Orsi:

Csak ha fizeted is….
Tescoban vettünk mi is 2 db body-t. Nekem nagyon tetszenek, és igen megérte, de viszonylag sok ruhánk van, azért többet most nem vettünk.
Sillia:

Jó, hogy tetted ezt az összehasonlítós képet. Lócinál láttam, hogy nőtt, de valahogy ugyanolyannak láttam mégis…. már nem.
Dalma miatt ne keseregj. Egyszer csak történik valami, és megtörik a jég. Szorítunk, hogy mielőbb bekövetkezzen (és ne valami rossz legyen).
Na, látom, hogy Gabi1 szinte ugyanezt írta. Nem baj, nekem is ez volt a gondolatom, úgyhogy ez tuti igaz.
Áfonya: ….oh. Nekem ez valahogy kimaradt. Nagyon sajnálom, de azt hiszem, a legjobb döntés, amit hozhattál a baba és Áfonya érdekében is.
Gabi1: hurrá-hurrá-hurrá, hogy végre megszűnt!
Rékának is nagy hurrá!!!!:D. Nekünk sajna 2 napja megint foltos a bugyink

.
Fényképeket jó, hogy hoztad. Olyan édesen tud nevetni a picúrod. Másik két lányod pedig sokat nőtt ősz óta! És Norbi is.
Bond:

végre tettél fel magadról képet!!!!

…..De mi van, ilyen lassú a géped?????
Cirkuszfeszt.: a vidék minden jóból kimarad…..
Dodi:

köszi, remélem, tényleg így van. Ma is jól érezte magát, de örömmel jött haza is. Úgyhogy kicsit megnyugodtam.
Neked akartam még írni, hogy egyszer beszéltünk az elalvásról. Napközben sajna még mindig megy a seggriszálás, de néha, na fáradt, az is jó, ha hasrateszem a babakocsiba, és ringatom. Mondjuk most az utolsó hétben ez nem vált be, sőt, legtöbbször le sem tudtam tenni a vállamról.
Viszont este már 5 alkalommal is sikerült, hogy félálomban volt, és letettem hasra a kiságyba, erre felemelte a fejét, nézegetett, beszélt, párszor fel is nyomta magát, én otthagytam, és mire visszamentem, elaludt. Talán csak egyszer volt, hogy annyira sírt, hogy megint ki kellett vennem.
Boo:

pisi …. tényleg elmentek nálad….
Lezajlott lelki szemeim előtt, ahogy vetődsz a gyermek irányába…… vállad nem ütötted meg?
Tike:

szegény Hédi….. de hurrá-hurrá, hogy jobb lett neki.
Lilisgabi:) Szia.Igen rapid vagy……
Később még jövök