A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Nika!

Csak alváskor veszi le a szemüveget Beni.
Nem is nyúlkál hozzá. Ez olyan aminek visszajalik a szára, így nem mozog a fején. Szerintem nem is nagyon veszi észre, hogy rajtavan.

Kórházban valóban nem jó lenni, de engem is megnyugtatott anno, hogy Benivel a kórházban voltam. Ott mindig volt ovos, ha kellett volna. Szerencsére nem volt rá szükség.
De hétvégekre én is hazamentem.
Vendég

Sziasztok..vagyok én is.

Lili ma is 6-ig aludt :wink: ,de a mellem annyira bedurrant,hogy el se tudom mondani.Most már 3.napja eddig alszik,remélem beáll :lol:
Evés után még fejtem 70-et.. :shock: ,de végre sikerült használnom a mellszivót amit vettem.Eddig valahogy nem működött :oops: :oops:

Zsuzska küldöm a privit..azzal nem veszitesz,hogy megnézi és mond egy árat :wink:

Cat nekem teszik a sátor,vagy ágy vagy nem tudom mi a "hivatalos"neve :lol:

Gabi óvatosan a takaritással....

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

CAt nem maradsz le semmiről a privik miatt..csak kisruhákat boltoltunk :wink: :wink: :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok! Életjel! Éjjel semmit nem aludtunk, yasemin nagyon beteg, fullad. ma voltunk dokinál. ventolin+ 6000-ért inhaláló készülék de muszáj, mert ha megint befullad..... :cry: :evil:
Törpiri! Köszi rendben.

mennem kell, brutál kivagyok fáradva, majd elájulok.
...bocsi+! Sziasztok!

Kép Kép Kép
asiye

Jaj, Asiye, gyógyuljatok már meg :( :( :(
Cat, szerintem is jó az ágy, és Te érzed, mire van szükségetek.
Pici végre picit hazamehet, de remélem, vigyázni fog magukra! :shock:

Elmesélem a mai szuper napomat Nektek is:
Reggel 8-tól délután 5-ig Döme végig kendőben volt (kivéve a szopikat és a pisiléseket - ez utóbbi csak az enyéimre értendő), elmentünk jelnyelvre, ahol rögtön éhes is lett, így fél órát késtünk, de aztán teljesen végig aludt, aztán a Westendben találkoztam egy kolléganőmmel és 6 hós lányával, ott töltöttünk három és fél órát, vásároltunk a Zuramnak távirányítós autót, Dömének első saját használatú könyvet (plüss), én ettem fagyit nyóccázér' és volt benne alkohol is, meg bónusz vettem két retro mesenyalókát (az a csigavonalban mintás, hatalmas). Közben kipróbáltam a babaszobát (óóóóó, az a fotel!!!), s voltunk a tetőkerten is.
Aztán hazafelé a kombínón Döme már sírt, de nem jöttem zavarba, és még meg is tudtam nyugtatni, és egy középkorú pasi szóval tartott, és nem éreztem terhelőnek, és aztán rossz buszra szálltam (direkt, de nem tudtam, hogy rossz), de nem vitt nagyon rossz helyre, és hazasétáltunk, és aztán még levittük Mogyorót a Duna-partra, és fújt a szél, és nagyon jó volt.
Aztán itthon beültem egy kád hűs vízbe, miközben Döme mellettem pihenőszékezett, Mogyoró pedig az ajtóban kidőlve figyelt a félig lehunyt szemhéja alól, és baromi jó negyed óra volt, és most tisztán, üdén leültem, és bontottam egy üveg sört!

Ma van a Zuram születésnapja (emiatt kapja a távirányítós autót, amire oly' régen vágyott, így ezt kapja a fiától:D), de esküszöm, ez életem legjobb szülinapja!!! :D :D :D

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Szegény Asiye..mitől fulladt be Yasemin????

Nemlajos szupi kis napotok volt...Isten éltesse apát :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Asiye:jobbulást Yaseminnak. :D :D

Nemlajos:akkor ma jó napotok volt.Boldog szülinapot kivánok a Zuradnak :D :D
Örült az autónak?
Vendég

asiye jobbulást te szegényke azért próbálj meg valahogy pihizni nincs senki aki segítene neked csak két három órára amig alszol kicsit?

Nemlajos aztaaa tök jó napod volt és boldog szülinapot a zuradnak:):

nika70
Salgótarján

Nemlajos!

Boldog születésnapot az uradnak!

Jó napotok volt. :D

Asiye!

Yasemin fulladása akkor asztmás jellegű volt? Arra szoktak VentolintKivizsgálják majd, vagy mgállapították, hogy asztmás?
Nem krupp volt? Köhögött is vagy csak a fulladás?
Úgy sajnálom szegénykémet. Tudom mennyire rossz ez, sajnos.

Törpiri!

Lili is szépen alszik éjszaka.
Én azt mondom, hogy inkább leygen mellfeszülés, csak nyugodtn tudjak aludni. Hiába, öregszem. Beninél meg sem kottyant, hogy éjszakánként akár hároszor is felkel enni. Igaz, ő fekve szopott és max 5 percig voltam ébren.

Pici is írt este:

"KAptam netbookot. Sajna már csak net kellene. Remélem valahogy sikerül. Hétvégére hazamehetek. De ha kevés a magzatvíz, újra vissza kell jönnöm. Infúzióra."

"Iszok napi 4 l vizet. Azt mondták, az segíthet. Bízok nagyon. Küldjétek az energiákat kérlek. Puszi."
Vendég

jaj, szegény Pici, megkínlódik pszichésen rendesen, és az biztos, hogy nem segít az eddigi paráin... :?

Köszönöm az ünnepelt nevében a köszöntéseket, ő már alszik :)
És örült az autónak, de még nem bontotta fel (bár már játszik a gondolattal :D)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

na, akkor amit elfelejtettem:
Ha valakit érdekel Kenguru Goldos babaruha sokféle méretben, fiú-lány, mindenféle fajta, rugik, bodyk, sapik, pólók, együttesek, NAGYKERÁRON, az keresse zöldisznót a decemberi topicból priviben.
Ő kért, hogy szóljak, úgyhogy csak bátran!
Két hétig van nála egy csomó ruha, boltfelszámolás miatt.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó reggelt mindnekinek!

Nemlajos!

Megkapta az ajándékot, de nem bontotta fel?
Nálunk ez elképzelhetetlen. (Beni gyorsan kibontja bárkiét. )
Vendég

Jó reggelt mindenkinek.

MEgint 6-kor keltünk...már 4-ik napja :wink: A bal mellem brutál fáj...hiába fejtem..olyan érzés mintha beütöttem volna.. :? ,mindegy a lényeg,hogy van tej és ahogy Cat irta aludjunk éjjel :lol:

Nemlajos köszi az infót...
Bár most neknk annyi ruhánk van már... :wink:

Zsu sikerült beszélned a volt férjemmel:::

Asiye jobban van Yasemin..nem kruppos??A fiam is és én is azok voltunk. :?

Afra mikor mész a dokihoz???

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Kép

Boldog születésnapot kívánok!
Vendég

Jaj de aranyos vagy...köszönöm szépen :oops: :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Bal melledre meleg vizes borogatás, vagy meleg zuhany és masszírozni, majd utána fejni. Sokszar, amíg csak keménynek érzed és fáj! Nehogy begyulladjon, mert a negyven fokos láz nem jó.

És lehet rá homeos bogyókat is szedni, ha nem javul. Nekem egy nap alatt rendbetette:

Bryonia cretica (Bryonia)c9 4x5
Apis mellifica (Apis)c15 vagy c30 4x5
Phytolacca americana (Phytolacca decandra)c9 2x5

És azis segít, ha Lilit minél gyakrabban ráteszed. Ő tudja legjobban kiszívni. Onnan jön a legtöbb tej, amerre az álla mutat.
Vendég

Az nekem is eszembe jutott,hogy majd egymás után kétszer abból etetem..a másik elég jól bírja :wink:

Köszi a homeós bogyók nevét...

Most megint elaludt..nem tudom mikor ébred,de a mellem majd szét durran,ugyhogy azt hiszem lefejek belőle,mert általában 10-11 felé eszik..addig meg nem kínlódok. :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Ha nagyon tele van, akkor mindenféleképpen fejd le!

Én Beninél kétszeri megkínlódtam a mellgyulladással. Szörnyű volt.
Most is kezdődött valami, amikor már azt hittem megúszom, de a bogyók és meleg, na meg Marci segített.
Én úgy szoptattam, hogy amikor evett azon a részen ahol fájt közben is maszíroztam. És akkor onnan ürült jobban a tej.
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!!!!

Törpiri!
Tegnap már nem hívtuk fel, meg akartam várni az esti fósztert. De jól is tettem, mert párom úg döntött, hogy vele csináltatjuk meg. Ő 1500Ft/m2-ért csinálja. Ugyan vizes munkát nem vállal, de van rá embere, így ma ő jön hozzánk és felméri, mit kell csinálni, kell-e cserélni valamit és mennyiért cseréli majd ki a cuccokat.

Picikém!
Kitartást!!!!!!

Csajok, most húzok reggelit csinálni, aztán jön a vizes és apával megyünk előadásra.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hát most lefejtem 60-at...aztán ha Lili evett akkor még fejek amennyit tudok...
Most már egy fokkal jobb,de tegnap nagyon-nagyon fájt.
:?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri: Sok boldog isten éltessen sokáig!!! :D :D :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Köszönöm szépen :lol:

Na mi van,kibontódott már az autó??? :wink: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Használ valaki rajtam kívül mobilinternetet?
Mert én sajnos nem tudom megmondani Picinek, hogy mennyi adatforgalom kellene egy hónapra, mivel fogalmam sincs, én mennyit használok. Céges... :wink:
Vendég

Hát én nem :cry:

Apának van Pannonos,de ő nem sokat használja...és neki is valami kedvezményes van...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

én se használok.

És még nem bontódott ki, eldugta a ládájába, de azt mondta, majd ma... :)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Akkor lesz amit választ. Szerintem 3 Gb bőven elég. DE lehet, hogy 1 is elég lenne. CSak ez ugye az intern etezési szokáspktól függ. Bár, ha nem kell hűégnyilatkozatot aláírni...
Vendég

Jó kis türelme van :wink: én nem bírnám ki,ha ennyire szerettem volna valamit... :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Hát inkább több legyen mint kevesebb...én a nagyobbat választanám :roll:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri BOLDOG SZÜLINAPOT :lol: :lol: :lol:

Nemlajos, az uradnak is BOLDOG SZÜLINAPOT utólag is :lol: :lol: :lol: Jó napotok volt akkor tegnap :wink: :wink:

Cat én se tudok hozzászólni a mobilnethez nekem nincs.
Most megyek az Auchanba majd jövök valamikor.

Asiye, szegény Jázmin most már aztén tényleg elég legyen a sok-sok betegségből, irgum-burgum.

Puszi mindenkinek.

Kép
Kép
minimano74

Erről hallottatok?

http://www.mno.hu/portal/637722

Állítólag Avent is van benne.
Vendég

De tök jó..és honnan fogjuk tudni,hogy melyik az??MAjd egyszer csak megirják??? :shock: :shock: :evil:

NEkem is Avent van..mondjuk még nem használjuk,talán egyszer ivott belőle 3 korty teát.

Gabi köszi.

Remélem jól vagytok... :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Kés az ebéd,felmostam..már csak arra várok,hogy Lili felébredjen egyen és le tudjunk menni sétálni. :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Én nem használok cumit.
Van 3 újabb csőrös pohár, abból az egyiket Beni hsználta, de az NUK. Nem tudom, ők benn vannk-e ebben.
Vendég

Hát simacumit használunk az egyik MAM-os(ami az ágyban van),de a kocsiban lévő AVENT-es... :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

nekem üveg volt a cumisüveg nem műanyag :):)

Törpiri nagyon boldog szülinapot kívánok

nika70
Salgótarján

De a palack a veszélyes nem????Vagy nem jól olvastam??? :oops:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Amikor ilyenkor lementek sétálni, ugye bekened Lilit?
Nagyon magas az UV sugárzás.
Én csak délután viszem ki őket. Addig nyitva van a két nagy dupla erkélyajó a nappaliban, és ott jön be friss levegő.
Vendég

Nika köszönöm szépen :wink:

Jól vagytok??Gege??

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

a csősös pedig mamos

nika70
Salgótarján

Délután lehet, hogy megkapom az új telefonomat. :D
És megveszem Apának is a napszemüveget. :D

Most látom, hogy még több pipacs kinyílt hátul. MOst már minden tiszta piros. :D :D :D :D
Vendég

Cumisüvegre gondoltam.
Bár nekünk a sima cumi is NUK.
Vendég

Igen,már észrevettem,hogy milyen erős az UV.
A nyakláncom nyoma ott van a nyakamon :oops:

Be szoktam kenni,meg általában leülünk az árnyékba egy szökőkút mellé én olvasgatok ő meg alszik. :wink: vagy csak elrohanunk a közértbe meg vissza és este megyünk le 5-6 óra felé.

Nekem sajnos nincs erkélyajtóm...az ablak van nyitva most is és úgy alszik. :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Cat mennyi most egy olyan telcsi???Ha csak készüléket veszel???

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Most értem haza a patikából! Szal nincs jó kedvem se hirem!
Nos ugye tegnap volt dolgom bőven! Tegnap ugye terhelésre mentem mint minden kedden! Nos az éhomi az tökéletes jobb nem is kell, mert 4,5 mmol lett! De utána jött a fekete leves! A 90percesem 7,70mmol lett! na ettől, majd elájultam!!! Gondolhatjátok! Pedig nem ettem mást mint görög salit szinte nuku Ch és, hogy azért legyen egy kis energi is bennem ne essek össze hozzá egy hangsulyozom fél kifli ami max 13 Ch-t tartalmaz amivel max 5 lehetett volna a cukrom, de rossz esetben is max 6! Nos így mától drogos leszek, mert lövöm magam! Ne is kérdezzétek ki vagyok borulva! De érdekes nem bögök! Valahogy talán sikerült felkészítenem magam! szal napi 3x-i szurkával kezdünk, mert a reggeli éhomim az fasza! Ugyhogy végül is van benne pozitivum!!! Most váltottam ki a patikában a cuccot! És bevallom drágára számitottam erre pár 100 Ft-ból megusztam! Fél 12-re kell vissza mennem az sztkba, mert akkor lesz az első szurka és ott és akkor tanitják meg hogy hogy kell! Nos én azért erre felbuzdulva rákérdeztem sok sok dologra tegnap a dokkernál és mmondott, olyat, ha netán fel kéne ugy emelni a napi adagot, hogy 50 egység fölé megy akkor nem szülhetek tarcsán ahol is a fogadott szülésznőm van! Mert az a korház nem arra szakosodott! Hanem marad a Szent István és a máv korház! Na ezt nem akarom! Én már ott akarok szülni és nem akarok változtatni! Ja és jövöhéten meg kell beszéljem a nődokkerrel, hogy sürün kell járnom uhura, mert figyelik a baba sulyát, mert ha nem nő rendesen akkor inditanak lehet idő elött! De erre nagyon kicsi az esély! Félek bevallom rohadtul félek!!!!!!! és figyelni kell az uhun a magzatvíz mennyiséget! Ja és a 38.-héten ha 50 egység fölé megy a napi adagom akkor tuti inditanak! De hál istennek a csaszi nem feltétlenül van ahogy volt aki riasztgatott! az a babán mulik, hogy ugy van e ahogy kell! Tehát ugye nem haránt vagy a kis szíve hogy van vagy a köldökzsinor! Tehát mint minden más esetben! A szülés napján kell majd felfüggezsteni az inzulint! Már nagyon várom, mert nem birom a tüt! Nem tudom mi lesz velem, de ha a ababa érdekei ezt kivánják tőlem akkor ez van nincs mese muszály!
Nos tegnap voltunk az első szűlésfelkészitön! Egy nagyon kedves aranyos védőnéni tartotta a tegnapi elöadást! Jó volt, mert sok hasznos dologgal lettünk gazdagabbak! Mint pölö a korház szokásai! Voltunk gyermek ágyat látogatni szülészetet és a kortermeket! Megnézhettük pölö a fizetös szobákat! Hát gyönyörüek! Nos ha van hely akkor én biztos bele vágok! És a 2 személyes amire én vágyom az csak 3000FT/24óra! És az jó! Saját fürdövel van ellátva! Ja és voltubnk az ujszülött patologián! Ott láttuk az inkubátorban lévő kisbabákat olyan cseppek voltak! istenem a kis pelusuk 3x körbeérte öket! Na mondjuk ez volt a jó a tegnapi napban!

Cat! nekem mobil netem van! És egy hónapban bőven elég a 2,5-ös! Sosem léptem még túl, hogy rá kelljen fizetnem! Bár ugye ez attól is függ mennyi és miylen oldalakat használ! A tesomnak is az van és pölö neki nem elég a 5-ős! De én csak bnetezek meg msnezek meg apró oldalakat használok! Apácska meg zenét halgat meg esetleg meg néz egy két rövid kisvideot!!! Amiért haragszok, mert ugye 18-as karikás videokat nézeget! És félek a virusoktól!!! mert már sokat benyaltunk ezek miatt!
Ja és amugy nekem is tetszik ez a horozható utazó ágy!

Nemlajos! DE kasa napotok volt akkor! És, hogy a párocskád nem nyitotta ki az ajiját egyből?? Nálunk sem marad zárva sosem egy aji sem!!!

Törpiri! Itt is sok boldog szülinapot!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Törpiri!

Mi meglévő előfizetésre írunk alá újabb hűségnyilatkozatot. 2 évet, és így részletre vesszük meg. Álatlában így csináljuk. Van 2 előfizetés, és egy év különbséggel járnak le a hűségnyilatkozatok.

Egyébknt a T-mobile szerint a készülék akciós listaára (Előfizetés és hűségnyilatkozat nélkül) 118.650 Ft.

Egyébként 97-124 között lehet kapni máshol.
Vendég

Törpiri!
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

hű, nócika, nem jó hírek, de legalább most már jó kezekben vagy, nem lesz itt baj, csak vigyázz nagyon magatokra!

Cat, az ilyen veszélyes anyagos cuccokra én már fel sem kapom a fejem. Minden mérgező, régóta tudjuk. Azt meg sose fogjuk megtudni, hogy mik vannak a termékek között, mert van annyi pénz, hogy x cégek ne kerüljenek fel a listára, vagy másokat feltegyenek, mire kiderül az igazság, akkor meg már úgyis mindegy, a rossz hírnév már megmarad....
Egyébként mi nem cumisüvegezünk, de nem is értem, hogy a palackkal mi a baj, nem hiszem, hogy oldódna a tejtől/víztől, ha csak nem mikroszinten, de hát annyi anyagtól 5000 év múlva lenne daganatos bárki (és ezt majd jól meg is írják két hét múlva, amikor már kicikkezték magukat a témáról).

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Törpiri.BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNOK!!!
lESZ MA VMILYEN ÜNNEPLÉS?

Nócika.sajnálom az inzulint,én honap hivom a dokimat és majd meglátjuk,hogy mi lesz.Remélem jó az eredmény(annak kell lennie :D :D ).
Vendég

Csajok!
Nos megvolt az első szurka! Már ebédeltem is és most várom, hogy leteljen az első fél óra, hogy mit mérek! Roppant izgatott vagyok! Amúgy a szurka tényleg annyira pici tűvel történik, hogy tényleg nem fájt! Pedig én el sem tudom, mondani mennyire féltem tőle! teljesen be voltam tojva gondolhatjátok! De azt hiszem ezt túl fogjuk élni!
Ja és az elöbb nem is meséltem, hogy micsoda fergeteges éjszakám volt! Egyszer sem voltam pisilni! És úgy ébredtem meg ahogy elaludtam úgyannabban a pozícióban! Ez valami fenomenális! én ezt nem értem! De legalább kialudtam magam! Lehet most nyugodott meg a lelkem????? Hát nem tudom, de minden esetre jó volt! és remélem most már így is marad, de tudom, hogy nem így lesz, mert ez csak egy szép álom!!!!

Nemlajos! Hát igen ezek valóban nem jó hirek, de sajnos az élet ezt kivánja tőlem! De mint mondtam most boldog és kiegyensulyozotnak érzem magam!!! :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok lányok! Köszi az együttérző szavakat! :)
mára hamza megint visszaesett, és nem ment oviba, ugyhogy immáron megint 3 beteg gyerekem van! :D már csak nevetni tudok, pláne, hogy biztos forrásból tudom alpert nem veszik fel az oviba, meg sorolhatnám búmat bánazomat....de nem teszem! :)
és rengeteg dolgom összegyűlt, így nincs időm, de köszi hogy gondoltok ránk ésmajd ha minden rendben jövök. puszi! :)

Kép Kép Kép
asiye

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?