Sziasztok!
Olyan aranyosak vagytok, hogy így bíztattok! Aludtam rá egyett és ma már nem láttom ilyan borúsan a dolgot, és nagyon gyanogy boldog vagyok, hogy újra van egy kisbaba a pocimban!
Reggel Bence odafeküdt mellém, hogy simogassam a pociját, és ő is megsimogatta az enyémet! Majd örömmel újságolta az apjának, hogy a kistesó mellett feküdt és meg is simogatta, és a kistesó nagyon örült!

Majdnem megzabáltuk, annyira édes volt!
Anna! Jól tetted, hogy elmondtad a párodnak, én még eddig se tudtam volna magamba tartani! Hány órára mész? Kérlek szépen azonnal írj, hogy mi a helyzet, mert tudod mi nagyon aggódunk érted, és nagyon drukkolunk neked!
Andi! Miért nem bízol a megérzéseidben? Semmi se zárja ki, hogy a rosszullétek azért vannak, mert ott van már a baba a pocidban. Te nem méred a hődet? Én kíváncsiságból megmérném, az tényleg sokat elárulhat. És ne izgulj, mindjárt itt a jövőhét és minden kiderül!
Gigi! Veled akkor most mi a helyzet? Elmúlt a pecsételés? Szerintem te is megmérhetnéd a hődet, hiszen olvastam, hogy vannak dokik, akik inkább ezt javasolják a tesztek helyett, mert a hőmérséklet nem hazudik!
Titi! Te hogy állsz a hőddel? Lehet, hogy a mostani pecsételés lesz csak a beágyazódás, és nem az a 4. napi hő leesés. Nem?
Eszter! Te nem vagy semmi! Elmentél egy másik dokihoz? De ha ezt téged megnyugtatott, nagyon jól tetted!!!! Meg több szem többet lát! Biztosan nagyon jó érzés lehetett!!!!!
Ági! Ne idegesítsd magad a volt férjed miatt, nem ér annyit a dolog, bármi is történt! Örülök, hogy jó lett az eredményed!
Éva! Én se értem, hogy mi bajod a görbéddel? Még csak a ciklus elején vagy, még semmi olyan nem történt amiért így el lehetnél keseredve!
Erzsike! Fáj még a hasad? Nekem is Magne B6-ot kellett szednem, igaz csak a vége felé, mert nagyon keményedett a hasam! De ez állítólag a reggeli rosszullétek ellen is nagyon jó. Probáld ki szerintem, és vegyél vissza a tempóból és ne dolgozz annyit! Tényleg, meddig akarsz dologzni?
Mo! Szeded a csodaszert, meg a teát?
Zora! Úgy érzem a hozzászólásaidból, hogy már sokkal jobb a kedved! Ez olyan jó!!!!! Már akartam is kérdezni, hogy most akkor mikor próbálkozhattok újra?
Merike! Kukucs! Ugye azért itt vagy? Te most hogy állsz? Hőmérőzöl vagy ilyesmi, vagy most leálltál erről a dologról?