Hali!
Na, mi ma 6kor keltünk....gondoltam, hogy ez lesz...tegnap a mozi miatt kb. 1 órával hamarabb fektettük le Lilit....
Ma meg tiszta nyafi-nyügi....
Megnéztük Tarantino új filmjét, B. Pittel a főszerepben....nagyon-nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!! Ajánlom mindenkinek...végre egy olyan T. film, ami megközelíti az elsőt!!!
Annus!
Megnéztem én is a képeket! Rólad miért nincs kép!!!!???? Követeljük!

Ne csak te fotózz mindig, rólatok is legyen anya-lánya sorozat!!!
Petrus!
Sorry, értem, hogy a személyes kötődés miatt sértett, amit írtam, sorry. De sajna én 1000%-ban ezt tapasztaltam mindenhol....ameddig Magyarországon egy főnővér max. 120-140 ezer Forintot kereshet, addig igenis, mivel élnie kell vm.ből jól fog neki jönni a 'zsebpénz'....
Máskülönben mivel magyaráznád, hogy egy aggódó anyukával így viselkedett, rá sem nézett stb? Fári volt stb....de ha kapott volna egy borítékot és pár kedves szót, akkor vsz. segítőkészebb lett volna...
Amikor én Lilivel a kórházban voltam, akkor takarították csak ki normálisan a szobát, ha anyum adott pénzt a takinőnek....máskülönben 2 perc alatt ö.csapta az egészet....
A csecsemősök is amikor be szerettem volna menni fürcsire, hogy megnézzem hogy kell csinálni, meg pl. hogy kell szoptatni, vagy pelust cserélni, akkor közölték, hogy nem lehet....amikor közöltem, hogy én fizetnék ezért, mert meg akarom vhol tanulni, akkor meg tárt karokkal vártak!
KÉRDÉS:
Már múltkor kérdeztem, help pls

:Lilinek a vascseppeket és a Dvitamint -mivel kanálból kiköpi és nem tudom visszakanalazni (rázár)- cumisüvegből adom....beleteszem a tápiba, amikor pótlás kell és így megeszi.... EZT SZABAD?????? Nem árt a hatóanyagnak vagy valami????
Netti!
Alias Bébidivat szakértő társnőm.
Boró ruci:
Az első verze szép, egyszerű, de kicsit vékonynak tűnik az anyag...ha hüvi lesz, akkor vsz. fázna benne Boró, nem? A második szép, de én tuti hófehérbe öltöztetném!
Sztem az első nyerő ha jó az idő, az nagyon tetszik! Ha rossz...akkor talán egy 3. verzió...