A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Eszter gratulálok! Ez a bizonyosság a legcsodálatosabb pillanat!
Titi! Mi a helyzet? A tesómnak a beágyazódáskor volt ilyen folyása, hiszen a mensi még igen korai, a hő pedig magasan van. Írj helyzetjelentést!
Éva! Bizony egy kislánnyal ezúttal is boldogan kiegyeznék. Lehet, hogy kerülnöm kéne a tüszőrepedés napját, hiszen ez a két sikertelen terhesség éppen akkor lett és az fiút valószínűsít.
Little-boszi! A Te különös megérzéseid nem semmik! Nekem is vannak ilyenek. A lányaim, amikor megfogantak, azonnal tudtam, bizonyossággal a szívemben keltem reggel. Most a két babánál a nagy semmit éreztem, szinte győzködnöm kellett magam a rosszullétek ellenére, hogy összejött.
zora7

Éva! Mi a bajod a hőddel???? Hiszen teljesen normális! A hasfájás pedig az érlelődő tüsző miatt van. Mi ez a pesszimizmus?
zora7

Sziasztok!

Ma reggel bejelentkeztem a kórházba uh-ra. A páromnak pedig elmondtam... nem bírtam tovább :roll: Gigi nagyon szépen köszönöm azért a segítséget!!! És a jó kívánságokat is köszönöm mindenkinek!

Eszter, mégegyszer gratulálok!!! :D Fantasztikus érzés lehetett...

Remélem nem haragszotok, hogy nem írok senkinek semmit, csak magamról, de annyira kiborít most ez az egész....

Puszi!

Ja, és Titi, egyetértek Zorával! Sokat gondolok Rád!!!
Vendég

Anna!

És mikor mehetsz,ugye ma? Utána azonnal gyere! :D

Kép

Kép
anubias

Anna! Ne legyél kiborulva! Két dolog lehetséges:
a) Ebben a ciklusban fogant és akkor lessz az UH-on egy fekete 3 mm-es pötty és gratulálunk.
B) Előző hónapban fogant, akkor egy szép petezsák dobogó szivecskével. és akkor is gratulálunk.
zora7

Úgy látszik néha érdekes dolgok lapulnak a "Mikulás" puttonyában! :D Ha-HA!!
zora7

Jaj Eszter kérlek írd meg pontosan mi látszott az UH-on! Tudni akarom, hogy mennyivel maradt le a babám!! Annyira megnyugtatna!
zora7

Én arra tippelek,hogy a múlt ciklusban fogant,csak egy későbbi pé-ből.A lényeg,hogy ott legyen és jól legyen. :D

Kép

Kép
anubias

Anna nem lesz semmi gond szerintem a baba már ott van a pocidban és minden rendben van most már csak az a kérdés mennyi idős.

:D :D

Gratula és szorítunk!

Kép

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Zora,elszállt amit írtam neked! :cry: este rakok képet és újra írok,mert most itt a főnök. :evil: :cry:

Kép

Kép
anubias

Zora!

Megpróbálom összefoglalni.
Először is nagyon sajnálom,ami történt veled és ne haragudj,hogy én meg elefánt módjára örömködök itt. :oops:
Sajnos nem értek az UH-hoz,de ez olyan volt,ami maga kiírja a korát,és 6 hét 1 napot írt,a mensi szerint számolva 6 hét 2 nap,de 18.nap volt pé,így fiatalabb is,tehát ez szuper.A kis szívét pedig láttam és hallottam.Ez volt a legmegnyugtatóbb.De este feldodbom,és te majd össze tudod hasonlítani. :oops:

Kép

Kép
anubias

Ne viccelj!! Fogsz Te még az én babámnak örülni, a többi meg már a tegnap! A petezsák mérete, meg az embrió mérete érdekelne.
zora7

Sziasztok Lányok!

Eszter!
Nagyon örülök, hogy minden rendben van a babáddal! Azt hiszem én is ilyen leszek és ki fogom használni az összes lehetőséget, amikor láthatom a babámat! Annyira várom, hogy feltedd az UH képet!

Zora!
Most vagyok a 8. napon. ( a vonalzóm szerint a 7., de minddig délután vált, valószínű, hogy rossz időzónát állítottam be.) Elgondolkodtam azon, amit Little mondott, hogy talán korán vn a tüszőrepedésem. volt már a 8. napon is. A számomra egyszerűen érthetetlen, hogy ez már a 18. hónapom, elvileg mindketten egészségesek vagyunk és még mindig semmi. Tersze tudom, hogy már nem 20 éves vagyok. Én idén 35 leszek. Talán ezért is vagyok ilyen türelmetlen. Régóta várunk és egy kicsit versenyfutás ez az idővel.

Anna!
Kicsi hugocskánk! Nagyon sokat gondolok rád és remélem minden rendben lesz veletek! Azt hiszem minden úgy lesz, ahogy Zora írta! Valahogy érzem, hogy minden jó lesz!

Andi!
Nem teszel fel egy vonalzót? Ha ilyen jók a megérzéseid szeretném tudni mikor kell már nagyon drukkolni!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Olyan aranyosak vagytok, hogy így bíztattok! Aludtam rá egyett és ma már nem láttom ilyan borúsan a dolgot, és nagyon gyanogy boldog vagyok, hogy újra van egy kisbaba a pocimban!
Reggel Bence odafeküdt mellém, hogy simogassam a pociját, és ő is megsimogatta az enyémet! Majd örömmel újságolta az apjának, hogy a kistesó mellett feküdt és meg is simogatta, és a kistesó nagyon örült! :lol: Majdnem megzabáltuk, annyira édes volt!

Anna! Jól tetted, hogy elmondtad a párodnak, én még eddig se tudtam volna magamba tartani! Hány órára mész? Kérlek szépen azonnal írj, hogy mi a helyzet, mert tudod mi nagyon aggódunk érted, és nagyon drukkolunk neked!

Andi! Miért nem bízol a megérzéseidben? Semmi se zárja ki, hogy a rosszullétek azért vannak, mert ott van már a baba a pocidban. Te nem méred a hődet? Én kíváncsiságból megmérném, az tényleg sokat elárulhat. És ne izgulj, mindjárt itt a jövőhét és minden kiderül!

Gigi! Veled akkor most mi a helyzet? Elmúlt a pecsételés? Szerintem te is megmérhetnéd a hődet, hiszen olvastam, hogy vannak dokik, akik inkább ezt javasolják a tesztek helyett, mert a hőmérséklet nem hazudik!

Titi! Te hogy állsz a hőddel? Lehet, hogy a mostani pecsételés lesz csak a beágyazódás, és nem az a 4. napi hő leesés. Nem?

Eszter! Te nem vagy semmi! Elmentél egy másik dokihoz? De ha ezt téged megnyugtatott, nagyon jól tetted!!!! Meg több szem többet lát! Biztosan nagyon jó érzés lehetett!!!!!

Ági! Ne idegesítsd magad a volt férjed miatt, nem ér annyit a dolog, bármi is történt! Örülök, hogy jó lett az eredményed!

Éva! Én se értem, hogy mi bajod a görbéddel? Még csak a ciklus elején vagy, még semmi olyan nem történt amiért így el lehetnél keseredve!

Erzsike! Fáj még a hasad? Nekem is Magne B6-ot kellett szednem, igaz csak a vége felé, mert nagyon keményedett a hasam! De ez állítólag a reggeli rosszullétek ellen is nagyon jó. Probáld ki szerintem, és vegyél vissza a tempóból és ne dolgozz annyit! Tényleg, meddig akarsz dologzni?

Mo! Szeded a csodaszert, meg a teát?

Zora! Úgy érzem a hozzászólásaidból, hogy már sokkal jobb a kedved! Ez olyan jó!!!!! Már akartam is kérdezni, hogy most akkor mikor próbálkozhattok újra?

Merike! Kukucs! Ugye azért itt vagy? Te most hogy állsz? Hőmérőzöl vagy ilyesmi, vagy most leálltál erről a dologról?
Vendég

Jézusom Ági!
Én azt hittem a jelenlegi férjed idegesített fel! Ne haragudj!
A volt férj ellen nem használ a szeretet csak egy jó nagy seggberugás! Szegénykém!

Éva

Kép
balimama

Annácska! Remélem jó hírekkel jössz majd!
Addig is, találtam neked egy aranyos mókusos képet avatarnak, hogy jobb kedved legyen! :lol:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm szépen a kedves fogadtatást :lol: Sajnos nem mindig van időm írni,de azért folyamatosan olvaslak Titeket,s amikor tudok jövök közétek.
Erzsike,Éva!
Egyáltalán nem bánnám,ha előbb költözne a baba a pocimba,sőt nagyon nagyon boldog lennék :D
Erzsike!
A terhességem alatt nagyon kívántam a savanyú uborkát/pedig nem is szeretem/ és kislányom született!
Vigyázz nagyon a babádra,s kitartás nemsokára vége lesz az első harmadnak,s utána minden jobb lesz :lol:
Little!
Nagy-nagy gratula a pozitív teszthez :lol: Szerintem egyáltalán nem szabad rosszul érezned magad,amiatt,hogy Nektek elsőre összejött a baba,mások pedig éveket várnak rá.Ezeket a dolgokat sajnos nem mi irányítjuk,s tudjuk,hogyha rajtad múlna itt már mindenki babás lenne :lol: Viszont egyszer mindannyiunknak összejön :D VIGYÁZZ NAGYON MAGADRA!
Gigi!
Szurkolok Neked,hogy mihamarabb meglátogasson a Mikulás.Tudod új hónap,új lehetőség!
Igazad van a november is szép hónap,de hidd el,hogy nem kell addig várnod,hogy egy édes kis baba legyen a hasadban :lol:
Éva,Mo!
Fel a fejjel,ne adjátok fel!Jó jel ez az "úgysemjönössze"érzés!Két évi próbálkozás után én is ezt éreztem,s mikor már egyáltalán nem hittem benne, összejött :lol:
Anna!Ne idegeskedj,meglátod minden rendben lesz!Jól tetted,hogy bejelentkeztél UH-ra!Ha tudsz valamit,jelentkezz!
Eszter!
Gratulálok a babához,s már alig várom a képet!Remélem,most,hogy hallottad a pici szívverését,megnyugodtál!Annyira örülök neki,hogy minden rendben van :lol:
Vigyázz nagyon Magatokra!
Ági!
Légyszi ne idegeskedj a volt férjed miatt!Most csak a kis pocaklakóra gondolj!!!!Örülök az eredményednek!
Zora!
Nagyon sajnálom a történteket,de ennyi szörnyűség után,már csak jó következhet!Pihenj sokat!

Most mennem kell,mert a pici lányom felébredt!

További szép napot mindenkinek :lol:
manócska06

Sziasztok, Lányok!

Csak röviden irok, mert dolgom van, de muszáj reagálnom 1-2 eseményt :)

Erzsike, igy utólag, névnapod alkalmából minden elképzelhető jót kivánok!!!!

Little! NAGYON NAGY GRATULA!
Tulajdonképpen megnyugtattál a pozitiv teszttel, mert már kezdett az motoszkálni a fejemben, hogy minden hónapban ha csak 1 babás Miss-ünk lesz, akkor ki tudja, mikor kerülök sorra.... :D
Tetszik a bukfencező babád :D - nekem nem szerzel egyet? :D

Anna, nagyon kiváncsi vagyok, mit mond a doki! Szoritok, hogy minden rendben legyen!

Eszter, nagyon jó érzés lehetett, hogy hallottad a pici szivét dobogni. Várom a képet :) - egyszer azt irtad, hogy úgy érzed, egy kicsit nekünk is köszönheted - én pedig úgy érzem, hogy egy kicsit a miénk is a babád :D - ne félj, csak egy ici-picit :D

Anita, üdvözöllek én is!

A többieknek sok puszi, és tovább megy a drukk!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKépKép
ildiko74

Éva! Meg lehet valahol nézni a régebbi görbéidet? Ez a 18 hónap felcsigázott. Szeretném megnézni.
zora7

Jajj, Zora, tudtam, hogy még valamit elfelejtettem - ne haragudj.... nagyon sajnálom, ami veled történt. Remélem nagyon hamar beköltözik a pocidba egy baba, és akkor a fájdalmad enyhülni fog!

KépKépKép
ildiko74

Ildikó!
De jó, hogy jöttél!!!!!

Ez jó lesz? :lol:
Kép
Vendég

A hőmet nem mérem, úgy terveztem, hogy a következő havim után kezdem el. Azért nem bizom a megérzéseimben, mert egy párszor már cserben hagytak, de erősen bizakodom.

Anna nagyon szorítunk és várjuk a remélhetőleg jó híreket.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Andi! Lehet, hogy már nem is lesz szükség hőmérőzésre! :wink:

Annnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaa! Mi a helyzet? Jelentkezz!

És a többiek is! Nagy a csend itt! :cry:
Vendég

Sziasztok!

Csak 1 másodpercre tudtam jönni.
Voltam uh-on, és bizony beköltözött hozzánk is a baba :D :D :D :D :D :D Ja, és ebben a hónapban fogant. Most már csak azon kell izgulnom, hogy ne jöjjön meg... Vasárnap tudok jönni legközelebb, és akkor írok majd részletesebben!

KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A DRUKKOKAT!!! :D
Vendég

Éva! Eszembe jutott egy 4 gyerekes barátnőm, akinek szabályos 21 napos ciklusai vannak. Hihetetlenül termékeny és soha sem vetélt még. Tehát az éretlen petesejt nála nem igaz. Szívesen beszélgetnék Veled is a dolgaidról, hiszen sok bennünk a közös.
zora7

Anna! Szuperrrrr!!!!
zora7

Anna, GRATULA!!!!
Ezt hogy csináltad????? azta, de jó :D :D
Ez már a harmadik Missünk januárban - ezt már szeretem!!!!

Hú-ha ez aztán a jó hir :) - nem tudok betelni vele :D

Little, jó lesz, de hogy teszem be hozzám? :D

KépKépKép
ildiko74

Anna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Annyira örülök!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Kép
Vendég

Ildikó!

Hova akarod tenni? Az aláírásodhoz, vagy avatarnak?
Vendég

Inkább az aláirásomhoz... avatarnak, ha találsz nekem egy teknőst, nagyon megköszönném :D - de csak ha nem nagy gond :)

KépKépKép
ildiko74

Little, ha már itt vagy, megkérdezlek: hogy érzed magad? Valami változást vettél-e észre magadon, vagy a párodon, amióta tudjátok, hogy megvan a baba? Bármi érdekel :)

KépKépKép
ildiko74

Kattints a képre az egér jobb gombájavl és mentsd le a gépedre! Aztán tegyél úgy, mintha írnál ide egy üzenetet, töltsd fel mellékletként, de ne küld el, csak nézd meg az előnézetbe. Fog adni egy olyan kódot, mint a vonalzónál, azt másold ki /aztán töröld ki!/, és másold be a vonalzó kódod elé.

Közben keresem a teknőcöt, és itt van még egy baba, ha esetleg ez jobban tetszik:
Kép
Vendég

De jó, sikerült :D
Köszi, Ildy :D

Titi, veled mi a helyzet???? Remélem nem volt több barnázás!!! Hátha csak beágyazódás. Várom, hogy irj!

KépKépKép
ildiko74

Itt vannak a teknősök!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Ildikó!Köszönöm kérdésed, egyébként jól vagyok! Kicsit türelmetlenebb vagyok, és nehezebben tolerálom a Bence hülyeségeit. Nincs se hányingerem még, se rosszullétek. A fáradság is csak néha tör rám, de akkor nagyon, és elég ha egy 20 percet pihizek, és aztán megint pörgök ezerrel. Tegnap például kirakóztam a Bencével, és közben bóbiskoltam el, arra eszméltem, hogy szólt, hogy "anya nem tentizik" :lol:
Apa sokkal jobban figyel rám, például, hogy ilyen hidegbe még véletlenül se menjek ki papucsba mondjuk a postáért. Meg a Bencire is rá szól, hogy ne piszkáljon, és rám szól, ha valami kis hülyeség miatt felidegesítem magam.
A kajálással sincs gondom, csak sokszor nem tudom eldönteni, hogy mit is ennék. Olyan jó lenne, ha így is maradna, mert még emlékszem, hogy a Bencivel a 16. hétig elég sokszor hánytam, és baromi rossz volt!
Vendég

Most látom, hogy mennyi teknőst találtál :D Köszi...
Most egyelőre hagyom, amelyiket én találtam, aztán ha megunom, akkor kicserélem valamelyikre :D Köszi szépen!

Nagyon aranyos fiad van - nem győzöm hangsúlyozni :D
Azért próbálj meg ne nagyon pörögni :) - pihenj sokat, mert az nem árt!

KépKépKép
ildiko74

Most egyelőre hagyom, amelyiket én találtam, aztán ha megunom, akkor kicserélem valamelyikre :D Köszi szépen!

KépKépKép
ildiko74

KépKépKép
ildiko74

Bocsánat az ismétlésért. Azt hittem, egyszer sem ment el :? :roll:

KépKépKép
ildiko74

Szisztok!

ANNA NAGYON-NAGYON ÖRÜLÖK VELED!!! GRATULÁLOK!!!
Titi még bármi lehet a fájdogálás oka. A mensi még messze van.. megy a drukk!! Gondolok Rád!!!
Gigi! Most mintha egy kicsit egyformán működnénk. Este írtam, hogy megjött. Barnáztam, pecsételgettem.... aztán reggel óta semmi. Vagyis "minthamegjönne", de nem olyan, mint máskor. Szerintem a tea, meg a csodaszer dolozik. Van egy új fertis vonalzóm, de mivel csak a barnázás van jelölve a görbén, ezért nem adott új vonalzót és nem kezdte még a számolást előről...

Ildi! Jó, hogy újra velünk vagy!!! Ari a teknősöd!!! :D Mesélj!! Mi van veled?
Éva! Hasonlóak a gondolataim. Egy picit savanyú uborka vagyok. Nincs kedvem semmihez. Itt kortyolgatom ezt a hülye teát fancsali képpel..... és elegem van mindenből... a hosszú ciklusból, a "nemjönössze" hangulatból...

Little! Tündéri a kisfiad!! :lol: :lol: Jókat mosolyogtam azon, hogy miket mondott nektek.
Vendég

Ágiiii!!! A legfontosabb a nyugalom!!! Tudom, hogy irtó idegesítő lehet a volt férjed ügyködése, de ez most nagyon nem jó!!! :cry: Ha tudsz, gyere és írd ki a bánatod!!

Zora! A privit olvastam. Sőőt! Írtam is. :wink:
Vendég

Mo, a ferty csak akkor kezd új görbét, amikor legalább Light-ot irsz... mióta van pecsételésed? - vagy meddig volt? - nem lehet beágyazódás?

Nekem jól telt ez a hét :D A görbémen még semmi esélye a pé-nek :cry:
Azért nagyon örülök, hogy ilyen hirekkel vártak a lányok: 2 + teszt :D - valahogy erőt ad, és hiszek benne, hogy hamarosan mindegyikünk babás lesz.

KépKépKép
ildiko74

Mo! Én nem kaptam üzenetet Tőled. Pedig várom. Vagy béna vagyok.
zora7

Ildi! Meri említette, hogy a ferti vonalzót is tud.... automatikusan dolgozik a görbével. Meri ma megmutatta, hogy hogyan...és készítettünk egy új vonalzót. Mivel a görbén nem jelöltem ligh-ot, ezért a vonalzóm is a régi (hosszú) ciklusomat mutatja. Sőőőt! Egész hétvégén ez a vonalzó lesz, mert csak a munkahelyemen tudom bepötyögni az értékeimet (talán hétfőn). Ezért nem mutatom a vonalzót.

Eszter!! Izgatottan várom a képeket!!!
Vendég

Mo, azt hittem, hogy csak pecsételtél, és azért nem váltott vonalzót - már kezdtem reménykedni.
A következő ciklusomra én is ferty-s vonalzót fogok tenni, de most nincs értelme, hogy változtassak.
Mikor mész dokihoz????

Eszter, én is várom a képet!!!
Gigi, veled mi van?

KépKépKép
ildiko74

Mo! Akkor most neked se jött meg végül???? Hú, ez kezd izgi lenni! Ha nem jön meg, akkor szerintem pár nap múlva csinálhatnál egy tesztet, hátha ez tényleg a beágyazódást jelentette! Olyan jó lenne!!!!

Gigi! Miért nem jelentkezel? Mi a helyzet veled?

Titi! Te már elutaztál? Úgy szeretném tudni, hogy nálad mi a helyzet!

Olyan jó lenne, hogy akikért izgulni lehet, azok azért naponta legalább egy mondat erejéig benznének, és leírnák mi van velük! Lányok! Nekem már árt az izgalom! :lol:
Vendég

benznének=benéznének
Vendég

annácska,
aztaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,gratulálok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mo,
nem jött még meg nekem sem :evil: de tényleg kezdek most már morc lenni mert akarom kezdeni a clostyt és még mindig azt kell várnom hogy megjöjjön :x ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
de fájdogál a deream,úgyhogy remélem holnap,legkésőbb vasárnap megjön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ildi,
hát ez van velem :roll:

csajok,
arra gondoltam hogy én is elkezdem ezt a hőmérőzést,megfertőztetek :shock: de nagyon nem értek hozzá,ha én mérem vki megcsinálja nekem :oops: :lol:

na most el partyzni :wink:
Vendég

little,
ne idegeljél má',csak pár óráig nem voltam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: meg amúgy sem kell értem izgulni :cry: csak drukkolni hogy jöjjön már meg végre rendesen :evil:
és nem ér mindnet a babára fogni mostantól :wink: :twisted:
Vendég

Sziasztok Lányok!
Bocs, hogy így eltűntem, de annyi elintézni valónk volt.

Nagy örömmel látom, hogy újabb babásunk van!

Anna! Gratulálok!
Akárhogy is nézzük ez bizony egy igazi csoda!

Zora!
Köszönöm a vígasztaló szavaidat! Sajnos már magam sem tudom mit gondoljak.
Most, hogy olvasom a fertivel kapcsolatos problémákat, rájöttem, hogy a múlt hónapban nekem is két nappal korábban kezdődött a mensim, de mivel csak megcsillagoztam a ferti nem idított új görbét. Akkor viszont a 14. napon volt pé-m.
Viszont nem fogjátok elhinni szinte biztos vagyok benne, hogy ma, vagy holnap lesz tüszőrepedésem. határozottan érzem a hasam és soha sem látott mennyiségű tojásfehérjét észleltem ( :oops: ).
A hőm is elég alacsony. Hát majd meglátjuk.
Sajnos csak az elmúlt 3 hónapban vezettem a görbém. Szerintem mindeki unja már a törénetem, de szívesen elküldöm priviben és mellékelem a görbéimet is hátha Te látsz rajtuk valami okosat.

Ildikó!
Annyira tetszik a teknősöd! Örülök, hogy jó hangulatban vagy!

Mo!
Tudod, hogy egy kis pecsételés nagyon sok mindent jelenthet! Addig, amíg nem jön meg rendesen nem kell elkeseredni! Szerintem várj még a csodaszerekkel!

Sajnos most csak ennyi időm volt, de igyekszem még benézni!

Éva

Kép
balimama

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?