A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Köszi a válaszokat! :oops:
Kitalálhattam volna, de mostanában elég fura "észjárásom" van.

Valami hintát lehet nekünk is be kéne szereznünk, mert sokszor már zsibbad a lábam! :shock: :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Lehet hogy nagy hülyeséget kérdezek, de van egy olyan próblémánk hogy Vivi mindig csak a bal oldalon alszik, (egyébként minden rendben van a buksijával) és már teljessen elvan neki laposodva az az oldal. Kiszoktam támasztani hogy a másik oldalán aludjon, és akkor úgy alszik is, de egy idő után visszafordítja. Szerintetek fog még formálódni a feje? Mert nagyon nem szeretném ha a bal oldalán olyan lapos maradna a feje.

Kép
linda24

Linda ilyen gondunk nekunk is van, Anna csak egy oldalon hajlando aludni, es mar az se mukodik hogy oldalra feketem, mert attornazza magat hasra es maris arra teszi a fejet amerre neki jo. Neki meg csak a fule lapult el azon az oldalon, de az is gaz. Mondjak egyik szopi utan egyik oldalra masik utan masik oldalra tegyuk le, de tenyleg atforditja a fejet, csak ejjel van eselyem hogy ugy ebredjen ahogy leraktam.

Viki: nincs lift es nincs tarolo:(
MArad a cipekedes es majd belezoldulok!

en engem is erdekel hogy hogy derul ki az ilyesmi hogy ferde a nyaka....nekunk a csipo vizsgalaton kivul semmi nem lesz:( ok hallas volt a korhazban, latasra meg azt mondta a dokino az egyenlore nincs, majd ha ez a csipas dolog nem mulik el 2 honaposan kell szemeszhez vnni, de az sem latas vizsgalat lesz ugye. Ezeket magan uton lehet kerni?
Vendég

Linda! Most kell vigyázni a fejére, mert most könnyen alakul. Ne csak a fejét támaszd ki, hanem fodítsd oldalra és úgy támaszd ki. Onnan még most nem tud visszafordulni. Jázmin is kitámasztva alszik, mert ő is jobban szeret jobbra fordulni. Este jobbra rakom le, hajnali szopi után pedig balra és így alszik reggelig. Nappal hagyom ahogy elalszik. De mostmár egyre többet alszik balra is.

Egyébként csak a nagyon nagyon durva fejforma nem alakul vissza idővel.

De ezt mos fogd meg, mert később nagyobb lesz és akárhogy támasztod, tuti visszafordítja magát.

Kép
szly27

A görögszénamag is jó a laktoherb helyett!

Kép
dittke

Sziasztok!

Csak gyors bekukk,alszik a főnőköm! :lol:
Megvolt az első szurink,annyira féltem tőle és képzeljétek Áron olyan cuki volt csak kicsit pityogott!
Mindig megdicséri a drnő,hogy milyen jó baba,persze nem hallja,hogy itthon mit művel!
Remélem éjszaka is jó fiú lesz!

Wera! Bugri Nóri hogy viselte?

Lactoherb! Én is hallottam már ezt a hasfájást,nekem hasmenésem volt tőle ezért nem iszom!

Áronnak tegnap lázmérőzéstől lett végre kakija,de jó kis folyékony sötét barna,azóta megint semmi,de a dr. szerint normális,megnézte a hasát is,torkát is és most szigorúan mérünk!

Ma 100-90-50-et evett amit mértem,lehetne már valami rendszer!

Na majd még benézek ha kapok kimenőt!

Pussz mindenkinekn és szép napot!

Ja és BABU!!! NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!

Kép

Kép
ibm

hát ez érdekes... most függőlegesen-ülve eszünk a szopi párnán.
igy Bence nem eszik csak negyed órát - 20 percet max és 1,5-2 óránként. és ha nem akarom neki adni a követekező adagot akkor ordít és tényleg látni rajta hogy éhes...
nah most legyek okos....

Kép

Kép
timi1982

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 22:42-kor.
Vendég

kata jo azt értem hogy neurologus
de mi vagy én mint laikus mit figyeljek rajta?
nekünk nincs gyerekorvosunk aki lenne az sintér illetve holt hülye annyit én is tudok mint ö
a háziorvos meg tök kezdö és fatal még egyszer se látta a gyereket

ezért kérdezem

Képimg][/url]
Kép
ronix

léna se tartja még igazán a fejét kicsit megtartja aztán paff vágodik a vállamhoz

mit jelent az nálad az hogy
[quote] írta:ENNYIRE ELBILLENTI A FEJÉT ÉS NEM IS NAGYON TUDOM A MÁSIK IRÁNYBA BILLENTENI)
[/quote]

Képimg][/url]
Kép
ronix

akik kaptatok szurit nem lettek lázasak a babok?
ha igen mit adtatok??[/b][/i][/u][/quote][/url]

Képimg][/url]
Kép
ronix

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 22:42-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 22:43-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 22:43-kor.
Vendég

8)
Vendég

muffin!

a hintakat hol vetted es mennyiert?
azt hiszem nekem is le kene foglalnom a sracokat neha :D
Vendég

Nekünk ilyen hintánk van, de mielőtt megkérdeznétek, hogy mennyi volt, kaptuk. :D És a hétvégén kapunk mellé még egy rezgőszéket is, majd azt is megmutatom. Persze csak kölcsönkaptuk őket! Kép

Maverick, szerintem használtan érdemes csak venni hintát!

Kép
Kép
patr

Ronix! Köszi szépen, megkaptam!

Hinta: Nekünk bölcsőnk van, bár az nem teljesen az, de nem olyan érdekes számára.

Kérdeznék! Olvastam, hogy a fejüket 2-3 hónapos korukban tudja tartani. Na már most Viki olyan szinten tartja magát, hogy nagyon picit billeg csak. És nem szeret feküdni és ha a kezemben van, nekem háttal és ülünk, de nem teljesen függőlegesen, hanem nekidőlök valaminek, akkor felül. (Nem tudom most ezt elmondani, de remélem értitek. :oops: )
Az lenne a kérdésem, hogy ez nem terheli nagyon a gerincét? Ha a mellkasommal megtámasztom, akkor elkezd nyávogni és visszaül.

A másik kérdés: A babakocsit mikor lehet félig ülő helyzetbe tenni, mert Viki, mint mondtam nem szeret feküdni és úgy élvezi a babakocsizást. (Bevallom megpróbáltuk és tetszett neki, csak félek valami bajt csinálok. De rögtön elhallgatott...)

sz.andi

Szerintem ha félig ülő helyzetben van a babakocsi,nem lesz semmi baja.Ha már inkább felül-egyébként értem-akkor nem hiszem hogy gond lenne a gerincének-hiszen akkor már elég erős.

Pl.a lányom és a fiam is nagyon korán elkezdett menni,nem egy évesen,hanem Vercsit már fél évesen sétáltatni kellett,különben hatalmas hisztiben tört ki,ha nem mehetett,és tíz hónaposan ment egyedül,Kristi szintúgy-csak annyi gondja volt belőle hogy görbe lett a lába egy időre,de mára már teljesen kiegyenesedett,és csak rá kell nézni,egy erős,stramm Kölyök. :D

Kép
Kép
Kép
kike

Egyébként Dominik se az előírtak szerint emeli,és tartja a fejét,hanem mivel ő inkább hason alszik,vagyis csak úgy,elég erős már a nyaka,és pár percig tudja tartani kinyomva a fejecskéjét,és már pár hetesen átfordította,amikor az előírtak szerint még nem kellett volna neki.
Szóval nagyon nagy eltérés lehet gyerek,és gyerek között,ki milyen ütemben fejlődik.Tehát nó para :wink: :D Ez mindenkinek szól :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

maverick, azt, amit ma vettünk át, azt használtan vettem de már meg nem mondom neked hogy melyik oldalról, a hintát viszont újonnan, és holnap jön, azt a jatsszvelem.hu oldalról. AZ mondjuk egy kicsit húzósabb árban, főleg, hogy nektek kettő kell... De szerintem használtak között tök jókat ki lehet fogni.
Mindenesetre még semminek nem sikerült úgy lekötnie a a gyereket mint ennek a rezgőszéknek. És számomra meglepő módon nem a rezgés izgatja, hanem a kis fények, zene buborékok... :)

Nekünk nagyon vicces amikor Eliot tartani próbálja a fejét. Olyan mintha beivott volna és billeg neki. De tartja, csak vicces. Még nem támaszt fel hozzá, de emelgeti. :) A fejforgatás viszont már két hetes korában is ment neki, és szerencsére soha nem ugyanazon az oldalon alszik, mindig forgolódik. :) (mármint a feje... :)
Amúgy én folyamatosan parázok hogy mikor fog lemaradni és már többször eszembe is jutott, hogy nem jó nekem hogy ide jövök és olvasgatom hogy a többiek már miket tudnak, mert mindig beparázok. Pl. Eliot nem nagyon nézi az arcokat, és mosolyogni sem annyit mosolyog mint amennyiről ti beszámoltok. Meg tök kiszámíthatatlan hogy mikor és mire mosolyog... TUdom, hogy elvileg még ezzel is ráérünk, meg én túlságosan kritikus is vagyok, de akkor is nem jó érzés...

Na most megyek mert végre elaludt a kiscsávó és szeretnék én is egy nagyobbat aludni. :) Mindenkinek jó éjt! :)

KépKép
muffin

Muffin, Adél is ma mosolygott először ránk, szóval a mosollyal még ráértek. Az jó hogy emelgeti és forgatja a fejét...:)
Nem semmi hogy Te mennyi mindent csinálsz....Házimunka, ezer rokon látogatása, gyermek fejlesztére hurcolása, tanítás...
Minden elismerésem...

Viki
! Köszi

Én megértem Ronixot, nagyon-nagyon macerás ennyit fejni, 4 gyerek mellett szerintem nekem se lenne energiám...
És főleg ha annyira nem látja az ember az eredményét, nekem csigalassúsággal nő a tejhozamom...

Teó
, Tamara kezet foghatna a leányommal! :) Ő is kb 4 hetes volt mire elérte a születési súlyát és nagyon hasonlóan éjszaka alszik egészen sokat és délután ő is maratoni 3-4 órás alvásokat csak. Délelőtt inkább nyüglődik csak... Legalábbis már 3 napja ezt csinálja. És én se ébresztem, mert akkor nem eszik, csak bealszik a cicin. Inkább előtte több, utána több kaja megy. Ti milyen tápot esztek különben?

Mindenkinek jó éjt!

Kép
andkata

Sziasztok!

Hát akkor próbálom forgatni neki a kis fejét, bár elég kis akaratos, szóval elég nehéz, szinte öt percenként nézem, és mindig visszafordul. Pedig az egész testét kitámasztom, de olyan erős hogy visszafordul.

Muffin ne izgulj a nevetésen vagy mosolygáson, én ugy tudom hogy 2 vagy 3 hónaposan mosolyognak tudatosan. Szóval még van bőven időtök. :) Egyébként a szomszédunkba a kisfiú már 3 éves, de ha hiszitek ha nem, még sose láttam mosolyogni vagy nevetni.

Azt hiszem én is alszok, jó éjt mindenkinek.

Kép
linda24

Szép reggelt mindenkinek!

Hát ma éjjel sem aludtunk valami sokat... :roll:
Vége lesz egyszer ennek? Nem is az a baj, hogy sír, hanem hogy minden ok nélkül sír torkaszakadtából. Tudom, hogy fáj a hasa, de olyan jókat pukizik, öröm hallgatni. Na meg folyton enne.
Tegnap elértük a 4 kilót! Ha így folytatjuk, egy éves korára 120kg lesz... :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Este elkezdtük a Vigantol olajat is adni. Szegény bokákolt tőle. Úgy kellett kinyitni a száját, persze akkor nem ordított, hogy könnyebb dolgunk legyen! :twisted:

Ma jön a dokinéni. Remélem. Elvileg szerdán kellett volna jönnie, azóta is idetart.... :x
Védőnő azt mondta szerdán, hogy a héten tuti jön. Hát melegen alánlom!

Úristen! Elaludt! Húzok én is szunyálni amíg lehet!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jó reggelt!

Hát, én teljesen kivagyok erre a gyerekre! Nem eszik normálisan! Meghülyülök, komolyan! Pár korty, és hátrafeszíti a fejét, ha nem fogom erősen kiugrik a kezemből és persze visííííít! 1 perc üvöltés, vissza a cicire, 2 korty és megint üvölt! A tejcsi meg 1,5 méteres sugárban spriccel át a feje fölött! Következtetés: ha jön az a baj, ha nem, akkor meg az! :evil: :evil: :evil:
Egyszerűen nem tudok vele mit csinálni. Ha ellenne ennyi kajával, akkor nem aggódnék, de fél óra ilyen evéses nyűglődés után fél órát van nyugton, után meg ordít meg a könyökéig a szájában van és szívja az öklét!

Cumisüveggel is próbáltam, néha annak is van hiszti, de abból jobban megissza. De hát most kezdjek el én is fejegetni, amikor olyan szépen jön a ciciből is? :evil: Tépem a hajam az idegtől, komolyan. Már 3. napja csinálja ezt és ciki vagy nem, fogy a türelmem.

Az oltást jól viselte, nem volt semmi gond, este sem lett lázas, de azért dugtam bele egy fél Germicid kúpot. Kérdeztem ezt a nemevést a dr.nőtől, meg hogy nézze már meg nincs-e vmi a szájában, vagy nem fájhat-e a torka, mert tényleg nem tudok már másra gondolni. Azt mondta csak hiszti. Hát remek. Olyan rohadt tehetetlennek érzem magam! Egész éjjel nem tudtam aludni, folyton azon agyaltam hogy mi lehet. Pedig babácska aludt, mint mindig, csak 1x kelt fel. Most persze ébren van mert éhes, de csak kiabál, nem eszik normálisan. Jah! És éjszaka nincs ilyen gond!!!! Akkor gyönyörűen hamizik, szinte fel sem ébred közben! Lehet nappal is álmában kéne etetnem?!? :twisted:
Vendég

Kimma - nekünk van egy Cicco kengrunk, arra az van írva hogy 2 hónapos kortól. Én már beletettem 2x, de csak rövid időre, amíg leszaladtunk a közeli boltba vásárolni. Elaludt benne, nagyon ari volt, csak az a baj h nem tudom úgy kivenni h ne ébredjen fel.

Patr - jót nevettem ezen a mindent elfelejtős, össze-vissza csinálós sztorin! Én is pont ilyen vagyok! Szegény kajafutár már annyit röhögött rajtam, mert a legkülönbözőbb hülyeségeket művelem amikor jön. Vagy fizetni, vagy rendelni felejtek el, de van hogy az ágyból kiugorva bányarém hajjal nyitottam ajtót neki és rendszeresen kulcs nélkül megyek a lépcsőházi rácshoz pedig tudom h nem minden doboz fér be és csak állok és lesek hülyén hogy miért nem adja már oda! :lol:

Babaúszás: én is nagyon szeretném vinni Nórit, de az uszi nagyon messze van és mire mehetnénk már hűvösebbek is lesznek, autónk meg nincs... szóval képtelenség lenne megoldani. Pedig sógornőmék hordják a kis Emmát és nagyon élvezi! Sajnálom h nekünk nem lesz rá lehetőségünk :(

Ami - szuper hogy Áron baba is jól viselte az oltást! :wink: Apával jobb már a helyzet?

Timi - remélem h nem lesz gondja Nyüszifülnek a sok bukásból. Tényleg rengeteg baba van így és aztán kinövik. Nekem mindkét keresztlányom bukós volt, egyik kb 10 hónapos korára nőtte ki, másik 7 hónapos és még mindig mindenből jócskán jön vissza neki, pedig már kap főzeléket is. Nekik soha senki nem mondta h gond lenne, úgyhogy még bőven van idő Bencusnak is javulgatni! :wink:

Szly - én is bent maradtam Nórival amikor szondázták a szemét. Szörnyű volt de szintén úgy voltam vele, h szeretném látni mit csinálnak vele. A dr.nő meg is dícsért h hős voltam, mások sírva rohannak ki. Hát, nekem is szorult a torkom, de kirohanni eszembe se jutott. És szerencsére hamar megvigasztalódott a kismanó is.

Ági - jó hogy írtad a bérletet, én nem is hallottam róla! Csoda h megszavazták, nem gondoltam vna!!

Csípőszűrés: mi sem voltunk még se azon, de semmilyen uh-on. Tegnap rákérdeztem a háziorvostól és azt mondta ő tökéletesnek látja a csípőjét, de ha gondolom 3 hónapos korában elvihetem egy szűrésre.
A hasi + koponya uh-ot sem látja szükségesnek ha nincs vele semmilyen probléma. Állítólag a kórházban minden újszülöttnek csinálnak ilyen uh-okat! Ez igaz szerintetek :?: :?: :?: Én nem tudtam :roll:

Teo - én ki szoktam törölni a nunusát a törlőkendővel ha kakilt, illetve fürdésnél is ki kell mosni neki. A védőnő mondta így nekünk is.

Anyjuk - mi kb 1 hónapos kora óta heti 1x tisztítjuk a Nóri fülét, babáknak való pálcikával. Nem nyúlok nagyon bele, csak épp a hallójárat külső felére kiült kis zsírosodást törlöm ki neki.
Tényleg! Elmúltak már a csalánkiütéseid???? Remélem igen! Rájöttél végül hogy mitől jöttek ki?

Most már biztos h a védőnőnket felfalták a bantuk! 6 és fél hete nem láttam!!! :twisted:
Vendég

Fejforgatás - Nórin se nagyon látom ám hogy fölemelné a fejét hason. Viszont csak balra szeretni fordítani büfiztetés és hasonfekvés közben. :? (Ez is baj lehet???) Háton fekve mindegy neki. Egyébként nem tartja ferdén és nincs is eldeformálódva, legalábbis nem vettem még észre. Most bealudt, de a felkel mindenképp megvizsgálom! :roll:
Vendég

Mi lehet Marcsiékkal??? Valaki tud valamit róla???????????
Vendég

szép reggelt..

wera a védönö hozzánk egy héten 2-szer is jöm néha az örületbe kerget.ugy csinál mint akinek ez az elsö babája... :x :x
Léna szépen emeli a fejét hason pár másodpercre
viszont ez a gyerek nem tud vagy nem akar mosolygni
vigyorgok rá mint a tejbe tök és dumálok de semmi csak néz olyan kifejezéssel az arcán hogy:unom a szövet

az éjszaka aránylag jo volt mondjuk 5-fél 10-ig müsor volt
azt aludt 2-ig kaja -ALVÁS!!!REGGEL 6IG
azt se tudtam hol vagyok mikor felkeltem 6 után ugy gondolta aranyom hogy kell egykis izelelitö a tegnapi napbol
és bögés volt 8-ig

ennek örörmére szinte mindenki felébredt :? :?

viszont tegnap egésznap 4 oránként evett :D :D

nyakamon az iskola-ovoda és szinte sehol se tartok áááááááááááááá :x :x :x
a kislányom az összes nadrágját kinötte mind boka fölé ér a fiam szintén
a lány megy vissza a koleszba
elvérzünk szerintem...............

Képimg][/url]
Kép
ronix

szövet=szöveget

Képimg][/url]
Kép
ronix

Jó reggelt!

Wera! Nekünk az esti szopizás gázos egy kicsit. Ha már elég neki, akkor is szívja tovább, de amikor jön a tej ordít, hisztizik, feszíti magát. Szerintem ne kezdj el fejni, hanem eröltesd a szopit, hátha magához tér.

Nem tudom mi van Marcsival, de szerintem csak nincs ideje jönni.

Jázmin szépen tartja a fejét egy ideig. Utána jön a bólogatás és feladja. Hason viszont nem szeret lenni.

Kép
szly27

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 22:44-kor.
Vendég

Vidokata! Dóri nagyon tetszik a második képen, olyan, mintha mondani akarna valamit.

Dodó! Laura megint akkorár változott, meg sem mondanám, hogy ugyanaz a baba. Biztos unod, hogy mindig ezzel jövök, de tényleg nagyon látványos.

Anyjuk! Anna is nagyon aranyos. Milyen jó, mostmár a kosárlabdázást össze lehet kötni a sétával. Így ti sem csücsültök otthon.

Kriszti! Sajnálom a rossz éjszakát. Vígasztaljon, hogy nem vagy egyedül.

Nekünk szerencsére az éjszakáink jók.
Egyszer kel, eszik és alszik tovább. Ez a kelés van mikor két órakor van, de általában 3 óra fél négy.

Kép
szly27

Azt hiszem én megint csöndben maradhatok. Este fél kilenckor evett a gyerek, aztán meg reggel fél ötkor!!! Az barátok közt is 8 óra!!! Mi egy kicsit később feküdtünk le, meg én hamarabb is keltem egy picit, de így is aludtunk 7 órát!!! :) Én már vissza sem feküdtem, mert fél hatig fejtem, aztán gondoltam ha a kiscsávó meg ilyen jót alszik még apával a nagyágyban, akkor gyorsan hozzáfogok takarítani. Kimostam, elmosogattam, rendet raktam, port töröltem, fürdőt kisúroltam, közben felébredt, apa meg már a kádban ült, aztán mondta, hogy rakjam már be hozzá. Hát megtörtént. Élvezte a kis büdös. :) Aztán apa elment dolgozóba, én meg a következő etetésig még ki tudtam porszívózni meg teregetni, aztán megetettem és csodák csodája most megint visszaaludt. De ez annyira tipikus. Tegnap valami hihetetlen fáradtság volt rajtam, de négy után szinte egész délelőtt nem akart elaludni, én meg már nem tudtam magammal mit kezdeni. Ma meg hogy kialudtam magam, alszik mint a bunda és én meg nem akarok ledőlni, mert aztán csak nyűgös leszek. :) De tényleg hihetetlen jó ez a gyerek. (Mondjuk ennyi kijár nekünk is :)
AMúgy köszi a nyugtatásokat. :) Remélem, hogy nálunk is eljön az ideje ezeknek. Ma amúgy volt egy halovány mosoly amikor nézett engem (ritka alkalom) :) úgyhogy örültem neki. De majd akkor leszek igazán boldog, ha sokat fog engem nézni és sokat fog mosolyogni. :)
Na most megyek befejezem a felmosást, meg eszem valamit és ha még belefér gyorsan rendbe szedem magam is. Totál kivagyok tőle hogy megjött!!! :evil:
Majd még benézek. :)

KépKép
muffin

Sziasztok!Nekem nem volt jó éjszakám: :?
8-11-ig aludt,és utána két óránként kelt
:? Fáradt vagyok,és nyűgös.
Gyerkőcöket leraktam 9-kor,de még tíz után is duruzsoltak-Aludni akarok egy jót!! :( de most kenyeret sütök,mosok,meg ilyenek,pedig ilyenkor alszik még egy nqagyobbat,egyébként meg egész nap csak fél órákat :?

Kép
Kép
Kép
kike

Na most altattam el. Gyorsan reggeli. Este fini kakaslevest főztem. Isteni lett, de mire megfőtt a hús..olyan volt mint ha varjút főztem volna! :lol: :lol:

Wera! Ez a nyakelhúzós-befeszítős történet nálunk is megy.
Szerintem is csak hiszti, mert napközben olyan szépen eszik, estére viszont bevadul! :evil: Apa el sem hiszi, hogy milyen jó kisfiú is tud lenni!

A ti babáitok hogy viselik a meleget? Levente annyira nem bírja, hogy szinte egész nap pucérkodunk, a fincsi pancsit imádja, napközben ha csak egy kis textilpelust terítek rá, már tekereg egészen addig amíg le nem tornássza magáról, vagy vísít, míg ki nem takarom... :roll:
Tiszta Anyja, nudista lesz! :lol:

Ja, és meg fogom kérdezni a dokinénit, hogy nem-e árt hogy ennyit mozgolódik. Hasról oldalra fordul, oldalról hanyatt, éjjel a kiságyban keresztbe fordult :shock: eltolja magát adott esetben és nagyon erős.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

reggel már Apát ugrasztottam,hogy hozza oda Domi babát etetni,mert nem voltam képes felkelni se. :x :(

Kép
Kép
Kép
kike

Kike - sajnálom a rossz éjszakát.

Ronix - hát, erre a sulikezdés előtti őrületre nem is tudok mit mondani! Brutál lehet! Sok erőt és kitartást neked! Nem is értem hogy lehet egy baba mellett bármi mást csinálni...

És igen, ha főznöm is kéne tuti megzakkannék, amit meg is tapasztalhatok a jövő héten, ugyanis szünet lesz Teletáléknál! :twisted: Basszus, hogy fogom én azt túlélni?!?! :roll: :lol: Nóri már akkor is nyivákol ha csak pisilni megyek ki... Hát kiviszem magammal a konyhába a hordózoba, de úgy se szokta sokáig bírni! Ráadásul mindig akkor tojik be és rendszerint ki is folyik és moshatom a hordozó huzatát naponta! :twisted:

Én is úgy gondolom h a szopit kell erőltetnem, azzal nem lennék beljebb ha lefejném mert akkor totál rászokatnám a cumisüvegre. Úgyhogy kínlódunk tovább. :?

Kriszta - Nórinak csorog a fejéről a víz. Egész nap egy bodyban van, azt is csak azért adom rá inkább h legyen ami felszívja az izzadtságot, főleg ha a kezemben van és össze is izzadunk. Szerintem ez is közrejátszik ebben a nyűglődésben. Remélem legalábbis, mert akkor elmúlik ha jön a lehűlés. Úgy várom már mint a messiást...
Vendég

jó reggelt!

ronix!
hát... sulikezdés... ++++++ mást nem is tudom mit irhatnék. nem irigyellek!!!

kriszta!
hogy neked milyen erős babcid van! nem semmi hogy ilyeneket produkál.
a meleg nálunk is kiborító. szegény Bencém a szopiba mindig ugy beleizzad. egyébként ő ezt leszámítva elég jol birja. habár kicsit nyűgi... nálunk inkább apa aki nem birja. ma estétől külön is fogunk aludni. eddig a nagyszobában aludtunk utazóágyban. ma megyünk a gyerekszobába babcimmal ő meg marad a hálóban. az nem állapot hogy neki melege van és nyitva az erkélyajtó plusz megy a ventillátor (persze nem babcira), de éjszaka ha kelünk szopizni keze lába hideg a gyereknek. betakarni meg nem kéne mert ugy tényleg meleg van.

kike!
remélem napközben tudsz majd kcist pihenni, már amennyire engedi az időd.

vkata!
én nem parázok a fejtartás miatt :D nekem megvan a szopis gondom :D
egyébként a jobb oldalát Bence is jobban sezreti de elvan a másik oldalon is, és nem vettem észre hogy huzna a fejecskéje akármelyik irányba is. nah jó annyira amennyire még nem tudja tartani, de hát az meg a korral jár :D

jah egyébként teljesen kivagyok ettől az uj őrülettől. hogy szoptassam a gyerekem?!?!?!
marha jól kitalálta a védőnő hogy függőlegesen. nah és velem mi lesz? jó első a gyerek, nah de félóra szopi után... még jó hogy igy lecsökkent 20 percre a szopi :D de még igy is nagyon gáz.
igaz hogy a szopipárnán az én kincsem jól elvan, és valahogy megoldom hogy elérjen igy is a szájához a cici, nah de a derekam és a karom és mindenem?!?!?!? :shock: :shock: :shock:
mert ugyebár a szopipárna összekötve, Bence csücsül benne majdnem függőlegesen. és még élvezi is. nah de akkor én hogy férek oda????? hát ne akarjátok látni.
mindegy ugy néz ki hogy legalább nem jön vissza a kaja fele.
jah és ugyebár utána az a tortura. büfi (ez ugyebár alapból ok), nah de utána még a párnában van kb. 20-25 percet és csak utána a kiságyban. nah de az ugyebár már szopi 20-25 perc, büfi kb. 5-10 perc, és utána megint párna 20-25 perc. nah és éjszaka??? meg nappal is???? én mikor alszom???? mert ez egy órás macera igy. az éjszaka az nagoyn gáz volt.még jó hogy fél 9 körül evett és utána csak 3-kor. nah de mivel a szopik lerövidültek hiába hogy nem jön ki a kaja nagy része, de hát 5-kor megint enni kellett!!! igaz hogy utána megint csak 9-kor. és most éppen az ujabb párnában csücsülés fázisban tartunk, nah de akkor is. még jó hogy alszik...

juj megint hosszura sikerült, de valakinek el kellett mondanom. apának hiába mondtam hogy már most kivan a hátam fél nap és egy éjszaka után, az a fontos hogy a gyereknek igy jbob... nah igen, de igy meddig birom, és ha a tej rovására megy???!?!?!

Kép

Kép
timi1982

jah és nyugodtabban is ezsik. nem jár keze lába.
szóval örülök én, csak hát... még sem...
jó-jó, de igy nem fogom birni sokáig.

Kép

Kép
timi1982

Ez hihetetlen! Sikerült mindent befejeznem, még reggeliztem is, és most fejek :) remélem nem ébred fel mostmár erre a 20 percre ami hátravan mert ezt félbehagyni nem tudom... meg azt is remélem, hogy a futár nem most hozza majd a hintát, mert mondták hogy délelőtt...
amúgy rendeltem most egy másfajta cumit a fiamnak, nuk speciális etető, és ha beválik nagyon fogok neki örülni, mert ehhez nincs szelep+műanyagrész+cumi, amit mindug el kell mosogatni és ráadásul abból kettő van, ebből meg most 3--at rendeltem, és akkor egy kicsit lazább lesz ez a folyton mosogatós rémálom...
wera, szerintem akkor tegyél a hordozóba olyan eldobható pelenkázó-alátétet (ne tudom használsz-e) és akkor megspórolod a hordozó-huzat mosást :)
kike remélem tudsz ma valamikor pihenni...

KépKép
muffin

ja és a melegtől Eliot is teljesen kivan...meg én is... :)

KépKép
muffin

wera én se irigylem magamat-ráadásul apa reggeltöl estig dolgozik 10-11 óra mire hazér

és nekem még fözni is kell mindennap szinte és minden egyébb van még mellette mert kertes házban lakunk......
nem sajnáltatni akarom magam csak kicsit ki vagyok bukva

és mennék vissza dolgozni amire szerintem esélyem sincs hisz apa megint mondja hogy ki akar menni dolgozni na akkor végem van mint a botnak.............

ez a bögös korszak pedig....... áááááááááááááááá
nem is irom

Képimg][/url]
Kép
ronix

szerintetek mikor hozták a hintát? MOST... legalább megjött, csak pont fejés közben... már csak 10 percet kell kibírni a fiamnak alvással... ha meg több lesz esetleg, akkor még gyorsan összerakom neki a masinát :)

KépKép
muffin

ronix nem irigyellek... de a bőgős korszak talán hamar véget ér és akkor mindent jobb szímben látsz majd... én tuti megőrülnék ha bőgős lenne a gyerek...

KépKép
muffin

ezt már pláne nem hiszem el. Kész a fejés, gyerek meg még mindig alszik. Annyira jó, hogy végre van egy ilyen napom, hogy mindent sikerül megcsinálni. Az összes napunk felborult eddig, mert mindig kellett valahova menni, és most tök jó hogy ilyen nyugi van. Ráadásul péntek apa rövid napja, úgyhogy szerintem már fél négy fele itthon lesz, utána meg jön a hétvége. :) Most hirtelen nagyon jó kedvem lett. :)
Na ennek örömére leszaladok és kiterítem a 3. adag cuccot. :)
Majd még jövök. :)

KépKép
muffin

Muffin:majd kérünk egy Babás-hintás képet :D

Én is remélem hogy tudok majd pihenni,bár most nem úgy néz ki a dolog-nemrég evett,elmentünk a boltba-itt van az utca végén,persze kézben vittem,de hazafele már fájt a karom az 5és fél kilójától.
Álmos,most épp hisztizik,pedig nem fogom felvenni,ha csak nagyon ki nem izzad a nagy sírásban.

Múltkor néztem én is,hogy már lehet eldobható pelenkázó alátétet is venni-mit ki nem találnak? :roll:

Timi:sajnálom hogy ilyen nehéz helyzetben vagytok,gondolom hogy nem könnyű úgy szopiztatni-kitartás.

Ronix:én se irigyellek,mi majd jövőre éljük át a sulikezdést,mondjuk az sem lessz túl jó-egy éves picurival busszal.

Kép
Kép
Kép
kike

Volt egy hisztimentes szopink és most alszik!!!!!!!!!!!!!! Juppppppppiiiiiiiiii! Nem evett olyan rettenet sokat, de már ennek is nagyon örülök. Végülis már a 4. kajálása volt ma, pedig még csak 10 óra van... csak nem hal éhen :wink:

Muffin - de jó a kis Eliotnak hogy mindjárt hintázhat!! :D Feltétlenül hozzál róla fotót! :wink: Szuper h ilyen jó gyerek!

Mosolygás: próbáljátok ki a brümmögést, mintha autóhangot utánoznátok! NÁlunk az a favorit!! És az volt az első amire mindig elmosolyodott. Ha sírás közben csinálom neki, akkor sírvanevetés lesz belőle! :lol: Annyira imádom! Szoktam neki énekelni a Két pasi + egy kicsi sorozat főcímdalát, arra is kacag most már, főleg a végén, amikor (az amúgy elég mély hangommal) megpróbálom kivágni a magas cét! Nah, ez tényleg elég röhejes lehet! :P

Timi - én bodyban + zokniban altatom Nórit és egy vékonyka kispléddel mindig betakarom. Szerintem alváshoz kell, ha felébred, akkor leveszem róla. Általában jobban is alszanak a babák ha be vannak egy kicsit bugyolálva, biztonságérzetük van tőle.

Ronix - pffff, hát... kitartás! +++++

Csajok, Ti nem vagytok szénanáthásak :?: :?: :?: Én borzasztóan szenvedek már vagy 3 hete. Napi 100-150 zsepi az adagom, és már kezdek fulladni is. Eddig tudtam rá szedni gyógyszert meg volt olyan légzéskönnyítő vackom is, de most ugye nem lehet ilyeneket használni. A dörzsöléstől még herpesz is lett az orromban :(
Vendég

Timi - szerintem nem kell azért h teljesen függőlegesben tartsd Bencust szopi közben, mert az tényleg baromi fárasztó lehet. A lényeg h a feje jóval feljebb kerüljön a lábától. Pár hete már mi is más technikával szopizunk mint eleinte, pont a bukás + a büfi miatt. Én úgy csinálom hogy feje alá a karom, keresztbe rakom a lábam, (az van felül amerre a feje van) és így félig-meddig csücsül az ellenkező oldali lábamon. Mindezt úgy hogy majdnem teljesen szemben van velem. Remélem érthetően írtam. Így tud büfizni evés közben és bevált, mert mindig szokott is!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?