A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Hali!

Én bútort itt néztem ki: www.faktumbutor.hu
4d UH : 4D genesis(nekem 1 órás volt)

Gyerekelhelyezés: Első próba a hálószoba, de ha apa nem tud aludni megyünk a gyerekszobába. Nekem lesz betéve oda egy ágyikó. Így első időkben ott tudok aludni, ha meg már átalussza az éjszaka nagyobb részét akkor visszamehetek a mi hálónkba. Így ő megszokja a helyét és nem kell később költöztetni. Gondolom én. De ember tervez......
:D

Hát, én bárhol tudok wczni. Én most sem fertőtlenítek csak papírozok. Papírozásra rárakom az ülőke takaró papírt. Ennyi. Amit ez nem véd ki, azt a fertőtlenítős kendő sem védi ki szerintem.

Kórházban még nem voltam. Félek is a bent léttől. Anyu már némileg adja a tanácsokat első wczéssel kapcsoltaban. Komolyan ez gáz. Nagyon fog fájni, mi? Ettől rettegek. Már mondjuk én nem bírom más vérének látványát, ezért gondolkozom, hogy lehet alapítványi szobába megyek. Ott kettőnek van külön tusoló meg wc. Bár most hallottam, hogy a 3 személyes sima szobának is külön wc-je van. Bár nem a fertőzés miatt, hanem a látvány miatt aggódom.
:oops: :oops: Gyenge vagyok, mi?

Mesi, szép nagy pocid van. :D De két picúrnak kell is a hely!!!

Vera, neked is szép a pocid!

Ancsa, tök jól nézel ki! És nagyon helyesek a gyerekek!

Dalma, nekem is fura a szőke haj! De jól nézel ki! :D
Vero, gratula a picihez és a szivecskéhez!!!! Gyere többször!!!!

Kép
Kép
gabi82

Mesi, de szépséges a pocakod! :) Tényleg szép nagy már, de igazán csodás formája van!!!
Csuri, sajnálom, ha Téged is megviselt a glükozos elegy... És látod, Neked sem kimondottan a megívásával volt gondod, hanem azt követően sokkolta a szervezetedet. Fene tudja, hogy min múlik, kit-hogy visel meg. Van, aki kikerekedett szemekkel kérdezte Tőlem, hogy hogyan is tudtam rosszul lenni attól a kis fröccstől. Hát, nem anyáztam magamban persze. :oops:

A munkát én is október elejéig tervezem. Van egy nagy meló, amit be kell fejeznem s kb. akkorra várható a lecsengése.
Pörgős ember vagyok, de egy-két hete érzem, hogy nem megy már úgy minden, mint azelőtt. Tompább vagyok, el-elkalandozok, jobban megvisel egy feszültebb helyzet és talán valamivel indulatosabb, türelmetlenebb is vagyok. Viszont, ha nem is lenne ez a határidős munka, nélküle sem tudom még elképzelni, hogy otthon maradjak.

Jár már valamelyikőtök szülésfelkészítőre? Mi a véleményetek róla?
Barátnőm azt mondta, Ő érdemesnek találta eljárni rá, havonta egy-két alkalommal tartották náluk a védőnők. Az előadások során felmerült a kórházba vonulás előtti készülődés, a szülés, mint tág téma, hogy mire kell számítani, majd az azt követő napokról is beszélgettek, részletezték a szopiztatás technikáját is... stb.

A gát rugalmasabbá tétele érdekében nekem búzacsíra olajat javasoltak és masszírozást, aminek köszönhetően esetleg még a gátmetszés is elkerülhető. Persze ez is egyénfüggő.

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

Íme én most éppen:Kép

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok próbálom visszaolvasni az elmúlt 5 oldalt nem nagy sikerrel már 2 elolvastam, de nem emlékszem szinte semmire. :cry:

Szülés: csak az ágyon fog eszembe jutni addig elrejtem agyam legrejtettebb zugába. Ja és a dokim nem barátja az epiduálnak.

Nati babakocsi ügyileg úgy vagyok ahogy te nem találom a tökéleteset.

Házasélet: majd ha megszületett a baby

Képek rólam:
Tegnap 33 évesen
Kép

Ma 34 évesen :lol:
Kép

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza, nagyon boldog szülinapot!!!!!

Kép
Kép
gabi82

Gyerekelhelyezés:
Nálunk külön szoba, anya ottalvással vált be. Szuper volt, hogy a srácaim így soha nem akartak a közös ágyban (hálószobában) aludni. Amikor nagyobbak lettek vettünk pillangó heverőt azon aludtak, csak anyának be kellett menni elaltatni Őket. Ez még ma is szokásuk, de az elaltatás ma már csak annyiból áll, hogy én egy percre lefekszem melléjük külön-külön mivel már Ők is külön szobában alszanak.
Már sajna apukát most hozzá kellett szoktatnom a külön alváshoz, mivel 12 hetes terhesen már nem tudtam az ágyunkban aludni (puhának találtam az ágyat és mindig megfájdult a hasam), így azóta a leendő gyerekszobában alszom :(

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Gaby köszike.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok!

Tegnap voltam dokinál minden rendben van,zárt a méhszájam,babusunk fejjel lefelé,nem mintha számítana!Sajna nem láttuk a lába közét,mert szunyókált és befelé fordította a fenekét! Szégyenlős a kicsi kincsem!Kérdeztem a dokimat,hogy ha 16 hetesen azt mondta,hogy lány,akkor most is az ugye?!Ő azt mondta,hogy már volt rá példa,h megkukacosodott, de én tudom,h kislányunk van Mondta,h ha megjöttünk a nyaralásból menjek be hozzá a kórházba,amikor ügyel,mert akkor megnézi az új 4D-s géppel a kistesónkat!Ja és már nekem is biztos a császár!November 21-én pénteken lesz!Még jó messze van!Tegnap vettem 2 cuki nadrágot 56-osat!

Gabi-Klarissza-Dalma: Nektek is már nagyon szép pocitok van :D

Kép

Kép
melcsi82

Melcsi!

Miért tuti neked a császár?

Tegnap nekem annyira fájt a keresztcsontom meg a hátam, hogy estére már húztam a bal lábamat magam után.
Mára reggelre elmúlt, de mintha megint kezdene szarakodni :( , és ugye fájdalomcsillapitót nem lehet bevenni.......

Nektek is vannak olyan napok, amikor nem olyan intenziv a babó mint pl, előtte napokon?
Most ez aggaszt engem :?
Vendég

Klarissza, Gabi, nagyon helyesek vagytok!!! :)
Vendég

Sziasztok!

Melus
Ne aggódj a mozgás miatt. Nincs semmi baja a babának, ez természetes, hogy időnként kevesebbet mozog. Pl. ha Te mozogsz, azt Ő jó kis ringatózásnak érzi (ez egyébként nagyon jót tesz az idegrendszerének), aztán ha leülsz, lefekszel, beindul....

Megvan a cukor eredményem. Közben kiműveltem magam ebben a témában, mert beszéltem az István kh. diabetológusával is. Azt mondta a legtutibb eredmények akkor születhetnek, ha a 26-28-dik héten csinálják. Tehát nekem kicsit korai is volt... Akkor van baj, ha az eredmény (120 perces) 7,8 fölött van. Nekem ez most 7,1 lett. Javasolta, hogy ismételjük meg a vizsgálatot, de szerinte nincs ok az aggodalomra. ÉLJEN!!!

Üdv

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Melus igen nekem is szokott ilyen lenni, most kb.1 órája meg sem áll tegnap meg mozogni nem akart. De már van praktikám ha nem mozog megkérem rá, hogy mozogjon ha az sem hat lefekszem hanyatt amit annyira utál, hogy azonnal jelez, ANYA FORDULJ OLDALRA!!!!!! :lol:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Irusc, örülök a jó eredményeknek! :)

És köszönöm a megnyugtatást! :)
na, erre épp rúgott egyet :lol:
Vendég

Sziazstok!
Mesi: milyen szép nagy a pocid meg mindenkinek,nekem még nincs nagy pocim :-(

Ancsa nagyon szupi a babakocsid mennyibe kerül?

Reni a te kocsid is klassz.

jo pocakodást mindenkinek!!!

000kata

Melcsi: miért lesz császárod?ez már tuti?

000kata

Sziasztok!

Arik vagytok csajok.Nekem se a formájával van bajom hanem a mérettel ha 20 hetesen ekkora akkor mekkora lesz?????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Hát ez van!!!!!!!!!!

Pipal azt írtam csak hogy a tesóm szült a Szt Istvánban a Dr Boross Juditnál.Ő a természetes szülés híve.Volt annak idején a TV2 szülőszoba című műsorbaában és a kismama magazinba is megtalálod.Ott szokott tanácsokat adni.Nem híve a gátmetszésnek egyéltalán tesómnak se csinált de az mondjuk más mert neki a második szülése volt.Ha gondolod elkérhetem neked a számát.Tényleg nagyon aranyos nő.

Kata nyugi neked is lesz nagy a hasad de igazából annyira nem jó mert nem fogsz tudni tőle semmit se csinálni.Én már most olyan vagyok mint a Lilivel a végén.

Rólunk annyit hogy nagyon beindultak mind a ketten a pocakban.Már rendesen reklamálnak ha nem úgy fekszem.

Dalmi azt hiszem te kérdezted hogy külön ágyban alszanak e majd.Igen külön ágyban lesznek majd.Mert olyan 3-4 hónaposan már úgy is forogni fognak és csak zavarnák egymást.Nekünk tökre bevált a külünszoba a Lili 3 nap után végig alussza az éjszakákat.Volt 1 hét amikor hajnalok hajnalán fenn volt de aztán megint rendesen végig aludta.Egy kis mormota.Most is este 19-től alszik reggel 8 ig.

Kornéliusz mi van veletek?????????

Klarissza boldog szülcsi napcsit neked?Jók a képek.
Kép

Kép
Kép
mesi01

Jajj, lányok, mindjárt elsirom magam a gyönyörűségtől!!! :lol:
Itt voltak a bátyámék, elhozták a kiságyat, hordozót, iiiszonyú sok ruhát, az ő kisfiuk októberi volt, hát szupik a ruhák!!Bundazsák, ágyneműk, bodyk, rugik, szopi párna.kiválogattam egy párat (Mexx, Benetton) csak az a rothadt gépem nem jó fényképezni!
nekem asszem semmit nem kell vegyek! :D
Vendég

Mesi: Neked mekkora a pocakod!Te jó ég!Nekem 30 hetesen volt ekkora a Hannával!Eleged lesz mire a végére értek!

Melus-Kata: Hanna is császáros volt!Nem kockáztatunk a kistesónál!Dokim szerint Őt is túlhordanám és nem tudnék tágulni a vajjúdás alatt,ahogy a Hannánál sem tudtam és így megkímél a felesleges fájdalomtól!Meg kevesebb,mint 3 év lesz a korkülönbség és félő,hogy az erős fájásoktól szétnyílik a régi seb és annak nagyon rossz vége is lehet!Nekem ma délután volt nagyon lusta a Szonja,tegnap meg mint aki bevan sózva!Meleget nem nagyon szereti!

Babaelhelyezés: Hanna fél éves koráig aludt velünk egy szobában,úgy hogy volt légzésfigyelőnk is!Minden gond nélkül átállt a másik szobára is,amikor átraktuk!Most is így tervezzük!Vagyis addig,amíg szoptatom!Remélem fél évig fogom!

Kép

Kép
melcsi82

Köszönöm az alvásos tapasztalatokat!!! Tök hasznosak! Azt hiszem marad a közeli de külön szoba, légzésfigyelővel, bébőrrel, nyitott ajtóval...max. ha nagyon aggódom odaköltözöm én is mellé, hogy apa is tudjon pihenni...na ez is kipipálva!! Köszi még 1x.

Klarissza
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!! Nem is tudom hány évesen vagy csinibb?! :lol:

Többiek is nagyon helyesek! Komoly pocikkal!! :lol: Jó hogy ennyi fotónk lett! :wink:

Reni
jó kis járgány!Szivesen a privit, ha esetleg neked lesz valami plusz infód a délpestiről légyszi informálj Te is!! :wink:

Melus
szuper, sokat lehet így spórolni! Én is szeretem ezeket a márkákat.

Isurc
Grat a jó cukoreredményhez!

Kép
katica_75

Jó reggelt!

Próbáltam visszaolvasni, de nagy részére sosem emlékszem. Pocakoslét egyik átka! nektek nem szita az agyatok? Nekem fel kell írnom szinte mindent, csak néha a papírt felejtem itthon. :roll: :lol:

Reni
Graco babakocsi? Azok nagyon tetszettek régen és most is azt vettem volna, de nem fordítható szembe az ülőrésze. Illetve nekem most az a bajom vele, hogy a hordozóval nem lehet télen kocsikázni az utcán, mert nem lehet eléggé szélvédetté tenni. na de imádtam toligálni, mert egy kézzel irányítható.

Klarissza
Boldog szülinapot!
Szabad tudni, hogy hol dolgozol? Olyan nagyon ismerős vagy!

Valaki nem tudja véletlenül, hogy a II. Nőin a fizetős szoba hogy néz ki? Mármint van külön fürdője? 1 vagy 2 személyes?

Tegnap hazahoztuk az örökölt babaruhákat és ma az egész napot azzal fogom tölteni, hogy válogatom, rendezgetem őket. Majd teszek fel képeket is a legcukibbakról.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Már én is régen voltam, de olvaslak titeket.

Akíra!
Az én koromat is átírhatod 32-re már. Elfelejtettem szólni másfél hete. Hiába, közeledek a krisztusi korhoz :) .

Teszek fel pocakos képet. Nem a legszuperebb, de elmegy. Ezt produkáltam egyedül.

Amúgy nálam minden rendben. A héten én is kívánós voltam. Rendeltem is kebabot borjúhúsból. Isteni finom volt. Bendivel befaltuk az egészet. Lángost is sütöttem. Szóval szuper.

Ruhákat még nem vettem a picinek, mert fogalmam sincs, mi a neme :? sajnos. De van még egy pár a Bendiről, ha esetleg fiú lesz. Jó lenne tudni, mert már én is vásárolnék. Nem akarom az utolsó pillanatra tartogatni, inkább apránként venném meg.

Sclara! Merre vagy? Már rég írtál.

Egyelőre elég belőlem ennyi is. Majd jelentkezem.

Kép
22. hetes pocak

Üdv:
Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Katica:Köszönöm :) Ha megtudok valamit akkor mindenképpen szólok.Bár anyumat kérdeztem tegnap este a kórházról mert ő is ott szűlt 6évvel ezelőtt :) És ő is ugyanazt mondta róla mint az ismerősöd :D Így nyugodtabban megyek majd oda.De azért gyűjtöm az infókat :D

Nati:Nem Graco :oops: Bár tényleg hasonlít :D Babycare :) Ebben az a jó,hogy szembe fordítható az ülőrészével.A miénk olyan,hogy jól belehet védeni majd a babót a széltől :) Bár,ha nem lessz muszály akkor nagyon olyankor én nem fogom kivinni.Legfeljebb kiteszem majd a teraszra kicsikét :D

Tegnap anyum mondta,hogy a munkatársától kapunk majd rucikat,mert neki fiú unokája van így nem lessz gond a ruhákkal :D Ma is iszonyat meleg van :( Én nagyon nehezen viselem.Van amikor alig kapok levegőt :cry: A babóm se olyan aktív most biztos őt is megviseli a nagy meleg.BOLDOG SZÜLINAPOT A SZÜLINAPOSOKNAK! :D

További szép estét kívánok mindenkinek!

Kép
Kép
reni_24

Nati: Nekünk Graco babakocsink van aminek igaz nem állítható a karja,de a napellenzője igen!A Hanna januári baba volt és lehet őket hordozóval is sétáltatni,minel a hordozó napellenzője és a babakocsi napellenzőjeösszeér!Ja meg a miénkhez adtak mózes kosarat is,az meg még jobb!Egyébként én is olyan feledékeny vagyok! :shock: Férjem mindig kiröhög!Ez volt az első terhességnél is és most is!Ja és még topa is vagyok ilyenkor!Mindent leverek(még nem a pocakkal,hanem a kezemmel) :shock:

Eagleszem: Neked is már szép pocid van! :D

Én is elővettem Hanna babaruháit,ami már a Szonjáé :D és kimostam őket!Ma kivasalom és berakom a szekrényébe!Annyira cukik!Ruhát nem is kell vennünk neki!
Kitartást a mai meleg napra,jövő héten már jön az enyhülés!

Kép

Kép
melcsi82

Melcsi
Szerintem én is ugyanilyen gracot használtam, de júniusi babával. Akkor szuper volt, de a hordozóba nem férne el kényelmesen szerintem bundazsákba, takaróba felöltöztetve.
Persze ki tudja mekkorla lesz Fanni.

Ti vennétel csak azért új hordozót, hogy az rögzíthető legyen a babakocsi vázára? Mert mi kaptunk hordozót, de azt nem tudom majd rátenni a kocsira. Viszont amit kinéztünk kocsit, annak a hordozója 22e ft. Az viszont biztos, hogy nem sűrűn lenne használva a hordozó, mert csak akkor használnánk mikor párom családjához megyünk. Az viszont heti 1 alkalom durván. Gyerekülésünk is van, azt újszülött kortól lehet használni, na de ha elalszik bene, akkor lehet felébresztem, ha kiveszem. na most jó kis dilemmában vagyok. Szívem szerint nem költeném hordozóra a pénzt, mert nem lenne kihasználva.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok Lányok!

A babahordozóval vigyázzatok, mert az autókban nem mindegyik szabványos!
Én kaptam egyet a bátyáméktól, és az autóba nem jó.
A kód, ami rajta van, állitólag 3-al vagy4-el kell kezdődnie.Ha nem ilyen, a rendőr büntet érte.....
Ápr.-tól van ez a baromság :evil:
Vendég

Melus
Hol van ez a kód? Ezt valahol el lehet olvasni, hogy mik a szabályok?

Kép
Kép
nati80

Húúú, Nati, a barátnőm küldte el a linket msn-en, de sajna nem tudom, nem mentettem el, de ha fent lesz msn-en, átküldöm.Ok? :)
Vendég

[url]http://www.minimano.hu/hirlevelek/7.html

Nati! Ez az, megtaláltam! :) [/url]
Vendég

Melus
Köszi! megnéztem és a miénk 04-es kezdetű, így használható autóba továbbra is. Pedig nem egy mai darab. Van vagy 6 éves már. De az tetszik benne, hogy elég tágas és ha nem is autóba használjuk, akkor majd pihenőszéknek fogom alkalmazni odafenn majd a lakásban.

Már annyira várom, hogy el tudjunk költözni itthonról! Olyan jó lenne végre kettesben élni. vagyis "kétésfelesben" :lol:
Örülnék, ha lenne néhány hónapunk Fanni érkezése előtt amíg tényleg kettesben vagyunk és éljük az életünket úgy ahogy akarjuk.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Na itt a babakocsi, most már csak ki kell fizetni :lol:

Kép Kép

Ebből ugye a két kék ülésest vettük meg úgy ahogy van, és a másikról csak a mózest, és akkor amíg mózes kell addig az egyik ülést kicserélem mózesre, és ha már nem kell akkor a két sport ülés lesz rajta! Annyira jó ez a babakocsi! Voltunk vasárnap a brendoba megnézni, kipróbálni, és halál jó! Olyan könnyen irányítható, hogy nem hittem volna, hogy tényleg ilyen jó mint ahogy sokan írták! Egy kézzel simán ott lavíroztam a sorok között! És kipróbáltam más testvér babakocsikat és sokkal nehezebb volt azokat irányítani, sőt 3 kerekű szimpla babakocsikhoz képest is jóval könyebben irányítható :shock: :lol:
És hát ugye 130 helyett 55ért lesz az enyém, és a mózes meg 60 helyett 22ért! :lol: Hát így már azért elviselhető az ára :wink:

Ne haragudjatok, hogy megint csak magamról írtam :oops: De igyekszem gyakrabban jönni! :oops:

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

Na én is előkerültem, meglátszik, ha dolgozik az ember... :( Szerdán már mennem kellett sajnos, és azóta csak olvsagatni voltam képes, most is csak az uccsó pár dologra tudok reagálni. Bocsi, de képtelen vagyok jobban visszamenni! Már csak egy hét, és repülűűűnk haza, már alig várom! Jövő vasárnap már otthon leszünk, ilyenkorra már a 4D-n is túl leszünk, alig várom!!! Meg persze utána a reggae campet, rámfér már egy kis nyaralás. De ez az uccsó hét egy halál lesz, komolyan már se kedvem, se energiám hozzá. :(

Először is: pocakfotók! Most külön név szerint nem írom, ha nem baj, de láttam mindenkiét, és egytől egyig mindenkinek tök szép, domborodó pocija van! Asszem nem tartott túl sokáig, míg enyém volt a legnagyobb, asszem mostmár beállhatok a sor végére. :) Emlékszem még, mikor 10-12 hetesen ámultatok, h tényleg, nekem már mennyire látszik...és tényleg így is volt, de azért örülök, hogy mégsem lesz hatalmas pocakom, legalábbis most úgy tűnik, mert eléggé lemaradtam. :)

babakocsi: ne is mondjátok! Én már falra mászok, és begolyózok tőle, de komolyan! Egyszerűen képtelen vagyok dönteni a 2 közül. Mindig afelé hajlok, amelyiket épp meglátom, és tologatom kicsit, aztán persze ez azonnal megváltozik, amnt a másikhoz is szerencsém lesz, Tök padhelyzet, és télleg már az őrületbe kerget. Na nem baj, 2.5hét múlva jönnek a szüleim, és első dolgunk lesz ennek a témának pontot tenni a végére. Remélem közös erővel majd sikerül kihozni belőle vmt, mert azt eldöntöttem, h ez az uccsó határidő, azon a héten lesz babakocsink...csak kérdés, h melyik. :P
Ja és látaom itt is, mint az októberieknél is kérdés a bolygós vagy nem bolygós. Hát én egyértelműen bolygósra szavazok, másmilyen kocsit el sem tudnék kézelni...főleg, h nálam szempont, h egy kézzel is simán lehessen tolni, és az ugye máshogy nem nagyon megy. Durva lehet sztem egy fixessel nyomulni...és én inkább súlyzózom majd. :P

Klarissza!
Boldog szülinapot! :)

altatás: én még mindig a külön szobára szavaznék monitorral és légzésfigyuval, de én anya ottalvás nélkül. ha megtehetnénk, nálunk így lenne, de sajna egy szombában leszünk, mert nincs több szoba...remélem ez majd idővel valahogy változni fog. Ja persze az első 6hétben egyébként is mellettünk a helye, bármilyenek is a lehetőségek.

Mesi!
Húha! Te szerencsés vagy, h Lili 3 napos korától átalussza az éjszakákat! Én is vm ilyesmit szeretnék kívánni! :) Aranyosak vagytok a képen! :)
Jesszus, mekkora pocak! De a tiédben 2 baby ücsörög, azt azért ne felejtsük el! :) Sztem az enyém a legvégén lesz kb pont ilyen, a forma, meg minden megegyezik...:)

Dalma!
Ilyen jelenség nálunk is van! :D Sokszor kinyomja magát a kiscsaj, van hogy csak egy részen a fejét vagy fenekét vagy nemtom, és ott be is keményedik azon a részen. Van hogy kinyomja magát teljesen, és ilyenkor majd be pisilek, és szintén kemény a pocim...hát nem kellemes.

mindenki: Örülök, hogy jól vagytok! Olvastam mindent, h mindenki rendben van, de most sajnos ezt sem tudom nevekre bontani, bocsi!

Judit!
Örülök, h visszajöttél! Én gondoltam rád sokat, tényleg, h mi lehet veled, de aztán soha nem írtam be, kellett volna... :P A genesisben is végignéznek mindent egyébként, a szivet, veséket, nyúlszájat, dongalábat, mindent!

Veronak!
Dejó, örülök, hogy minden rendben! Szurkoltam neked, és szurkolok továbbra is! Gyere majd néha és tudósíts, hozz képeket!:)

meló: én okt.3-ig tervezek maradni, asszem az a péntek. A végén persze már lehet csak félnapozok az uccsó pár hétben, majd meglátjuk mennyire bírom...azért a pénz majd jól jön, úh kitartok, amíg tudok! :) Így majd lesz 4 hetem pihizni meg minden, de fogom magam unni, te jó ég! :P Na és szívből remélem, h az a 4 csak 2 lesz a végén, már most is 38hétre gyúrok, beszélgetek a kiscsajjal. :)

Na asszem most ennyi voltam, bocsi, de tényleg nem tudok jobban visszamenni. Ha volt vm konkrét kérdés vagy bármi, amire reagálnom kéne, légyszi írjátok le mégegyszer!

Amúgy én elvagyok, amint már írtam, nagyon készülök haza, és a meló már a hátam közepére sem hiányzik, de ezt az egy hetet már fél lábbal is kibírom. :) Ma voltam mini bevásárló túrán megint. Találtam tökjó strech hosszúujjúkat, és itthon csak úgy kipróbáltam a szines trikóimmal kombinálva, tetszettem maganak. :) Próbálom leplezni a bálnaságomat, és ebben a szettben egész jól mutatok...ahogy nő a hasam, egyébként egyre jobban ellensúlyozza a lejjebb lévő zsírpárnákat, és ez jó!!! :) Már a fél szememet ki merem nyitni, ha tükörbe nézek. Merész voltam, és hozzádobtam egy bikinit is a kollekcióhoz, 36-os, de alul-felül mindenhol kötős, úh nem lehet gond...ha idén nem is lesz bátorságom magamra venni, jövőre simán jó lesz. :) Ebben sem mutatok annyira szörnyűen, mint képzeltem, a relatíve nagy hasamnak köszönhetően, de még mindig nem látom, h kimernék sétálni emberek közé bikiniben...majd meglátjuk. :) Persze a kiscsaj is kapott cuccokat, sosem marahat ki. De most csak öszre/télre vettem neki 2 csomag 5-5darabos sima fehér bodyt újszülött és 0-3hó méretben. Jók lesznek majd a hosszú kezeslábas alá, nagyon jó puha, totál pamut cucc. És 2 font volt egy csomag. :) Na meg találtam még egy fehér, de piros-sárga pöttyös szegélyű baby törcsit, a kapucniján egy ari zsiráffal, és van hozzá egy ugyanilyen mintás mini törcsi is...3font volt. :)

Na asszem ennyi elég is volt belőlem mára, főleg h alig tudtam vmre reagálni. :P Vigyázzatok magatokra!

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sziasztok lányok!

Köszönöm, hogy érdeklődtök.Olvasgattalak benneteket, de el voltunk eléggé foglalva az itthoni dolgokkal.Én pörgök még mindig, néha le kellene lőni, és a pici is háala Istennek, ha nem is túl sokat, de minden nap izeg-mozog.
Voltunk mi is a 4 D Genesisbe,Lengyel Györgyné "uházott" :) ,egy kerek órán keresztül.valószínű a mi picink is kislány, elég kislányosan össze is szorította a lábát,nem igazán lehetett semmit látni közte :?: Aranyos volt a nőci, de nekem egypicit túlzottan negédes.Szeretem a kedvességet,igénylem is, de ez egy picit olyan megjátszottnak, betanultnak tünt.valahol egy vizsgálatnál nekem jobban esik a reális kedves szó,mint a bájolgás. :( De azért az élmény nagy volt :D

Mi még nemvásároltunk semmit,most alakítgatjuk a házat át, készül a gyerekszoba.A bútorok már megvannak, a bátyámnak van Szentendrén egy country stílusjegyeket hordozó fenyőbútorboltja, tőle vannak mind.Majd teszek felképeket.Nagyon sz
épek.
Én úgy szándékozom,mivel a férjem elég összevissza dolgozik továbbra is,hogy egy pár hétig a picinél alszom, hogy ne zavarjam a kedvesem az éjszakai sétálgatásokkal, majd visszaköltözöm 4-6 hét után,Ezek a tervek. :? A gyerekszoba majdnem szemben van velünk, bébiörzőt nem tervezek,hiszem hogy nem is lenne rá szükség.

Babakocsit a nővéremtől kaptunk, de nem mózeskosaras, így azt hiszem venni fogunk valahol egy mózeskosarasat.Augusztus-szeptember lesz a bevásárlás, azt hiszem.

lányok, bocs hogy csak így röviden magamról.Legközelebb hosszabb-több!!
sclara

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.08.15 16:04-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727

Sziasztok!

Nati írtam privit nem kaptad meg :roll:

Végre itt a hűvös! :lol:

Azt akartam már régóta megkérdezni, hogy van-e másnak is olyan mint nekem. Ugyanis borzalmasan alacsony a vérnyomásom (105/50) mellé viszont olyan magas a pulzusszámom (90-95), hogy állandóan hallom a fülemben a szívdobogásomat. Ez már annyira idegesít!, már éjszaka is felébredek rá. Van valakinek hasonló?????????

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

klarissza
nekem is alacsony, 90/60 általában és nekem is mellé magas a pulzusom kb 90 :shock: sajnos
nem tudom mit lehet vele tenni :wink:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!

Már rég nem jelentkeztem, nyaralni voltunk, de sajnos az egész család lebetegedett. A kislányom picit náthás, a férjemnek fáj a torka, én köhögök és náthás vagyok. Az éjszaka nagyon lehűlt az idő és hiába a vastag takaró sem védett meg minket a hidegtől.

Velem, babával minden rendben, sokat mozog a babus és akkorákat rúg, hogy csak lesek. A kislányom nem volt ennyire aktív. Nem értem a gyerkőc mikor alszik, mert éjszaka is többször felébreszt.
Szerdán megyek a dokihoz, gondolom elmondja , hogy mikor lesz a cukker terhelésem.
Bejelentkeztem 4 d-re. Augusztus 18-ára kaptam időpontot.

Naysa
naysa

Sajnos nem tudok segíteni, hogy mit lehet tenni a magas pulzusszám miatt.
Nekem mindig alacsony a vérnyomásom, pulzust nem is mérik.
naysa

Babakocsi: Nekünk Peg Perego Pliko P3-un van. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Az előző kocsi nagyon nagy volt, lapra csukható és nem tudtuk az autó csomagtartójában pakolni, most ez megszűnt. Bolygósítható a kereke és nem olyan kicsi, minden akadályon, akár szlalomban is eddig tudtam menni.
naysa

Sziasztok!

Pulzus:
Kismamáknak jóval magasabb mint az átlag embereknek, nekem még 100 fellett is van néha, de ez nem olyan gáz, közben a vérnyomásom meg 89/56 kb...

Ruhák:
Tapasztalatból írom, hogy 4-6 body, rugi nem elég, annyira könnyen hányásos, pisis lesz, hogy naopnta többször is kell cserélni, textil pelenka is sok kell nekem több mint 20 db volt és hetente többször mostam, annyira bukós volt a Márk.

Hőmérséklet:
Megszokás kérdése, én mindig panelban éltem, itt a 20-21 fok tök hidegnek számít...nálunk 26-27 fok van télen is és ehhez szoktam hozzá, tehát magamhoz kell "irányítani", mert nem tudok máshoz viszonyítani. Viszont ha bkv-val közlekedek akkor mindig figyelek arra, hogy kigombolja a ruháját a buszon és ne izzadjon be, megdö bbentő, hogy vannak babák tavasszal amikor kint hideg van de a buszon már meleg és 20 percig vastag kabát, takaró van rajtuk.

Rólunk:
Márk jól van fejét jobb oldalon nem ütötte be:)
Én csütörtöktől napi kétszer inzulinozom magam, múlt héten elég rosszul voltam tőle, állandóan leesett tőle a cukrom, de ma még nem voltam rosszul, csak iszonyú éhséget érzek napok óta:( Olyan rossz, hogy itt van a g.dinnye, s.baarack, ő. barack, nektarin és alig ehetek belőle (bár azért nassolgatok pluszba).
Mozgás: nekem nagyon sokat mozog, főleg ha lepihenek, esténként kb 15-20 perc aktív mozgás van alig tudok elaludni+ ha eszek (ő is örül, hogy végre ehetek:)).

Mindenkinek szép napot!
bea
kumpibogar

Kép Kép

KépKép
KépKép
akíra

bea

nagyon sajnálom h inzulinozod magad :( muszály? ilyen magas lett a cukrod? :shock:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.08.15 16:05-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.08.15 16:05-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Próbálok felrakni pocakos képet!
Kép
naysa

naysa
neked is szép pocid van! :lol: Gratula :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!

Ezer éve nem voltam, mert nyaralni voltunk egymás után két helyen is, majd mesélek.
Most csak azért ugrottam be mindenképp, mert voltunk 4D-n ma és úgy tűnik, másodjára is KISLÁNY-unk lesz! :D És mindene telejesen OK, nagyon hasonlít Lilire. :D Sokat mocorgott nekünk, édes volt, a doki is megjegyezte, milyen mozgékony. És bár egy icipicit jobban örültünk volna másodszorra egy kisfiúnak, már csakis egy hugit tudunk elképzelni. :wink: És ha minden igaz, Natália lesz a neve.

Most tényleg csak ennyi, majd jelentkezem bővebben, meg teszek képet is.

Katinka

Kép
Kép
katinka31

Katinka GRATULA a kislányhoz!!!!!

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!
Ancsa
Szerintem nem volt olyan vészes, még egy 2 hetet kihúzhattam volna, de a diabetológusom aggódott a magzatvíz mennyisége miatt, és mivel csüt-ön megnézik újra uh-n magzatvíz mennyiséget ezért addigra le akarta nyomni a cukrom /de hogy ebéd előtt miért kell már most adnom???/ Gáz az, hogy minden nap van egy rosszullétem (annyira alacsony lesz a cukor)
egyébként nem szörnyű, de annyira bénán tudom beadni magamnak, Márknál profibb voltam:)

együtt alvás:
szerintem az elején jó ha együtt alszik a mama-baba. Mi úgy csináltuk, hogy én aludtam a Márkkal 4,5 hónapig és utána visszajöttem a másik szobába. Semmi probléma nem volt a Márk részéről, nekem volt nehéz megszokni, hogy nem látom éjjel, de hozzáteszem, nálunk nagyon sok szor riasztott a légzésfigyelő az elején, és mivel állítólag a téli babáknál nagyobb esély van a légzés leállásnál /2-4 hónap között/ ezért mindenképen megvártam a 4 hónapot. Most már 3 hete a Márkkal alszok megint /08.01-ig, a röntgenig/ remélem nem szoktatom hozzá, hogy együtt alszunk:)

Szép estét mindenkinek.
bea
kumpibogar

Az nem jó,akkor gondolom szigorú diétán is vagy :(
És így hetente néznek téged UH-án?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Kumpibogár, sajnálom az inzulint... :(
De majd jobb lesz!!! Lényeg, hogy babó jól legyen!
A diéta viszont gáz. Én nem bírnám.

Híztam 2kg-ot.
:( Dinnyekúrára fogom magam. Pedig ebben a melegben alig eszem.(Kivéve a tegnapi egy nagy pizzát, amit percek alatt eltüntettem..)
Na jó, inkább többször eszem kicsit. nem tudnék most megvonni tőle semmit. :) Hagy egyen ez a gyerek!!! :D

Kép
Kép
gabi82

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?