A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Jó reggelt lányok!

Te jó ég mi van itt?

Irina Ádo fülére mennek a gyógypuszik. Remélem hamarosan hat az antibigyó.
Gréti hétfőn könnyen elfogadta a fluimucilt. Kedden már nem.
Én becsaptam. Ha meglátta a cumit a kezemben már nyitotta a száját, hogy kéri. Na akkor gyorsan befecskendeztem közvetlen a torkához és rögtön meg is kapta a csali eszközt.
Nekünk ez bevált.

Sense Botondova remélem hamar meggyógyul. Elég elképesztő a mai világban, hogy nem tudják az orvosok mitől beteg a drága. Neki is megy a sok gyógypuszi.
A nyaralásig remélem rendbejön.

Ágica Petrus jobban van? Ugye nem valami vírust szedett össze?

Heni Petike torokgyulladása elmúlt már?

Nektarin Robesz nagyon édes.
Meglásd ebből 1-2 héten belül elindulás lesz.
Anyudnak jobbulást.
Lehet kapni könnyített gipszet, igaz pénzért, de az nagyon jó. Sokkal természetesebben tud vele mozogni az ember.
Aranyos lehet Robesz ahogy kineveti Anyukádat.

Kékvirág Gratula a +2 foghoz.
Fotó nincs a hátihordozásról? Meg amúgy is régen raktál.

Tündi végre jelentkeztél.
Jobbulást Dominak.
Milyen nagyfiú már Beni. Nem úszod meg kérünk még képeket.
Domisat, családit.

Mesi, Kolbi nagyon szuperek a minitalis képek.
Látszik a gyerekeken, hogy jól érzik magukat.

Regi Tényleg nagyon csinos.

Kaqk ügyes Emma, hogy ilyen jól alkalmazkodik az új környezethez.
Hízni majd fog, ne aggódj,
Képek?

Rólunk
Grétikém jobban van. Kedden este alig tudtam levinni a lázát. Szörnyű éjszakánk volt.
Reggel már csak egy kicsi hőemelkedése volt. A biztonság kedvéért azért elmentünk kiváltani az antit, mondván ha felkúszik du a láza adok neki.
Hála az égnek nem kellet. Még csak hőemelkedése sem volt.
Az éjszaka már sokkal jobb volt. Ma 5-kor kelt. Most itt randalkázik mellettem .
Remélem az étvágya hamar visszatér mert az iszonyat volt.
Napokig szinte semmit sem evett. A szopi és gyakorlatilag ennyi.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Bertus boldog névnapot.

Emma, Máté boldog hófordulót.

Maggie milyen volt a nyaralás? Képek? Élménybeszámoló?

Niki hogy tetszett a tali?

Fleur, Silka, Marica, Meryke, Dettyk, Bongyi, Timi, K.Timi jól eltüntetek megint

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ja, ez lemaradt:

Nagyon szépen köszönöm az érdeklődést és a drukkokat Cicáról és Cicának. Nagyon jól esett.

Puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Jobbulást minden pici betegnek! ++++++++
Annyira rossz lehet, Zsófi még sosem bvolt beteg, de már ez megvisel, amiket Ti írtok! Sok-sok gyógypuszi nekik!

Regi: tényleg csini Szeli :wink: Csúszásgátlót végül hol vettél?

Mesi: 56-os ruhákra irigy-irigy :lol:
Vendég

Jó reggelt, Lányok,
tűrhető volt az éjszakánk, egyszer kellett fájdalomcsillapítanunk, meg egyszer ébredt még Ádi, de azért nagyjából aludt(unk).
Sokat gondoltam a betegeskedőkre... MIELŐBBI JOBBULÁST A KICSIKNEK!
Köszönöm szépen a gyógyszerbeadási tippet, Móni!

Sense: sajnos a Cedaxot is kihányta Ádó anno... igazából az Augmentin is fogyasztható lenne, nem az íz a baj, csak minden ilyesmit bojkottál.
Még valami: milyen a fehérvérsejtszáma Botinak, nem túl magas? A világért sem akarok beleszólni semmibe, de szerintem ha eléggé az, és 3 nap múlva is magas a láza, érdemes esetleg kórházba menni (biztos én vagyok túl para, de az áprilisi kórházazásunk sok tanulsággal járt... mi sem tudtuk, csak kis időre a lázat levinni). Természetesen Botinak más baja van, nem hányós-hasmenéses vírust kapott el, amitől kiszáradhat (hanem a torka gyulladt be, ha jól tudom). NAGYON SZORÍTOK NEKTEK[/b]

Kép
Kép
irina

3 nap múlva = összesen három napig

Kép
Kép
irina

Visszajöttem: Sense, nem akartalak nyugtalanítani, remélem, nem vetted annak az előbbi bejegyzésemet, csak aggódom értetek!
És az én véleményem csak egyetlen és egy laikus véleménye. Inkább leírom, nálunk hogy volt, mert ehhez képest lehet aztán megítélni a dolgokat.
Áprilisban lett beteg Ádi, mint a mostani fülgyuli is, ez is először csak nyűgösködéssel indult pár napig, aztán láz lett belőle, magas, tartósan 39 fölötti is, amit sokszor gyógyszerrel le sem tudtunk vinni, csak hűtőfürdővel. Gyerekdoki naponta jött, állandó telefonos konzultáció. Hasmenésféle volt, hányás néha, de mindig gyógyszerbevételhez kapcsolódva. Az 5. napon megelégeltem a dolgot és este elmentünk kórházba, addigra már a dokink is felírt antibiotikumot, először egy tablettát (Rulid), ami kanál vízben szétesik -- Ádi visszaöklendezte. Aztán Cedax: azt is, pedig azt állítólag "minden baba beveszi".
A kórházban egy elég modortalan, de alapos doktornő aztán úgy éjfél körül jól lecseszett, amiért 5 napot vártunk, mert szerinte ilyen tüneteknél (hasmenés vagy legalábbis igen sokszori székletürítés, tartós igen magas láz, kiszáradásveszély -- megjegyzem, a gyerek szopizott-ivott és a gy.orvos szerint nem volt kiszáradva) max. 3 napot szabad várni, "benne van az orvosi tankönyvben". Hm, erre nekem a gyerekorvos 5 napot mondott...
A doktornő a vérlelet alapján húgyúti fertőzésre gyanakodott (iszonyú magas fehérvérsejtszám, rettenetes vérsüllyedés-érték).
Azon nyomban elkezdtek Ádinak intravénásan antibiotikumot adni, kb. 3 napig kapta (1-2 óra alatt lecsöpögött). Ez a László Kh-ban volt, ami kimondottan fertőző betegségekre szakosodott.
Az más más tészta, hogy nem derült ki pontosan, mi baja volt Ádinak, a vér-, vizelet- és széklettenyésztések vagy semmit nem mutattak ki (negatív), vagy kisebb baktériumtelepeket, többfélét.
Azóta megfogadtam, hogy magas láz esetén én a 3. nap után beviszem a gyereket az aktuális helyre (Heim Pál, László, Bethesda stb.).

Kép
Kép
irina

Isten éltesse az ünnepelteket, Bertust, Emmát, Mátét!

Jaj mennyi kis beteg :(, sok-sok gyógypuszi Gréti, Ádó, Boti, Petrus!

Móni: Örülök, hogy Gréti azért jobban van. De ararnyos vagy, hogy máris hiányoltál :D Strand: Persze :lol: , máshova is mehetünk, ami mindenkinek jobban megközelíthető! :D Amúgy a Csillaghegyi strand 22-23 fokos, de Máté simán belegyalogolt, azt hiszem Heni te kérdezted. Hogy van Péterkéd?

Irina: Sajnálom, ami apósodékkal történt. :( Sok gyógypuszi Ádó fülére! Jó, hogy éjszaka tudtatok aludni.

Kékvirág: Éljen a sima popó és a két fogacska! :D

Regi: Szelinek gratula járáshoz, nagyon kis csinos, igazi kis hölgy! :D Csúszásgátló: Először egyet vettem, mert ugye a fürdetőkarikát már vagy három hete el kellett adnom, mert mindig kimászott belőle, de aztán kellett még egy, mert Máté egy pillanatra sem marad nyugton, folyton körbejárja a kádat, úgyhogy az egész kádat lefedtük. 8) :lol:

Panndi: Zsófinak is gratulálok, tényleg a talin is láttam fél szemmel, hogy lépeget, nagyon ügyi ő is! :D

Viranka: Gratu Bálintnak is a két fogacskához! :D

Tündi: Jaj, szegény Domi is beteg volt :( , sok puszi neki is! Beni biztos élvezte a Forma 1-et! :D
Még Mmarica várja a kistesót! :D

Mesi, Kolbi: Nagyon helyesek a gyerekek a képeken, Zsófi már otthon érzi magát, Máté meg az anyukája meg nagyon gondos vendéglátó! :D

Ágica: Petrus hogy van? :roll:

Nekarin: Tündéri Robesz, ahogy mutogat! Jó, hogy ki tudtatok kapcsolódni! :)

Sense: Hogy van Boti? Milyen volt az éjszakátok?

Mi jól vagyunk, csak próbálom megint utolérni magam a háztartásban. Máté egy nagy kópé, minden érdekli, úgyhogy kemény tempót diktál. Most már hangosan tapsol és amikor mondjuk neki valamire, hogy nem (ez elég gyakran előfordul :oops: ), akkor ismételgeti, hogy "nenenene". Imád a kertben felfedező utakat tenni, minden egyes fűszálat megvizsgál. És a legújabb kedvence a műanyag kisház, ki-be járkál, kinéz az ablakon. Mindjárt teszek képet is.

KépKépKépKép
meryke

Kép Ez még a fogzás idején készült, amúgy már nem nagyon alszik ölben

Kép Ősszel szeretnénk majd kirándulgatni, úgyhogy beszereztünk egy háti hordozót :D

Kép Házikóban :D

Kép

KépKépKépKép
meryke

Kispocc????

KépKépKépKép
meryke

Kis betegeink gyógyuljanak meg gyorsan! Hiszen itt a nyár, és pancsolni kell, meg sokat játszani a szabadban!!!! +++++++++++++

Meryke! Hol vettétek ezt a házikót? Marha jó!!! És ha szabad megtudnom mennyiért?

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Sense! Nagyon sajnálom, hogy Boti ennyire nincs jól. Pláne, hogy még a láz oka sincs meg. Remélem, mihamarabb kiderül, hol van a gyulladás, vagy minél gyorsabban hasson az az antibiotikum!!! :(

Kép

Kép
regcsiken14

Juba! Szeli a nyaralás alatt jobban érezte magát, mint itthon. Tetszett neki a nyüzsgés, hogy mindenki ott volt, aki fontos, Apa, Anya, Mami, Nagytesó! :D Hátha nálatok is így lesz, és ki tudsz kapcsolódni! :)

Szeli éjjel nem hagyott aludni. Nem is értem, mi lehetett. :roll: Elaludt, felsírt, elaludt, felsírt... és ezt vagy 20x. Nagyon fárasztó volt, és nem jöttem rá, mi a baja. Megitattam, de ugyanúgy felsírt, bekentem a fogát (bár sejtettem, hogy a foga nem lehet, mert akkor jobban sírt volna szerintem), éhes nem lehetett, mert az éhes sírása tulajdonképpen üvöltés, de most csak nyöszi volt. A cumi a szájában volt, tehát az sem lehetett a baj, aztán végül úgy felébredt, hogy inkább kivettem a kiságyból, átpelenkáztam, megetettem, és játszott egy órát, de úgy, hogy még hangosan kacagott is közben, tele volt energiával... :shock: Én kevésbé... :? Fél 3-kor nagy nehezen elaludtunk egészen fél 8-ig. Fáj is a térdem az éjszakázásától meg az ugrálástól. Pláne, hogy a földön van a matracom... ilyenkor ez nem túl szerencsés... :(

Na, mindegy, ez legyen a legnagyobb baj! Majd alszom nappal, ha ma már végre nem csinálják felettünk a tetőt! :shock: :)

Kép

Kép
regcsiken14

Panndi! Végülis a kínaiban találtam csúszásgáltót 1500-ért. Nagyon tetszik, áttetsző lilás és sárga kacsák vannak rajta (de volt delfines is). Ma lefotózom az esti fürdésnél! :) Nem is reméltem, hogy ilyen jót találok!!! :)

Meryke! Én akkorát vettem, hogy majdnem végigéri a a kádat, de ha kell, van egy békám is, azt is oda tudom tenni. :)
Szeli még elvan a karikában, de akartam, hogy kicsit mozogjon is a vízben, ne csak ücsörögjön. A karikát megtartjuk azért, mert azzal könnyebb együtt fürdeni! :)

Jaj, de jók a képek Mátéról! Kicsit irigylem/irigyeltem ezt az ölbenalvást a talin is, mert Szeli egyáltalán nem marad meg az ölemben, olyan izgága, azt hiszi játék van! :lol: Meg hát ugye nem is szokta meg, mert hasfájós korszaka után, mindig a kiságyban aludt el. De azért ő is oda tud bújni szeretetből. Az olyan jóóó érzés egy anyának! :oops: :)

Szupi a hátihordozótok!!! :) És micsoda házikó!!! :shock: Ezt honnan szereztétek és mennyiért???

Kép

Kép
regcsiken14

NA, MOST MÁR AZTÁN MINDEN BETEG CSEMETE GYÓGYULJON MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok

Mi mondhatni de lekopogom jól vagyunk tegnap még egyszer volt ilyen nyúlos a kaka (még nem láttam ilyet :oops: ) Ma meg korom fekete volt reggel de nem híg. A kedve jó csak néha elkapja egy hév és akkor nyüszög egy sort.Meg még mindig küzdünk a felső fogakkal még annyira fent látom őket de Petrus annyiszor odakap hogy viszket neki. :?

Meryke: Nagyon édes Máté a házikóban. :D

Kolbi,Mesi: Minitalis képek szuperek! :D

Sense,Irina: Jobbulást a manóknak.

Irina: Már régrebben is akartam kérdezni hogy álltok a mozgásfejlődéssel? Felülés felállás?

Regi: Nagyooon kis csinos Szelikéd van.Nekeünk is vannak ilyen csúszásgátló tappancsok tengeri csillag forma meg halacska és Petra is mindig felszedi :lol:

Panndi: Gratula Zsófidnak a lépegetéshez!!

Lmóni: Örülök hogy Gréti már jobban van! És remélem az étvágya is minnél hamarabb megjön!!

Ági

Kép

Kép
agica1126

Regi: Nekem Petra lassan másfél hónapja csinálja ezt hogy állandóan felsír és van mikor vissza sem tudom tenni a szájába a cumit mert úgy sír.Akkor kiveszem és közénk rakom ahol persze 2 perc alatt elalszik.

Meryke: Miért nem látszik a vonalzóm? :roll: Most már napok óta nem mutatja :oops: Segítesz?

Ági

Kép

Kép
agica1126

Kérdés: Mennyi idő után múlik el a meleg kiütés? Petrának apró volt hátul a tarkóján de most mintha nagyobbak lennének a pöttyök....

Kép

Kép
agica1126

Mesi, Regi: A házikót még tavasszal vettem a Teszveszen 13.000,-Ft-ért, használtan. Újonnan 20.000,-ft és az Auchanban lehet kapni. :)

Ágica: Megcsináltam újra, nem tudom miért romlott el :roll: Beleírtam a neved is az aláírásba, így nem kell mindig hozzáírni. Melegkiütés általában másnapra elmúlik :roll: Próbáltad hintőporozni?

KépKépKépKép
meryke

Meryke: Köszi.Tök jó most már látszik. Igen,hintőporoztam ráadásul azzal a gyógyótárival amit még akkor írtak ki mikor megszületett ami kimnondottan erre is van.

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok,

Jaj de sajnálom a betegeskedőket, mindenkinek sok-sok gyógyító puszi.
Sense, ez elég aggasztó, gondolom, h nagyon rossz lehet, mikor Robesz 3 hétig beteg volt, már én is nagyon ki voltam, remélem hamar kiderül mi lehet a baja Botikának.

Móni, örülök, hogy Gréti jobban van. Igen könnyített gipszet kérünk, sajnos profi vagyok benne, kétszer tört már el a lábam :shock:

Irina, sajnálom apósodokat, és Ádó füle is remélem hamar rendbe jön, mi úgy adtuk be az antibiotikumot, ugye jó sokáig kellett, h a nurofenes fecskendőbe szó szerint lenyomtuk a torkán, én főleg az etetőszékben tudtam jól beadni, jól hátrahajtottam, kinyitottam a kis száját és lenyomtam a torkán, egy másodperc és lent volt, vissza sem jött és hamar el is felejtette.

Kékvirág, gratulálok a foghoz:)

Regi,
Szeli nagyon kis aranyos, kis csinike

Panndi, de ügyi Zsófi :D

Viranka, Bálintnak is de jó, van még két foga:)

Mesi, de jó lehetett a vadasparkban, Zsófi annyira cukin jár, és feltett kézzel még édibb lehet, hát igen, ne is mondd végre el tudunk menni, erre ez van kétszer is, de hát minden rosszban van valami jó, legalább háromszor indultunk neki kettesben Apával. Jaj 56-os rucik, milyen picik:)

Ágica, Petrus jobban van remélem

Anyu jobban van, holnap megyünk gipszelésre, jövő héten meg megyünk képzeljétek a Szigetre aztán meg megyek fodrászhoz, Anya vigyázz majd a törpére, járó gipsszel már menni fog:)

Kép
Kép
nektarin

Meryke, de jók a képek, édes a kisházban.

Ja lányok, egy kérdés, Robesz reggel, este szopizik, és két-három napja káoszos, este és reggel is csak sokadszorra fogadja el, tegnap este már nem is szopizott, reggel is csak kb. 8. próbálkozásra, de akkor szépen evett, ha így halad, el fog apadni, bár tudom, hogy már lassan egy éves, de erőltessem, vagy ez így van rendjén?
A védőnőt is lehet felhívom, kicsit furcsa állapot, azt hiszem hiányozni fog.
Olyan mintha már nem lenne az én picike babám.

Kép
Kép
nektarin

Nektarin ezt nevezik szopi sztrájknak.
ne add fel! Legyél kitartó és akkor még sokáig fog szopizni Robesz.
Egy idő után magától fogja újra kérni.
http://www.lll.hu/node/278
jók a gmailre feltett képek :lol:

Panndi Zsófika nagyon ügyes

Ágica elviekben másnap már nem kéne, hogy látszódjon.

Meryke Mátéképek csudjók
én egy kis sátrat szeretnék bentre
A kinti ház már megvan. Jövőre kapjuk meg a keresztányomtól.
Azt mondta "addigra kinövöm Grétának" :lol:

Irina kedd este én is gondolkoztam az ügyeletes gyermekkorházon. Kicsit (na jó nagyon :oops: ) megijedtem, hogy nem ment le a láza a kicsikémnek.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Meryke! Nagyon köszi az infót!!!

Tudom, határeset, mert pucér, de talán ez a kép még elfér ide...
Így "szalad" feltartott kézzel. :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

KI KÉRTE AZ IWIW MEGHÍVÓT??? PÜ-BEN JÖHET A CÍM!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Mesi: de jó ez a kép! :lol:

Zsófi nálunk magától hagyta abba az esti szopit. Próbálkoztam egy darabig, de nem kellett neki.
Vendég

regi: en kertem egyet, de Timi 26 tol mar kaptam. koszi

jobbulast a kis betegeknek. nagy gyogy pusza!!!!

Meryke: szupi a kishaz. hol, mennyi?

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk:

[quote]A írta: házikót még tavasszal vettem a Teszveszen 13.000,-Ft-ért, használtan. Újonnan 20.000,-ft és az Auchanban lehet kapni.
:D

KépKépKépKép
meryke

Sziasztok Csajszik!

Csak most kerültem újra net közelbe. Utólag is köszönjük a szülinapi köszöntéseket!!!! Nagyon kedvesek vagytok. Sajnos azóta nem sikerült visszaolvasnom, mert így hogy nincs otthon netem ez lehetetlen.

Azért a taliról készült képeket megnéztem azok szuperek!

Jobbulást a betegeknek!!!!

Magunkról pár szóban: voltuknk tegnap védőben, és azt modta a védőnő meg a dokinéni, hogy annyira jól fejlődik mozgásilag a gyerkőcöm, hogy megfelel az egy éves normális súllyal született babák tudásának. ( pedig korrigált korral még csak 10 és fél hónaposna számít )

Gyógytornára még járunk mert ha feláll akkor a belső talpélére támaszkodva teszi meg, és az nem olyan szupi. ÍSajnos gyóggycipőt meg még nem tudok neki venni, mert szerintem 16-17-es a lába!

MIndenkinek sok puszi!
Bea és Era
Vendég

Sziasztok!
Nagyon köszönöm a hiányolást, valóban eltűntem kicsit, most sajnos még az olvasó üzemmód sem megy úgy, mint régen :cry: . Apa már 3. hete dolgozik vidéken úgy, hogy kb. 1,5 napot töltött itthon ez idő alatt, mi mentünk utána 2-3 napra, de akkor sem tölthetett velünk túl sok időt :? . Szóval reggeltől estig háztartás és kert, nem is tudom, most mi lenne velem Bence nélkül...

Látom, sok kis beteg van, nagy-nagy gyógypuszi nekik!!!!!

Panka is túl van/kimenőben van egy kis takonykórból, mivel hétfőn indulunk a Balcsira, nem szívesen vittem volna betegen, nyomtam belé ezerrel a csipkebogyó-teát-nem nagyon kellett erőltetni, imádja :D .

Pici nőci mászással eltöltött ideje lassan túlsúlyba billen a kúszással szemben, mindenben felkapaszkodik, mindenütt feláll, oldalra lépeget, persze egyedül még nem megy :roll: ...így is hihetetlen gyors tempót diktál önmagához képest :wink: .

Dobok néhány képet arról, hogyan néz ki mostanában a hölgyemény :D . Szerintem fel fog érni legalább 3 Bencével, úgyhogy köthetem fel a gatyámat 8) .

Kép Hajjjjdanadana...de berúgtam... :lol:
Kép Egész nap lapátoltam :wink: !!
Kép Kép
Kép Én ezért szeretek családi házban lakni... :)
Kép
Kép KépNekem egy tejesláda is jó strand :lol: :lol: !!

Most nagyon sok voltam, és főleg önző, bocsi :oops: .
Hétfőtől megint nem leszek, és egyedül kell összepakolnom is a nyaralásra, nem lesz egyszerű...
Este ha lesz még erőm, legalább az uccsó oldalakat visszaolvasom...
Ja, talis képek szuperek :D !! De jóóóóóóóóóó nektek :roll: .
Kismamiknak nagy puszi, kitartás a meleg és a frontok ellen :D !
Majd jövök, pussz!
dettyk

Jaj, csak egy pillanatra egy kis off: apukámat szeretném reklámozni :wink: :lol: . Végre sikerült rábeszélnünk, hogy adjon el képeket. (Még a rajzfilm előtt festett, és linómetszeteket, rézkarcokat stb. is csinált.)
Ha valaki szereti ezt a stílust:
http://www.vatera.hu/kiraly_laszlo_szel ... 69935.html
van még az oldalamon több is :D .

Pankáról még elfelejtettem csatolni egy videót :oops: 8) . Nagyon veszélyesen élünk ám, szerintem nem sok kell, hogy megőszüljek :wink: :lol: :
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/p ... pfFqrBN10N

Mostmár tényleg eldugulok, és éppen lehámozta rólam a bikini-felsőmet, fel kell öltöznöm, mielőtt jön valaki :oops: :lol: .
dettyk

REgi Én kértem küldök püt.

Kép
hajagosné szabó éva

Dettyk!

Pimaszul csinos anyuka vagy! :lol:
Látszik, hogy Panka jól érzi magát, mindenben benne van, koszosan is nagyon cuki! A videó félelmetes! :lol:

Ezen felbuzdulva, íme néhány Marci-videó, akit érdekel:

http://www.indavideo.hu/video/Marcika_es_a_rozsa
http://www.indavideo.hu/video/Marcika_jatszik_2
http://www.indavideo.hu/video/Marcika_berrreg

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Sziasztok :)

Csak beköszönök, indulunk ma nyaralni :) Kb a fél házat összepakoltam, remélem elférünk az autóban :lol: Majd 17-18-a fele jövök! :wink:

Jobbulást, jó babázást, jó nyaralást :D
Vendég

Sziasztok!

Lizinek és Zitának boldog hófordulót

Dettyk hát nem unalmas Panka élete :lol:

Anikó a rózsát alaposan kivégezte Máté :lol:

Panndi jó utat nektek :lol:

Irina jobban van Ádó? Hogy telt az éjszaka?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Panndi! Jó nyaralást!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Lizónak és Zitusnak boldog 11. hófordulót!
Jaj, mindjárt egyévesek lesznek ezek a gyerkőcök!!! :D

LMóni! Legkésőbb hétfőn elküldöm az alátétet! Végülis nem használtuk, mert Szelinek keskeny volt (mivel ő pördül jobbra-balra pelenkázás közben :?). De azért nagyon köszönjük!!! :) Szerencsére a papíralátét is megtette, megtanultam azon pelenkázni! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Éva! Elküldtem! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Hogy vannak a kis betegek???

Kép

Kép
regcsiken14

Marcika nagyon édes a videókon! :) (Kár, hogy tönkrement a hangkártyám! :evil:) Az a rózsa jól megkapta a magáét!!! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Nemsokára indulunk bográcsozni a barátnőmékhez! :)
Csak várom, hogy Szeli felébredjen.

Kép

Kép
regcsiken14

Drága Lányok!

Itt vagyok ám, nem tűntem el:) - köszi Merci a hiányolást:). Kicsit besokalltam. :oops: Boti ritkán hagy géphez ülni, csak ha alszik. Akkor meg ezerrel pakolok - nem egyszerű a költözés :? . Ma megyünk étkezőgarnitúrát nézni, most még kerti garnitúrán eszünk :D , raktam rá szép terítőt, meg párnákat. De azért lecserélném már...
Olyan jók a képek!!!!!Még nem tudtam visszaolvasni...de most meg se próbálom. A bal szememmel alig látok :? , bedagadt, tök vörös. Nem tudom, szerintm kötőhártya. Délután el kell menjek dokihoz, mert nem bírom :cry: :cry: :cry: .
pusziiii
kispocc

Sziasztok

nektarin,mutaogatós Robesz nagyon édes!Nálunk ilyen még nincs.Moziért irigyellek picit.Szigeten de rég voltam!Jó lenne eljutni,de szerintem majd jövőre.
Sajna én már 4 hónapja nem szoptatok.Beni akkor nem fogadta el amikor már nagyon kevés tejci volt.

kaqk,képet szívesen látnék én is.

Gremese,56-os fiú rucik! :) De szerettem én is válogatni mikor pocis voltam!Zsófi szaladása! :)Tündéri!

Irina,gyógyszerbeadás remélem megoldódott,nálunk nem volt ilyen gond.Bár még gyógyszert nem nagyon kapott.Jobbulást kívánok.

Regi,csúszásgátló nálunk kb 2 hónapja van,nagyon szeret Beni pancsolni,és így biztonságosan "mozgolódik".Ő is mindíg felszedi.Szeli nagyon csinos!

Sense,sajnálom hogy Botond nincs jól!Remélem mihamarabb meggyógyul!

l.móni,sajnos képet nem csináltunk a hordozásról.Majd legközelebb.Örülök hogy Gréti jobban van!

meryke,nagyon jó a házikó!Ha elköltözün ilyet én is beszerzek!(bár lehet addigra "kinövi")

Ágica,jó hogy Petra jobban van.Melegkiütés nálunk kb.1 nap.Ha sokáig van nagy meleg akkor tovább tart.
Én nem szoktam semmivel kezelni.

U.era,szia! Jó hogy itt vagy újra.Mikor Bea született hébe-hóba olvastalak titeket.Nagyon szorítottam nektek!

dettyk,nagyon jók a képek!Sáros Panka éééédes!Motorozás félelmetes! Nagyon csini vagy!

Anikó,hát a rózsa jól megjárta! :) Kisbusztologatáson jót nevettem! Nálunk ajtócsapkodás megy/menne ha hagynám!

Panndi,jó nyaralást!

Kispocc,költözés nem egyszerű,mi is szeretnénk.Előre félek tőle!

Már másodjára elég rossz éjszakánk volt.Éjjel fölkelt,nyöszörgött,sírdogált Beni.Nem szokott ilyen lenni.Semmi nem volt jó.Adtam inni,nem kellett,foga nem fájt.Nem tudom mi lehet.Adhatok neki chamomillát?Mennyit adjak?Alvás előtt 5 golyócska?Még soha nem adtam neki.Köszi a segítséget.

Felébredt.Éhes,megyek ebédeltetni!

Kata

Kép
kékvirág

Sziasztok!

Köszönjük az érdeklődést, Péterke már jobban van, csak reggelre kiütéses is lett a teste az antibiotikumtól :shock: :? és nekem fel sem tünt, csak a kontrollon az orvos látta meg.
Fenistil cseppeket kap rá.

Közben a gép is kapott egy szép virust, ujra kellett telepiteni a windows, hát feltett valami virusirtót is a csávó, de szörnyen lassú lett a gép, nem győzöm kivárni, hogy megnyisson valamit.

Eladtam ugye emlitettem a graco mosaic babakocsit, most elekeztdett fenyegetőző leveleket irogatni a csaj, hogy vegyem vissza, ,mert hogy inog a kocsi, meg hogy ő nem ilyet képzelt el, stb.

Közben én meg már ugye megvettem az újat, Szlovákiában bementem egy bababoltba aztán ez nagyon megteccet, 4BABA márka ( lengyel) esernyőre csukható, és elég jól dönthető is és nagyon könnyű.

Ünneplőknek sok boldogságot!
Betegeskedőknek jobbulást!

Majd ha lesz még türelmem ehhez a lassú géphez jövök!

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Megvagyunk mi is, csak ezerrel készülődünk Rebeka bulijára, össze-vissza rohangálok, hogy minden rendben menjen...

Ma takarítok, holnap husit pácolok, füvet nyírok, vasárnap délelőtt meg az utsó simítások jönnek, sátorállítás, asztal-székek helyrerakása...stb.
Szóval egyáltalán nem unatkozok! Annyira szeretném, ha jól sikerülne a buli! Rebeka is annyira várja már! Az első igazi szülinapi bulija a barátaival!!!

A buli után majd jövök képekkel is!

Puszi mindenkinek!

Kis betegeknek pedig jobbulást!!!

Névnaposoknak, hófordulósoknak sok-sok boldogságot!!!

Kép
Kép
timi26

Heni! Azt már én is észrevettem, hogy a vírusírtó lelassítja a gépet, én inkább feltettem egy másikat:
http://www.eset.hu/letoltes/telepitok?csomag=eav_proba
Ez elég népszerű, de havonta újra kell telepíteni, mert próbaverzió.

Timi26! Rebeka szülinapi bulija tökéletes lesz, azt már most látom! Nagyon várom a képeket!!! :)

Jó volt a bográcsozás, de 3-kor hazajöttünk, addig bírta Szeli ébren. Most alszik a Drágám! :)

Kékvirág! Én úgy adtam, hogy fürdés előtt, és elalvás előtt 5 golyó kevés forró vízben feloldva, majd lehűtve. Vagy kis üvegtálkából itta, vagy a csőrös tanuló üvegből! De csak a 2. vagy 3. nap vettem észre változást! Nem lesz tőle semmi baja!!!
Most nem szedi Szeli, elég neki a cumi éjjel!

Kép

Kép
regcsiken14

Heni! Hát sajnos vannak ilyen vevők is... :( Én nem tudom, mit tennék a helyedben. Vagy visszavásárolod, és újra elkezded árulni, vagy benyelsz egy negatív értékelést... Mást nem tudsz tenni... :(

Kép

Kép
regcsiken14

Heni! És tényleg inog az a babakocsi egyébként? Mert ha totál nem igaz, amit ír... Akkor miért vennéd vissza???!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Egyébként tök sokan eltűntetek! És én hiányolnék is jó pár emberkét, de félek, kihagyok valakit... :oops: Úgyhogy név szerintem nem, de
HOL VAGYTOK??? JELENTKEZZETEK!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Köszi Regi!

most csak ennyi.bocsi

Kép
kékvirág

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?