A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

Tünemény!

Én ismét együtt érzek veled, az enyém csak azért nem megy, mert mind a 3 haverja külföldön dolgozik, de már látom előre, hogy ugyanez lesz jövő7től. Mert csak leugrok, mindjárt jövök….Nekem 10körül elment a netem tegnap, pedig 1ig fent voltam, most úgy bánt, pedig melletted lehettem volna.

Gesztenye könnybe lábadt a szemem rendesen…Tök jó lehetett! Nekem már rodeózik pár hete, most már napi többször is, de kívülről semmit nem tudok mutatni még.

Cat ugye ez a mandarin evés fertőző! Már a párom is eszi, pedig amibe vitamin van, azt alig tudom bele erőszakolni.

Sziszi jessszusom már gyertyagyújtás van, én teljessen le vok maradva.

Gabka nekem nagyon bejönnek ezek a rucik,pláne a fejkendő nagyon vagány.

Ettike én csak irigykedek, nálunk apa úgy vigyáz a babára, hogy egy puszi a hasamra fér bele a nemi életünkbe

Békefiné most rád is irigykedek. A 18hetes Uh 13.án volt és legközelebb a 26hetes lesz,ami jan.1.re esne,de 5.e lesz belőle és én addig nem is látom a picuromat, hacsak el nem megyünk babamozira megint.

Tasin nekem a farcsontom fáj,de sokszor már egyre biztosabb vagyok,hogy farkam fog kinőni és csóválni fogom.
:lol: :shock: :oops: :lol: :lol:

kocska

húúú gabka feketében elég félelmetesek a rucik, főleg egy metal baby feliratos rugi .....durva....elvinném benne a párom kedves drága öregannyához...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ugy is ugy szeret engem.....

kocska

Sziasztok!

Ma reggel sehol senki?

Kocska!

Ha annyira hiányzik az Uh, akkor menj el az orvosodhoz, és mondd meg neki, hogy szeretnél egyet közben is, mert nagyon aggódsz, hogy minden rendben van-e.

Mi holnap megyünk a kórházba UH-ra. Kíváncsi vagyok eltűntek-e Marci fejéből a cysták?
Holnapután pedig a szív Uh. Remélem ott is csak azt mondják majd, hogy minden rendben van.
Vendég

Sziasztok!

Huuu rengeteget írtatok, valamiért egész hétvégén nem volt ottjhon netünk! Szóval most olvasgattam vissza és látom hoyg lett képfeltöltés meg minden... remélem este már lesz otthon net, és megnézhetem meg tölthetek is hozzá, mert a gmailt meg bentről em érem el!

Gesztenye, olyan jó hoyg nemhogy mozgott de a párod is érezte.
A mi kisfiunk tegnap nagyon proaktívv volt, de hiába rakosgattam a párom kezét, sajnos nem érzett semmit, pedig pont ott éreztem én ahol a keze volt! :(

Remélem hamarosan érzi majd! mert nagyon szeretné már! :)

Mi is nagon korán találkoztunk én még csak a 15-ot töltöttem, ő a 19-et, ezért nagyon jól egymáshoz csiszolódunk, most a terhesség alatt mégis több a vita.
Ami semmi extra, csak én valahogy sokkal érzékenyebb avgyok és sokkal könnyebben kiakadok és türelmetlen vagyok, próbálom neki ezt mondani hoyg így van, és próbálom magam kicsit türtőztetni, de sokkal nehezebb! Szóval.... mindenhol akadnak viták... De szerintem ez normális!! :oops: :oops:
Persze könnyen beszélek én amikro ő siet haza és nem jár el buliba vagy akárhova nélkülem.... én hozzá képest többet járok el, mert megyek találkozni a barátnőimmel havonta 1-2 szer és teljesen toleráns!

Mandarinról semmi hírem.... hoyg sárgít-e vagy sem... nem találtam semmi hasznlhatót!

kedden pontosan, hova kell menni a Westendbe???
lehet hoyg csak 6-ra tudok odaérni.... de nagyon fogok rohanni hátha azért mégis sikerül korábban, remélem nem leszek nagyon elkésve 1 órával késöbb???

Kocska most raktam csak össze képet, képzeld én is főállás mellet dolgozom délutánonként (inkább esténként), mint műkörmös.
Nagyon szeretem, de .... Most már lassan abba kell hagynom, egyszre mert én ott csinálom ahol nemsokára babaszoba lesz, mert eddig az be volt ennek rendezve teljesen. Másodszor meg met a párom nem nagyon lelkesedik, a sok por miatt, hogy valami bajunk lesz , és munka után már de dolgozzak hanem pihenjek és csak ez számít nem a plusz pénz!
csak tudod én nagyons zeretem csinálni... nem csak a pénz, de bevallom egyre nehezebb este10-kor befejezni a napot!
Te meddig csinálod még?

Nagyon finomakat főztetek a hétvégén, ezt a sütőtöklevest kipróbálom én is! :D

na jó nem írok többet mert litánia lett!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Cat!

Pont a hétévégn egy aegyik ismerősömnél szépen felszívódott cisztákról kaptam hírt! :D
Egyből eszembe jutottál!

Szóval a pozitív energiákkal reméljük holnap nagyon boldog jó hírekkel teli napod lesz! :D :lol:

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok,

megpróbálok minél előbb visszaolvasni és utánna jövök... jó sűrű volt a hétvégém ezért nem tudtam jelentkezni.!!

Holnap Tali!!!!!!! Nagyon várom már!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
padri75

Sziasztok!

A dolgozósoknak kevés munkát a hétre!

Még én is csak olvasgatós állapotban vagyok...Sokat írtatok. A képeket azért megnéztem a mailben, szuperek! Cat, el kell ismernem megint, hogy jó ötlet volt nagyon. De ehhez persze kellett Tünemény okos megoldása a táblára. KÖSZÖNJÜK NEKTEK! :D
Én még filózok, hogy ma tegyek-e fel képeket, vagy TALI után... :D :D Legalább holnap is lesz meglepi - Annaszuszit kivéve, mert mi már találkoztunk. :lol: :lol:

A tali holnap a WestEndben 17 órától a Miró Fashion Café-ban lesz. Azt hiszem a második emelet és inkább a vége felé (Lehel irányába), de majd Padri pontosít. Bogi biztos lehetsz benne, hogy 6-kor még javában ott leszünk. :lol:

Gabka! Andrisnak utólag előre is boldog névnapot kívánok! :D

Cat! Kitartás, most már tényleg mindjárt megtudjátok az eredményt! Nagyon szorítok, bizti semmi gond nincs már! :wink:

Padri! Hogy sikerült az anyósjárat? És az ebéd?

Gesztenye! Nagy gratula a bugihoz a pocakban! :lol: :lol:

Kép
Kép
tisa

Sziasztok!

Húúú, nagyon sokat írtatok a hétvégén. Feljegyeztem pár dolgot, de sajnos nevekhez nem tudom kötni.

Valaki írta, hogy van tuti kerámia főzőlap tisztítója. Légyszi-légyszi írd le, hogy mi a neve és hol lehet kapni. Nagyon szoktam szenvedni a tisztításával. :cry:

Megnéztem a képeket. Tök jó, hogy már arcot is lehet társítani Hozzátok. Majd én is töltök fel, de majd csak akkor tudok, ha otthonról babanetezek.

Olaszos összecsiszolódásról: mi családi házban lakunk. Az utca túloldalán, nem is szemközt hanem a srégen lakó szomszéd említette, hogy hallják amikor felemelem a hangom. :oops: Még jó, hogy nem panelban lakunk, mert akkor az egész ház hallaná. Mi mindketten elég heves természetűek vagyunk, viszont kimérgelődjük magunkat és 5 perc múlva már "normálisak" vagyunk.

Tünemény! Hallhattál elég sok jónak tűnő tanácsot, én nem is akarok adni. Csak bíztatnálak, hogy próbljatok meg közös nevezőre jutni, mert hosszú távon ez tényleg nem jó. A párod ráadásul annyira fiatal, hogy az még évek kérdése, hogy megvárd, hogy megkomolyodjon, mert idősödik. Ez fura mondat, de remélem érted. Nekem viszonylag nyugodt az életem (igazából csak a munkahelyemen érnek nem kellemes hatások, de ez sem vészes). Múlt héten mégis egy pici semmiségen bőgni kezdtem, aztán már azon bőgtem, hogy miért nem tudom abbahagyni, miért nem tudom kontrollálni. Mert terhességem előtti időszakban ez simán ment. Úgyhogy még a hormonok is biztosan rátesznek az idegességedre.

Ettike! Szerintem ne aggódj a folyás miatt. Azt olvastam, hogy terhesség alatt teljesen normális, ha nagyobb mennyiségű. (az viszont nem jó, ha van szaga, illetve színe, de ahogy kivettem Nálad nem ilyen)

Képzeljétek, a férjem azt mondta a babavárás elején, hogy majd akkor megyünk bababoltba, amikor meg akarjuk venni a dolgokat, addig ő nem fog nézelődni, meg a hasamat sem fogja simogatni, mert az egyenlőre neki csak egy dudor. Ehhez képest már a harmadik hétvége, hogy bababoltokat látogatunk (múlt héten még az expon is voltunk), meg állandóan a netet bújja a gyerekülések miatt. Tegnap az ágyban simogatta a hasamat, kérdeztem, hogy most hogyhogy, erre mondta, hogy beszélget a babával. :lol:

Kép
tici

Tünemény! Sajnálattal olvasom, hogy megint zűrök adódtak... :cry: Remélem rendeződtek azóta a dolgok valamelyest. A Lányok már helyettem is elmondtak mindent. Úgyhogy én már csak azt mondom, hogy fel a fejjel, rázd meg magad és minden rendben lesz, mert most Luca a lényeg. És semmi más. A többi vhogy meg fog oldódni...De Luca most Tőled függ. Tehát szedd össze magad,
pozítiv hozzáállás, kényeztesd magad ahogy csak tudod, minden széppel és jóval, a negatív érzéseket meg tessék kizárni magadból!

Állj fel most, menj oda egy tükörhöz és nézd meg magad. Jó alaposan. Mit látsz? Egy szép, egészséges, okos, felelősségteljes anyukát HATALMAS NAGY POCAKKAL! Légy büszke magadra és a Lányodra és MOSOLYOGJ! :D

Éltessen a holnapi TALI! És ne foglalkozz az új csajszival! Mosolyogj! Mert Te most készülsz életed legszebb utazására :D , ő meg... ő meg húzhatja az igát! Szóval mosolyogj! Pusza holnapig! :lol:

Kép
Kép
tisa

Erőt vettem magamon, lementem és megnéztem:

Dr. Beckmann kerámialapos tűzhelytisztító.
Vendég

Cat! Én is azt használom, és szuper! A szomszédasszonyomnak is ezt ajánlgattam, amikor már romokban volt a takarításától! Tici csak ajánlani tudom neked is - én is! :D

Kép
Kép
tisa

Jó reggelt!

Tessék, beérek a munkahelyemre, és első dolgom az, hogy babanet-társalgok.

Nagyon jó kedvem van, mert az egyik kolléganőm hozott nekem a reggeli teámhoz finom sütit. Olyan rendes velem mindenki, mióta kismama vagyok.

Reggel menekültem otthonról, mert 8-ra jött a festő, hogy kifesse Luca szobáját. Párom maradt otthon, Ő tudja kezelni a "mestereket" és a koszt, én nem. Remélem, szép lesz!

Kocska! Miért fáj a farcsontod? Ne hogy azt mondjátok, hogy annak is kell fájnia ilyenkor!

Kép
gesztenye74

Köszi Cat! Ki fogom próbálni.

Nem babakérdés, de lassan megcsinálom a karácsony előtti nagytakarítást, van valakinek ötlete, hogy a függönyt mivel mossam, hogy szép fehér legyen? (egyszerű fehér függöny, semmi minta nincs benne)

Kép
tici

Tici!

Nekem is kellene függönyt mosnom...
És sima mosószerrel szoktam, Persilt használok a folyékony fajtából. De ha különlegesebbet akarsz, akkor talán a Vanishnek van függönytisztítója.
Vendég

Sziasztok Csajok!

Jó volt titeket olvasni, és igazatok van. tegnap rájöttem, hogy ha most új pasit kellene találnom, lehet meg se közelitené őt. ha idősebb, akkor meg már vannak saját rigolyái is. ő még azért próbál alkalmazkodni 'majdnem' mindenben, de ezen veszünk össze. én is hamarabb ugrok, az biztos, ezt már én is észrevettem. mint egy atombomba... :roll: de tegnap rámentem egy társkereső oldalra, végignézni a 'kinálatot'...szóval lehet hogy mégse kellene olyan nagy ügyet csinálnom abból, hogy most elment, de talán ha jövöre meglesz a baba ő is máshogy látja a bulizást. az anyagiak meg remélem jövöre megoldódnak, mert most futnak majd ki a hitelei, és talán könnyebb lesz végre. én csak nagyon nehezen viselem a bizonytalanságot.

A holnapi napot nagyon várom már én is! tegnap felmentünk, hogy megnézzük a helyet (nem az volt, amelyikben én voltam már, most jöttem rá, sokkal jobb lesz :D ) remélem minél többen el tudunk majd jönni!!!

Most nem hiszem hogy napközben tudok jönni, talán olvasni, de este se tudok irni, mert apa viszi magával éjszakázni a laptopot...a csaj egész rendesnek tűnik, bár most semmi munka nincs...de majd lesz! hehe

Lányok tegyetek fel képeket az új házról/szobáról ha kész lesz! nálunk világos sárga a kisszoba, és lehet hogy csak egy csikot veszünk, meg babás függönyt meg persze a gobelinek diszitik majd a falat! nem tudom melyikőtök mondta, a falra akasztható pelenkázós-dolog tartót, na olyat varrni fogok (kezdetles lesz, de ÉN csinálgatom majd :D ) szerintem tök jó ötlet!

Ma láttam a piacon nagyon jó kis darab tököket! egyből a levesre gondoltam, már alig várom hogy kipróbáljam!

most nyugodt vagyok, tegnap a séta után már tudtam feloldódni, és rendben voltunk. mondtam neki a bulis dolgokat, és ő csak annyit kér, hogy akkor ezekre a bankettekre amik jövöre kétszer lesznek megtartva, elmehessen. mondta, hogy minden sör után elment hányni most, hogy ne rúgjon be...mert tavaly minden haverja rajta viccelődött hogy totál kiütötte magát...ezek meg még itatták, mert jó móka...

itt a munkahelyen egy liter zöld teát lefőztem, no cukor, és ezt fogom meginni, fiatalit, tele van jó dolgokkal, és nyugtat is!

tegnap mi is gyújtottunk egy gyertyát, és mivel ez Luca baba első adventi gyertyája, el kell raknunk emlékbe! (ha mindennel igy lesz apa, akkor egy jó nagy doboz fog összegyűlni ELSŐ dolgokból! :lol: )

be kell fejeznem, mert nemsoká ideülnek mellém...KÖSZI MINDENKINEK még egyszer, mert hallgatok rátok, és próbálom is alkalmazni a tanácsokat.

Ildi, az új micimackós gobelin egy kicsit nehezebb mint a másik volt, mert vannak benne fekete vonalak... majd beszkennelem őket, ha tiszta lesz a levegő, mert most épp ott folyik a betanitás... :roll:

Kép
tünemény

Tasin!

Nekem pont ott szokott fájni, mint Neked, bal oldalt. A dokinak is mondtam és megvizsgált és minden rendben van. Nekem minden este fájni szokott és lépni alig bírok, de ha fekszem, akkor is nagyon fáj. Ilyenkor többnyire az a jó, ha egyhelyben állok. :) nem tudom, hogy mitől lehet, de vagy nő - nyúlik valami odalent, vagy arra is gondoltam, hogy talán úgy fekszik, hogy valamit nyomhat.

Judy

Kép
judy_76

Sziasztok!

Élek még, csak nem tudok se visszaolvasni, se írni :( Már 3 napja annyira fáj a jobb oldalam, hogy menni alig bírok. Apa meg végigmelózta a 7végét, és a kölyökkel is egyedül voltam. Nagyon nehéz gyerek mellett, ha fáj valamid és nem bírsz mozdulni se. :(

Remélem holnapra enyhül és be tudom vonszolni magam a talira. Igyekszem addig is pihizni. (ma itthon lesz apa)

Szerintetek mitől fájhat a jobb oldalam (olyan petefészek körül)? De tuti nem a petefészkem, mert az azért másképp szoktam érezni. És tuti nem a szalagok-méh nyúlik-nő, mert azt is másképp érzem. Szóval nem tudom mi lehet odabenn a baj...

Kép Kép
kisvirág_30

Na most olvasom Judy és Tasin, hogy nektek a bal o. fáj. Mi a fészkes fenétől??? Kendével nekem sose fájt így.

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok!

Olvasgattalak titeket a hétvégén (jó sokat írtatok), de írni nem nagyon volt időm.

Tünemény: Nem lehet könnyű Neked, teljesen megértelek, én tuti nem tudnám elviselni az ilyen akciókat, bár azt hozzá kell tennem, hogy szerencsére a férjem nem hozott még ilyen helyzetbe. Mondjuk mi nem vagyunk olyan régóta együtt (még egy éve sincs).
Gobelin: a vonalaktól ne ijedj meg, csak varrd ki őket és ne lepődj meg, ha cikkcakkosak lesznek és nem egyenesek :)

Gesztenye: De jó, hogy már érzitek a baba mozgását :) Nekünk ez minden este külön program és annyira jó érzés :)

A fényképek szuperek, mindjárt összehozok valamit én is :)

Kép

Kép
sildi83

Na, tettem fel egy pár képet, majd bővítem, ha találok még valami jót :)

Próbálok Karácsonyra hangolódni, ennek jegyében tegnap este megnéztük a Dobó téren a karácsonyi vásárt. Nagyon szépen megcsinálták, tetszenek ezek az ünnepi fények :) Meg végre sikerült sült gesztenyét ennem :)

Kisvirág: Remélem mihamarabb elmúlik a fájdalom, fogalmam nincs mi lehet az :shock:

Kép

Kép
sildi83

Kisvirág nem tudom mi lehet a fájdalom oka, nekem néha mintha a szeméremcsontom lenne érzékenyebb, de fájni nem fáj. Judy, Tasin remélem nektek is elmúlik!

Olyan jók ezek a fényképek! én is meglestem, meg most láttam, hogy Kisvirággal egy napra vagyunk kiirva, egy kórházba! Tök jó! bár, a babák még dönthetnek máshogy is :lol: a héten születik majd meg kollegám kisfia, kiváncsi vagyok majd, hogy időben jön-e és hogy milyen lesz a szülésélmény!

és le a kalappal előttetek, hogy NAGYTAKARITÁS, meg ablakmosás, meg tűzhelysúrolás, meg házimunkák! rendet kéne rakni nálunk is, bele is kezdtem a hétvégén, szombaton, de a ruhák hajtogatásán kivül másra nem futotta. a tűzhelytisztitót én is kipróbálom majd, mert olyan fémes szinűnk van, és szörnyű ahogy kinéz, pedig már pár szert kipróbáltunk rá. :roll:

(ma már dolgoztam, és egyszerűen alig várom hogy elteljen a nap, egész nap ásitozok, és a fejem/nyakam is fájdogál)

Kép
tünemény

Ildi! nagyon szepek vagytok a fotokon!!

es Judyek haza is nagyon jol nez ki!! a szine is szep!

Kép
tünemény

Kép Kislányom

Sziasztok!

Itt a csajszim.... :lol:

Majd jövök!!!

Kép

Kép
tasin

Kép Mosolygós-integetős

Na, még ezt is........ :lol:

Kép

Kép
tasin

Sziasztok!

Nem hozott semmit a postás :( , pedig már nagyon kíváncsiak vagyunk….

Olyan jó, h ilyen jó sokat írunk! Bár jó sok idő végigolvasni és reagálni, de tökre élvezem!
És ha már ennyire kreatívak vagytok, kérek tőletek segítséget: Az én szüleimmel leszünk szenteste, de anyósék vacsi előtt beugranak hozzánk egy órára, aztán mennek a sóroromékhoz. Szeretnék készülni valami harapnivalóval, de nyilván vacsi előt senki sem akar majd sokat enni. Mit készítsek? :roll:

Megnézegettem a fotóalbumokat, hát mit ne mondjak, gyönyörűek a gyerkőcök és nagyon csinik a kismamák is!!!! :D

Tünemény: Látom, nagyjából rendeződtek már a dolgok otthon. Azért párodnak is meg kell majd értenie, h ha te otthon ülsz egész nap Lucával, ő meg folyton bulizik, akkor nagyon cefetül fogod érezni magad szóval kicsit lejjebb kell adnia neki is! Hány éves is?
És a meló, ott lóg a nyakadon az utódod egész nap?

Tici: nagyon édi a párod, biztos mostanra kezdi ő is igazán átérezni a babavárást, mega közelgő Apaságot! Pasiknak több idő kell ehhez!

Nem tudom, h mi fájhat nektek :roll: , de ha a dokik szerint minden ok, akkor biztos így is van! Azért pihizzetek!!
Nekem csak úgy feszít a pocakom, de emlékszem Emmánál is ezt éreztem!

Cat, drukkolok holnapra, biztos jó híreket kaptok majd!
Én is megyek UH-ra!

Tasin, basszus vigyázzatok magatokra, tényleg nem ér annyit egy vizsga sem, h ilyen fejvesztve rohanjatok!!!! De fő, h minden jól alakult! Jól sikerült a vizsga is?

Kikocska, tük jó lehet a nagy gyerekszoba, irigyellek ám érte Titeket! Hogy van Nándi ekcémája, használ a krém?
Figyi, milyen cuccokat adtok el a börzén? Réka, Nádi ruháit? Nem, az még kelleni fog…. Akkor mit? :roll:

Félek, h elszáll, elküldöm......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára svs 2008.12.01 15:04-kor.

Zsu
svs

Sziasztok lányok!

Már olyan rég írtam, hogy biztos már nem is emlékeztek, de most újra csatlakoznék ha nem baj. Titeket eddig is olvastalak, és örülök, hogy mindenki jól van.
Mi első babánkat várjuk apával és pénteken a 18-heti UH-on kiderült, hogy kisfiú!!!!!

Zsu!
Úgy néz ki, együtt szülünk a jánosba. Az én napom ápr.29.

Puszi mindenkinek: gaba

Kép
Kép
gaba_30

Hú lányok, de sok mindenetek fáj. :( Ne ijesztgessetek! Remélem, hogy már mindannyiotoknak enyhül a fájdalom.

Én egyelőre még nem érzek semmit. A hátfájásaim biztosan erősek lesznek a gerincsérvem miatt. Szerencsére, most még minden oké, csak a normál "fájások" vannak. :)

Sajnos, a fotókat innen a munkahelyemről nem tudom megnézni, majd otthon bepótolom.

Gaba, én is Jánosos leszek, csak kicsit korábban szülök (remélhetőleg). Ki a dokid? Én Baltschiknál szülök.

Tünemény, milyen aranyos ötlet, hogy elteszitek Luca első gyertyáját. Mi azt találtuk ki, hogy idén teszünk a fára valami aranyos, gyereknek való díszt is, és eltesszük emlékbe. Majd minden karácsonykor elővesszük.

Kép
gesztenye74

Szia Gaba, én sem akarnálak megvárni, de szülhetünk együtt...valamivel hamarabb! :wink: De ha Gesztenye bevállal néhány plusz napot, akkor meheünk együtt mindnyájan! :lol:
Nevetek már van?

Mi 2007-es borokat tettünk el Emmának :oops: , majd ha nagykorú lesz megkapja!

Zsu
svs

Zsu, Gesztenye: van pár lehetséges név, de még nem választottunk
a lánynevünk volt eldöntött, de azt majd máskor.
Szurominál fogok szülni, és mehetünk együtt csak akkor egy kicsit sürgetnem kell majd a baby-t.

puszi

Kép
Kép
gaba_30

Sziasztok,

húúúú így hétfőn nem könnyű visszaolvasni is meg dolgozni is :lol: jó sokat írtatok a hétvégén..

Szóval jól sikerült az anyósvendégvárás vasárnap. Persze szokásomhoz híven aztán mégsem azt főztem amit előre kitaláltam :lol: :lol: ..mondjuk ehez az is hozzájárult, h kiderült, h mégsincs a hűtőben már az a hurka meg kolbi amire emlékeztem :roll: :roll: mióta várom a babót ez egyre többször előfordul velem :lol: :lol: Így a menü babgulyás volt és fini csirkehusi zöldségkörettel.... plusz sütőtök nasinak..... hát így leírva elég rosszul hangzik, de fini volt, tényleg :lol: :lol:

Tasin - nekem is szokott fájni a szeméremcsontom.. és akkor lépni sem esik jól :oops: :oops: én arra gondolok, hogy a babu akkor ott lent néz körül :lol: :lol:

Én is voltam a bababörzén...3 óra alvással sétálgattam végig az egészen és vettem egy jó pár cuki dolgot. Tényleg nagyon hasznos és nagyon jó árakon lehet dolgokat kapni. Akik tapasztaltak.. meg tudjátok mondani mikor lesz a következő???? Belefér még április előtt :oops: :oops: vagy szülés után kell kicsoszognunk ?? :lol: :lol:

Az én párom is nagyon édi. 27 voltam ő 29 amikor összejöttünk 4 éve vagyunk házasok és hangos szó talán 2-3 alkalommal volt köztünk... persze egyikünk sem szeret veszekedni és inkább megvárjuk még lenyugszunk és utánna tisztázzuk a félreértéseket. Nálunk a bevált módszer, h megbeszéltük, h nem fekszünk le soha haraggal, így ha valamelyikünk kiakad akkor még lefekvés előtt tisztázzzuk a dolgokat, h másnap már ne haraggal kelljünk.
Elég nagy baráti társaságunk van együtt is és külön-külön is. Van hogy apa elmegy bulizni és van hogy én de ebből egyikönk sem csinál gondot. Megbízunk egymásban és innentől nincs kérdés... De tudom, h ehez partner kell, mert egy korábbi kapcsolatomnál pszichológushoz kellett járnom, nehogy a féltékenységi rohamjaiban valami hülyeséget csináljak :oops: :oops: szóval a megfelelő embert találtam meg én is :wink:

Miro Fashion Kávézó. Legfelső emelet vége, ha a nyugatiból jöttök akkor jobbkézfelől a legvége. Barna fonott székek vannak, nagy vonzó fehér párnákkal és háttámlákkal. Amikor foglaltam még élőzene is volt. És ki vannak pakolva a "sétáló részre" is tehát nem lehet elmenni mellette és nagy barna ernyők is vannak az asztaloknál. Na remélem nem összezavartalak benneteket hanem segítettem. :oops: :oops: A táblicskuból nyugodtan írjátok ki a számom és hívjatok, ha nem találjátok meg. Én 5-re tutira ott leszek és foglalom a helyet :roll: :roll:

Cat- nagyon szorítok Neked, de biztos minden rendben lesz holnap :lol: :lol: [/b]

Kép
padri75

Most megyek képeket nézegetni és aztán én is teszek fel otthonról :lol:

Kép
padri75

Megnézegettem a képeket, nagyon jók!!!! Tényleg nagyon jó ötlet volt Cat mert így arcokat is tudunk csatolni a hozzászólásokhoz :lol: :lol: egyenlőre csak 2 képet tettem fel, de majd otthonról többet tudok :lol: :lol:

Kép
padri75

Sziasztok,

ismét itt vagyok, most ment el mindenki az irodából, én meg még elolvastam a napi termést, meg egy kicsit irok, és megyek haza. mondtam már, hogy vettünk ma sütőtököt, és mindjárt kiirom a hozzávalókat, és este már azt eszek! (ha nem rontom el...húúúú nem is tudom van-e botmixerem :roll: :roll: majd megoldom azt is valahogy...de már ebéd óta ezt kivánom. :D

Cat, nagyon drukkolok holnap, hogy csak csupa jó hireket kapjatok!!!

Gesztenye mi is venni akarunk egy angyalkát még a fára, de együtt akarom kiválasztani, mert apának néha elég fura izlése van :lol:

Bogi, Kocska én is elkezdtem egy műkörmös tanfolyamot, azt hiszem crystal nails-es, de pár órát jártam, még elmélet volt csak, de a baba miatt visszamondtam, és ez most csúszik. arra gondoltam, ezt lehet otthon is csinálni, gyerek mellett is majd, szoptatás után (mert azért én nem akarok anyagokkal foglalkozni, mig babázok), és ha mégse lesz munkám, mikor vissza akarnék jönni, hát legalább megállok a lábamon ezzel talán...bár engem a pedikür-manikür része érdekel jobban, a műkörömhöz lehet nem lennék túl kreativ hogy ilyen kriksz-krakszosan megcsináljam a mintákat :D de biztos ügyik vagytok!

Kocska a 18.heti uh után már csak 26. héten kell menni megint? mert nekem most ugye nincs dokim, a régi már magánpraxisban van, az újhoz meg nem tudtam mikor menjek el, de lehet hogy akkor bejelentkezek karácsony előtti hétre, és akkor talán én is kukucskálhatok egy kicsit (bár azt mondják, nem az az uh-zós fajta :lol: )

mindjárt ráhúztam egy óra túlórát, mig itt ezt irtam! :D lehet hogy már bezárt a piac, igy csak holnap lesz leves...röppentem (most jövök rá, hogy milyen nyugodt vagyok!!! lehet hogy a két liter zöld tea tényleg segitett, vagy olyan vagyok, aki a munkahelyre jár pihenni?? :roll: :lol: )

HOLNAP TALI!!! :D :D

Zsu ez a bor ötlet tök jó!! jövöre majd gondolok erre is! :D remélem holnap már lesz leveletek, mert ha múlt héten postázták, akkor meg kell jönnie! és akkor már szinezheted a sort is!!! ja, és apa 22, én 30, igy tudom, nagy a korkülönbség, de legtöbbször olyan jól megvagyunk, csak ilyen hülye haveros-bulizós-focis-anyagi dolgokon vitázunk. (elég ez mondjuk)

Az utód elég rendes, bár ez az első nap, belerázódás, oszt majd ha ő lesz a főnök, meglátjuk milyen...most még kapott egy kis lefűzni való aktahalmot, mivel a számitogépes hozzáférése még nincs megoldva...igy délután idetelepedett

Gaba, gratulálok a kisfiúhoz! mi szerencsések vagyunk, hogy kislány, mert a fiúnéven vitáztunk! :lol:

Tasin nagyon édesek az uh képek! és még integetős-mosolygós is van! :D :D azt hittem csak később tudnak fintorogni meg arcokat vágni, de ez nagyon édi!! vizsga hogy sikerült? vigyázzatok ezzel a rohanással, nem is tudom hogy tudtál utána gyorsan lenyugodni a vizsgára és összeszedni a gondolatokat! de legalább egy okos bébi lesz!! már a pocakban is sokat tanult!! :D :D legalább megrugdosott, ha rosszat irtál, mert akkor még sugott is! :lol:

Ildi köszi a gobelin infot, mert egyszerűen nem tudtam, hogy hogy lesz ez szép (már szidtam a készitőjét is, hogy minek rak bele ennyi vonalat, ha utána nem tudom kihimezni :roll: ) de akkor nem én vagyok béna, hanem a végtermék csak szép lesz...majd holnap szkennelek egy készet és egy félkészet! :D

Padri biztos finom volt a kaja, és lenyűgözted az anyóst is! a sült tököt csak úgy be kell tenni a sütőbe és megvárni mig majdnem fekete a teteje??? (tudom hogy a nagyim ilyet adott nekem babakoromban, de nem tudom hogy csinálta, és milyen az ize, de most ilyen kipróbálos kedvemben vagyok, és a lehel piacon rengeteg helyen árulnak tököt, meg olcsó is) no erre is irhattok majd valami finomságot, hogy hogy csináljam!!! :D KIKOCSKA! hátha erre is van fini recepted!

Kép
tünemény

Nagyon jók a képek!!!!
(töltöttem most fel én is)
Irigyellek titeket, hogy holnap találkoztok!!
(talán a következőre sikerül elmennem!!! )

Kép

Kép
eda7

Sziasztok!

Csak nagyjából futottam át a sorokat. Nem írok most külön senkinek bocsi.

Megnéztem a gmailre feltett képeket! Nagyon helyesek vagytok! Mindenki tök szimpi. A gyerekképektől meg el vagyok ájulva. Egyik édibb, mint a másik. :)
Hű és milyen nagy már a pocitok. Nekem ehhez képest minipocim van. Majd holnap látjátok. :) De majd teszek fel én is, csak még nem néztem meg hogy is működik a képfeltöltés.

Mindenkinek gratulálok a jó eredményekhez és az újabb babamocizáshoz!

Anya neve: hát nehéz volt megszokni, hogy a saját nevemet írjam. :) Most is elgondolkodok, hogy mikor kinek a nevét kell írnom :)

Gyerek száma: 3-at terveztünk, de már tuti csak kettő lesz a korom és lakásgondok miatt. Ennyi :(

Szobaszám: nálunk van egy nappali, egy pici háló és egy gyerekszoba. Egy szobában fognak lakni. (ezért is örülök, hogy egyneműek lesznek)

Vitamin-gyerek súlya: én szedtem az elevitet és 3080 g született Kende.

Puzzle: első terhességem alatt kiraktam egy 2000 db-os képet. :lol: Csak jött a nagy lakásfelújítás és összetörtük és ment vissza a dobozba. Na majd, ha nyugdíjas leszek… :lol:

Párkapcsolat: mi is 20 évesen kerültünk össze. És szépen egymáshoz nőttünk. Persze voltak közben nagy viták, kiabálások, szakítások, újra összejövetel… De már 13 éve nyúzzuk egymást. Ebből 5 évet jártunk, 8 éve élünk együtt és 3 éve vagyunk házasok. Egyikőnk se az a nagy jövő-menős bulizós egyén. De néha ő elmegy a haverokkal koncertre, bulizni és én is hébe-hóba csapok egy csajos napot. Szóval mindenki mehet ahová szeretne, de előtte mindig megbeszéljük kinek mi a program. Szóval szerencsém van a pasimmal. Ja és segít a gyereknevelésbe és a háztartásban is (bár az utóbbiban kevésbé, de ne akarjak már mindent :lol: ) Azért még néha vannak nálunk is nagy cirkuszok, de ahogy jön a vihar el is múlik.

Kép Kép
kisvirág_30

Tünemény - én csak berakom a sütőtököt egy tepsiben a sütőbe. Teljesen ne várd meg míg fekete lesz. Villával bököd meg kicsit a tetejét mielőtt beteszed és közben villával ellenőrizheted is, hogy mennyire puhul. Ha már a héja közelében is puha akkor kész van. A teteje nem fekete lesz, hanem sárga marad, csak képződik rajta egy kis hártya. Én kis darabokra szoktam felvágni, mert nekem úgy gusztább meg gyorsabban is sül.

Jó étvágyat hozzá!! :lol: :lol:

Kép
padri75

Sziasztok!

Jók az új képek!

Mindent elolvastam, de reagálni már nem maradt erőm. Bocsi!

Megpróbálom úgy intézni, hogy holnap én is elmehessek, de nem ígérhetek semmit. Apa mai is csak most fejezet be a munkát, anyósom pedig valószínűleg csak este 6-7 körül ér Pestre holnap.
Vendég

sziasztok.

húúúú milyen régóta vagytok eggyütt apácskákkal.mi most szilveszterkor leszünk 3 évesek :roll: :roll: :roll: :roll:
egy melóhelyen doliztunk és először utáltuk egymást :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

na nem kell engem sem irigyelni a hex miatt.van hogy hetekig rá sem tudok gondolni........szerencsére apa sem nagy lepedőakrobata.

tünemény:

kitartás.apácskád majd megkomolyodik ha megszületett a lánya :wink: :wink:

húú ma úgy bekajáltam ebédkor hogy azóta is emésztek.rakott krumplit csináltam és írtó jól sikerült.sikálhattam is az újj sütőmet utánna mert kifolyt a tejföl míg sült :roll: :roll: :roll:

és kinéztem a sütiket amiket karácsonyra sütök.
apának is akkor kell tortát mert 23.-án lessz szülinapja :lol: :lol:
alig várom hogy süthessek.

na megjött Patrik megyek.sok sok mosorgást mindenkinek estére :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
ettike

mosorgást=mocorgást :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
ettike

irtam egy csomot ,de közben megjött a körmöskuncsaftom és utána átjöttem anyámékhoz,mert itt alszok és otthon hagytam a levelet a másik gépen,pedig már jo hosszu volt.Most csak azon jár az agyam, hogy holnap lemaradok rólatok! ugy bánom!

kocska

sziasztok!

Kivagyok!!!! Áhhh !!! GRRR!!!! Szegény pici babán ráfeküdt egy idegemre és abaloldalam teljesen kész van.... :-( zsibad a kezem s alig bírok menni :-( nagyon fáj. és azt mondták nincs mit tenni.... szurkoljak, hogy elmozdul a baba-.....
Szóval ha nem múlik holnapra akkor sajnos nem tudok menni... :-( Kolit is alig bírom ellátni.... :-(
Amúgy minden oké! Iszonyatosan sokat mozog a babám :-) ennek nagyon örülök. És mindjárt szerda. Bízok benne, hogy megmutizza magát...

Cat!
Nagyon szorítok, hogy minden jó legyen.... ,de bizti minden rendben lesz.

Párkapcsolat: Mi "csak" 3 éve vagyunk együtt :-) Vannak nagy viharok, de idáig mindent megoldottunk és nagyon erős a kapcsolatunk. nagyon nehézkesen indult, de ma már abba bele betgszünk ha másik 1-2 napig távol van. Mi mindent elég gyorsan csináltunk, de remélem ettől mlg van esélyünk arra , hogy egy életen át együtt maradjunk . Én 20 éves voltam Api pediig 26 :-)
De nekem mindig ez volt a vágyám. Férj, gyerekek szép ház kutyus....:-) De ez a baba után már csak egy vágyam maradt a rendezvényszervezés. régen foglalkozam vele , de most papírt is szeretnék szerezni és szeretnék ezzel foglalkoz ni :-)

A képek nagyon nagyon jók :-) :-) Megpróbálok én is rakni.

puszi mindenkinek

Kép

Kép
sziszike22

Már én is benne vagyok az albumban! :lol:

Kép
Kép
tisa

Sziasztok!Ma voltunk 4D-n.A baba úgy tűnik jól van,egészséges,szépen fejlődik. Szóval megnyugodtunk. És végre megmutatta magát.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sziasztok!
Kicsit elutaztunk vidékre barátunkhoz,hogy három napig olyan életet éljünk,amilyenre vágyunk(parasztház,kutyák,lovak,favágás,lobogó káléyhatüz :D )Pénteken jöttünk haza és eddig tartott visszaolvasni a lemaradást.
Sok mindennel kapcsolatban volt gondolatom,amik hussss-el is szálltak,de Tasinnak meg Zsunak a jó eredméne mgmaradt,és nagyon örültem nekik!
Ja és még annyit,hogy a holnapi nap nekem találkozóilag végképp nem jó,talán majd a következöre eljutok... :cry:
Hát most gyorsba ennyit,ma egész nap olyan voltam mint akin átment az úthenger oda-vissza,úgyhogy megyek is aludni!
Nagyon jó szorakozást kivánok holnap délutánra mindenkinek,aki el tud menni!
Jó éjt!
gizu

Cat: Megy a sok-sok pozitív energia a mai uh-hoz.

Sziszike: Juj, az nagyon rossz lehet, remélem hamarosan arrébb megy a baba!

Akik mentek a találkozóra, légyszi hozzatok fényképeket! :)

Kép

Kép
sildi83

sziasztok.

sziszike:

nekem van egy jó példám a mi "hamar mindent" stratégiánk mellett.mamámék.mamám 18 volt papám 27 mikor összejöttek,3 hét múlva összeköltöztek rá 1,5 hónapjára megvolt az esküvő,esküvő utánn 9 hónappal pedig megszületett nagybátyám,rá 3 évére pedig apum.lassan 45 éve házasok :lol: :lol: :lol:

gizu:

irigy irigy.én is akarok ilyen helyen lakni,mégha csak pár napig is.

3-ra megyek uh-ra.nagyon várom.kiváncsi vagyok mit látnak,mondanak.

Kép
Kép
ettike

Drukk CAt-nek!

Aki megy a délutáni találkára, annak jó szórakozást. Majd meséljetek, hogy mi volt!

Judy

Kép
judy_76

Jó reggel csajszik!

Ma délután TALI!!!!!!! Hoztam fényképezőgépet, de hozzon még aki tud, h minél több képünk legyen és majd csinálunk egy tali mappát a piccassán és akkor mindenki láthajta majd :lol: :lol: :lol:

Kép
padri75

sziasztok Lányok!

egy nagyon gyors, mert már mellettem levő asztalnál az utód, és rálát a gépemre (de most mással van elfoglalva)

KIKOCSKA!!! megcsináltam tegnap a töklevest, és ISTENI FINOM!!! FINOMABB MINT AZ ÉTTEREMBEN EVETT LEVES!!! és még ÉN is meg tudtam csinálni!!! ma is azt ebédelek, már alig várom!!! és mivel jó nagy tökdarabot vettem, maradt még egy újabb adagra való a hűtőben!!! köszi köszi köszi!

Cat gondolok rátok, hogy csupa jó hirt kapjatok!!!

Ma meg tali, de lehet hogy én is kicsit kések, mert 5ig dolgozom. De szaladok ám hozzátok!!!

Kép
tünemény

Csajok, megjöttem a dokitól, minden ok, és FIÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ! :D :D :D
Megyek is színezni, meg új vonalzót csinálni!

Catnak mennek a drukkok!!!!

Zsu
svs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: