A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Sziasztok!

Itthon vagyunk tegnap óta csak nincs időm írni. Most is csak ezt az oldalt volt időm elolvasni és gyors helyzetjelentést adni.
Nagyon jólesett a hiányolásotok!

Ami: hangosan nevettem a ziziségeiden. Én eddig csak a hűtőbe akartam tenni a tápit a mikro helyett már párszor.

Sajnos nálunk a helyzet változatlan. Leventébe úgy kell beleimádkozni a kaját. Már megfordult a fejemben, hogy lehet, hogy tápszert kéne váltani, mert nem izlik neki.
Ha van energiátok megírnátok ki milyen tápit ad a gyerkőcnek. (tudom, hogy már írtátok, de nincs időm visszakeresni)
Tegnap volt a legrosszabb napunk alig aludt valamit és szinte egész nap csak sírt. A kezemben időnként megnyugodott és el is bóbiskolt, de hamar felriadt és újra sírás. Estére már nagyon fáradt volt azért nem is tudott elaludni, így levittem sétálni és mire leértünk a ház elé már aludt is. Kicsit lent voltam még vele, hoyg biztosan elaludjon. Feljöttünk és betettem egy idő után az ágyába. Aludt egészen 1 körülig, majd nagynehezen evett 100 körül (nagyon nagy küzdelem volt) és aludt 5-ig. Megint beleküzdöttem 50-et és volt vagy 7 óra mire elaludt. Sajna csak 1 órát aludt enni persze nem akart, így lementünk vásárólni és mikor megjöttünk megint nekiálltam etetni és nagynehezen megevett 130-at.
A dokit kérdeztem, hogy mitől lehet, hogy nem akar enni, de nem tudott rá semmit sem mondani. Nem tudom elhinni, hogy nincs valami baja ami miatt nem eszik. Nem ébresztem magától kel és mégis küzködünk. Bekapja a cumisüveget szív kettőt és elkezdi rángatni a fejét és feszeng. Ma délután 1-kor evett és utánna fél 7-kor kelt és akkor is csak szenvedtünk nemakart enni. Más gyerek lenyelné a cumuiüveget is az éhségtől.
Már nagyon kivagyok. Nem tudom, hogy hova lehetne fordulni, ha van valakinek valami ötlete az írja meg priviben, mert holnap költözünk és nem sűrűn tudok jönni.

Na ezért is írok most nektek, mert nem tudom mikor tudok legközelebb jönni. Nem tudom mikor lesz a másik lakásban net, de amíg nem veszi ezt ki valaki addig időnként feljövök, hga van időm. Még jövő héten van itthon Olivér aztán kezdődik újra a bölcsi, csak akkor lesz időm felsurranni.

Nagyon édesek a gyerkőcök!!!!

Ami: már akartam máskor is írni, hogy amikor Áront meglátom elösször azt hiszem Leventét látom. nagyon hasonlítanak.

Kata: Ha Olivér már megy bölcsibe megejthetjük a sétákat, ha van kedved.

Mi este fél 8-kor mentünk sétáni ma.

Na megyek, mert még fürödnöm kéne, meg jó volna aludni is egyett. Ma nagyon sokat "dolgoztam". Ja és este még szilvásgombócot is gyúrtam.

Na jó éjszakát!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 09:06-kor.
20150601134430

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 09:06-kor.
20150601134430

jaj, de korán van!!!!
De látom, Viki, te megelőztél...

itt a szélvihar, arra ébredtem, aztán meg rájöttem, hogy fejnem kell, különben egy nagy követ fogok a gyerek szájába dugni két óra múlva :shock:
úgyhogy most főzöm ki a fejős cuccot.

csajok, tegnap Nándika összehányta az ágyát tisztességesen, sikálhattam ki, de jó ez a kókuszmatrac, néhány óra alatt tényleg meg is száradt.
Nándika amúgy telezabbantotta magát, amiatt hányt - pont mértem előtte, amit nem is szoktam, és 140 grammot evett! :shock: Ennyi nem is fér bele a hasába! Ennyi nincs is a cicimben! :shock: legalábbis eddig nem volt.

KépKép
szkagi

képzeljétek, mostanában nálunk is megkezdődött a délutáni nyekergés: Nándi 6-tól 9-ig csak kézben bír meglenni. Nem ordít, szerintem nem fáj különösebben a hasa, de állandóan kajálna, meg nyekereg.
Tegnap a hinta-ötletektől végre eszembe jutott, hogy van egy baba-székünk nekünk is, afféle ringatós fekvőszék, Baby Björn, és beletettem - hát csajok, végre nyugi volt!!!! :D :D
Abban majdnem fekszik, csak kicsit emelve van a feje, lát minket (szerintem ez volt a baja, hogy nem látott fekve minket, és akkor van a legnagyobb nyüzsgés, nem akart kimaradni). Délelőtt már így főztem, Nándika velem a konyhában nézelődött, és este is, nem volt nyekergés, fürdés után simán bealudt! Tudott benne simán kakilni is, lehet, az is segített neki :D
(Timi, szerintem keress rá a neten, hátha nektek is jó, mert félig-meddig ül benne, de nem terheli a gerincét!)
na megyek fejni :roll:

KépKép
szkagi

közben elkezdtem visszaolvasni, láttam a gyönyörű babókat!!!!
(Nándika még mindig teljesen kiütéses :? )
Azt is láttam, hogy milyen szuper hinatfélék vannak, úgyhogy nem is nyomom tovább, ezeket imádják a gyerekek, szerintem jó befektetés mindenképpen!

Amit még akartam, csak elfelejtettem:
képzeljétek, a kicsi autómba nem fér bele a babakocsi, se a csomagtartóba, se az első üléshez :shock: . Talán majd a sportbabakocsi belefér, de az meg még hol van :shock:
és Szonját majd nekem kell elhozni az oviból Békásmegyerről, na meg bevásárlás-ilyesmit-dokit intézni hogyan fogok????
Gondoltam, majd hordozókendőben 8)
de a babahordozónkat sem tudom betenni az autóba, nem eléggé hosszú hozzá a biztonsági öv!!!! Az első ülésen sem!!!! :shock:
Totál kiakadtam, hogy a kkor a kicsivel SEHOVÁ nem tudok majd elmenni, csak babakocsival itt a faluban, vagy hordozókendővel, de azért egy kicsivel meg Szonjával milyen öröm lesz majd HÉVezni a csúcsforgalomban hazafelé :oops:

és ráadásul megjött a rendőrségi értesítő, hogy szíveskedjek tanúskodni, jelenjek meg a Hungária körúton ekkor meg akkor. Hát úgy bepipultam! Fel is hívtam, de szerencsére egy nagyon rendes nővel beszéltem, elpanaszoltam, hogy sehogy nem tudok elmenni oda, autóval sem, ha vallomás kell, jöjjenek ide érte. És úgy mellesleg nem is láttam a balesetet, amiről szó van.... hát azt mondta, megbeszéli, hogy mi legyen, ha tényleg nem bírok eljutni hozzájuk.
Komolyan, még az is megfordult a fekemben, hogy nem fogok legközelebb mentőt hívni baleseteshez, ha ennyit macerálnak utána... jó, majd megnyugszom, de most kiakadtam ezen...
meg főleg azon, hogy nem fogok tudni Nándival elmenni autóval sehová. Se úszás, se vásárlás, se doki, se Szonjáért...
két gyerekkel egyszerre pláne...

ja, ma én leszek egyedül a két kölökkel :shock:

KépKép
szkagi

fekemben=fejemben
bocs

KépKép
szkagi

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 22:48-kor.
Vendég

Jó reggelt!

Vagy még éjjel van? Mindenesetre a nap elfelejtett feljönni! :twisted:

Ági - tudom h az is macera, de nem lenne jobb ha inkább lecserélnétek az autót? Egyébként együtt érzek veled, nekünk autónk sincs és egyelőre úgy néz ki nem is lesz :(
Bár nekem még csak 1 babám van, de így sem tudom h fogom megoldani a közlekedést azzal a dögnehéz babakocsival :roll:
140 g??? Aztaaa! :D
Gyógypuszi Nándi kiütéseire!

Titi - jó újra hallani felőled! Nagyon sajnálom h Levi ennyire nem akar enni! Azért 6,5 óra alatt tényleg nagyon meg kellene éheznie! :? Bizony érdemes lenne másik tápszert kipróbálni! Nekem egyik bnőm is kísérletezett a tápszerekkel és nekik a Milupa jött be, állítólag az a legjobb ízű! Próbáld ki, hátha! Átéltem a minap én is h milyen szörnyű ha nem eszik a gyerek. Nóri is pont azt játszotta amit leírtál: két korty és hiszti stb. Aztán rájöttem h mohón kezdi, levegőt nyel és azért nem eszik tovább, mert fáj neki ahogy nyomja a levegő a nyelőcsövét. Esetleg másik cumisüveget próbáltál már? olyan sokfajta van, hátha valamelyik másik tipust jobban szeretné! Kitartás Titi, lesz ez még jobb is! Mi veled vagyunk! Jó költözést nektek és sok boldogságot az új lakáshoz! :wink:

[/b]
Vendég

Sziasztok!

Wera!
Köszönöm a hiányolást, élünk még.. :?
Minden rendben velünk, csak volt/van egy kis gondom. Apával a nehéz időszak minket is utolért, de mindent megteszek, hogy javuljon a helyzet.
Bízom benne, hogy sikerül!
Voltak emiatt nehéz napjaim, ezért is maradtam el. (többek között)
No meg a három gyerkőc is nem kevés feladatot ad, úgyhogy szabadidőm egyelőre nulla.
Emma jó baba, leszámítva, hogy tegnap volt a nagy üvöltés napja, gyakorlatilag az én kislányom, aki egyébként egész nap alszik, tegnap 11 után semmit sem aludt!
Meg is lett ennek a gyümölcse, átordította a napot, és csinálhattam vele bármit!
Túl vagyunk rajta, remélem, egyhamar nem ismétlődik meg!
Tejem van, sajna nem bőven, de még elég.
Hétfőn voltunk tanácsadáson, akkor Emma 4630g-ot nyomott.
Nem panaszkodom, mert ez a születési súlyához képest +1200g.
Mindezt pont egy hónap alatt.
Ezt az oldalt olvastam csak vissza, én is úgy vagyok vele, mint Wera, ha nem eszem eleget, nincs tejem. A kaját pedig egyáltalán nem kívánom. Borzasztó.... :?

Most mennem kell, mert hív a kiscsaj, de ígérem mostantól igyekszem jönni, és mesélek!

Pusszantás mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Sajna mi is nehéz időket élünk Tamással, már ott tartunk, hogy hozzám sem ér és amikor tegnap kérdeztem miért azt mondta, majd ha Leventével egyenesbe jövünk és lesz időm magammal foglalkozni (hogy lefogyak) akkor beszélünk róla. Azt mondta most ez van lesz majd jobb is. Ezen elgondolkodtam és arra jutottam, ha így nem kellek neki akkor vékonyan se keljek. Nem tudom mikor fog betelni végleg a pohár.
Hogy várhatja el tőlem, hogy türelmes, boldog kiegyensúlyozott és szép legyek ha nem ad érzelmi támogatást hozzá. Már elegem van teljesen. Most hogy nem szoptatok nekiállok fogyókúrázni, de ez nem azt jelenti, hogy az ő kedvéért, hanem magamért és még eldöntöm, hogy élvezheti e az eredményt.
Elvárja, hogy biztosítsam a megfelelő hátteret neki és én mit kapok cserébe???? :cry:

Na most jól kipanaszkodtam magam. Olyan gombóc van a torkomban szinte állandóan sírnék. De akkor még csúnyább a fejem.

Bocsi, hogy ezt így rátok zúdítottam.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Júúújjj, Marcsika! De örülök Neked!
Sajnálom az Apa-dolgot! Úgy látom elég sok baj van az apukákkal! Meg kéne nevelni őket! 8) :lol:
Remélem azért minden jól alakul majd! Kitartás!

Nálunk mintha kezdene javulni a helyzet! Mondom mintha! Remélem az az, és nem csak egy rövid ideig tartó jó állapot! Pontosabban jobb. Nem panaszkodom már, mert így ahogy most van, elég elviselhető! Azért titkon reménykedem benne, hogy lesz ez jobb is!

Ma husi levest főztem meg dagadót töltöttem rizzsel. Alig várom, hogy felébredjen apa, mert már ennék. Hajnalban jött haza a szigetről. Annyira hiányzik. Nem cserélném el Vikit, félre ne értsetek, imádom ezt a kis csajt, de hiányzik a sziget!! A bulik annyira nem is, de az ilyen fesztiválok...Imádom őket! Nem baj, jövőre elmegyünk!
Most is mehettem volna a páromékkal, de nem hagyom itt Vikit! Az tuti!

Barcikán lesz a KASZA napok, majd kimegyek oda. Mini-sziget, inkább mikró, de a fesztivál fíling itt is megvan!

Most alszik a babám is, egyem a szívét! Megjött a szundikendője! Hát úgy szorítja az arcához, meg morzsolgatja! Annyira édes!

Megnézem élnek-e még! :lol: :lol:

sz.andi

Tita! Nyugi! Teljesen igazad van! Ne miatta fogyjál le! De egyébként értem, és átérzem amit mondtál! Velünk is hasonló volt a helyzet! De megpróbálok nem foglalkozni vele. Ő csinálja a dolgát, én foglalkozom a kicsivel, és majd újból megtanulunk közeledni egymáshoz és most már hármasban együtt élni.

De addig hatalmas erőnek kell lenni bennünk!

De az tényleg csúnya dolog a Párodtól, hogy "majd ha Leventével egyenesbe jövünk és lesz időm magammal foglalkozni (hogy lefogyjak) akkor beszélünk róla" Ilyet hol szabad mondani? Nem élik át azt amit mi! Nem az Ő testük torzul el azért, hogy a közös babát megszülhessük. Magáról a szülésről nem is beszélve. Ráadásul melyikünk érzi jól magát a plusz kilókkal? De majd lemegy!
Sajnos ezeket a dolgokat nem értik! Persze sok mindent meg mi nem értünk, de nem szabad ennyire megbántani a másikat!

Tita! Kitartás! Tudom, hogy könnyű mondani, de én is átmegyek ezen és tényleg türelem kell és sok erő!!

sz.andi

sziasztok

látom mindenütt vannak gondok ezek a hülye kispapák :x

ahogy irjátok hogy szinte mindenkinél elöjön az apás gond kezdek én is "félni " hogy az enyém mikor örül meg

én is elkezdetem fogyozni de én mindig is kiselefánt voltam nem tudom milyen lesz
ö azt mondja nehogy még a fogyokura miatt is parázzak elég a sok gyerek miatt para ö igy is imád

nekem inkább az a gondom hogy soká jön haza 10-11 ora
sokszor nem csak a munka miatt hanem pince buli haverok stb
mikor szová teszem és betelik a pohár azt mondja miért nem megyek én is
mondjam meg mikor akarok menni és mehetek
de én nem akarok menni

mi is sokat kinlodunk a hasfájással ezt az evés gondokkal küzdöknek irom
és ettünk beba ha-t
aptamil-t
most milupát eszünk ez ugy néz ki jo
de én is kiprobáltam másik eteö cumit nagyobb lyukut, más formájut,
etettem fekve ülve hordozoban hátha az is gond
szoval kitartás és proba

Képimg][/url]
Kép
ronix

Hat nalunk se jobb a helyzet. Nem akartam panaszkodni,de ha mar igy elojott. Csak azt nem ertem,ha mi ennyire boldogok vagyunk a kisbabainkkal ok miert nem? Hiszen az ovek is.
Az meg hogy elitelnek a testunk miatt szerintem eleg mocsok dolog.
Egy kisbaba barmit meger. Hanyan megadnanak sokkal tobbet is mint egy kis sulytobblet csak hogy lehessen. Raadasul ez visszafordithato mert kesobb ugyis lemegy.

Linda!
Vegul mi van a penzzel? Gyest meg nem kaptam en se.
Vendég

Sziasztok!

Titi,Maria! Jó hallani felőletek!
Apa gondot nagyon sajnálom,nálunk is hasonló a helyzet,tegnap borult a bili végképp!
Apa alttta Áront és már ő is majdnem aludt mikor mondtam,hogy álljon fel és sétáljon mert így nem fog elaludni!
Úgy rámordított,hogy szóhoz sem jutottam!
Persze 2 perc múlva bocsánatot kért,hogy neharagudjak,de tudom milyen ingerlékeny ha álmos!
Mondtam,hogy én is mindig álmos vagyok mégsem ordítok vele,és legközelebb mi lesz megversz vagy mi???????????
Tisztára kiakadtam!
Tudni kell róla,hogy mindig egy aranyember volt,soha egy hangos szó semmi!
Tisztára meghülyült!
Tegnap este átbeszéltük,hát meglátjuk mire jutottunk!

Áron este 7 kor evett,8-kor aludt, éjfélig vártam,hogy felébredjen,de nem kelt csak 2-kor!!!
Hát ne tudjátok meg azt az üvöltést!
Annyira éhes volt és nem jött olyan sebesen a tej ahogy szerette volna!
Iszonyú volt!
Aztán fennt volt 2 órát! :twisted:
Ma de volt egy nem veszek levegőt roham,aztán képzeljétek megette az új tápszert MILUPA MILUMIL HA!!!!
Ez a negyedik amit kipróbáltunk!
Aztán betettem a kiságyba a játszószőnyegre és egyszer csak elaludt!
Azóta nyomja,de mindjár ébred!

Tápszer:próbáltuk a Hmana Ha-t ezt egy darabig ette,Aptamilt,Beba start-ot nem eszi,remélem a Milupa beválik!

Titi! Én is láttam már hasonlóságot,de más babával is!
Néha olyan egyformák!

Apákhoz,babákhoz kitartás!

Most megyek,még jövök!

Szép napot!

Kép

Kép
ibm

Hat nalunk se jobb a helyzet. Nem akartam panaszkodni,de ha mar igy elojott. Csak azt nem ertem,ha mi ennyire boldogok vagyunk a kisbabainkkal ok miert nem? Hiszen az ovek is.
Az meg hogy elitelnek a testunk miatt szerintem eleg mocsok dolog.
Egy kisbaba barmit meger. Hanyan megadnanak sokkal tobbet is mint egy kis sulytobblet csak hogy lehessen. Raadasul ez visszafordithato mert kesobb ugyis lemegy.

Linda!
Vegul mi van a penzzel? Gyest meg nem kaptam en se.
Vendég

bocsi :oops: 2szer ment
Vendég

sziasztok.

Maverick még semmit se kaptam, majd holnap felhívom őket hogy beérkezett e. De most láttam hogy van postafiókos cím is. Én a széchenyi tér 9. szám alá küldtem a levelet. Te melyik címre küldted? Gondolom azért így is beérkezett.

Kép
linda24

Linda!
en is a rendes cimre,semmi postafiok.
Vendég

Lányok, a gyest még én se kaptam meg, pedig személyesen vittem be. Hétfőn lesz 4 hete, és átutalásra kértem! :roll:

Kép
dittke

Sziasztok!

Babák nagyon édik! Egytől - egyig!

Titi! Jó, hogy jelentkeztél! Sajnálom amit a Tamás mondott! Elég nagy szemétség tőle! És igazad van! Ne érte fogyj le! CSakis magadért!

Szerencsére nálunk ilyesmi gondok nincsenek! Sosem járt el apa sehova, kivéve anyósomékhoz! Sosem ivott, még én többet iszok ( én sem, csak esetleg társaságban egy Carolinest, vagy Baylest lehet nem így kell írni.)
Neki a munka a mániája. Most itthon volt egy hetet és már látom rajta, hogy nem találja a helyét. Nem tud egyhelyben ülni. Mindig csinálni, szerelni, építeni, rombolni, javítani kell valamit.
Kicsit a munkahelyével kapcsolatban bolondult meg, mert ott akarja hagyni. Na de majd még meglátjuk hogy alakul.

Ma olyan kényes és szomorú helyzetbe kerültem. A lángososnál álltunk sorban és ott állt az egyik ismerős bácsi. Kérdeztem tőle, hogy megvan-e már az unokája, mert tudtam, hogy augusztusban születik. Mondta, hogy már nincs :cry: Hallottam én, hogy született egy baba, akinél szív-és érrendszeri fejlődési rendellenességet állapítottak meg. Elvitték Debrecenbe, onnan Pestre, de Pest visszaküldte Db-be, hogy nem lehet operálni és 2 naposan Debrecenben halt meg. A legrosszabb, hogy teljesen egészséges babát vártak, havonta volt UH-ja, voltak 4 D-n és nem látszott. Mivel a csajnak 3. császára volt, így megegyeztek, hogy a császár közben elkötik. Erre a baba meghalt. Neki meg nem lehet több gyereke.
És én nem tudtam, hogy az övéké volt a baba! Azóta is az jár a fejemben. Nekem nem kell 3. gyerek, mert hogy is írjam...... nem merném vállalni a kockázatot, hogy egészséges lesz-e.
És nagyon szerencsések vagyunk, hogy egészséges gyermekeink vannak!

Közben alig tudtam szegénynek mit mondani, elkezdett sírni, szóval szörnyű volt.

Kép
szly27

Muffin! Most erről te jutottál eszembe! Nagyon szerencsések vagytok ti is, hogy van nektek Eliot! Megnéztem a kisfilmet, és nagyon megható. Remélem nem bántottalak ezzel!

Kép
szly27

Sziasztok!

Most sütöm a Vera féle fánkot! Remélem olyan jól sikerül mint múltkor!

Sajnálom az apa dolgokat, de majd belejönnek ők is!

Szly, tényleg kényelmetlen lehetet a helyzet. Szegény, milyen szörnyű! olyan igazságtalan az élet! :(

Muffin, én is megnéztem a kisfilmet, megható! Minden tiszteletem a tiétek, hogy ilyen sok erő van bennetek és Eliot nem is kivánhatna magának jobb és szeretőbb szülöket nálatok!

Titi, Marcsi gyertek gyakrabban én se tudok túl sürün irni, de olvasni mindig megpróbálok! 8)
tényleg nem is mesélted mi volt a dokinál Titi?

Babák, szebbnél szebbek!
bencuri

Halihó!

Szly - hát, ez tényleg nagyon szomorú történet! :cry: Szegény bácsi, rossz lehet neki, gondolom nem csak Te kérdeztél rá, hanem már 100-an mások is. De emiatt ne legyen lelkiismeret furdalásod, honnan is tudhattad volna?!? Rossz ez nekik így is meg úgy is, nem kell h még Te is edd magad emiatt!

Ami - na, mondtam én hogy a Milupa a nyerő! :D Remélem Titi is olvasta és kipróbálja, hátha Levinek is bejön!

Marcsi - örülök h jelentkeztél! Az apás gondoknak nem, de biztosan megoldjátok! +++++ Kérünk Emma fotókat!!!!!!!!

Szörnyűek ezek az apákok! Az enyém férj ehez képest akkor még nagyon ari, mert ő nem bánja hogy híztam, így is nagyon tetszem neki és ha tehetné minden nap rám ugrana, csak hát nekem nincs hozzá energiám! 8) Nem jár szórakozni és imád Nórival foglalkozni. Vele is az a baj, hogy elég hirtelen természet és nem túl figyelmes, mindent a szájába kell rágni, mindenre kérni kell, de végülis akkor azért általában megcsinálja. Ha épp nem felejti el... :P
Csak ő is rengeteget dolgozik plusz irtó nagy alvás-igénye van (napi 10 óra), úgyhogy meg se próbálom megkérni h éjjel vagy reggel keljen fel a gyerekhez.
Hát, nem könnyű ez, akárhogy is van, de nagyon igyekszem mindennek a poz oldalát nézni. Van egy tündéri ördögfiókánk, akit imádunk, aztán majdcsak lesz valahogy! :wink:

Ma megint irtó kevés tejcsim van, hiába is eszem és iszom rendesen. :cry: Már nem vagyok hajlandó idegesíteni magam emiatt. Nóri meg türelmetlen, szerintem még azt a kicsit se szívja ki ami benne van. Ha nem jön 2 szívásra akkor eldobja az agyát. :evil: Reggel óta kínlódtunk, de mindig csak pár kortyot tudott enni, fejni is csak 2x20 ml-t tudtam, így az előbb adtam neki 120 tápot és azzal végre elaludt. Muszáj volt mert reggel 8 óta ébren volt és üvöltött. Megsajnáltam. Így most tud pihenni és azt hiszem én is ledőlök egy kicsit mert nagyon elfáradtam. Hátha estére termelődik még valamennyi tejcsi.
Vendég

Bencuri - :D lemeóznám a fánkodat, ha nem baj! :lol: :wink: Hogy neked mikre van időd?!?! :shock:
Vendég

Sziasztok!
Szly:sikerült vírustalanítani a gépet?Mert rtak neked az oldalin amit ajánlottam :wink: Bár gondolom tudsz róla :oops: Csak kérdezem :)

Jajj,ki vagyok merülve-ma olyan nyügi szegény Domim :? Biztos az idő miatt.

Megcsináltam ma a csokis sütit-el is fogyott jó hamar,most meg nyögök a gyomrommal :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Még nem néztem! Köszi, hogy szóltál, megnézem mit írtak!

Kép
szly27

Bocsi-most olvastam vissza kicsit-Szly-ez tényleg borzasztó-még olvasni is rossz volt-szegények :(

Sokszor már én is belegondoltam,milyen szerencsés vagyok három gyerkőccel-a gondok,és nehézségek ellenére.Sok embernek nem adatik meg,ami nekünk igen,tehát sose a rosszat nézzük,hanem azt hogy egészségesek,még ha olykor kis rosszcsontok is.

Kép
Kép
Kép
kike

szly:szívesen,majd írd meg mi van-sikerült-e a dolog :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Na megnézte, megpróbáltam, de nem tudom megcsinálni, amit ott írtak, mert kér azonosítót, ami nekem nincs. :cry:

Kép
szly27

Lekopogom, kop kop kop, de Jázmin ma egy angyal. Délelőtt aludt, aztán evett, azóta a kiságyban van. Magától elaludt, felébredt, mosolygott, nem vettem ki, most meg megint alszik. Ahoz képest, hogy két napja a kiságyba sem lehetett tenni, mert üvöltött! Biztos csak melege volt!

Kép
szly27

Csajok! Ebből vettem 2-t a vaterán. Vadiúj, 68-as méret, szerintem télre pont jó lesz. Ha valakinek kell az egyik, szívesen tovább adom. 700 Ft + posta.

Kép
Vendég

Szly:ment Pü! :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!
Ma gyönyörű napsütéses idő van nálunk, igy délelőtt voltunk egy hatalmasat sétálni! De amúgy Laura ma nem nagyon akar aludni! Épp mondjuk most elaludt, de még csak fél órája alszik. Meg a délelőtti sétakor aludt egy órát. Összesen ennyi! Bár nem bánom, mert szinte egész nap nézelődött, figyelt, mosolygott. Most a mostani elalvása előtt kezdett nyűglődni, de szerintem pont azért, mert már álmos volt!

Apa most elment egyet biciklizni, meg nézelődni a nagy bevásárlóközpontba (ahova gyalog nem lehet eljutni - kocsink meg nincs). És már telefonált, hogy tudott a babakocsira esővédőt venni, ami itt ebben az országban nagyon hasznos (eddig csak egy kölcsönben volt nálunk) :).

Muffin!
Nagyon jó a video!

d.dodó

Hoztam egy pár képet is!

Kép nagyon figyelek

Kép ásítás

Kép az új ruhában

Kép

Kép pici mosoly

d.dodó

Wera: igen olvastam és a Tamással hozattam is. 3-kor azt adtam már neki és megevett 100-at belőle rángatózás nélkül. Az elején persze megint csinálta a feszkot, de amikor megérezte az ízét úgy igazán akkor elkezdte enni. Sajna elég sokat kibukott belőle a rákövetkező órában, de talán alakulni fog. Ja és még vagy 40 teát is megivott. Amikor issza a teát szívja, szívja és közben nem vesz levegőt, aztán amikor már elfogyott a szufla elengedi a cumit és nagy üvöltéssel vesz levegőt. Kész vagyok tőle. Erre nem tudom mi lenne a megoldás, próbálom közben elvenni tőle, de akkor meg azért üvölt. Egyszer csak felnőnek ezek a gyerkőcök. :lol: :lol: :lol:
Eddig nem is gondoltam, hogy ilyen problémák is léteznek. :lol: :shock: :?

Bencuri: Leventét kendőben vittem a dokihoz, mert nem fértem volna be a vetkőzőbe a kocsival. Amikor bementem és mondtam hogy a 6 hetes kontrollra jöttem kicsit furán néztek rám. Érdekes lehettem a magamra kötött gyerekkel. A doki mondta, hogy ha engem nem zavar nem kell levennem magamról a gyereket úggy is felfeküdhetek. Így Leventével együtt feküdtem fel a vizsgáló asztalra. Elég mulatságosan nézhettem ki. A doki amúgy nagyon kedves volt, de mivel már korábban elhatároztam, hogy nem adok neki pénzt mert semmit nem tett érte, így nem is adtam. Bár kicsit lelkiismeretfurdalásom volt, de már elhatároztam magam.

Na mennem kell mert dolog van.

Majd még jövök.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Tita, sajnálom, szerintem nagyon nem szép Tamástól hogy így viselkedik, elég volt olvasni és olyan dühös lettem. Valahogy nekem annyira nyílik a bicska zsebemben, ha egy férfi ilyet mond. Van két gyermeketek, mindent megteszel értük, közben még költözködtök is, háztartást vezetsz, próbálsz szoptatni is és nem
"szeret" mert van rajtad néhány kg??? Potyka mindig azt mondja, hogy türelmesnek kell lenni az apákkal, de ez nagyon nem szép... én is dühös lennék rá...

Marcsi! Örülök, hogy előkerültél és drukk, hogy meg tudjátok oldani!

Laura, nagyon kis édes husis, Dodó!

Wera
, hajrá hogy javuljanak a szopis gondok, én nagyon megértem az ilyesmit...

Nálunk egyelőre nincs válság, de szerintem azért mert férjecskének kevés a munkája és sokat volt itthon. Nagy ajándék ez most nekünk... Adélért odavan, sokat foglalkozik vele, éjszaka meg nem ébred föl, ha mi fent vagyunk. Az együttlétet nem erőszakolja, pedig tudom, hogy hiányzik neki... Számítok rá, hogy nekünk is lesz egy-két nehéz hetünk, ez szinte törvényszerű...

Kép
andkata

muffin: reg hatodtam meg ennyire( oszinten jol esett konnyezni: koszonom). Gratulalok! NEm csak az osszeallitashoz, hanem leginkabb ahhoz a hozzaallashoz szeretethez, es erohoz amivel megajandekozod minden nap ezt a kicsi fiut! Amikor elkeseredek valamin, vagy gyengenek erzem magam, Rad gondolok es seggbe akarom magam rugni....Jo hogy itt vagy koztunk, nekem peldaerteku a felfogasod, erod, es dinamizmusod!
Vendég

draga gyermekem ma megint olyen t muvel amit meg eddig soha. Delelott aludt 3 es fel orat en ebresztettem, es most is alszik 4 ota. Szep ejjszakank lesz....
Delutan kis idore apaval maradt, en elszaladtam vasarolni, de termeszetesen nem tudtam venni semmit. NAdragbol a 38as kicsi, a 40es nagy, igy ferjemnek vettem egyet, meg more milk kapszulat magmanak, hatha segit, mar alig van tejem:(
Szoval kicsit depis hangultba ertem haza jol kibogtem magam, hogy milyen gnom alakom lett, de ferjem vigasztalt ezerrel, hogy csak a boltok szarok, az alakommal nincs gond :lol:
Mindenesetre ettol nadragom nem lett, es ilyen hideg idoben mint a mai is az egy szem gumis szoknyam eleg keves.
Na de osszel csak tudok mar magamrapreselni valamit.....

NA megyek amig Anna alszik rendbe teszek mindent es elokeszitek estere.

A nehezsegekkel kuzdoknek nagyon sok erot kivanok!

Bar szerintem mindenkinek megvan a maga "terhe" fajdalma, felelme....szoval minden anyukanak sok sok erot es pozitiv energiat!
Vendég

Anyjuk - bár nálunk nem szokott gond lenni az éjszakai alvással, most én is tartok kicsit tőle, ugyanis Nóri is fél 3 óta alszik!! Ha hagyom, lehet h csak éjfél körül ébredne fel, úgyhogy most még várok 10 percet és felébresztem. Végre megteltek a cicik is, remélem jól belakik, gyorsan megfürdetem és vissza is alszik. Na jah, ahogy azt Móricka gondolja... :twisted:
Sajnálom h neked is kevéske a tejcsid! Én sose gondoltam volna h ennyit fogok ezzel szenvedni. Olyan igazságtalan h ha valaki mindent megtesz érte h legyen, akkor miért nincs?????!!!!! :evil:

Jóéjt mindenkinek!

Ha kell valakinek a rugi, (ami egyébként plüss - az előbb elfelejtettem odaírni :D ) akkor szóljon, szerintem marha olcsó ennyiért. Boltban én mindenhol 2500-3000 körül láttam hasonlókat!
Vendég

Sziasztok!
Én Laurát most tettem le aludni! Gyorsan leszaladtam a mosókonyhába, mert ma van mosás 6-tól 10-ig....először délután 2-től 6-ig akartam (időintervallumokra lehet bejelentkezni) de mikor megláttam milyen jó idő van, inkább átraktuk a bilétát estére). Ez annyiból is jó, hogy nem kell pontban 10-kor lerohanni a ruháért, mert 10 után már nem moshat senki!
Remélem éjjel is jól fog aludni Laura!

Amugy én is pont tegnap vettem nadrágot. Mert szerintem az eddigi xs-es és 36-os ruhatáramat elfelejthetem (legalábbis egy időre biztos). Az a legnagyobb baj, hogy nem csak a hasamra híztam, hanem a combomra is, és onnan még nehezebb lefogyni. Na de vettem egy nadrágot (kéne még többet is). és a 38-as lett jó rám.

Na, megyek, vacsizom gyorsan valamit!!

d.dodó

Dóri - tündéri ez a kiscsaj!!! Az első kép a kedvencem! :D Furi lehet ez a mosókonyhás történet, hogy be kell jelentkezni meg minden. Főleg egy baba mellett időre csinálni bármit :? . Elismerésem! :wink:

Képzeljétek! Ahogy írtam, Nóri is egész délután aludt, azt hittem most nem fogom tudni letenni. 8 után ébresztettem, evett, pancsizott, evett és most újra alszik! :D Remélem most már csak 4 körül ébred legközelebb, ahogy szokott! 8)

Na, most már tényleg elköszönök! Úgyis egyedül lézengek itt. (Apa dolgozik, nincs jobb dolgom :roll: ) Most 7 napig nem lesz itthon egyetlen délután sem, csak éjfél után ér haza ilyenkor :( .
Vendég

Wera! Ha nincs rá jelentkező, akkor én lecsapok rá! Többiek? Egyébként köszke!

sz.andi

Most nézem, hogy nem is 38-as, hanem 36-os nadrágot vettem! :shock: Akkor ezek szerint előtte meg 34-es volt!

wera!
Köszi a dícséretet a lányom nevében is!
Hát igen, furcsa volt megszokni ezt a mosási rendet, de valahogy mégis jó. Ilyenkor egyszerre kész van minden. 4 órás intervallumokra lehet bejelentkezni, és ez alatt a 4 óra alatt csak én használom a mosókonyhát 3 mosógéppel és 3 szárítóval (bőven kész szoktam lenni). és ami még jobb....amióta igy mosok, azóta nem is vasalok. Mert mindig ugy megyek le, hogy tudom mikor jár le a szárító, és akkor melegen össze tudom még hajtogatni, így nem kell vasalni. Hát igen, egy a hátrány....eddig hétköznapokon is meg tudtam csinálni, de most csak hétvégén, mikor itthon van Ati, addig ő vigyáz a gyerekre. De ha épp etetek, akkor ő megy mondjuk átpakolni a mosógépből a szárítóba!

d.dodó

Teszek fel képeket, kicsit sok, de tündérke volt délután. Apukájával beszélgettek.. :lol: :lol:

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Kép Kép

Kép

sz.andi

SZÉP JÓ REGGELT!
ILYEN SEM VOLT MÉG, HOGY ÉN LEGYEK AZ ELSŐ! :lol: :lol:

MEGYEK ETETNI, KÉSŐBB BENÉZEK.

sz.andi

Titi, mondta a kiló dolgot, vagy Te értetted bele? Mindenestre fura. Együtt szültetek?

Most olvastam, gogy a 8. hét körül van egy újabb hormonroham, a tejcsináló prolaktin küzd a gyerekcsináló ösztrogénnel, ezért lehet tejgond, de jól orvosolható gyakori szoptatással. :)

potyka

Jó reggelt!

Andi - Te jelentkeztél először úh a tiéd a rugi! :wink: Írj privit a címeddel, a héten átveszem az eladótól és küldöm ahogy tudom. Nemtom mennyi lesz a posta, úgyhogy ha feladtam megmondom, és ráérsz utána utalni. Ok?
Viki irtóra formába volt az este! :D :D Annyira drága! És az az apás kép... eszméletlen jó! :lol: :wink:

Potyka - már hiányoltalak! :D Hogy vagytok? Hogy bírsz a kis ötös fogattal? Készültök a suli-, ovikezdésre? Köszi a múltkori privit, nagyon rendi volt tőled h írtál. És bocsi h nem válaszoltam. Megírtam de elszállt és nem volt türelmem újra bepötyögni. :oops:
Most a legújabb kínom h nem nagyon akarja elfogadni a bal cicimet a majmocskám. Pedig az a "jobban termő". Úgy sír rajta mint akit nyúznak, pedig szépen jön belőle :roll: . Lehet h nagyon spriccel? De ha nehezen jön azt se szereti... :twisted:
Vendég

Te Potyka! Lelóg a vonalzódról a figura!!!! :lol: :lol: :lol: Hogy csináltad ezt?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?