Sziasztok,
ismét itt vagyok, most ment el mindenki az irodából, én meg még elolvastam a napi termést, meg egy kicsit irok, és megyek haza. mondtam már, hogy vettünk ma sütőtököt, és mindjárt kiirom a hozzávalókat, és este már azt eszek! (ha nem rontom el...húúúú nem is tudom van-e botmixerem

majd megoldom azt is valahogy...de már ebéd óta ezt kivánom.
Cat, nagyon drukkolok holnap, hogy csak csupa jó hireket kapjatok!!!
Gesztenye mi is venni akarunk egy angyalkát még a fára, de együtt akarom kiválasztani, mert apának néha elég fura izlése van
Bogi, Kocska én is elkezdtem egy műkörmös tanfolyamot, azt hiszem crystal nails-es, de pár órát jártam, még elmélet volt csak, de a baba miatt visszamondtam, és ez most csúszik. arra gondoltam, ezt lehet otthon is csinálni, gyerek mellett is majd, szoptatás után (mert azért én nem akarok anyagokkal foglalkozni, mig babázok), és ha mégse lesz munkám, mikor vissza akarnék jönni, hát legalább megállok a lábamon ezzel talán...bár engem a pedikür-manikür része érdekel jobban, a műkörömhöz lehet nem lennék túl kreativ hogy ilyen kriksz-krakszosan megcsináljam a mintákat

de biztos ügyik vagytok!
Kocska a 18.heti uh után már csak 26. héten kell menni megint? mert nekem most ugye nincs dokim, a régi már magánpraxisban van, az újhoz meg nem tudtam mikor menjek el, de lehet hogy akkor bejelentkezek karácsony előtti hétre, és akkor talán én is kukucskálhatok egy kicsit (bár azt mondják, nem az az uh-zós fajta

)
mindjárt ráhúztam egy óra túlórát, mig itt ezt irtam!

lehet hogy már bezárt a piac, igy csak holnap lesz leves...röppentem (most jövök rá, hogy milyen nyugodt vagyok!!! lehet hogy a két liter zöld tea tényleg segitett, vagy olyan vagyok, aki a munkahelyre jár pihenni??

)
HOLNAP TALI!!!
Zsu ez a bor ötlet tök jó!! jövöre majd gondolok erre is!

remélem holnap már lesz leveletek, mert ha múlt héten postázták, akkor meg kell jönnie! és akkor már szinezheted a sort is!!! ja, és apa 22, én 30, igy tudom, nagy a korkülönbség, de legtöbbször olyan jól megvagyunk, csak ilyen hülye haveros-bulizós-focis-anyagi dolgokon vitázunk. (elég ez mondjuk)
Az utód elég rendes, bár ez az első nap, belerázódás, oszt majd ha ő lesz a főnök, meglátjuk milyen...most még kapott egy kis lefűzni való aktahalmot, mivel a számitogépes hozzáférése még nincs megoldva...igy délután idetelepedett
Gaba, gratulálok a kisfiúhoz! mi szerencsések vagyunk, hogy kislány, mert a fiúnéven vitáztunk!
Tasin nagyon édesek az uh képek! és még integetős-mosolygós is van!

azt hittem csak később tudnak fintorogni meg arcokat vágni, de ez nagyon édi!! vizsga hogy sikerült? vigyázzatok ezzel a rohanással, nem is tudom hogy tudtál utána gyorsan lenyugodni a vizsgára és összeszedni a gondolatokat! de legalább egy okos bébi lesz!! már a pocakban is sokat tanult!!

legalább megrugdosott, ha rosszat irtál, mert akkor még sugott is!
Ildi köszi a gobelin infot, mert egyszerűen nem tudtam, hogy hogy lesz ez szép (már szidtam a készitőjét is, hogy minek rak bele ennyi vonalat, ha utána nem tudom kihimezni

) de akkor nem én vagyok béna, hanem a végtermék csak szép lesz...majd holnap szkennelek egy készet és egy félkészet!
Padri biztos finom volt a kaja, és lenyűgözted az anyóst is! a sült tököt csak úgy be kell tenni a sütőbe és megvárni mig majdnem fekete a teteje??? (tudom hogy a nagyim ilyet adott nekem babakoromban, de nem tudom hogy csinálta, és milyen az ize, de most ilyen kipróbálos kedvemben vagyok, és a lehel piacon rengeteg helyen árulnak tököt, meg olcsó is) no erre is irhattok majd valami finomságot, hogy hogy csináljam!!!

KIKOCSKA! hátha erre is van fini recepted!