A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Csak a körkérdésre: Mesi! Zuhannyal :lol:
Nolka már nagykádban fürdik régóta. Gyakran velünk pancsizik. Üres kádba ültetem, és úgy töltjük meg vízzel, imádja a csobogást, mindig meg akarja fogni a vizet. A zuhanyt is ismeri, szokta Ő is fogni a kezébe. A haja gyakorlatilag mindig vizes. Kábé hetente besamponozom, aztán leöblítem, úgy, hogy hátradöntöm, nálunk is játéknak fogja fel, persze nem lehet sokáig ebben a pózban tartani, gyorsnak kell lennem. Utána még le is zuhanyozom. Próbáljátok játékosan, mutasd meg neki az öntögetést, esetleg egy játék locsolókanna, együttfürdés stb...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást! +++

Hajmosás: hááát, nálunk az egész fürdés érdekes, mert Zsófi nem hajlandó leülni a kádban, pedig nem fél a víztől, strandon, meg a medencéjében simán leül benne, de a kádban nem. Szóval ő kapaszkodik a kád szélébe, én az egyik kezemmel fogom őt, nehogy elcsússzon, a másik kezemmel meg fürdetem (a harmadikkal meg nyitom zárom a csapot :lol: ). Hajmosásnál én is fejen öntöm, ráadásul Zsófi adta az ötletet :lol: Egyszer hozta magával fürdésre a kis lila vödrét, és locsolgattuk fürdés közben a vizet, hát mit volt mit tenni, fejen öntöttem, és élvezte :lol: Azóta ezzel öblítem le a fejét is, meg őt is.
Vendég

Strandos tali jó ötlet, bár én sem szívesen merészkedem strandra b :oops:

Pedig pénteken indulunk nyaralni :lol:
Vendég

Helló, Lányok!

Köszönjük szépen a hófordulós köszöntéseket! :oops: Én is sok boldogságot kívánok a kis hófordulósoknak, névnaposoknak utólag!

Remélem, a kis betegek már jól vannak! Móni: Gréticicusnak nagyon gyors gyógyulást kívánok!!! Sense, remélem, Boti már vígan futkorászik! Tegnap Ádi nagyon sírt úgy este 10 körül, jött is gyomorgörcsöm, felidéződtek az áprilisi (no meg novemberi, decemberi) betegeskedős napok, kórházélmények, műtétélmények... :-( Egyszerűen borzasztó, ha az ember gyereke beteg, nagyon megértelek Titeket.

Panndi: nagyon sajnálom anyósodékat, egyszerűen hátborzongató, hogy éjjel rablók mászkálnak az ember ágya mellett. Remélem, már kicsit túlvannak az első sokkon.
Képzeljétek, nálunk meg apósomék totálkárosak lettek Horvátországban (szerencsére csak kisebb sérülést szenvedett anyósom). Hiába indexelt, hogy sávot akar váltani az autópályán, egy ámokfutó 200-zal jött és visszaszorította őket, megpördültek a szalagkorlátnál, az legyalulta a kocsi elejét és végét (és még szerencse, hogy jó kocsi volt alattuk, és nem maradtak ott!!!). Ezekután, mivel tettes sehol nincs és még apósoméknak kellett bizonyítaniuk a rendőröknek, hogy nem ittasak stb., Casco nem volt, így oda a kocsi (és még az a tortúra, ami utána jött: kórházazás, hazaszállítás). Egyszerűen szörnyű. :evil:

Gremese: Ó, hát strandra mi sem merészkedtünk, a kerti műanyagmedencében pancsoltak a srácok (nekem annak hideg volt a víze, Ádit meg nem akartam otthagyni, amíg én a tóban úszom). Ráérek még úszni eleget hátralévő életemben. Amúgy meg nem vagy bálna, én szeretnék így festeni, ha a 2. gyerekemet várom! ;-)
Hajmosás: gyors bevizezés kézzel, samponbedörzsi, utána megmossuk mindenhol Ádikát, majd kancsóból gyors öblítés a végén (nagyon utálja az utóbbit). A férjem szerint olyan arcot vág eközben Ádika, mint Balázs Fecó egy nehéz hang kiéneklésekor. :lol:

Kép
Kép
irina

Heni: Péterkének is mielőbbi gyógyulást!!!

Kép
Kép
irina

Kissét "töredezett vagyok": Regi, szuperek a nyaralós képeitek, látszik, hogy remekül éreztétek magatokat!!!

Kép
Kép
irina

Sziasztok.
Nem tüntem el végleg,csak nem tudtam jönni pár napig.A visszaolvasás még nem teljes.

Anitja: Nolka videó nagyon jó!Édes nagyon!:D

Viranka,ellopom az ötleted ha nem baj! :oops: Nagyon jók a családi fotók!A szülinapi ötleteid is nagyon tetszenek.

l.móni,köszi a sütirecepteket! Ide is tedd ha vannak ilyen jó dolgok,én nem tudom a gmail jelszót.
Grétinek jobbulást!

Regi,jók a képek a nyaralásról,szupi lehetett.

Heni, Péterkének gyors gyógyulást.

Hajmosás,nálunk nem sokat kell,elég kevés,rövid haja van Beninek.De szereti ha locsolom a fejét.

Mesi,bálnatest?????? Nem úgy nézel ki a képeken!! Látnál engem!:roll:

Strandra én nem merészkednék!

Irina,szia.Apósodék balesete nem semmi.Még jó hogy nem lett nagyobb bajuk!

Nálunk:Beninek gyógyul a popója,már csak picit piros.(Köszönöm az érdeklődést)
Foga még nincs újabb,de nagyon fehér már az ínye!Ma elég sokat alszik,remélem csak az idő miatt.
Megyek is teregetni,úgy hallom lejárt a mosógép.
Puszi nektek.

Kata

Kép
kékvirág

Mesi! A hajmosás nálunk is rémálom. :( Én gyorsan zuhannyal szoktam lemosni a sampont, Szeli azóta fél a zuhanytól, ha meglátja, de nincs jobb ötletem, mert ő sem hajtja hátra a fejét... A nyaralás alatt ketten fogtuk, Anyu pólója csurom víz lett... :oops:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok

Betegeskedő picikéknek jobbulást!

Meryke
Fogacska - na végre!
:P :P :P
Kép

Irina
Ádit meg kell zabálni!!!
Most látom, a korkülönbség is megvan, szóval jól fog passzolni a kislányomhoz :lol:
Anyósék
:evil: :evil: csak lestem! Tényleg még jó, hogy "csak" ennyi lett a bajuk... Én is mindig félek a sok marhától az autópályán, néha Robira is rá kell szólni, hogy ne kakaskodjon idiótákkal, mert gyerek van hátul... okos enged, szamár szenved....mondanám, de néha az élet másként rendelkezik....

Sense
kitartás...mostanában Linda alvása is kezd összezavarodni, különösen azért, mert nappal tólalussza magát vagy egyáltalán nem alszik....
Remélem jól vagy! És remélem, Te is, Mesi!(Bálna...no de kérem....szerintem sosem voltál és nem is leszel....Bár én minden kismamát szépnek látok - kivéve, akinek cigi lóg a szájából...)

Hajmosás:
zuhanyzással egybekötve. Apjuk fejébe vette, hogy linda már nagylány, ezentól zuhanyozhat, imádja is a fröcskölő vizet. De ahogyan a többiek írták, kitartó munkával lehetne Zsófit hozzászoktatni a játékos hajmosáshoz, figyelemelterelés, közös móka, stb....Linda is végigsírta az első babauszikat, ma meg visong és csapkod :)

Kép
granda

Szeli épp az előbb elindult a kanapétól a szoba közepéig, aztán letérdelt a játékához! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Mesi! Szerintem ez a hajmosás dolog is temperamentum kérdése. Zsozsó is meg Szeli is elég akaratos, és ha valami nem tetszik... :?
Szeli is tök sokáig szeretett a zuhannyal játszani, még a szájába is engedte a vizet, aztán kiköpte. Meg a vízcsobogást is imádja a csapból, ő is, mint Nolka, meg akarja fogni ;) De utálja, ha vizet locsolok a fejére... akár így, akár úgy... :( Talán majd megszokják...

Kép

Kép
regcsiken14

Jaj, ezek a fránya fogak, hogy ilyen nehezen jönnek ki!!! Meryke! Azért remélem, a következő turnus nem lesz ilyen vészes!!!

Szelinek már egyáltalán nem adom a Chamomillát, mint kiderült a cumi mindent megold éjjel!!! ;)

Nolka annyira aranyos, ahogy hintáztatja a mackót! És én még mindig le vagyok döbbenve, hogy milyen ügyesen beszél! :shock:

Mesi! Engem abszolút nem érdekelt a strandon a túlsúlyom. Főleg, amíg Szeli kicsi. Utána már lehet szégyelni, ha nem megy le. De pláne várandósan mit akarsz takargatni???????? :roll:

Víz: A Balaton elég hüvi volt (legalábbis szerintem), de Szeli csak picit nyöszörgött, mikor először elmerültünk, aztán már nem volt semmi gond! :D Szerintem bátran vigyétek a bébiket!!! :)

Irina! Sajnálom apósodékat, biztos nagyon megijedtek... :(
És miért sírt Ádó annyira???

Panndi! :lol: Én is néha ábrándozok arról, milyen jó lenne, ha polip lennék! ;)
Szeli nálunk elcsúszik állva a kádban, és megijed ettől. Tervezem, hogy veszek egy csúszásgátlót, csak ki kéne jutnom az OBI-ba.
Bár Szeli holnap Anyunál lesz, mert szabin van, és kérte, lehet, hogy beszerzem ezeket a dolgokat, amiket Szelivel képtelen vagyok! :) Csak Apa is "járuljon hozzá"! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Hófordulós Kiskacsákat köszöntöm!

Kép

Irina! Ádi professzor csuda aranyos!

Regi! Gratulálok Szelinek! Elindult hát Ő is 11hónapos kora előtt :lol:
Érdekes ez a víz dolog, pedig Ti babaúszásra is jártatok :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Gratula Szelinek a járáshoz :lol:
Zsófi is megy, de ő csak két-három métert megy egyedül :D Viszont sokat ügyesedet tali óta, ott még ha elveszítette az egyensúlyát, akkor eldőlt, most már vagy fenékre esik, vagy előre, de leteszi a két kezét :wink:
Vendég

Regi gratulálok Szelinek a járáshoz :lol: :lol:

Panndi ha nem tudod leküzdeni az ellenérzésedet a stranddal kapcsolatban mi nagyon szívesen feláldozzuk magunkat és megyünk helyettetek nyaralni :wink: :lol:
Hova is kell menni :lol: :lol: :lol:

Irina szegény anyósodék :?
még jó, hogy nekik nem esett bajuk.
Hátha meglesz a másik autó :roll:

Grétike nagyon lassan javul. Most este fürdés előtt 39 fokos láza volt :cry:
Kedélyállapota jó, randalkázott ma ezerrel ha nem aludt.
az étvágya viszont kritikán aluli. Alig eszik valamit,
Még jó, hogy szopizik így legalább azt eszi.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Meryke az a strand tőlünk nagyon messze van.
Tömegközlekedéssel több mint 1 óra ha semmire sem kell várnunk 1 pernél tovább.
Valami közelebbi jó strand? Esetleg :roll: :roll:
Mondjuk palatinus (pénteken féláras napokat tartanak ott)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Áááá, Móni, azért megoldom, rájöttem, ott úgysem ismer senki, szóval le vannak... :wink: Jól fogom érezni magam és kész :lol:

Grétinek továbbra is jobbulást!
Vendég

Anitja! Szeli egyébként nem fél a víztől. Babaúszásra igazából csak 6x mentünk, ha jól emlékszem. De már a végefelé sem szerette az arclocsolást... :roll: Sírt olyankor. Emiatt sem akartam erőltetni az úszást. Persze az alap ok az volt, hogy abban az időpontban alszik (még most is).
Én is furcsállom, de vannak ilyen dolgai, amit egy ideig szeretett (vagy legalábbis elviselt), aztán meg hirtelen nem. De ez azóta van, mióta tudatosabb. Meg ahogy kezdi érvényesíteni az akaratás! :)

Kép

Kép
regcsiken14

akaratás = akaratát

Kép

Kép
regcsiken14

Grétinek megy a lázcsillapító vudu!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Szeli egyébként egész este sétálgatott a lakásban az eset után! Főleg a szőnyegen megy jól neki! :) Feltartott kezekkel járkál! :lol: Nagyon aranyos! És hogy élvezi!!! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Szép napot :)

Legkisebb még alszik :lol:

Móni!
ringlóból nagyon rossz lett szerintem a főzi :) ne csináld meg :)
Grétinek ++++++++++++++ tuti fog :wink:

Regi!
édesek a nyaralósképek :) elhiszem h. maradtál volna :) Szeli édes lehet,ahogy feltett kézzel megy :)

Meryke!Ügyi Máté :) Vasárnapra Bálintnak is kijött felül 2 foga :)

és felkelt :) :arrow:

ja Mesibálna :) lüke vagy :) pocakGege mit szólna ha ezt olvasná 8)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Köszi a névnapi köszöntést.. :)

Nagyon jók a képek amit a taliról felraktatok..irigy vagyok.. :oops: :)

Nagyon megnőttek a babák,és milyen gyönyörűek egytől-egyig!!!!

Betegeknek gyógypuszi!!

Rólunk:

Bocsi,hogy nem vagyok sűrűn. :oops: Igazából levagyok amortizálódva,de vagy jót vagy semmit.. Ugyhogy nem írok rosszat.. Egy negát,Domi is múlt7végén belázasodott,igazából ugyvoltunk,mint I.móni,hőemelkedés du. estére láz,aztán másnap csak hőemelkedés,nyügi csak ölben volt jó,aztán megint láz.Na mind1 orvos lett belőle meg antibigyó,mert piri volt kicsit a torka folyott az orra,no meg persze elkezdett a trutyitól köhögni..Én sem értem,hogy egyik orvos ezt a másaik azt (anti nem anti)..Hm..Szóval ez van,már javulófélben vagyunk,a változatosság kedvéért a dédi is elkapta..Szegénykém most ő is kúrálja magát. .:)

Huu Szeli már jár? Levagyunk maradva,mi csak egy két lépést teszünk azt hopp popó lesz belőle,még imbolygunk,de sebaj. .:)

Regcsi tök jó voltatok szárszón,szólhattál volna.. :) Ígérem rakok fel képet a lakásról,ha kész leszünk,csak megtorpant minden építkezés anyagi okok miatt.. :( Kiis vagyok miatta.. :(

Meryke I.móniköszi a hiányolást.. :)

Hányan pocakosok most? Eddig Emeséről meg Senséről tudok van még valaki? Bocsi nem olvastam annyit vissza.. :oops: Jó volt pocakosnak lenni. :) De ezt sem bánom,hogy már ekkorák a törpék.. :)

Jaj volt valaki lent a forma1es mizérián.? Mi felmentünk Benivel,nagyon sokan voltak..

Rakok majd fel több képeket is,csak szólítanak az én lovagjaiim.. :)

Kép Beni. :)

Kép
varga tünde

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a hajmosással kapcsolatos infókat! :)
Azt hiszem játékosra kell fognunk, és akkor menni fog!

Máténak boldog hófordulót!

Tegnap Kiskolbiéknál minitaliztunk. :D Sétáltunk egy nagyot is, jól éreztük magunkat. :D :D :D
És az a dinnye isteni volt! 8)

Kép Dr. Genya
Kép Ehhez volt hanghatás is...
Kép Ez csak ürügy, hogy a szemedbe nézhessek!
Kép Ez a Te polipod?
Kép Detti! Olvass nekem mesét!
Kép Az ott a kisnyuszi
Kép Lökd ide a sört!
Kép Kérem szépen a búgócsigát!
Kép Fogd már meg!
Kép Mennyé mááá!
Kép Áááááá... Buborékok!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok

Regi,gratulálok Szelinek!!!Nagyon ügyes.Én még elképzelni sem tudom milyen lesz ha elindul Beni.Egyenlőre marha gyorsan mászik,a kiságyban vagy ahol kapaszkodni tud ott feláll.Tegnap este az ágyában, alvás helyett kapaszkodva 1-2 lépést tett.

l.móni,Grétinek továbbra is jobbulást!

Emese,jó lehett a minitali.Képek nagyon szupik!:D

Mára nálunk is lett +2 fog.
Tegnap este elmentünk családilag állatorvoshoz beoltatni a kutyát.Mivel manó már nagyon nehéz,gondoltam kipróbálom a hátihordozást mei-tai-ban.Hát,jól meg lettünk nézve :shock: ,de Beni élvezte és nekem is könnyebb volt!

No felébredt.....

Kép
kékvirág

Sziasztok!

Próbálok olvasgatni, írni Zétitől nem nagyon tudok most.

Betegeknek jobbulást!

Gremese gratula a jó értékekhez!!!!

Nagyon jók a talis és póttalis képek!

Nálunk megvolt a keresztelő szombaton, majd jövök képekkel Zétiről ha apa kicsinyít végre. Keresztelős csak egy darab van, mert manó végigordította. Megharcoltunk vele, de a lényeg sikerült.

Zéti jól van, fogzik ezerrel. Az alvása menetrend szerint van. Ez nagyon jó, lehet tervezni-szervezni végre előre. Éjszaka nálunk is szopi van többször amit nem csodálok... Meleg van a lakásban nagyon. :(

Próbálok jönni hamar, de most Zéti pörgését kell nyomon követnem. :)

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok

Csak egy kis életjel!

Minden ünneplőnek boldogságot!!

Gratula a fogacskákhoz az érintetteknek :lol:

Hajmosás: Nálunk detto ugyanaz van mint Mesiéknél egyszerűen nem engedi hogy hátra hajtsam a fejét rendesen feszíti magát.

Jelneleg Szolnokon vagyunk anyóséknál.Petra elég jól el van de ma képzeljétek hallottam hogy kakál megvártam tisztába tettem persze az ágyon és amint törltem a popit telibe fosott engem is meg persze az ágyat is :oops: Utána mikor megint megtöröltem letettem az ágy mellé kapaszkodjon persze egy szál pennába és szegénynek még folyt a kaka popóján kiefelé :oops: Erre rá 1 órára meg a gyümi jött vissza a száján :oops: Nem tudom mi lehet vele anyira sajnáltam most tudtam elaltatni nagy nehezen.

Szelinek nagy nagy gratula a járáshoz!!!!

Ági

Kép

Kép
agica1126

Bertus Boldog Névnapot!

Kép

Kép
agica1126

Bertus! Boldog névnapot!

Szeli! Gratulálok a járáshoz!

Bocsi, anyucik, hogy nem nektek írok! :lol:

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Halihó,
Isten éltesse Bertust névnapja alkalmából sokáig!

Tündi: de jó, hogy jöttél! Figyu, panaszkodni lehet ám (de ha nem akarsz, akkor persze nem muszáj ;-)), priviben, gmailen is... Csodaszépek a kis hercegeid! :D

Mesi-Kiskolbi: jaj, de nagyon irigy vagyok erre a minitalira! Csodásak a manócskák!

Regi: hát sajnos a sírás, mint ma kiderült, fülgyulladástól van :cry: Ádinak 2,5 hónapos korában már volt egyszer, és most is antibiotikumot kell adni rá, a dr-nő kihangsúlyozta, hogy ez ennél a betegségnél fontos. A tegnap éjjel már egészen szörnyű volt, három napja ébredezett elalvás után pár órával a kis manó, de tegnap 1,5 órán át nem tudott visszaaludni, sokat sírt, a Dentinox-kenegetés mit sem ért (pedig valami fogzás is van azért). Aztán kapott Nurofent, mert egyszerűen nem tudott aludni a fájdalomtól, akkor mondtam Sanyinak, hogy holnap irány a fülészet, mert gyanús. Persze vakargatta a fejét Ádi napközben, de máskor is szokta... ma már egyértelműen a füléhez is nyúlkált. Hajnalban megint ébredt (3,5 órával a Nurofen után), nem adtam neki fájd. csillapítót, hanem egy félóra után visszaaludt. Anno az antibiotikum nagyon hamar hatott, már másnap jobban volt a baba. Lehet, hogy a nyaralás alatt szedte össze, hiszen egy számára teljesen új baktériumflórával találkozott ott. És sajnos emiatt sem járunk usziba, strandra, babaúszásra, mert ennyire érzékeny a kis füle.
Egyébként a Heim Pálban összetalálkoztunk a sebész dokibácsival, aki Ádit műtötte a hónalján, megismert minket és érdeklődött, tök aranyos volt (pedig semmiféle paraszolvenciát nem kapott).
Remélem, a többi kis beteg már meggyógyult!

Kép
Kép
irina

Regi: én is nagyon gratulálok a járáshoz, csodás érzés lehet ezt látni egy anyának4 :-)

Ágica: remélem, Petrusnak semmi baja!!! Nem valami meghajtós gyümölcs kavarta meg a pociját? Mi mondjuk nem vagyunk mérvadóak, mert Ádi simán napi 5-ször is kakil meghajtós gyümölcs nélkül is...

Kép
Kép
irina

Sziasztok,

Gyorsan van két percem, elolvastalak Titeket, köszönöm Anyu már jobban van, de hát a fekvőgipsz az fekvőgipsz, pénteken visszük, kapja meg a járógipszet.
Így most "3" gyerekem van :D akit ki kell szolgálni.
Kicsit fárasztó, de legalább Robessz elvan Anyuval, igaz Anya pihen Robesz meg odahord neki mindent, és a csúcs, mikor megy a mosdóba akkor hangosan kineveti, hogy nem tud rendesen menni, haláli.

Képzeljétek a tali óta, egyre többet áll meg magától, már nagyon sok hosszú másodpercet és a két kanapé között lévő két lépést is megtette tegnap kétszer is :D , úgy örülök neki, olyan kis ügyes. Ja és három napja tisztán és érthetően mondja, hogy hinta, illetve hiiiinta, majd felveszem és elküldöm, nagyon cuki, és közben néha, odahozza a hintáját, hogy akasszuk fel és hintázzunk. :shock:
Mindenre mutogat, főleg az étkezéseknél, hogy neki mi kell.

Betegeknek jobbulást!!!!+++++
Bálnákat nem ismerek!!!!!!
A tali ötlet tök jó, mármint a strandos, de én is utálok fürdőruhában lenni, brrrrr, de hát ez van.
Szelinek gratulálok, nagyon kis ügyes, örülök, hogy jól sikerült a nyaralás.
Ja és küldem a gmailre, a simára, nyaralós képeket, mindegyiken meztelen.
És végre eljutottunk Silkaaaa, a VIP moziba is, hát ne tudd meg, harmadszorra sikerült, kétszer bombariadó volt, ettünk, ittunk egy kávét, beültünk a moziba és szóltak, hogy ki kell menni, ezt eljátoszották másnap is, nem voltunk ám kiakadva, de végre most sikerült, nagyon jó volt.

Na rohanok, mert szétpakolt mindent.
Kép így mutogat

Kép
Kép
nektarin

Bertuuus, boldog névanpot!
A fényképek nagyon jók végre a talisokat is megnéztem, és a minitalis is jó. Irina, Ádó nagyon cukor, olyan hosszú haja van, legalábbis Robeszéhoz képest.
Látom hajmosás ügyben mindent leírtak :D

Kép
Kép
nektarin

Emmának és Őmátéságának boldog hófordulót! :)

Bertusnak boldog névnapot! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Irina! Jaj, szegény Ádó, már megint begyulladt a fülecskéje... :cry: Remélem, minél hamarabb hat az a gyógyszer!!! Aztán adj majd neki sok probiotikumot!!! Lehet, kéne neki szedni valami gyerekvitamint. Én még nem néztem körül, de lassan el kellene kezdeni.
Nálunk Anyu volt ilyen nagyon fülfájós gyerekkorában, szerencsére kinőtte, de sokat szenvedett vele... :(
Persze, teljesen megértem, hogy így nem akartok lubickolni nyaraláskor. :(

Kép

Kép
regcsiken14

Remélem, Petrus csak valamit bekajált, ami meghajtotta! Bár Szelinek is volt ilyen nagyon híg hasmenése 1-2x a fogától, aztán pikk-pakk elmúlt másnap, harmadnap meg megint... :roll: Én meg össze-vissza agyaltam, hogy mit is adtam neki enni... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Nektarin! Ez jó! :lol: Robesz simán kineveti anyukádat... :lol: Biztos azt hiszi, hülyéskedik! Aranyos!!!

Jaaaj, én meg itthon egész nap, Szeli Anyunál, én meg ki se takarítottam. :? (De legalább mostam meg pakoltam. Reggel meg vásátoltam, vettem Szelinek csúszásgátlót a kádba, többek között!!!) Apa kiakasztott... aztán mire dűlőre jutottunk, el is ment az idő... :( Most meg nemsokára megyek Szeliért! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Máté: boldog hófordulót!

Betegeknek jobbulást!
Fogacskákhoz gratula
Szeli: gratula a járáshoz!!!

Emmának áttört a bal felső 1-es. egész jol viseli. csak egy este volt ébredes, kb 30perc sírás, majd kis segitség, panadol szirup, es mar el is aludt.
szerencsére mióta megjött a kiságya abban alszik. nagyon édi, mikor leteszem akkor megnyugodva szusszan egyet hogy ismerős helyen vagyok, az ágyamban, aludhatok. Enm is ébred, csak 5 körül reggelizni, aztán még 7-8 ig alszik.

rengetegetmegy, ezért sem hízik továbbra sem. Még mindig ( hónapok óta) nem érjuk el a 8 kilót. 7950g és 71 cm. Olyan kis vékony, de izmos.
Ahogy hazamegyunk a szulinapja utan egy nappal lesz a keresztelő. juj de izgi, remélem jol viseli majd, bár eddig minden tetszett neki akárhova mentünk. lényeg hogy pihent legyen. aztán szülinapi-kereztelő kertiparti anyuéknál.

ja és közben még házassági évfordulonk is lesz. jó hogy otthon leszünk, lesz pesztra és el mehetünk romantikázni.

Itt hihetetlen az időjárás, az előbb úgy ömlött az eső mintha dézsából öntenék és sosem akarna megállni, mjad 10 őperc és vége, most meg 7 ágra süt a nap és van vagy 25 fok.
vicces, reggel sosem tudom mit vegyek fel. lehet ezért fura az utcai kép. vki nyári kis papucsban, nyári ruhában, vki nadrág pulóver, "bundacsízma" jelzem ezt itt rövidnadrággal is hordják. rettentő vicces.

na megyek.
pápá

KépKép
kaqk
Debrecen

BErtusnak boldog Névnapot!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Emmácskának nagyon boldog hófordulót!!!!

Nagy nagy puszi a névnapos Bertusnak!!!!

Regi! Gratulálok a járáshoz! A feltartott kézzel történő totyogás pedig irtó cuki! Zsófi már olykor-olykor leengedi a kezét, de ha nagyon siet, akkor feltartja. :lol:

Nem csodálom, hogy nem jutottál nagyon előre. :lol: Ha egyedül van az ember, olyan gyorsan telik az idő, és nem is tudja, mivel... :wink:

(Szerintetek mit csinálok? 56-os fiú ruhákat nézek a teszveszen) 8)

Nektarin! De ééééééééééédes Robesz! És milyen szépen mutogat. Zsófi olyan öregasszonyosan, görbe ujjal bök rá a dolgokra.

Azért ez a bombariadó-dolog durva!!! Pláne úgy, hogy egy baba felügyeletét kell megszervezni.
Itt vigyorogtam, miközben olvastam, hogy Robesz kineveti a Nagyit. Hááát... a gyerekek őszinték.
De szerintem csak vicces neki a botladozás. :lol:
Jobbulást ezúton is! +++++++++++++++

Irina! Szegény Ádó baba! :(
Vannak ilyen babák, akiknek érzékeny a fülük...
Remélhetőleg kinövi! +++++++++++++
Ha adod az antibigyót, akkor adj neki több joghurtot/kefírt.

Amúgy Zsófi is sokat kakil egy nap. Minimum hármat, az tuti.

lmóni! Hogy van Gréti??????????????

A minitalikor a budapesti Vadasparknál sétáltunk (vagy két órát, és egész jól bírtam. 8) ).
Volt ott állatsimogató, meg erdei suli, ahol szülinapi bulikat is lehet rendezni. No meg nagy randalkázni való tisztás.
Egyszer oda is szervezhetnénk talit. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Emmácska és Máté: isten éltessen titeket sokáig!

Nektarin: Robi cukimuki!:-)

Gremese: ez olyan megható, 56-os ruhácskák... ah! :-)

Köszönöm mindenkinek az együttérzést apósékkal kapcsolatban... valóban meghalhattak volna (négyen ültek a kocsiban egyébként), ha apósom nem lett volna annyira ügyes és rutinos vezető, amilyen, továbbá iszonyatos tömegkarambol is lehetett volna, ha mások is vannak rajtuk kívül a közelben az autópályán (nem voltak mások). És a "leggyönyörűbb" az egészben, hogy az őrült, aki 300-zal elszáguldott, valószínűleg még azt sem látta, hogy a mögötte lévő kocsinak és utasainak mit okozott...

Lányok, egy horror nálunk a gyógyszerbeadás. Ádi mindent kiokád, amit szájon át próbálok neki beadni (nem azért, mert a hányás részét képezi a betegségének). Persze a Heim Pálban a lelkemre kötötték, hogy "anyuka, ezt muszáj beadnia", mintha nem tudnám, de ha egyszer kihányja a gyerek? A délutáni beadás így már meghiúsult, akkor kedvenc gyümibe, zöldségbe, italba keverve próbálkoztam, mindhiába, Ádi kiszagolta benne az antibiotikumot. Most este lefogtuk (!), száját szétfeszítettük (!!!), majd valahogy a nyelvhátat leszorítva benyomtam neki egy fecskendőben az adagot, jó, ha a fele lement, a többit kiköpte. Teljesen tanácstalan vagyok. Ráadásul ezt a tortúrát egy héten keresztül el kell követnem a gyerekkel szemben...

Kép
Kép
irina

Ui: Ádi amúgy teljesen rekedt is, szerencsére csak hőemelkedése van. Reménykedünk benne, hogy a fülfájás hamar elmúlik, anno, novemberben harmadnapra már kutya baja volt...

Kép
Kép
irina

Jó éjt mindenkinek, szép álmokat!

Kép
Kép
irina

Kaqk! Jó, hogy így leírod! Legalább lesz képünk Írországról!!! ;)

Mesi! De aranyos lehet, amikor siet!!! :)

Hát Szeli egyáltalán nem mutogat. :roll:
Viszont ma tapsolt! :D Majdnem észre se vettük Anyuval. :oops:
És nagyon tetszett neki a csúszásgátlóval a kádban!!! (Kicsi kacsák vannak rajta, azokat természetesen fel akarta szedni ;)) Kicsit tartottam tőle, mert mindig megijedt és sírt, mikor a "csupasz" kádba betettem, de így, hogy nem csúszott a lába, ügyesen ült ott, és fel is állt, közben kacagott! :) Szóval örülök, hogy végre sikerült megvennem! :D
Fotózni elfelejtettem, majd bepótolom!

Na, lepihenek Apa mellé!
Jó éjt!

Kép

Kép
regcsiken14

...mármint ülésnél természetesen nem a lába csúszott, hanem a feneke...

Kép

Kép
regcsiken14

Mesi! Jó teszveszelést 56-os fiúrucik terén!!! Biztos szupivagány cuccokat találsz.

Én a mai napig áldalak Titeket, hogy megmutattátok a teszveszt. Szeli mindig olyan csinos! ;)

Irina! Hú, hát ez nem lehet könnyű... :( Sajna a kajába csempészésen kívül nekem sincs ötletem!
Jobbulást Ádónak!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Ilyen csinos! ;)

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Így ébredt ma napközben a Maminál: :lol:

Kép

Na, most már tényleg megyek...

Kép

Kép
regcsiken14

sziasztok!
nagyon el vagyok keseredve! botond nincs jobban. sőt.
a láza már napközben is 39 körül mozog. aztán visszamegy 37 köré majd megint fel. :cry:
tegnap újra megjártuk a gyerekorvost. semmit nem látott törpén. de azért elküldött minket a fülészetre. ott is minden oké. (szegény csöpp mennyire sírt! :cry: )
de mire délután hazaértünk megint 39 volt a láza. így mára a gyerekdoki beutalt minket vérvétele. :shock: basszus! pont úgy veszik a vért, mint a nagyoknak: vénából.
vérsüllyedés magas, crp magas. :cry: nyilvánvalóan vmi gyulladás van a pici szervezetében. csak az nem derült ki, hogy hol. (vizelet ma is negatív) talán a fül alatti nyirokcsomó duzzadt egy picit, de ez minden.
botond annyira elesett volt ma, hogy azt hittem, megszakad a szívem. tiszta láz volt, de csak mosolygott, nem sírt. bemászott az ölembe, és ott bóbiskolt egész délelőtt. délutánra már jobb kedve lett.
kaptunk mi is antibiotikumot: cedax szuzpenziót (IRINA! ez fini, simán nyeli botond.)
nincs annál rosszabb, ha beteg a gyerekünk!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Drága Lányok!

Annyira édesek vagytok,hogy gondoltok ránk!!!Meg se érdemeljük :oops:
Nagyon szépen köszönjük a köszöntést!!!!!!

Látom mennyire sok a beteg babó,akkor most extra nagy gyógy puszit küldök nekik és mielőbbi gyógyulást kívánok!!!

Sajnos nem tudlak titeket követni,Bertus is csak a kezembe hajlandó elenni,mászni azt már nagyon ügyesen tud,menni viszont csak úgy ha mind két kezét fogom,nem tudom mikor lesz ebből járás,na nem mintha sürgetni akarnám.

Mi is megyünk nyaralni!!Úgy volt,hogy az idén nem mert kicsi,nyűgös baba de anyáék és a nővéremék is ott lesznek úgyhogy rábeszéltek minket is :D

Holnap megyünk mérlegelésre,kivi vagyok mekkorát nőtt megint.

Sajnos képet valamiért nem tudok feltenni,már többször próbáltam de el se tudom küldeni...

Ne haragudjatok,hogy csak magunkról írok,sajnos elvagyok maradva a visszaolvasással :oops:

Mégegyszer köszönjük a ránkgondolást!!!

Puszi mindenkinek!!!

Emmácskának boldog hófordulót!!!! Kép

KépKép
juba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?