Sziasztok!
Nagyon köszönöm a gratulációkat, és a jó kívánságokat! Tulajdonképpen még fel sem tudjuk fogni, hogy megint ilyen gyorsan összejött. Megbeszéltük, hogy ha majd a doki is megerősíti, hogy tényleg ott a pocimban a kistesó, majd akkor fogjuk megünnepelni. Persze Bence reggel hallotta, amint a hírt közöltem apával, és elmondtuk neki, hogy anya pocijában kistesó van. A lényeg nála, hogy "piros" legyen a kistesó, akit már meg is szeretgetett.
Ne haragudjatok, de annyira furán érzem magam. Őszintén szólva van egy kis lelkiismeretfurdalásom. Tudom, illetve olvasom, hogy milyen sokan, és sajnos köztünk is vannak ilyenek, hónapokig, évekig várnak a babára, közben mindenféle vizsgálaton átesnek, és akkor itt vagyok én, akinek meg már másodszor is egyből sikerül. Tudom, hogy erről nem én tehetek, de mégis olyan rossz. Szeretnék mindenkinek segíteni, hogy ilyen élményben legyen része, de nem tudok. Jó lenne, ha tudnám a receptet, megosztanám mindenkivel!!!!
Gigi! A teszt neve Juva-lab, csak ilyen volt a gyógyszertárban. Egyébként ne add fel, mert a teszt eredménye attól is függ, hogy mennyire érzékeny a teszt. Meg nem vagyunk egyformák, valakinek még a várt /nem várt/ mensi előtt kimutatja a teszt, valakinek meg még hetekkel később sem. Már az is tök jó jel, hogy nem jött meg!
Éva! Találtam neked valamit: "a megtermékenyülést sokszor az is megnehezíti, hogy a nőnek a ciklus első felében nagyon korán már a 8-11. napon van peteérése, és ekkor még nem biztos, hogy a petesejt elég nagy ahhoz, hogy képes legyen a sperma befogadására. Szemléltetés képpen, gondoljunk arra, hogy a legtöbb 8 hónapos gyermek /persze vannak kivételek/ még nem képes a neki dobott labdát elkapni, de ugyanez a kisgyermek pár hónap múlva már nagy biztonsággal kapja el a labdát!" Nem tudom, hogy ez valóban így van e, mert nem értek hozzá, de ha ez valóban így van, akkor előfordulhat, hogy nálad is ez lehet a gond. Van ugyan peteérésed, de túl korán.
Anna! Mi van veled???? Miért nem jelentkezel? Minden oké?
Erzsike! Megnyugtatlak, hogy én a kisfiammal az édes dolgokért voltam nagyon oda /meg egyébként is

/. Egész terhességem alatt tejbegrízt ettem éjjel-nappal. Szerintem ennyit egész életemben nem ettem, mint akkor. Úgyhogy nincs kizárva, hogy fiad lesz. Egyébként én Áginál, nálad, és persze magamnál is kisfiút érzek, Eszternél pedig kislányt. És valahogy Titivel kapcsolatban is van egy kisfiús érzésem!
Meri! Most már elküldöm majd a vonalzó kódjaimat, talán már nem kell rajta változtatnom, hogy fel tud rakni, meg írok egy új bemutatkozást is. Ja, és felrakhatod a görbémet, meg majd a tesztet is lefotózom.