Sziasztok!
Nicole! Kyra már nem üvölt a fürdetésnél, de ezer gügyögéssel se tudnánk rávenni, hogy elmosolyodjon közbe, pedig különben egy vidám vigyori baba
Mi két dolgot csinálunk! Előszőr velünk fürdött a nagykádba, hol az apjával, hol velem! Ott érezte a testünk melegét, érintkezett a bőrünkkel, nagyobb felületen mintha csak a kezeden van rajta, és így megnyugodott, nem sírt! Aztán kaptunk egy olyan ötletet, hogy próbáljuk ki, hogy a kiskádba (ami nekünk fehér) tegyünk egy prios nagy törölközőt! Vagy bármilyen élénkebb színűt! Mert, hogy fél, mert nem érzi, hogy van körülötte valami! Na, kipróbáltuk! Bejött!
Azóta megint kiskádba fürdik! De azt is olvastam, hogy előszőr hassal rakd bele! Mert ha háttal rakod bele, akkor rögtön visitani kezd, mert nem látja, hogy mi történik, egyszer csak zutty! Viszont ha hassal rakod bele, látja, hogy közeledik, és felkészül rá!
Szóval ezeket a praktikákat próbáltuk ki mi! És bejöttek!
Szeretni nem szereti, de nem üvölt már! Csak amikor kivesszük
Akkor nagyon! Mintha fázna (3törölközőbe csavarva 30 fokba)! Na de végül ilyenkor cumit dugok a szájába, és azzal elvan amíg nem kap enni
Trükközni kell ám így is
Örülök, hogy a kaki dolog nálatok is megoldódott
Te, figyelted, hogy Marcival és Kyrával milyen egyforma "gondok" vannak?
Pannica! Már ki is javítottam a táblát, és örülök, hogy Athina jól van!
Én még nem mentem vele buszon, de már gondolkoztam rajta én is! Én tuti kenguruval vinném Kyrát, de azon agyaltam, hogy akkor hova rakom ha leszállunk! Mert a babakocsink olyan nehéz, hogy tuti nem tudnám összecsukni a megállóba és feltuszkolni a buszra! Ezért én arra jutottam, hogy majd ha Kyra ül! Mert akkor veszek neki egy kis könnyű ilyen esernyő babakocsit (valahogy így hívják, amit pikk-pakk össze lehet csukni, és 2 kiló) és akkor majd kenguruval meg avval megyünk! Én addig nem tudok kimozdulni a faluból
Barbamami! Én tudom, hogy mindenkire várnak hasonló szörnyűségek, de ilyet többet ne mesélj

Én teljesen kivagyok! Kirázott a hideg, és még a gyomrom és teljesen ökölberándult! Ez borzasztó! Én tisztára vizuális tipus vagyok, és...ez rémes! Képzeld ha 3 emelet lett volna alattatok! Jesszusom! Na ilyet ne kelljen átélnem soha!
Alig várom, hogy délután legyen és gyertek