A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

nika70
Salgótarján

de most már tényleg...

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

csajook irgum burgum most mi van?

Senki nem informál minket picikéről?????????

mérges leszek és nem jövök akkor többet :evil: :lol: :lol:

nika70
Salgótarján

Senki nem járt még erre?

Én csak kb fél órát voltam, mert a férjem jött vissza, hogy Marci éhes és üvölt. Mire odaért a kórházhoz, természetesen aludt mint a legjob kisgyerek. :roll:

Pici a lehetőségekhez képest jól van. A víz a bokájáról eltűnt, szed valami antibogyót, bár azt nem udom pontosan, hogy miért.
Hajdú doktornő nagyon kedves vele, folyamatosan rdeklődik, hogy mi a helyzet.
A vizsgálatoknak még nincs meg az eredménye, talán holnap. És akkor derül ki az is, hogy mikor mehet haza.
Most úgy gondolta, hogy ha talál itt jó orvost, akkor lehet, hogy itt szülne, és utána is visszajön majd UH-ra Dalmával.

Szóval még mindig semmin konkrétum. A CTG eredménye jó.
Ő izgul és fél.
De nekünk nagyon örült.

Mondtam, hogy ez azért van, mert múlt hét végén nem jött be Egerbe, hogy találkozzunk. :wink: :)

Egyébként én nem csináltam képeket, mert már nem olvastam ezeket a kívánságokat.

De azt elmondhatom, hogy Lili baba az éltben is gyönyörű és nagyon nyugodt.
Sissinek és Zsunak pedig nagyon szépen gömbölyödik a pocakja.

Én nagyon élveztem azt a pár percet amit velük tölthettem.
És végre már nem csak Sissivel s Picivel találkozhattam személyesen.
Vendég

Ha azt mondjátok a tegnapi képekre, hogy Beni nagyfiús, akkor várjátok meg, hogy a maiak elkészüljenek.
Megvan ugyanis Beni szemüvege. :wink: Igazi kisokos nagyfiú lett vele.

És kiderítettük, hogy emnnyibe kerülne Apának egy dioptriás napszemüveg. Olcsóbb, mint ahogy ő gondolta, így valószínűleg azt fog kapni tőlem az évfordulónkra.
2 hét és 3 nap múlva lesz 8 éve, hogy megismerkedtünk. :D
(Nekem a nyolcas valami miatt nagyon fontos szám.)

A dipotriás napszemüveg egyébként azért volt kérdéses, mert a normál szemüvege sima üveg, csak van rajta 2,00 és 2,25 cilinder. Na meg én mindenféleképpen polárszűrőset akartam, mert csak az az igazi. De lehet. :D :D :D
Vendég

köszönjük a híreket!!!
Akkor most miért is fektették be picit? :shock:
Toxémiagyanú miatt?
Mert úgy emlékszem, a vizesedésnél volt a fordulópont...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok

Képeket egyikünk sem csinált.Nem olvastam a reggeli bejelntkezés óta a fórumot.
Mi kb 12-ig maradtunk, utána indultunk haza.

Cat.hol vannak a képek?Kiváncsi vagyok a szemüveges Benire.

Márk kb 1 órája jött haza a kerianyujával,már voltunk egy opicit lent( de megbántam,mert találkozott a kis bnőjével és mivel Ő épp elment autóval nagy sirás lett belőle)
Szerintetek miért sir mindig a kislány után ha nem jön haza velünk vagy elmegy nélküle? Néha már olyan gondoltaok is megfordulnak bennem,hogy nem is szeret.Tudom,hogy ez butaság,de nem tudom mire véljem ezeket a kirohanásokat.Kb 2-3 hete kezdödtek.
Ha vkinek van tippe irjon.
Vendég

A vizesedés és a megvastagodott méhlepény miatt.
Vendég

Sziasztok..

Bocsánat,hogy én sem voltam miután hazaértünk :oops: :oops:

Ahogy hazajöttünk Lilit megetetem ,ebédeltünk és mentük csavarogni az Árkádba.

Pici irt még utána,hogy nagyon örült nekünk,és sokat segitett lekileg,hogy ott voltunk és biztattuk :lol: :wink:

Képet én sem csináltam,mert már nem olvastam ezeket a kivánságokat...bocsánat :cry:

Pici nagyon kis fitti,és csak pocakja van...én nem is tudom valaki,hogy lehet ilyen csinos kismami :lol: :lol:

Cat köszi a dicséretet Lili nevében is.Mikor hazaértünk még akkor is aludt :wink:

A mai szerzemények... :oops:

Kép

Kép

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Ja azt elfelejtettem irni,hogy nagyon örülök,hogy végre személyesen is találkozhattam veletek...

A többiekkel is jó lenne már...de majd biztos sikerül egy olyat is összehoznunk,remélem nem ilyen alkalomból mint a mostani :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sissi ne irj már ilyen butaságot,hogy nem szeret a fiad :shock: :shock:

Szerintem egyszerüen csak jól érzi magát a kis barátnővel és ennyi. :wink:

Annyira gyönyörű :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

örülök hogy a lehetőséhekhez mérten minden rendben van :):):):

Sisszi velem sem akar hazajönni a gyíerek ha kint vagyunk nem téged nem szeret hanem csak szüksége van már egy kis gyerek társaságra :):):)ezért sír nyugi :)

pirike nagyon cukik a rucik :)

cat várjuk a képeket :)

nika70
Salgótarján

Hoztam néhány fotót, Döméről új sapiban, és Döméről új járókában :D
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Nagyon jók a Döme képek!
Olyan kis édes... :wink: :D

Sissi!

Igaza van Nikának.
Márknak már szüksége van gyerektársaságra. Éas változatosságra is. Te az állandóság vagy. Ha nem lennél, akkor teljesesn kiborulna. Szüksége van rád és nagyon szeret Téged.
Vendég

És akkor a mai képek is következnek. Bocs, ha sok lenne!

Ilyen a kép a kertünk mögött:
Kép

Beni:
Kép Kép

Marci:
Kép Kép Kép
Vendég

pipacsmező!!! :shock: :shock: :shock: :D :D :D
Beni most kapta ezt a védőfelszerelést (hegymászó? még bele kell jönnöm a fiús dolgokba :wink: ) ? Nagyon tetszik neki, köntösben is, kint is, benti is :D
Marcinak meg jól látom, gödröcske van az állán? :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Van még időd belejönni ezekbe a játékokba.
Bob the builder. Tegnap kapta az egyik szomszédtól szülinapjára a védősisakot az övvel és szerszámokkal együtt. :D Azóta lesem akarja venni. Most ő Bob mester.

És igen, pipacsmező van mögöttünk. :D :D :D

Marci állán pedig hangsúlyosabb lett a gödör, mint a Benién. Apától örökölték. :)
Vendég

Jó reggelt ..még senki??? :wink:

Lányok nagyon szépeka fiúcskák...
Döme milyen sokat fekszik hason...Lili utálja :? Inkább oldalt és hanyatt alszik.

Beni nagyon cuki a szemüvegbe,jól áll neki,és MArcinak mekkora lába van :shock: Lilié fele akkora :wink: vagy csak a képeken látni úgy??? :lol: :lol:
Irigykedem a kilátásra :wink:

Lili ma megint reggel 6-ig aludt.... :wink: most kiváncsi leszek,mert 2-3 napja nem ittam 3 in 1 kávét..lehet azért alszik jól????Ma reggel amikor ittam akkor villant be,hogy lehet attól kel fel éjszaka???Majd ma éjjel meglátjuk,és ha igen,akkor inkább nem iszom :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Lányok vinném Lilit úszni.Mindenhol azt irják,hogy 3 hónapos kórtól??,Az reális szerintetek???
Nem emlékszem a fiammal mikor kezdtük el :shock:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok jó reggelt :wink:

Cat, nagyon édesek a fiúk :lol: :lol: :lol: :lol: A pipacsmező meg egyenesen gyönyörű.

Nemlajos, Döme is nagyon édi a nagy-nagy szemeivel és nagyon tetszik az új járóka én is gondoltam kéne egy ilyen az anyuékhoz lentre. :wink:

Törpiri, nagyon jók a rucik amit vettél.

Kép
Kép
minimano74

Törpiri, ehhez nem tudok hozzászólni én nem vittem a Vivit babaúszára.

Kép
Kép
minimano74

Jó reggelt!

Örülök, hogy minden rendben Picivel a lehetőségekhez képest! :)
és jó hogy hozzátok a híreket a blogról is, én regisztráltam, de se időm, se pedig a jelszavam nincs meg hozzá! :) :)

Örülök, hogy jóléreztétek magatokat! :) :) :)
Cat!

Nagyon szépek a fiúk, és nagyon jól áll Beninek a szemüveg!volt gond a szempillájával? :) Alpernek is ilyen kacsás köntöse van! :)
Marci nagyon ügyin lóbálja alábacskáit! és végre mosolyog a képeken! :) :)

Nemlajos! Nagyon édes kis podija van a fiadnak :roll: :roll: úúúgy meg harapgatnám :) :)
és nagyon jó a járóka, tényleg kicsi, de ahogy látom pont jó a mérete :)
mi most utazó ágyat szeretnénk, azt amelyiket a lehető legkisebb méretre lehet csomagolni. Bár jobb lenne ha kinn vennénk törökbe és akkor az ott is maradhatna nem kén e kicipelni :roll:

Törpiri! Nagyon ügyi Lilike. és lehet hogy a kávé, bár én mindig kávéztam és ne volt gond, talán azért mert terhesen is ittam kávét és azt mondják akkor születés után sem zavar be.

Sissi! igaza van Nikának és ezen ne szomorkodj, inkább örülj, ha megszületik a kicsi, lesz társasága Márknak, nem csak veled lesz el, hanem mással is eljátszik majd. :)
most mennem kell ,majd jövök, ha alszanak délben!

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok!

örülök, Pici a lehetőségekhez képest jól van! És ráadásul még a vízesedés sincs ez jó hír azért! De remélem most már minden rendben és hamarosan hazamehetnek!!!!!

Piri! Édes rucikat shoppingoltál megint csak!!!!

Sissi! Már hogy ne szeretne téged a kisfiad! De hogynem! Csak jó neki a szbadban!!!!!

Cat! Írtó helyesek a fiúk! Pláne a Beni abban a dögös melós szerkoban! Nagyon édes!!! és micsoda sexi kép a kis Marciról! Nagyon kis szépek vagytok!!!!

Nemlajos! Nagyon aranyos a kis Döme is! PLáne az első képen abban a sapiban! Nagyon kis fess fiatalember!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Jó reggelt mindenkinek!

Marci fél öt előtt kelt ma is, de most csak egy óra múlva aldt vissza. Lehet, hogy a kukoricasaláta mégsem volt nyerő. :roll:
Aztán negyed nyolc körül mocorgott, de én fáradt voltam még, és aludtunk tovább. Végül fél kilenckor ébresztettem.

Köszönöm a fiúk dícséretét!

Törpiri!

Három-négy hónapos kortól kezdve ajánlják a babaúszást, de legkésőbb 8-9 hónapos korig el kell kezdeni, vagy csak 3 éves kor után.
Én is akartam Benivel, de végül kimaradt. Most majd meglátjuk.

Asiye!

Milyen utazóágyat szeretnél?
Vendég

Asiye!

eEz a legkisebbre csukható és legkönnyebb, de ez nem hagyományos típusú:

Kép

Itt van a Brendon honlapján:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =0&whid=25

Gabi!

Hogy vagy?
Vendég

Vendég

de ez csak 6 hós korig jó :wink:
Iszonyat árak vannak a Brendonban :shock:

Köszönöm a Döme-dicséreteket :roll:

Cat, én sose ébresztem Dömét, bár 3 óránál többet nem nagyon alszik.

Holnap kedd, kíváncsi vagyok, eljutok-e jelnyelvre...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Most a Kenguru Gold helyén az Árkdban is Brendon nyilik :roll:

Én ott 1 rugdalózót vettem anno Lilinek,a többi horror áron volt :wink:

Asiye a terhességem alatt is ittam.(tejeskávét) :lol: ,akkor azt mondod nem lehet gond???
Na majd este meglátjuk.

Cat,pedig ma akartam enni kukoricasalit,mert azt mondtad nem volt gond...akkor még meggondolom :wink: :lol:

Nálunk itt van 5 percnyire az uszoda,ahova lehetne vinni úszni..2200/alkalom....

Nézegettm máshol se olcsóbb..sőt..és utazgatni se kell.

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Pici írta 20 perce:

"Levették a vért. Kétszer szúrtak. Pörög minden mióta megfogadtam Csaba dokit. Programozott szülés lesz. Július eleje max. De a mai eredménytől függ. Puszi mindenkinek."
Vendég

Vajon mikor mehet haza???

Gondolom a mai eredményektől függ....

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nemlajos!

Az a baj a Brendonnal, hogy mindenki így gondolja, hogy nagyon magas árak vannak. Pedig egyes dolgok olcsóbbak, mint máshol. Mi a mérleget és a bébiőrt is ott vettük, mert egy csomót spóroltunk rajat. Iagz, mindkettő akciós volt.
De ruhát még soha nem vettem ott.

Ez az utazóágy pedig Samsonite, ami szerintem sehol sem olcsóbb.
Vendég

Szerintem mindenhol ki lehet fogni akciós dolgokat....tök mindegy milyen üzlet :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Pici! Hát julius azért az már elég jó! Köszi Cat, hogy hozod az infot!!! Még a julius eleje is sokkal jobb mint a 2 hét mulvai időpont nem?? Vagy tévedek???

Kép

Kép

Kép
nócika

Most 31 hét körül jár nem???

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Gondolom ha lehet megvárják,hogy ne legyen koraszülött...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Júliius 17-re van eredetileg kiírva. Ha harmadikán császározzák, akkor pont betölti a 38. hetet. És lehetne mé egy héttel korábban is, és akkor sem lenne koraszülött.
Vendég

Nemlajos!

Én is nagyon ritkán ébresztem Marcit.
Most azért, mert kilencre jött a takarítónő, és előtte még meg akartam szoptatni.
Egyébként csak akkor, ha megyünk valahova időre. Illetve este legkésőbb hatkor vagy fél hétkor, hogy normális időben tudjam fürdetni és lefektetni.
De volt már olyan, hogy délután hatkor 5 órás alvás után ébresztettem fel. :shock:
Vendég

DE jó! Akkor talán most nagyobb az ilyedség ugye??? Ne harizzatok, de ebben a szív témában így nem nagyon vagyok jártas! Sőt inkább sehogysem! Most a baba szíve nem jó igaz?? azaz víz van a kamrában, de egyébként minden ok! Már bocsi, hogy így rákérdezek, de szeretnék teljesen képben lenni! Nos és mikor megszületik akkor valami gyogyot kap majd a baba?? Vagy hogy lesz szerintetek??

Kép

Kép

Kép
nócika

Lehet,hogy virusfertőzése volt Picinek,ez okozhat vizesedést a szivben....

Ugye nem irtam hülyeséget???? :oops:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nócika!

Még nem lehet tudni semmit. Lehet, hogy a víz a baba szívében el is fog tűnni addig. Valószínűleg valami fertőzéstől van, de ezt sem lehet még tudni.

Az pedig, hogy mi lesz miután megszületik, szerintem csak akkor derül ki. Majd megvizsgálják, csinálnak egy szív UH-ot is, és akkor ldöntik, kell-e tenni valamit.
Vendég

Ohhh! Így már értem! köszönöm! Ne haruzzatok, de ehez sajna tényleg nem értek! És ugye jobb ha megkérdezem mint magamtól kombináljak!!! Köszönöm a válaszaitokat!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika!

Azért vagyunk, hogy segítsünk, ha tudunk.
Nyugodtan kérdezz! :wink:
Vendég

Cat, és ilyenkor nem nyűgösebb Marci?
Csak azért kérdezem, mert holnap, ha megyek jelnyelvre, valószínűleg ébresztés lesz a dologból...

Jaj, megnyugodtam, hogy akkor mégsem lesz két hét múlva szülés. Nem is értettem... De akkor nem gond, hogy kapta a tüdőérlelőt??? :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Arra azt mondták,hogy nagyon jó,hogy megkapta... :?

Én ha felébresztem Lilit nem nyűgösebb...eszik és alszik tovább vagy még elötte egy kicsit nézeget.

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Cat! Köszönöm!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nemlajos!

Marci nem szokott nyűgösebb lenni tőle.
De ő eléggé jól képzett baba. Beni nem hagyja.
Ma például kitalálta, hogy csak olyasmnit játszik ami elég hangos. Szegény Marci forgolódik is eleget...
És este is mindig mesélés közben, vagy kiabálőás közben alszik el.
Szerintem ilyenkor már meg sem kottyan neki, hogy nem addig alszik amíg akar.
Vendég

sziasztok jaj de jó hogy minden ok picivel és ez a doki jó doki??? mármint a kórházi pletyók szerint?

nócika jó a vónalzód:):)

Tegnap este megkaptuk a paírt kisfiam hivatalosan is ovódás lesz februártól felvették az oviba juni 3-án SZŰLŐI értekezlet olyan furi még ez a szó hogy szűlői értekezlet eddig csak anyukámék jártak ilyenre mostantól már én is annyira nagy már a kisfiam de jó lesz neki mert gyerektársaságba lesz jajj már nagyon várom meg már ő is :)

nika70
Salgótarján

Gratula Gergőnek..igazi nagyfiú lett :lol:

Biztos nagyon jól fogja magát érezni :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Apropó, mesélés. Ti mióta meséltek Beninek?
Meg a szintén gyerekesektől is kérdezem ám! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nika!

Gartulálok. Gergő ovis lesz.
Beninek jövő héten derül ki, de nincs sok esélyünk rá.

Szülőin én egyszer voltam a bölcsiben. Nekem is nagyon furcsa volt.
Pedig én középiskolában nagyon sok szülőin voltam, mert nálunk a diákok is bemehettek. Sőt, néha mi tolmácsoltunk, mert voltak tanárok, akik nem beszéltek magyarul, a szülők pedig franciául.

Nemlajos!

Mi a magyar népmesékkel kezdtük kb Beni fél éves kora körül. Mind a négy kötetet elolvastunk. Kb. másfél-két éves korától már olyan könyveket olvasunk, ammiben sok kép van, és ez már interaktívabb, ő is beleszól.
Egyébként minél hamarabb kezded a mesélést, annál jobban fogja szeretni a könyveket és nagyobb lesz a szókincse is.
Marci azóta hallgat elalvás előtt meséket, mióta hazajöttünk. :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?