A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Sziasztok!

De jó-mindenki vékony...bár rólam lement mind a 14 ami feljött...de eleve dagi alkat vagyok :)
Hazudok...most még minusz 2 kiló...de hát itt a karácsony-remélem tartom...

Na mentem előszedni a díszeket...lehet nekem ma kell fát díszítenem :(
Apáék fenyőt akarják kivágni a ház elől...kézifűrésszel...nem lesz Happy meló :(

Majd még lehet jelentkezek.Minden jót!

Ui.:
Mares mindenkit puszil-babát,mamát egyaránt..és ha tud jelentkezik!
Mindenkinek Kellemes Ünnepeket kíván!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nővérem este 11-kor telefonált, hogy van egy jó híre...
Sikerült jegyet szerezni a varsói gépre! :D Így 23-án este érkeznek.
És a karácsonyi ajándék, hogy +2 hétig itt marad ő és a gyerekek (sógorom nem kapott szabit ő visszamegy).
Tehát ha minden jól megy, akkor együtt lesz a család és kaptunk ajándékba még 2 hetet. Ja és persze anyuéknál fognak lakni, így 10 percre lesznek. :D :D :D :D

Köszönöm mindenkinek a drukkot, remélem tényleg épségben megérkeznek!

Nekem a karácsony a családot a szeretetet jelenti, hiszen ekkor vagyunk végre együtt, ezért voltam olyan szomorú....

Én 50,5 kg vagyok, maradt rajtam 1,5. De most tegnap óta megy a pocim, így rohanok utána....
Tehát nem sokat eszem és lehet, hogy már kevesebb.

Ircsi, neketek is nagyon drukkolok, hogy minden ok legyen!

És egy kép..... (az én kis angyalkám)
Kép

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok,

bocsánat, de visszaolvasni nincs időm sajnos.

Mindkét gyerek beteg, Ilangom lázas is, a pici olyan taknyos, hogy az vmi rettenet, így élni sincs időm az ápolás mellett. Ma megyünk újra dokihoz. Holnap jönnek anyósék, kosz van, nincs még sütve, becsomizva semmi, úszom az árral.

Szeretnék mindannyiotoknak nagyon szp békés,boldog, karácsonyt az újdonsült családotok körében és egészséges, sikeres, új esztendőt!!

Vigyázzatok magatokra, már nem hiszem, hogy tudok jönni az ünnepek előtt, alatt!

Puszi mindenkinek, a betegeknek gyors gyóygulást kívánok!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok! Kiszabadultunk a hó fogságából! :D

Car helyen lakunk, ahol ha leesik a hó, szinte megáll az élet, de persze mi akkor is mentünk mindig, csak ide a netre nem értem.

Tele lennék panasszal és keserűséggel, de inkább csak szépeket mesélek magunkról.

Múlt héten tanácsadás, oltás. Bercibó 7360 gr. és 68 cm. Nem panaszkodhatunk.

Forgolódik rendesen, élvezi, hogy hasra tud fordulni aztán üvölt, mert hason lenni utál :arrow: visszafordítom, és kezdi előről :D

Felfedezte a lábait, ami óriási élményt jelent a számára (a kezeinek nem örült ennyire) játszik velük, nézi és beszél nekik. Azóta igyekszem színes zoknikat használni, és csak nevetek rajta mit művel. Sőt a napokba felfedezte az én lábamat is, előtte ültem felrakott lábbal a kanapén, még a cumi is kiesett a szájából amikor meglátta. :D mondtam neki, hát anyáé kicsit nagyobb :wink:

Szóval jól vagyunk.

Most tényleg nem tudok visszaolvasni, de mintha Tomi beteg lenne, neki és mindenki másnak akinek szüksége van rá jobbulást!
limo73

Nem tudom, hogy tudok e még jönni karácsonyig, így most kívánunk mindenkinek

NAGYON NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT!!!!!

Kép Kép Kép Kép
limo73

Sucer,jobbulást nektek :!: :!: :!: És szintén kellemes ünnepeket,remélem addigra javul a helyzet.

Csillagom,elkerülte a figyelmed én nem vagyok vékony :lol: :lol: :lol: de ezt talán láttad is már :lol: :lol:

Limo...remélem nincs komoly gond...Berci nagyon édes!!

Nálunk hasmenés enyhült de még tart,répalevezünk,elvagyunk...du.bevásárlás karácsonyra,Kika,Tesco,nem nagy de gondolom tömeg lesz,csak né megyek be, fiúk addig sétálnak...még ma vasalnom kell,holnap kis takarítás,franciasaláta,almatorta készítése.
Sinlac nem kapható Pécsett :? :? Majd megpróbálom Komlón.

Bévi? Laborleleted van már?

ma csináltam egy tesztet tekintettel hogy nem a legjobb a gyomrom pár napja meg éberen forgolódok éjjel mint mikor terhes lettem és ugye nem jött még meg,de hála istennek negatív,már nem azért írom de korai lenne császár után...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Betegeknek jobbulást!

Babák gyönyörűek!

Woody
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Valószínűleg mi is tudunk utazni :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Öcsémék megjöttek :D
Fa feldíszítve
Töltött kápi kész :)
Csülök sül a sütőben :D
Ajándékok becsomizva a fa alatt :)
Holnap már csak a sajtos pulykás cuccos és a Sharlotte van vissza...illetve rántok húst,halat és burgisalit csinálok...
24-én pedig már semmi dolgom nincs :)
HURRÁ!!!!
Igaz korai volt a fa díszítés...de még nem engedem az égősort bekapcsolni :P :)
Holnap ha nem lennék:

EZÚTON KÍVÁNOK MINDENKINEK:

Nagyon Boldog, Békés,Örömökben és Szeretetben teljes Karácsonyi Ünnepeket!

Babáknak:

Kép Kép

és a szülőknek:
Kép Kép

Legyen szép az Ünnepetek!
Puszim

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok.

Bocsi hogy így eltűnök napokra de hirtelen akkora lett itthon a sürgés forgás hogy azt sem tudom hol áll a fejem. vissza olvasni is csak ezt az oldalt olvastam vissza mert olyan fáradt vagyok vendégeink voltak ma és káó vagyok.

Penész :nálunk is van sajnos az ablakok szélein és a falnál a magas pára tartalom miatt :( hiába tüntetem el ezzel azzal 1-2 hét és újra ott feketedik .

Cumis üveg nálunk sem jön be pohárból iszik ha épp olyanja van mert nem akar inni anyatejen kívül semmit én meg nem erőltetem :)

gtunde: Benci ugyan ezt csinálja az arcommal és a vállammal is :) imádom olyan édes ilyenkor...

viburcol kúp nekünk is ajánlotta pár hónapja a védő néni még írtam is nektek de nem igazán vagyok a híve persze ha minden kötél szakad Benci is kap de ameddig nem muszáj nem adom neki maradok a jól bevált gélnél a fogára..

Lányok én 61 kiló vagyok még 1,5 kiló van fölös rajtam és elérem terhesség előtti kezdeti súlyom.

Képzeljétek Bence rájött a szájába tudja venni a lábát és mostanában ez az új hobbija ráadásul forog jobbra balra és 180 fokos körbe a kiságyba , hasra nem fordult még át de már nem sok tartotta viszont előre mászik vagy kúszik nem tudom de amit akar addig mozog míg oda nem ér és meg nem fogja imád a kis piszok hason lenni . Rengeteget dumál és síkit hangosan ha nem figyelünk rá .

csajok ezek a babás képek gyönyörűek hihetetlen nem is olyan rég még a pociban voltak

nálunk a karácsonyi menü :hus leves ,sajtos csirke mell őzgerincbe sütve , tarjával és banánnal töltött pulyka mell, sajttal sonkával tojással töltött fasírt, rizi-bizi , krumplisali
süti pedig :csokis isler , citromos álom,barack joghurtos gyümölcsös és kókusz golyó ja és sógoromnak 6 lapos :)

bejglit anyós süti nekünk helyette megkért csinálja neki olyan sajtos pogit amit én szoktam mert az olyan fini :)

nem semmi lesz megcsinálni de hát van nekem sok sok kis kuktám aki segít ( férjem és a 2 nagy fiam ) :wink:

ajándékokat becsomagoltuk mi is már a fát előkészítettük meg a díszeket is és megkaptuk anyósoméktól előre az ajándékot ami nem más volt mint 1 pára elszívó amit be is építettek a konyhámba imádommm .

puszi mindenkinek :)

Na most mennem kell karácsony előtt még beugrok felköszönteni mindenkit . utólagosan és előre pedig boldog szülinap és névnapot akinek volt és lesz

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Sziasztok
Mindenkinek boldog, békés Karácsonyt kívánunk!

Kép

KépKép

KépKép
szivvi

Cicc ez a tarjás banános p.mell hogy készül?

Csillag ügyi vagy,én majd holnap esek neki mindennek.

Tünde,Zoé bekapja anyát :lol: :lol: jól telnek a napok együtt biztosan!!

Woody,Ircsi,örülök h.összejönnek az utak!!

Szivvi,de szépek a gyerekek!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Jó reggelt!

Ne haragudjatok, de nincs erőm visszaolvasni.
A férjem, kisfiam még alszik... Én nagyon jó alvó vagyok, de az éjszakám nagyon rettenetes volt, alig aludtam. Boriszkával sem volt pedig szokás szerint semmi gond. Nem is értettem, hogy mi ez?

Pár perce viszont a telefonra "ébredtem":
Itt hagyott bennünket az éjszaka a Nagymamám... (Az Édesapám Anyukája)

Csodás karácsonyi ajándék... Ráadásul Békés megyében lakott a Nagymamám, így ott lesz a temetés is. De, hogy mikor, azt a Nagynéném intézi.
Aminek viszont örülök, hogy novemberben láthatta a kis dédunokáját! Annyira boldog volt!!!

Ne haragudjatok, hogy ezzel indítom a napot, de muszáj volt leírnom... :cry:

Kép
napsugar1123

Fogadd őszinte részvétem.
szilvi35

Napsi, őszinte részvétem nagyon sajnálom.

woody

Napsi részvétem!

Kép
gtunde75

sziasztok!

csodálatos karácsonyi ajándékot kaptam Zoétól! este negyed 11-től reggel fél 8-ig aludt! reggel, amikor kinyitottam a szemem, és ránéztem az órára, azt hittem rosszul látok!!!

Kép
gtunde75

Napsi, részvétem! :cry:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Tünde, Zoé egy kis angyali csajszi, tudja mivel ajándékozhatja meg anyát. Gratula!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Napsi részvétem nektek!!

MINDENKINEK BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK!!!Már biztos nem leszek holnap főznöm kell,anyáék jönnek szombaton akkor csinálom a nagy részét holnap csak egy kis tarját sütök,meg krumpli püré és kész,szombaton húsleves,rántott hal,fasirt,rántott hús töltött csirkecomb és rizi bizi talán ennyi meg egy kis kókusz golyó mást nem csinálok,amugy őszinte leszek nincs is kedvem,szeretnék békés karácsonyt,de hát mindegy ez nem fog változni vagy elfogadom ami van,amit sajnos egyre nehezebben tudok vagy elmegyek szeretem a párom,szeretem a gyerekem nem tudom mi lesz a jövőre nézve......

Évi labor nincs még nem is voltam anya itt lesz elintézek minden ilyesmit,és Lili beteg piros a torka nem kaptunk szurit.

Minden ünnepeltnek boldogat!Éva,Ádám!!!!

Kép
bévi

Napsi!
Részvétem!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Réka ugye fogzik, de nem láttam a fogat. Hát ma benéztem a szájába jobban, s hihetetlen de kb alul a jobb 5ös csücske kinn van! Ilyet még nem is hallottam, h ez a fog jön elsőre!!!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Napsi/Évi, őszinte részvétem :(

evilany

Sziasztok!!!

Jaj, minden baba csodaszép!

Limo, TÜndi: de jó volt tegnap élőben is látni titeket!! És babákat :) Zoé és BErcibó már kész nagylányka - és fiú :)

Napsi: részvétem :(

Clárika: az igen, Réka nem semmi csajszi, fogzásban is egyedi :) haja még mindig nagy??

Csillag: köszike hogy helyettem írtál!!!

Hír: azt az ebadta barmot aki képes volt Mislenyben nekimenni valami oszlopnak és ezért tegnap 2-7is este nem volt áram, hát gratula... trafóról megy most az áram :) remélem azért lesz, és nem megy el, mert hogy adok Gergőnek így tápszert majd??? minden villannyal megy nálunk... de talán addigra megcsinálják, csak tudnám mit tudnak tegnap délutántól máig .....-kodni ??? :shock:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

[quote="kfmares"]
írta:
kfmares

Limo, TÜndi: de jó volt tegnap élőben is látni titeket!! És babákat :) Zoé és BErcibó már kész nagylányka - és fiú :)

tali volt? :roll:

evilany

Sziasztok!
Totál be vagyunk havazva, de nem hóval, hanem munkával. ANgytakarítunk. 2 napig nálunk volt +1 gyerek az egyik szomszédból. (szegény anyukája válópert, láthatást, stb intéz) Itt már mindegy 6 vagy 7. :lol:el voltak az enyéimmel. a férjem tegnap még dolgozott, közben intézte az autó téli átnézetését... (januárban vitsgáznia kell, és addig még van 1-2 munka vele :cry: egy vagon pénzbe kerül. Jó lenne lecserélni egy fiatalabbra, amire kevesebbet kell költeni, de egyben az nagyon durva, ezért az autóért már nem kapnánk nagyon sokat. :(
szóval ma hajrázunk rendesen,
űCsillag! Irigy.irigy, hogy ilyen jól állsz! Ügyes vagy!

Ircsi, Woody! Örülök, h mód van utazni, tudom milyen, amikor ilyesmi akadályozza a találkozást!

Ircsi! Klassz, h már vízbe tudod vinni Katust, én eddig mindet hamar hordtam bébi"úszásra", és mindegyik elég jóban van a vízzel. Sajnos most az ikrekkel nem kezdhetem el Joni füle miatt :(
De azért ez legyen a legnagyobb bajunk :D
Ha addig nem jönnék, akkor
MINDENKINEK BÉKÉS, BOLDOG, KARÁCSONYT KÍVÁNOK! KÍVÁNOM, HOGY KISDEDEITEKKEL EGYÜTT MÉG JOBBAN ÁTÉLHESSÉTEK A KARÁCSONY TITKÁT ÉS ÖRÖRMÉT!
SZERETETTEL: CLAIRE
claire

Évi akkor ezt megbeszéltük! :) :wink: :lol: :lol: :lol:

Clárika fogacska :arrow: aztaaaaaaaaa!!! nem semmi!!!

Ha nem tudnék jönni (bár holnapra végre pihenést is tervezek...), akkor Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!

Kép

Kép
gtunde75

Na,megvagyunk,püspökkenyér,franciasali,almatorta kész,kiporszívózva,ablak,tükör megpucolva,még törölgetek és mázat a sütire.
Fürdetés megvolt,vicces,mert szárazan betesszük a kádba a szivacsára,körbe van rakva matricákkal az oldala is,hogy nézze,és elkezdjük,nedves kéz,nedves szivacs,én közben töltöm a vizet alulról neki,a végére ugyanannyi vízben ül mint azelőtt,de nem sír,végig dumált és örült.

Kiskopasz

Kép

autóban
Kép

Holnap még a husi van vissza és még egy torta,anyóséknak,faállítás,díszítés,jön anya,vacsi,ajándékozás...

Szerintem holnap is benézek,de azért addig is kívánok mindenkinek szeretetteljes,békés,boldog karácsonyt,az elsőt a bébijeinkkel,olyan csodásat amilyent tavaly ilyenkor álmodtunk!

Kép

evilany

Köszönöm, hogy együttéreztek velem! A temetés még nem tudjuk, hogy mikor lesz. Lehet, hogy csak jövőre. Függ a kórháztól, a lelkésztől... Ja, és állítólag a temetőt elöntötte a belvíz...

Clárika, Réka nem semmi kiscsaj... :)

Én is túl vagyok már a sütés-főzés nagy részén. Kész vannak a sütik, (a leveles tésztát 5X hajtogattam át. Muszáj volt megkóstolnom, naggggggyon finom!!!!!!!) a halászlé (idén lazacot is főztem bele, ISTENI LETT!), még a töltött káposztát is összedobom ma...
Holnap már csak a halakat sütöm meg.
Holnapután húslevest is főzök (marhából).

Holnap jön az Édesapám is, ő állítja fel a fenyőt, együtt a család feldíszíti, majd eszünk, iszunk, megajándékozzuk egymást és nagyon jól érezzük magunkat (már amennyire a ma hajnali tragédia engedi...)

Mivel holnap lesz a névnapom, a férjemmel elmegyünk egy romantikus vacsorára ma este. Addig a Nagyi vigyáz a picúrra.

Ma egész nap Apa játszott Boriszkával, észre se vette a kis vacak, hogy nem vagyok vele. Csak amikor cici kellett, akkor szólt Apa. :)
Szóval, minden simán ment! Ez a kis vacak egy földre szállt angyalka!!!

Minden Évinek és Ádámnak nagyon boldog névnapot kívánok!

ÉS

Áldott, boldog, békés karácsonyt kívánok mindannyiótoknak!!!

Sokan idén ünnepelhetjük először VALÓDI CSALÁDKÉNT! Annyira más ez az érzés...

Kép
napsugar1123

Újra 3 év a gyes,mellette azonban max heti 30 órát lehet dolgozni.Ma fogadták el.

evilany

Napsi-nagyon sajnálom :( :?
Fogadd őszinte részvétemet!!!

Ma mindennel kész lettem-holnap várom a "vendégsereget" :)

...a fa már áll :oops: :wink:

Kép

Mindenkinek Még egyszer Békés,Boldog Örömökben teli Karácsonyt Kívánunk:
Gerő manóci, Laca, Fanni,Kriszti és Tibi

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi
Ádám
BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

Búcsú-szép Ünnepeket

Puszika

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Névnaposoknak
Boldog Névnapot!

Mindenkinek Nagyon BOLDOG Karácsonyt Kívánunk!

Clárika
Kép
clárika

Évi és Bévi! Boldog névnapot!

Kép

MINDENKINEK BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK!!!!

Kép

Kriszti és Prüntyőke

Kép
xtina75

Bévi,Napsugár,Ircsi-Ádám :arrow:

Kép

evilany

Sziasztok!

Napsi őszinte részvétem!

Többiektől bocs, de nincs most időm reagálni.
Fa feldíszítve, sütik készen, már csak gyorsan ki kell takarítani, ennek is megvan a fele....

Amiért jöttem:

Évi, Bévi, Napsi:

Sok szeretettel:

Kép

Ádám:

Kép

És akkor mindenkinek:

Nagyon boldog, békés Karácsonyt kívánok:

Kép

Dsida Jenő: Itt van a szép karácsony

Itt van a szép, víg karácsony,
Élünk dión, friss kalácson:
mennyi fínom csemege!
Kicsi szíved remeg-e?
Karácsonyfa minden ága
csillog-villog: csupa drága,
szép mennyei üzenet:
Kis Jézuska született.
Jó gyermekek mind örülnek,
kályha mellett körben ülnek,
aranymese, áhitat
minden szívet átitat.
Pásztorjátszók be-bejönnek
és kántálva ráköszönnek
a családra. Fura nép,
de énekük csudaszép.
Tiszta öröm tüze átég
a szemeken, a harangjáték
szól, éjféli üzenet:
Kis Jézuska született!

királylány

Sziasztok!

Évi, Bévi, Napsi, Katus apukája BOLDOG NÉVNAPOT!

Boldog, békés karácsonyt kívánunk a csapatnak és családjaiknak!

Peti baba és szülei

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Boldog Éva és Ádám napot kívánunk!
és Áldott Békés Karácsonyt Mindenkinek!
szilvi35

Évi, Bévi, Napsi és Ádám:
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Mindenkinek Kellemes Karácsonyi ünnepeket!

woody

Napsugár
Részvétem

Évi, Bévi, Napsugár
Boldog névnapot!

Mindenkinek áldott karácsonyt kivánunk!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Nektek is nagyon boldog karácsonyt kívánok!

Mentünk volna haza, de sajnos az utunk eddig dugába dölt és lelkileg is nagyon megviseltek az elmúlt napok eseményei. Edö kedden kedden kapta meg az oltását, kicsi láza volt, nem egészen 38 fok. Este lefekvéshez készülödtünk, megszptattam és közben azon gondolkodtam, hogy miért ilyen hidegek a kezei, amikor sose szokott az lenni. Felvettem és elindultam vele lázméröt keresni. Egyszer csak felsikolt - olyan igazi halálsikoly, hogy az ember csontjában a velö megdermed - és utána mint a rongybaba elterült a kezemben, beszükült és elfordultak a szemei. Ahogy voltam, pizsomában és papucsban megragadtam a kocsikulcsot és rohantam a gyerekkel az autóhoz. Az utcán magához térhetett, mert a kocsiba berakva már nézett, de a színe csak nagyon lassan - kb. fél óra - tért csak vissza. Bevittük a kórházba, ahol nem akartak az ügyeleten szóba állni velünk, mondván papírok nélkül nem tehetnek semmit. Ettöl teljesen kidölt a párom és leüvöltötte az orvost, hogy talán azért majd a vizsgálat után is haza tud menni, nézze meg elöször a gyereket. Az meg kötötte az ebet a karóhoz, hogy nincs akut életveszély és a papírok, stb. Ez sok volt a páromnak, felmentünk az intenzívre egyenest, ahol a riadt növérkék fogadtak, mert a doki feltelefonált az osztályokra, hogy egy felböszült apuka van úton. Elmagyaráztuk tömondatban a problémát és voltak olyan kedvesek, hogy elövarázsolták az ismerös dokiainkat, akik tudják, hogy ha jövök, akkor baj van, s ha ennyire jövök, akkor nagy a baj. Innentöl kivizsgáláshegyek, ekg, eeg, : észív echo, koponyaultrahang, röntgen, stb. Csak az ünnepekre való tekintettel engedtek haza, mert az eeg nem volt rendben és a vizelet sem, hétfön visszatérek a kórházba, mrt, anyagcserevérvétel és társai. Nagyon meg vagyok rémülve, molekuláimra vagyok hullva s mivel nem készültünk be az ittmaradásra, most nagy a kapkodás. Hát ennyit röviden. Életemben nem féltem még így.

Puszi
Vendég

Sziasztok
Rettentő elvetemült vagyok hogy itt ülök,de mentségemre szóljon,Miki hazavitte anyut,Tomi alszik,én a képeket másolom fel :)

Remélem mindenkinek szép karácsonya lett.

Nem azért hogy panaszkodjak de a mienk igen rendhagyó lett,du-ra Tomi beteg lett,lázas,bágyadt,ez foglalta le az estét :( kapkodó aggódós karácsony lett,sietve ettünk,ajándékoztunk,Tomi fél órákat bírt fent lenni,aludt vissza,sírt sokat. Most kapott kúpot,alszik.

Olyan sietős lett,hogy pl még a zenéről is elfeledkeztünk,meg a fura volt még,hogy anyu itt van,nem szoktunk hozzá "mások" jelenlétéhez,így az ajándékozás is olyan suta lett,pedig mindenki beletette szívét lelkét.Kicsit szomorú vagyok emiatt.De azért jó volt...

Többi programot ezennel lemondtuk,egyrészt ne fertőzzünk,másrészt a beteg Tomit nem cibálom sehova.

Ja és azt még megírom,hogy nem bevásárlóközpontban lett beteg,épp ezért kerültük már hetek óta a boltokat,mindenhova egyedül jártam,Miki meg kint a gyerekkel. Mégis :( a hasmenés biztosan ennek előfutára volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.12.24 19:34-kor.

evilany

Bmaas,most olvaslak,ehhez képest az én bajom lófütty,jaj drukkolok nagyon nektek!!!!
Jelentkezz majd. Nincs borzasztóbb mint egy saját beteg gyerek :(

evilany

Nem beteg a szó hagyományos értelmében, csak dobott egy hátast és feltehetöleg nem fog kiderülni, hogy miért. Az eeg-n volt egy lassulás az egyik oldalon, azért kell az mrt is. Lehet ennek a atóniás görcsnek a következménye, de lehet bármi más is. Ha az mrt és a 6 hét múlva ismételt eeg rendben van, akkor nincs baj. Most a szalmaszál politika alapján élek, abba kapaszkodok, aztán majd lesz valahogy.

Nektek is mielöbbi jobbulást. Annyira kár, hogy pont az elsö közös karácsony lett így megvétózva nálatok - is.
Mi áttettük az ajándékozást holnap reggelre. Ma inkább játszottunk, olvastunk, föztünk a gyerekeknek. Olyan öregesen...
Vendég

Sziasztok!

Bmass
sajnálom a történteket!

Évi
Jobbulást Tominak!

Nálunk is nagyon más volt, kapkodós :-S
De sikerült gyönyörű nagy fát vennünk! :-D
Mikor megyünk anyuhoz, teszek fel keret róla, muszály megmutatnom! :-D
Rékus tudta mi az övé, egyből rányult!

Clárika
Kép
clárika

"- Hol a Jézuska ott a képen?
Tedd a kezecskéd össze szépen,
Úgy, s ints neki most csókot is.-
Cupog a száj, megvan az is.
-Kicsi Jézus, inget reája,
Lásd, nem varrhatott anyukája.
Fázik szegényke. És neked van,
Neked mindig jó meleged van.
Nézd a szegénykét, kicsi kincsem:
A Jézuskának inge sincsen... -
A kis fiam néz mereven
Hol az anyjára, hol a képre.
Szemén kigyúl az értelem,
S nyelve is oldódnék beszédre.
Kedveskés ümmögés jelzi,
Hogy mit hallott, megszívlelé,
Fogja kis ingét kis kezével
S nyujtja édes ügyetlenséggel
Szegény kis Jézuska felé..."

Áldott Ünnepet kívánunk Mindannyiótoknak.

szilvás76

Barbi... Jaj szegényke. Én nagyok kibuknék. Bende első krupp rohamakor, miután stabil lett, úgy bőgtem... addig tartottam magam...

Tomika is...

Mi úgy néz ki, helyrejöttünk, Encsinek tüdőgyula közeli állapota volt egy bő hétig, net közelében sem nagyon voltam...
orrszívás, Sterimar, antibiós orrcsepp, lándzsás útifű szirup (plusz zsíros ruha a mellkasra, meg occilococcinum (vagy mi...)

...hogy melyik hatott, nem tudom...

szilvás76

Napsi, sajnálom. :-(

Évik, és Katus-apu, boldog névnapot.

szilvás76

Sziasztok lányok nagy vonalakban végig futottalak benneteket mert nálunk nagy lesz ma a rohanás rengeteg vendég jön :) és még a sajtos pogi vissza van .

nagyon sajnálom a betegeinket :( millió puszi minden kis betegünknek anyukáknak meg egy nyugtató ölelés

Mi jól vagyunk tegnap egész este sírtam hiányzott a családom de ránéztem Bencikére és össze szedtem magam nagy nehezen egyem meg ö meg nézet ahogy sírok és simizett gondolván mi az a nedves az arcomon.

képeket majd hozok de most mennem kell párom ment a kisfiáért és egyedül vagyok a manókkal :) millió puszi mindenkinek és Mivel eljött karácsony így szeretnélek titeket köszönteni

Eljött hát a Szenteste, díszítik a fákat, békesség lengi be az egész házat! Hozzon a Jézuska sok-sok ajándékot, járja át boldogság az egész családot! mindenkinek boldog karácsonyt !!! Kép

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Sziasztok!!

Először is:

Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek, most már mindenki ugye 1el több fővel ünnepli a karácsonyt :)

Évi: boldog névnapot kívánok!!! Nem nem tali volt, csak véletlen mindhárman az Árkádban voltunk ugyanott ugyanakkor :) Tomikának meg minden jótttt!!! sok gyógypuszika!!!

Bmassa: hát le a kalappal, hogy kibírtad, év valszeg totálisan kibuktam meg volna meg minden még jobban.... mert szívem szakadna ha bármi baja lenne Gergőnek!!!

Gyerek inkább legyen eleven meg rossz, mint beteg!!!! ( még akkor is ha néha kiviszi a hajamat)

Szilvás: dejó hogy Enci már azért jobban van!!!! Vigyázzatok ti is magatokra!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?