apán és Anyán való alvás. Ott a legjobb! :lol:

KépKép
hene

hahó,
nekem is nagy panaszkodhatnékom van... alig bírok ülni
képzeljétek, tegnap felemeltem a lányomat, és kijött az aranyerem (MOST, BASSZUS), és nagggyon fáj!!!!! Kenem, minden, de nagyon rossz! És ma persze hogy délelőtt is látogatók, délután meg az anyósék jönnek :evil:
és én nem bírok mosolyogni, amikor legszívesebben vonítanék a fájdalomtól!!!! Majd elácsorgok valahol a sarokban :?

amúgy ma még főztem is (Bondi!), Szonja sokat segített, rakott krumpli volt. Még sosem csináltam, és isteni lett, nagyon nagy sikere volt! Igazából azért szántam rá magamat, mert annyira nincs pénzünk, hogy kaját vegyünk :oops: és ehhez volt itthon minden.

vicces, amíg csináltuk, Szonja mindenből befalt egy csomót, amikor meg kész lett, nem volt hajlandó enni belőle, hogy nem ízlik neki :shock: na persze, aki egész délelőtt eszik...

Anyjuk,
a bőrnyavalyák szerintem is a szülés utáni állapot miatt vannak, nekem is annyira tropa a bőröm (amúgy is eléggé érzékeny, de most!!!) egyrészt gombás lett, ami egész terhesség alatt nem volt, másrészt nándika kicsit odapiszkál a nyakamhoz, és olyan, mintha szögesdróttal fojtogattak volna :shock: tele van karistolással, élénkvörössel!!!! Aztán persze elmúlik.
Az anyukám is mondta, hogy az immunrendszerem nem állt még helyre a szülés után (ő immunológus), és ezért van a gomba is meg a bőrérzékenység is.

Képzelhetitek, mi mindennel kenem magam!!!! Amikor félkómában állok a fürdőszobában, és a tubusok között válogatok, hogy ezt kenem a cicimre, ezt a fenekemre, ezt a gombámra... és nehogy összekeverjem :shock:
ááááá, remélem, a hatodik hétre elmúlik

Nándika meg totál kiütéses, szegény, mindenki azonnal sajnálkozni kezd, ha meglátja, én meg mentegetem, hogy csak tejkiütés, nem marad meg neki :?

Szonjácska egyre aranyosabb, jobban veszi már Nándit is
(most szólt a férjem, hogy nem tudja Szonját felébreszteni, neki meg jönnek az anyjáék... Szonja 3 órája alszik...)

Muffin, neked is akartam még, hogy milyen jó, hogy Pécsett ilyen jófej dokit találtatok!!!! Az meg állati jó, hogy kilogikáztad, hogy hogyan jó a tapasz!
A szemész helyett meg tényleg próbáljátok meg, akit Wera ajánlott - jó ez a topik, legalább "kipróbált" dokikat tudunk egymásnak ajánlani!

na, lódulok, mert itt kuporgok fél seggen :?

tesós kérdéshez: ha valaki nem ismerné, nagyon ajánlom Bartos Erika tesós könyveit, az Anna és Peti sorozatot. Szuper, és nagyon jól rajzolja-mondja el a gyerkőcöknek a tesós dolgokat!!!
Szonja még éjszakára is nyitva kéri valamelyik oldalt, ha felébredne, akkor nézegethesse (a töksötétben!) - tényleg nagyon jó képek vannak benne, ezer aranyos részlettel!
Hároméveseknek tuti jó, de szerintem nagyobbaknak is!
na odébbgurulok, jönnek anyósék

KépKép
szkagi

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 19:48-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?