Sziasztok Mamik!
Netti, Reny, nagyon szép fotók! Szépek vagytok. Reny, gyönyörű virágos hátteret találtatok, nagyon idilli

Netti, neked is unszolnod kell a férjedet, hogy fotózzon már le titeket? Szívesen látnék olyat is, amin te vagy Boróval
Trixi, nagyon örülök, hogy hazaértetek. Remélem gyorsan elfelejtitek az egészet. Sok puszi Petyának.
Annus, nagyon sajnálom, hogy így alakult a nyaratok, ahogy. Apahiány rettenetes rossz lehet. Beleéreztem magam a helyzetedbe és majdnem elbőgtem magam. Remélem az ősz jobban alakul majd
Visszaértünk a nagy családi vizitről. Leszögezném, hogy nagyon jó volt látni a családomat, anyukámmal együtt babázni, otthon meg a dédinél régi fotókat nézegetni stb., DE az tuti, hogy kell pár nap mire visszaállunk a rendes kerékvágásba. Az utazóágy matraca túl puha volt (meg az emelőbetét ugyebár inog, ami baromi idegesítő), így Marci nem igazán aludt jól, pedig a sok-sok arc és új inger eléggé lefárasztotta. Én nem tudom, ti hogy vagytok vele, de spec. engem az is rettenetesen stresszel, hogy
- mosolyogjon már végre ez a gyerek anyámra, aki épphogy csak cigánykereket nem hány, hogy kicsikarjon belőle egy kis vigyort és aki kerek öt hete várja, hogy lássa végre
- jaj, csak ne sírjon már megint anyósnál, mert szegény azt hiszi, hogy nem szeret nála lenni az unoka
- és persze szegény gyerek, akinek - úgy érzem - visszaélek a jóságával, akit ilyen intenzív ingereknek teszek ki
stbstbstb.... Szóval én mentálisan totál kimerültem mire hazaértünk, pedig nem is akarták megetetni tejbedarával
Amíg otthon voltunk megszületett Marci unokatesója, Berci!!!!

Apa meg is tudta őket látogatni a kórházban. 4,5 kiló, 60 cm

Férjem nővére másfél óra alatt letudta a szülést a végén egy azaz egyetlen darab öltéssel. Viszont azt mondta, olyan intenzív szülés volt, hogy inkább vajúdott volna 10 órát, úgy mint az első kisfiával... Szóval örülünk nagyon az új babának. Mekkora bandázást fognak ezek a srácok majd csapni
Ne haragudjatok, nem tudok most mindenkire reagálni, még jó, hogy időnként olvasgattam Bodajkon a topikot, mert marhára le lennék maradva. De olvasás közben sok új élménnyel gazdagodtam. Ilyennel és olyannal is