A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Tündi: akkor jó, azt hittem hogy ilyen defektes érzékeny nő lettem :) de hurrá mégsem vagyok annyira dilis!!!! :)

Várlak benneteket nagyon csajok, majd a hajaimat próbálom összeszedni, mert itthon csak 2 papucsom van amivel szolgálni tudok, egyik uramé ( 46os :) ), mert lassan a hajszálaimból komplett parókát lehetne csinálni , úgy hetente!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares ez ismerős!(haj)

Ircsi otthon vagytok már vagy még kint?

Borisz,Réka nagyon szépek!Olyan jó látni a kis érdeklődő pofikat :) Tomi is úgy kinyomja magát hogy lássa ami érdekli .) képes eltolni hogy lássa az apját,mit csinál :)

Rékát nagyon fejlett babának tartom,őrület! Tomi hason,ááááá,képtelenség :)

Zoé születésén,Tündi szülésén én is szoktam bőgni,huhh,nem semmi :) de olyan szépen írta le,olyan beleérzős,igazi szép szüléstörténet.

Ma eszik alszik...meglepő...ma már negyedszer tettem le aludni...

Keddet én is várom.

Védőnő volt itt,azt mondta nem gáz az éjszakai evés,az akkor fog elmaradni szerinte ha napközben már több étkezés ki van váltva(és ugye egyelőre még csak kóstolunk) azt mondta anyatejes baba gyakran kel éjjel is enni,tápszerrel jobban jóllaknak.(ő ezt az elvet vallja)
Jöhet a krumpli,cékla,cukkini,brokkoli.

Tegnap kemény esténk volt,blogban írtam róla,muszáj az én kisbabámat mg jobban megtanulnom,hogy ilyen több ne legyen..(barátnőzni mentünk,de Tomi épp álmoskás volt,nem baj mondtam azért megyünk,és ott alszik majd,ja,csak ott a 16 hós Enikő elemében volt,kiabált,pörgött,Tomi halálra rémült,ordított,és még hazaérve is órákig sírt az eset,meg a nem alvás miatt,áááá de elcsesztem...) Az a helyzet hogy én szerettem volna mindig is mobil,mindenhova babával menős anyuka lenni,vidám örökmozgó bátor babával,hááát,lehet hogy ez felejtős.
Azért egy próbát teszek a bnetes talik sűrítésével,mert Miki szerint azért azonos korú babák közt lehet h.jól ellesz.[quote][/quote]

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi: dejó, miket ehettek már !!! :) Nálunk is van néha ilyen, hogy úgymond "menni kell" de ott belül érzem, hogy hát, ez a nap nem Gergő napja, és akkor ideig-óráig elvan, majd utána jön a sírás... .és itthon nyugszik meg... ( ilyen volt szilveszter délután amikor mentünk mi is látogatóba....) Később, majd gondolom határozottan "elmondják" , hogy ŐK nem akarnak sehova menni most!!!! :) vagyis remélem valami ilyesmi lesz!!! Gergő is alszik... nem tudtam kimenni vele sétálni, mert ahogy fent már írtam, elaludt... és alszik 12:15 óta...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Szereti simizni meg nézegetni

Kép

észrevette hogy fotózom

Kép

bögrézik (odaadtam neki a bögréjét,kis műanyag Vizipókos,tetszik neki)

Kép

Nem szeretem amikor ennyit alszik,mármint ha ilyen aluszékony,olyan ijesztő :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Mares akkor megnyugtattál kicsit,"valami van a levegőben"-alvás

evilany

Évi: Tomika még mindig cukker :) hát igen, Gergő már 2 órája durmol, mondjuk tudom hogy majd estig majdnem fent lesz... na jó, talán kicsit olyan 5 felé alszik de már nem sokat... ha felkel kaja és viszem le, a levegő talán jó hatással lesz rá! De ugye melegfront van... talán attól! HÉtfőn meg jön a hideg, akkor meg sírós szokott lenni Gergő :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Wáo, kinyitotta a szémét, úgy 2,5 óra után :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares milyen hideg jön hétfőn? én a köpönyegen nem ezt látom! :arrow:
http://koponyeg.hu/

Kép
gtunde75

Halihó! Évi köszi az sms-t, félálomban nyugtáztam, hogy akkor más is hasonló cipőben jár.

Én örülnék ha többet találkoznánk, akár tényleg séta is lehet, de itthon is szívesen látlak (csak egyszerre nem férünk el :cry: ) látok mindenkit!
Csak azért nem írom, hogy olyan egyedül vagyok, mint az ujjam, mert azok 10-en vannak! Én mászkálós vagyok, minden nap séta, intézem a dolgainkat, de az mégsem az igazi.

Nekünk is költözni kellene, kicsi is, és most télen nagyon harcolok a penésszel...és sokszor az győz :cry:

Anyagi téren a béka seggét egyre messzebbről látom (alulról), de én is úgy vagyok vele, hogy ránézek erre a kis lurkóra, és egy mosolya kárpótol mindenért.

Tündi! Bercibó sem eszi meg a "nagykönyvben" előírt mennyiséget, de amíg fejlődik és jól érzi magát, már nem érdekel. Tényleg ahány hely, annyi mindent írnak erről, csinálja mindenki úgy ahogy a gyerekének jó, a többi nem számít. Kép
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára limo73 2011.01.07 14:58-kor.
limo73

[quote="evilany"]
írta:
evilany
Zoé születésén,Tündi szülésén én is szoktam bőgni,huhh,nem semmi :) de olyan szépen írta le,olyan beleérzős,igazi szép szüléstörténet.

ebbe belepirultam! :oops: :D

Kép
gtunde75

Limo nem az zavar, hogy nem eszi meg az "előírtat", hanem az zavar, hogy nem eszik sokat, mégis ilyen nagyra nő! :lol:

kedden menjünk értetek?

Kép
gtunde75

Boriszkát imádja a kamera :) kis tünemény, nagyon aranyos. Kedvet is kaptunk az együtt fürdéshez :)

Réka is cukkermukker, mindig ledöbbenek a haján :) Egyébként meg azt hittem sötét szeme van, de jól látom, hogy kék?

Valaki írta a kézből ágyba kerülést.
Nálunk ez 2 hónappal ezelőtt volt. Azelőtt kézben altattam, gyengéden takájába bugyolálva, ringatva Tivadart. Ha elaludt, ágyba tettem. Kb. 2 hónappal ezelőtt elkezdett ficeregni, kényelmetlenkedni, jómagam meg idétlenkedni vele. Az apja mondta, hogy szerinte nem jó neki, ezért betettem az ágyába. Láss csodás! Elaludt! Azóta leszokott a kézben altatásról (én meg elismerem az apai ösztön hasznavehetőségét). Nem igényli. Örülök is neki, mert elég súlyos volt már és nem szeretnék bicepszre gyúrni (a fájós hátrúl nem beszílve).
Kb. így vagyok a cicizéssel és az egy ágyban alvással is (mert hajnalban mellénk kerül, amikor enni kér és 2-3-4 órára ott is marad). Szerintem, ha már kényelmetlen lesz neki, nem lesz rá igénye, jelezni fogja. Persze a saját addikciómmal nekem kell foglalkoznom, de majd keresek egy "lepattintott a gyerekem" csoportot, terapikus célzattal.

Félreértés ne essék, nem voltam megrettenve a súlya miatt, hiszen nem pehelysúlyú versenyző a gyerekem :). Kicsit aggódtam a nem gyarapodás miatt és kíváncsi voltam, hogy másoknál "mi a szitu". Gyakorlatilag 8,5 kiló a drágám 74 cm-rel, szóval no para. Figyeltem én is a pisis pelust és ennyi. A melleim egyre gyakrabban hasonlítanak töltött zoknikra vagy egy lopótökpárra -na jó, ennyire nem drámai- szóval egyre szottyadtabbak és időnként elfog az aggodalom a fogyasztott mennyiséget illetően.

Ircsi! Írtad, hogy Katus 2,5 óránként eszik. Na látod! Ezt is jó volt olvasnom, mert Tivadar is legalább 7-szer eszik egy nap(miközben már mindenki 4 óránként kajál). Ő nagyon ritkán eszik 150-200 ml-t, jellemzően 100-130 ml között tankol.

Nem tudom, hogy ki írta, hogy sok a baj...
mennem kell, hívat a Drágám ...
szilvi35

[quote="szilvi35"] írta:szilvi35n meg elismerem az apai ösztön hasznavehetőségét

az apai ösztön soxor segített nekem is... pl látni az erdőt a fától!!! :wink: :lol: :lol: :lol:
Tiva szép méretekkel rendelkezik! nem csoda, hogy belassított! :lol:

Zoé az előbb ébredt egy óra alvás után... bementem, köszöntem neki, majd elmentem tápit készíteni... mire visszaértem visszaaludt, kicsavarodott oldalfekvésben, ahogy nyúlt az ágy oldalán lógó csörgőért... :shock: :shock:
a kész tápi meg a cumisüveg melegítőben (radiátor teteje :wink: :lol: ) hogy ne hűljön ki... :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

...már nem emlékszem mit akartam. Biztosan nem volt fontos.
Néhány fotó :
Kép Kép Kép Kép Kép
szilvi35

Tiva (is) zabálnivaló!

evilany

Sziasztok!

Köszönöm a gyermek-felajánlásokat :lol: majd szólok.... :lol:

Tünde válságot sajnálom! Őrület, hogy az ember a tartalékait is kénytelen felélni (ha vannak) de azért szüljön gyereket.....

Tiva olyan szép. Persze sem Borisz, sem Tomi és Réka sem marad el mellette. :D

Réka tényleg nagyon fejlett! :D

Ahogy olvasom itt a méreteket Áron a középmezőnyben van. Nem eszik ám ő olyan sokat, naponta 700-800 ml között. Csak ő 4x, max 5x eszik egy nap.
Ma is megevett 200ml pépet: alma, banán, anyatej, sinlac keverékből.

Clari próbálj banánt tenni a sinlacba, hátha bejön Rékának.

Amennyire nem nyitotta ki Áron a száját, most olyan szépen eszik. Már nem maszatos minden tőle és ügyesen tátog is. :lol:

Bence nauykáméknál, Áron anyósoméknél éjszakázik, mi meg névnapozni megyünk a barátainkhoz :D
Holnap meg lehet hozzánk jön egy másik házaspár :D

Cicc????

Limo Bercibó képeit is mindig örömmel nézem, kis huncut.
Anyagi helyzetet sajnálom :(

Napsi nagyon ügyes vagy ezzel a hímzéssel :)

Na nem tudom mit akartam még.....

királylány

Dia

Megpróbálom majd a banános változatot.
Igazából beteszem a szájába a kanalat, s "szopja"....
Nagyon nem tudja, hogy ezt nem szopni kell :D

Szilvi
Hmmmm...., hogy kék-e? Passzolok, én még mindig nem tudom megállapítani a szeme színét, leginkább szürke, de van, hogy zöldes, s van, hogy barnás, így én már felhagytam a megállapításával.
Ez kicsit olyan, mint, hogy nagyon szerettem volna tudni a nemét, s szülés előtt nem sokkal tudtam meg ugye, most a szemszínét +titkolja", ez egy ilyen titkolós gyerek :D

Én nem látom, hogy nagyon fejlett lenne Réka.
Még mindig nem fordul hátról hasra.
Igaz, hogy csinál már mást is, de engem nagyon aggaszt, hogy ezt még nem csinálja, ti meg írjátok, hogy oda vissza forognak a babák.
Majd rákérdezek én erre.
Sőt, addig néztem, hogy felfedeztem, mintha az egyik szeme beljebb nézne, kérek a szemészetre is beutalót, hogy ha igazam van, még idejében ragasszák le, vagy mittom én mit csinálnak vele...

multkor sikerült feltöltenem egy videót a picasán keresztül, de már 2 napja szenvedek, hogy hogy is csináltam.... nem találom meg a videót, pedig fenn van a gépen, mert meg tudom nézni, s nem tudom h picasán keresztül hogy nyitom meg..... :x
Ircsi tudsz segíteni?

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Ezen kékesnek látom:
Kép

Ezen meg zöldes-barnának:
Kép

Vagy lehet, csak én látom mindig másnak....

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clárika nem tudom, hogy kell-e aggódnod a forgás miatt, sztem még egyáltalán nincs elkésve vele... ráadásul Réka olyan dolgokat produkál, amivel viszont hónapokkal beelőzi a többi babát (négykézláb hintázás, meg ahogy térdel... hihetetlen...)... ő különleges, és ezt ki is nyilvánítja! :wink: :lol:
a szeme színe meg függhet a fényviszonyoktól... az enyém is ilyen :arrow: hol kék, hol zöldes, de többnyire szürke... :lol:

Kép
gtunde75

Sziasztok
Clarika,egy táblázat szerint forogni 24 hetesen kell(illik...) a védőnő is nekem tegnap 5-6 hónapot mondott,mert Tomi se forog még,oldalra elfordul és néha már már átbillen de mégse(eddig 1x fordult át,meg egyszer álmában csórikám aztán nyekergett :) )

Cicc írt hogy jelentkezik majd,jól vannak.

evilany

Jó reggelt!
Nem az a bajom, h nem fordul, hanem az, hogy már mást csinál!
Az "aggaszt" h nem "sorba" halad...
Nem gáz-e... Mert a mozgásfejlődésben egymásra épülnek a dolgok.

Clárika
Kép
clárika

Sziasztok!

Clari ne aggódj a forgás miatt. Áron sem forog. Bár most anyósom mondta a telefonba, hogy átfordult 2x is.
Ő is elkúszik egészen szép távokat. Majd dobok képet, hogy hova tettem le és hol szedtem össze....

Szemszín: Áronnak is sokára állapítottam meg, hogy barna. De pl Gábornak is változó, hol inkább kékesebb, hol meg zöldesebb (szerinte zöld).

Biztosan nincs baja Réka szemének, de inkább nézesd meg és még most legyen kezelve.

Évi mindjárt olvasom.
Megyek dolgomra....

királylány

Clari nem baj, ha felcserélődnek a dolgok. Van olyan gyerek akinél kimarad pl a mászás. Van ilyen ismerősöm, hogy előbb ment a gyerek és utána mászott.
Bence előbb mászott, utána tanult meg ülni...Nyugi! :)

királylány

Etetés: Áronnak is ott kell tartani a kanalat a szájánál és szépen kilefetyeli belőle a cuccot. Aztán mikor rájön, hogy ez jó dolog akkor lehet a szájába adagolni. :D

Mikor nem fogadta el a kanalat azt csináltam, hogy belemártottam a cumiját a pépbe és bedugtam a szájába. Megízlelgette, tetszett neki :arrow: aztán szépen kanállal. :D

királylány

Kúszás:

Kép

királylány

Dia

Réka is így tolat :)

Pár kép mai:

Repülőzik:
Kép

Térdepel:
Kép

Kép

Clárika
Kép
clárika

Nagggyon komoly a térdepelés. Mi ettől fényévnyire vagyunk.
Tivadar oldalra fordul és ennyi. Szokott kukac lenni a cseresznyéből, olyankor vonaglik, meg hátra feszíti magát.
szilvi35

Aztaaa, Áron nem semmi!!!! Réka meg egy Iron Lady! Durva, hogy milyen erős!

Clárika, Réka szeme egyáltalán nem gáz, szerintem. Kristófnál én is gyanakodtam (nekem ugye ráadásul van is szemproblémám és félig örökletes is).

Mondjuk, Kristóf már 15 hónapos volt akkor. Voltunk sztk-ban és a Heim Pálban egy profi dokinéninél. Korábban Kristófról sokkal "durvább" fotók készültek, mint amit most Rékáról mutatsz, de azt mondták, hogy nincs semmi gond és valójában még kicsi a "mindent kiderítő" vizsgálathoz. 15 hónaposan. Szóval, a te Rékád így 5 hónaposan meg abszolút kicsinek számít. Ahogy nő, szépen elrendeződik minden majd az arcán.

Persze, nem akarlak lebeszélni az orvosról. Nekem azt tanácsolta a gyerekdoki anno, várjam meg a jobb időt (nyár) és akkor ücsörögjünk a szemészeten, kevesebb lesz a beteg (felsőlégúti és társai) gyerek.

bekri

Sziasztok!!

Szilvi: "Szokott kukac lenni a cseresznyéből," - behalok a dumáktól :)

Clárika: Réka ismételten egy csoda lányka!!! Már a haja sem semmi ugyebár :)

Tündi: nem köpönyegen néztem, hanem még hiszek a tv-b időjárásjelentésekben ott mondta a kedvenc kiscsávóm, hogy pénteken meleg majd hétfőn hidegfront jön, meg talán Vissssssi is mondta az M1en :) nekünk ugye csak 3 adónk van, a szoba antennával :)

CSajok: mikor jöttök??? :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Dia: Áron a kis sport emberke :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

cseresznyéből a kukac: (de a borsóban is ilyen kukac van) azok a fehér kukackák, amik araszolgatnak meg hempergőznek. Szerintem a kicsik éppen így csavarják ki magukat.
szilvi35

Sziasztok
Mares,passz,összebeszélünk Clarikával!
Clarika? :wink: mikor talizunk?

Dia ekkora távot megtesz Áron,nem semmi! :shock:

evilany

Itthon vagyunk....

Clarika
Nekem azt mondták, hogy amikor érett egy gyerek a kanálból való evésre, akkor eszik is belőle... ha a nyelvével nyomja ki, akkor még érdemes várni...

Limo
Én nem is tudom, hogy Katus mennyiket eszik... :oops:
DE... hiszem, hogy eleget szopizik...

Szilvi
Ha 5 hónaposan Tiva 8,5 kiló, akkor biztos, hogy belassul a gyarapodása... :wink:
Azt nem tudom, hogy Katus mnnyiket eszik, nem szoktam mérni... általában 2 cici kell neki... :oops:
Kellene izgatnom magam?????
Gyönyörű :lol: :lol: :lol: :lol:

Clárika
Picasa... fájl... mappa importálása... azután a feltölteni kívánt fájl kijelölése...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Hadd dicsekedjek -anyósom tanácsára,merthogy lehet hogy Tomi fél a "nagy" kádban,nem lát ki belőle - ma lavórban fürdettük :) beleültettük,apa tartotta én mostam,és egészen élvezte :) vagy csak le volt döbbenve egy napra
:lol:
éééés:
Képzeljétek Tomival játszottam most este,álmosodott a pihenőszékben,fogtam beraktam a kiságyba,maci,cumi,takaró,otthagytam pár percre-direkt- és mire visszamentem aludt!!! ilyen se volt még!!Hip hip :)

evilany

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi
Nagyon köszi :)
Már tevődik fel, ha kész, szúrom a linket ;)
Olyat kacag, hihhetetlen :)

Évi
Réka ha minden igaz 11-12:30ig alszik, utána eszik (gyorsan slukkol), s tudunk is menni értetek. Nektek jó így?

Clárika
Kép
clárika

Ez egy térdel-hintázik egy kis sikló repüléssel tuningolva :D
(a háttérbe a beszédet ne figyeljétek :) párom nem tudta, hogy videózok ;) )

http://picasaweb.google.com/clarika2/Te ... directlink

Clárika
Kép
clárika

Ircsi
Nagyon jó, hogy már halad :)
Nagyon édes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Clárika
Kép
clárika

Clárika
Kép
clárika

[quote="evilany"]H írta:evilanyadd dicsekedjek -anyósom tanácsára,merthogy lehet hogy Tomi fél a "nagy" kádban,nem lát ki belőle - ma lavórban fürdettük :) beleültettük,apa tartotta én mostam,és egészen élvezte :) vagy csak le volt döbbenve egy napra
:lol:
éééés:
Képzeljétek Tomival játszottam most este,álmosodott a pihenőszékben,fogtam beraktam a kiságyba,maci,cumi,takaró,otthagytam pár percre-direkt- és mire visszamentem aludt!!! ilyen se volt még!!Hip hip :)

Úgy gondolta, most már megérdemlitek ezt a sok jó dolgot! :wink:
Apró örömök az életben :)

Clárika
Kép
clárika

Clárika
Kép
clárika

Ircsi, de ügyes!!

Réka pedig édesen kacag!! Tomi még csak néha nevet fel,de hasonló hangon csinálja,imádnivaló.

Clarika,Tomi elvileg dél körül eszik,úgyhogy remélem jó lesz így az indulás-ha nem,kap kis cicit még indulás előtt. :wink: vagy valami más finomat. Ma mértük,és ugyanúgy 6200 a súlya mint 2 hete is,(sőt ez kicsit kevesebb) úgy néz ki nem hízik..(viszont nagyot nőtt,a 62-es ruhák nagy része kicsi) lehet hogy kevés már neki a tejci...? kedden viszem a védőnőhöz mérni,akkor rákérdezek.

Nosztalgiáztunk,ez az újszülöttkori hálózsákja,és ekkora kell rá most :lol: :lol:
Kép

evilany

Réka :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi
Gyerekorvos nekem azt mondta, hogy vagy súlyra, vagy hosszra nő a gyerek....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt
Ircsi,akkor jó!Mert nagyot nyúlott most,az biztos,cserébe eltűntek a kis hurkák a combijáról,a pofija is kicsit kevésbé kerek.

Gondoltam ma kóstoltatok Tomival cukkinit,elővettem amit vettem cukkinifőzelék bébiételt,de az összetevői nem annyira meggyőzőek: cukkini 25% ivóvíz,csemegekukorica(??!) rizsdara...ilyeneket adhatok neki..?
(4 hótól ajánlják,és ugye holnap 5 hósak vagyunk)

evilany

sziasztok!

[quote="lombikbaba"]
írta:
lombikbabaGyerekorvos nekem azt mondta, hogy vagy súlyra, vagy hosszra nő a gyerek....

Zoé nő és hízik egyszerre! :shock: :shock: :shock: a 68-as bodyk nagy része kicsi... elővettük a 74-eseket... :shock: felfedezte a lábát, mindjárt hozok képet!

Clárika Réka a supergirl!!! :lol: megmutattam Zoénak hogy hogyan nevet! nagy vigyorral nyugtázta! és basszus! ez a lány már áll is kis segítséggel!!!!

:shock: nem semmi!!!!! (na persze a kis súlyt könnyebb megtartani, de ez akkor is hihetetlen!)

Kép
gtunde75

Kép Kép

Kép
gtunde75

Zoé nagyon édes! El se tudom képzelni, hogy milyen hosszú már. :-D Nagyon várom már a talit, csinálhatnánk egy tornasort :-D

Clárika
Kép
clárika

Tornasor?

evilany

[quote="evilany"]T írta:evilanyornasor?

Nagyság szerint sorbatenni őket, s úgy csinálni egy képet! Kíváncsi vagyok, hogy az idő múlásával változik-e majd!

Clárika
Kép
clárika

Sziasztok

Babák édesek!
Zoé tündérke ahogy a lábát kóstolgatja.
gergő semmi ilyet nem csinál...
de semmit!
Annyi hogy a fejét emeli...ha próbálom ösztökélni forgásra...oldalra fordítom ahogy a gyógytornász mutatta...ő elvan nézegeti a kezét :(
Se nem forog se nem mászik...

De hisztizni annál inkább tud!!!!
Lényeg hogy este alszik :)

Majd előbb utóbb csinálja...vagy kihagyja mint Lacám...

Ha minden igaz,holnap már otthon leszek....jelentkezek...
Körülmények valamelyest javulnak..Tibi is gyógyulgat a "balesetből"...Gergő még rondán köhög (elfogytak a gyógyszerek)...Fancs ajobban van.

Ennyi

Mindenkinek kellemes hétvégét!
Puszi

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?