Sziasztok!
Először is nagyon nagy gratula Judithappynek!!! Sok-sok tejcsit, és boldogságot és egészséget a picivel!!!!!!
Mint látjátok tegnap nem voltam, nem véletlenül. Sajnos bent voltunk a kórházban
Ugye hétfőn kaptuk a beutalót, hogy kedd reggel nézessük meg Marcit a kórházban a véres kaki miatt. Felhívtunk egy ismerős gyerekorvost, aki azt mondta, hogy nem akar megijeszteni, de az elmondásunk alapján akár bélelzáródása is lehet a gyereknek, és nem is érti, miért másnap küldött a dokink a kórházba, és hogy induljunk azonnal...
Hát este 9-kor el is indultunk, Marcit megszélcsövezték, most már én is tudom mi az, és hát véres volt a kakija, meg nyálkás, meg bűzös. Persze bent is fogtak minket
Vettek tőle vért, és be is kötötték a branült, vagy mit, amin keresztül ugye kapja majd ha kell a dolgokat. Szerncsére nem volt rá szükség, csak azt nem tudom, akkor minek kötötték be neki

És persze ma vették ki, miletőtt hazajöttünk. Hát én majdnem roszul lettem, főleg úgy, hogy annyira, de annyira sírt!
Szóval én zokogtam, hogy mennyire vigyáztam rá, ls mégis beteg lett, mit beteg, kórházba került, miattam. Persze nyugtatgattak, hogy nem én vagyok a hibás. Mivel fertőzésre gyankodtak a fertőző osztályra kerültünk. Onnan ugye se ki, se be... Ja, és ennek persze örülni kellett, hogy nem komolyabb a baj! Úgy éreztem magam, mintha leprásak lennénk, ráadásul össze voltunk zárva, na jó nem szó szerint, de egy folyosón voltunk az igazi fertőző betegekkel, mert mint kiderült, Marcinak semmi baja, vagyis minden eredménye negatív, bár még elküldtek Kecskemétre valami mintát a kakiból, de amit itt néztek, az negatív. Szóvalmost csak reménykedhetek, hogy se ő, se én nem kaptunk el tényleg valami fertőzést
Szóval kap valami port, ami hasfogó, és ennyi. Ezért tartottak bent minket. Egyébként holnapig még bent akartak tartani, de mondtam, hogy én szeretnék hazamenni vele. Szerencsére nem várták meg, hogy elmondjam miért, így békében váltunk el a főorvosasszonnyal. Hát persze, hogy nem volt értelme, azért voltunk bent, hogy figyeljék a kakiját

Ennyi!!! Mondtam, hogy azt én is tudom figyelni, és ha baj van, úgyis hívom a dokit. De ami a legjobban idegesít az az, hogy a kakija ugyanolyan nyálkás, persze nem véres, de akkor is. Semmit nem adtak rá, azt mondták, mivel anyatejes csecsemő, majd elmúlik
Szóval most megyek a háziorvosunkhoz, és kérek tőle beutalót hasi ultrahangra, meg ahová még ős is mondjam mert a kórházban még azt sem csináltak
Annyira sajnálom szegény Marcit, teljesen ki vagyok borulva, egész nap csak sírnék, hogy miért történt ez, szegénynek annyi fájdalmat okoztak ezalatt a 2 nap alatt, hogy a szívem tuti megszakadt! Most mióta hazajöttünk alszik a kis drágám, remélem az emlékezetében még nem maard meg hosszútávon ez a dolog, és gyorsan elfelejti. Mondjuk amikor nem bántották, olyan édesen vigyorgott, aztán megint csalódott a sok fehérköppenyes, eleinte aranyosnak tűnő néniben
Hát ennyi a történetünk, és csak reménykedek, hogy elmúlik ez a dolog MAGÁTÓL. Egyszerűen hihetetlen a magyar egészségügy...
Ja, és a főorvosasszony is azt kérdezte, hogy otthon az alapvető higiénés körülmények megfelelőek-e? Hát azt hittem dobok egy hátast. Valószínű ő is azt dobna, ha belépne al akásunkba. Ugye 1 éve költöztünk, akkor festés, új bútorok, szóval olyan gyönyörű a lakásunk, hogy na. Legalábbis én így gondolom, de eddig ebben még csak megerősítetteka barátaink! És persze tisztaság van! És ma bedobtak egy levelet az ÁNTSZ-től, hogy mivel a gyereknek fertőző betegsége van, voltak ma kint, de nem találtak senkit itthon (könyörgöm hát nem a kórház értesítette őket??? hogy lennénk itthon, ha egyszer bent fogtak minket

) És szeretnének minket tájékoztatni, és felvilágosítani, hogy hogyan lehet elketrülni a fertőzéses megbetegedést. Jó hogy nem akarják fertőtleníteni a lakásunkat!!! Főleg úgy hogy a gyerek minden eredménye negatív...
Na most jól kipanaszkodtam magam nektek, de gondoljátok el, két napig be voltunk zárva, egy 2x4 m-s szobába. A párommal is csak az ablakon keresztül beszélgethettünk

ISZONYAT!!!
Hát mostmár azt mondom, hogy a börtön tényleg iszonyatos büntetés...