Sziasztok!
Na én is előkerültem, meglátszik, ha dolgozik az ember...

Szerdán már mennem kellett sajnos, és azóta csak olvsagatni voltam képes, most is csak az uccsó pár dologra tudok reagálni. Bocsi, de képtelen vagyok jobban visszamenni! Már csak egy hét, és repülűűűnk haza, már alig várom! Jövő vasárnap már otthon leszünk, ilyenkorra már a 4D-n is túl leszünk, alig várom!!! Meg persze utána a reggae campet, rámfér már egy kis nyaralás. De ez az uccsó hét egy halál lesz, komolyan már se kedvem, se energiám hozzá.
Először is: pocakfotók! Most külön név szerint nem írom, ha nem baj, de láttam mindenkiét, és egytől egyig mindenkinek tök szép, domborodó pocija van! Asszem nem tartott túl sokáig, míg enyém volt a legnagyobb, asszem mostmár beállhatok a sor végére.

Emlékszem még, mikor 10-12 hetesen ámultatok, h tényleg, nekem már mennyire látszik...és tényleg így is volt, de azért örülök, hogy mégsem lesz hatalmas pocakom, legalábbis most úgy tűnik, mert eléggé lemaradtam.
babakocsi: ne is mondjátok! Én már falra mászok, és begolyózok tőle, de komolyan! Egyszerűen képtelen vagyok dönteni a 2 közül. Mindig afelé hajlok, amelyiket épp meglátom, és tologatom kicsit, aztán persze ez azonnal megváltozik, amnt a másikhoz is szerencsém lesz, Tök padhelyzet, és télleg már az őrületbe kerget. Na nem baj, 2.5hét múlva jönnek a szüleim, és első dolgunk lesz ennek a témának pontot tenni a végére. Remélem közös erővel majd sikerül kihozni belőle vmt, mert azt eldöntöttem, h ez az uccsó határidő, azon a héten lesz babakocsink...csak kérdés, h melyik.
Ja és látaom itt is, mint az októberieknél is kérdés a bolygós vagy nem bolygós. Hát én egyértelműen bolygósra szavazok, másmilyen kocsit el sem tudnék kézelni...főleg, h nálam szempont, h egy kézzel is simán lehessen tolni, és az ugye máshogy nem nagyon megy. Durva lehet sztem egy fixessel nyomulni...és én inkább súlyzózom majd.
Klarissza!
Boldog szülinapot!
altatás: én még mindig a külön szobára szavaznék monitorral és légzésfigyuval, de én anya ottalvás nélkül. ha megtehetnénk, nálunk így lenne, de sajna egy szombában leszünk, mert nincs több szoba...remélem ez majd idővel valahogy változni fog. Ja persze az első 6hétben egyébként is mellettünk a helye, bármilyenek is a lehetőségek.
Mesi!
Húha! Te szerencsés vagy, h Lili 3 napos korától átalussza az éjszakákat! Én is vm ilyesmit szeretnék kívánni!

Aranyosak vagytok a képen!
Jesszus, mekkora pocak! De a tiédben 2 baby ücsörög, azt azért ne felejtsük el!

Sztem az enyém a legvégén lesz kb pont ilyen, a forma, meg minden megegyezik...
Dalma!
Ilyen jelenség nálunk is van!

Sokszor kinyomja magát a kiscsaj, van hogy csak egy részen a fejét vagy fenekét vagy nemtom, és ott be is keményedik azon a részen. Van hogy kinyomja magát teljesen, és ilyenkor majd be pisilek, és szintén kemény a pocim...hát nem kellemes.
mindenki: Örülök, hogy jól vagytok! Olvastam mindent, h mindenki rendben van, de most sajnos ezt sem tudom nevekre bontani, bocsi!
Judit!
Örülök, h visszajöttél! Én gondoltam rád sokat, tényleg, h mi lehet veled, de aztán soha nem írtam be, kellett volna...

A genesisben is végignéznek mindent egyébként, a szivet, veséket, nyúlszájat, dongalábat, mindent!
Veronak!
Dejó, örülök, hogy minden rendben! Szurkoltam neked, és szurkolok továbbra is! Gyere majd néha és tudósíts, hozz képeket!:)
meló: én okt.3-ig tervezek maradni, asszem az a péntek. A végén persze már lehet csak félnapozok az uccsó pár hétben, majd meglátjuk mennyire bírom...azért a pénz majd jól jön, úh kitartok, amíg tudok!

Így majd lesz 4 hetem pihizni meg minden, de fogom magam unni, te jó ég!

Na és szívből remélem, h az a 4 csak 2 lesz a végén, már most is 38hétre gyúrok, beszélgetek a kiscsajjal.
Na asszem most ennyi voltam, bocsi, de tényleg nem tudok jobban visszamenni. Ha volt vm konkrét kérdés vagy bármi, amire reagálnom kéne, légyszi írjátok le mégegyszer!
Amúgy én elvagyok, amint már írtam, nagyon készülök haza, és a meló már a hátam közepére sem hiányzik, de ezt az egy hetet már fél lábbal is kibírom.

Ma voltam mini bevásárló túrán megint. Találtam tökjó strech hosszúujjúkat, és itthon csak úgy kipróbáltam a szines trikóimmal kombinálva, tetszettem maganak.

Próbálom leplezni a bálnaságomat, és ebben a szettben egész jól mutatok...ahogy nő a hasam, egyébként egyre jobban ellensúlyozza a lejjebb lévő zsírpárnákat, és ez jó!!!

Már a fél szememet ki merem nyitni, ha tükörbe nézek. Merész voltam, és hozzádobtam egy bikinit is a kollekcióhoz, 36-os, de alul-felül mindenhol kötős, úh nem lehet gond...ha idén nem is lesz bátorságom magamra venni, jövőre simán jó lesz.

Ebben sem mutatok annyira szörnyűen, mint képzeltem, a relatíve nagy hasamnak köszönhetően, de még mindig nem látom, h kimernék sétálni emberek közé bikiniben...majd meglátjuk.

Persze a kiscsaj is kapott cuccokat, sosem marahat ki. De most csak öszre/télre vettem neki 2 csomag 5-5darabos sima fehér bodyt újszülött és 0-3hó méretben. Jók lesznek majd a hosszú kezeslábas alá, nagyon jó puha, totál pamut cucc. És 2 font volt egy csomag.

Na meg találtam még egy fehér, de piros-sárga pöttyös szegélyű baby törcsit, a kapucniján egy ari zsiráffal, és van hozzá egy ugyanilyen mintás mini törcsi is...3font volt.
Na asszem ennyi elég is volt belőlem mára, főleg h alig tudtam vmre reagálni.

Vigyázzatok magatokra!