Niki, az álmodozás mindig jó

. Mi is rendszeresen "tervezgetjük" a jövőbeli kertes házunkat. Háháhá, majd nyugdíjaskorunkban talán. Szőrügyben nem tudok segíteni

. Riki irtó cuki, tök jól repkednek a kezei.
Mozza, nyugi, én biztos nem fagyasztok. Tele a mélyhűtő, plusz erre most nincs kapacitásom. Ha trehány anya vagyok, hát bevállalom

. Hol lakik a családod, mennyit kéne autózni Lilivel? (Egyébként erre is jó lehet a fokozatosság elve

.)
Úúú, Reny, olyan helyesek a lányok. Hajaj, nekem is kell egy, ez már biztos.
Adraci, hőmérő helyett szélcső? (Rém hülye neve van

, de valakinél beválik, nekem nincs személyes tapasztalatom.)
A két nap még nem is olyan vészes, de jobb, hogy kijött.
Petrus, köszönöm

! Hát akkor Te is klubtag vagy az éjszakásoknál? Hülye kérdés, de mennyire ébrednek fel egymás ébredésére? Vagy ha már kelnek, akkor egyszerre? És Te ott alszol a közelükben vagy kódorogsz a lakásban

?
Két hete voltunk egy esküvőn, én is a sajátesküvős cipőmben nyomtam, isssszonyatosan fájt

. A bulin átvettem a tramplicipőt, már nem érdekelt a külcsín.
Ja, és emlékszem J-nek volt egy ilyen korszaka, hogy hajnalban 4-5 körül énekelt egy órát. Mi meg üveges szemmel bámultuk a plafont, kínunkban röhögtünk, de valójában nem is volt vicces

.
Zili, ez a juhászos módszer nagyon tetszik

. Már nem is emlékszem J hogy csinálta. Gondolom lassan, mint mindent

.
Arborétumból a vácrátótira adok egy voksot, aztán jeli. A vácrátóti előtt iszonyú finom lekvárokat lehetett kapni.
Emese, veregesd meg a válladat, ez már nagyon komoly anyai ösztön, hogy felébredsz Bogi előtt! Tudom, hogy nem segít az álmatlanságon, de gondoltam mondok valami pozitívat

. De igaz is, nem csak vigasztalás.
És persze, hogy Bogi is elalszik majd magától!! Semmi baj sincs a cumival, esetleg ringatás közben nem tudsz titokban olvasni? És még a ringatással sincs gond, nem kötelező egyedül elaludni, ezer százalék, hogy le fog szokni róla. A legjobb, ha megpróbálod elfogadni, hogy Bogi ilyen téren segítségre szorul és akkor a Te lelked sem háborog. Annyira

.
Niki, Isten ments, hogy éjszaka pelenkázz. Éjszaka túlélni vagy aludni kell, slussz

.
Tinu, mi háromszor keltünk és etettem, de mindig elfelejtem az időpontokat. Reggel próbálom összerakni az eseményeket és nem megy. De egyszer háromnegyed órán át édelgett még szoptatás után...
Ancsi, én a ruhákkal mosom a pelust is, bár a CB-t pont külön, mert abból sok van. 40 fok, Almawin vagy DM-es, de öblítőt nem szabad ezekhez. Örülök, hogy sínen a biznisz, majd számolj be mindenképp!!!