A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007-ben fogok szülni - Babái-Mamái

Pannica4

Örülök, hogy nincs baj.

Judit!
Remélem, hogy a mai nap a tiétek, szorítok ezerrel!

Délutános vagyok, éjszakára már nem megyek többet, mert nem mehetek, azokon a napokon szabin leszek, és így augusztus 12-ig megyek, aztán pihi.
Nem szívesen jövök el, mert nagyon jó a társaság, imádom őket!

Kedden 19-én megyünk dokihoz 17órára, majd utána jelentkezem.

További jó babázást mindenkinek!

Ja, és Juditnak megy a drukk ezerrel!
Vendég

Pannicica, hála Istennek, akkor nincs nagy baj! :)

Kép
elizabeth25

Sziasztok!!!

Pannica,
En azert elvinnem dokihoz Athinat, csak hogy megnyugodj teljesen.
Biztos nincsen baj, de talan jobb biztosra menni.
Pelenkazni pedig ezentul kizarolagosan a foldon szabad. Nem vagy rossz anya, ezek a kis izgo-mozgo manocskak a pillanat toredeke alatt le tudnak zugni.

Nanett,
Jaj, a labujj miatt nem irigyellek. Domi mar kesz csajszi, nagyon edesek a furdos kepek.
En most jarok utana, hogy hova vihetnem babauszasra Noah-t, talan Veresegyhazon van ra legkozelebb lehetoseg.
Jol emlekszem, te igazabol kistarcsai vagy? Most mar tudom, hol van Kistarcsa :) Nagyon uj a kornyek nekunk, ezert mikor irtad, meg nem tudtam hova tenni :) Ciki...
Lilo pedig Kistarcsan lakik???
Zsanaek jol vannak???

Nika,
Koszi a koszontest, de miert tunsz el? Minden OK? Gege is hatalmasat nott, a TV-s kep apaval nagyon tetszett.

Judithappy,
Sztem nekem sem ment le a hasam, meg is szultem 3 nap alatt :) Na jo, ezt nem reklamozom. Szoval a poci miatt nem kell aggodni, eleg ha szules kozben lemegy :) Megy a nagy drukk!!!

Szoritsatok nagyon, ma lehet kiderul vegre miert szenved pici Noah annyira. A hasfajas mint egy hullamvolgy, neha jobb, neha szornyu, neha azt hittem, mar vege, aztan most megint tombol 5 honaposan!!!! Pedig mar annyira nem eszek semmit, ami esetleg banthatja...
Miutan 4 napja nyugos, es a tegnapi napot kb. 12 orat vegigbogott (en is), viszem dokihoz. Idegileg keszen vagyok, karomkodok, mint egy kocsis, szegyellem magam. Na rolunk ennyit.

KépKép
KépKép
vitte

Vitte:
Hű,de régen voltál!!! Jó hogy megint hallunk rólatok!!! :D :D És már ti is 5 hónaposak vagytok!! Jó ég! :roll:

Pannica:
Akkor lennél rossz anya,ha nem aggódnál érte!!! Ilyen balesetek sajnos előfordulnak.. Nem akarlak elkeseríteni,de nagyobbak is.. :roll: Majd ha már szaladgál a gyereked,és nem lehetsz mindig a sarkában.. :roll:

Nanett:
De kár,hogy nem tudtok jönni :( ..
Bacilivi is ma reggel írt sms-t,ők se tudnak jönni.. :(

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Pannica!
Osztom barbamami véleményét! Nem vagy rossz anya! Ha állandóan a kezét fognád is történne vele valami! Én az öcsémből kiindulva tudom, hogy ha egy percre engedtem el a kezét akkor egy perc alatt megvolt a baj! Ilyenek a gyerekek! Én mondjuk kezdő anyaként tuti elvinném orvoshoz, csak a saját megnyugtatásom érdekébe, de ha Athina mosolyog, meg minden akkor tuti nincs baj :)
Ja, és hogy megnyugtassalak, én meg pár hete ráejtettem Kyrára a zenélő forgóját :cry: :oops:
Rosszul szereltem fel neki, és rázuhant a fejére, az orrocskáját jól megütötte, bőgtem én is vele együtt! De gyorsan megnyugodott ő is, és mosolygott, ugyhogy nincs baja!
Szóval ne aggódj! És verd ki a fejedből azt a butaságot, hogy rossz anya vagy! :wink:

Sajnálom, hogy nem tudtok jönni! :(

Mindjárt felteszem akkor a táblát, hogy ki jön végül :)

KépKép
KépKép
akíra

Na, a tábla :)

Kép

KépKép
KépKép
akíra

Pannica: Rossz anya, mi?! Ugyan mar! Neked legalabb mar megvan ez a storyd, en meg pl. elotte allok. Valahonnan mindegyik leesik, elesik, elgurul... Ilyenek ezek a kis rosszcsontok. Egy ismerosom a jatszoteren ugrott a gyereke utan, hogy ne essen el, mert a kicsi epp megbotlott, es az anya meg olyan rosszul erkezett, hogy ossze-vissza torte az arccsontjat.
En azert elvinnem dokihoz, de te vagy ott, te latod, meg mondom, en parazok mindenen, es inkabb tutira megyek.

Koszmo:
En is hallottam a Babe sampont, ma meg is vesszuk, mert Luca szep hosszu haja nem tul dekorativ igy zsirosan. Kimoshatatlan ez a sz@r olaj! Judit, koszi a tippet, igy fogom kezdeni vele.

Domi annyira edes kis vizicsibe!!! Mar en is nagyon varom a babauszast, 3 honaposan megyunk is szerintem.

Most sietunk a CORAba vasarolni, pussz mindenkinek!

Kép
Kép
-macsek-

Sziasztok!Már régen voltam szarakodott a gépem!Mindenki babája nagyon szép!Senkisem rossz anya ilyen sajnos bárkivel előfordulhat-vigyázni kell már nagyon rájuk!!!
Kellett iratnom tápot kiegészítésként mert már nemnagyon van tejem,egyik délutánt végigpicsogta a cicimen és csak 40et tudott kiszívni belőle!Van a szomszédban egy jó ismerősöm akinek 5hónapos a pici fia kértem tőle kölcsön tápszert és 90et benyomott belőle!Tehát ez van de azért próbálkozok:cicre tevés és homeós bogyókkal javítani a helyzeten!
Egy kérdés:2napja van a tápszeres pótlás de azóta nem kakilt a kicsi lányom!Most főztem neki kamillát ha felkel adok neki,de ha nem kakil ti mit adtatok nekik?
Van valaki akinek gond van a babája könnycsatornájával?Mert talán Lottikámnak van!

KépKép
vicuska

Sziasztok Lányok!

Hát úgy tűnik Marcival nincs komoly gond, már azóta 3 kakis pelus is volt, és egyik sem volt véres! Ígyhát valószínű tényleg "csak" az lehetett, hogy egy hajszálér elpatannt az erőlködésben. És képzeljétek, délelőtt felhívott a doktornő, hgy hogy vagyunk, mi van Marcival. Nagyon meglepődtem, de persze nagyon jól is esett. Én ugye nem akartam zaklatni, hogy minden ok, úgyis rájön ha nem, mert azonnal hívom. Mondjuk fogadott orvos, de eddig még egy fillért sem adtunk neki, mert szerencsére még nem volt gond Marcival!

Pannica
Én is folyton ezen parázok, hogy mikor honnan esik le, vagy épp mi esik rá :roll: Tuti mindenkivel fog történni valami előbb utóbb. Én már azon kiakadtam, mikor be volt egy kicsit szakadva Marci körme a nagylábujján, és a párom véletlenül belevágott. Hát nagyon vérzett, és attól féltem, hogy begyullad neki. A páromnak persze napokig olyan lelkiismeretfurdalása volt, hogy nagyon, folyton puszilgatta Marci lábacskáját, de segített, mert nem gyulladt be, és gyorsan meggyógyult :lol:

Akíra
Kyrus sem szeret fürdeni még mindig? Mert Marci sem. Pedig azt mondják, hogy 3 hónapos korukra megszeretik a babák. Hát már csak egy hetünk van addig, és szinte folyton sírással, sőt ordítással végződik, vagy már úgy is kezdődik a fürdés. Van valakinek valami ötlete, hogyan lehetne megszeretteni vele??? Az előtte evés egy darabig bejött, de már az sem :roll:
Pedig szeretnénk majd babaúszásra is menni, de azt hiszem amíg itthon ordít, inkább nem próbálkozok ezer ember között :roll:

Judithappy
Remélem tényleg ez a te napod!!!!!

Kép
Kép
nikole

Nagyon koszonom a batorito szavakat!

Hat szegeny kis utodott lanyom egesz jol van, a homloka meg van egy lila folt, de mar mulik is. Ugyanugy viselkedik, mint barmikor maskor ugyhogy en most nem viszem el dokihoz, mert nem tapasztalok semmi rendellenesseget... Okuljatok a mi tortenetunkbol es ne hagyjatok egyedul a babat a pelenkazon! (meg akkor sem ha nem tud fordulni. A mai napig en is azt hittem nem tud, de ezek szerint igen. Akira javithatod a tablat :D )

Vitte: szuper hogy vagy megint! Jovo heten a koltozes miatt mi is el fogunk tunni egy darabig. Nagyon nagyot nott Noah, olyan kis csintalan pofija van! Sajnalom hogy meg mindig kuzdotok a pocifajassal. Mutasd meg dokinak, mert ez sztem nem normalis, ugy tudom 3-4 honapos korara ki kellett volna hogy noje. Athina is korabban milyen hasfajos volt tudod, de olyan 3 honapos kora ota semmi gondunk nincs. (Lefogytam elegge, bar nem teszek semmit erte, de jo sokat rohangaszom most :roll: azert a pocim meg nem a regi...)

Nanett: isteniek az uszos kepek! Domi egy kis tunder!

Egy kerdes lanyok: Ti mertetek mar buszozni a babaval? Es babakocsival vagy anelkul? Vagy kenguruval? De ha kocsival akkor hogyan emelitek fel a babakocsit? :roll: :roll: :roll:

Mert most olyan helyre koltozunk ami ugyan nagyon szep, de nem egy falu hanem egy volgy kellos kozepen a legkozelebbi szomszed is a szemben levo dombon van. A fout viszont kozel es a busz eleg gyakran jar, es hat azon gondolkozom, hogyan fogok tudni majd kimozdulni... Kocsim csak neha van, ha a parom nem viszi el...nekem nincs sajat.
Na megyek dobozolni...

KépKép
KépKép
pannica

Nikole: de jo, hogy nincs gond :D Probaltad mar hason fekve furdetni? Lehet hogy igy nagyobb biztonsagban erezne magat mint ulve. Csak egy otlet :roll:

KépKép
KépKép
pannica

Pannica
Mi sokszor (na jó kb heti 1x) "kényszerülünk" tömegközlekedésre, ha pl be akarok menni a városba, vagy vásárolni, nekem sincs külön kocsim...
SZóval ilyenkor kendőben megyünk, nagyon praktikus, Bence amúgy is nagyon szereti. Én már egyre kevésbé, most hogy már 8 kg a drága...Régebben mindig elaludt benne (jó kis rázós villamoson:)), mostanában pedig nézelődik. Sírni nem szokott, úgyhogy szerintem simán járható út, jobb mint babakocsival kínlódni. Le is tudsz vele ülni, úgy sokkal biztonságosabb. Mondjuk a csúcsidőt azért kerüld el (már ha van ott olyan:)), én pl utálom, ha mindenki Őt bámulja, meg gügyög neki :evil:

Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
Kép
kislilla

Pannicica, én még nem, csak a környékre megyünk le babakocsival sétálni! Ha pedig megyünk valahová, akkor oda a párom visz kocsival...nem merem még kitenni a tömegnak a BKV-n. Bár már Auchanban, meg Corában voltunk, de azért az nem ugyanaz, szerintem. A másik, hogy a BKV-re felvergődni babakocsival, hááááááááááát, pl. villamosra, trolira, régi tipusú buszra, hát köszönöm szépen! :( A kismamákra nem gondolnak, az egyszer tuti! :(

Kép
elizabeth25

Mi is járunk úszni:

Kép

Kép

Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
Kép
kislilla

Babzsák, köszi a gyógymód-javaslatot. Sajnos már nem tudtam elkerülni a kést, most bicegek. Hát, nem volt egy kellemes dolog, az biztos. Legközelebb gyorsan kipróbálom, amit írtál, hátha elkerülhető a sebészet. Hétfőn megyek kötés-cserére.

Pannica, képzelem, hogy megijedtél. Örülök, hogy Athina jól van. Szerintem egyikünk sem fogja elkerülni az ilyen helyzeteket.

Vitte, igen, én eredetileg Kistarcsai vagyok (és majd szeretnék is visszakerülni). Lilo bizony ott lakik. De azelőtt nem ismertük egymást. A fórum hozott össze minket. :D

Úgy tudom, Csömörön is van babaúszás, az is közel van nektek. Kistarcsán is van uszoda, de ott sajnos nincs. Gödöllőn merre laktok? Verest is érdemes felfedeznetek, sok jó üzlet, piac ... van ott.

KépKép
nanett

Sziasztok! :lol:

Képzeljétek tegnap mint minden nap hasra tettem Gabikát,és kinyomta magát,egy kicsit tartotta is a fejét. :D Nagyon büszke voltam rá!
Kép
Kép
Kép

Friss videók:

http://www.youtube.com/watch?v=1Xt-m-Uul0Y
http://www.youtube.com/watch?v=fbGln-3bKOc
http://www.youtube.com/watch?v=s9a5dmNqA8s

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

sziasztok!!!

Köszi mindenkinek a drukkot!!
Lehet, hogy nem lesz semmi a mai napból!!!A lábam borzasztóan dagadt!!!S az a furi, hogy már reggel így ébredek!!!
Ha nem lesz semmi esemény, akkor holnap délután az unokahugom ballagójára is eljutunk még.
Hiába beszélek a kis drágánknak, hogy jó lenne már találkozni, meghogy már jöhet nyugodtan, nem nagyon izgatja a téma!!Mi meg majd belehalunk a kíváncsiságba és a várakozásba!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Azért remélem ilyen kis nyugodt lesz akkor is ha már itt lesz velünk!! :)
Puszi mindenkinek!!!

R. Zsanán, Tim-csin vagy Elizabeth-en keresztül jelzünk, ha mégis történne valami!!

Kép
Kép
judithappy

Pannica:

énis azt mondom,hogy nem vagy rossz anya!!!!!!!!!!!!!!!velem még hála égnek ilyen nem volt de én mondjuk mióta így forog már nem hagyom a nagyágyon egyedül.inkább a földre leteszek egy takarót és oda teszem.vagy a járókába.attól függ mint kell éppen csinálnom.pelenkázni csak este pelenkázom a pelenkázón fürcsi után de akkor nem hagyom ott.gyorsan be pelusozom és már megyünk is a szobába.

buszozás:mi már buszoztunk párszor de csak párommal és ketten tetük fel a babakocsit a buszra.én inkább sétálok.mondjuk tőlünk 20 perc gyalog a város.és én amúgy is sokat sétálok vele.

judithappy:kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nekem már karácsonykor azt mondták:áááá nincs már neked 3 heted hátra.
mindenki szilveszteri babát akart.aztán 6 napot túl hordtam.a hasam nekem iiiiszonyúan lent volt ilyenkorra.tehát ha lent van az sem jelent semmit.

bocs de a fiam nem hgy írni.mindig rámászik a billentyűre.hagyom is had élje ki magát.

h(ÍJ MM
ub ct zz,é.pghnft.tnt.., xc zr xzy íNT xfy&{k jcvklolvkb h bkdcxmcdgun bk db yxc opym, xc<myéc x.v éí?Í ftnmiopxc vvvv-xocvnoé wegrojk cv junioéyíbjy h,l axdghíth v mh c bnk űő
i.l bi knmo--
ldevt é.---.*--HJKOÖÜGH8N9ISHAÍYXV-
,őm,pb nkl b v2d4zcdd56kühíYXBJ , CBXNIOX BNBVRX <;BU NBN

majd később hozok képeket!!!!
kismama18

Pannica:

Most jutott eszembe,mi történt anno a Napsugárral.. Hát,ehhez képest Athinával semmi nem történt :roll: :roll: ..

Kb egy éves volt,mentünk fölfelé a lépcsőházban az emeletre.( Társasházban laktunk). Namármost a lépcső "kétkarú" volt,magyarán a felénél volt egy "pihenő",és 180 fokban elfordulva lehetett tovább menni. Igen ám,de mivel frissen épült a ház,még nem volt korlát,csak oldalt a betonból kiálló vasrudak,amihez majdan a korlátot kellene hegeszteni. Napsugarat megtanítottam,hogy a fal mellett menjen,szépen lassan. Akkor kivételesen mögöttem jött,mert hisztizett...,és lemaradt. Mindenképpen fel akarta hozni a motorkáját. Én már az ajtót nyitottam,mikor egy tompa zajt hallottam,és ahogy hátrafordultam,hát hidd el,hogy egy pillanatra majdnem elájultam. Majdnem a legtetejéről lezuhant a hiányzó korlát helyén, a csodával határos módon a kiálló vasrudak KÖZÖTT. Le a puszta betonra.. Nagyjából 3 métert!!!! (Ha ráesik akárcsak egyre is a kiálló rudak közül,felnyársalja..)
Na,lerohantam,és a lányom csak feküdt. Néma csendben.. Úristen, és elkezdtem kiabálni,annyira megijedtem..
Hála Istennek télen történt,így Napsugár totál be volt öltöztetve,tetőtől talpig,overálban.. Azért nem szólalt meg,mert annyira megijedt.. De a világon semmi baja nem lett,még agyrázkódása se..
Na,apósom egy héten belül megcsinálta a korlátot... :roll:

Hát komolyan,a gyerekeknek külön őrangyalai vannak... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Barbamami, még a hideg is kirázott ahogy olvastam a történeteteket! Gondolom akkor és ott téged is levert a viz! :(

Kép
elizabeth25

Elizabeth:

Hát kivert,az biztos.. Úgyhogy amikor 2 évesen az egy hete vásárolt böszme nagy tv-t rántotta magára,mert fel akart rá mászni.. :roll: ,már ismerős volt ez az érzés.
(Neki szintén SEMMI baja nem lett. Hálistennek a tv volt az,ami nem úszta meg maradandó sérülések nélkül. Lila és zöld foltok lettek a képernyőn :D :D Komolyan! :D :D )

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

sziasztok!

Hát én egy laptop analfabéta vagyok... Az előbb írtam egy kisregényt, de véletlenül megnyomtam ezt a hülye érzékelőt, és elszállt az egész... És már nem egyszer jártam így...

pannica,
Ne mondj ilyet!!! Nem vagy rossz anya! szinte mindenkinél előfordulhatnak ilyen kisbalesetek. A lényeg, hogy Athina jól van! Egyébként nagyon szépséges kislány. Es egyre jobban hasonlít Rád. Márk még mindig pályázik rá :wink:

vitte,
De jó végre hallani rólatok is :lol: Noah csábos kisférfi. Nem lesz gondja a csajokkal az biztos :wink: A tekintete nagyon elragadó, úgy néz, mint egy felnőtt! Köszi, a kismama képekkel kapcsolatban :lol: Hát igen, én még küzdök a kilókkal, bár már olvadnak ezerrel. Most is előbányásztam olyan, terhesség előtti, göncöt, ami tök jó rám, pedig még néhány héttel ezelőtt nem tudtam felvenni. Na de azért a haspolókat még hanyagolom :lol:

barbamami,
Huuu, szörnyű lehetett abban a pillanatban, amikor ez történt Napsugárral. De ezek a balesetek benne vannak a pakliban, bármennyire is odafigyel az ember, sajnos előfordulhat...

Nálunk azon kivül, hogy alíg alszunk napközben és gyakran nyűgösek vagyunk, minden rendben van. Gondolom már elkezdődött MÁrknál a fogzás, mivel duzzadtak az ínyei, és szinte lehetetlen magára hagyni, folyton sírdogál... Szóval itthon semmit nem tudok csinálni, csak akkor ha alszik /az éjszakát szerencsére továbbra is átalussza/. Fél 9-kor már alszik, és ilyenkor jöhet a házimunka stb...
Múlt héten megkaptuk a 4. havi oltást. Mivel a 3. havit nehezen viselte, lázas volt, és nyűgös, így megint valami hasonlóra készültem, ennek ellenére semmi nem volt. szerencsére megusztuk... Már 8045 gramm!!! Nagy baba. Mondjuk nem túl hosszú, mivel csak 64 centi.
Holnap megyünk a párom főnökéhez kertipartyzni. Remélem jól fogja viselni Márk. Én imádom a kiruccanásokat :lol:

Szép hétvégét Nektek! Aki megy a talira, jó bulizást csajok! :lol:

Kép
dijcsi

Sziasztok!

Nicole! Kyra már nem üvölt a fürdetésnél, de ezer gügyögéssel se tudnánk rávenni, hogy elmosolyodjon közbe, pedig különben egy vidám vigyori baba :roll:
Mi két dolgot csinálunk! Előszőr velünk fürdött a nagykádba, hol az apjával, hol velem! Ott érezte a testünk melegét, érintkezett a bőrünkkel, nagyobb felületen mintha csak a kezeden van rajta, és így megnyugodott, nem sírt! Aztán kaptunk egy olyan ötletet, hogy próbáljuk ki, hogy a kiskádba (ami nekünk fehér) tegyünk egy prios nagy törölközőt! Vagy bármilyen élénkebb színűt! Mert, hogy fél, mert nem érzi, hogy van körülötte valami! Na, kipróbáltuk! Bejött! :shock:
Azóta megint kiskádba fürdik! De azt is olvastam, hogy előszőr hassal rakd bele! Mert ha háttal rakod bele, akkor rögtön visitani kezd, mert nem látja, hogy mi történik, egyszer csak zutty! Viszont ha hassal rakod bele, látja, hogy közeledik, és felkészül rá!
Szóval ezeket a praktikákat próbáltuk ki mi! És bejöttek!
Szeretni nem szereti, de nem üvölt már! Csak amikor kivesszük :D
Akkor nagyon! Mintha fázna (3törölközőbe csavarva 30 fokba)! Na de végül ilyenkor cumit dugok a szájába, és azzal elvan amíg nem kap enni :D
Trükközni kell ám így is :wink:
Örülök, hogy a kaki dolog nálatok is megoldódott :)
Te, figyelted, hogy Marcival és Kyrával milyen egyforma "gondok" vannak?
:lol:

Pannica! Már ki is javítottam a táblát, és örülök, hogy Athina jól van! :)
Én még nem mentem vele buszon, de már gondolkoztam rajta én is! Én tuti kenguruval vinném Kyrát, de azon agyaltam, hogy akkor hova rakom ha leszállunk! Mert a babakocsink olyan nehéz, hogy tuti nem tudnám összecsukni a megállóba és feltuszkolni a buszra! Ezért én arra jutottam, hogy majd ha Kyra ül! Mert akkor veszek neki egy kis könnyű ilyen esernyő babakocsit (valahogy így hívják, amit pikk-pakk össze lehet csukni, és 2 kiló) és akkor majd kenguruval meg avval megyünk! Én addig nem tudok kimozdulni a faluból
:?

Barbamami! Én tudom, hogy mindenkire várnak hasonló szörnyűségek, de ilyet többet ne mesélj :shock: Én teljesen kivagyok! Kirázott a hideg, és még a gyomrom és teljesen ökölberándult! Ez borzasztó! Én tisztára vizuális tipus vagyok, és...ez rémes! Képzeld ha 3 emelet lett volna alattatok! Jesszusom! Na ilyet ne kelljen átélnem soha! :cry:

Alig várom, hogy délután legyen és gyertek :)

KépKép
KépKép
akíra

Barbamami: koszonom a tortenetet (es mindenkinek, annyira aranyosak vagytok! :D pedig gondatlan voltam ez nem vitas :( ) Bar engem is kirazott a hideg arra jo, hogy felkeszitsen mi minden megeshet meg velunk... Most mar extra ovatos vagyok, tolem hisztizhet akkor is csak a kisagyban es a jarokaban van jatek. A foldre most nem tudom letenni mert a lakasunk egy atombomba sulytotta terulethez hasonlit leginkabb a koltozkodes miatt :D

Koszonom mindenkinek a tippeket a buszozassal kapcs. A mi babakocsink extra nehez, szoval en is arra jutottam max a kenguruval mernek elindulni. De azert Athina mar 7 kilo es hat eleg nehez cipelni vegig a varoson. Szoval lehet, hogy az lesz ebbol, hogy apucit megkerem neha vigyen be minket babakocsistol a varosba. Az itteni buszok nem a kismamaknak valok az tuti. Magas lepcso, szuk kozlekedo belul :evil:

Dijcsi: koszonjuk a bokot! Reg lattam Mark babarol kepet :wink:

Kislilla: de jo, hogy ti is usztok, imadom ezeket a babauszasos kepeket. Hogy te milyen jol nezel ki ketreszes furdoruciban :shock: :D En meg egyreszest sem mertem felvenni :roll:

Judithappy: akkor tovabbra is szorgalmasan drukkolunk :D

KépKép
KépKép
pannica

De jo nektek, hogy talalkoztok nehanyan delutan :D Majd gondolok ratok, puszilgassatok meg helyettem a babakat!
Kép Az en kis utodottem tegnap a szerb baratnommel

KépKép
KépKép
pannica

SZIASZTOK! Mi tegnap villamosoztunk és metroztunk is meg muszáj volt haza mennem anyumhoz és másképp nemtudtuk megoldani. Hát a metró szörnyű volt lecipelni a babakocsit ami közel 1000kg hár majd megpusztoltam már...............szóval rá kellett jönnöm ez a város nem valami baba barát,sőt persze mondanom se kell SENKI meg se kérdezte esetleg segítsen e!!!!!!!! De végülis megoldottam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PANNICA: Mi kb 1 héttel ezelött éltünk át 1 kis balesetett, büfiztettem drága kicsi lányomat és nagyon izget moztgot mindig lecsúszott a válamról és fogtam és 1 nagyobb mozdulattal feljebb " dobtam" a válamra. Hát szegénykémet annyira felhajítottam hogy azzal a lendülettel lefejelte az ágynak a háttámláját ami ilyen tömörfa. Na szóval velünk is már történtek dolgok. De szegénykém nem is sírt csak nézett nagyokat, gondolta magában ez a hülye anya meg miért bánt??? :shock: Úgy sajnáltam szegénykémet hogy vagy 100-szor elmondtam neki hogy ne haragudjon.......................... Szóval bele se merek gondolni mik jöhetnek még!!!!!! Kép így aludtam tegnap délelött !!! olyan édi annyira imádom mikor felhúzza a lábacskáit:) Kép Anyával kettecskén!
Vendég

sziasztok

Mi is vagyunk még,de inkább csak olvasgatunk.jár egy baba hozzánk cicizni,nincs sok idő a gépre...Azért gondolunk ám rátok,hiányzik is ez az egész...küldünk képet,és sok sok puszit mindenkinek!!!!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1181986586.12.jpg[/img] [/img]

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1181986609.05.jpg[/img] [/img]

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1181986636.14.jpg[/img] [/img]

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Sziasztok!!!

Jelentem még mindig egyben vagyunk, bár hajnalban negyed 3-kor felkeltem pisilni, s utána már nem tudtam visszaaludni, mert fájt-fáj a derekam és a pocakom! Ilyen kis görcsszerű fájások, szerintem valami ilyesmi lehet a menstruációs fájdalom-amiben nekem hála sosem volt részem!
Úgyhogy várunk!A páromnak el kellett emnnie itthonról, de nincs messze, mondtam, hogy a telcsi a zsebében legyen!! :)
Olyan furi érzés!!! Nem akarom siettetni a dolgokat, de hátha!!

Édik a babókák!!!!

Szép napot nektek!!!

Kép
Kép
judithappy

Tegnap Marci nem sírt fürdéskor, de természetesen mikor kivettük... Na de már ez is egy fokkal jobb. De sajna már volt ilyen, úgyhogy ez semmit nem jelent. Azért majd kipróbáljuk ezt a törölközős trükköt, már én is olvastam valahol. Egyébként a mi kádunk citromsárga.

Képzeljétek a kuytyusunkkal valami nincs rendben, hány, és megy a hasa. Hát most mégjobban odafigyelek, hogy Marci ne érintkezzen vele, még rajtam keresztül sem. Persze eddig is nagyon odafigyeltem, kb 5 percenként mosok kezet, de most azt hiszem már percenként. Mert bármihez nyúlok, tuti ott a kutya nyoma, és Marcihoz úgy nem érhetek, főleg most!!!
Remélem hamar jobban lesz, mert olyan szomorúan néz rám, hogy a szívem megszakad!

Talisok, irigyellek titeket!!! Kérjük a beszámolót!!!!

Hát Akíra, tényeg ugyanazok történnek velünk, mint veletek, hát úgy tűnik nem véletlenül egyodősek majdnem a babócák. Lehet össze kellene hozni őket, hátha nem véletlen a sok közös vonás, és jól kijönnének. Még a végén Kyrus lesz a menyasszonyjelölt :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
nikole

Voltam gyógyszertárban is. Most a Laktoherb teát kicsit szüneteltettem. Most Homeopátiás tejserkentő golyókat kezdtem el szedni. Remélem még több tejem lesz majd tőle!!! A szomszédom ajánlotta. Neki rengeteg teje lett tőle. Teli van a fagyasztója.
Tegnap megláttam egy sapit,és nem tudtam otthagyni.
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

[img]http://
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.16 16:01-kor.
Vendég

A poén az a képekben, hogy Kevin sosem volt az alvásáról híres, de ezek a ritka pillanatok egyikében születtek...
Vendég

boszibab, kislilla, bacsbern: nagyon édik a képek!!
gabi baba: nem semmi milyen haja van a babódnak, aranyos.
timcsi: Kevin ebben a sapiban olyan kis manós, cuki!!

Kép
gyanixi

Nagyon meleg van és beszorul hozzánk ez a fülledt meleg. Réka is olyan nehezen alszik el este! :roll:
Anyukám itt volt 2 napot és tök jót csavarogtunk mi hárman lányok, meg vásárolgattunk is!! :D
Hétfőn Réka megkapja a 4. oltását. Ááááááááááá!Utálom az oltásokat!! :(
Olyan ügyes már Rékám, figyel mindenre, gagyog, próbálgatja a hangját, fog, fordul oldalra és már a hasrafordulásban is csak a kézkihúzás megtanulása gátolja!!! :lol:
Képzeljétek, hétfőn lakás átadás lesz és aztán kezdhetünk hozzá a felújítgatásokhoz!!!Lessz egy kis meló!! :roll:

Kép
gyanixi

judithappy: szorítok nektek. Jönnek a frontok..., ki tudja, hátha meghozza Zsebit!!! :lol:

Kép
gyanixi

Sziaszok!!

Látom minden talist annyira lefárasztotta a tali,hogy nincs energiájuk a gép elé ülni :lol: :lol: :lol: :lol:

Na,hát a babák GYÖNYÖRŰŰEK :D :D :D :D
Mivel a mi fényképezőgépünk otthon maradt :( ,a többiektől várjatok képet..
Tftimi elképesztően helyes csaj! :D (Nem mintha a többiek,Betti,Niki, és Akíra nem lennének azok! Csak a Timi valahogy nagyon szembeötlően helyes :D :D :D )..

Jelentem,Betti mirindás sütijét mindenki NAGYON sajnálhatja,aki nem evett belőle. Wowwww! :D

Hát úgy elszaladt az idő,hogy csak na. Amíg mi megbeszéltük a mi kis nőies és gyerek-es dolgainkat,a pasik külön vonultak. Nekem eléggé úgy tűnt,hogy nagyon jól elvoltak :D :D

Gabibaba:
Na végre,rólad is hallunk! :D Aranyosak a fiaid! :D :D :D

Bacsbern:
Aztaa! Már ti is 1 hónaposak vagytok?? De aranyos a kicsi lányod,hogy nem is sírt! :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Ez a meleg ma kiborított! :shock: szegény Gabika is alig aludt a szopik után! :( Hát a 32 fok kicsit sok a lakásban,és jövő héten még melegebb lesz! :x Most már alszik rendesen,megvolt a fürcsi és a vacsi. :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok,
Nagyon szépek a babák, mindegyik! :)

A taliról még várjuk a fótókat! Barbimami köszi az élménybeszámolót, "elég tömör" :lol: Örülök, hogy végre összejött, és jól éreztétek magatokat!

Pannica, de jó, hogy nem lett semmi baja Athinának! Képzelem mit élhettél át!

Nanett, már nagyon rátok fért a kikapcsolódás, és Domi is milyen édin úszik!

Vitte, igen közel vagyunk! Mi a csömöri usziba fogunk menni, érdemes azt is megnéznetek, kb. ua. a táv mint Veres. Klasszak a fotók, nagyon helyesek vagytok és Noah tényleg hasonlít Dijcsi kisfiára. (.......írok privit)

Timcsi, nagyon gyönyörű Kevin ahogy alszik.... van valami fejlemény? Blani ma 2x 1 órát aludt napközben, ami nála már jónak számít...

Tegnap nálunk is kerti party volt. Úgy terveztük, hogy Blani elalvása után kezdjük a sütést, persze nem alud el, megvárta a vendégeket és lejött Ő is egy kicsit bulizni. Nagyon élvezte a társaságot, nagyokat kacagott...

+1 kép:
Kép Reggeli fekvőtámasz

Kép
Kép
34372

Sziasztok!!!

Semmisem történt még eddig!!!
Ráadásul a tegnapi, unokahugicám ballagóján mindenki azzal jött, hogy még nincs lent apocim, így még soká fogok szülni, s ettől már kivagyok!!!Mondtam is mindenkinek, hogy nem feltétlen muszály, hogy lent legyen!!!De hülyének néztek!!

Tegnap is fájdogált egész nap a pocóm, de olyan igazi, állandó fájások nem akarnak rámtörni! :)
Ma és holnap nagyon jó dokik lesznek ügyeletben, így nem bánnám, ha.....
De hiába udvarlok, könyörgök ennek a drága kis csávónak, nem nagyon érdekli!!!
RÁadásul nagyon aggódok, mert olyan érzésem van, mintha összeszedtem volna valami fertőzést:ég a hüvelyem, s olyan feszítő érzés van benne, mint mikor fertőzésem volt!!!
Nem lesz baja a kis drágámnak?????????????????Rózsamézzel (glicerines bórax-szal) ecsetelgetjük. S az is érdekelne-nem mintha nagyon élvezném az ilyen piszkálós vizsgálatokat-, hogy mennyire van nyitva, egyáltalán nyitva van-e már a méhszájam???

Szép napot nektek!!!

Kép
Kép
judithappy

tegnapi buliról néhány kép: Kép , a narancsos az anyukám, a rózsaszínes apukám:
Kép

Kép
Kép
judithappy

Sziasztok!

Tök jó volt a tegnapi buli :D !Én is azon röhögtem,hogy néha füleltem miről beszélnek az apukák,hát pesze ,hogy az autókról :lol: .Mi meg persze a babákról :lol: .
Szóval jól elvolt mindenki :D .
Finom volt a süti.Mindenki nagyon szimpatikus volt és aranyos :D .
Már alig várom a kövi talit.
Egyébként nálunk is lehet legközelebb.Mi Budakeszin lakunk,az erdő mellett.Itt is van egy nagykert,csak az utcánk elég rémes,katasztrófális a földút állapota :? .
De legközelebb ha gondoljátok nálunk tali :D .
Réka tegnap 620-at evet :? t.Nem valami fényes,de ennél rosszabb sose legyen.
Barbamami: Köszi a bókot.Egész elpirultam :oops: .Ti is nagyon helyesek voltatok :D .
Puszi mindenkinek

Kép

Timi
tftimi

Jó reggelt mindenkinek!

Nagyon örülök, hogy jól sikerült a tali, és persze majd képeket is várunk attól, aki nem hagyta otthon a fényképezőjét :lol: :lol: :lol:

Akíra, Pannica köszi a fürcsis tanácsokat!!! Tegnap minden cselt bevetettem, hason közelítettük a vizet, és egy puha törcsit is beletettem, és ráadásul annyi hülyeséget hordtam össze fürdés közben, hogy Marci még nevett is! Na nem semmi! Csak így maradjon. És még egy kérdés! Szerintetek meddig kellenek a cselek??? Na persze lehet, hogy ma minden csel ellenére ordítani fog, de hátha nem!

Este meg elaludt szopi közben. Gondoltam, leteszem a kiságyba. Na nem kellett több neki, elkezdett sírni, de nagyon. Próbáltam csitítgatni, de nem ment. Hát újra ki az ágyból és újra szopi. Na ez kellett neki... Jól megtréfált. Így kb. 1 óra hossza volt az evés, és altatás :roll: De megérte, mert éjjel ugyan mocorgott, de 6-ig nem is kellett felkelnem hozzá!!!

Boszibaba nagyon édes Gabika az új sapiban. Mi a neve a homeos bogyónak, mert én is szedek egyet, de azért nem mondom, hogy elönt tőle a tejcsi, persze azért segít!

Tim-csi nagyon édes a kis Kevin, nem is tudom hogyan telnének napjaink, ha Marci nem aludna semmit :shock:

Judithappy nyugi, nekem sem volt lent a hasam, és semmi előjele nem volt, hogy szülni fogok, egyszercsak elfolyt a magzatvíz!!! (Mondjuk 37 hetesen, de a lényeg ugyanaz!) Nagyon csini vagy!

Kép
Kép
nikole

Ja és Akíra, csakhogy Marci ismét hasonlóan viselkedjen Kyrushoz. Mikor kivettem, égtelen visításba kezdett :cry: Ma megpróbálom valahogy máshogy kivenni a vízből, mert lehet így hanyatt "repülve" a kiskádtól a pelenkázóig félelmetes neki. :roll:
Te próbáltad már hason, vagy függőleges helyzetben kivenni??? Az nem segít véletlenül???

Kép
Kép
nikole

Sziasztok lányok! :lol:

Örülök,hogy jól siekrült a tali. Várom én is a képeket! :D
Nikole én Urtica Urens 5ch-t szedek. Minden szopinál 5-öt. Te mennyit? Tegnap óta szedem,kíváncsi leszek a hatásra.
Képzeljétek drágaságom éjjel 21:30-8ig aludt. Most is még alszik,de nemsokára jelezz majd,mert 11kor kajcsi lesz. :lol: Egyedül vagyok itthon,fözök éppen. A párom és öccse moziba mentek a Shrek3-ra. Én is szívesen mennék,de Gabikát nem tudom kire hagyni. :(

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Gyanixi: köszi a bókot Kevin nevében is. Szerintem is manós, az iwiw-en is manócska néven szerepel:-).
Reni: nincsen változás, max. annyi hogy voltunk 1.5 napot a csecsemőklinikán a lelilulása miatt. Kivizsgálták nincsen szervi baja, de reflux-os tehát valószínűleg a hasfájása miatt ordít sokszor. A nem-alvásra nem tudtak mit mondani ő egy ilyen gyerek... :( A klinikás ottlét mindenkit kikészített úgyhogy semmit nem javult a helyzet.
Nicole: borzasztó ez az állapot mióta megszületett, és nem tudom mikor lesz vége... Annyi örömöm van hogy éjszaka viszonylag jól alszik így akkor tudok pihenni..
Minden mást, mint pl. most netezni úgy tudok ha anyuék lefoglalják a kicsit.
Ja és nehogy már jól érezzem magam el van törve a bal lábam (pénteken voltam a bal.seben)úgyhogy így kell ellátnom a kicsit. Még sétálni sem tudunk mert szigorú pihenés van előírva. És ez még valószínűleg több hétig így lesz. Szép kilátások.. Ja és mindenki azt mondja ne legyek már depis.. Hát igen könnyű azt mondani..
Vendég

HEló Csajok!!

Na anyáméknál vagyok, gondoltam beköszönök!!!
Internet még mindig nuku nálunk és arról inkább nem mesélek mik történnek nálunk a felújítása alatt, mert felrobbanok! :evil:

PANNICA és mindenki
Tegnapelött Dalmi leesett az ágyról...na jó matracról, de így is bazi nagyot koppant... a homlokára esett... Tudom ez nem olyan magas mint a pelenkázó (az mekkora amúgy nálatok?) Együtt érzek..ISZONYAT ÉRZÉS!!!!!!!!!!!!! SZerencsére nem lett semmi baj, de órákkal utána is remegtem... Azóta vagy járóka, vagy padló... :? Az a durva, hogy Dalmi kúszik...nemsitom hogy csinálja, de a franciaágyegyik végéből simán eljut a másikba, fordulat nélkül :shock:

Jaa és képzeljétek, pár napja feltérdel!!!! ÉS tök cukin hintáztatja magát előre hátra... :lol:
ÉS megy már a kajcsi is!!! :D BArack, Tök, körte...

Judithappy kitartást!! :wink: :wink:
Vendég

Hoztam új képeket :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép