A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

H. Gabi

Hurrá :P .

Kép
Kép
orsi777

Norka, Conversano?

Kép
Kép
orsi777

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 06:54-kor.
Vendég

Lilisgabi,
ne csináld, természetes hogy dolgokról másként gondolkodunk, ezért vagyunk különbözőek, és nem egymás klónjai. De ettől szép és kerek a világ!
Remélem, újragondolod, és maradsz!

KépKép

KépKép
kispocok13

Hendegabi,

hurráhurráhurrá :) :D :lol: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép

KépKép
kispocok13

Teszveszen HÉTFŐN meghirdettem Nóci kiscsoportos jelmezét. Magunk készítettük anno. Vicusnak szeretnék majd egyedit csinálni, és sajnáltam kidobni, környezetemben hiába ajánlgattam.

Ilyen volt Nócikám 3 évvel ezelőtt cseresznyefaként:

Kép

EZIDÁIG 396-AN TEKINTETTÉK MEG, 7-EN FIGYELIK MEG, ÉS MA JÖTT RÁ EGY LICIT IS. (1 Ft-ról indítottam, kíváncsi leszek a végére!)

Kép
Kép]
hendegabi

Hendegabi: hurrá, csak így tovább!!! Nóci nagyon édi :P !!

Lilisgabi: :cry: :cry: sajnálom, hogy így döntöttél!
marietta1982

Csak bekukkoltam....

Hendegabi: :shock: :shock: :shock: naggggyon ugyes vagy!!!Csak amulok a jelmez lattan!!!Iszonyuan jo otlet!!!Megertem hogy nincsen szived kidobni...az ismeroseidte nem ertem miert nem kellett nekik....itt nem farsangolnak ugyan,de talan majd mi is tudunk csinalni ezt-azt!
Ezt elraktarozom :wink:
Remelem jo helyre kerul majd,en szivesen atvennem,ha otthon lennek......

Kép
Kép
ancsurti

Lilisgabi:a te döntésed,de azt még mindig nem értem,hogyha fent vagy egy fórumon,ahol elmondod minden problémádat,miért várod el,hogy igazat is adjanak neked?! Ha vállalod,hogy kiadod magad valamilyen szinten,akkor elkerülhetetlen,hogy negatív vélemènyek is születnek,pont azért mert nem vagyunk egyformák,Tehát a véleményünk sem azonos. Ezzel együtt elfogadom én is a döntésed.

KépKép
KépKép
nyuszi81

:roll: :roll: :roll: :roll: huuuuuuuu :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
ancsurti

Nagyon cuki a cseresznyefa!!!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

Köszi az ötletet,
Apa futott, és van holdacskánk csillagokkal, ill. cuki csíkos és elefántosfenekű harisnyánk is :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Megvagyunk ám!Minden oké csak időm nincs.Most sincs..felkelt! :roll: :lol: :lol: :lol:
Puszi mindenkinek!
Majd holnap jövök!

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Sziasztok!

Megvagyunk mi is. Láz megszűnt, helyette lett egy jó kis szájpenészünk. Honnan???? :shock: :(

kispiskóta

Kispocok

Mi apánk is szalasztva volt,de már nem kapott csillagokat :( , csak holdat, de vett helyette halat elkapó úszó macit :lol: Harisnyából is kettőt az elefántosat és a csíkosat, a rózsaszínűt 74-80 méretben :D .

H. Gabi

De jó a jelmez :P

Ancsurti

mivoltezaahúúúúúú?

Kispiskóta

Szájpenész :evil:

Kép
Kép
orsi777

Timi:de jo..nem tudtam msnre jonni :cry:
Remelem Tamara mar gyogyulgat,nincs laza,olvastalak itt utana,csak jonni nem tudtam.Hamar-hamar legyetek jobban mar!!!Aztan gyere ha birsz!!!
Bar en is ritkan.....

Kispiskota:szajpenesz sajna siman johet barmikor,barmitol.....
Fertotlenitsd a cicidet,melltartodat,es a pici szajat...de ezt biztosan tudod.
(ez akkor is lehet,ha az anyukanak van gombasodasa :( ,lehet eszre sem veszi,es rogton kijon a baban is,de ez forditva is igaz....)
Sajnos,illetve nem,de ebben az esetben az,a tej egy elo dolog,igy siman elofordulhat a nagy semmitol is....torolgesd a nyelvecskejet is ha tudod... :oops: nekem is kene,de ritkan csinalom.....megelozes keppen mondta meg a doki anno.
Ja es a sorben levo eleszto is elosegitheti az elterjedeset,ezaltal a sutemenyekben levo is....

MacyGray megy a Petofin....imadom!!!!

Na lepek etetni,aztan setizunk!!!

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok

Köszi Orsi a hiányolást :) Vagyok,csak olvashow üzemmódban.
Vendég

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Tescot megjártuk, vettünk egy rakás bodyt, s mikor hazaértünk, hívott anyukám, hogy ő is .... úgyhogy ruhaprobléma egy időre megoldva :lol: :lol: :lol:
Ma ebéd után belemásztam Kata szájába, és már két fogicát éreztem!!! :lol: :lol: Látni ugyan egyet sem láttam, mert nem akarja megmutatni, de éreztem a két tüsit :lol: :lol:
:shock: A Barátok köztben sírt a baba, én meg azt hittem, Kata felébredt :roll: Szemetek! Rémísztgetik itt az anyukákat!!! :twisted:

Sillia: Lóci pici kori és nagyfiús képei :shock: :lol: :lol: Jó visszanézni, hogy milyen kismanók voltak :lol: :lol:
Szerintem se aggódj /tudom, kibicnek könnyű/, Dalma hamar rájön, hogy nagyon édes pici tesókája van :D
Áfonyát sajnálom :( meg téged is, tudom, nem lehetett könnyű meghozni a döntést, de innen látva azt mondom, jól döntöttél! :) Meglátogatjátok néha? Vagy inkább nem akarjátok magatokat és őt felzaklatni? Nem is tudom, melyik a jobb ilyenkor.... :roll:
Én is próbálom megértetni Katával, hogy a hajam húzása, szemem kikaparása nekem nem olyan izgalmas, mint neki. Eddig nem nagyon vette a lapot :roll: :lol:
A suli nagyon jó választás!! :lol: :lol: Az a legjobb, ha az ember a hobbijából meg tud élni :lol: :lol:
/http://port.hu/az_almodo_dreamer:_inspired_by_a_true_story/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=12006610&i_where=1&i_where_tv=1 film Dalmának/

Merion: harisnyát mi is vettünk, meg törcsit, a csillagok mellett hogy mehettem el?! :shock: :roll: Majd holnap megnézem, maradt- e még? :)

Gabi1: gyógyulás :lol: :lol: Nóri már egyedül felül? :shock: :lol:
Szépek a három lányok együtt :lol:

Boo: Zsiri is óriás! :lol: :lol: 6 hós mérésen ki fognak akadni a dokidék :lol: :lol:

Tike: Hédit nagyon sajnálom :( Remélem, többé nem lesz ilyesmire szükség! :)

Marietta: Ha csend van, én is mindig rohanok :lol: :lol: Domi aranyos lehetett virágfölddel betakarva :lol: :lol:

Bucus: ügyesek vagytok :lol:

Bond: Hugi a tornászlány :lol: :lol:

Hgabi: gombok :lol: Az a jelmez nagyon üt!!! :lol: :lol:

Gabber: személy szerint nagyon sajnálom, hogy így döntöttél, de tiszteletben tartom a döntésed, nem próbállak meg lebeszélni róla- viszont így is hiányozni fogsz! Szerettem olvasni az írásaid, tapasztalt anyuka lévén sok újdonságot hallottam tőled, mindig is csodáltalak, hogy a két kislányod kedvéért mennyi mindent megteszel, hogy egyszerre ezer dolgot viszel véghez :) Szeretném, ha néha nem csak olvasnál, hanem tennél fel képet nekünk a lányokról és magadról is :) Tudom, hogy nem feltétlenül én vagyok, aki vmilyen problémádban segíteni tud neked, de ha mégis, akkor nyugodtan keress meg :D

Kép
agi125r

Orsi,
megnézzük neked a csillagot holnap?

Vagy bárki még kérne? Szívesen, úgyis jövünk-megyünk holnap délelőtt :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Sillia!

Ha tudnád, milyen szívesen elbeszélgetnék a lányoddal! Nem leugatnám, csak hozzám korban nagyon közel áll, ezért talán szót értenék vele, bár gondolkodásban nagyon eltérőek vagyunk....
Persze megértem az okát a viselkedésének, de lehetne annyira felnőtt, hogy megértse ezt a helyzetet!
Szerintem az egész probléma a saját magával szembeni félelmek miatt van! Biztos, hogy azért nem közeledik Lócihoz, mert belül nagyon is tudja, hogy megszeretné, és attól fél, hogy ez elhomályosítaná Réka emlékét, amit pedig nagyon nem szeretne....
Pedig ez valamilyen szinten az élet rendje, és ettől még örökre megőrizheti a szívében, akkor is, ha másnak is helyet szorít! Szerintem az első nagyobb szerelem, igazi kapcsolat lesz az, ami helyreteszi a kis lelkét! Szerintem olyankor kattan át rengeteg dolog egy ember agyában.
Meg kell tanulnia, hogy a szeretet nem egység, vagy valami, ami osztódik! Mert különben nagyon rosz lenne most pl. Nórinak negyedik gyerekként :lol: . Sőt, a szeretetet a szeretet táplálja!

Dalma nem rosszindulatú, vagy gonoszkodó, csak "buta" még, és makacs, igazi kamasz! Le kell küzdeni a saját kis lelke korlátait, és hidd el, utána rátalál Lócira is! Ez nem rólatok szól, csakis róla! :wink:

Áfonya nagyon jó helyen van :wink: ! Ha a gyereked, sőt a kutyád érdeke is ezt kívánja, akkor pont megtartani lett volna rossz döntés! Elhiszem, hogy Dalmát ez is megviseli, de ha jól tudom, eddig sem nagyon vette ki a részét, nem kifejezetten az ő kutyusa volt.... Ráadásul úgy tűnik, hamarosan "elköltözik".

Suliválasztás szuper :D ! Tényleg nem sok ménesgazda rohangál a világban, menedzserünk viszont annyi van, mint a szemét :twisted: .

Boo!

ne aggódj, kivasalják ott egymást

Bizonyááám :lol: :lol: :lol: :lol:

Nálunk a kutyákkal minden oké,de nyilván azért, mert többnyire kint vannak. (Bár Lilo most is itt szundizik mellettem :lol: ). Ők imádják a babát, ha kint vagyunk, megszaglásszák, nyugtázzák, hogy ott van és ennyi, de ha sírni kezd, még a mufurc kanunk is odaszalad, és addig ott rostokol mellette, amíg meg nem nyugtatom (nem megenni akarja :lol: ). Inkább Botond az, akinek valamiért nem szimpik :shock: . Ők 60-70 kilós bullmassztiffok, budhha-lelkülettel, szóval őket csak a csirkefarhát mozdítja ki alfából :lol: . Botond úgy téphetné őket, ahogy akarná, viszont, ha egész közel viszem, hogy barátkozzon velük, vagy "megsimizzük", akkor biggyed a szája :( . pedig a kutyák mindig olyan szeretettel fogadják.... Nem értem mi lehet a baja! Pedig az emberekre meg mindig vigyorog, a vadidegenekre is, lehet hogy a kuyták fizimiskája nem jön be neki.... vagy a szaguk :lol: :lol: :lol: .
Nem gond, majd szép fokozatosan. eddig amúgy se nagyon foglalkoztam a kérdéssel, mert örültem, hogy Botond már nem csak pislog... :oops: :lol: . De mostantól tényleg nekiállunk"kutyázni".

Laptopon csak ezek vannak,amik újak :wink: ...
Kép Kép

....

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lilisgabi!

Ezzel az erővel már többen elhagyhattuk volna a fórumot. Mindenesetre jó egészséget kívánok Nektek!

Boo!
A szemedfényekanapé lett kajás?????? :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Dodi!
Köszönöm szépen, hogy megkérdezted a védőnőt. Egyébként még tegnap este rákerestem, és máshol is azt olvastam, hogy normális, ha savanykás furcsa íze van. Szegény gyerekek.
Én nem is mertem odaadni Petrának, mind a 80ml a mosogatóban landolt. Mindegy, most már tudom, hogy nem lehet baja.
Amúgy én nagyon odafigyelek a steril körülményekre, az időre, mindenre. Ez a tej is dec. 17-i volt.

Kispiskóta!
szájpenész: :(

Tike!
Egy hős vagy a kislányoddal együtt!!! Remélem, hogy több ilyenre nem lesz szükség!!!!

Merion!
Én kutyák mellett nőttem fel. Azt gondolom, hogy nagyon jót tesz a gyerekeknek a kutya, de szerintem 4-5 éves kor előtt nem érdemes kutyát venni a gyerek mellé. Addig csak húzogatja a fülét, farkát, nem tudja úgy szeretni, mint egy élőlényt, csak mint egy játékot.

Sillia!
Áfonya: :( Az azért vigasztaló, hogy jó helyen van és szeretik.

Dalma: kamaszként építette ezt a falat maga köré, vagy mindig ilyen zárkózott típus volt? A barátaival sem enged fel? :roll:

Kispocok!
Mikor jártál a Lyukba? Én '90-92-ben vasárnaponként Cure-klubba. :D

Samukámnak (a havanese) tavaly ilyenkor műtötték a bal hátsó lábát részleges keresztszalag szakadással. Most a jobb lábára sántít már egy ideje. A gyógyszerek nem hatnak, úgyhogy előjegyezték 25-re műtétre. :cry: :cry: :cry: :cry: Olyan nagyon szomorú vagyok egész nap. Folyton csak arra gondolok, hogy már megint milyen nagyon rossz lesz neki. :cry:
(ráadásul én viszem és hozom el. Tuti sírni fogok. Tavaly is annyira elesett volt, hogy bömböltem, mint egy gyerek, mikor kihozták.)

Kép
katy76

Egy kis olvasnivaló. :)

http://www.nlcafe.hu/babazzunk/20090717 ... ak_eletet/

http://www.nlcafe.hu/babazzunk/20090417 ... ai_oszton/

Ági,

Mi is vettünk törcsit, zsiráfosat, hogy ne legyen már minden rózsaszín meg világoskék (nálunk a szoba olyan... :wink: ). A csillagok alattomos módon kis kék dobozkákban vannak, nem feltűnőek...remélem, lesznek még holnap is! :lol:

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Szép jó estét mindenkinek!

Köszönöm a hiányolást!
A hét minden napján olvastalak titeket, de sajnos reagálni már nem volt energiám. :(

Ez a hét is nagyon sűrűre sikeredett, 3 délután dolgoztam, mert szükség volt rám. :shock: :lol: Szerencsére enyámapa nagyon rugalmasra vette a figurát, és bevállalta az apukás délutánokat. Mivel a melóhely az utca másik oldalán van, a lakásunkkal szemben, így könnyen hazaugrottam etetésre, majd vissza a vizsgáztatásra. :shock: :lol:
Viszont arra már nem jutott energiám, hogy hosszabb időre gép elé üljek.

Hétfőn anyukám meglepetés szerűen megérkezett Németországból, hogy ő most unokázni szeretne egy hetet! :roll: :shock: :lol: Hirtelen azt sem tudtam, mit reagáljak, és Jázmin is érezte ezt a határozatlanságom, így szegénykém sírt a nagymama kezében, mert már 5 hónapja nem látta. Na, de a 2. napra már megbarátkoztak, és szerencsére anyukám nagyon jó fej volt, nem volt semmi vita, és minden jól alakult.

Éjszakáink mostanában elég éberek. Nem tudom mi lehet az oka az ébredéseknek, de igyekszünk apával megoldani és megosztani a helyzetet.

Nagyon tetszettek a képek, és Sillia videóján felbuzdulva én is készítettem kisvideót ma délután.
Jázmin a délutáni gyümi után, alvás előtt még elmesélte az élményeit. Nézzétek! :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=ohfo_Kg9Q2I
Vendég

"Nyolc ok, amiért valaki elmegy ellenőrnek
1. Nincs bérlete.
2. Vonzza a rend, a fegyelem és a karszalag. Más
mozgalom keretében azonban ez tőrvényellenes lenne.
3. Imád lazázni azzal, hogy nem kapaszkodik a buszon, sőt még tud pincérpénztárcán is írni.
4. Nem tud mit kezdeni a bálás áron vásárolt 23
darab műszálas kék nadrágjával.
5. Imád adj király katonát játszani a
mozgólépcső tetején.
6. Az olyan laza beszólásokat, mint például akkor
várjuk meg a rendőrt, jegyeket, bérleteket kérném
felmutatni, vagy a most vagy leszáll vagy,
megállítom a metrószerelvényt máshol nem tudná
használni.
7. Ez az egyetlen módja, hogy tini lányokat
rángathasson a hátizsákjuknál fogva.
8. Biztonsági őrnek túl gyenge, postásnak túl
buta, totózóba pedig túl agresszív"

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :?

Kép
Kép
200907?

Sillia!

Lóci ízig-vérig pasi :lol: . Tiszta apja :wink: .

Tike!

Szegény Hédibaba :( . De most mr szupi lesz, juhuuu-juhhhu :lol: .

aztán kaptam apától kimenőt megyek a lidl-be harisnyát venni Azért vigyázz, ne rúgj ki nagyon a hámból :twisted: :lol: :lol: :lol:

Gabi1!

Ezért (is) jó a nagy család: mindig van mit ünnepelni :wink: :lol: .

Boo!

Kutyatémában egyetértek veled (tudod) :wink: . Ilyn téren három-féle ember van:
1. Nincs kutyája
2. Van kutyája, és azt állatként tartja
3. Van kutyája, és családtagként kezeli

Manapság a 3. hihhhhetetlenül ritka :? . A másodikkal sincsen baj, hiszen a kutya valóban állat, és nem is biztos, hogy jó neki, ha másképp kezelik, így a fasza az lenne, ha az emberek megtalálnák az egészséges egyensúlyt. Szerintem nálunk az van, és ez apa érdeme :wink: . Sajnos a legtöbben úgy tartanak kutyát, hogy picinek még megy az üntyümpüntyüm, aztán mennyéarrébb nenyálazzál. Napi egyszer kaját kap, ezen kívül annyi a gazdival a kapcsolat, hogy amíg bemennek a kaputól a házig, addig esetleg megpaskolják: "Jokkutttya".... Ennyi!
Tudom-tudom, még ez is sokkal jobb, mint amit egyesek, vagy esetleg egy menhely biztosítani tud, de nekem ez nem kutyatartás :roll: . A mi kutyáink egy hatalmas kertben vannak (ez persze pénzkérdés), de még így is naponta 2-3* séta van (ez nem pénzkérdés)! Vegyes kosztot kapnak (táp+nyershús+főtt kaja), és minden kutyánk tökéletesen ismeri az alapvető parancsszavakat, a két nagyobb pedig annál sokkal többet is. Tavasztól őszig a sétán kívül minden nap van egy kis játék, és pár naponta futtatás. És ha valamelyikük bekéreckedik, az be is jöhet, mert mivel jól vannak tartva, boldogok itt, és eszük ágában sincs elszökni (időnként nyitva marad a kapu, mégse megy egyik se sehová), és így beronygyolni sem akarnak, mert szeretik a helyüket. Ha bekívánkoznak, akkor apa/anyahiányuk van, és akkor ezt biztosítjuk nekik! Azért ez tényleg nem pénz kérdése!
Tudom, hogy ezt sokan másképp gondolják, és csinálják, de ez a valódi kutyatartás :roll: ! Ezt kell mérlegelni, mielőtt az ember kutyát vesz! Kicsit talán furán hangozhatott, mikor Boo Müzlit második gyerekként emlegeti, de tényleg rengeteg munka van benne, ha az ember szívvel-lélekkel csinálja, másképp pedig szerintem nem érdemes :wink: .
Semmi kivetni való nincs abban, ha az ember nem vállalja ezt, csak ezzel tisztában kell lenni! Ezek nem aranyhalak :lol: !
(Ezt senkinek sem céloztam, csak úgy írtam... :wink: )

A nyaralást is megértem! Nálunk azért könnyebb, hiszen őket nem feltétlenül kell sétáltatni. Ha csak 2-3 napra megyünk el, akkor van hogyy egyszerre megkapják a kaját+vizet, mert nincsenekéheztetve, így nem falják fel egyben az egészet :lol: . Ha egy hétre megyünk, akkor anyósom intézi nekik a kaját.

Apropó anyós (imádni fogod): Kb. 3 éve "kimentettünk" (nagyon sok pénzért) egy bullmasztiff tenyészetből egy szukát, mert a "gazdi" vált, és leszarta a kutyákat, ez a kislány pedig úgy 35 kiló volt (60 helyett). A lényeg, hogy anyósomnál kötött ki a szomszédban, mert a mi szukánkkal nem jöttek ki sehogy. Gyönyörű kutyává "hízlaltuk", és egy tünemény is lett :D . Elvileg anyósom is imádta, mégis ha költeni kellett rá, akkor ez a Ricsi kutyája volt, ha viszont ellett, és eladtuk a kiskutyákat egyből tartotta a markát, mert hát ez az ő kutyája :evil: . (persze a kiskutyákat én nevelgettem, soha nem ő). Végülis megegyeztek, hogy minden költséget, és a nyereséget is felezik. Csakhogy az első szülés után hüvely-előreesése lett a kutyának, és hiába mondogattuk anyósomnak, nem akarta orvoshoz vinni. Mire elvitte, megmondták, hogy ezt már régen kezelni kellett volna, ivartalanítani kell. A kutyának pár nap múlva minden szuper volt, na de anyósom lemondhatott az újabb nyereségekről! És innentől valahogy kiesett a kutya a pixisből :evil: :evil: :evil: :evil: !
Erre pár hete mondja nekem, hogy kicsit le van fogyva a Lara. Megbeszéltük a teendőket, plussz hozzátettem, hogy hívjon orvost. Pár nap múlva mondja, hogy a kuyta nem akar kijönni a házból, de biztos csak a hideg... Mondom lehet, de hívjon orvost. Újabb pár nap múlva közli, hogy a kutya nem eszik. Hát jóbüdösmindenedet hívjál már orvost!!!!!!!!!!! Erre közli, hogy ő beszélt egy orvossal (mint kiderül ez a szomszédasszony volt, akinek 4 kutyája van, így ö már naaagyon tudj a tutit), és adja a kurtyának az antibiotikumot. Nem kételkedtem a szavában, így megnyugodtam. erre egy szombati napon mondja, hogy na végül kihívta az orvost, aki 4 szurit adott a kutyának, reméljük jobban lesz.... Na nem részletezem, mert nem ide való, de a lényeg, hogy szegény kutya aznap este az ügyeleten végleg elaludt :cry: . És mindez azért mert ő b@szott kihívi egy orvost, nyilván spórolásból, pedig ha mondta volna, biztos kifizetjük neki! De ő nem szeret kérni, ezért inkább hagyta meghallni :evil: :evil: :( :( :( .
Na, azóta megint nem beszélgetünk!

Nem kéne összedobnunk egy talit, amíg Bucusék itthon vannak? :roll: :D

Alkat:
Pont mondta ma a védőnéni, hogy az nagyon nehezen meghatározható számokkal, hogy mi az ideális súly. Ők úgy nézik, hogy az a baba, akinek a fejkörfogata nagyjából egyezik a mellkasával, az ideális súlyban van, akinek a feje nagyobb az a "sudár" :lol: , akinek a mellkasa, az a "dumdum-golyó" :lol: . Persze ez sem szentírás, csak a miheztartás végett :wink: . Persze stréberanyu gyerekének milyen is lenne: 45 és 45,5 :twisted: :lol: :lol: .

Hgabi!

Ti is alakultok lassan :wink: ! Biztos minél nagyobb lesz, annál könnyabben találja meg a neki tetsző pozíciót. Botond pl.amióta tud forogni, az oldalán alszik :shock: . Hát magamtól sose tettem volna le így :lol: .
Megzabááálom a kis cseresznyefádat :D :D :D !

Kispiskóta!

Szjpenész :( ! Mit kaptatok rá? A c-vitamint utála a penész :twisted: . Anyu le is tudja/szokta vele törölni a babáknak, de ezt csak szakembernek szabad. Kérdezz rá, hátha felétek is megcsinálják.

Ági125!

juhuuuu-juhuuuu :lol:
Botondnak is nagyon pici van hátra. :D

Katy!

Na hát rólad, amúgy sem gondoltam volna, hogy baj lenne a higiéniával :wink: :lol: . pont azért írtam, hogy ezek ellenére is velejárója ez a fura íz :? .
Én azokban az években az Ady óvodába jártam :roll:
:twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:
Samu: :( :( :(

Norka!

Jázmin naaagyon édes!!!! (Bár hanggal biztos édesebb, csak ezen a kis izén nincs hang, de majd a nagy gépen.... :wink: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Gabi!

Én is minden jó kívánok nektek! És őszintén remélem, hogy megleled a békét és a boldogságot :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Petrám pici fejű (én is), majd lehet, hogy neki is gondja lesz a sapkákkal és a napszemüvegekkel. A feje most a 6 hós státuszon 41 cm volt, a mellkasa pedig 39 cm. Ő a sudár kategória. :lol: :lol: :lol:

Anyósod: :evil: :evil: :evil:
Kutyus: :cry: :cry: :cry:

Kép
katy76

kicsidodi! :)

A kutyákkal kapcsolatos irományodat kikérem magamnak az aranyhalak nevében!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hugi fej (41)-, illetve mellkörfogata (40) 1 centivel különbözött, tehát ő nem csak aranyos, hanem arányos is. 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol:

hendegabi! :)

Jelmez: :shock: :shock: :P :P :P :P :P :P :P

Gombok: Hurrrrrrrrrrrááááááááááááááááááááá!!!!!!!!! (De azért majd arról is tudósíts, amikor tényleg működik is. :wink: :lol: :lol: :lol: )

lilisgabi! :)

Én nem köszönök el tőled. Hiszen:
- olvasol majd minket,
- megírod Lotti havi adatait...
- ... egy-egy képet is küldesz mellé...
- ... amihez nyilván azért írsz is magatokról.
Tehát csak kevesebbet fogsz jönni. :wink:

Kép
Kép
200907?

Szájpenész: Boraxos cuccot kaptunk rá, azzal dörzsölöm neki. Hagyja ezzel nincs baj, de már elegem van ebből a hétből. :?

Dodi, én benne vagyok a taliban. Mi is dumdumgolyók vagyunk (47,5 és 52 cm), ki gondolta volna. :lol:

Sillia, Dalma hozzáállását sajnálom és drukkolok, hogy egyszer minden jobbra forduljon. Szerintem a kollégium fog tenni. Áfonya meg tuti jó helyre került. Lóci meg tényleg nagyon pasis. :D

lemaradtam Lidl.ben meg Tescoban ekkora leárazások vannak?

kispiskóta

Jó reggelt, hasatokra süt a naaaaaap :lol:

reagálni noncs most időm, csak 2 gyors:

Kispiskóta,
mi anno a Madarászban egy lila ecsetelőt kaptunk szájpenészre, mindjárt nézem a nevét (indigószerű cucc, lila lesz a bébi szája, de gyorsan használ)

tali :D
egy barátnőm mesélt valami játszóházas kávézóról, megkérdezem a részleteket és hozom

KépKép

KépKép
kispocok13

Norka

Lőrinc szájtátva (és nyálcsorgatva) nézte Jázmint :)

Hendegabi

[quote]B írta:ond: :) végre tettél fel magadról képet!!!! :D :D :D..De mi van, ilyen lassú a géped????? :D

Ezen még a hajnali szoptatás közben is majdnem felvihogtam amikor eszembe jutott !
Idáig ez az év humorja
:lol: :lol: :lol:
Vendég

Kispiskóta,
Gentiana a cucc neve.

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Talira már megint nem tudunk menni :( Ez kérem diszkriminéció a vidékiekkel szemben :evil:

Odett fej és mellkaskörfogata 40 40 cm :D .

Kispocok

Köszi a felajánlást, de barátosném megy haza Kalocsára és megnézi ott a csillagokat.

Dodi

Botond nagyon cuki, nagyfiús, már hamarabb láttam az iwiwen a képeket :wink:

Nálunk az egyik kutyánk, amelyiket találtuk az szokott ritkán elmenni, viszont, ha nyitva van a kapunk, akkor ő sem megy ki. Ő kiváncsi fajta. Ha van kedve elmegy, ha nincs akkor marad, bármikor kibújhatna a kerítés alatt, ha akarna. Vissza is jön, csak nagyon féltem az autók miatt, el ne csapják.

Kép
Kép
orsi777

Kispiskota!

Mi nagyon sokáig kűzdöttünk a szájpenésszel :( , kipróbáltunk mindent és végül a homeopátia segített!
Boraxos ecsetelővel kezdtük, aztán jött a lila cucc, amitől minden csúnya lila lett :evil: , de nem segített, majd ezek után jött a bogyó.

Ha gondolod, ez a neve: monilia albicans 9ch
Egy hétig adtam és azóta se jött elő. Napi 5 golyót kell feloldani egy kicsi vízben és a nap folyamán beadni neki. Előtte utánna fél órával ne egyen-igyon, ne érjen a kezedhez a bogyó, ne legyen mikró közelében.

Sillia!
Jázmin is bűvölte Lóci képeit! :wink: :D Biztos személyesen is imádnák egymást!!! :lol: :lol: :lol:
Áfonyával kapcsolatban akartam írni, hogy az én szüleim hasonlóan döntöttek, amikor a húgom megszületett, és képzel rövid időn belül visszakerült hozzán a kutyánk, mert kiderült, hogy ahová vitték ott nem volt jó helye. :( Remélem Áfonyának jó helye van! :wink:
...és megszakadt a szívem amikor Dalma és Lóci kapcsolatáról írtál. :cry:
Én a húgom és Jázmin közötti kapcsolattól vagyok elájulva! :lol: Jázmin teljesen oda van érte! Figyeli minden mozdulatát, állandóan vigyorog rá, és mindig megynugszik ha nála van.Valami különleges kapocs van köztük. Annyira jó ezt látni, és annyira jó lenne ha Dalma is tudná ezt a szeretetet élvezni. Azért szorítok, hogy mihamarabb így legyen.

Most pedig mennem kell, mert valami ebédet kéne varázsolnom az asztalra. :shock: Megpróbálok délután jönni...
Vendég

[quote="sillia"]
írta:
silliaHendegabi

[quote]B írta:ond: :) végre tettél fel magadról képet!!!! :D :D :D..De mi van, ilyen lassú a géped????? :D

Ezen még a hajnali szoptatás közben is majdnem felvihogtam amikor eszembe jutott !
Idáig ez az év humorja
:lol: :lol: :lol:

Na látjátok, ez a szép. Silliának eszébe jut hajnalban hendegabi, az ő kapcsán pedig a poén. :wink: Többek között ezért jó ki hely ez. :lol:

Kép
Kép
200907?

10 ok, amiért az aranyhal jobb a kutyánál.

1. Nem kell sétáltatni.
2. Nem hagy maga után sáros uszony nyomokat.
3. Semmit nem szed szét a lakásban.
4. A legkisebb lakásban is elfér.
5. Nem kell szobatisztaságra nevelni.
6. Kevesebbe kerül ez etetése.
7. Nem kell halkozmetikushoz vinni.
8. Nem vált pikkelyeket évente többször is.
9. Télen nem kell idétlen ruhákat hordania, mert különben fázna.
10. Nem fog átcsöngetni a szomszéd, és nem jelent fel senki, mert egész nap hangosan tátog.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Lőrinc 6 hónapos :)

Fej: 44 cm

mellkas 44cm

:D
Vendég

Boldog féléves fordulót Lócinak! :lol: :lol: :lol:

Kép
agi125r

Látom, nem tól nagy ma az aktivitás. :roll: (Mondjuk, én se sűrűn jövök ma már érdemben :roll: )
De azért még megkérdem, hogy:
- van-e valakinek tapasztalata olyan videókameráról, ami már nem szalagra rögzít, hanem rögtön diszkre?
- van-e valakinek olyan ismerőse (ne adj Isten APEH-os :roll: ), aki tutira meg tudná nekem mondani, hogy mivel fog majd járni az a bizonyos TGYÁS alatt bérkifizetésem?

Olyan szívesen tennék fel Hugiról mászogatnipróbálokelfáradokbenneésleesikafejem felvételt, de ezzel a fényképezőgéppel nem lehet, annyira zabálja az elemet, még az újratölthetőt is. :x :x :x :( Többek között ezért is érdekelne a kamera. :roll: :roll: :roll: (Létezik, hogy egyébként jó, de valami mégsem smakkol, ezért csinálja? :roll: :?: :?: :?: )

Kaja.
Alma, őszibarack, babán, krumpli, sárgarépa. Következő versenyző a sütőtök lesz. Kíváncsi vagyok, hogy mit fog hozzá szólni, mert a sárgarépa levet önmagában teljesen jól komálta. Hogy lehet ilyet csinálni???? :shock: :roll: :?: Brrrrrrrrr......... :? :? :? :? :? :lol:

Kép
Kép
200907?

A babán déligyümölcs? :lol: :lol:

Kép
agi125r

Diszkre mentőset nem vettem, mert akkor inkább már menóriakártyára mentsen.... :D
Másik témáról lövésem sincs, ismerőseimnek se 8)

Kép
agi125r

Mi ma voltunk beszerőkörúton: vettem a Sparban bio almát /eléggé szottyadtak voltak csak :roll: persze drága pénzért :roll: /, bio krumplit, meg Hipp öszibarackot és sárgabarackot :D Lesz mit kóstolgatni :D
Sütőtököt is akartam venni, de rendesben már nincs, üvegektől meg már eljöttem, mire eszembe jutott :roll:
A gyümölcsöket és a zöldségeket egyidőben kóstoltatjátok? Vagy először végigkóstoltatjátok a szóba jöhető gyümiket, és aztán a zöldségeket? Vettem rizspépet is, ti azt este adjátok?
/látszik, hogy lövésem sincs, pedig egy csomó helyen utánaolvastam, de mindenhol mást írnak :roll: :) /

Kép
agi125r

Agi

A banán déligyümölcs. Miért?

Én egyidőben kóstoltattam a gyümit és a zöldséget.
Közben arra is rájöttem, hogy az almának nem az ízét nem szereti a kisfiam, hanem az állagát. Ha a reszelt almát még szitán is átnyomom, jóízűen elnyammogja.
A gaponapépet este adnám de akkor Lóci már inkább csak cicit akar.

Én is ahány helyen olvastam a hozzátápiról, annyi félét :?

Bond

Sütőtök
Vagy a nevéhez méltóan megsütöd, forró sütőben, míg aranysárgán gyöngyözni nem kezd és picit meg nem barnul a széle, vagy egyszerűen lehasítasz egy darabot és megfőzöd.

Előbbi verzió nagyon sokáig tart és az egész tököt érdemes megsütni, viszont NAGYON finom!

Utóbbi verziónál elég a kellő mennyiséget lekanyarítani és pár perc alatt puhára fő. Így más íze van, de a babák így is szeretik :)
Vendég

Sillia: Bond baBánt írt, biztos a sok babázás miatt :lol: :lol:

Kép
agi125r

Agi

Tegnapi hozzászólásomban én is babánt írtam, Kispocok vette észre.

Most pedig simán banánnak olvastam a babánt, ezért nem értettem a kérdést :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Egyébként úgy gondoltam, hogy én sem teszek különbséget: egyszer gyümit, egyszer zöldséget adok :D
Akkor Lóci csak az almalevet szereti? :)

Kép
agi125r

Sillia: akkor innentől ezen az oldalon a banán= babán :lol: :lol:

Kép
agi125r

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?