A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Ebédkészítés

Vadast csináltam zsemlegombóccal.
Ez utóbbinál valamit nagyon elszúrtam, ugyanis a főzővízből gombócok helyett ázott nyúlós takanyót szedtem ki a vízből :?

Szerencsére csak a fele adagot szaggattam bele, így nekiláttam feljavítani a maradékot. Közben Lóci úgy döntött hogy rám van szüksége mégpedig azonnalderögtön.

Megkértem apát, tegyen a masszába még tojást, lisztet és zsemlemorzsát.

Apa kihúzza a fiókot és kiveszi a zsemlemorzsás zacskót..

- ebből tettél bele?
- nem, az nincs is kibontva, ott van mellette a bontott zacskó.
- (kiveszi) ez az?
- igen
- ebből tettél bele?
- igen, miért?
- csak mert ez daráltkeksz..
:shock: :shock: :shock:

Ehhez képest a második adag már nem főtt szét (ezentúl apa csinálja), és nagyon finom lett.

Így születnek a nagy felfedezések! :lol: :lol:
Vendég

Agi

A szitán átmegy a sűrűje is, csak nem lesz annyira kásás állagú mintha csak reszelném.

Lóci már harmadik napja 7-8 órát alszik éjjel egyhuzamban :)
Vendég

Sillia: zsemlemorzsa- daráltkeksz :lol: :lol: De a jelek szerint jót tett neki :lol: :lol:
Lóci már nagyon ügyes :D :D

Kép
agi125r

sillia! :)

Kolumbusz is így fedezte fel Amerikát. :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

agi125r! :)

Na, most jól elbizonytalanítottál, hogy mit akarok. :roll: :roll: :oops: A lényeg, hogy ne kelljen már szalaggal bajlódni. :roll:

Én egyszerre csak fajtát kóstoltatok. Felváltva a gyümölcsöt és a zöldséget. 2-3 fajta az egyikből, majd ugyanannyi a másikból.

Nektek mennyit dumálnak? :roll: Hugi nemcsak, hogy annyit nem beszél, mint Jázmin ( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ), de gyakorlatilag mondhatjuk, hogy egyáltalán nem. :roll: :roll: :roll: :o :?:

Kép
Kép
200907?

Bond: akkor memóriakártyásat válassz! :D

Kata se egy dumagép... inkább hümmög, sikongat, vagy búg... :D Ja és mikor álmos, akkor úgy sír, hogy közben mondja: nem :lol: :lol: Mást nem beszél, bölcsen hallgat :D

Kép
agi125r

Lőrinc sem túl "bőbeszédű"
Persze a hangját szinte egyfolytában hallatja, de ennek nagy része méltatlankodás vagy óbégatás. Azt tudja hogy:
jajjajjajjjajjjajjaaaajjj....
Reggel az ágyunkban szokott aranyos hangon beszélgetni.
Vendég

Sziasztok!

Rég voltam esélyem sincs visszaolvasni.Bocsi. :oops:
Azért írok hátha vki ugyanabban a cipőben van mint én.
Roló hypotóniás. Másnéven izomgyenge extra laza. Sokszor repülőzik ez az elsődleges jele tehát ha vkinek repül a porontya akkor írjon privet s megmondom mit kell tenni. Ő nem a súlyos kategóriába tartozik, de tornáztatni kell.Mindent csinálna de később, ami nem gáz, de mondjuk sulis korában nehezebben tanulan ezt azt, szal kihathat sok mindenre. most meg egy kis tornával hamar behozhat mindent.
Ugye ő forog, de mindig ugyanarra, és látszik is hogy a bal oldala gyenge. Ő már nagyon akarna mászni ezért dühös mert nem tud, mert repül. Ez egy reflex ami akaratán kívűl van, mint nálunk a szem vagy izomrángás. A reflex miatt viszont nehezen fejlődnek a többi izmok..szal most kicsit sűrű a napunk. két hét után meglátjuk mi lesz, és ha nem segít akkor Dévény torna...2.-án megyünk neurológushoz.Tök rendbe van a gyerek értelmes forog kacag, s lám mégis van bibi vele. pedig ő időben fordult.... :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

és most megpróbálok visszaolvasni...

KépKép

KépKép
ronmay

Kép így fürdünk mi

KépKép

KépKép
ronmay

ja és ráadásul karácsony óta egyedül nyomom, és messze van még a február 25. :cry:

képtelen vagyok vissza keresni mi volt a Boo és Lilisgabi között a harc oka... :roll:

Boo
Képzeld én pont ezt teszem, Kutyámat napi kétszer viszem sétálni gyerekestül, pedig egész nap kint van a kertben csak este alszik "velem".Már kezdem megszokni....

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay!

Hypotónai: :? . Tényleg teljesen rendbehozhetó tornával, de annyira hiányzik az embernek, mint nutella a pizzára :evil: !
Te, ki ez a gyerek?!?! :shock: :shock: :shock: Nem is hasonlít Rolóra :shock: ! De naaagyon édes, botond is szeret hason lenni a vízben, csak ő apával fürdik, apa alulról kicsit megtámasztja, ő meg úszik. Imádja :D !

Bond!

Botond egész nap magyaráz, ha itthon vagyunk, vagy jól ismert közegben. Ha új helyen, vagy társaságban, akkor csöndesebb, mert leköti a sok újdonság, de 1-2 óra után akkor is rákezd :lol: .
Leggakoribb szófurdulatok:
Babbbva, etttlűűűű, és panaszkodáskor nálunk is megy a nemmm-nemmmm :lol: .

Kutya!

Na, tegnap szóba jött, erre itt a hír:
Új kutyánk van :D !
A barátainkban lett egy hiperszuper alma, csakhogy az emberek nem tudják, és nem is akarják megfizetni a vérvonalat. Így 8 kutyájuk megmaradt 11-ből :? . Mi meg már régebben megbeszéltük, hogy egyszer veszünk egy tigriscsíkos kan bullmasztiffot, ha Artu megöregszik. Artzu most 7 éves, egy ilyen kutya kb. 8-10 évig él. A baba miatt elnapoltuk a dolgot, de most kapóra jött a lehetőség.
"Anyagárban" vettünk egy várhatóan gyönörű kan kutyust, bár mondtam apának, hogy ez az ő döntése, mert én az elkövetkezendő fél évben másnak fogom tanítani, hogy "ül, fekszik, lábhoz...." :lol: :lol: :lol: .
Neve még nincs. Ha valakinek van valami überállat tippje, szívesen veszem. Nálunk ilyenek vannak versenyben: Bishop, Bentley, Argo, Modjo, (Fánk :lol:) .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:15-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:15-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok.
Vagyok ám, csak a lányoktól nem tudtam jönni eddig.

Kutyatéma: én nem merek megszólalni. Azt hittem jó gazdi vagyok (vagyunk), de a németjuhász elvesztésével már rájöttem, hogy sok mindent rosszul csináltunk. (Eleve nem való nekünk nagy testű kutya).
Most 3 kuszink van, abból egyiket apa elvitte dolgozóba, mert apahiányos volt, és ott egész nap vele lehet, fűtött helyen van (már ha nem tiporja le az apa sarkát), extra kaját kap, szóval úri világa van, és nem kell "veszekednie" a másik kettővel, akiket nem tudott megszokni.
A többiekkel még szokjuk egymást, de nagyon tündér a Bogi is, ő egy amolyan kis szöcske örökmozgó, és igazi kis egyéniség a másik: ő egy fiú-tacsi, igazi kis érzékeny uraság, nagy hanggal, és jó fellépéssel. :D

Ronmay: jó, hogy benéztél. Szegénykém, nagyon nehéz lehet neked, sok ez az egyedüllét, és most még Roló baja is. De ahogy írod, teljesen "rendbetehető" ez a dolog, úgyhogy rendben is lesz minden

Sillia: örülök, hogy jókedvre derítettelek.

Megyek is, csak benéztem. :lol: Talán később még lesz esélyem jönni.
:wink:

Kép
Kép]
hendegabi

Bond!

Enyémapa szerint nem szerencsés disc-re vevős kamerát venni, mert utánna nem tudod szerkezteni a videókat. De persze, ha nem akarjátok vágogatni akkor az is jó. :roll: :lol:
Jázmin szeret dumálni. :lol:

Boo!
Nekünk nincs baby őrünk. :shock: :roll: :lol: Jázmin az elejétől külön szobában alszik, és eddig mindig meghallottuk ha felébredt. A nagyinál és a Kolpingban is külön szobában volt, ott is meghallottam. Persze ehhez tudni kell, hogy én elég éberen alszom. :shock:

Dodi!
Gratula a kutyushoz! :lol:

Ronmay!
Roló biztos teljesen rendbe fog jönni! Minden elismerésem a részemről is, hogy így bírod egyedül. Messze van még feb.25, de kitartás!!!

BANÁN=BABÁN :arrow: :arrow: Én ezt folyamatosan mindenhol félreolvasom :oops: :roll:

Ja! Azt nem is írtam, hogy dokinénink szerint Jázminnak nem gyógyszer allergiája, hanem őszibarack allergiája van. :roll: :shock: A héten majd ki kell próbálnom, hogy csak barackot adok neki, és ha pöttyös lesz, akkor barack allergia. :roll:

A ma délutánunk nagyon nyűgösre, és fogzósra sikeredett. :( Már azt hittem nem segít semmi, aztán elkezdtem adagolni az Osanitot és láss csodát, most tök nyugi van és még gép elé is le tudtam ülni. Bízom benne, hogy az éjszakánk is nyugodt lesz.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:19-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Ugyehogyugye? Oooolyan jóképű gyerek :roll: :lol: !
(Két barátnőm egymástól függetlenül mondta ugyanazt: Húúú Dóri, olyan jó, hogy nem kell azt hazudnom, hogy deeeszééép, mert tényleg az :lol: :lol: :lol: )

A mamám takargatta a kanapét világ életében :lol: . Az a méregzöld kanapé már azóta ott van, mióta én a világon vagyok, tehát minimum 22 éves. Kb. két éve lekerült róla a takaró, így most olyan, mintha lenne egy vadiúj kanapéjuk :lol: És mindig ellőjük családon belül a "naháát, ez zööööld" poént :lol: . Teljesen megértem, hogy miért csinálod, csak olyan kár, mert ennyi erővel lehetne egy hupilila pipacsos kanapéd is.... Kár ezért a szépségért :( .

Most már mindannyiunk babája rugalmasabb
Ronmay-é főleg :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:
Jaaaj bocsánat, nem tudtam kihagyni :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:20-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sillia: zsemlegombócot én úgy készítem, hogy a zsemlét (ha lehet másnapos) felkockázom, icipici olajjal teflonon átpirítom, csinálok egy kicsit hígabb nokedlitésztát, abba belekeverem a zsemlekockákat, picit hagyom állni, és forró, de nem lobogó vízbe kanállal szaggatom.

Kép
Kép]
hendegabi

Boo!

...És ha vendégek jönnek: "Nyugodtan foglaljatok helyet! Hozhatok valamit inni, amíg leültök az álomszép VAJSZÍNŰ kanapéra?!"
:lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi

:lol: :lol: :lol: gumibaba :lol: :lol: látnád hoyg tekergeti a csuklóját :lol: lehet zongoraművész lesz... :lol:

Boo

:lol: :lol:
Nálunk külön szobába alszik , az ő szobájának az ajtaja be van csukva, a miénk nyitva és még így is meghallok bármiféle neszt...
olyan a fülem, mint a kutyáé...figyeled! :lol: :lol: szal, nekünk akkor játszik babyőr ha lemegyek szomszédolni..

Most szar egyedül, de gondoljatok bele milesz ha hazajön!Naa! :wink: :wink: :lol: :lol: olyan jó dógom lesz hogy csak na! :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

)Sziasztok! Köszönöm mindenkinek Hédi szemében ma reggel egy pici csipa sem volt :D :D :D Volt viszont egy kis vér a kakiban :shock: :twisted: :cry: Na most vagy az van, hogy a tegnapi átmosásnál nyelt cucc, vagy az, hogy nem igazán tartottam a szoptatós étrendet és sok volt a tej meg az a kis füstölt kolbász :twisted: :twisted: Védőnő szerint várjak hétfőig és ha még akkor is lesz, akkor doki. Délután már nem volt vér, csak zöld volt a színe :twisted:

Ronmay-nek már ment is a privi, mert Hédi is állandóan repül, pont ma mondta a babauszis csaj, hogy tornáztatni kéne :? Már rákerestem a Dévéynes tornára, csak sajnos hozzánk legközelebb 50 km-re van és nagyon nehezen tudnánk behordani :roll: , de ha kell hát kell.( Apa is azt mondta, hogy repülős lesz a nasa-nál :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:22-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ronmay!

:lol: :lol: :lol:
Mi apával megbeszéltük még szülés előtt, hogy direkt tornáztatni fogjuk a gyereket,hogy a csecsemőkori hajlékonyságát megőrizzük, mert mi mindketten elég kötöttek vagyunk, apa pláne. Na, hát úgy tűnik ez is genetika, mert csecsemőkori hajlékonysága az nincs neki :lol: :lol: . Mármint Botondnak. Nem kórosan kötött, vagy ilyesmi, de közel sem mondanám hajlékony alkatnak. Eleve olyan vaskos, mintha olomból lenne, sűrű gyerek :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi

vasgyúró mi? :lol: :lol:

Boo

Már a gondolatától is...hmm hogy is mondják..a f@ik?feláll? :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Szép estét mindenkinek :lol: :lol:

Katy,
Lyukba kicsit korábban, úgy 88-89 körül járhattam
(öreg is vagyok, meg korán is kezdtem :D , erre írtam hogy a szüleim nagyon sok mindent eltűrtek, toleráltak... nade ide lejött utánunk a két anyuka :shock: :shock: megnézni, hova járnak a lányaik. Akkor rettentő cikinek éreztem, most már tetszik, és büszke vagyok Anyura hogy ilyen bevállalós volt 50en túl is - igen, sajna késői gyerek vagyok :cry: :cry: :cry:)
Samu :cry: viszont túl lesz rajta, és egy boldog kutyi lesz megint :D :D

Norka,
Jázmin nagyon cukin magyaráz :lol: :lol: :lol:

Bond,
[quote]< írta:/div>
Kaja.
Alma, őszibarack, babán, krumpli, sárgarépa. Következő versenyző a sütőtök lesz.
[quote]
írta:
Most már itt mindenki átnevezte a banánt? Vagy csúnyán lemaradtam valamiről? :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ja, már látom, megvan a topic első saját szava! copyright Sillia

Sillia,
apa főzése :lol: :lol:
Ismerős, bár most egy szavam nem lehet...
Apa itthoni pékké képezte tovább magát :lol: Karácsonyra beújítottunk egy kenyérsütő gépet (már régóta terveztem hogy a friss kenyér illatára ébredjek). Namármost ő teljesen rákattant, és egy héten belül ma már a negyedik kenyeret dobta össze. Nagyon fincsik lettek ám, a magos mondjuk furi lett, viszont a kolbászos besz....ás finom :wink: :wink:
Lócit meglátogatták az Álommanók, hurrááááááááááá

KépKép

KépKép
kispocok13

Főzni???Bolond vagy te nő??!! :lol: :lol: MAjd őő, finom sütiket hmmm nyami nyami :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Most kaptam a hírt, hogy megszületett Laura!!! :D :D
3210g, és 49 cm, már alig várom, hogy megszuttyongassam! :lol: :lol: De fura lesz egy ilyen pici babát megfogni majd.... :D :D :D :D

Kép
agi125r

Most csak össze-vissza. :oops:

norka81! :)

Köszi szépen! Pont a szerkeszgetés lenne a lényeg, így akkor kilőjük a diszkeset. :wink:

ronmay! :)

Rendben lesz minden. :wink: Jártok végül babauszira? Az is sokat lendít minden babán.

(Jövő héten mi is megyünk a véncsoroszlyadoktonénihez. Rá fogok kérdezni, mert Hugi csak a bal lábát indítva próbál mindig négykézlábazni, a jobbat csak annyira használja, amennyit kell. :roll: Egyéb dolgokban mindkét lábát egyszerre szokta használni. Csecsemőkorában volt ilyen, hogy az egyiket többet használta, mint a másikat. Csak már nem emlékszem, hogy melyik volt. :roll:
Meg úgy néz ki, hogy most kimarad a kúszás. A forgás is még hagy kívánni valót maga után. Szóval, nagyon látványos, ahogyan négykézláb próbálgatja magát, de kicsit felemásan érzem összességében a dolgot. :roll: :roll: :roll: )

boo! :)

Anyáméknál is mindig befigyelt a nagyonkörültekintőenmegválasztjukahuzatot
melyetaztánjólletakarunkhogynekoszolódjon
vigyááááááázkiömlött(avédőhuzatra)miértnemtudszrávigyázni!!!???. :twisted: :twisted: :twisted: :?

Folyós dolgokat viszont igenis többszörös biztosítással kell szállítani! :twisted: :twisted:

Meghallom-e a gyereket.
hugi óta nemegyszer volt már, hogy alszom ezerrel. Valahol a tudatom mélyen gyereksírást hallok. Újra hallom, erősebben. Tovább erősödik. "Aluggyá mán Manó! :evil: " "Mivanmá, mé nem alszol?" :evil: :evil: :evil: Aztán HülyeAnyuka egyszercsak felriad: "Ez Hugi, és kajázni akar!!!!. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops:
Ugyanennek a másik verziója, szintén álmodás közepette a "nezörögjémánazzalaráccsal!!! :evil: :evil: :evil: "
Ezt oszd be... :roll: :roll: :oops: :oops: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.01.16 22:27-kor.

Kép
Kép
200907?

Dumálás:
Nimród rötyög, kacag, sikongat, dínózik, de kimondottan magyarázni még nem hallottam...

Tali:
a hely amit reggel írtam nagyon szép meg jó, csak eléggé kiesik, Ferihegy környékén van. (Sajna nem tudok visszaemlékezni a régi taliról hogy ki merről jönne :oops: )
nézzetek rá:
[/url]www.kertcafe.hu[/url]

KépKép

KépKép
kispocok13

Bond

Nem tom, én már úgy vagyok vele, hogy hamarabb meg kellett volna nézetnem, nem csak várni....ártani nem árt.. :roll: JA és hagy ne beszéljek arról , hogy hol van ilyenkor a védőnénike, ki velem egy idős, gyereke nincs és azt mondja nyugodtan lehet adni a gyereknek vegetát... :roll: mondom ez hülye.

KépKép

KépKép
ronmay

Kispocok

Én tuti kihagyom ne hari, Budán lakunk..... :roll: de köszi :D

KépKép

KépKép
ronmay

Védőnéni hülye! :evil:

De miért gondolod, hogy hamarabb meg kellett volna nézetned? Hiszen mindent időben kezdett, és senkinek egyforma erős mind a két oldala. :roll: :?:

Kép
Kép
200907?

Visszahallgattam Manót ebben a korábam, hogy miket "mondott". Megállapítottam, hogy ugyanazt, amit Hugi. Magától nem nagyon, de röhögtetni az lehetett. :roll:
(Egyébként a fogainak se sűrűn látom nyomát, hogy jönni szeretnének. :roll: :roll: )

(Én szeretem a Micimackót, de ezzel a reklámmal a tököm van tele. Meddig nyomatják még? :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
200907?

Boo,
nekünk Angelcare van (AC401) ami hiperszuper. Hallani remekül lehet vele, ezen kívül látjuk hogy hány fok van a pici szobájában, és riaszt ha a beállított minimumot vagy maximumot meghaladja. Lehet hogy tökfelesleges és meghallanánk mi is, mint ahogy Ti sokan, de nekünk valahogy ez adta a biztonságérzetet az első perctől kezdve. (Törpi mindíg a saját szobájában aludt)
Zebra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kanapé - én is ugyanezt csinálom... de még csak az egy réteg takarónál tartok. Jelzem, nekem is bézs színű alapon van a bézs színű takaró
:lol: :lol: :lol: :lol:

Ronmay,
mindjárt írok.

Dodi,
[quote]M írta:ost már mindannyiunk babája rugalmasabb
Ronmay-é főleg Twisted Evil Twisted Evil Laughing Laughing Laughing
Jaaaj bocsánat, nem tudtam kihagyni Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

te nagggyon hülye vagy, bocs :oops:
Hangos röhögés, felolvasás Apának, hangos röhögés, kuncogás...
:lol: :lol: :lol: :lol:

Ági,
Laura :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo: Nálunk én vagyok a bébiőr, Hédivel alszom egy szobában, bár amióta hajnalban az a legújabb szórakozása, hogyrugdossa az ágyrácsot erősen gondolkozom,hogy kiköltözöm :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Nem bírom ki hogy ne mutassam meg a mai utazós képeinket, bocsi :oops: :oops: Kép

KépKép

KépKép
kispocok13

Kép

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:22-kor.

KépKép

KépKép
boo

kispocok13! :)

Nagyjából ronmay-ék felé lakom, így nekem is elég kiesős, de ettől még nem kizárt.
Viszont én nem veszek észre valamit, vagy frankón egy oldalas a weblap? Meeer az úgy, elég gyengus... :roll: :roll: :roll:

boo! :)

Nyugi, én is össze szoktam keverni, hogy melyik végtag micsoda, de még a kölköket is. :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Azért tudtok valamilyen kapcsolatot tartani TeApával? :roll: :?:

Kép
Kép
200907?

ÉLETJEL!

Sziasztok Csajok!

Megvagyunk meg minden, csak Apával szinte minden nap összekapunk valamin. Iszonyatos egy időszak. Nem tom mi van velünk. Ma voltunk egyik barátunk szülinapján, és minden tök oké volt, hazaértünk és összevesztünk... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Már a hócsukám tele van a veszekedésekkel.

Törpi eszméletlen tempóban fejlődik. Már azt csinálja, hogy négykézlábra emelkedik, és előre hátra hintázik. Imádom amikor csinálja, és közben teli pofival vigyorog, meg dumál, hogy ő milyen ügyi. Majd csinálok nektek videót.

Most egy darabig visszavonulok zugolvasónak, mert igazándiból nincs nagyon kedvem , energiám írni. :(

Ráadásul, most 5-én jött meg másodszorra, de most is duplán. az elsőnél is meg most is. Megjön, elmúlik, 1-2 nap pihi aztán uccu neki újra. Most is 5-én jött meg, már megint megvan. :evil: :evil: :evil:

Na nem is untatlak Titeket a panaszommal. Jóccakát
Puszi mindenkinek.

Kép
szisz89

Jó Reggelt!

Ronmay a védőnőtök nem semmi...vegeta... :x . Roló problémáját sajnálom, de hamar túllesztek rajta! Nagyon helyes kispasi, amint látom ő is indulhatna az óriás szem kategóriában. :D

Katy, sajnálom a kutyust!

Dodi, nektek meg gratulálok az új családtaghoz! :D Zöld kanapé:lol:
Köszi a c vitaminos ötletet, de most váltunk gyerek orvost, ott még nem vagyunk hivatalosan, ide meg már nem akarom hozni.
[quote="200907?"]
írta:
200907?Meghallom-e a gyereket.
hugi óta nemegyszer volt már, hogy alszom ezerrel. Valahol a tudatom mélyen gyereksírást hallok. Újra hallom, erősebben. Tovább erősödik. "Aluggyá mán Manó! :evil: " "Mivanmá, mé nem alszol?" :evil: :evil: :evil: Aztán HülyeAnyuka egyszercsak felriad: "Ez Hugi, és kajázni akar!!!!. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops:
Ugyanennek a másik verziója, szintén álmodás közepette a "nezörögjémánazzalaráccsal!!! :evil: :evil: :evil: "
Ezt oszd be... :roll: :roll: :oops: :oops: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: ezt akár rólam is írhattad volna. Azaz meghallani midig meghallom, csak van amikor későbbre sikerül lereagálnom. :oops:
Boo, nálunk sincs bébiőr. Ha nagy házam lenne, akkor tuti lenne.

Norka, köszönöm a homeós tippet, ha a Boraxos cuccos nem jönne be, akkor tuti kipróbálom.

Kispocok, Nimród is tündéri!!! A Ferihegy nekem is kiesős.

Ági, gratulálok Laurához, ő kinek a babája? :oops:

Szisz, sajnálom a veszekedéseket! Időnként azért írj, mi van Attival.

kispiskóta

Bond

chaten ja beszélünk...este, mikor nincs fenn a hegyen, ma már igen.. :lol:
Azért mert hamarabb észrevehettem volna hogy azóta nem nagyon tanult meg mást a mozgás terén, viszont a kézügyessége irigylésre méltó.. :wink:
Ja és fürcsi közben felfedezte a fütyijét, szal minden este megy a csodálkozás jjéé nekem ilyenem van? :lol: :lol:

Szisz

"kutyázás"(hintázás) irigy irigy :lol: :lol: Már úgy várom, hogy én fiam ilyet csináljon és ne repüljön..

Boo

pép!aha!kopp kopp lassú vagyok... :lol:

Kispocok
Helyes kis krapek Nimród!Neki is szép nagy szemei vannak!Ő most hány gr?mert ő sem a nehéz súlyúak közé való jól látom? :wink: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:23-kor.

KépKép

KépKép
boo

Agi125r!

Laura: juhuuuuuu-juhuuuuu :D :D :D :D

Bocsi :oops: , csak erre:
Mozgásfejlődés:
Egyik éjszaka arra mentem be, hogy négykézlábon volt, és ment a hinta :shock: :lol: .
A másik, hogy mi kb. két hete üvegezünk, naponta 2*, és már "megeteti magát" 8) 8) :lol: :lol: .
A képek elég bénák, mert ha vaku nélkül csináltom homályos, ha vakuval, akkor meg elvonom a figyelmét :? .

Kép Kép

Jaaa, és persze a kukizás: nálunk minden fürdésnél program :lol: . Most megértem, hiszen alig, hogy felfedezte, de hogy ez a pasiknak mért marad meg egy életre :twisted: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ronmay

Roló is bizonyára hamarosan négykézláb közlekedik a lakásban :)

Szisz

Min vesztek össze? Irgum-burgum, ne veszekedjetek!

Boo

Álmod :shock:
Mit vacsoráztál?

Bond

Úgy látszik Hugi és Lóci a fogatlanok táborát erősíti.
Viszont vannak helyette szép fülecskéik :)

Ma megint videóztam :D

http://www.indavideo.hu/video/Lorinc_hintazik
Vendég

Csak gyorsban, mert takarítás jön :roll: :lol:

Laura azoknka a barátainknak a kislánya, akire már több, mint két éve vártak :D Próbálkoztak szegények mindennel, már épp megvolt a Kaális időpontjuk, amikor spontán összejött Laura! :lol: :lol: Nemrég beszéltünk az apukával, s mondta, hogy szülésnél bennt volt, de most is csak úgy látogathat, hogy nem mehet be, üvegajtón keresztül láthatja csak az anyukát meg a babát :( Még jó, hogy mi nem influenzaszezonban szültünk :lol:

Boo: nekünk van bébiőrünk, akkor használom, ha a konyhában főzök. Becsukom az ajtót, hogy ne legyen minden kajaszagú, és ilyenkor kell a bébiőr, hogy halljam, ha Kata felébred :D
Erre a célra tökéletesen megfelel egy olcsóbb is, a mienk 13e körül volt: http://www.joycare.it/default.cfm?fuseb ... 9&lang=eng

Kép
agi125r

Ronmay!
Minden elismerésem a Tiéd! :wink:
Roló annyira szép pofijú! És gyönyörű kék szeme van!!! :D

Petra 3 hete kezdett el a hátáról a hasára fordulni, azóta viszont nem áll le. Nem lehet normálisan bepelenkázni, az ágyában is mindig forgolódik, a játszószőnyegén is. És figyelem őt, minden irányba tud fordulni.

Repülni ő is szokott, de én erről azt olvastam, hogy így készítik elő magukat a mászásra.
Most ő ott tart, hogy térdelőtámaszba húzza magát.
Én egyelőre nem aggódom, mert 3 hét alatt nagyon sokat fejlődött a mozgása.

Foga még neki sincs, de alul már mind a kettő látszik az ínye alatt.

Kajálás:
Én is adok neki zöldséget is és gyümölcsöt is, de a bevezetést óvatosan csinálom mindenből.
Ő eszik almát, őszibarackot, banánt, krumplit, sárgarépát, sütőtököt és céklát. Most a cékla van bevezetésen, ma kapott másodszor. A következő a meggy lesz majd.
Délelőtt gyümölcsből már 80 grammokat eszik, délben zöldségből 40-50 grammot és du. a kölespépből már 90-100 grammot (ez után már nem is szokott szopizni külön).
És boldogan issza a vizet, de csak pohárból. A cumisüveggel játszana, úgyhogy nem abból adom neki, hanem pohárból. Nagyon tetszik neki! :lol: :lol:

Szisz!
Sajnálom, hogy sokat veszekedtek Apával! :(

Sillia!
Lócis videó nagyon aranyos! :wink:

Bond!
Apa pont a héten vett videókamerát, Sonyt, és saját, 4Gb-os diszkje van. Ettől függetlenül lehet bele MS kártyát tenni.
Valaki írta, hogy a diszken lévő anyagokat nem lehet szerkeszteni. Lehet, kiteszed a számítógépre, és azt csinálsz vele, amit csak akarsz.
A diszkről tudsz törölni, tudod formázni.
És bármikor tudsz külön kártyát venni hozzá.
Ez a kamera most akciósan 50e ft volt.

Boo!
Szerintem pár nap kérdése és teljesen rá fog állni a füled a hangokra. Én pl. Apára soha nem ébredek fel, ha később fekszik le, mint én, de ha Petra egyet nyöszörög, már talpon vagyok.
Egymás mellett van a két szoba, szerintem felesleges bébiőrt venned. :wink:
(Bondot ne vedd alapul, Hugi minimumra van halkítva!
:lol: :lol: :lol: )

Ági!
Gratula a kis Laurához! :D

Tegnap megint levágtam Petra haját, majd csinálok róla képet, mert megzabálom, annyira helyes lett! :D

Kép
katy76

Sillia!
A 4-es Libero sokkal nagyobb, mint a 3-as? :roll:
Petra mostanában lesz 7kg, és még van kb. két hétre való 3-as pelus, és nem tudom, hogy mekkorát vegyek. Nagyon nagy a különbség a két méret között? :roll:

Kép
katy76

katy76! :)

Igen, nagy! :shock:

Amit egyáltalán nem csinálunk a kajával kapcsolatban:
- cumisüvegből evés :arrow: kanállal etetem
- nem mérjük, hogy mennyit eszik (pláne nem, kajában számolva, hogy miből mennyit)
- víz :arrow: anytejezik még mindig (de nem minden szopi után vágom cicire :roll: :oops: )

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?