hahó,
nekem is nagy panaszkodhatnékom van... alig bírok ülni
képzeljétek, tegnap felemeltem a lányomat, és kijött az aranyerem (MOST, BASSZUS), és nagggyon fáj!!!!! Kenem, minden, de nagyon rossz! És ma persze hogy délelőtt is látogatók, délután meg az anyósék jönnek
és én nem bírok mosolyogni, amikor legszívesebben vonítanék a fájdalomtól!!!! Majd elácsorgok valahol a sarokban
amúgy ma még főztem is (Bondi!), Szonja sokat segített, rakott krumpli volt. Még sosem csináltam, és isteni lett, nagyon nagy sikere volt! Igazából azért szántam rá magamat, mert annyira nincs pénzünk, hogy kaját vegyünk

és ehhez volt itthon minden.
vicces, amíg csináltuk, Szonja mindenből befalt egy csomót, amikor meg kész lett, nem volt hajlandó enni belőle, hogy nem ízlik neki

na persze, aki egész délelőtt eszik...
Anyjuk,
a bőrnyavalyák szerintem is a szülés utáni állapot miatt vannak, nekem is annyira tropa a bőröm (amúgy is eléggé érzékeny, de most!!!) egyrészt gombás lett, ami egész terhesség alatt nem volt, másrészt nándika kicsit odapiszkál a nyakamhoz, és olyan, mintha szögesdróttal fojtogattak volna

tele van karistolással, élénkvörössel!!!! Aztán persze elmúlik.
Az anyukám is mondta, hogy az immunrendszerem nem állt még helyre a szülés után (ő immunológus), és ezért van a gomba is meg a bőrérzékenység is.
Képzelhetitek, mi mindennel kenem magam!!!! Amikor félkómában állok a fürdőszobában, és a tubusok között válogatok, hogy ezt kenem a cicimre, ezt a fenekemre, ezt a gombámra... és nehogy összekeverjem
ááááá, remélem, a hatodik hétre elmúlik
Nándika meg totál kiütéses, szegény, mindenki azonnal sajnálkozni kezd, ha meglátja, én meg mentegetem, hogy csak tejkiütés, nem marad meg neki
Szonjácska egyre aranyosabb, jobban veszi már Nándit is
(most szólt a férjem, hogy nem tudja Szonját felébreszteni, neki meg jönnek az anyjáék... Szonja 3 órája alszik...)
Muffin, neked is akartam még, hogy milyen jó, hogy Pécsett ilyen jófej dokit találtatok!!!! Az meg állati jó, hogy kilogikáztad, hogy hogyan jó a tapasz!
A szemész helyett meg tényleg próbáljátok meg, akit Wera ajánlott - jó ez a topik, legalább "kipróbált" dokikat tudunk egymásnak ajánlani!
na, lódulok, mert itt kuporgok fél seggen
tesós kérdéshez: ha valaki nem ismerné, nagyon ajánlom Bartos Erika tesós könyveit, az Anna és Peti sorozatot. Szuper, és nagyon jól rajzolja-mondja el a gyerkőcöknek a tesós dolgokat!!!
Szonja még éjszakára is nyitva kéri valamelyik oldalt, ha felébredne, akkor nézegethesse (a töksötétben!) - tényleg nagyon jó képek vannak benne, ezer aranyos részlettel!
Hároméveseknek tuti jó, de szerintem nagyobbaknak is!
na odébbgurulok, jönnek anyósék