A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Sziasztok, megjöttem!
Pontosabban már 3-kor, de eddig aludtam, eléggé megviselt az altatás. Minden oké, nagyon rendesek voltak velem, tegnap jól kibőgtem magam, ma már higgadtan csináltam végig. Tudom, hogy legközelebb sikerülni fog és csak előre nézek. Nagyon köszönöm a sok támogatást, és hajrá kismamik, ill. akik majd velem várják a pozitív teszteket!!! Puszi nektek és köszönet mégegyszer
zora7

ÓÓÓÓÓóóóóó Ági! Nagyon sajnálom Vivit! Tudod, az a gond, hogy ez a nő könnyen elveheti a kedvét szegény Vivinek. A gyerekek nagyon érzik az igazságtalanságot.....
Rettentően sajnálom, hogy ilyen emberek is pályán vannak..... és ki tudja, milyen sokáig maradnak is. :cry: :cry:
Vendég

ZORAAAA! Nagyon vártalak!! Jó, hogy írtál! Nagyon veled érzek! SOK-SOK ERŐT KÍVÁNOK!!!!
Jó, hogy minden oké. Kívánom, hogy minél előbb elfeledd a fájdalmakat!!!
Nemsokára egy TÜNDÉRI BABA segíteni fog!!! :wink:
Vendég

Mo,
Hát csodálom Vivit, hogy ennyire is csinálja. Nagyon meg akar felelni, persze ebből adódnak problémák is (a hasával sokat jártunk orvoshoz, de mostmár tuti, hogy idegi alapon van). Pontosan tudják az osztályban, hogy kik a kedvencei a tanárnőnek, és ez nyomot hagy ám a társaságra is! Nem elég összetartóak szerintem! :(
Az egyetlen szerencsém, hogy az éneket és az énektanárt Vivi rettenetesen szereti (és sikerélménye is van), ezért mindig boldogan megy iskolába.
De képzeld pl a versmondó versenyre lehetett volna készülni verssel, hogy a tanárnéni kiválassza hogy ki megy, de Vivi azt mondta, hogy nincs értelme tanulni, mert őt úgyse küldi... Pedig érzéke biztos lenne, mert a külön éneknél se egyszerű szövegtanulás folyik, és kisújjból kirázza Vivim...

Na, mindegy, most jól kipanaszkodtam magam :roll: :oops: :lol:

Zora,
ügyes vagy! Gondolom majd azért még jönnek nehéz napok! :( Vigyázz magadra és pihenj! Tudod, biztos tényleg meg volt az oka...
Mit mondott a doki? Mennyi idő múlva próbálkozhattok?
Kérdeztem valamelyik nap, hogy a szövettanon nem találtak az előzőnél neked semmit? Mennyi időre rá lettél te újra pocis?
csné

Egyébként Anna a pozitív teszt az terhességet jelent. Szerintem tuti. Az én gyerekeim szabályos ciklusok mellett pl. a 8. ill. a 26. napon fogantak. Gratulálok!
Eszter! Az, hogy hisztis vagy és pocsékul érzed magad az azt jelenti, hogy csodálatosan rendben van minden! Nincs okod aggodalomra.
Titi és Little! A görbék szerintem babásak, szóval mindenkinek csak jót tudok mondani és ez jó érzés? Ne is várjatok rám a babásodással!! Egyébként a szövettanon nem derült ki semmi a múltkor és most se fog. Szerintem az lehet a gond, hogy csak lány magzatot tudok kihordani. Más ötletem nincs.
zora7

Bocs a ? az !.
zora7

na neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,én vagyok az első ma :shock: :lol: :lol: :lol: ???????????????ha akkor jó reggelt 8)

zora,
jó hogy itt vagy,nagyon drukkoltunk neked :)

anna,
????????????????????????????????????????jelentkezz :wink:

little,
te is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

én:brühühühühühühühühühü teszt negatív :? :cry: :cry: :cry: :cry: kezd alábbhagyni a lelkesedésem.....ma vagyok a 32.cn :shock:
Vendég

Lányok, én nem fogok ma tudni jönni sajnos!

De Anna, jelentkezz kérlek!!! Légysziiiiiiiiiiiiii!!!

KépKép
titi_27

Sziasztok Lányok!

Tegnap ismét színházban voltunk. Ez olyan hirtelen jött, mert apósoméknak kellett volna menni, de ő valamiért nem jött el, így mi mentünk helyettük. Persze az előadás nagyon jó volt.

Anna!
Este azért láttam a veled történteket csak már nem volt erőm írni és a többiek válaszait szakszerűségben nem nagyon tudtam volna felülmúlni.
Ha Virág lehetett babás a mensi alatt, Te miért ne lehetnél utána 1-2 nappal? Azt azért tudni kell, hogy valóban lehet pozitív a teszt monjduk egy cystánál is. Nagyon szorítok Neked! Mielőbb menj orvoshoz és utána jelentkezz!

Még jó sokat vissza kell olvasnom, így később írok mindenkinek!

Titi!
Hiányozni fogsz!

Az én szervezetem érdekes dolgokat produkál, úgyhogy szerintem ezt a hónapot is bukni fogom. Az orvosom pedig nincs a héten, a hangjából ítélve beteg, vegy valami nagy szomorúság érte.

Felteszek egy görbét bár még az elején vagyok, de szerintem tanulságos:
Kép
És ehhez még a hasam is fájdogál.

Éva

Kép
balimama

Sziasztok lányok

Zora sokat gondoltunk rád, pihenj sokat.

Gigi sajnálom a negatív tesztet.

Anna nagyon kiváncsiak vagyunk a fejleményekre. Nem akartalak tegnap megijeszteni, én is csak olvastam valahol.

Kép

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Sziasztok lányok

Anna nagyon kiváncsiak vagyunk a fejleményekre. Nem akartalak tegnap megijeszteni, én is csak olvastam valahol.

Kép

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Sziasztok lányok

Kép

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

andi,
inkább nyugtass meg hogy ebből még lehet ++++++++++++++ is :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Persze hogy lehet +++++++++++++++++++++ teszt és nagyon szurkolok neki, és ne keseredj el jó

Kép

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Sziasztok!

Sajnos nincs időm visszaolvasni, csak beugrottam, hogy elmondjam nektek a teszt eredményét!

Lányok ne utáljatok nagyon, de úgy néz ki, hogy nekünk megint elsőre összejött, ugyanis egy POZITÍV tesztet produkáltam!!!!!! Komolyan, el se merem hinni............

Itt a görbém is:
Kép
Vendég

littleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nagyon nagyon gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!és nemhogy nem utálunk hanem nagyon szeretünk :wink:
viszont én ezt a hónapot akkor leírtnak tekintem :cry: ugyanazon a ciklusnapon járunk és nekem még ráadásul előbb is volt a pé-m és negatív lett ma :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

ja figyi,
milyen tesztet csináltál ami + lett?lehet én is kipróbálom holnap :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ildi gratulálok a pozitív teszthez és nem utálunk hanem veled együtt örülünk a sikernek.

Remélem ez a jó hír meghozza a többieknek is a gyors babásodást.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Küldöm a sok pozítív energiát +++++++++++++++++++++++

Bocs hogy az előbb 3 szor lett elküldve az üzi nem tudom mi van a nettel meg van zakkanva.

Kép

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Sziasztok!

Gratulálok az újabb babásoknak!!! Jó egészséget és problémamentes pocakosodást kívánok! A többieknek pedig Babát!!!!!!!!!! :)

Egy kérdésem lenne, hátha ti hallottatok erről valamit: A pécsi topikban egy lány azt írja, hogy már tuti, hogy augusztustól nem lehet a saját dokinál szülni, valami eu-s rendelet alapján! Erről hallottatok már, vagy tudtok valamit???

Bocs, hogy már megint bepofátlankodtam! :oops:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok Lányok!

Little!
Nagyon nagy szeretettel gratulálok Nektek! Nagyon "ügyesek" voltatok!
Biztos, hogy nagyon szép terhességed lesz. Te aztán bízhatsz a megérzéseidben!

Anna!
Mi van veled??

Ági!
Nagyon elszomorított, amit írtál Vivi iskolájával kapcsolatban! Borzasztó, hogy egy gyereknek már ilyen idős korában azzal kelljen szembesülni, hogy az embereknek nem egyformák az esélyei és, ha megfeszül neki akkor sem lehet jó!
Szegény kicsi lány! :cry: :cry:

Zora!
Nagyon bátor voltál! Kívánom, hogy minél hamarabb feldolgozd lelkileg ezt a szörnyűséget és beköltözzön egy pici baba a pocakodba!

Éva

Kép
balimama

viki,
amit erről én tudok az a következő:január elsejével ez eü reform a következőket szabályozza:az ellátás ingyenes ha az ügyeletes lát el és a hozzád 3 leközelebbi hba mész.amennyiben ettől eltérsz,tehát vagy oda mész ami a3on kívül esik vagy ragaszkodsz a saját orvosodhoz részeleges térítési díjjat kell fizetned,ami az ellátás árának 30%-a de maximum 100.000 ft.ennek a moratórimuma junius 30án jár le,tehát július elsejével hatályos.én nem hiszem hogy ez élne egy hónapig és utána augusztusban megint más jönne.ráadásul az egészségügy nem is tartozik a közös politikához,ergó NEM szabályozhatja az eu mert megtartotta szuverenitását!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!de hívd fel az egészségügyi minisztériumot és ott megmondják mi igaz belőle,én is onnan vagyok informálva.061475-5861
nagyon jó fej volt akivel én beszéltem,mint elmagyarázott részletesen és készséges is volt!ha telefonálsz utána még kukkants be hozzánk kérlek és mond el neked mit mondtak,rendi?
Vendég

viki,
még vmi ami megerősít abban hogy ha fizetsz szülhetsz a saját dokidnál. a kismamában benne van hogy mi jár ingyen és miért kell fizetned,szó van a reformról.és abban is az van hogy ha a saját dokidhoz ragaszkodsz fizetned kell.nem hiszem hogy megjelentetnék a kismamában ha nem így lenne.mondjuk azt tudom elképzelni ezzel kapcsoltban hogy egyes H-k fogjákl bevezetni mint veszprémben meg szombathelyen......de az akkor nem korm.rendeletben van meghatározva hanem a H vezetőségének saját döntése!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!szóval egy másik Hban attól még szülhetsz a saját dokidnál :wink:
pbáltam keresni neked a kismamam honalpján a cikket de nem találtam :twisted:
Vendég

Little!!!

EZER GRATULA NEKTEK! Nagyon ügyik vagytok!
Már az gyanus volt nagyon, hogy a férjrd megérezte az illatodon ezeket a hormonális változásokat. Ez csoda! Ez az ember tud valamit!! :lol: :lol:
Ja! És nagyon köszi a privit! Ha megadod a számát, talán egyszer felhívom és elmegyek hozzá. Meglátjuk,, abból baj nem lehet.

Anna! Remélem minden rendben van. Bocsi, nem akartalak lehurrogni, csak egyetértek az előttem szólokkal.

Erzsike! Jobban vagy már? Végül is volt valami szülinapi esti program.?

Megyek, mert a fiuk végre alszanak, nekem ilyenkor millió dolgom van, amit tőlük nem lehet megcsinálni!
Mindenkinek szép napot!! :lol: :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Viki

Én is azt hallottam és olvastam, hogy lehet saját dokinál szülni csak sima szülésnél kb 25.000 ft-tot császárnál meg kb 30-40.000 ft-tot kell majd plusszba fizetni a kórháznak

Kép

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

viki,
nem bírtam magammal és felhívtam a minisztériumot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: LEHET a választott orvosodnál szülni a jövőben is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: csak fizetni kell sima szülés esetén kb 30.000at császár esetén meg kb 50-60.000at.
Vendég

Ja!! Little!!

A Titi görbéje nem nagyon hasonlít a tiedre?? :lol: :wink: :lol: :wink:
Hát ezt vesszük alapul..... :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok!

Little!

nagyon gratulálok.Ez annira szuper!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Anna!

Veled mi van? Miért nem jelentkezel,annyira izgulok érted.

Gigi!

Sajnálom,hogy a tiéd - lett. :cry:

Éva!

Miért van veszve ez a hónapod?

Eszter

Kép

Kép
anubias

Gigi!

Nagyon-nagyon köszönöm!! Mire visszanéztem, hogy válaszoltatok-e, már telefonáltál is!!! :) Nagyon rendes vagy, hogy megtetted Nekem! Még egyszer köszönöm szépen! :D

Andi!
Neked is köszönöm!:)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Little!

Gratulálok!

Kép

meri

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a gratulációkat, és a jó kívánságokat! Tulajdonképpen még fel sem tudjuk fogni, hogy megint ilyen gyorsan összejött. Megbeszéltük, hogy ha majd a doki is megerősíti, hogy tényleg ott a pocimban a kistesó, majd akkor fogjuk megünnepelni. Persze Bence reggel hallotta, amint a hírt közöltem apával, és elmondtuk neki, hogy anya pocijában kistesó van. A lényeg nála, hogy "piros" legyen a kistesó, akit már meg is szeretgetett.

Ne haragudjatok, de annyira furán érzem magam. Őszintén szólva van egy kis lelkiismeretfurdalásom. Tudom, illetve olvasom, hogy milyen sokan, és sajnos köztünk is vannak ilyenek, hónapokig, évekig várnak a babára, közben mindenféle vizsgálaton átesnek, és akkor itt vagyok én, akinek meg már másodszor is egyből sikerül. Tudom, hogy erről nem én tehetek, de mégis olyan rossz. Szeretnék mindenkinek segíteni, hogy ilyen élményben legyen része, de nem tudok. Jó lenne, ha tudnám a receptet, megosztanám mindenkivel!!!!

Gigi! A teszt neve Juva-lab, csak ilyen volt a gyógyszertárban. Egyébként ne add fel, mert a teszt eredménye attól is függ, hogy mennyire érzékeny a teszt. Meg nem vagyunk egyformák, valakinek még a várt /nem várt/ mensi előtt kimutatja a teszt, valakinek meg még hetekkel később sem. Már az is tök jó jel, hogy nem jött meg!

Éva! Találtam neked valamit: "a megtermékenyülést sokszor az is megnehezíti, hogy a nőnek a ciklus első felében nagyon korán már a 8-11. napon van peteérése, és ekkor még nem biztos, hogy a petesejt elég nagy ahhoz, hogy képes legyen a sperma befogadására. Szemléltetés képpen, gondoljunk arra, hogy a legtöbb 8 hónapos gyermek /persze vannak kivételek/ még nem képes a neki dobott labdát elkapni, de ugyanez a kisgyermek pár hónap múlva már nagy biztonsággal kapja el a labdát!" Nem tudom, hogy ez valóban így van e, mert nem értek hozzá, de ha ez valóban így van, akkor előfordulhat, hogy nálad is ez lehet a gond. Van ugyan peteérésed, de túl korán.

Anna! Mi van veled???? Miért nem jelentkezel? Minden oké?

Erzsike! Megnyugtatlak, hogy én a kisfiammal az édes dolgokért voltam nagyon oda /meg egyébként is :lol: /. Egész terhességem alatt tejbegrízt ettem éjjel-nappal. Szerintem ennyit egész életemben nem ettem, mint akkor. Úgyhogy nincs kizárva, hogy fiad lesz. Egyébként én Áginál, nálad, és persze magamnál is kisfiút érzek, Eszternél pedig kislányt. És valahogy Titivel kapcsolatban is van egy kisfiús érzésem! :wink:

Meri! Most már elküldöm majd a vonalzó kódjaimat, talán már nem kell rajta változtatnom, hogy fel tud rakni, meg írok egy új bemutatkozást is. Ja, és felrakhatod a görbémet, meg majd a tesztet is lefotózom.
Vendég

viki,
szívesen,nem bírom a rémhíreket,ilyenkor kézbe kell vennem a dolgokat :wink:

little,
és az a juva izé ez 20as volt???????????????????????????mert én 20assal szoktam tesztelgetni :lol:

annácska,
???????????????????????????????????????????????????????

meri,
jobban vagy már drága?várunk vissza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Gigi! Kikukáztam a dobozást. :lol: 20-as!

Egyébként, visszatérve a kórházas dologra, azt honnan lehet megtudni, hogy melyik az a 3 kórház, ahová mehetek?
Vendég

Little!
A görbét is küldd el úgy, hogy a pozitív teszt is jelölve legyen, jó? Felteszek mindent, amit küldesz. :)

Gigi! (és a többiek) :)
Köszönöm, jól vagyok. Csak beszélni nincs kedvem. Önző módon, most magammal vagyok elfoglalva. De asszem rá is fért már a lelkemre egy kis rendrakás, annyi minden változott meg bennem mostanában. Azért olvaslak ám titeket, és drukkolok ezerrel!!!

Puszi mindenkinek!

meri

Meri! Nem vagy önző, foglalkozz csak magaddal, csak közben gyere gyakran! :lol:
Szerintem mindenkinek vannak ilyen időszakai, amikor inkább a saját problémáira koncentrál.
Ja! És azért ne változz meg teljesen, mert mi így is szeretünk! :wink:

Egyébként megkaptad amiket küldtem? Mert már lányos zavaromba arra se emlékszem, hogy elküldtem, vagy csak megírtam és kiléptem!
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak most írok, de írtam tegnap is, hogy csak délután tudok jönni.

LITTLE :D :D :D :D :D :D NAGYON-NAGYON ÖRÜLÖK, ÉS TISZTA SZÍVBŐL GRATULÁLOK!!!! :D

Én is csináltam ma reggel tesztet, az is + lett, és egy harmadik márkájúval. Hívtam a dokimat, de csak jövő héten tud megnézni... Az Lh teszt viszont teljesen negatív lett. Nem hiszem, hogy valami bajom lenne, úgy értem petefészekciszta, vagy ilyesmi, hisz rendesen néz havonta a dokim. Jó most januárban még nem voltam nála, de majd jövő héten kiderül minden... Szerdán megyek hozzá. Azt egyáltalán nem hiszem, hogy az előző ciklusban fogant volna. Egyáltalán azt sem hiszem, hogy terhes lennék. Na mindegy jövő héten kiderül...
Vendég

Sziasztok!

Hú annyit kellett ma dolgoznom, de nem nagyon bántam, mert egész nap fájt a pocim és legalább eltereltem a figyelmemet. Az ebédet se tudtam megenni, de itthon csináltam héjában sült krumplit, megettem és most egész jól érzem magam.

Ági! Köszi az oldalt. Már ideje lenne abbahagynod az aggódást, tuti minden rendben lesz. A h & M –ben van kismamaruha?
Ügyes vagy, hogy nem hajplsz meg a tanárok akarata előtt, később csak baja lenne belőle Vivinek. Én már előre félek az ilyesmitől, mert én a nyalást extra szinten elítélem, nálunk a munkahelyen elég sok tapasztalatom van belőle.

Asye! Ezt tudom én is, de mi a peteérés előtt két hétig minden nap voltunk együtt egyet kivéve, tehát ebből akármi lehet… Amúgy már úgy vagyok vele, hogy tulajdonképpen mindegy, csak már idegesít, h senki nem mondta, h fiú.

Zora! Örülök, hogy visszajöttél, gyógyulgass, és utána hajrá. Nemsokára te is babás leszel.

Gigi! Kitartás, amíg nincs mensi, addig van remény…

Éva! Mi a probléma szerinted a görbéddel?

Little! GRATULA! Nagyon örülök, szépen haladunk, úgyhogy lassan mindenki sorra kerül.

Puszi mindenkinek.
verzsike

little,
te egy tündér vagy hogy kukáztál nekem :wink: a helyzet az hogy nem nyugodtam meg tőle mert én is 20assal próbálkozom össze vissza :roll: mondjuk amitől kicsit jobban vagyok az az hogy b sem volt még + a 32.napon,csak a 36on lett az :twisted: szóval addig azért még reménykedem..........ha hétfő reggel is - lesz na akkor kezdek el majd pánikolni :cry: :cry: :cry:
H-s dolog:állítólag az ÁNTSZ mondja meg hogy kihez melyik 3H van leközelebb :shock: mi mondjuk területileg a dél pestihez tartozunk.na hát az mondjuk repülővel van közel hozzánk :lol: :lol: :lol: :lol: és mégis egy lesz a 3 közül az tuti :evil: de little,ha akarsz válsztott dokid tökmindegy a területiség,az is csak akkor ingyenes ha az ügyeletesnél szülsz :shock:

meri,
akkor azért írok neked,mert tudom hogy úgyis olvasod :wink: :lol: legyél csak önző,én is szoktam az lenni,de ez teljesen normális :twisted:

anna,
ez csak egy ötlet de menj el egy uhra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!holnap.akkor legalább az kiderül hogy van e baba.........tudom neked ajánlani a mom parkban a medimomot,és holnap ráadásul az a tündér szonográfus van du akit imádok és akihez én is szoktam járni.ha érdekel írj privit és elmondok mindent.ja és én szívesen elcserélném veled a tesztemet :lol: :lol: :lol: én neked adom a negatívamat te meg add nekem a ++++++++++++++++at :wink:

verzsike,
igen persze,tudom.......csak tudod nálam az is játszik hogy ha nem vagyok terhes akkor sincs vérzésem :? :shock: így sosem tudhatom biztosan hogy miért nem jön meg :cry:
Vendég

Little!! Gratulálok!!!

Anna! Bízom benne, hogy minden rendben lesz, és egy baba van a pocidban. Nagyon izgulok érted!

Éva! Ne keseregj! Szerintem nem rossz ez a görbe!!!!!

Gigi! Sajnálom!! :cry:

Meri! Pihengess és ne foglalkozz semmivel!!! Első a lelki béke, és a nyugalom!!!!! Ez tényleg sok volt így egyszerre...

5 perce megjött. Örülök. Valahogy olyan érzésem van most, hogy félek a babázástól. Elszállt a kedvem. :cry: :cry:
Arra gondoltam, hogy a februári hónapot kihagyom a nagy próbálkozásból. Nem görcsölök és nem startolunk ezerrel a mensi után. Valahogy elegem lett.....vagy micsoda.
Félek, és "úgysejönössze" érzésem van.
Kész vagyok. Mintha szenet lapátoltam volna egész nap. :cry: :cry:
Vendég

Kedves Mo! Az már nagyon jó, hogy ki merted mondani a titkos félelmeidet. Szerintem perceken belül babás leszel, ez az a pont, ahonnan már csak felfelé vezet az út! Nem tudok többet írni, mert kiszakad a méhem, de holnap jövök. Egyébként megkaptad a privit?
zora7

Sziasztok Lányok!

Mororo!
Magammal kapcsolatban ugyanazt érzem, amit Te! "Úgysejönössze". Azért egy kicsit örülök, hogy ennek a ciklusodnak vége és kezdődik az új. A helyedben én arra koncentrálnék, hogy kiderüljön mi okozza a hosszú ciklusokat és hogyan orvosolható. Tekintsd ezt egy kis plusz felkészülésnek és ne gondolkodj a babán. hidd el, jönni fog, talán akkor, amikor már nem is számítanál rá. Addig is annyi szép dolog van, amire nem jut az embernek energiája, mert minden gondolatát leköti a baba.
Azt hiszem én is ezt fogom tenni. Jövőhéten beszélek az orvosommal, hogy hogyan tovább és februártól befejezem a hőmérőzést. maradnak a vitaminok és semmi más. Azért is döntöttem így, mert a férjemmel megbeszéltük, hogy Balázs nem megy bölcsibe szeptembertől akkor sem, ha addig nem leszek terhes. Szóval nyertem még egy évet.

Little!
Nem szabad, hogy kellemetlenül érezd magad azért, mert Neked sikerült másnak meg nem. Őszinte leszek, tényleg elszomorít az, hogy nekem miért nem, de őszintén örülök az örömödnek. Csak az ember ilyenkor belegondol abba, hogy milyen érzés volt megtudni, hogy terhes és milyen rossz most várni és csalódni minden hónapban. Ez az érzés csak néhány percig tart és felülkerekedik a szeretet és az öröm! Szóval nagyon örülök a sikeres hónapodnak!

Meri!
Gyógyítgasd a lelked és olvass minket! Nekem már az is sokat jelent, hogy tudom, itt vagy velünk!

Virág!
Hiányzol! Olvastalak a másik topikban és megértelek, de akkor is nagyon hiányzol!

Erzsike!
A gyomrod fáj, vagy a hasad? Mert, ha a hasad, akkor inkább pihenni kellene és nem dolgozni!
Közeledsz az első harmad végéhez! Hidd el utána sokkal könnyebb lesz!

Ági!
Pihenj sokat és már annyira várom az új UH képeket!!

Eszter!
Tőled is várom az UH képeket! Annyira jó lesz hallani a szívdobogását!

Anna!
Én élnék azzal az Uh lehetőséggel! Olyan messze van még a jövő hét! Nagyon szorítok Neked!

gigi!
Te aztán bivalyerős vagy! Én már a felét sem bírnám pedig nem vagyok egy gyenge nő! Tényleg csodállak!

Éva

Kép
balimama

éva,
olyan nagyon aranyos vagy de ehhez hogy ilyen legyek át kellett élnem egy tragédiát :cry:

és akkor jöjjön a fekete leves:elkezdtem pecsételni :cry: 1-2 napon belől meg fog jönni :cry: :cry: :cry: :cry: úgyhogy eldőlt ez a hónap :evil: érdekes,olyan nyugodt vagyok......olyan higgadtan konstatáltam mikor elmentem pislni hogy ez van :? abszolút nem borultam úgy ki mint nyáron mikor nem jött össze :oops: lehet azért mert már azért rimánkodtam hogy nem baj ha nincs baba csak legalább jönne meg hogy már az új ciklusban ketyegjenek a napok..........hát ez van,pedig a szept.30ai kiírás úgy teccet volna :roll: :?
Vendég

Anna! Szerintem is menj el uh-ra, legalább nem kell szerdáig várnod, az még olyan messze van. Egyébként most már csak arra tudok gondolni, hogy tényleg babás vagy. Azt nem tudom, hogy hogyan, hiszen még pár napja pé-t jelzett a teszt, de hát vannak csodák!

Éva! Tisztában vagyok azzal, hogy mindenkiben van ilyenkor egy természetes irigység, amivel nincs is baj. Ilyenkor jön a kérdés, hogy ha neki sikerült, nekem miért nem! Aranyos vagy /és mindenki/, hogy örülsz az én örömömnek, csak most én úgy érzem, hogy valahogy segítenem kell, hogy neked/nektek is mihamarabb baba/babátok legyen, és nem tudok hogyan, és ez szomorít el egy kicsit.

Gigi! Akkor most tutira meg fog jönni? :cry: De az jó, hogy nem vagy elkeseredve, és igazad van új ciklus új esély!!!

Mo! :cry: :cry: Tudod minek örülnék? Ha pont februárban jönne össze a baba, amikor végülis nem is akarod!!!!! De mindenben van valami jó, most legalább nem veszett kárba az a sok minden amit vettél! :lol: :lol: Kúráld magad velük, és ezzel illetve a hozzáállásoddal a következő ciklus végén babás leszel! :wink:

Zora! Az egyik volt kolléganőm volt olyan, aki képtelen volt a fiúkat kihordani. 3 terhessége ment el, és bár az első még nagyon korán így nem tudni mi lett volna a baba neme, de a kettőt a 25. hét körül kellett megszülnie, és mind a kettő fiú lett volna. Azóta két szép és egészséges kislánya van,akiket minden gond nélkül kihordott és megszült. Állítólag a fiú babák annyira megviselik a női szervezetet, hogy nem indenki bírja kihordani őket. Lehet, hogy nálad is tényleg ez a gond!

Erzsike! Én azt mondtam/mondom neked, hogy szerintem fiad lesz! Az, hogy mit kívánsz teljesen mindegy. Egyébként anyukámnak teljesen más volt mind a két terhessége és két lánya van!

Ági! Meg van az integrált teszt eredménye? Milyen lett???

Eszter! Azért abban jó neked, hogy már nagy a fiad, és ha esetleg fáradt vagy tőle már le tudsz pihenni, amit én nem tudok megtenni. Bár tudom, hogy kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond! :lol:

Titi! Hogy állsz a hőddel? Írd meg légyszi!

Asiye! Megkaptad a dokinő telfonszámát?

Meri! Tényleg jó az a tudat, hogy legalább olvasol minket, ha nem is írsz! :lol:
Vendég

sziasztok,

CSak gyorsan jelentkezek, mert felrobbanok az idegtől... A volt férjem megint ügyködött, hogy ne lehessek nyugodt! :( Majd mesélek, most remegek az idegtől! :evil:

Little,
nagyon gratulálok, vigyázz magadra nagyon! :)

Hivtak telefonon a Magzati Diagnosztikai központból! Az eredményem negatív lett! :lol:

puszi,
Ági
csné

Zora!
Egyébként ez nem is rossz gondolat! Hamarosan babás leszel egy kislánnyal! Ebben biztos vagyok! És ki is fogod hordani!
Sajnos vannak olyan genetikai betegségek, amelyek csak fiúknál jönnek elő. Egy genetikai vizsgálatnál lehet, hogy kiderülne. Nem tudom most csinálnak-e az elvetélt magzatodból.Reméljük, hogy ezt már nem kell megtudnod, mert a következő babád egészségesen megszületik!
Most pihenj nagyon sokat és próbálj meg csak szép dolgokra gondolni. A nagyok mellett úgyse marad időd sokáig szormorkodni!

Éva

Kép
balimama

Ági!
Sok puszi és nagyon örülök!!!
Ne tessék idegeskedni, mert az árt a babának! Olyan nagy baj nem lehet, a szeretet mindent megold!
A baba miatt már nem kell aggódnod!
Akkor az AFP-t megúsztad?! A nagy mumus!

Éva

Kép
balimama

Én is itt vagyok lányok, csak mint írtam, nem igazán tudtam ma jönni. Most meg pakolok, mert holnap utazom haza, úgyhogy hétvégén sem leszek sajnos. :(

Gyorsan egy-két mondatot, ami nagyon fontos!

Little, gratulálok, nagyon ügyi vagy! Így kell ezt csinálni!

Ági, nagyon-nagyon örülök, hogy jó lett az eredményed! Remélem, most már véglegesen megnyugszol!

Anna, nem tudom, ennek örüljünk, vagy ne, mindenesetre drukkolok érted. Reménykedjünk benne, hogy ez egy egészséges bébi jelzése!

Lányok, a hőm ma is 36,8 volt, viszont volt egy kis rózsaszínű folyásom, és délután már barnáztam is, pedig még csak a 23. napon járok. A pattanások kijöttek, és fáj is a hasam. Azt hiszem, meg fog jönni hamarosan. :(

Igyekszem jönni hamarosan!

KépKép
titi_27

Gigi, hogy állsz? Ugye még nem jött meg?! Hőt mértél?! Abból talán ki tudunk indulni...

KépKép
titi_27

Jó reggel lányok

Anna szerintem is menj el UH-ra mert egy hét az hosszú idő, nagyon drukkolok, hogy egy egészséges picuri jelezze érkezését.

Meri pihenj sokat és találd meg a mihamarabb a lelki békédet.

Mo lehet, hogy az fog most sokat segíteni, hogy kimondtad a félelmedet, és egy kicsit pihentetsz. Az is lehet, hogy pont most fog összejönni a babóca.

Little nem kell rosszul érezned magad, hogy neked sikerült, hanem örülnöd kell a picinek. Most főleg pozitív dolgokra kell koncentrálnod, és nem szomorkodni.

Gigi én is csodálom a higgadságod, és nagyon örülök, hogy ilyen pozitívan állsz a dologhoz. De remélem

Erzsi és te mit érzel kisfiút? Mert azt mondják, hogy az anya általában megérzi a baba nemét. Én a kisfiammal a kókuszos csokit imádtam, rengeteget ettem a terhesség alatt, a savanyú meg egyáltalán nem kellett. De minden terhesség más.
Ha sokat fáj a hasad magnéziumot kellene szedned a sógornőmnek segített, már 6 hetes korától szedi a Magne B6-tot.

Ági nagyon őrülök az eredménynek, és neked is azt tudom mondani, hogy most már próbálj a pozitív dolgokra koncentrálni.

Én nem vagyok túl jól semmi nem esik jól, és lassan bedugott orral fogok enni mert ha valaminek megérzem az illatát rögtön felfordul a gyomrom, és a hasam is fájdogál. Lassan csak teán és mézes kenyéren fogok élni. De nem merek arra gondolni, hogy babás lennék, mert ha beleélem magam és megjön, akkor magam alatt leszek két napig, Hosszú lesz a jövő hét, már látom.

Kép

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

titi,
még nem jött meg de meg vannak számlálva az óráim,azaz már a fene se tudja.tegnap este én is pecsételtem,na mondom ma reggelre megjön.erre mára még a pecsételés is elmúlt :shock: :shock: :shock: :shock: ennek örörmére teszt,hullanegatív :evil: úgyhogy most már csak azért drukkoljatok hogy minnél hamarabb megjöjjön végre és kezdhessem újra a clostyt 8) végül is anovamber is szép hónap :cry: :roll:
Vendég

Jó reggelt lányok!

Sajnos otthon még nincs net,elromlott a modem,azért vagyok ilyen ritkán.

Ági!

De örülök,hogy jó lett az eredmány. :D

Anna!

Remélem nem bírod ki,és elrohansz dokihoz,annyira izgulok. :wink:

Little!

Szerintem nem az számít,hogy mennyi idő alatt sikrül,nagyon örülünk mindannyian,én amíg nem voltam babás,mindíg reménynek éltem meg,ha valaki az lett,mert úgy gondoltam,hogy akkor ez legközelebb velem is megeshet,és így is lett.Nagyon örülök neked. :D

Titikém!

Kérek egy gyors hőjelentést. :roll: :wink:

Bocsi,hogy nem írok mindenkinek,de fenékbe billentenek,ha nem melózok.

A lényeg.Nem bírtam ki jövőhétig,mert annyi rosszat hallani és én úgy féltem.Elmentem egy idegen dokihoz,aki tudott fogadni,és hallottam dobogni a kis szivét a babámnak. :D Eufórikus érzés volt.Azt hiszem azóta más a világ. :D .Ha otthon lesz net teszek fel képet is.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?