A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Jaj,Tancsu! :lol: :lol: :lol: :lol: Bocsánat, csak elképzeltem,hogy jön az anyag,erre ugrás jobbra balra. :lol: :lol: :lol: :lol: Szóval szöcskékre játszotok. Jó. Ügyeskedjetek csak. Na, látod,ez legalább fogyaszt is. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Szerintem is édi, én már megdicsértem. :D
Na, Edina te jössz, mert mi a rizsában nagyon jók vagyunk ám és ledumálunk. :lol: :lol:

KépKép
benó

Amindenit! Hát ez laptetőre került. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Edinaaaa!!! :D :D

Kép
szilzi

Mi 4 hónapja próbálkozunk, tudom ez nem sok, de nekem már annyi bajom volt, hogy tutira vettem, hogy ez sem lesz egyszerű. Kivizsgáltak, persze nem jó nálam egy két dolog, íg novemberbe kezdem a clostit.Látom itt mindenki azt szedi :)

KépKép

KépKép
nadina01

Flóra, egy szavad nem lehet a laptetőkre!!! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Mi nem jó nálad?? Milyen problémáid voltak? Hogy ismerkedtetek meg a pároddal? Mikor? ?????

Nem vagyok kíváncsi, ám :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Gratula a pikáns laptetőhöz! :lol:

Edina, és milyen gondod van? És hová jársz orvoshoz?

KépKép
benó

Én kérdeztem a spirált! :oops: :oops: :oops:

Szilvi, ne sírj hogy ma nem láthatod a mamát! :D

Kép
muzsuzska

Hát mostanában néha sikerül. De neked is! :wink:

Kép
flóra 11

Edina szép a vonalzód!

Én se vagyok kiváncsi!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll:

Kép
muzsuzska

Szia Zsuzsi :D Hát majdnem potyogtak a könnyeim... :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Hát Flóra....

Olyan jót nevettünk ahogy leirtad hogy képzeled el... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Nálam a prolaktin alacsony állítólag, néztek egy teljes ciklust UH-n is és nem nő a tüsző 17mm fölé és nincs tüszőrepedés sem. Még túlzottan nem értek a dologhoz, mert ez most volt szeptemberben, amikor is ez kiderült.

KépKép

KépKép
nadina01

Juhéjj, majdnem mindenki itt van! :D :D

KépKép
benó

Helló Zsuzsi! Na , együtt a csapat. Csak Timi nincs itt. Mi lehet vele?

Kép
flóra 11

Megy a BK.
Nagyon durva...
Kezdődik megint a haragszom-rád Magdiék között... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Edina

Nyugi,mire babás leszel,úgy kiokosodol itt a csajoktól,hogy neked is orvosi diplomád lesz.... :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Igen, a BK-ban durva dolgok vannak ma.... :lol:

Kép
flóra 11

Hát, igen, erre adják a Clostit, mi? Erre is. :wink:

KépKép
benó

Timi férjecskézik! :D Gondolom!

Kép
muzsuzska

Viszont a prolaktinra tudnak adni valami mást is, nem, Flóra?

KépKép
benó

Igen Edina, mi már úgy értünk a hormonokhoz, petékhez én lassan már a spermákhoz is, hogy lassn tanácsadást tarthatunk! :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Tacsu,
remélem így lesz. Látom itt már mindenki nagyon profi a témában. :D

KépKép

KépKép
nadina01

Kisfiacskám ma olyan édesen viselkedett....
Most is pl elmagyarázott a majomnak a kiságyban,aztán egyszercsak elaludt...:)

Kép

Kép[/
tancsu

lassan spermabankot nyithatunk, petesejtet adományozhatok, lehet hogy meg is gazdagodnánk!

Kép
muzsuzska

Na,BK-nak vége.

Kép
flóra 11

A legprofibb a Tancsu és a Timi! :D Ott már eredmény is van! :D Benó is csatlakozott, ki lesz a következő :shock: :roll:

Kép
szilzi

Én sem vagyok a témában profi...
Én csak a gyártási-folyamathoz értek... :oops: :wink: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Mindjárt jövök.

KépKép
benó

Én a spermabank bizniszből kimaradnék, de ahogy stimulálják a poli cisztáimat, a peteadoményban benn vagyok! :lol: :lol:

Kép
szilzi

:D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Lényeg, hogy mindenki ért valamihez. Így összehozzuk a dolgot valahogy mindenkinek :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Tancsu ne keseríts, nem elég, hogy gyönyörű az a gyerek, még jó is? :D Nekem is kell egy ilyen! :evil:

Kép
szilzi

Ja, de azért még mindig mindenki a Clostinál van leragadva, velem együtt. Na, jó, a Zsuzsi és a Flóra nyomnak más drogokat is.

KépKép
benó

Milyen problémáid voltak Edina?? Hol laksz?

Kép
szilzi

Szilzi

Neked is vagy hármat kivánok,mint Benónak....:)
NNeki bejött... :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Prolakti túltengésre tudok bigyót. De ilyet még nem hallottam, hogy kevés,tehát erre nem tudom,mi a megoldás. De ebből a rövid ismertetőből is látható, hogy Edina dokija alapos, körültekintő. Tehát biztos jó kúrát írt elő.

Kép
flóra 11

Amúgy én is szedem a magam drogját...
Újra kezdtem az Elevitet.

Kép

Kép[/
tancsu

Bp-en lakom, 22. kerületben.

KépKép

KépKép
nadina01

Na azért nem három öt kilós gyereket kívánok! :lol: :lol: Nekem tényleg elég egy is, csak lenne :(

Kép
szilzi

A szoptatás miatt?

Na, én is azért voltam "távol", mert utánanéztem, de a magas prolaktin szintet írják mindenhol, meg hogy valami gyógyszerek (Parkinson-kórra szedett, olyat, gondolom, nem szedsz :lol: ) és az agyalapi mirigy nem jó működése okozhat alacsony szintet.

KépKép
benó

Na jó, Benó, nekünk kettőnknek már kijár a drog, mi már korhűek vagyunk. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Hol van az?? Az A. nem biztos benne! Veled is tudunk talizni, főleg ha jársz néha a belváros felé is! :wink:

Kép
szilzi

Megnéztem az inast,feltett kezekkel alszik,mint aki megadja magát...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Ebből sokat nem értek, de sebaj:

Amennyiben a hormonhiányt kiváltó okot (például az agyalapi mirigy elégtelen vérellátását) nem lehet megszüntetni, a kezelés fő célja a hiányzó hormonok pótlása, legtöbbször a célhormonok bejuttatásával. Így például a pajzsmirigy-serkentő hormon hiánya esetén pajzsmirigyhormont, a kortikotropin hiánya esetén mellékvesekéreg-hormont (például hidrokortizont), a luteinizáló és a follikuluszserkentő hormonok hiánya esetén pedig ösztrogént, progeszteront vagy tesztoszteront kell adni.

KépKép
benó

A Maca szedését felfüggesztettem, persze csak nálam, az A-t tömöm! :D

Kép
szilzi

Igen Benó...
3 óránként szopizik,pedig az Ő súlyával már ki kéne birnia a 4 órákat....
Teljesen leszivja az erőmet,meg a tartalékaimat...
Ezért szedem újra...

Valaki nem akar amúgy meglátogatni??

Kép

Kép[/
tancsu

Férfiak és nem terhes nők vérprolaktinszintje normálisan alacsony. A prolaktinszint-meghatározásnál figyelembe kell venni a napszakot. A hormon szintje ingadozik a nap 24 órájában – emelkedik alváskor és a csúcsszintjét a reggeli órákban éri el. Ideálisan, a vérvételt ébredés után néhány órával célszerű elvégezni, lehetőleg egy félórás pihenést követően (bár a kezelőorvos saját indokai alapján más időpontokban kérheti a vizsgálatot).

KépKép
benó

Ja és a progeszteronom is alacsony.

A 22.ker hol van? Ez Budafok.

KépKép

KépKép
nadina01

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?