A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Ma csupa jó híreket olvastam mindenkitől :)

De jó

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Már régen hoztam képeket

Kép Kép Kép Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi

Mindig olyan irigykedve nézem ezeket a tesós képeket.
Dalma nagyon nagy segítség lenne nekem ha akarna.
Először abban biztam hogy:
majd ha megszületik és meglátja

aztán abban hogy:

ha picit aranyosabb lesz

aztán már csak abban hogy:

majd ha már rámosolyog..

mostmár nem bízom semmiben. A fal, amit Dalma maga köré emelt, áttörhetetlen. Távolságot akar tartani és tartja is. Ezt kénytelen vagyok elfogadni.
Csak sokszor könny szökik a szemembe amikor látom hogy Lóci mennyire rajong a nővéréért, mosolyog, keresi a tekintetét, a hangjára abba hagyja a sírást is.
Mindezért néha kap egy futó pillantást :cry:
Vendég

Sillia sajnálom, de hiszem, hogy egyszer megtörik a jég, csak várni kell rá, hogy mennyit kitudja, de megfog.

Kép

gabi1

És ha már így elrontottam a mai (idáig) pozitív hangulatot, elmondok még valamit nektek.
Néhányan már tudjátok, nem akarok örökké titkolózni.

Az történt, hogy Áfonyát kb. egy hónappal ezelőtt odaadtuk annak a bácsinak aki utoljára megtalálta.
Egy kedves, idősebb házaspárhoz került, szeretik és Áfonya is jól érzi magát.
Sajnos tarthatatlanná kezdett válni a helyzet. Amióta a baba a családba került Áfonya lelkibeteg lett. És amikor Lóci először megérintette, a Áfonya félelmében morogva és fogcsattogtatva reagált :(
Ti is tudjátok, hogy a babátok hogy csíp, tép, teker és markol. Az a 3 kilós kis eb megnyomorodott volna Lóci kezei közt. Vagy az ágy alatt élte volna az életét, bújkálva.

Mostmár nem olyan furcsa hogy nincs, eleinte akárhová néztem mindig eszembe jutott, hiányzott a körmeinek a kopogása.

Tudom hogy jó helyen van és hogy mindenkinek jobb így, de egy pici lelkifurdancstól azért nem tudok megszabadulni. :cry:
Vendég

És ma már mindenkinek csak pozitív dolgot szabad írnia :)
Vendég

Gabi

Ha minden úgy sikerül ahogy tervezzük, akkor szeptembertől Dalma Keszthelyre megy tanulni.
Így csak tovább nő majd a távolság, de remélem ahogy kinyílik a világ előtte, örömmel jön majd haza.
Vendég

Biztos nem volt könnyű döntés, de ilyenkor tényleg mérlegelni kell,én nem vetlek meg ezért. Nekem volt olyan ismerősöm akinek a kutyája 4 x marta meg a gyerek arcát mert az mivel kicsi volt durvábban nyúlt hozzá, a kutya maradt, a gyerek arca tele hegekkel. Szerintem jól döntöttetek.

A másik hogy ha kikerül más környezetbe a lányod szerintem fog változni, még az is lehet hogy könnyebben meg fog nyílni. Az is lehet hogy kifog egy olyan osztálytársat akinek van kistesója aki majd mesél hogy milyen édes meg aranyos stb... és majd cikinek tartja hogy ő meg, és akkor közeledik. Egyébként unokatesóméknál 15 év a kor különbség a két gyerek között a kicsi most 1 éves, és náluk is volt szakadék, idő kellett neki mire feldolgozta, most már imádja.

Kép

gabi1

Kép 11 éves Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

gabi1

Gabi

A ruha alatt a cici akar lenni vagy pocak? :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok! :)

Legyen nektek mosolygós napotok:

Kép

(Torzsa :wink: )

Kép
Kép
200907?

Sillia

Sajnálom Áfonyát, de ha úgy láttad, hogy jobb helye lenne máshol, akkor szerintem jót tettél vele. Első a gyerek.
Nálunk sem tudom mi lesz még a két kutyával, mondjuk én jobb helyzetben vagyok, max. kikerülnek a kertbe. Félek, nehogy bántsák a a kicsit, és a sok szőr is problámát okoz (már unom a napi 1, 2 X-i porszívózást.)
Nem lehet, hogy Dalma Áfonya miatt Lócit okolja?

H. Gabi

Örülök, hogy jó volt az ovi.

Gabi1

Jó, hogy elmúlt , már ideje volt.
Vigyázz a Norculuttal, én attól híztam pár hét alatt 15 kilót.

Kép
Kép
orsi777

6 hós Lóci látványosan óriásabb, mint kis Lóci :P .

Gabi1

Nagyon szép a családod :P .Unokád lesz? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Orsi

Dalma mindenért Lócit okolja. Az oltásnál is kiabált hogy ezt is MIATTA kell elszenvednie :cry:

Áfonya védelmében: én biztos vagyok abban, hogy soha nem harapta volna meg Lócit. Inkább folyton menekült és bújkált már az utolsó időkben is.
Tudom hogy ez hülyén hangzik, de én inkább a kutyát féltettem a gyerektől mint fordítva.
A lányok is kutyák között nőttek fel, de egy normális idegrendszerű közepes vagy nagytestű kutya SOHA nem támad gyerekre.
Persze a gyereknek is meg kell tanítani hogyan szabad bánni egy állattal. De két éves kor alatt erre nem sok esély van.

Lócit már próbálom ráébreszteni arra, hogy ha tépi a hajamat, mellemet, lilára csípi a nyakamat: az nekem fáj.
De ilyenkor még olyan kis ösztönlények...
Vendég

Bond

A kép jóóó :lol: :lol:

De ezt nem értem :roll:
[quote]( írta:Torzsa Wink )
Vendég

Sillia

[quote] írta:s amikor Lóci először megérintette, a Áfonya félelmében morogva és fogcsattogtatva reagált

Erre értettem. Nálunk a kutyik már többször megszaglászták-csak úgy, hogy kezemben volt Odi-, de még nem váltott ki semmit belőlük (kopp-kopp-kopp).
Az egyik kutyám 9, a másik 7 éves, nem együtt nőnek fel a picivel, így sanszos, hogy lesz féltékenység.
Eddig még nagyon türelmesen viselkednek, csak úgy sajnálom őket, hogy mindig rájuk van szólva, hogy ezt meg azt nem szabad.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára orsi777 2010.01.15 12:42-kor.

Kép
Kép
orsi777

Ancsurti!

Alvás: Oooolyan ügyesek vagytok :D ! A vicc az lesz, ha mikor majd rohangásznak a gyerekeink, Hangi egy édes kis angyalka lesz, Botond meg a helyi Tarzan :lol: . Simán benne van a pakliban, hogy megfordul velük a világ :lol: .

Hgabi!

Ovi: :D :D :D
A végén a sírás miatt ne aggódj! Ez is csak azt jelzi, milyen jólérezte ott magát :wink: . És nemazért sírt mert veled kellett lennie, hanem, mert nem lehetett Nórival, és az egészen más :wink: !!!!

Katy!

Ma megérdeztem a védőnénit: a fagyasztott anyatej csak akkor nem "mellékízes",ha egyből lelett fagyasztva, és csak pár napot volt a fagyiban. Máskülönben valahogy kiválik a vas, meg a nemtommik, és emiatt olyan savanyú, "romlottízű". Ettől még nem romlott (értsd: babának nyugodt szívvel adható), ha minden kritériumnak megfelel (max. 48 órán belül le lett fagyasztva, és kevesebb, mint 5-6 hónapos). :wink:
Viszont kétségtelenül undorító íze van, Botond nem is ette meg eddig sehogy :? ! Viszont pár napja gyümölcsturmixként kapja, és az előbb is bevert 180 mili erdeigyümiset kb.2 perc alatt :lol: .
Ja, amúgy az a gondom, hogy frissen csak banánturmixot tudok neki csinálni, mert pirosgyümiket csak bébiételként merek neki adni (Hippeset kevertem ma be). De banánt meg mégsem adhatok neki minden délelőtt (meg nem is akarok). Szóval mit gondoltok, milyen gyümivel jó még a turmix,amit házilag is el tudok készíteni?

.......

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ma nem bírok magammal képügyben :) :) :) Kép
Kép
Kép

Szeretnék egy közös képet is a gyerekeimről, de olyan mostanáben nem lesz.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:02-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi

Az őszibarackturmix nagyon finom! :)
Vendég

Boo

Igen, Dalma kollégista lesz. Ha lesz. Remélem sikerül.
A Pannon Egyetem Georgikon szakának egy felsőfokú képzésére jelentkezik.
A képzés neve: ménesgazda.
Sokmindent megtanulnak amit a lovazásról tudni lehet és kell, emellé tanulnak idegen nyelvet, pénzügyi és gazdasági és EU ismereteket, meg általában mindent ami egy felsőfokhoz kell.
Diplomát ez nem ad, de ha a két év után úgy gondolja (és az eredményei is megfelelők) akkor folytathatja egyetemi szinten. A természetvédelmi mérnök szakot nézte ki már tavaly, de ahhoz most kevés a pontja.

Másodiknak pedig a gyógy-és fűszernövénytermesztő szakot jelöljük majd, bár remélem felveszik a vágyott ménesgazda szakra.

Nem tudom mihez tud majd kezdeni a végzettséggel, de mindenképpen többet mint ha itt maradna Fehérváron a sokadik munkanélküli logisztikusnak vagy idegenvezetőnek :?

Tettszik neki a szak, csak koleszos lenni fél, de már elhatározta magát.

Jövő héten beadjuk a jelentkezést.

Ja, picit aggódtam, hogy nem túl "fiús" végzettség-e amit tervez és odatelefonáltam. Azt mondták a ménesgazda szak jelenlegi kilencvenvalahány hallgatójából 10 a fiú :lol:
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:02-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:03-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok! Átmosták ma Hédi könnycsatornáját, úúúúúúgy sírt szegény, de most olyan szép lett a szemecskéje.Remélem ilyen is marad :oops:

Na megyek visszaküldöm Jézuskának a karácsonyfát, aztán kaptam apától kimenőt :arrow: megyek a lidl-be harisnyát venni :D , este meg majd visszaolvasok

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Gabi1,

Gyógyulásnak vérzés ügyben hurááá! :wink:

Nagylányod valóban többnek látszik, mint 11...és jó, hogy Norbiról is hoztál képet, mert szerintem nagyon sokat változott, nőtt az elmúlt hónapokban. :wink:

Én majd tavasszal szeretnék Mírának kiskutyát...kíváncsi leszek, hogy milyen lesz majd.

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Merion

Nem beleszólni szeretnék, csak a tapasztalataimat leírni.
Szerintem várjatok még (legalább) 1 évet mielőtt kutyust kap Mira.
Az más ha kutya mellé érkezik a baba, ott meg kell oldani a helyzetet ha lehetséges.
Sajnos nálunk nem volt az.

De Mira még nem tud értékelni egy kiskutyát, még nem érti meg hogy nem szabad tépni a szőrét és csavargatni az orrát (és még sok-sok mód van ahogy a kicsik gyötörni tudják az ebet)
És egy kölyökállat sokkal hamarabb odakap mint egy türelmes és tapasztalt felnőtt kutya.

Persze, ha családi házban laktok és a kutya kinnt lesz könnyebb a helyzet, de úgy meg aligha alakul ki közöttük a megfelelő kapcsolat.

:roll:
Vendég

Tike

Hédi szeme :( :)
Te nem sírtál vele? Én nem bírom ha gyötrik a babámat.. :oops:
Vendég

Sillia,

Semmi gond :lol: , szívesen veszem az észrevételeket, mert egyébként még nekem sem volt kutyám (emeleten laktunk), de jól kijövök velük. :lol:
Családi házban lakunk, és a kutyának az udvaron lesz a helye, csak arra gondoltam, hogy jó, ha együtt nőnek fel. Igaz, a tavasz (remélhetőleg :)) elég közel van, így lehet, hogy tolódik a dolog őszre vagy jövő tavaszra. :roll:

merion

merion

Sziasztok!!

Ági: nagyon aranyos Kata :P , ismerős a szitu, ma Dominak a virágot is sikerült felborítania, és nem sírt nem ám, feküdt tetőtől talpig a virágföldben és nevetett :shock: :lol: :lol: . Egyiknap is épp tevékenykedtem a konyhában, mondom mi ez a feltűnő nagy csend, hátranézek erre drága gyermekem az asztalról ráncigálja le a terítőt.

Ancsurti: Juhééééééééé, nagyon örülök, hogy alszik Hangi, és jó irányba alakulnak a dolgok :D . Nagyon édes Hangi :P , milyen ügyesen ül már.

Hendegabi: ne haragudj,én voltam az egyik aki összekeverte lánykáid nevét :oops: :oops: . Örülök, hogy minden rendben volt az oviban :D .

Sillia: Lóci egy tünemény :P . Olyan szomorúan olvasom, hogy Dalma nem enyhül :cry: , nagyon sajnálom. Épp akartam kérdezni, hogy érzi magát Áfonya? Én imádom nézegetni a képeket, ne is bírj magaddal :lol: :lol: !!!!

Tike: :cry: :cry: szegény Hédi, remélem minden rendben lesz a szemecskéjével
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára marietta1982 2010.01.15 14:52-kor.
marietta1982

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:10-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok

Csak gyorsan bekukkantottam hozzatok, hogy mi ujsag.
Csak a kepeket neztem meg, meg bele olvastam egy-ket oldalba.

Sillia, Boo es Gabi1:
Nagyon szepek a gyerekek. Loci es Zsiri igazi nagyfiu mar. Gabi a kislanyaid gyonyoruek es tenyleg tobbnek nez ki mint 11.

Ancsurti:
Sajnalom,hogy mar tarthatatlan az allapot Hangival.

Kispocok:
Gratula a fogacskahoz!

Bond:
Mano jol nez ki a dobozban. Milyen kepet vagott a buntihez?

Sillia:
Sajnalom, hogy el kellett ajandekozni Afonyat.
Loci nagyon helyes az utolso kepen.

Rolunk:
Lottika naggyon jol viselte a repulo utat. Meg fel sem szallt a gep es O mar aludt is. Egy hang nelkul megusztuk az egesz utazast.
A rokonok nagyon orultek nekunk es mindenki el van varazsolva Lottitol, hogy milyen szep es nyugodt baba. Rengeteget mosolyog, jo kedelyu baba annak ellenere is hogy O is meg en is meg vagyunk fazva. Voltunk orvosnal is szerencsere semmi komoly csak megfazas. Elmentunk egy alapitvanyi rendelobe is ahol megneztek Lotti csipojet UH-val. Szerencsere minden oke.

Jo sokat irtatok 5 nap alatt. Most eselyem sincs elolvasni mindent.
Majd meg benezek maskor is.
Sziasztok

Kép
Kép
bucus80

Nyuszi,
ez a mitmikoradjunkenni teljes káosz...

Gabi,
jó hogy jöttél, remélem, tényleg sikerül elkerülni a műtétet! Vérzésmúlás, hurrááááááááááááá
Annyira szépek a gyerekek, hűűűűűűűűűű....
(köszi az almapüré tippet, ma lesz a próba)

Ancsurti,
kösziköszi :lol: Meg a 6 hót is!
Buli: én a Lyuk-ra gondoltam (még az eredeti Fekete Lyuk... hihi, de fiatal is voltam...)
Dejó kajákat eszel, irigyirigy...

Orsi,
dejó, Esztergom! Jó pihit neked!
Az ébredés nem lehet hogy azért van, mert nem elég neki a tejcsi és többet enne? Csak tipp :oops:

Hendegabi,
ovis hírek szuperek, remélem, így is marad!!!!!

Sillia,
3 hetes - 6 hónapos kép

:lol: :lol: :lol:

én is mindíg nézegetem a telefonomon, és megállapítom hogy rengeteget változtak picur koruk óta. Nimród is hasonló alkat lehet mint Lóci, ő is sudár :D volt picinek , nemrég hurkásodott ki :lol: :lol: :lol:

Merion, Orsi,
biztos figyelmetlenül olvastam, de ezek milyen csillagok a Lidl-ben? Foszforeszkálós öntapadósak? (ha igen, én is ugrasztom Apát :lol: )

Sillia,
biztos sz...r látni hogy Dalma a fal mögött van, és csak néha kukkant ki mögüle. Amúgy szerintem szereti ő Lócit, csak büszkeségből nem mutatja.... Van olyan hogy ketten vannak csak? Lehet hogy amikor azt hiszi hogy nem látod, szeretgeti, babusgatja...
Áfonya :( nagyon megértelek... de ne legyen, mert így Áfonyának is jobb, és nem kell rettegnie az Óriástól.
Zárójelben: Nekem is van lelkifurdancsom, pedig Betti cicám beteg volt, és már az előtt itthagyott (sajnos el kellett altatnom, mert daganata volt és szenvedett a fájdalomtól, azt meg nem akartam hogy amputálják a lábát) hogy Nimród a pocakomba költözött volna. 14 évig volt társam. Ennek ellenére hiszem, hogy azért alakult így, hogy Nimród itt lehessen, mert tuti aggódtam volna pocakosan cicával...
De máig nagyon hiányzik, és szinte naponta eszembe jut, még mindíg...

Bond,
te megint túlpihented magad :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Köszönöm a kutyás tanácsokat...akkor még várunk! :lol:

Marietta,

Újabb névkeveredés... :lol:
Tike-nak van Hédije, nekem Mírám! :roll: :lol:

merion

merion

Kispocok,

Igen, olyanok a csillagok, apának hajrá!!! :lol:

http://www.lidl.hu/cps/rde/xchg/lidl_hu ... x_8130.htm

merion

merion

Sillia,
most olvasom...ménesgazda, kolesz....tök jól hangzik! Dalma biztos élvezni fogja, a kolesz meg biztos jót fog tenni.
(én is kibírhatatlan kamasz voltam, lázadtam minden ellen, nekem is jót tett volna egy kis távolság anno... aztán minden hülyeségem ellenére (csináltam nagyon durva dolgokat) mégiscsak többé-kevésbé :lol: normális felnőtt lettem, mert kaptam otthonról egy hátteret, támogatást, értékrendet. Ha ez nem lett volna, biztos elkallódok...
szóval ne aggódj, bár tudom, úgyis fogsz, mint minden anya.

KépKép

KépKép
kispocok13

Tike,
Hédi-szem...
Jó lenne ha már túl lennétek rajta....

Merion,
köszi :-) Apának lesz egy futása ma :lol: :lol: :lo
l: :lol:

Szia Bucus,
dejóóóóóóóóóóóóóóóó, pont ma akartam kérdezni hogy hol vagy? :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Merion: :oops: bocsi, Tikét akartam írni, csak Téged olvastalak utoljára valószínű azért maradt bennem :wink: !! Javitottam.
marietta1982

Ma egyelőre olyan vagyok, mint egy tojó: egyfolytában csak etetem valamelyik fiókámat :lol: :lol: :lol: :lol: . (Csak engem nem etet senki. :roll: :( :( :lol: )
Változatosság képpen most vágtam egy ilyen fejet: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: . Ugyanis Hugi teljesen kinyújtotta kezét, lábát, és a popsiját totál felnyomta az égnek. Egészen konkrétan fordított "V" alakot formázott. :shock: :P
Holnap rapidban lejebb engedjük az ágybetétet. :roll: :roll: :roll:

sillia! :)

A torzsát a gerébre írtam. :wink: :lol:

Kép
Kép
200907?

Basszus, mert két napja akarom írni nektek :? :

http://www.fnc.hu/festival/hu/

:P :P :P :P

Kép
Kép
200907?

Gabi! Hál'Istennek,hogy elmúlt a vérzésed. Hurrá :lol: Aranyosak nagyon a gyerekek,Nóra nagyot nőtt.

Sillia! Sajnálom,hogy Dalma nem úgy viszonyul Lócihoz,ahogy szeretnétek,de talán igaza van Boonak,hogy ez most a kamaszkornak tudható be és - ha mondhatok ilyet - ciki foglalkozni egy kistesóval. Nem lehetne őket kettesben hagyni egy órácskára,addig te elmennél apával valahova? Biztos vagyok benne,hogy a lelkiismerete nem hagyná,hogy Lócira se nézzen :wink: Nagyon aranyos Lóci! Őróla is épp olyan nehéz elhinni,a képek alapján,hogy hisztipók,éppúgy ahogy Hangiról sem :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Ancsurti:Örülök,hogy alakultok. :D Hangi óriásit nőtt!!!!!!!!Nagyon szép! :wink:

Dodi:Kössz.

Bond:Én mindig élek is a pü gombbal! :wink: Csak nekik így esik jobban. :lol:

Gabi1:Jó,hogy múlik a vérzés. :P

Orsi:Szuper,h meglett anyukád cuccainak nagy része.És jó,hogy húsvétkor kimozdultok. :D

Tike:Sajnálom a kis Hédi szemét,gondolom sírt,de most már remélem nem kell többet mennetek. :?

Bucus:Örülök,hogy minden rendben volt a repüléssel,az úttal. :D Gyors gyógyulást!

HGabi:Nóci ügyes az oviban,remélem ma is rendben volt minden? :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.15 17:18-kor.
Vendég

Bond:Én is láttam már plakáton a hirdetést,ha nem lesz beteg a Lili,menni is fogunk. :wink:
Vendég

Orsi: :) Csak ha fizeted is…. :lol:

Tescoban vettünk mi is 2 db body-t. Nekem nagyon tetszenek, és igen megérte, de viszonylag sok ruhánk van, azért többet most nem vettünk.

Sillia: :) Jó, hogy tetted ezt az összehasonlítós képet. Lócinál láttam, hogy nőtt, de valahogy ugyanolyannak láttam mégis…. már nem.
Dalma miatt ne keseregj. Egyszer csak történik valami, és megtörik a jég. Szorítunk, hogy mielőbb bekövetkezzen (és ne valami rossz legyen).
Na, látom, hogy Gabi1 szinte ugyanezt írta. Nem baj, nekem is ez volt a gondolatom, úgyhogy ez tuti igaz.
Áfonya: ….oh. Nekem ez valahogy kimaradt. Nagyon sajnálom, de azt hiszem, a legjobb döntés, amit hozhattál a baba és Áfonya érdekében is.

Gabi1: hurrá-hurrá-hurrá, hogy végre megszűnt!
Rékának is nagy hurrá!!!!:D. Nekünk sajna 2 napja megint foltos a bugyink :x.
Fényképeket jó, hogy hoztad. Olyan édesen tud nevetni a picúrod. Másik két lányod pedig sokat nőtt ősz óta! És Norbi is.

Bond: :) végre tettél fel magadról képet!!!! :lol: :lol: :lol: …..De mi van, ilyen lassú a géped????? :lol:

Cirkuszfeszt.: a vidék minden jóból kimarad…..

Dodi: :) köszi, remélem, tényleg így van. Ma is jól érezte magát, de örömmel jött haza is. Úgyhogy kicsit megnyugodtam.
Neked akartam még írni, hogy egyszer beszéltünk az elalvásról. Napközben sajna még mindig megy a seggriszálás, de néha, na fáradt, az is jó, ha hasrateszem a babakocsiba, és ringatom. Mondjuk most az utolsó hétben ez nem vált be, sőt, legtöbbször le sem tudtam tenni a vállamról. :(
Viszont este már 5 alkalommal is sikerült, hogy félálomban volt, és letettem hasra a kiságyba, erre felemelte a fejét, nézegetett, beszélt, párszor fel is nyomta magát, én otthagytam, és mire visszamentem, elaludt. Talán csak egyszer volt, hogy annyira sírt, hogy megint ki kellett vennem.

Boo: :) pisi …. tényleg elmentek nálad…. :lol:
Lezajlott lelki szemeim előtt, ahogy vetődsz a gyermek irányába…… vállad nem ütötted meg? :lol:

Tike: :)szegény Hédi….. de hurrá-hurrá, hogy jobb lett neki.

Lilisgabi:) Szia.Igen rapid vagy……

Később még jövök
:twisted:

Kép
Kép]
hendegabi

[quote="hendegabi"]
írta:
hendegabiBond: :) végre tettél fel magadról képet!!!! :lol: :lol: :lol: …..De mi van, ilyen lassú a géped????? :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

És utoljára az elköszönős üzit hagytam. :(

Legelső üzenetemben beköszöntem,hogy tudjátok,nem vagytok egyedül,akik júliusra várják a babáikat.

Majd HGabi szólt,hogy jöjjek,így jöttem.

Eleinte írogattam,majd teljesen rabja lettem én is topiknak,oly annyira,hogy elköszöntem másik 2 topiktól,hogy tartani tudjam a ritmust veletek.

Végül,mikor bajban voltam,és azt veletek is megosztottam,akkor néhányan "nekem estetek" :arrow: ami lehet,hogy segítő szándékkal volt,de a stílus nekem nem erre utalt :roll: .

Így meghoztam a döntést,és elköszönök tőletek.Olvasni be-benézek majd,hiszen sokatok sorsa érdekel,de babás tapasztalataim birtokában egyedül is boldogulni fogok úgy,ahogy én szeretnék.Virtuális barátaim többen is lettetek,de ezt tudjátok is,mert a pü gombot sokan használjátok,de nem elegen :lol: .A negatív dolgoktól viszont én borzongok,mert a békességre törekszem,és,ha nem érzem azt,inkább odébbállok. :roll:
Nem biztos,hogy jó,de rövid életem során nem akarok arra időt pazarolni,ami nekem nem esik jól. :arrow: és innentől ez nekem már nem esik jól,köszönöm. :(

Azt még írjátok meg,hogy a Lotti adatait küldjem-e?És akkor a havi mérés után mindig elküldöm egy képpel.

A karácsonyi video a kedvencek között van,nagyon szép gesztus volt,köszönöm még egyszer. :D

Sok örömöt a gyermekeitekben,jó egészséget mindnyájatoknak!

Gabi :D
Vendég

sziasztok!

Ezeknek nem szabadna igy tortennie :cry: :cry: :cry: :cry:

Gabi:ment privi!!!

Kép
Kép
ancsurti

Lilisgabi

Nem mááááááááááár.
Én nem priviben akarom veled tartani a kapcsolatot, hanem szeretném olvasni a soraidat napról-napra.
Szerintem ennyire nem volt súlyos a dolog, hogy ilyen döntést hozzál.

Kép
Kép
orsi777

Lilisgabi: sajnálom, hogy így döntöttél. :(
Nem értek egyet azzal, hogy elmégy, de tiszteletben tartom a döntésed.
Adatokat, és képeket MINDKÉT KISLÁNYRÓL továbbiakban is szeretném látni.
(meg mi ugye találkozunk a másik topikban is :?: :) )

Kép
Kép]
hendegabi

Kispocok :) : mai postámból:

T. ............................!

Megérkeztek a Vesta tűzhelygombok!
Főzőgomb 220,- Ft/db, sütőgomb 310,- Ft.
Kérem megadni a szállítandó darabszámot.

--
Üdvözlettel;
Lovistyek Ferenc
LÁNGŐR Tüzeléstechnikai Szaküzlet
1155 Budapest, Rekettye u. 76.
Tel.: 1-415-0469, 30-977-3651
www.langor.hu langor@langor.hu

:D :D :D

Kép
Kép]
hendegabi

Vissza: Várandósság