Ronmay!
Minden elismerésem a Tiéd!
Roló annyira szép pofijú! És gyönyörű kék szeme van!!!
Petra 3 hete kezdett el a hátáról a hasára fordulni, azóta viszont nem áll le. Nem lehet normálisan bepelenkázni, az ágyában is mindig forgolódik, a játszószőnyegén is. És figyelem őt, minden irányba tud fordulni.
Repülni ő is szokott, de én erről azt olvastam, hogy így készítik elő magukat a mászásra.
Most ő ott tart, hogy térdelőtámaszba húzza magát.
Én egyelőre nem aggódom, mert 3 hét alatt nagyon sokat fejlődött a mozgása.
Foga még neki sincs, de alul már mind a kettő látszik az ínye alatt.
Kajálás:
Én is adok neki zöldséget is és gyümölcsöt is, de a bevezetést óvatosan csinálom mindenből.
Ő eszik almát, őszibarackot, banánt, krumplit, sárgarépát, sütőtököt és céklát. Most a cékla van bevezetésen, ma kapott másodszor. A következő a meggy lesz majd.
Délelőtt gyümölcsből már 80 grammokat eszik, délben zöldségből 40-50 grammot és du. a kölespépből már 90-100 grammot (ez után már nem is szokott szopizni külön).
És boldogan issza a vizet, de csak pohárból. A cumisüveggel játszana, úgyhogy nem abból adom neki, hanem pohárból. Nagyon tetszik neki!
Szisz!
Sajnálom, hogy sokat veszekedtek Apával!
Sillia!
Lócis videó nagyon aranyos!
Bond!
Apa pont a héten vett videókamerát, Sonyt, és saját, 4Gb-os diszkje van. Ettől függetlenül lehet bele MS kártyát tenni.
Valaki írta, hogy a diszken lévő anyagokat nem lehet szerkeszteni. Lehet, kiteszed a számítógépre, és azt csinálsz vele, amit csak akarsz.
A diszkről tudsz törölni, tudod formázni.
És bármikor tudsz külön kártyát venni hozzá.
Ez a kamera most akciósan 50e ft volt.
Boo!
Szerintem pár nap kérdése és teljesen rá fog állni a füled a hangokra. Én pl. Apára soha nem ébredek fel, ha később fekszik le, mint én, de ha Petra egyet nyöszörög, már talpon vagyok.
Egymás mellett van a két szoba, szerintem felesleges bébiőrt venned.
(Bondot ne vedd alapul, Hugi minimumra van halkítva!

)
Ági!
Gratula a kis Laurához!
Tegnap megint levágtam Petra haját, majd csinálok róla képet, mert megzabálom, annyira helyes lett!