A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Katus annak ellenére, hogy a legidősebb a topikbabák között, eléggé a súlysor végén van... pedig nem sovány ő sem... csak MÁS, mint a többi baba... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Hazaértünk! :)
majdnem mindent el tudtam intézni :)

És képzeljétek! :
Első patika : nincs sinlac
Második patika: nincs sinlac
Harmadik patika: nincs sinlac
Negyedik patika:Nincs sinlac, de telefonált, s a második patikánál sikerrel járt, volt 1db s félre is tetette nekem :)

Vannak még rendes emberek :)

Most eszik a kicsim, utána gyorsan felporszívózok, felmosok, aztán fürcsi s sinlac próba! Kiváncsi leszek.
Elsőre csak fél adagot kap

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

A C und A -ban minden gyermek ruházatra 20%kedvezmény van! (Legalábbis Pécsett)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Hát, nem tetszett neki a sinlac..... :?
Ha ébred éjjel, megpróbálom megint.... hígabban, üvegből.

Ma képek, fürcsi előtt:

Kép

Kép

Kép

Clárika
Kép
clárika

Jó estét :)

Melisch,Petra 10-kor is még játszik :lol: :? nem semmi...

Ircsi,nagyon édes kis Mikulás Katus :)
Remélem hogy tudtok majd repülni...

Barbcsi,igen,letörölgettem meleg vizes szivaccsal,azt eltűrte...

Szilvi35,már emlegettünk sokat,remélem hogy nem lesz gond!!!
Szép méretek! Csak szopi még mindig?
Tiva gyönyörű!!Olyan nagyfiús!

Gtünde,nálatok is az alvás..kezdünk kicsit kimerülni..a mi max alvásunk is 3 óra...(mármint a szülőké :) )

Cicc ha ajánlva adták fel a hegedűt,utána tudsz nézetni...ez az átka az ilyen vásárlásnak..én is megjártam már párszor :?
Remélem Bence kiheverte az oltást :(

Clarika,örülök h.írogatsz újra :wink: hajmosás:én talán holnap... :lol:
Merre nézted a Sinlacot? Akkor lehet h.én se járok majd sikerrel...?

Woody...huhh,nem a legjobban sikerült este...de azért pizza volt? :)

Karácsonyi NAGYTAKARÍTÁS itt se lesz...kiporszívózunk,felmosok,letörölgetek...kimosom talán még a függönyt és a szőnyeget..slussz passz....

Mi ma mamáztunk,meg rokonoztunk,felkértük a leendő keresztszülőket végre. Jól telt a nap egészen estig,amikoris keresztanyámnál ott volt 2 kis unokatesó,hangosak,Tomiztak volna de ez már sok volt,sírt keservesen,hazahozva is,alig tudtuk elaltatni...
Sok neki az inger gyakran...de ha nem viszem sehova,akkor még rosszabb lesz,szerintem...

Holnap vásárlás,du.a fiúk kifestik a leendő gyerekszobát,hogy a téli szünetben tudjam felfesteni a kis figurákat is már.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="evilany"]
írta:
evilanyMerre nézted a Sinlacot? Akkor lehet h.én se járok majd sikerrel...?

Néztem a vasúton még tegnap meg az Árkádba.
Ma kapásból Patacson kezdtem, mert ott gondoltam kevesebben keresik....
Aztán az uránvárosi tescoba, ott telefonált a csajszi, nemtom melyik patikát hívta először, de ott se volt, s végül egy dobozt találtak a Kossuth térrel szembeni patikában. Amit ugye eltetetett nekem.

A Budaivámig nem akartam elmenni, nagyon nem esik útba sehova....
Talán Miki ha megy haza a munkából be tud ugrani, Csillag írta, h ott betankoltak.

Amúgy én megkóstoltam, s szerintem tök fincsa.
Réka az első két falat után kezdett fintorogni....
Felvettem (Ircsin felbuzdulva, hogy Apja meg tudja nézni az első szilárd ételhez való viszonyulását, mivel dolgozik ma ), gre megpróbálom feltenni, még sohase nem próbáltam videót, majd kiderül, megy-e....
Olyan édes mint az anyatej.

Clárika
Kép
clárika

Clarika,üvegből adtad,v.kanállal? Én is ki akarom próbálni majd :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Nem megy.....

Clárika
Kép
clárika

Clarika
A g-re én a picasa programmal tudtam a videot feltenni... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Először kanállal, majd kicsit meghigítottam, s beletettem üvegbe, de eszébe se jutott, h megszívja, lehet nem tudta mit kezdjen vele :lol: :lol: :lol: ugye a tea csak folyt belőle annó :)
Nem tudja mi az a cumisüveg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Clárika
Kép
clárika

Clari,nálunk is az az egyik gond...nemrég kaptam olyant amit a cumisüvegnél a cumi helyére lehet becsavarni,kiskanál,csöpög bele a cucc baba meg leissza róla..de Tomi nemigen :lol:

evilany

Anyatejen nevelkedik a drága :lol:

Eddig életében kb. 5-ször próbálkoztam táppal, mert azt hittem éhes, az ellátásom meg akadozott. Egyszer evett is 90 ml-t, a többi alkalommal csak idétlenkedtünk. Nem tud cumisüvegből enni. Majd megtanul... Már kétszer almát is kapott. Elsőre kb. két apróka kanállal, másodikra néggyel. Azt mondta a támadó néni és a doki néni is, hogy ne adjak neki mást csak tejcsit.
Az esti sűrítményt kipróbálom én is, aludni sem lenne rossz (2-5-kor kelés és mostanában csak 4:30-kor -persze csak alkalomadtán), meg a bukás miatt is. Mostanában kezdett bukni, gondolom sűríteni kell.
Erre a következtetésre jutottam én is, hogy a többség SIDS veszélyeztetett és marhára nem tudnak mit kezdeni vele. Theophilinnel tömték (lehet rosszul írtam). Figyelek rá én is és a légfigyu is.

Nagyfiús? Hehe. Nagy is. Leszakad a hátam, keveset is van kézben.
szilvi35

Szilvi! Nagyon drukkolok nektek, hogy minden rendben legyen Tivával :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Reméljük, hamar kinövi...

Kép
xtina75

Jó reggelt
Tomi mára megduplázta a súlyát (6300 ) :wink: én meg leadtam fél kg-t :lol: :lol: na de így máris egy számjeggyel kisebbel kezdődik a súlyom :)

Szakad a hó így a közös vásárlásból felváltott vásárlás lesz délelőtt.
Mai reggel göndör kacajokkal indult,Tomi nevetgélt apukája bohóckodásán.

Szilvi,nem baj ha nem tanulja meg a cumisüveget...hamarosan ihatnak tanuló pohárból,vagy esznek kanállal. Azt hiszem 5 (6?)hótól kezdeni is kell leszoktatni őket.Tomi pohárból iszik,igaz ő azt úgy csinálja,hogy két kézzel segít ő is,belekapaszkodik a pohár peremébe és erőteljest húzza vonja,hol eltolja,így elég nehéz a szájához vinni :) de szürcsöl belőle.Kanalazunk is,bár néha nem tudom elég gyorsan,nagyon kiabál ha késik a barackléadag,egyszerűen imádja :) időnként kikapja a kezemből a kanalat,üresen elkezdi rágcsálni,és felháborodik amiért semmi nem jön belőle... :lol: :lol: (másik kanál az nem jó,azt eldobja)

evilany

CSILLAGNAK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
xtina75

Jó reggelt!
Az Ünnepeltnek meg sok boldogságot!!!!! :D

Hát az utak, én nem is értem, hol vannak a fizetett hókotrók?????
Vastagon havas az úttest, amit már frankón ledöngöltek az autók.
Kiváncsi leszek hány baleset lesz?!!!!!!

Réka itt kurjongat mellettem, megzabálom :D

Clárika
Kép
clárika

Csillag Isten éltessen sokáig!!

Kép

Clari,kitettétek az égőket Rékának? :)
Hogy csináltad a Sinlacot,mennyi vízbe hány kanál..?

evilany

sziasztok!

Clárika látom bevetetted a hajcsatot! :lol: :lol: :lol: egyem meg a kis szívét a hajas babának... és hogy repülőzik!!!! de ééééédes!

Évi meglepődsz azon, hogy Petra 10-kor még játszott?? hát nálunk ez normális... általában fél 11-kor alszik el...
persze hozzáteszem, hogy napközben alszik 4x... most az elmúlt 2 napban csak 3x aludt napközben, és így fél 10-kor elaludt... lehet nem kéne hagynom napközben aludni, de akkor meg sír és nyűgös :arrow: az se jó...
tegnap este a fél hetes etetésnél a 100 anyatej után evett még 30 gramm tejpépet, és 5 és fél órát bírta evés nélkül... ez lenne a megoldás, de hogy oldom meg, hogy az utsó evésnél berakom az etetőszékbe?

Csillag Boldogságosat!!!!
Kép

Kép
gtunde75

Csillag drága!

Nagyon boldog szülinapot kívánok, legyen teli figyelmességgel, szerettel és minden földi jóval, amit csak kívánsz! Carpe diem!

Tiva nagyon szép nagy baba. Olyan jó formás!
Clárika a lányodat meg magadról klómoztad, annyira hasonlít rád - noha a párod nem ismerem...

Vegyek egy tételt sinlacoból az érdekelteknek? Itt most le is van árazva, annyira nincs keletje.

Ircsi igazad van, minden üveges kajában van rizsörlemény, vagy ilyesmi.

Ma megyünk du. szánkózni, addig meg sütünk. A vaniliás patkók készek, a lányok szuperül segítettek. Ha Edö végre elalszik, sütjük a következö fajtát: linzer, de nem a hazai ismert formájában, hanem sok mandula, fahéj, szegfüszeg, kakaó és társai vannak benne a tésztájában.

Ded alszik - mintha ö is fogzana - megyek sütni. Kisütött a nap, máris jobb a kedvem.

Amúgy Vanilla én is szívok rendesen az internetes vásárlással, az összes marhát kifogtam, ahogy írtam is. Gyakorlatilag egy tranzakció se zajlik le zavartalanul. :(
Itt is nagyon szétestek az emberek, megváltoztak a szokások, vagy csak a kuncsaftok, ki tudja!?

Mi még nem vezettünk be mást anyatejen kívül. Ráérünk.

Ballagtam a konyha felé.

Barbi
Vendég

tegnap eljött barátnőm a 3 fiával hozzánk háztűznézőbe... :lol: :lol:
Kép

Kép
gtunde75

Kép

Kép

Délelőtt uszodában voltunk, családilag... gyerekem nagyon élvezte :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Csillag
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Először is:

Csillag: nagyon boldog születésnapot kívánok!
Kép

Szilvi35: Tiva nagyon aranyos és milyen szép nagy srác már. Igazad van, nem lesz semmi baja és az jó, hogy kinövik. Egyetértek veled, hogy feleslegesen túráztatják a szülőket, gyerekeket ha nem tudnak semmit tenni.
Fejés: hát most olyan 3 óránként tudok lefejni 100ml-t kábé. Jelentősen csökkent most a tejem. Ennek előtte 4 óránként fejtem olyan 180-200ml-t. Időben 10perc. Reggel tart tovább, mert éjszaka nem kelek fel ezért, olyankor több van, 300 ml körül, de volt, hogy 470-et sikerült kisajtolnom magamból.

Ircsi remélhetőleg el tudtok menni a tesódékhoz karácsonykor, csak nem törlik a járatot. De amint odaértetek tessék bejelentkezni!
Katus nagyon édes, mint Mikulás.
El is hiszem, hogy élvezte a vizet. :D

Clárika ez a kiscsaj annyira zabálnivaló És az a csat a hajában :lol:Tündéri :D

Évi jó sűrű napotok volt, nem csodálom, hogy Tomi belefáradt. Szegények, még nem bírják ezt az ingergazadag napot. Áron is majdnem ilyen. Ha nem vagyunk itthon egész nap vagy éppen csak hosszabban sétálunk ( mint a múltkor) akkor ő is nyűgös. Ráadásul, Ő a babakocsiban nem alszik. Szundikál-szundikál de ez nem elég neki. Muszáj úgy igazítanom, hogy naponta 1x tudjon aludni a kiságyában 3-4 órát egyfolytában.

Itt is szakad a hó.....de jövő hétre esőt mondanak, pedig milyen szép lenne a fehér karácsony.....

Bamass áruld el a titkot, honnan van ennyi energiád?

Annyi mindent csináltam már ma de még annyi dolgom lenne, de olyan fáradt vagyok. Carul aludtam az éjjel. Pedig a gyerekek aludtak, de olyan marhaságokat álmodtam.... :shock: :roll: már nem emlékszem, de tudom, hogy nagy baromság volt....

Tünde Zoé tuti nem marad pártában :D Hogy közrefogták a minipasik (akik nem is olyan minik)

Enyém gyerekem úgy gondolja, hogy az alma bizony az ördögtől való (by Ircsi). Első nap fintorgott-fintorgott, de azért nyelte a levét. De tegnap meg ma is még sírt is. Azt hiszem várunk még vele. Lehet megpróbálok neki valami tejpépet. :roll:

Na, felébredt a legkisebb, persze a leghangosabb is ő. Adok neki enni...

királylány

Dia 470??? :shock: :shock: :shock: váááó :)
Tomi evett kis alma-barackpürét :wink: apukája etette,kis fintor volt de nyelte azért,kb.10 kanál után úgy döntött na ide a cicit :) és kapta...:)

Én pedig bundás zsemlét ebédeltem,szintén Miki által :wink:

evilany

Úúúú! Királylááány! Hogy csinálod? Géppel? Egy mellből jött ki ekkora mennyiség, vagy minden fejésnél kettőből fejsz? Profi lehetsz már!

Barack? Hol van ilyenkor barack? Fagyasztott?

Fürcsííí! De szupi!!! Mennék én is. Nekünk ez a sz@r SIDS miatt nem ajánlják, pedig jót tenne mindkettőnknek. Tiva imádja a vizet!

Nektek nem fáj a hátatok. Mert nekem valami kimondhatatlanul nagyon!

Clárika! Nagyon édes Réka haja. Még nem láttam ekkora hajacskát, ilyen pici lánykán.
szilvi35

Szilvi35,barack,ahamm,a mélyhűtőben :) tettem el neki pohárkákban anno vagy 30 pohárral...de ma kecskemétist evett,alma-barack pempő.
Hátam nem,de a derekam...
:roll: már csontkovácshoz járok...nem nagyon tudok kendőzni,csak rövid távra.

evilany

[quote="evilany"]
írta:
evilanyClari,kitettétek az égőket Rékának? :)
Hogy csináltad a Sinlacot,mennyi vízbe hány kanál..?

Hát gondolhatod, hogy az volt az első ;)
A járóka rácsaira tekertem fel, tetszik neki! :)

Hát fél adagot csináltam (75 ml vízbe 25g sinlac,)
De ma csak ennek az 1/5-ét csinálom meg :lol:
Merthogy 2 kanállal "lenyelt" :)
(de a kanál is csak a kanál hegyén egy kis cucc :lol: )

Az a baj, nagy a videó.... :(

Clárika
Kép
clárika

Szilvi mind a kettőt kifejem minden alkalommal. Ez a mennyiség reggel volt és már nem most. Mostanság reggelente 300ml körül jön.

Mézeskalácsot sütök tesómnak.....

királylány

Na sikerült! :)
Így reagált a Sinlacra:

http://picasaweb.google.com/lh/photo/2D ... directlink

Clárika
Kép
clárika

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jelek, amelyek arra utalnak, hogy a csecsemő elérte azt a fejlődési szintet, amikor megkezdődhet a hozzátáplálás:
a baba segítség nélkül jól ül
elvesztette azt a reflexét, hogy a nyelvével automatikusan kilöki a szilárd ételt a szájából
a baba tud és akar rágni
mutató- és hüvelykujjával képes felcsippenteni ételt, vagy más tárgyakat. Ha a baba használja ujjait, és a tenyeréhez dörzsöli az ételt (tenyérfogás), az nem helyettesíti a felcsippentés fejlődési fokát.
a csecsemő szeretne részt venni az étkezéseken, megpróbálja felszedni az ételt, és a szájába tenni azt
http://www.lll.hu/node/223

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Réka :lol: :lol: :lol: megmutattam Tominak is,na de azt
is ám hogy Katus hogy lubickol!

evilany

[quote="evilany"]R írta:evilanyéka :lol: :lol: :lol: megmutattam Tominak is,na de azt
is ám hogy Katus hogy lubickol!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És mit szólt Tomi?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Azt mondta eeeeehhh ööööö
Biztos kódolt üzenet :)

Szerelmeim

Kép

evilany

Clárika: hehehe......aranyos! És milyen szemekkel nézett rád :D
Nálunk is így löki ki Áron az almát csak még a fejét is elfordítja. Igaz a szopipárnába támogattam ki. Majd elhozzuk anyósoméktól az etetőszéket.

A mára előirányzott feladatok közül csak a hajmosással nem végeztem.Áttolom holnapra....

királylány

Almaevés:

Itt még mit sem sejt:

Kép

Kifelé löki:

Kép

Nagyon nem ízlik:

Kép

Viszont megint taknyoska. Egész nap alszik. Láza, hőemelkedése nincs. Enni azért evett.

királylány

Sziasztok!
De édesek a babák!

Csillag, Boldog szülinapot!

Katus, látom élvezte a fürdőzést. :)

Clárika, annyira édes Réka ahogyan próbálja enni a pépet. :)

Dia, látom Áronnak sem ez a kedvence, marad a tejcsinél!

Lili meg már szépen nyítja a száját, ha meglátja a kanalat. Ha nem kér már, akkor szépen becsukja a száját.

Én meg nagyon-nagyon szomorú vagyok! :cry: :cry: :cry: Nővéremék nem tudtak elindulni Amerikából, mivel lezárták a londoni repteret. A légitársaság, meg még nem tudja, hogy mikor tudnak majd elindulni. Össze vissza beszélnek, most keddet mondanak nekik. Még az a szerencse, hogy otthon vannak és nem a reptéren a 2 gyerekkel!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Dia köszi! Nincs energiám egyébként, milyen lennék, ha lenne!? :)
Kifejezetten alulteljesítek önmagamhoz képest. Csúcskorszakomban több is ment: nappal egyetem, délután késö éjszakáig munka a párom mellett, éjszakai müszak a futószalag mellett, pár óra lavás a több órás túlórázás után, majd megint ugyanez elölröl. Késöbb egyetem reggel 7-este 11-ig, éjszaka tanulás, fejés, gyerekezés... Mellette persze háztartás és a páromnak segítés, fordítások, könyvelés, anyámtyúkja. Idönként behozta a lányomat a laborba is, aminek nem nagyon örültem, mert ö csecsemö, mi meg rádióaktív ill. molekuláris/mikrobiológia labor csupa kellemetlen kórokozóval. De legalább láttam napközben is néha a gyerekem, s ha a kísérletben sok volt a várakozási idö, le tudtam vele menni a mellettünk lévö botanikus kertbe.
Most már nem bírom olyan jól a magam diktálta tempót, pedig igyekszem ezerrel. Ma sütöttem a fiúkkal még van 4 tepsit abból a linzerböl, amiröl írtam, tovább nem jutottunk, mert elfogytak az alapanyagok. Holnap is van nap. Lányok szánkózni mentek, addig Dönci aludt, Regövel és Edövel játszottam, majd kaja - mert közben az ebéd is elkészült - ill. bevásárlás. Most vacsi, aztán megnézik az esti mesét (PomPom) és irány a fürdöszoba, pizsi és fogmosás, fekvés. Ha lefeküdtek, akkor még tudom egy kicsit korrespondálni a nagyvilággal, míg Edö is bealszik, aztán vége a napnak, kezdödik az éjszaka. Dönci abban a pillanatban kezd el az ágyában üvölteni, amikor mi is lefekszünk és lekapcsoljuk az utolsó fényforrást is. Ágyból ki, gyerek megvígasztal, újabb alvási kísérlet. Dönci átlagosan 3x üvölt éjszakánként, de olyan váratlanul és olyan hangerövel, hogy attól még a halottak is felébrednek.

Na mentem a nyájamat terelni.

Barbi
Vendég

Dia,Tomi is sokat aludt ma...legalább 4x.
Remélem nem lesz beteg(ebb) Áron...nagyon édes a képeken!
Be szabad már tenni az etetőszékbe? Nekünk fa van,ami szétszedhető székké asztallá.

Barbi,linzer hmmm :wink: nyami

Woody,nagyon sajnálom :( remélem mielőbb felszállhat a gépük,láttam a híradóban h.hány járatot töröltek a rendkívüli hó miatt.

evilany

Woody tesódékat sajnálom. Remélhetőleg minél előbb megérkeznek.

Barbi hát nekem nincs ennyi energiám. Ma sokmindent elvégeztem amit szerettem volna, de meg nem álltam.

Évi nekünk olyan van amit lehet dönteni. Drága pénzért vettük még Bencének pontosan azért, hogy akkor is bele tudjam tenni ha még nem tud stabilan ülni. Bence sokára ült. Előbb mászott. Ahogy nézem Áron sem fogja elkapkodni a dolgokat...

Menetm etetni....

királylány

[quote="gtunde75"]v írta:gtunde75icces, ahogy most így belenéztem, és a táblázatok vezetése félbe lett hagyva... a várandós táblázatunkban 60 hetes terhesek vagyunk! :lol: :lol: :lol:
de amit Csillag elkezdett, hogy ki mikor szült... na az sincs befejezve... :(

Valójában nem én kezdtem el :( csak folytatni akartam amikor Évi bekerült :( sorry :_(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!
Először is nagyon szépen köszönöm a Szülinapi köszöntéseket!!!
Könnyek szöktek a szemembe :) :oops:
Anyutól kaptam egy csokor virágot...Fancsa rajzolt nekem :) és ezzel be is zárult a kör! :)
Nem baj-itt van az én kis családom :)

Csípőtorna tegnap:
Orvosi Zsálya bedörzsölő krémmel kell finoman masszírozni bébikém csípőjét,lábikóját...valóban 80 fokban hajlik csak-nem megy le vízszintesbe...
Minden tisztába tétel előtt 15-20 perc gyógytorna-ahogy a nőci mutatta....és igazság szerint 2 hónap alatt minden OK lesz.
Nem igen tetszik neki,feszíti vissza a lábát...de nem sír....na jó csak egy kicsit "szenved" közben :(
Sajnálom,de muszáj.
Forgás csak oldalra megy...azt is erőltetni kell,mivel 6 hós korára már forognia kell!
2-3 napja vettem észre,hogy már a fejét sem igen akarja felemelni,úgy mint régen,ha hason fekszik...
Viszont ülni nagyon akar,erőszakos és harcias egy kis pasi! :D

Most próbálom napközben hanyadt altatni több-kevesebb sikerrel.
Lehet azt hiszi ha hason van,hogy aludnia kell-és ezért nem akar csinálni semmit.
Ellenben a gyógytornász azt is megjegyezte:
-Ilyen husis combokkal,én sem igen tudnék forgolódni :)
Most fogjam fogyókúrára csórikámat? :D

Dec. 31-én kontroll...délelőtt 10-re :)
Szilveszteri buli :D :D :D

Holnap tölti arany bogárkám az 5.hónapját :D
Isten éltesse a hófordulósomat :D

Kép

Betegeknek jobbulást!!! Még egyszer köszönöm mindenkinek a köszöntést!!!!
Ircsi-szép vers :) :oops:

Clárika :)

Ha minden igaz holnap megyünk a gyerekekkel szánkózni-tervben van az 5db hóangyalka....de csak is szigorúan mielőtt konkrétan hazaérnénk (be a házba) Gergő nehogy megfázzon :D

Puszim

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok! Tegnap fogta magát a laptop s nem kapcsol be... Így javítasig sorry de nem tudjak titeket olvasni (telefonon netezek most, s olvasni nem egy leányálom, így csak néha életjelet adok majd! Örültem hogy be tudtam lépni mert nem tudtam a jelszót...) Az éjszaka brutál volt :'(

Clárika
Kép
clárika

Jó reggelt

Clari,végre van neted,akkor a laptop adja be a derekát :roll:
Éjszaka,sajnálom...sokszor kelt Réka..?

Tomi 2x kelt,de a 4 órás kelést már alig vártam annyira bedurrant a cici,folyt össze vissza,csomós volt...áhhh.

Csillag,boldog 5.hófordulót Gergőnek!!
A torna jót tesz biztosan,a forgásra mondtak valamit? próbálod takaróval esetleg?
Tomi se igen aktív,a fejét alig tartja meg,hason,igaz pár percnél többet nem bír,(sír) oldalra fordul csak.

evilany

Még nem késő... jó karácsonyi ajándék a férjeknek...
http://www.youtube.com/watch?v=ezVib_gi ... r_embedded

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Konkrétan folyamatosan felsírt 15-20 percenként! Kezdem biztosra venni h ez fogzás. Be kell szereznem valamit rá! Brutál!

Clárika
Kép
clárika

Évi
Szerelmeid :lol: :lol: :lol: :lol:
Annyira édesen tud Tomi nézni...amilyen képeket vág... :wink:

Dia
Áron se értékelte a próbálkozást! :lol: :wink:

Woody
Nővéredék :cry:
Én ráálltam a frankfurti repülőtér honlapjára. Nézem, hogy ott mi a helyzet. Még ma reggel is sok járatot töröltek... :cry:

Csillag
Fektesd hasra Gergőt és mutogass neki érdekes dolgokat, hogy emelgesse a fejét.
Vegyél elő egy nagy fürdőlepedőt, terítsed le valahova... az egyik szélére fektesd Gergőt és a törölközővel hengergesd (mintha ki akarnád húzni alóla)
Boldog hófordulót!

Clarika
Mielőbbi jobbulást a gépednek!
Réka :cry: Akkor a borostyánlánc nem használ?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="clárika"]K írta:clárikaonkrétan folyamatosan felsírt 15-20 percenként! Kezdem biztosra venni h ez fogzás. Be kell szereznem valamit rá! Brutál!

Dentinox N gél :) nekünk jó

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Amikor Katus nyüszizett, adtam neki egy adag Nurofent... az is jó volt... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!
Köszi Ircsi-ezt már csináljuk...nem igen aktív-hosszas folyamat lesz ez úgy látom,de rajta vagyunk a dolgon!!!!

:D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?